Αν ψάχνετε για ένα νέο χτένισμα, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Υπάρχει ένας τόνος δημοφιλών επιλογών στυλ για άνδρες της Ασίας. Μπορείτε να έχετε μια ποικιλία επιλογών που περιλαμβάνουν πλευρικά σκουπίσματα, ξεθωριάζει και ακόμη και αιχμές. Υπάρχουν πολλά στυλ για να διαλέξετε από αυτά που θα θεωρούνταν όμορφα, κομψά, μοντέρνα και κομψά. Ο ουρανός είναι το όριο για τις επιλογές σας, οπότε ρίξτε μια ματιά στη λίστα μας και δείτε αν υπάρχει κάτι που σας αρέσει.

Έχουμε μερικές από τις πιο καυτές τάσεις αυτή τη στιγμή, οπότε αν ψάχνετε για αλλαγή, ελέγξτε αυτές 67 δημοφιλή ασιατικά χτενίσματα για άνδρες:

  1. Ξυρισμένα σχέδια

Τέτοια στυλ είναι πολύ δημοφιλή αυτή τη στιγμή. Αγαπάμε πώς ο σχεδιασμός γύρω από το πρόσωπο είναι πρακτικά τέλειος. Το πάνω μέρος είναι πολύ μακρύτερο και διακοσμημένο στο πλάι.

brust-fade-κούρεμα

2. Spiky Styles

Ξυρισμένη πλευρά με πολύ μυτερή κορυφή. Τα μαλλιά ωθούνται προς τα εμπρός σε ένα νευρικό ύφος.

3. Messy Styles

Αν ψάχνετε για ένα στιλ που είναι λίγο λιγότερο γυαλισμένο, τότε αυτό θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή. Είναι επίσης μακρύτερο και στα πλάγια.

4. Μακρύτερα στυλ

Ένα δροσερό στυλ σαν αυτό έχει μείνει πολύ. Αν θέλετε να έχετε ένα στυλισμένο στυλ, τότε αυτό είναι το κατάλληλο για εσάς.

5. Ένα στυλ Bieber

Αυτό θυμίζει πολύ το στυλ που έκανε ο Justin Bieber δημοφιλές πριν από μερικά χρόνια. Είναι ένα μοντέρνο στυλ που είναι δημοφιλές ακόμη και σήμερα.

6. Faded Styles

Ένα στυλ σαν αυτό είναι δροσερό και συγκεντρωμένο. Το ξεθώριασμα είναι αρκετά σύντομο στην αρχή και το υπόλοιπο αφήνεται πολύ.

7. Κομψές επιλογές

Εάν έχετε μια καριέρα που απαιτεί από εσάς να φαίνεστε χυδαίοι όλη την ώρα, τότε αυτό μπορεί να είναι μια κομψή επιλογή για εσάς.

8. Messy Fade

Ένα άλλο υπέροχο παράδειγμα μιας ακατάστατης εξασθένησης. Αυτό ταιριάζει με μούσι.

9. Mohawk Styles

Αυτό το mohawk είναι λίγο πιο εξημερωμένο από τους περισσότερους και γλιστράει πίσω. Τα υπόλοιπα ξυρίζονται στο δέρμα.

10. Έσπρωξε μπροστά

Αυτό το στυλ λειτουργεί υπέροχα για πυκνά μαλλιά. Το στυλ ωθείται προς τα εμπρός.

11. Cool Styles

Ένα μακρύτερο στυλ που αφήνεται χαλαρό από πάνω.

12. Spiky Styles

Είναι ένα πιο στυλάτο στυλ που είναι πικάντικο και έχει έντονο κόκκινο χρώμα.

Δείτε επίσης:

  • 60 Μοντέρνα στυλ Crew Cut για άνδρες
  • 78 Δροσερά χτενίσματα για άντρες με σγουρά μαλλιά
  • 72 Κομψό κούρεμα του Νεϊμάρ στον αθλητισμό φέτος
  • 77 Καλύτερες επιλογές κούρεμα Κριστιάνο Ρονάλντο για εσάς

13. Απλά στυλ

Ένα απλό στυλ όπως αυτό μπορεί να φορεθεί οπουδήποτε. Είναι μια casual εμφάνιση.

14. Spiky New Looks

Ένα υπέροχο στυλ σαν αυτό έχει πολλές αιχμές. Αν σας αρέσει η επίδειξη, αυτό μπορεί να είναι το στυλ για εσάς.

15. Λεπτά χτενίσματα

Μια γυαλισμένη εμφάνιση όπως αυτή είναι εξαιρετική για το γραφείο ή ακόμα και για μια βραδινή έξοδο με τα αγόρια.

16. High Top Styles

Ένα άλλο νευρικό στυλ Mohawk και αυτό είναι λίγο πιο άγριο. Αγαπάμε αυτά τα υπέροχα στυλ.

17. Messy Mohawk

Ένα υπέροχο στυλ όπως αυτό είναι υπέροχο για κάποιον που του αρέσει να το διατηρεί απλό. Αυτά τα στυλ είναι ιδανικά για το καλοκαίρι.

18. Long Looks

Μακριά στυλ όπως αυτό μπορεί να διαμορφωθεί για επίσημες εκδηλώσεις ή να χαλαρώσει για μια χαλαρή μέρα.

19. Shaggy Styles

Ένα στυλ σαν αυτό είναι δροσερό και μοντέρνο. Αν θέλετε να γυρίσετε τα γυναικεία κεφάλια, τότε αυτό είναι το στυλ για εσάς.

20. Short Looks

Ένα στυλ σαν αυτό είναι σύντομο και γλιστράει στο πλάι. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε προϊόν για αυτό το στυλ.

21. Εκλεπτυσμένο στυλ

Εάν θέλετε ένα στυλ που δεν είναι μόνο εκλεπτυσμένο, αλλά φαίνεται δροσερό, δοκιμάστε αυτό για μέγεθος.

22. Choppy Styles

Αυτή είναι μια πολύ μοναδική εμφάνιση που έχει ασταθείς υφές.

23. Celebrity Styles

Αυτή η όμορφη εμφάνιση είναι πολύ δημοφιλής αυτή τη στιγμή. Είναι επίσης μια σύντομη, δροσερή εμφάνιση για το καλοκαίρι.

25. Trendy Looks

Ένα στυλ σαν αυτό είναι μοντέρνο και κομψό. Μπορείτε να φορέσετε αυτό το βλέμμα στο γραφείο ή έξω με τα αγόρια. Είναι εκλεπτυσμένο και τραβάει τα βλέμματα.

26. Sweet Styles

Τα μαλλιά σπρώχνονται προς τα εμπρός σε αυτό το στυλ για μια διασκεδαστική νέα εμφάνιση. Δοκιμάστε αυτό το καλοκαίρι.

27. Υψηλή εμφάνιση

Αυτά τα υψηλά στυλ είναι πολύ μοντέρνα και σέξι. Αν ψάχνετε για ένα δροσερό look, τότε αυτό είναι το κατάλληλο για εσάς.

28. Spiky and Long

Ένα μακρύτερο στυλ που έχει τα μαλλιά σπρωχτά μπροστά. Αγαπάμε αυτές τις μακριές εμφανίσεις.

29. Έγχρωμο στυλ

Αν ψάχνετε για ένα casual στυλ, δοκιμάστε αυτό το βρώμικο look. Γιατί να μην δοκιμάσετε και μια χρωματιστή εμφάνιση?

30. Flipped Up

Ένα υπέροχο στυλ σαν αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό. Το στυλ είναι μακρύ και αναποδογυρισμένο. Είναι μια πολύ ωραία εμφάνιση.

31. Ένα επιχειρηματικό στυλ

Αυτό είναι το είδος της εμφάνισης που είναι υπέροχο αν είστε επαγγελματίες. Είναι στυλιζαρισμένο στο πλάι και πολύ επαγγελματικό.

32. Σέξι στιλ

Αυτά τα looks είναι πολύ casual και σέξι. Ένα στυλ σαν αυτό συνήθως μένει χαλαρό και ακατάστατο.

33. Απλό στυλ

Ένα υπέροχο στυλ όπως αυτό δεν απαιτεί κανένα προϊόν. Είναι το στυλ χαμηλής συντήρησης που χρειάζεστε αν δεν σας αρέσει να περνάτε πολύ χρόνο στα μαλλιά σας.

34. Edgy Looks

Ένα υπέροχο στυλ όπως αυτό είναι μια εμφάνιση “cool guy”. Είναι ένα στυλ faux γεράκι που μπορεί να γυαλιστεί αν το χρειάζεστε.

35. Tall and Spiky

Αγαπάμε αυτά τα ξυρισμένα σχέδια επειδή δίνουν ένα νευρικό ύφος. Η κορυφή είναι επίσης ψηλή και μυτερή. Είναι πραγματικά μια πολύ δροσερή εμφάνιση που μπορείτε να αθληθείτε όλο το καλοκαίρι.

36. Shining Styles

Μια απλή εμφάνιση που δεν θα πάρει πολύ χρόνο το πρωί για να δημιουργηθεί.

37. Σπορ Στυλ

Είτε είστε διανοητής είτε αστείο, αυτό το υπέροχο βλέμμα θα λειτουργήσει για εσάς. Είναι ένα απλό στυλ και αυτό που μπορείτε να στυλ πολύ εύκολα. Είναι κοντό στα πλάγια και μακρύ στην κορυφή.

38. Unpolished Looks

Ένα δροσερό στυλ που είναι ακατάστατο από πάνω και ξυρισμένο στα πλάγια.

39. Στρογγυλά στυλ

Ένα στυλ που στρογγυλεύεται μπροστά και έχει στυλ στο πλάι.

40. Side Styles

Ένα υπέροχο στυλ που είναι μακρύ στην κορυφή και διακοσμημένο στο πλάι. Αυτή είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή.

41. Wispy Styles

Τα μαλλιά είναι σε πολύ σπαστό μοτίβο και σίγουρα θα λατρέψετε τη δροσερή ατμόσφαιρα που έχει.

42. Κομψά στυλ

Ένα κομψό στυλ που ανατρέπεται στο πλάι. Είναι μια γυαλισμένη εμφάνιση που απαιτεί κάποιο προϊόν.

43. Flipping Looks

Το δημοφιλές στυλ μετατοπίζεται στο πλάι και σχεδιάζονται οι ξυρισμένες πλευρές. Αγαπάμε πόσο επαγγελματικό είναι αυτό το στυλ και μην ξεχνάτε το σέξι. Είναι μια τολμηρή και κομψή ατμόσφαιρα που μπορείτε να πάρετε μαζί σας οπουδήποτε.

44. Shaggy and Colored

Ένα δασύτριχο στυλ σαν αυτό είναι παντού. Αγαπάμε αυτό το στυλ γιατί είναι έντονο με όλα τα χρώματα. Τα ξυρισμένα στυλ είναι εντελώς επίκαιρα. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεστε είναι μια αλλαγή χρώματος για να αποκτήσετε την υπέροχη εμφάνιση που σας αξίζει. Αν θέλετε να το παίξετε ακατάστατο αυτό το καλοκαίρι, τότε ίσως έχετε βρει ακριβώς το στυλ που ψάχνετε.

45. Τολμηρά βλέμματα

Το δροσερό στυλ είναι ψηλά στην κορυφή και διακοσμημένο με μοντέρνο τρόπο. Τα πλαϊνά διατηρούνται κοντά. Εάν τα μαλλιά σας είναι φυσικά σγουρά, τότε αυτό μπορεί να είναι ένα στυλ που θέλετε να δοκιμάσετε. Αγκαλιάστε τις μπούκλες σας αντί να προσπαθείτε να τις κρύψετε. Αυτή είναι μια νέα εμφάνιση που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή των γυναικών. Δοκιμάστε το τους καλοκαιρινούς μήνες για να δείτε πώς σας αρέσει.

46. ​​Μοντέρνο και κομψό

Αν θέλετε ένα κομψό look, τότε αυτό είναι για εσάς. Είναι δροσερό και συγκεντρωμένο και το είδος του στυλ με το οποίο μπορείτε να διασκεδάσετε αλλά και να το φορέσετε στην επόμενη επαγγελματική σας συνάντηση. Ένα τέτοιο στυλ είναι αυτό που απαιτεί προσοχή από σημαντικούς ανθρώπους. Δοκιμάστε το φέτος και είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα το μετανιώσετε.

47. Ξυρισμένα στυλ

Ένα παντελώς στυλ που έχει ξυριστεί. Είναι μακρύτερο από πάνω με ένα ξεθώριασμα. Αν σας αρέσει ένα στυλ που είναι καθαρό, τότε θα πρέπει να το δοκιμάσετε. Είναι σίγουρο ότι θα σας κρατήσει δροσερό όλο το καλοκαίρι. Σας εγγυόμαστε ότι θα λατρέψετε αυτό το φρέσκο ​​στυλ.

48. Bold and Edgy

Ένα άλλο υπέροχο μοχάικ look που μπορείτε να κουνιέστε όλο το καλοκαίρι. Το βλέπουμε εδώ από τέσσερις διαφορετικές οπτικές γωνίες. Αγαπάμε το ασταθές μοχόβικ και τις ξυρισμένες πλευρές. Μπορείτε να δείτε ότι οι πλευρές έχουν σχεδιαστεί στην τελειότητα. Είναι ένα υπέροχο στυλ και αυτό που θα εκτιμήσετε για τη δημιουργικότητά του.

49. Προσθέστε μερικά χτυπήματα

Το να έχεις κτυπήματα μπορεί να αλλάξει εντελώς ολόκληρη την εμφάνισή σου και όμως είναι μια απλή αλλαγή. Μπορεί επίσης να ανατραπεί αν δεν ενδιαφέρεστε για κτυπήματα μια μέρα. Είναι μια πολύ ευέλικτη εμφάνιση. Διαμορφώστε το πάνω ή κάτω, δεν έχει σημασία. Χρησιμοποιήστε το με διαφορετικούς τρόπους για διαφορετικά γεγονότα.

50. Σέξι και στιλάτο

Μια απλή εμφάνιση που είναι τελείως εκλεπτυσμένη. Αυτό είναι το είδος του στυλ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιαδήποτε εκδήλωση. Δεν χρειάζεται να ξυρίσετε τις πλευρές για να έχετε στιλβωμένο στιλ, αυτό λειτουργεί τέλεια.

51. Edgy Mohawks

Ένα λεπτό mohawk στέκεται ψηλά ενώ το υπόλοιπο στυλ είναι ξυρισμένο. Οι πλευρές έχουν ένα σχέδιο διακοσμημένο και το καθιστά λίγο πιο νευρικό. Αν θέλετε να νιώσετε σαν ροκ σταρ, τότε αυτό είναι το στυλ για εσάς.

52. Μπλε στυλ

Ένα υπέροχο στυλ που έχει λίγο χρώμα. Είναι ένα νευρικό ύφος και η προσθήκη λίγο χρώματος μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνισή σας. Το χρώμα μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να αλλάξετε στιλ και όταν τα μαλλιά σας είναι κοντά, δεν είναι επίσης μια τεράστια δέσμευση. Το χρώμα θα μεγαλώσει γρήγορα αν το βαρεθείτε.

53. Γυαλισμένο και κομψό

Αυτό είναι ένα πολύ μοντέρνο στυλ που μπορείτε να κουνήσετε στην επόμενη επαγγελματική σας συνάντηση. Τα στιλβωμένα στυλ είναι ιδανικά για επιχειρήσεις.

54. Ξανθές αιχμές

Αυτό είναι ένα αιχμηρό στυλ που είναι σχεδιασμένο προς τα κάτω. Οι πλευρές είναι ξυρισμένες και δημιουργεί μια πολύ μοναδική εμφάνιση. Λατρεύουμε επίσης το χρώμα καραμέλας. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πιο ανοιχτό για το καλοκαίρι, αυτό το χρώμα είναι μια δροσερή επιλογή και δεν είναι από πάνω.

55. Καταπληκτικά βλέμματα

Αν ψάχνετε για μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση, τότε δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό. Είναι τολμηρό και δροσερό. Αγαπάμε τον ενδιαφέρον τρόπο που έχουν ξυριστεί οι πλευρές. Αν θέλετε κάτι διαφορετικό, τότε μην κοιτάξετε πέρα ​​από αυτό.

56. Messy Stylings

Ένα άλλο στιλ διασημοτήτων που αθλήθηκε από αυτόν τον υπέροχο ηθοποιό. Αν σας αρέσει ένα στιλβωμένο στιλ, τότε σίγουρα θα το λατρέψετε.

57. Σύντομα στυλ

Μια σύντομη εμφάνιση όπως αυτή μπορεί να φορεθεί με διάφορους τρόπους. Αυτή είναι μια υπέροχη εμφάνιση που είναι διακοσμημένη στο πλάι.

58. Ξανθές συμβουλές

Ένα υπέροχο στυλ που είναι ταυτόχρονα νευρικό και δροσερό. Οι ξανθές συμβουλές φωτίζουν πραγματικά όλο το στιλ.

59. Sharp Styles

Εάν έχετε λεπτά μαλλιά, τότε αυτό μπορεί να είναι το τέλειο στυλ για εσάς. Αυτό είναι ένα πραγματικά έντονο στυλ.

60. Χοντρά στυλ

Μια υπέροχη εμφάνιση που είναι διακοσμημένη παντού. Τα μακριά στυλ δημιουργούνται με πυκνά μαλλιά και κάποιο προϊόν.

61. Καραμέλα Στυλ

Ένα υπέροχο στυλ που είναι χρωματισμένο σε καραμέλα τόνο. Είναι ένα μακρύ στυλ που είναι πολύ βρώμικο επίσης. Αν θέλετε ένα στυλ που θα γυρίζει τα κεφάλια, τότε αυτό είναι το στυλ που χρειάζεστε.

62. Υψηλές μόδες

Αγαπάμε διασκεδαστικά στυλ όπως αυτό και θα κάνουν μια υπέροχη καλοκαιρινή εμφάνιση.

63. Τολμηρά ξυρισμένα σχέδια

Τα ξυρισμένα σχέδια είναι πραγματικά μοναδικά. Αν σας αρέσουν τα εκλεπτυσμένα στυλ που είναι επίσης περίπλοκα, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το στυλ.

64. Fast Forward Styles

Ένα εκπληκτικό στυλ που διαμορφώθηκε προς τα εμπρός σε ένα μοναδικό στυλ. Τα μαλλιά είναι μακριά και διακοσμημένα με ακατάστατο τρόπο.

65. Trendy New Looks

Εάν θέλετε ένα επαγγελματικό στυλ που είναι επίσης αρκετά casual για να το φορέσετε οπουδήποτε, τότε δοκιμάστε αυτό το μακρύτερο look. Είναι μακρύ στα πλάγια καθώς και στην κορυφή.

66. Highηλό και κομψό

Η κορυφή είναι αρκετά μακριά και έχει στιλ ωραίο και ψηλό. Είναι ένα στυλ ψεύτικο γεράκι που φαίνεται πραγματικά λείο. Οι πλευρές δεν είναι ξυρισμένες, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα δροσερό στυλ.

67. Τολμηρό και κομψό

Ένα υπέροχο στυλ που είναι πραγματικά αξιοσημείωτο. Αν θέλετε ένα μοντέρνο και δημοφιλές στυλ, τότε σίγουρα θα σας αρέσει αυτό το στυλ.