Αν ψάχνετε για ένα μακρύτερο στυλ, κάτι που είναι βέβαιο ότι θα συγκλονίσει τον κόσμο σας, τότε μην κοιτάξετε πέρα ​​από αυτό το άρθρο. Αν ονειρευόσασταν μακριά μαλλιά, τότε το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικές επεκτάσεις. Υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείτε να έχετε ραμμένες ακριβώς στα μαλλιά σας. Υπάρχουν πολλά στυλ που μπορείτε να δημιουργήσετε με επεκτάσεις. Μπορεί επίσης να σας δώσει περισσότερο όγκο και υφή σε μια χαλαρή εμφάνιση. Αποκτήστε το χτένισμα των ονείρων σας με ένα απλό σχέδιο ραψίματος. Τα ράψιμα στυλ μπορούν να σας δώσουν περισσότερη λειτουργικότητα, ευελιξία και ομορφιά σε ένα χτένισμα.

ράβω-στα-χτενίσματα-

ράβω σε χτενίσματα

Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες για ένα ράψιμο στυλ, είστε έτοιμοι να ξετρελαθείτε από όλες τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας. Είτε είστε εξοικειωμένοι με τη ραφή ύφανσης είτε όχι, αυτό θα ήταν ένα καλό άρθρο για εσάς. Απλά ράβετε τις προεκτάσεις στα μαλλιά που έχετε ήδη. Είναι εύκολο να εφαρμοστεί στα μαλλιά. Τα ίδια τα μαλλιά είναι πλεγμένα σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο, το μοτίβο εξαρτάται από το στυλ που ψάχνετε. Η επέκταση ράβεται στην πλεξούδα ή μερικές φορές ακόμη και σε ένα δίχτυ. Για να αποκτήσετε το πιο ρεαλιστικό στιλ που μπορείτε, μπορείτε απλά να αφήσετε μερικά από τα μαλλιά έξω στην κορυφή και στα πλάγια.

Αν θέλετε ένα νέο χτένισμα, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε μια ραφή ύφανσης για να ξεδιπλώσετε ένα νέο στυλ. Θα σας δώσει ένα πρόσθετο μήκος και ομοιόμορφη υφή στο χτένισμα. Ελέγξτε αυτά τα στυλ για να βρείτε ένα νέο στυλ.

Παρακάτω είναι 40 πανέμορφα ράψιμα χτενίσματα που θα ξεσηκώσουν τον κόσμο σας:

1. Μακριά και Σγουρά

Ένα υπέροχο στυλ που σας επιτρέπει κάποιο σοβαρό μήκος. Αν ψάχνετε για μια νέα αλλαγή, τότε σίγουρα θα σας αρέσει αυτή.

2. Σοβαρός Όγκος

Αν ψάχνετε για ένα πραγματικά φοβερό στυλ, τότε αυτό είναι ένα look για εσάς. Υπάρχει τόσος τόμος εδώ λόγω των πρόσθετων επεκτάσεων. Δείτε επίσης: 36 Εξαιρετικά χτενίσματα με σφήνα για το επόμενο εκπληκτικό στυλ σας

3. Η Διαδικασία

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς επιτυγχάνονται οι επεκτάσεις ραφής. Αυτό είναι ένα στυλ που είναι ραμμένο στις πλεξούδες. 4. Σγουρά στυλ

Αυτό το πανέμορφο στυλ είναι κατασκευασμένο λόγω των ραμμένων επεκτάσεων. Βιώνει μερικές σοβαρές μπούκλες που προσθέτουν περισσότερο όγκο στη ζωή της.

5. Πριν και Μετά

Αυτές οι τεράστιες μπούκλες είναι φιλοφρονήσεις σε ένα ράψιμο στυλ. Το χτένισμά της έχει έντονο στιλ. Απλά κοιτάξτε αυτόν τον τόμο, είναι πρακτικά εκρηκτικός.

6. Εκπληκτικές επεκτάσεις

Αν ψάχνετε για κάποιο μήκος, πάρτε μερικές επεκτάσεις. Φαίνονται απίστευτα και θα σου δώσει τόσες πολλές επιλογές για τα μαλλιά σου.

7. Μεγάλες πλεξούδες

Οι πλεξούδες και το δίχτυ είναι ό, τι πρέπει για αυτό το απίστευτο στυλ. Μπορείτε να αποκτήσετε ράψιμο χωρίς να χρειάζεστε μακριά μαλλιά. Αυτό το εκπληκτικό στυλ είναι πραγματικά αξιοσημείωτο.

8. Straight Styles

Αυτό το στυλ μήκους ώμων καθίσταται δυνατό λόγω του ράψιμου στυλ. Το ίσιο στυλ είναι πραγματικά εκπληκτικό.

9. Εκπληκτικό Μωβ

Ένα εκπληκτικό στυλ που έχει έντονες μπούκλες και κάποιο υπέροχο μοβ χρώμα. Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά μωβ εδώ και κάνει το χτένισμα υπέροχο. 10. Σγουρά και απλά

Το ραμμένο σε επεκτάσεις δεν χρειάζεται να σας παρέχει ένα περίτεχνο στυλ. Μερικές φορές μπορεί να είναι απλό στυλ. Κάτι που θα προσθέσει απλώς υφή είναι ένας πολύ καλός λόγος για να τα αποκτήσετε.

11. Bouncy Waves

Σίγουρα θα λατρέψετε αυτό το στυλ γιατί υπάρχει πολύς όγκος σε αυτό. Είναι απίστευτο.

12. Extreme Side Part

Αυτό το στυλ έχει να κάνει με το μήκος και μπορούμε να δούμε ότι έκανε εξαιρετική δουλειά για να το δημιουργήσει. Είναι ένα κομψό και υπέροχο στυλ που θα άρεσε σε όλους.

13. Πολλά χρώματα

Το υπέροχο με τα extensions είναι ότι μπορείτε να τα χρωματίσετε σε όποιο χρώμα θέλετε και δεν επηρεάζει τα πραγματικά μαλλιά σας. Μου αρέσουν αυτές οι ζωντανές αποχρώσεις. Αν ψάχνετε για ένα στυλ που θα σας δώσει λίγο ποπ, τότε θα δοκιμάσετε μερικά καταπληκτικά χρώματα. Το μοβ είναι εκπληκτικό από μόνο του. 

14. Πανέμορφο γκρι

Ένα υπέροχο στυλ που έχει τεράστιες ποσότητες όγκου και αυτό το γκρι χρώμα είναι απλά υπέροχο. Εάν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το γκρι, η λήψη επέκτασης μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αλλαγή των φυσικών μαλλιών σας.

15. Τολμηρό και όμορφο

Εάν σας λείπει όγκος στη ζωή σας, τότε σίγουρα θέλετε να το πάρετε μέσω κάποιων επεκτάσεων ραφής. Μπορούν να σας δώσουν τον ανελκυστήρα που ψάχνατε. Αυτό το χρώμα είναι για να πεθάνει, θα πρέπει να δοκιμάσετε και τις επεκτάσεις και το χρώμα επίσης. 

16. Τολμηρά σχέδια

Αυτό είναι ένα τολμηρό χτένισμα που απαιτεί πολλά μαλλιά. Για να επιτύχετε την εμφάνιση, θα θέλετε να πάρετε κάποιες επεκτάσεις. Μας αρέσει το γεγονός ότι υπάρχει μια πλεξούδα μαζί με την αλογοουρά επίσης. Είναι ένα διαφορετικό στυλ και θα σας κάνουν κομπλιμέντα όπου κι αν πάτε. 

17. Big Fro’s

Αυτά τα υπέροχα χτενίσματα είναι εκπληκτικά και ο καλύτερος τρόπος για να τα πετύχεις είναι να πάρεις μερικές επεκτάσεις ραφής. Αποκτήστε την εμφάνιση που πραγματικά θέλετε. Αν θέλετε να νιώσετε ξανά ελεύθεροι όπως τότε, τότε θα θελήσετε να δοκιμάσετε αυτά τα σγουρά στυλ. Είναι εκπληκτικά και δεν ξεφεύγουν ποτέ από τη μόδα. 

18. Shimmery Styles

Ένα υπέροχο στυλ που σίγουρα θα λατρέψετε κάθε μέρα. Αυτά τα στυλ είναι πραγματικά εκπληκτικά και πρέπει να τα ανακαλύψετε εσείς. Το γκρι εξακολουθεί να είναι μια δημοφιλής επιλογή χρώματος μαλλιών και αυτή που όλοι πρέπει να δοκιμάσουν τουλάχιστον μία φορά. 

19. Σγουρό και Υπέροχο

Οι επεκτάσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για σύντομα στυλ. Μπορείτε να δημιουργήσετε αυτά τα εκπληκτικά στυλ έχοντας μαλλιά με διαφορετικό τύπο υφής. Δεν θα βρείτε πιο υπέροχες μπούκλες από αυτές. 

20. Long and Blonde

Αυτό το στυλ είναι απίστευτο λόγω του μεγάλου μήκους. Είναι υπέροχο και δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να το βουρτσίζετε. Αν πάντα θέλατε μακριά μαλλιά, τότε ήρθε η ώρα να το κάνετε. Αποκτήστε αυτές τις επεκτάσεις και αποκτήστε τα μαλλιά των ονείρων σας. ο η ξανθιά είναι πραγματικά εντυπωσιακή και σίγουρα θα το λατρέψεις.21. Mountains of Curls

Αυτά τα στυλ είναι εκπληκτικά και δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με όλες αυτές τις μπούκλες. Είναι απολύτως όμορφα και όλοι πρέπει να δοκιμάσουν ένα στυλ σαν αυτό. Πηγαίνουν μέχρι τη μέση της και αυτό είναι κάτι σοβαρό. Αν θέλετε κάτι μαγικό, μην κοιτάξετε πέρα ​​από αυτά τα στυλ. 

22. Celebrity Style

Ακόμα και το Διάσημοι δοκιμάζουν επεκτάσεις ραφής και αυτός είναι αρκετός λόγος για να το δοκιμάσετε επίσης. Αυτά τα απλά στυλ δημιουργούνται όλα από επεκτάσεις. Λατρεύουμε αυτό το στυλ επειδή είναι δημοφιλές. Αν θέλετε ένα νέο στυλ, τότε τώρα είναι η ώρα να το αποκτήσετε. 23. Πλεγμένο In

Οι διασημότητες σε όλο τον κόσμο δίνουν μια ευκαιρία σε αυτά τα ράψιμα χτενίσματα και δημιουργούν εκπληκτικά στυλ για το κόκκινο χαλί. Ξέρεις ότι ένα στυλ είναι εκπληκτικό όταν είναι πρόθυμα να το φορέσουν στο κόκκινο χαλί. όλα αυτά τα στυλ είναι εκπληκτικά όπως νομίζετε ότι είναι.

24. Τολμηρά μήκη

Τι υπέροχο χτένισμα και όλα αυτά χάρη σε μερικές εκπληκτικές επεκτάσεις. Αυτά τα μακριά στρώματα είναι πραγματικά εκπληκτικά και νομίζουμε ότι είναι πραγματικά εκπληκτικά. Μακρύ και σγουρό είναι το μέρος για να είσαι και με αυτό το στυλ, παίρνεις περισσότερες μπούκλες από ό, τι θα ήθελες ποτέ. 

25. Tyra Banks Style

Καταπληκτικό στυλ και φυσικά η Τάιρα το κουνάει. Δεν θα βρείτε καλύτερο άνθρωπο που να έχει μεγάλη αίσθηση στυλ. Κουνίζει αυτά τα μακριά στρώματα και σχεδίασε ακόμη και ένα χτύπημα μαλλιών στην κορυφή. Δεν έχει φανεί ποτέ πιο όμορφη. Η Τάιρα γνωρίζει τη μόδα και ξέρει το στυλ, οπότε δεν μπορείτε να κάνετε λάθος ακολουθώντας τα βήματά της. 

26. Red Carpet Ready

Αυτά τα στρώματα είναι κατασκευασμένα από επεκτάσεις ραφής. Ένα υπέροχο στυλ που σίγουρα θα λατρέψετε. Είναι μια άλλη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί που δεν χορταίνουμε. Είναι υπέροχο για πολλούς λόγους. Αυτά τα στυλ θα είναι πάντα δημοφιλή και αυτό συμβαίνει επειδή είναι κλασικές εμφανίσεις. 

27. Μακρύ και πανέμορφο

Ένα υπέροχο στυλ που είναι αρκετά αξιοσημείωτο. Δεν υπάρχει καλύτερο στυλ γιατί αναδεικνύει μερικές υπέροχες μπούκλες. Αν θέλετε ποτέ να ρέουν κλειδαριές, πάρτε μερικές επεκτάσεις ραψίματος. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στυλ που θα συναντήσετε ποτέ και αυτός είναι αρκετός λόγος για να το δοκιμάσετε. 

28. Ένα νέο στυλ

Αν ψάχνετε για ένα νέο στυλ, μην ψάχνετε άλλο από αυτό. Είναι κομψό και εκλεπτυσμένο, ιδανικό για δουλειά γραφείου. Εάν έχετε μια εκδήλωση για να πάτε, τότε είναι βέβαιο ότι θα γυρίσετε το κεφάλι με ένα τόσο κλασικό στυλ από αυτό. Είναι ένα υπέροχο στυλ που θα λατρέψετε σε καθημερινή βάση. 29. Τολμηρές μπούκλες

Ποιος δεν θα ήθελε τέτοιες μπούκλες; Είναι εκπληκτικά και θα ζηλέψετε σε κάθε πάρτι που θα πάτε. Αυτές οι μπούκλες είναι μακριές και ρέουν, ένα πραγματικά όμορφο στυλ που είναι εικονικό στη φύση.

Δείτε επίσης: 102 από τα καλύτερα κουρέματα μήκους ώμου για αυτήν την εποχή

30. Cascading Love

Γιατί αγαπάμε αυτό το στυλ; Γιατί είναι σέξι και όχι μόνο είναι το είδος του στυλ που κάθε κορίτσι θέλει. Δεν θέλετε να εγκαταλείψετε την ευκαιρία σας να έχετε αυτές τις μπούκλες. Οι διασημότητες λατρεύουν να δημιουργούν τα δικά τους στυλ και αυτό είναι το υπέροχο πράγμα με τις επεκτάσεις ραφής. 

31. Σύντομα στυλ

Μια ραφή ύφανσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μικρά στυλ. Αυτό είναι ένα στυλ ραψίματος που συνήθως υφαίνεται σε ένα δίχτυ που τοποθετείται στην κορυφή του κεφαλιού. Κοντά ή μακριά μαλλιά μπορούν να δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας επεκτάσεις ραφής. 

32. Ξυρισμένα στυλ

Αυτή είναι μια πραγματικά μοναδική εμφάνιση που συνδυάζει ξυρισμένα στυλ και ύφανση στη μία πλευρά. Αν ψάχνετε για ένα διαφορετικό στυλ που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια, τότε αυτό είναι για εσάς. Είναι ευθεία και γωνιακή και πραγματικά μοναδική στο είδος της. Γιατί να μην δοκιμάσετε ένα νέο στυλ που είναι πραγματικά διαφορετικό. 

33. Ξανθιά βόμβα

Ένα σύντομο στυλ που υφαίνεται σε ένα δίχτυ στην κορυφή του κεφαλιού. Μπορείτε να δείτε εδώ πώς γίνεται. Αγαπάμε το μείγμα σκοτεινού και ανοιχτού χρώματος στα μαλλιά. Το υπέροχο με τον συνδυασμό αυτών των χρωμάτων είναι ότι η αντίθεση είναι υπέροχη. Η ξανθιά βγαίνει πραγματικά.

34. Striking Blonde

Αυτές οι μακριές ξανθές προεκτάσεις κάνουν ένα εκπληκτικό χτένισμα. Αν θέλετε κάποιο επιπλέον μήκος, πρέπει να το δοκιμάσετε και να το κάνετε ξανθό! Δεν θα μετανιώσεις που είσαι ξανθιά, είναι μια κλασική εμφάνιση για την οποία είναι πολύ πεθαμένη. 

35. Σέξι και κομψή

Αν ψάχνετε για στυλ μεσαίου μήκους, τότε σίγουρα θα το λατρέψετε. Είναι απλό και κομψό και στυλ που μπορείτε να φορέσετε παντού. Είναι κλασικό και τόσο μοναδικό από πολλές απόψεις. Εάν θέλετε ένα απλό στυλ που είναι εύκολο να διαχειριστεί, τότε δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό. 

36. Τονισμένο στυλ

Αυτό το γωνιακό bob είναι πραγματικά αξιοσημείωτο και μας αρέσουν επίσης οι καλύτερες στιγμές. Είναι μια υπέροχη ποικιλία χρωμάτων που σίγουρα θα λατρέψετε. Τα μπομπ θα είναι πάντα ένα δημοφιλές στυλ και σε αυτή την περίπτωση υπέροχο. Αν ποτέ θέλατε να δοκιμάσετε ένα σύντομο στυλ, τότε γιατί να μην πάτε για το bob?37. Τρομερές μπούκλες

Ένα υπέροχο χτένισμα που έχει μερικές εκπληκτικές μεγάλες μπούκλες. Παίρνετε εκπληκτικές μπούκλες που έχουν διαφορετικά χρώματα με αυτές τις επεκτάσεις. Πάρτε όποιο χρώμα θέλετε και θα είστε μια χαρούμενη κατασκήνωση.

38. Ευθεία και κομψή

Αυτές οι επεκτάσεις δεν χρειάζεται να είναι ηδονικές, μπορούν επίσης να είναι κομψές. Εάν θέλετε ένα διαφορετικό στυλ από το να πάτε για μια ευθεία εμφάνιση.

39. Χρυσή ξανθιά

Οι ξανθές προεκτάσεις είναι πολύ δημοφιλείς για πολλά κορίτσια με πολλές διαφορετικές φυσικές αποχρώσεις. Εάν θέλετε μια διαφορετική εμφάνιση που μπορείτε να λατρέψετε πάντα, δοκιμάστε τα ανάλογα με το μέγεθος. Αγαπάμε τη χρυσή ξανθιά που πραγματικά ξεκολλάει από το δέρμα.

40. Σγουρή κορυφή

Δεν χρειάζεστε πολλά μαλλιά για να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό στυλ. Πλέξτε σε λίγη υφή για να πετύχετε μια σύντομη εμφάνιση που μπορεί να διακοσμηθεί με όποιον τρόπο θέλετε.