Αν ψάχνετε για ένα νέο χτένισμα που περιλαμβάνει πλεξούδες, τότε σίγουρα θα λατρέψετε την πλεξούδα φωτοστέφανο. Είναι μια κομψή μορφή πλεξίματος που θα λατρέψετε κάθε φορά που κοιτάτε στον καθρέφτη. Αν ψάχνετε για ένα μαγικό στυλ για καθημερινές μέρες αλλά και εκδηλώσεις, τότε σίγουρα θα σας ευχαριστήσουν αυτά τα στυλ. Αυτές οι πλεξούδες θα σας κάνουν να νιώσετε ότι ανήκετε στο Game of Thrones. Αυτά τα σέξι στυλ θα σας κάνουν να νιώσετε σαν θεά σε χρόνο μηδέν.

Halo Braid

Halo Braid

Halo Braid

Halo Braid

Το στυλ μπορεί να φαίνεται περίπλοκο, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι, στην πραγματικότητα, αν έχετε λίγη υπομονή, μπορείτε να κάνετε το στυλ στο σπίτι. Όσο περισσότερο εξασκείστε τόσο περισσότερο θα μπορείτε να δημιουργήσετε στυλ που ταιριάζουν στη δική σας προσωπικότητα. Ο ουρανός είναι το όριο στο τι μπορείτε να κάνετε με αυτά τα στυλ.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε την πλεξούδα φωτοστέφανο στο σπίτι, δοκιμάστε αυτό το απλό σεμινάριο από το therighthairstyles.com:

«Η τυπική πλεξούδα φωτοστέφανο είναι μια πλεξούδα που τρέχει γύρω από το κεφάλι σας κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών, οπότε αυτό το χτένισμα είναι βασικά για μακριά μαλλιά. Μπορείτε είτε ολλανδική πλεξούδα είτε γαλλική πλεξούδα στα μαλλιά σας, φέρνοντας τα πλευρικά σκέλη της τρίκλωνης πλεξούδας σας κάτω ή πάνω. Ξεκινήστε με μεσαίο ή εκτός κέντρου. Πάρτε τρία σκέλη στη δεξιά πλευρά του μέρους σας και φέρτε το αριστερό σκέλος κάτω από το μεσαίο και στη συνέχεια το δεξί σκέλος κάτω από το μεσαίο. Για κάθε επόμενο βήμα προσθέστε λίγη τρίχα στα πλαϊνά σκέλη και φέρτε τα με τη σειρά κάτω από το μεσαίο σκέλος. Μόλις φτάσετε στο πλάι του αυχένα σας, θα θέλετε να αλλάξετε τη θέση των χεριών σας για ευκολία, να πλέξετε στην άλλη πλευρά του αυχένα σας και να αλλάξετε τη θέση των χεριών σας για άλλη μια φορά. Πλέξτε τα μαλλιά σας στην άλλη πλευρά του κεφαλιού σας και στις άκρες των μαλλιών σας. Τυλίξτε το ελεύθερα κρεμαστό άκρο της πλεξούδας γύρω από το κεφάλι και την καρφίτσα σας ».

Έχουμε μια ποικιλία ιδεών για εσάς αν θέλετε να δοκιμάσετε το στυλ της πλεξούδας φωτοστέφανο. Παρακάτω είναι 66 εκπληκτικές ιδέες πλέξης Halo που θα λατρέψετε:

1. Φορώντας ένα στέμμα

Αυτή η πλεξούδα φωτοστέφανο είναι πραγματικά αυτό, ένα στέμμα στο πάνω μέρος του κεφαλιού που μοιάζει με φωτοστέφανο. Είναι εκπληκτικό στυλ που θα φανεί υπέροχο στην επόμενη εκδήλωσή σας.

2. Απλά στυλ

Είναι τόσο απλό στυλ αλλά είναι τόσο κομψό. Ένα υπέροχο στυλ που δεν μπορείς παρά να λατρέψεις.

3. Ξανθά Στυλ

Η Drew Barrymore είναι μια εκπληκτική ηθοποιός με ακόμα καλύτερη γεύση στα χτενίσματα. Αγαπάμε πώς έχει πλέξει τις κλειδαριές της σε ένα στέμμα. Πραγματικά μοιάζει με θεά.

4. Creative Crowns

Αν θέλετε πραγματικά ένα σόου που σταματά το χτένισμα, τότε αυτό είναι το κατάλληλο για εσάς. Οι άνθρωποι θα υποθέσουν ότι πρέπει να έχετε πάρει έναν ρόλο στην τηλεοπτική σειρά.

5. Λεπτές πλεξούδες

Η Taylor Swift λικνίζει την πλεξούδα φωτοστέφανο με μια πολύ λεπτή πλεξούδα που βρίσκεται στο πάνω μέρος του κεφαλιού της.

6. Πλευρικές πλεξούδες

Αυτή η πλεξούδα πηγαίνει από τη μία πλευρά του κεφαλιού στην άλλη και μετά τελειώνει στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Είναι ένα κομψό στυλ που σίγουρα θα λατρέψετε.

7. Χοντρές πλεξούδες

Αυτές οι πλεξούδες είναι όμορφες και αυτή, ιδιαίτερα, είναι μοναδική λόγω του πάχους της πλεξούδας. Η πλεξούδα είναι πολύ χαλαρή και κάθεται στο πάνω μέρος του κεφαλιού.

8. Κυκλικά Σχέδια

Η κυκλική πλεξούδα φωτοστέφανο τυλίγεται σε όλο το κεφάλι. Υπάρχουν μικροσκοπικές πλεξούδες σε όλη την κορυφή του κεφαλιού, για να δημιουργήσετε αυτό το απίστευτο πλεκτό σχέδιο.

9. Χαλαρές πλεξούδες

Αυτές οι χαλαρές πλεξούδες δημιουργούν μια κομψή πλεξούδα που θα φανεί υπέροχη στον επόμενο γάμο σας. Είναι ένα υπέροχο στυλ που σίγουρα θα λατρέψετε.

10. Μικρές πλεξούδες

Οι διπλές πλεξούδες φωτοστέφανων είναι αξιολάτρευτες σε αυτή τη φωτογραφία και θα σας αρέσει να τις επιδεικνύετε.

11. Πολύχρωμο Πλεκτό

Μια εκπληκτική πλεξούδα που θα φέρει το χαμόγελο στα χείλη σας. Αν έχετε ανταύγειες, προσθέτει μια αρκετά αντίθεση και σε ολόκληρη την εμφάνιση.

12. Κομψές πλεξούδες

Μια πλεξούδα φωτοστέφανο που είναι απαλή και χαλαρή στο κεφάλι. Αν ψάχνετε για ένα ωραίο στιλ που μπορείτε να φορέσετε οπουδήποτε, τότε αυτό είναι για εσάς.

13. Μπροστινές πλεξούδες

Αν ψάχνετε για ένα μοναδικό στυλ τότε το έχετε βρει με αυτήν την πλεξούδα φωτοστέφανο. Οι πλεξούδες είναι τοποθετημένες στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού δίνοντάς σας ένα διαφορετικό στυλ.

14. ailsαράδικα

Μια εκπληκτική πλεξούδα ψαριού που περιβάλλει το κεφάλι. Αγαπάμε απλά τη δημιουργική εμφάνιση μιας πλεξούδας ψαριού.

15. Ξανθά σχέδια

Αυτό είναι ένα πλάγιο πλάνο της μπροστινής πλεξούδας παραπάνω. Μπορείτε να δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε μια αλογοουρά στο συνολικό σχέδιο.

16. Crown of Sorts

Ένα άλλο ασυνήθιστο πλεκτό βλέμμα για κάποιον που θέλει να τραβήξει τα βλέμματα. Αυτή η πλεξούδα φωτοστέφανο μοιάζει σχεδόν με καπέλο.

Δείτε επίσης:

  • 51 Όμορφες ιδέες για λιλά μαλλιά που θα ξεσηκώσουν τον κόσμο σας
  • 100 υπέροχες επιλογές χτενίσματος για τα μακριά μαλλιά σας
  • 62 Χτενίσματα της δεκαετίας του 80 που θα σας κάνουν να ξανανιώσετε τα νιάτα σας
  • 67 Funky Faux κλειδώνει φωτογραφίες για να σας εμπνεύσει
  • 77 Εκπληκτικές ιδέες για καστανόξανθα μαλλιά που τραβούν τόσο το βλέμμα

17. Σφιχτές πλεξούδες

Αυτές οι σφιχτές πλεξούδες είναι πραγματικά μοναδικές. Η εμφάνιση είναι λίγο πιο χαλαρή, δεν είναι τόσο συνδυασμένη.

18. Striking Styles

Ένα πανέμορφο πλεκτό look που σίγουρα θα λατρέψετε.

19. Ολόκληρη η κεφαλή

Φαίνεται ότι χρησιμοποίησε όλα τα μαλλιά της για να δημιουργήσει μια μεγάλη πλεξούδα. Είναι σίγουρα ένα ασυνήθιστο βλέμμα και αυτό που θα τραβήξει τα βλέμματα.

20. Λαμπερές Κλειδαριές

Η λαμπρότητα των μαλλιών της κάνει μια ελκυστική πλεξούδα φωτοστέφανο.

21. Γύρω από το Κεφάλι

Αυτή η γυαλισμένη εμφάνιση πηγαίνει μέχρι το κεφάλι με πολλαπλές πλεξούδες.

22. Παραδοσιακές Πλεκτές

Μια υπέροχη πλεξούδα που θα έδειχνε υπέροχα την ημέρα του γάμου σας.

23. Φτερωτή ματιά

Μια υπέροχη πλεξούδα που είναι πολύ χαλαρή.

24. Καλλιτεχνικά Σχέδια

Μια απλή πλεξούδα που κυκλώνει το κεφάλι.

25. Σχέδια Τέχνης

Ένα άλλο παράδειγμα πλεξούδας φωτοστέφανο που μοιάζει με τέχνη.

26. Απαλές εμφανίσεις

Ένα απαλό στυλ που θα σας κάνει να δείχνετε κομψό για κάθε εκδήλωση.

27. Διπλές πλεξούδες

Ένα υπέροχο στυλ που έχει πολλές πλεξούδες.

28. Εκπληκτική Αγάπη

Η Jada Pinkett Smith φαίνεται καταπληκτική με αυτήν την πλεξούδα φωτοστέφανο.

29. Μαλακές πλεξούδες

Αυτές οι πλεξούδες είναι εκπληκτικές γιατί οι πλεξούδες της είναι πολύ χαλαρές, μοιάζουν σαν να μπορούν να διαλυθούν. Είναι ένα μαλακό, όμορφο σχέδιο που είναι ιδανικό για τη μεγάλη μέρα σας.

30. Τολμηρές πλεξούδες

Ένα απαλό look γεμάτο πλεξούδες. Είναι ένα εκπληκτικό στυλ που σίγουρα θα λατρέψετε.

31. Στυλ αντίθεσης

Φαρδιές και χαλαρές πλεξούδες που σίγουρα θα κάνουν τον καθένα ευτυχισμένο. Αυτές οι ασπρόμαυρες πλεξούδες είναι πραγματικά εκπληκτικές λόγω της αντίθεσης στα χρώματα.

32. Πώς να το κάνετε

Αν θέλετε να το δοκιμάσετε ακολουθήστε αυτά τα μικρά βήματα για να αποκτήσετε την εμφάνιση που θα λατρέψετε.

33. Celebrity Styles

Αν θέλετε να αντιγράψετε ένα κόκκινο χαλί, δοκιμάστε αυτό για μέγεθος.

34. Χοντρό Πλέξιμο

Αυτή η παχιά πλεξούδα γυαλίζεται στην τελειότητα.

35. Προσθέστε λίγη κορδέλα

Αυτές οι υπέροχες πλεξούδες φαίνονται τόσο όμορφες με τη ροζ κορδέλα ανάμεσά της.

36. Thin Braiding

Ένα υπέροχο πλεγμένο στέμμα που έχει μερικά έργα τέχνης στο εσωτερικό του στέμματος. Μια λεπτή τεχνική πλεξίματος είναι ένα εκπληκτικό παράδειγμα.

37. Τεράστιες πλεξούδες

Υπάρχει ένα κουλούρι εδώ με πολύ μεγάλη πλεξούδα. Είναι εκπληκτικό για την Katy Perry.

38. Περίπλοκες πλεξούδες

Ένα υπέροχο στυλ που φαίνεται υπέροχο, αυτό είναι το είδος του στυλ που μπορείτε να φορέσετε σε κάθε εκδήλωση.

39. Μεγάλα Μήκη

Αυτό το στυλ έχει αφήσει τα μαλλιά κάτω με την πλεξούδα να λαλιάζει το κεφάλι της.

40. Μακρυμάλλη

Αυτό το μακρύ χτένισμα είναι πραγματικά όμορφο με το εκπληκτικό φωτοστέφανο να τυλίγεται γύρω από το στέμμα.

41. Ένα τολμηρό σχέδιο

Αυτό το χαλαρό στέμμα είναι πραγματικά όμορφο καθώς τυλίγεται γύρω από το κεφάλι. Αυτό το σεμινάριο θα σας δείξει πώς να αποκτήσετε το όμορφο στυλ. Είναι μια από τις πιο όμορφες πλεξούδες φωτοστέφανο που έχουμε δει εδώ και λίγο καιρό.

42. Μεγάλο και χαλαρό

Ένα υπέροχο στυλ που έχει μια πολύ μεγάλη χαλαρή πλεξούδα που το περιβάλλει.

43. Ένα τολμηρό στυλ

Αυτή είναι μια ρομαντική εμφάνιση που θα σας κάνει να νιώσετε ότι είστε μέρος των μεσαιωνικών χρόνων. Θα θέλετε να φοράτε αυτό το στυλ σε κάθε εκδήλωση που πηγαίνετε.

44. Massive Braid

Χρειάζεστε πολύ πυκνά μαλλιά για να πετύχετε μια τέτοια τεράστια πλεξούδα. Είναι ένα στέμμα που σίγουρα θα αγαπήσετε όπου κι αν πάτε.

45. Ξανθές πλεξούδες

Μια ξανθιά πλεξούδα ανάμεσα σε όλο αυτό το σκούρο χρώμα είναι ένα πραγματικά μαγικό στυλ.

46. ​​Ξανθιά και όμορφη

Πώς γίνεται να μην αγαπάς αυτό το στυλ με τις ξανθές πλεξούδες και το εφέ κορώνας?

47. Τζένιφερ Λόρενς

Ένα χαλαρό στυλ που η Jennifer Lawrence χρησιμοποίησε στο κόκκινο χαλί. Φαίνεται πάντα τέλεια στο κόκκινο χαλί και μπορείτε να δείχνετε εξίσου υπέροχα στην εκδήλωσή σας.

48. Σχέδια Θεάς

Θα νιώσετε σαν την ίδια την Κλεοπάτρα με αυτό το στυλ θεάς. Υπάρχει τόση κομψότητα και ομορφιά σε αυτό το χτένισμα που θα κόβετε ανάσες όλη τη νύχτα. Υπάρχουν μικρές και μεγάλες πλεξούδες πιο όμορφες με κοσμήματα. Νιώστε σαν βασιλιάς για μία μόνο νύχτα με αυτό το χτένισμα. Είναι εκπληκτικό!

49. Στρογγυλά Σχέδια

Ένα υπέροχο σχέδιο φωτοστέφανου που μοιάζει με έργο τέχνης. Είναι πραγματικά όμορφο.

50. Όμορφη ξανθιά

Η Beyonce είναι μια καλλονή με ξανθά μαλλιά. Έχει μερικές πλεξούδες φωτοστέφανο στα μαλλιά της. Αγαπάμε απλώς την αντίθεση μεταξύ των χρωμάτων που έχει, είναι πραγματικά υπέροχο.

51. Πλεκτό κουλούρι

Ένα υπέροχο κουλούρι που έχει μια πλεξούδα φωτοστέφανο γύρω του. Αυτό θα ήταν ένα υπέροχο χτένισμα που μπορείτε να φορέσετε οπουδήποτε. Είναι ένα κομψό στυλ που σίγουρα θα λατρέψει κανείς.

52. Ροζ πλεξούδες

Αυτή η τεράστια ροζ πλεξούδα δημιουργεί πραγματικά ένα στέμμα.

53. Δημιουργικό και όμορφο

Αυτό το δημιουργικό στυλ είναι πραγματικά υπέροχο.

54. Βήματα στυλ

Αν ψάχνετε να δημιουργήσετε μια υπέροχη πλεξούδα φωτοστέφανο στο σπίτι, τότε σίγουρα θα σας αρέσει αυτό το σεμινάριο. Είναι όμορφο και όπως μπορείτε να δείτε στα βήματα, είναι πολύ εύκολο να το δημιουργήσετε. Είναι ένα υπέροχο στυλ που τελειώνει με ένα όμορφο στέμμα.

55. Shimmering Styles

Αυτό το απαλό στυλ δίνει μια ρομαντική πλεξούδα φωτοστέφανο. Μας αρέσει που πρόσθεσαν λουλούδια στο στυλ επίσης.

56. Όμορφη και Πλεκτή

Ένα υπέροχο στυλ που πραγματικά θα λατρέψετε. Είναι ένα χαλαρό στυλ με μερικά χαλαρά μαλλιά γύρω από το κεφάλι. Είναι ένα στυλ που μπορείτε να φορέσετε όπου κι αν πάτε.

57. Πολλαπλές πλεξούδες

Ένα υπέροχο στυλ με πολλαπλές πλεξούδες μπορεί να δημιουργήσει ένα στέμμα που θα λατρεύετε κάθε φορά που το βλέπετε. Ένα υπέροχο στυλ που μπορείτε να φορέσετε στο γραφείο ή στην επόμενη εκδήλωσή σας.

58. Πλευρικές πλεξούδες

Ένα υπέροχο στυλ που είναι πραγματικά μοναδικό και όμορφο. Αυτές οι χαλαρές πλεξούδες κυκλώνουν το κεφάλι και δημιουργούν ένα στυλ που σίγουρα θα ευχαριστήσει οποιονδήποτε.

59. Τέλειος Κύκλος

Μια εκπληκτική πλεξούδα φωτοστέφανο που είναι τέλεια γυαλισμένη. Αυτή η πολύχρωμη πλεξούδα είναι μοναδική και πανέμορφη. Μας αρέσει πόσο τέλεια είναι αυτή η πλεξούδα φωτοστέφανο, έκαναν υπέροχη δουλειά για να το συνδυάσουν.

60. Στριμμένες πλεξούδες

Αυτές οι μεγάλες πλεξούδες είναι υπέροχες γιατί υπάρχουν περισσότερες από μία πλεξούδες και κυκλώνουν τέλεια το κεφάλι. Είναι ένα υπέροχο στυλ που μπορεί να είναι casual και ντυμένο.

61. Γυαλισμένος Κύκλος

Μια υπέροχη πλεξούδα που είναι τέλεια γυαλισμένη στο κοριτσάκι. Η κυκλική πλεξούδα φαίνεται τέλεια και είναι σίγουρο ότι θα λατρέψετε το μικρό σας. Είναι επίσης ένα στυλ χαμηλής συντήρησης που θα σας εξοικονομήσει χρόνο.

62. Κόκκινα σχέδια

Αυτή η μεγάλη πλεξούδα κόκκινου φωτοστέφανου είναι πραγματικά υπέροχη. Είναι μια πλεξούδα φωτοστέφανο που μπορείτε να φορέσετε οπουδήποτε.

63. Προσθήκη λουλουδιών

Αυτή η πλεξούδα φωτοστέφανο φαίνεται εκπληκτική σε αυτό το νεαρό μοντέλο. Είναι γυαλισμένο και ρομαντικό, ένα στυλ που θα είναι ιδανικό για κάθε εκδήλωση. Αυτά τα υπέροχα λουλούδια είναι υπέροχα μέσα στην πλεξούδα φωτοστέφανο και προσθέτει στο ρομαντισμό του συνολικού στυλ. Αν θέλετε πραγματικά μια όμορφη εμφάνιση, τότε αυτή είναι για εσάς.

64. Baby’s Breath

Αυτό το εκπληκτικό στυλ θα ήταν ιδανικό για έναν γάμο στην παραλία. οι πλεξούδες είναι εμφανίσεις καθώς και μερικά κομμάτια μαλλιών. Τα λουλούδια που προστίθενται κάνουν το συνολικό στυλ αρκετά όμορφο.

65. Εκπληκτικά στυλ

Ένα υπέροχο στυλ που σίγουρα θα λατρέψετε για την επόμενη εκδήλωσή σας. Είναι λίγο πιο βρώμικο από τα άλλα, αλλά αν θέλετε κάτι που δεν είναι τόσο γυαλισμένο, τότε αυτό είναι.

66. Ανθισμένες πλεξούδες

Αγαπάμε απλώς αυτήν την πολύ χαλαρή πλεξούδα φωτοστέφανο επειδή είναι αρκετά υψηλή. Αν θέλετε ένα χτένισμα που να αφορά το δράμα και τις ίντριγκες, τότε σίγουρα θα το λατρέψετε.