Αν ψάχνετε για μια δραστική αλλαγή όταν πρόκειται για ένα νέο χτένισμα, το ξύρισμα της πλευράς του κεφαλιού σας μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Είναι η τελευταία τάση που έχει πλήξει τη βιομηχανία τα τελευταία χρόνια και εξακολουθεί να διατηρείται ισχυρή. Είναι ένα στυλ που δεν φαίνεται να πηγαίνει πουθενά σύντομα. Αν σας αρέσει να σας προσέχουν, τίποτα δεν θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε ένα πλήθος περισσότερο από το να έχετε ξυρισμένο χτένισμα. Παλιά έπρεπε να είσαι πανκ για να ξυρίσεις το κεφάλι σου, αλλά αυτό δεν ισχύει πια. Είναι η τάση τώρα και το ξύρισμα του κεφαλιού σας γίνεται πιο θηλυκή επιλογή από ποτέ. Είτε είστε επιχειρηματίας είτε μουσικός, μπορείτε να κουνήσετε αυτό το βλέμμα εντός και εκτός γραφείου. Η πλευρική ξυρισμένη εμφάνιση είναι μια εξαιρετική τάση εκκίνησης που θα έχει ανθρώπους που θα ήθελαν να ήταν τόσο γενναίοι όσο εσείς.

Ξυρισμένα χτενίσματα στο πλάι

Ξυρισμένα χτενίσματα στο πλάι

Το να αποφασίσεις με ποιο στυλ θα ακολουθήσεις δεν είναι ποτέ εύκολο. Θέλετε να πάρετε μια καλά μελετημένη απόφαση όταν πρόκειται να ξυρίσετε το κεφάλι σας. Αφού το ξυρίσετε, δεν υπάρχει επιστροφή. Έτσι, το πλευρικό σας ξύρισμα πρέπει να ταιριάζει με την προσωπικότητά σας και την αίσθηση του στυλ. Εάν είστε πιο χαλαρός και απλός άνθρωπος, το να κόψετε όλα τα μαλλιά σας και στη συνέχεια να ξυρίσετε το πλάι θα μπορούσε να είναι πολύ δραστικό για εσάς. Το να κρατάτε τη μία πλευρά πολύ μακριά, ενώ ξυρίζετε την άλλη θα μπορούσε να είναι μια καλύτερη αρχή. Αλλά αν έχετε συνηθίσει να ζείτε στην άκρη, τότε ίσως ένα κοντό Mohawk σε συνδυασμό με ένα πλευρικό ξύρισμα είναι ακριβώς το βλέμμα που θέλετε. Σε κάθε περίπτωση, η λήψη τεκμηριωμένης απόφασης θα διασφαλίσει ότι είστε ευχαριστημένοι με την εμφάνιση που έχετε επιτύχει. Το ξύρισμα του κεφαλιού σας είναι ένας διασκεδαστικός και δημιουργικός τρόπος να κάνετε μια δήλωση όχι μόνο για τη μόδα, αλλά για το ποιος είστε ως άτομο, οπότε διασκεδάστε με αυτήν.

Εάν είστε αρκετά γενναίοι για να το δοκιμάσετε, υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ που μπορούν να σας βοηθήσουν να εμπνεύσετε τη δική σας επιλογή. Ρίξτε μια ματιά στα 52 καλύτερα ξυρισμένα χτενίσματα στο πλάι και δώστε στον εαυτό σας μια πραγματικά κακή εμφάνιση φέτος.

 1. Αν ψάχνετε για μια πραγματικά σύντομη εμφάνιση, αυτή είναι για εσάς. Συμπληρώνει ένα σύντομο στυλ και ξεθωριάζει από σύντομο σε μόλις εκεί.

5020216-ξυρισμένο-πλευρά -χτένισμα

 1. Αυτή η εμφάνιση παρουσιάζεται σωρευμένη ως κουλούρι, αλλά σίγουρα μπορεί να μείνει κάτω και από τη μία πλευρά. Εάν αισθάνεστε αρκετά γενναίοι ξυρίστε και τις δύο πλευρές. Ο σχεδιασμός είναι μια πρόσθετη πινελιά που συμπληρώνει ολόκληρη την εμφάνιση.

4020216-ξυρισμένο-πλευρά -χτένισμα

 1. Αυτή η εμφάνιση είναι καλύτερη αν είστε λάτρης του faux-hawk/Mohawk. Φαίνεται εκπληκτική σε ξανθιά με πολύ ξεχωριστό σχέδιο.

3020216-ξυρισμένο-πλευρά -χτένισμα

 1. Αν είσαστε ευλογημένοι με μπούκλες, μην φοβάστε αυτό είναι το τέλειο παράδειγμα για το πώς μπορείτε να επιτύχετε το βλέμμα και να διατηρήσετε μερικές μπούκλες. Η αντίθεση μεταξύ της κοντής πλευράς και των έντονων μπούκλες είναι όμορφη.

2020216-ξυρισμένο-στο πλάι-χτένισμα

 1. Σε αυτή την εικόνα μας παρουσιάζονται για άλλη μια φορά μπούκλες. Αυτή η μπούκλα επέλεξε να ξυρίσει την πλάτη με ένα πολύ μοναδικό σχέδιο δημιουργώντας τέχνη στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Εάν το πλευρικό ξύρισμα δεν είναι αυτό που ψάχνετε δοκιμάστε στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

1020216-ξυρισμένη-πλευρά-χτένισμα

 1. Διατηρώντας το πάνω μέρος πολύ κοντό, το πλαστικό ξύρισμα συμπληρώνει ολόκληρη την εμφάνισή της και την αφήνει να δείχνει εκπληκτική ακόμη και χωρίς σχέδιο. Προσθέστε λίγο χρώμα και το βλέμμα τραβάει την προσοχή.

6020216-ξυρισμένη-πλευρά -χτένισμα

 1. Αυτή η εκπληκτική ξανθιά έχει πιο μοντέρνα εμφάνιση, μακρύτερη και διακοσμημένη ψηλά στο πλάι. Το πλευρικό της κέλυφος είναι σμιλεμένο για να επιτύχει μια ξεχωριστή και ελκυστική εμφάνιση.

7020216-ξυρισμένη-πλευρά -χτένισμα

 1. Αν θέλετε να προσθέσετε λίγη διασκέδαση στο ξύρισμα σας, γιατί να μην προσθέσετε μια πλεξούδα μαζί με αυτό. Η αντίθεση μεταξύ του ξανθού και του φυσικού χρώματος των μαλλιών του κοριτσιού επιτυγχάνει μια κακή εμφάνιση.

8020216-ξυρισμένο-πλευρά-χτένισμα

 1. Ένα σγουρό Mohawk που σπρώχνεται προς τα εμπρός κάνει αυτή την ξυρισμένη πλευρά πολύ πιο ελκυστική στο μάτι. Προσθέστε τα σύντομα κομμάτια για να δώσετε λίγο εμφάνιση στην εμφάνιση.

9020216-ξυρισμένο-πλευρά-χτένισμα

 1. Ένα ολόσωμο ξύρισμα με ένα έντονο κόκκινο μακρύ Mohawk είναι η βασική εμφάνιση για όποιον θέλει να κάνει μια τολμηρή δήλωση.

10020216-ξυρισμένο-πλευρά-χτένισμα

 1. Με ένα all-around ξύρισμα και ένα στυλ Mohawk επιτυγχάνετε και τα δύο άψογα. Προσθέστε λίγη τέχνη με τη μορφή λουλουδιών και θα λάβετε κομπλιμέντα όπου κι αν πάτε.

15020216-ξυρισμένο-πλευρά -χτένισμα

 1. Οι μακριές πλεξούδες με μερική μεριά στο ξύρισμα σας δίνουν την εμφάνιση της πολυπλοκότητας χωρίς ακραίο ξύρισμα. Με ή χωρίς πλεξούδες αυτό το βλέμμα είναι αυτό που θα τραβήξει τα βλέμματα.

14020216-ξυρισμένη-πλευρά -χτένισμα

 1. Η χρήση χρωμάτων αντίθεσης βοηθά στην επίτευξη μιας εμφάνισης που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή. Ο σπειροειδής σχεδιασμός εξασφαλίζει ότι θα τραβήξετε τα βλέμματα όλων όπου κι αν πάτε.

13020216-ξυρισμένη-πλευρά -χτένισμα

 1. Αυτό το Mohawk συνεχίζει στη λαιμόκοψη και το ροζ σε αντίθεση είναι για να πεθάνει. Το μαύρο και το ροζ μαζί συμπληρώνουν το ένα το άλλο και σας δίνουν ένα βλέμμα με πολλά πλεονεκτήματα.

11020216-ξυρισμένο-πλευρά-χτένισμα

 1. Μια σγουρή εμφάνιση που δεν είναι πολύ δραστική, αλλά εξακολουθεί να έχει αρκετή εμφάνιση λόγω των γραμμών της πίστας. Ένα μικρό σχέδιο μπορεί να είναι τόσο ισχυρό όσο ένα μεγάλο.

16020216-ξυρισμένη-πλευρά-χτένισμα

 1. Αυτή η εμφάνιση είναι εξαιρετική για την πόλη. Αφήνοντας τη μία πλευρά κουλουριασμένη και μακριά μαλακώνει την όψη της ξυρισμένης πλευράς. Τραβήξτε το για μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

17020216-ξυρισμένο-πλευρά -χτένισμα

 1. Αυτή η εμφάνιση είναι το τέλειο παράδειγμα για το πώς μπορείτε να κρατήσετε τα μαλλιά σας μακριά, ενώ έχετε ακόμα ένα πλευρικό ξύρισμα. Είναι τέλειο αν δεν είστε έτοιμοι να πάτε πολύ κοντά.

18020216-ξυρισμένο-στο πλάι-χτένισμα

 1. Αυτή η εμφάνιση είναι για τα κορίτσια που αγαπούν τα μαλλιά τους να παραμένουν μακριά. Το πλαστικό ξύρισμα δεν είναι δραματικό και όμως είναι πολύ όμορφο.

19020216-ξυρισμένη-πλευρά -χτένισμα

 1. Μια κομψή εμφάνιση που μπορείτε να φορέσετε ακόμη και στο γραφείο. Αυτό είναι ένα εκπληκτικό σύντομο στυλ που θα συμπληρώσει όποιον αναζητά ένα κοντό χτένισμα.

20020216-ξυρισμένη-πλευρά-χτένισμα

 1. Μπορείτε να κουνήσετε την εμφάνιση των 80’s με αυτό το ψηλό χτένισμα. Η ξυρισμένη πλευρά προσθέτει απλώς την ελκυστικότητα και φέρνει το βλέμμα μαζί.

21020216-ξυρισμένη-πλευρά -χτένισμα

 1. Ένα μακρύ χτένισμα με πλήρες ξύρισμα στο πλάι. Εάν αισθάνεστε αρκετά τολμηροί, μπορείτε να ξυριστείτε μέχρι το δέρμα. Η εμφάνιση θα διαρκέσει περισσότερο και θα σας δώσει μια διαφορετική εμφάνιση.

22020216-ξυρισμένο-πλευρά -χτένισμα

 1. Αυτό το καυτό χτένισμα κόβει την ανάσα. Όχι μόνο μπορείτε να το πλέξετε για να αναδείξετε το ξεχωριστό ξύρισμα ή μπορείτε να φορέσετε τα μαλλιά σας για πιο casual εμφάνιση.

23020216-ξυρισμένο-πλευρά -χτένισμα

 1. Αν ψάχνετε για ένα στυλ που μπορείτε να φορέσετε εύκολα σε μια εκδήλωση, αυτό είναι το κατάλληλο για εσάς. Αντίθετα χρώματα που ταιριάζουν με μια φθίνουσα πλεξούδα, αυτό το πλευρικό ξύρισμα είναι σίγουρο ότι θα μιλήσει τη νύχτα.

24020216-ξυρισμένο-πλευρά-χτένισμα

 1. Μακριά στρώματα και ένα περιστασιακό ξύρισμα στο πλάι μπορεί να είναι το look με το οποίο θέλετε να ξεκινήσετε πριν γίνετε πιο τολμηροί.

26020216-ξυρισμένο-πλευρά -χτένισμα

 1. Ένα ακραίο πλευρικό ξύρισμα συμπληρώνει την τολμηρή επιλογή χρωμάτων. Το ξύρισμα του κεφαλιού και η προσθήκη χρώματος είναι τέλεια για όσους αναζητούν ένα τολμηρό και εντυπωσιακό βλέμμα.

27020216-ξυρισμένη-πλευρά-χτένισμα

 1. Τα μακριά μαλλιά με ένα ακραίο μέρος φέρνουν το βλέμμα μαζί με ένα όμορφο πλαϊνό ξύρισμα.

28020216-ξυρισμένο-πλευρά -χτένισμα

 1. Ποιος δεν αγαπά μια κοκκινομάλλα; Αυτή είναι μια ματιά για τους μη εξτρεμιστές. Το κορίτσι έχει μακριά μαλλιά και υπέροχο κτύπημα. Το ξύρισμα στο πλάι της δεν είναι τόσο αισθητό, αλλά ξεχωρίζει όταν το θέλει.

29020216-ξυρισμένο-πλευρά-χτένισμα

 1. Αυτό το στυλ ροκ μας θυμίζει το αρχικό Mohawk. μια τολμηρή δήλωση για όποιον θέλει να κάνει μια δήλωση WOW. Όχι μόνο είναι μια κλασική εμφάνιση αλλά είναι επίσης εντυπωσιακή.

30020216-ξυρισμένο-πλευρά-χτένισμα

 1. Αν ψάχνετε για ένα στυλ που είναι πραγματικά δημιουργικό, μην ψάχνετε άλλο από αυτό. Η προσθήκη ενός φιόγκου ή οποιουδήποτε άλλου λεπτομερούς σχεδίου είναι σίγουρο ότι θα κάνει το πλαϊνό σας ξύρισμα τόσο δημιουργικό όσο ένας καμβάς.

31020216-ξυρισμένο-πλευρά -χτένισμα29. Ένα σγουρό Mohawk που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως casual ή κομψό look. Τα μακριά μαλλιά σε συνδυασμό με την ξυρισμένη πλευρά δίνουν την τέλεια αντίθεση.32020216-ξυρισμένο-πλευρά -χτένισμα

 1. Αυτή η εκπληκτική εμφάνιση απευθύνεται σε όποιον θέλει να διατηρήσει το μήκος τους. Ένα σέξι και πικάντικο ξύρισμα στο πλάι ολοκληρώνει την εμφάνιση.

33020216-ξυρισμένο-πλευρά -χτένισμα

 1. Αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο πλαϊνό ξύρισμα. Αδράξτε την ευκαιρία να αναδείξετε το τατουάζ σας προσθέτοντας ένα στο πλαϊνό ξύρισμα. Αυτό το βλέμμα είναι πραγματικά κακό. Αυτό δεν είναι το βλέμμα για τους αδύναμους, αλλά αν αγαπάτε τα τατουάζ και θέλετε να κάνετε εντύπωση, αυτό το πλάγιο ξύρισμα είναι για εσάς.

34020216-ξυρισμένο-πλευρά -χτένισμα

 1. Μια άλλη πλεκτή εμφάνιση, αυτή δίνει στο πλευρικό ξύρισμα μια μποέμ αίσθηση. Η ζεστή ξανθιά και η περιτυλιγμένη πλεξούδα συμπληρώνουν το πλαστικό ξύρισμα.

35020216-ξυρισμένη-πλευρά -χτένισμα

 1. Αυτό το ξύρισμα στο πλάι συνεχίζεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού για μια πιο ξεχωριστή εμφάνιση. Αυτή η εμφάνιση ξεχωρίζει περισσότερο, αλλά το μήκος μπορεί να μειωθεί για να το καλύψει επίσης.

36020216-ξυρισμένο-πλευρά -χτένισμα

 1. Αυτό το μακρύ τρίχωμα έχει πραγματικό όγκο που βοηθά πραγματικά το πλευρικό ξύρισμα να ξεχωρίζει. Το χρώμα και ο όγκος συνεργάζονται υπέροχα για να επιτύχουν αυτό το βλέμμα.

37020216-ξυρισμένο-πλευρά -χτένισμα

 1. Αυτό το ξύρισμα στο πλάι είναι μόνο περίπου ένα ¼ μήκος του πλαϊνού για όσους δεν θέλουν να κάνουν πλήρες ξύρισμα στο πλάι. Εξακολουθείτε να παίρνετε το σέξι ξύρισμα χωρίς να παίρνετε πολύ μεγάλο ρίσκο.

38020216-ξυρισμένο-πλευρά -χτένισμα

 1. Ποιος είπε ότι δεν μπορείτε ακόμα να φοράτε αλογοουρά μετά το ξύρισμα του κεφαλιού σας; Αυτή η εμφάνιση είναι όμορφη και casual. Μπορεί να φορεθεί πάνω ή κάτω.

39020216-ξυρισμένο-πλευρά-χτένισμα

 1. Τα γκρίζα μαλλιά είναι η τελευταία τάση αυτές τις μέρες και τι καλύτερο να συνδυάσετε με πλαϊνό ξύρισμα. Η εμφάνιση είναι παρθένα και εκπληκτική δίνοντας μια κλασική απήχηση σε ένα έντονο ξύρισμα.

40020216-ξυρισμένο-πλευρά-χτένισμα

 1. Δεν γίνεσαι πολύ καλύτερος από ένα ξανθό Mohawk, αλλά μετά προσθέτεις ένα ξύρισμα στο πλάι και έχεις μια κλασική εμφάνιση.

41020216-ξυρισμένο-πλευρά-χτένισμα

 1. Ένα πανέμορφο ξύρισμα στο πλάι προσθέτει στην έντονη αντίθεση αυτών των μακριών κλειδαριών των κοριτσιών. Παίρνετε το καλύτερο και από τους δύο κόσμους με αυτήν την εμφάνιση.

42020216-ξυρισμένο-πλευρά -χτένισμα

 1. Ένα σύντομο Mohawk. Αυτή η εμφάνιση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μία πλευρά ή για πλήρες ξύρισμα στο κάτω μέρος. Όλα εξαρτώνται από το πόσο δραματική θέλετε να είστε.

43020216-ξυρισμένο-πλευρά -χτένισμα

 1. Αυτό το ξύρισμα στο πλάι απλώς επεκτείνεται στο αυτί, αλλά εξακολουθεί να δίνει την εμφάνιση που θέλετε, επιτρέποντάς σας να διατηρήσετε το μήκος. Εάν θέλετε να προσθέσετε περισσότερο άκρο από ό, τι αλλάξτε το χρώμα.

44020216-ξυρισμένο-πλευρά -χτένισμα

 1. Ποιος είπε ότι πρέπει να δαμάσεις τα μαλλιά σου; Αυτό το σέξι στυλ επιτρέπει χαλαρά κύματα και όμως εξακολουθεί να υπάρχει το ξεχωριστό πλαϊνό ξύρισμα που λέει στους ανθρώπους ότι γνωρίζετε πραγματικά το στυλ. Έχετε ένα ακατάστατο βλέμμα που συνδυάζεται με το πλαστικό ξύρισμα.

45020216-ξυρισμένη-πλευρά -χτένισμα

 1. Μακριά μαλλιά και πλαϊνό ξύρισμα; Εγινε. Τώρα τι λέτε για κάποιο στυλ για την εμφάνισή σας; Η προσθήκη ενός αστεριού κάνει το ξύρισμα στο πλάι. Το γεγονός ότι είναι ένα διπλό αστέρι το μάτι τραβάται αμέσως καθώς ξεχωρίζει.

46020216-ξυρισμένο-πλευρά-χτένισμα

 1. Οι όμορφες μπούκλες συνεχίζουν να ολοκληρώνουν τέλεια αυτό το πλευρικό ξύρισμα. Μπορείτε να έχετε ένα νευρικό ύφος ενώ έχετε ακόμα την κομψή κομψότητα των μπούκλες.

47020216-ξυρισμένο-πλευρά -χτένισμα

 1. Αυτό το πλευρικό ξύρισμα επιτρέπει ένα πλήρες ξύρισμα ή δυνατότητα να το κρατήσετε στη μία πλευρά. Χωρίς την αλογοουρά μπορείτε να έχετε μια πιο ντυμένη εμφάνιση.

48020216-ξυρισμένο-πλευρά -χτένισμα

 1. Είτε ψάχνετε για ένα casual look στην παραλία είτε πηγαίνετε σε μια εκδήλωση, αυτή η εμφάνιση είναι υπέροχη και για τους δύο. Σέξι μπούκλες παραλίας σε συνδυασμό με πλαϊνό ξύρισμα; Τι άλλο να ζητήσει ένα κορίτσι?

49020216-ξυρισμένο-πλευρά -χτένισμα

 1. Αυτό το βλέμμα τραβάει τα βλέμματα. Όχι μόνο έχετε πλαϊνό ξύρισμα αλλά γιατί να μην προσθέσετε λίγο χρώμα σε αυτό και να κάνετε την εμφάνιση να τραβήξει πραγματικά την προσοχή.

50020216-ξυρισμένο-πλευρά-χτένισμα

 1. Το πλαστικό ξύρισμα παραμένει φυσικό σε αυτό το στυλ, αλλά τα υπόλοιπα μαλλιά είναι τολμηρά χρωματισμένα δίνοντας στην εμφάνιση μια πραγματικά ξεχωριστή άκρη σε αυτό.

51020216-ξυρισμένο-πλευρά -χτένισμα

 1. Ένα ακραίο πλαϊνό μέρος τραβάει πραγματικά το μάτι στο πλαϊνό ξύρισμα αφήνοντας τους ανθρώπους να ξέρουν ότι δεν είστε ένα συνηθισμένο κορίτσι.

52020216-ξυρισμένο-πλευρά-χτένισμα

 1. Αυτό το πλευρικό ξύρισμα είναι απολύτως εκπληκτικό με ένα τέτοιο πρωτότυπο. σχέδιο. Ελκύει αμέσως το βλέμμα και σας δίνει μια μοναδική εμφάνιση.

53020216-ξυρισμένο-πλευρά-χτένισμα

 1. Ο συνδυασμός μήκους με πλαϊνό ξύρισμα σας δίνει το καλύτερο και από τους δύο κόσμους. Το πλαστικό ξύρισμα είναι ψηλά στη μία πλευρά και ακολουθεί στο πίσω μέρος του κεφαλιού δίνοντάς σας ένα κακό χτένισμα.

54020216-ξυρισμένο-πλευρά -χτένισμα

 1. Κοντή και στιλάτη αυτή η εμφάνιση είναι ένας συνδυασμός χαριτωμένου και σέξι. Το πλαστικό ξύρισμα προσθέτει μια υπέροχη αντίθεση στην εμφάνιση που μπορεί να σας οδηγήσει σε κάθε εκδήλωση με τάξη και κομψότητα.

55020216-ξυρισμένο-πλευρά -χτένισμα