Συνήθως υπάρχουν δύο διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους κάποιος θέλει να αλλάξει το χτένισμά του. Θέλουν κάτι πιο διασκεδαστικό, που μπορεί επίσης να τους κάνει να φαίνονται νέοι ή κάτι συναρπαστικό που θα αλλάξει λίγο την εμφάνισή τους. Το να κάνεις κοντό κοντό μπορεί να είναι δύσκολο για κάποιον που είχε πάντα μακριά μαλλιά. Το καταλαβαίνουμε, το κόψιμο των μαλλιών μας δεν είναι εύκολο. Αλλάζοντας το βλέμμα σας μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που έχετε κάνει ποτέ.

μακριά χτενίσματα bob

μακριά χτενίσματα bob

Μιλάμε σήμερα για το μακρύ Bob, ή “LOB” όπως ονομάζεται στη βιομηχανία. Το “LOB” σημαίνει απλά Long bob και είναι ένα υπέροχο στυλ για άτομα που δεν θέλουν να κόψουν τα μαλλιά τους πολύ κοντά. Αυτές οι μακριές μπομπίνες δεν θα σας σοκάρουν. δεν θα ενοχλήσουν όταν κοιτάξετε στον καθρέφτη το σαλόνι. Είναι αρκετά μεγάλα για να είστε ακόμα άνετα, αλλά σας δίνουν και την αλλαγή που χρειάζεστε.

Με το μακρύ μπομπ, έχετε ακόμα την ελευθερία να το χτενίζετε όπως όταν είχατε μακριά μαλλιά. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το σίδερο για μπούκλες και το ίσιωμά σας για στυλ όπως πάντα.

Το bob είναι ένα πολύ ευέλικτο στυλ. Δεν είναι μόνο το χτένισμά σου αυτή τη στιγμή, αλλά κόψε πιο σύντομα. Το bob είναι η δική του οντότητα και είναι ένα πολύ δημοφιλές στυλ. Θα δείτε πολλές διασημότητες να αθλούνται σε αυτό το στυλ στο κόκκινο χαλί γιατί είναι πραγματικά φοβερό. Μπορεί να είναι δύσκολο να κόψετε τα μαλλιά σας, αλλά μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε το βήμα. Αν ψάχνετε για μια αλλαγή, τότε πραγματικά δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το μακρύ μπομπ. Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τύποι bobs καθώς και πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να το στυλ.

Δείτε αυτά τα 61 Chic Long Bob’s που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσουν κεφάλι:

  1. Celebrity Styles

Η Τζέσικα Άλμπα λικνίζει το μακρύ μπομπ εδώ και λίγο καιρό και όπως μπορείτε να δείτε είναι ένα πολύ κομψό στυλ.

2. Κομψά σχέδια

Η Kim Kardashian κουνάει πραγματικά αυτό το “LOB”, είναι ένα από τα πιο μακριά στυλ και είναι πολύ κομψό.

3. Angled Bob

Το γωνιακό bob είναι αυτό που είναι στη μόδα εδώ και λίγο καιρό και είναι πιθανό να παραμείνει έτσι.

4. Thin Styling

Αυτό είναι βασικά αυτό που θα ψάχνατε για στυλ αν έχετε λεπτά μαλλιά. Δεν υπάρχει πολύ σώμα, αλλά μπορεί να δημιουργηθεί με ένα προϊόν.

5. The Beach Wave

Όλοι αγαπούν το κύμα παραλίας και όπως μπορείτε να δείτε, μπορείτε ακόμα να το έχετε με ένα μπομπ. Μπορείτε ακόμα να έχετε κάποιο κύμα στα μαλλιά σας ακόμα κι αν είναι πιο κοντά.

6. Πανέμορφα σχέδια

Αυτό το ασταθές στυλ είναι όλο και τώρα αν ψάχνετε για ένα στυλ που δεν είναι πρωτότυπο και σωστό, τότε αυτό είναι για εσάς.

7. Το Layered Look

Αυτό το στυλ είναι πολύ μεγαλύτερο από ένα κανονικό bob και έχει πολλά στρώματα. Μερικές φορές η αλλαγή που χρειάζεστε μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την προσθήκη κάποιων επιπέδων στο στυλ σας.

8. Κομψά στυλ

Αυτό το στυλ όχι μόνο είναι κομψό, αλλά και σέξι. Αν ψάχνετε για στιλβωμένο στιλ, τότε δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό.

9. Edgy Designs

Ένα άλλο παράδειγμα γωνιακού στυλ που αποτελεί τάση αυτή τη στιγμή. Αυτοί οι τύποι στυλ δεν φαίνεται να ξεφεύγουν ποτέ από τη μόδα. Μας αρέσει πολύ ο χρωματισμός με το κούρεμα.

10. Beach Bum Style

Ένα υπέροχο στυλ που σίγουρα θα λατρέψετε λόγω της πολυπλοκότητάς του. Αγαπάμε αυτά τα στυλ. είναι λαμπερά και κομψά.

11. Κομψά Μπομπ

Θα γυρίζετε κεφάλια όπου κι αν πάτε με ένα χτένισμα σαν αυτό. Αγαπάμε πόσο κομψό και συνδυασμένο φαίνεται.

12. Πλήρης Τόμος

Τα μαλλιά της έχουν όλο τον όγκο που χρειάζεται για να κουνήσει αυτό το στυλ. Είχε χτυπήσει μαλλιά για να ξεκινήσει, αλλά η προσθήκη κάποιου κύματος στο στυλ σίγουρα βοηθά.

13. Παγωμένα στυλ

Ένα στυλ που είναι μακρύτερο από τα περισσότερα και λατρεύουμε το ξανθό χρώμα του πάγου. Δεν θα βρείτε πιο όμορφο στυλ από αυτό. Αυτό είναι το είδος της εμφάνισης που γενικά τραβάει τα βλέμματα λόγω του χρώματος.

14. Μαλακότερα Στυλ

Το στυλ της κόβει την ανάσα λόγω της απαλότητας του. Έχει λεπτά μαλλιά και απλά πέφτουν απαλά γύρω από το πρόσωπό της. Αυτή η ηθοποιός ξέρει τι της φαίνεται καλό. Εάν έχετε λεπτά μαλλιά, τότε αυτό θα ήταν μια όμορφη εμφάνιση για εσάς.

15. Standard Bob

Έτσι μοιάζει με ένα τυπικό bob. δεν υπάρχουν γωνίες σε αυτό, όλα τα μαλλιά είναι ένα μήκος και χωρίζονται στη μέση. Η Charlize Theron φαίνεται καταπληκτική σε αυτό το στυλ και πάντα προτιμούσε ένα στυλ χαμηλής συντήρησης. Είναι ένα πολυάσχολο κορίτσι, οπότε μπορούμε να δούμε γιατί.

16. The Long Bang

Αν προτιμάτε ένα κτύπημα στο στυλ σας, τότε αυτό είναι ένα υπέροχο look. Το κτύπημα είναι επίσης μακρύ και τα υπόλοιπα μαλλιά είναι σε στρώσεις. Τα στρώματα κόβονται με τρόπο ώστε να μοιάζουν σχεδόν φτερωτά. Είναι ένα πιο στυλάτο στυλ που δεν είναι πάνω από την κορυφή.

17. Long Styles

Η Τζέσικα Άλμπα έχει κουνήσει το μακρύ μπομπ σε διάφορα μήκη εδώ και αρκετό καιρό. Φαίνεται καταπληκτικό είτε είναι μακριά είτε κοντά. Δοκιμάστε ένα στιλ κομψό και απλό όπως αυτό. Συνιστάται σε άτομα με λεπτά μαλλιά.

18. Μωβ Στυλ

Μερικές φορές όλη η αλλαγή που χρειάζεστε είναι ένα φρέσκο ​​νέο χρώμα. Αγαπάμε αυτό το ακατάστατο bob λόγω των έντονων μοβ ανταύγειας. Είναι σίγουρα ένα μακρύτερο μπομπ, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απώλεια πάρα πολύ από το μήκος σας. Το χρώμα είναι υπέροχο και όλα αυτά τα κύματα.

19. Έντονα κύματα

Αγαπάμε αυτή τη σύντομη εμφάνιση γιατί έχει πολλά στρώματα. Αυτό το στυλ έχει πολύ σώμα που θα κάνει τη διαφορά στον κόσμο. Εάν σας αρέσει το στρώμα στυλ, τότε αυτό το είδος bob είναι ιδανικό για εσάς γιατί πλαισιώνει και το πρόσωπο.

20. Πριν και Μετά

Μπορείτε να δείτε τι μεγάλη διαφορά μπορεί να κάνει ένα bob στο στυλ σας με αυτό πριν και μετά. Αγαπάμε πώς αλλάζει την εμφάνισή της ολοκληρωμένη. Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλη αλλαγή για να είσαι ευτυχισμένος. Προσπαθήστε να αφαιρέσετε μια μικρή ποσότητα στην αρχή και μετά αφαιρέστε περισσότερο μήκος καθώς πηγαίνετε μόνοι. Αυτό το στυλ είναι απολύτως όμορφο.

21. Απλά Σχέδια

Ένα υπέροχο στυλ που μπορεί να φορεθεί οπουδήποτε. Είναι ένα στυλ που είναι απλό και χαμηλής συντήρησης. Εάν έχετε πολυάσχολη ζωή, τότε αυτό είναι το τέλειο στυλ για εσάς. Μπορεί απλά να βουρτσιστεί όταν σηκώνεστε περισσότερο. Το πόσο θέλετε να στυλ είναι εξαρτάται από εσάς.

22. Φωτεινά φώτα

Οι καλύτερες στιγμές αυτού του κοριτσιού σας προσπερνούν. Αγαπάμε αυτά τα παγωμένα χρώματα γιατί είναι πάντα σχέδια με μεγάλη επίδραση. Τα κυριότερα σημεία της μόλις βγαίνουν από τη σελίδα. Αν ψάχνετε για ένα πιο δραματικό ύφος, δοκιμάστε αυτό, αλλά μην ξεχνάτε τα κυριότερα σημεία.

23. Ομοιόμορφο στυλ

Αυτό το στυλ είναι εκπληκτικό και είναι κομμένο έτσι ώστε να γωνεί προς τα μέσα. Αγαπάμε αυτά τα στυλ επειδή φαίνονται πάντα τόσο γυαλισμένα. Είναι κομψό και κομψό, κάτι που θα ήταν υπέροχο για το γραφείο. Δοκιμάστε το και θα βρείτε πόσο το αγαπάτε κι εσείς.

24. Extreme Angle

Αγαπάμε αυτό το στυλ γιατί είναι μακρύ και κοντό. Θα εξακολουθεί να φαίνεται σαν να έχετε μακριά μαλλιά μπροστά, αλλά το πίσω μέρος είναι αρκετά κοντό. Είναι σίγουρα ένα πολύ γωνιακό bob, αλλά είναι φοβερό. Αν θέλετε κάτι πραγματικά διαφορετικό, τότε μην κοιτάξετε πέρα ​​από αυτό.

25. Sharp Lines

Αυτή η εμφάνιση είναι πολύ γυαλισμένη και μπορείτε να το δείτε στο γεγονός ότι οι γωνίες είναι αρκετά αιχμηρές. Αν ψάχνετε για ένα κομψό σχέδιο, τότε το βρήκατε εδώ. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να προσθέσετε λίγο προϊόν για λάμψη και είστε έτοιμοι.

26. Full Styles

Η Kim Kardashian είχε πάντα πυκνά μαλλιά, οπότε τα στυλ της έχουν πάντα αρκετό όγκο σε αυτά. Το μπομπ της εδώ είναι λίγο πιο σγουρό από ότι συνήθως το φοράει. Νομίζουμε ότι φαίνεται πολύ καλή με σγουρά μαλλιά παρόλο που συνήθως βλέπουμε τα μαλλιά της ίσια.

27. Όμορφα σχέδια

Ένα άλλο παράδειγμα ενός κομψού και ίσου στιλ που είναι απλό και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένο. Ποιος χρειάζεται κύματα όταν μπορείς να έχεις ένα στυλ τόσο τέλειο όσο αυτό. Διαμορφώστε το με τον τρόπο που θέλετε και είστε έτοιμοι για την ημέρα. Όμορφο στιλ!

28. Flowing Styles

Με ένα μακρύ μπομπ, μπορείτε ακόμα να έχετε τα μαλλιά σας ψηλά σε κότσο ή αλογοουρά. Είναι ακόμα αρκετό για να το κάνουμε αυτό.

29. Στυλ Red Carpet

Αγαπάμε αυτές τις εμφανίσεις γιατί είναι αριστοκρατικές και κομψές. Η Naomi Watts φαίνεται απίστευτη με τα κύματα της παραλίας της καθώς περπατά στο κόκκινο χαλί.

30. Ένα κομψό στυλ

Εάν είστε όλοι για τη ζωή της fashionista, τότε αυτό είναι το look για εσάς. Είναι σύντομο και κομψό και έχει όλο το στυλ στον κόσμο.

31. Εξελιγμένα Στυλ

Αυτό είναι το είδος του στυλ που θα σας κάνει να νιώθετε σαν μια τάξη όλη την ώρα. Αγαπάμε τον μικρό όγκο που έχει το στυλ.

32. Ένα ακατάστατο στυλ

Μπορείτε να δείτε ότι αυτό το στυλ έχει πολλά διαφορετικά επίπεδα και αυτό βοηθά στη δημιουργία όγκου σε όλο το στυλ.

33. Μακρά Σχέδια

Ένα άλλο παράδειγμα “LOB” που είναι πολύ μεγαλύτερο μπροστά από το πίσω.

34. Τέλειο στυλ

Η Tyra Banks είχε έναν κόσμο στυλ στη ζωή της. Αυτά τα μπομπ αν και πάντα την κάνουν να δείχνει κομψή και αριστοκρατική. Έχει επίσης μερικές φωτεινές ανταύγειες εκεί.

Δείτε επίσης:

  • 64 Σέξι Wispy Bang ιδέες που θα αλλάξουν ολόκληρο το βλέμμα σας
  • 85 Stunning Pixie Style Bob’s That Will Brinken Your Day
  • 98 Κομψές και όμορφες γαλλικές ιδέες για πλεξούδες
  • 70 Πανέμορφα Περμ που θα σας κάνουν να αγαπήσετε ξανά τις μπούκλες
  • 69 Όμορφα χτενίσματα κάστανου για να κάνεις την εμφάνισή σου σπαστική

35. An Angled Design

Το γωνιακό bob ήταν πάντα ένα δημοφιλές στυλ και αμφιβάλλουμε ότι θα βγει από τη μόδα σύντομα.

36. Platinum Looks

Ένα μπομπ μικρότερης γωνίας που έχει κάποιο σοβαρό χρώμα πλατίνας. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα πλατινέ ξανθό στυλ.

37. Σγουρά σχέδια

Εδώ είναι ένα υπέροχο παράδειγμα για το πώς μπορείτε να διατηρήσετε τις μπούκλες σας ακόμα και αν τα μαλλιά σας είναι πιο κοντά.

38. Μπούκλες για κορίτσια

Λατρεύουμε αυτές τις μπούκλες! Μπορείτε να έχετε ένα μακρύ μπομπ και μπούκλες ταυτόχρονα. Αυτό θα ήταν ένα υπέροχο στυλ για έναν γάμο ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση πρέπει να πάτε.

39. Short Layers

αυτό το σύντομο στυλ είναι πολύ κομψό και αναφέραμε ότι είναι επίσης κομψό. Μας αρέσει το πώς έχουν μόνο μερικά στρώματα για να πλαισιώσουν το πρόσωπό της.

40. Τολμηρά στυλ

Αυτό το υπέροχο στυλ είναι πολύ πιο μακρύ από τα υπόλοιπα. Εάν ανησυχείτε για το κόψιμο του μήκους σας, τότε αυτό μπορεί να είναι το στυλ για εσάς. Έχετε την εμφάνιση του bob, αλλά δεν είναι επίσης πολύ σύντομο.

41. Το φτερωτό βλέμμα

Μια υπέροχη εμφάνιση που σίγουρα θα ευχαριστήσει κανέναν. Είναι απλό και ταυτόχρονα κομψό.

42. Messy Styling

Ένα άλλο υπέροχο παράδειγμα μιας μακράς μπομπ που δεν είναι πολύ ακατάστατη. Δεν είναι πολύ σύντομο.

43. Μια μικρή γωνία

Δεν μπορούμε παρά να αγαπήσουμε αυτά τα στυλ. είναι κομψά και πολύ δροσερά. Ένα άλλο γωνιακό bob που είναι μια πιο σύντομη έκδοση.

44. Προσθέστε μερικές μπούκλες

Είτε είστε φυσικά σγουροί είτε θέλετε να πάρετε μια περμανάντ, αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς μπορείτε να κάνετε μπούκλες με ένα μπομπ.

45. Πολλά χρώματα

Εδώ υπάρχουν παρόμοιες εμφανίσεις, εκτός από τη διαφορά στο χρώμα. Αγαπάμε τον τονισμένο γιατί υπάρχει πολύ περισσότερο βάθος στο στυλ. Πραγματικά σου πέφτει.

46. ​​Κλασικά στυλ

Ένα υπέροχο bob που αποτελεί μέρος των κλασικών στυλ. Είναι χαμηλή συντήρηση και δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να συναρμολογηθεί.

47. Redhead Styles

Αυτή είναι μια κλασική εμφάνιση για την κοκκινομάλλα. Μας αρέσει αυτό το στυλ γιατί είναι πολύ απλό.

48. Sharp Styles

Ένα άλλο υπέροχο παράδειγμα ενός bob που είναι τόσο κομψό που φαίνεται σχεδόν κοφτερό.

49. Smooth Styles

Τα ίσια μαλλιά φαίνονται πάντα εκπληκτικά με αυτά τα στυλ γιατί είναι υπέροχα. Μπορείτε να φορέσετε αυτά τα απαλά στυλ οπουδήποτε.

50. Glamorous Styles

Σίγουρα δεν χρειάζεται να κόψετε πολύ μήκος για αυτό το στυλ. Αγαπάμε τις έντονες μπούκλες. είναι πολύ λαμπερά.

51. Σύντομο και γλυκό

Αυτό το μπομπ είναι κομμένο σε τετράγωνο τρόπο και το λατρεύουμε. Είναι ένα απλό στυλ που είναι σύντομο και γλυκό.

52. Vampy Styles

Είναι νευρικό και θα σε κάνει να νιώθεις κακός. Αυτά τα στυλ θα σας οδηγήσουν στο επόμενο επίπεδο.

53. Τολμηρό και όμορφο

Αυτές οι κλασικές εμφανίσεις είναι πάντα δημοφιλείς επειδή δίνουν μια τολμηρή εμφάνιση του bob ενώ διατηρούν τα πράγματα απλά.

54. Απλό και όμορφο

Αυτό είναι ένα στυλ που είναι όμορφο αλλά εξακολουθεί να είναι απλό. Αυτό είναι ένα στυλ με το οποίο μπορείτε να ξυπνήσετε, να το καθαρίσετε και να βγείτε από την πόρτα.

55. Μπούκλες για μέρες

Υπάρχει ένα πράγμα στις μπούκλες και αυτό προσθέτουν πολύ όγκο στα μαλλιά σας. Για να μην αναφέρουμε ότι είναι υπέροχα για εκδηλώσεις.

56. Φωτεινά σχέδια

Αυτό το πανέμορφο στυλ είναι εκπληκτικό λόγω του χρώματος και της κοπής. Όπου και να πάτε, είναι σίγουρο ότι θα λάβετε κομπλιμέντα με αυτό το στυλ.

57. Πανέμορφο στυλ

Έχουμε ένα άλλο στυλ πριν και μετά εδώ για να δούμε πώς είναι να κόβεις μερικά εκατοστά από τα μαλλιά σου.

58. Όλα ένα μήκος

Αυτό το μακρύ μπομπ έχει ένα μήκος και σας προσφέρει ένα πολύ απλό στυλ.

59. Έντζιερ Στάιλς

Εάν θέλετε ένα στυλ με λίγο περισσότερο πλεονέκτημα, δοκιμάστε αυτό για μέγεθος. Λατρεύουμε την μπούκλα της παραλίας που έχει, φαίνεται πραγματικά καταπληκτική.

60. Ένα άγγιγμα κυμάτων

Αγαπάμε τα κύματα ανεξάρτητα από το μήκος. Υπάρχει μόνο κάτι σε αυτό το στυλ που δεν μπορούμε να το χορτάσουμε. Αν θέλετε ένα στυλ απλό αλλά όμορφο, τότε μην κοιτάτε περισσότερο από αυτό.

61. Μαλακωτικά Στυλ

Αυτή η εμφάνιση είναι πολύ απαλή και όμορφη. Πιθανότατα σημαίνει επίσης ότι δεν φορά πολύ προϊόν στα μαλλιά της, κάτι που είναι καλό. Είναι ένα απλό στυλ που γίνεται και μπορείς να το αγαπάς για πολύ καιρό γιατί στυλ σαν αυτά δεν βγαίνουν ποτέ από τη μόδα.

Όλα αυτά είναι εκπληκτικά bobs και όπως μπορείτε να δείτε έρχονται σε πολλά διαφορετικά μήκη. Δεν πρέπει να φοβάστε να κόψετε τα μαλλιά σας επειδή δεν απαιτείται να κάνετε κοντό. Δεν χρειάζεται να κόψετε όλα τα μαλλιά σας. Είναι εντάξει να ξεκινήσετε λίγο περισσότερο και να πάτε πιο σύντομα με την πάροδο του χρόνου εάν φοβάστε. Δεν χρειάζεται να τα κόψετε όλα ταυτόχρονα.

Αυτά τα μπομπ δεν είναι μόνο ευέλικτα, αλλά μπορούν πραγματικά να αλλάξουν το στυλ σας. Να είστε ανοιχτοί σε ένα νέο στυλ και θα είστε ευχαριστημένοι με αυτό. Είναι μια νέα χρονιά για όλους και αν πεθάνετε να αλλάξετε στυλ, τότε πραγματικά δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα μακρύ μπομπ. Επιλέξτε ένα απλό ή δοκιμάστε ένα bob με εξαιρετική γωνία, ο ουρανός είναι περιορισμένος για εσάς και τις επιλογές που έχετε.

Ελπίζουμε ότι σας άρεσε το άρθρο, μη διστάσετε να σχολιάσετε παρακάτω το αγαπημένο σας στυλ!