κοριτσάκι χτένισμα

Τα περισσότερα κοριτσάκια λατρεύουν να δοκιμάζουν νέα χτενίσματα στα μαλλιά τους – αλλά πώς βρίσκετε εύκολα σεμινάρια για χρήση της; Παρακάτω θα εξετάσουμε τα αγαπημένα μας εύκολα σεμινάρια για χτενίσματα κοριτσιών για να σας ενημερώσουμε ποια θα είναι τα πιο εύκολα για να χειριστεί το παιδί σας.

Αρχικά ας εξετάσουμε πώς θα επιλέξουμε τις βαθμολογίες μας για κάθε σεμινάριο, ώστε να γνωρίζετε τι πρέπει να αναζητήσετε.

Πώς Επιλέγουμε τις Βαθμολογίες μας

Πρώτον, θεωρούμε πόσο απλό είναι ένα σεμινάριο. Ακόμα κι αν το χτένισμα είναι περίπλοκο και έχει πολλά επιπλέον βήματα, αυτά τα βήματα θα πρέπει να ακολουθούνται εύκολα και να γράφονται καλά. Με αυτόν τον τρόπο δεν έχετε προβλήματα προσπαθώντας να μάθετε πώς να κάνετε ένα νέο χτένισμα.

Θα εξετάσουμε επίσης την καλή εμφάνιση του τελικού προϊόντος. Μερικές φορές τα σεμινάρια για τα μαλλιά έχουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες και μπορεί να είναι απογοητευτικό για το κοριτσάκι σας αν δεν καταφέρουν ποτέ να κάνουν τα μαλλιά τους να μοιάζουν με τις εικόνες στο σεμινάριο.

Μια άλλη πτυχή που είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη είναι η λειτουργικότητα του χτενίσματος. Το παιδί σας πιθανότατα θα είναι έξω, θα τρέξει και θα χρειαστεί έναν αξιοπρεπή τρόπο για να κρατήσει τα μαλλιά του μακριά από βρωμιά, φαγητό και οτιδήποτε άλλο βρίσκεται κοντά. Το να έχεις ένα χτένισμα που είναι περίπλοκο και λεπτό μπορεί να μην αντέχει όλη την ημέρα.

Οι βαθμολογίες μας θα βαθμολογηθούν μεταξύ 1 και 5 στα 5 αστέρια, ανάλογα με το πόσο εύκολο είναι, τη λειτουργικότητα και την αισθητική.

– Τα 6 αγαπημένα μας χτενίσματα για κοριτσάκια –

Ελπίζουμε εσείς και τα κορίτσια της ζωής σας να απολαμβάνετε να παίζετε με αυτά τα όμορφα και διασκεδαστικά χτενίσματα και ότι και οι δύο θα βρείτε κάτι που αγαπάτε. Ακολουθούν τα αγαπημένα μας σεμινάρια χτενίσματος για κοριτσάκια, που ταξινομούνται χωρίς ιδιαίτερη σειρά:

1. Half Up Crown Braid

παιδικό χτένισμα πλεξούδας κορώνας

Αν στα κοριτσάκια σας αρέσει να πλέκουν τα μαλλιά της, αλλά δεν θέλουν την κανονική πλεξούδα ή τη γαλλική πλεξούδα, αυτή είναι μια πιο πρωτότυπη επιλογή.

Θα χρειαστείτε: μια βούρτσα μαλλιών, μια χούφτα μπόμπι καρφίτσες και https://www.brostrick.com/beauty-tips-products/best-hair-texturizers/“>σπρέι υφής.

Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι όλα τα μπερδέματα και οι κόμποι έχουν χτενιστεί από τα μαλλιά του παιδιού σας και στη συνέχεια ψεκάστε μια μέτρια ποσότητα σπρέι υφής. Χώρισε τα μαλλιά της από τη μία πλευρά, όποια προτιμά, και διάλεξε την πλευρά της χωρίστρας με επιπλέον μαλλιά και σήκωσε 3 τμήματα τρίχας μιας ίντσας.

Μόλις έχετε αυτά τα τρία τμήματα 1 ιντσών, αρχίστε να τα πλέκετε στα γαλλικά προς το πίσω μέρος του κεφαλιού της. Κάνετε αυτό προσθέτοντας περισσότερα μαλλιά στην πλεξούδα από την κορυφή του κεφαλιού της πάνω από την πλεξούδα με κάθε κίνηση της πλεξούδας. Συνεχίστε αυτή τη γαλλική πλεξούδα σε όλη την περιφέρεια του τριχωτού της κεφαλής της και μόλις η πλεξούδα φτάσει στο μέτωπο από την άλλη πλευρά, στερεώστε την με καρφίτσες.

Αν θέλετε, χαλαρώστε απαλά την πλεξούδα για να δώσετε περισσότερο όγκο στην εμφάνιση.

Δίνουμε αυτό το σεμινάριο και βλέπουμε 4 στα 5 αστέρια. Είναι αρκετά απλό, φαίνεται υπέροχο και δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να ολοκληρωθεί εάν έχετε ένα παιδί που τρελαίνεται. Αφαιρέσαμε μόνο ένα αστέρι επειδή δεν κρατάει όλα τα μαλλιά από τους ώμους του παιδιού και αν το κοριτσάκι σας έχει εξαιρετικά μακριά μαλλιά αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό.

2. Loony Braid με Micro Braids

loony πλεξούδα με μικρο πλεξούδες για χτενίσματα Little Girl

Στη συνέχεια, έχουμε ένα πλεκτό χτένισμα που θα κρατήσει όλα τα μαλλιά του παιδιού σας μακριά από το πρόσωπό τους και θα φαίνονται αξιολάτρευτα.

Για αυτό το χτένισμα θα χρειαστείτε: ελαστικούς δεσμούς μαλλιών, σπρέι τζελ και μια κορδέλα για το τέλος (προαιρετικά).

Θα θέλετε να ξεκινήσετε με βρεγμένα μαλλιά που έχετε βουρτσίσει σε μια ψηλή αλογοουρά. Για επιπλέον διακόσμηση, προσθέστε την αγαπημένη κορδέλα ή αξεσουάρ μαλλιών του παιδιού σας.

Πάρτε ένα μικρό τμήμα από τα μαλλιά της και κάντε μια κανονική, τρίκλωνη πλεξούδα και δέστε το με ένα μικρό, διαφανές λάστιχο. Στη συνέχεια, πάρτε ένα άλλο τμήμα και επαναλάβετε την ίδια διαδικασία.

Σε αυτό το σημείο, θα έχετε τρία διαφορετικά σκέλη. Δύο πολύ μικροσκοπικές πλεξούδες και ένα τμήμα χωρίς πλεκτά μαλλιά. Πάρτε αυτά τα τρία τμήματα και πλέξτε τα σε ένα https://www.luxyhair.com/blogs/hair-blog/how-to-do-a-dutch-braid-hair-tutorial-for-beginners“>Ολλανδική πλεξούδα. Στη συνέχεια, δέστε ολόκληρη την πλεξούδα με ένα άλλο διαφανές ελαστικό.

Για επιπλέον όγκο, τραβήξτε και ισιώστε την παχιά πλεξούδα για να παχύνει περισσότερο.

Δίνουμε σε αυτό το χτένισμα 5 στα 5 αστέρια. Δεν θα αργήσει αν χρειαστεί να της βάλετε τα μαλλιά ένα πρωί πριν από το σχολείο, είναι εύκολο να το ολοκληρώσετε και θα δείξει εύκολα καλά όλη την ημέρα.

3. Πλέξεις με κόμπους/Pigtails

κοτσίδες πλεξούδες με κόμπους για κοριτσίστικα χτενίσματα

Μια πλεξούδα με κόμπους είναι μια υπέροχη συστροφή στον καθημερινό σας συνδυασμό πλεξίδας/πλεξούδας. Έχει μια απίστευτα όμορφη και μοναδική εμφάνιση χωρίς να είναι περίπλοκη ή χρονοβόρα.

Το μόνο που θα χρειαστείτε για αυτό το χτένισμα είναι ελαστικά μαλλιών και σπρέι υφής.

Πρώτα θα θελήσετε να ρίξετε λίγο σπρέι υφής σε όλα τα μαλλιά του παιδιού σας. Στη συνέχεια, χωρίστε τα μαλλιά της στη μέση και χωρίστε τα σε δύο ξεχωριστά τμήματα.

Από το μπροστινό μέρος του αριστερού τμήματος, πάρτε 2-3 τμήματα μαλλιών και χωρίστε τα σε δύο τμήματα. Στη συνέχεια, δέστε έναν μόνο κόμπο με αυτά τα δύο τμήματα, όπως θα κάνατε με ένα ζευγάρι κορδόνια, και τραβήξτε το σφιχτά μέχρι να ακουμπήσει στο τριχωτό της κεφαλής του παιδιού σας.

Προσθέστε ένα τμήμα 1 ίντσας μαλλιών στις ουρές του κόμβου και επαναλάβετε το τελευταίο βήμα συνεχώς μέχρι η πλεξούδα με κόμπους να φτάσει στον αυχένα της. Μόλις ολοκληρωθεί η πλεξούδα, στερεώστε την κόμπα πλεξούδα με ένα λάστιχο. Επαναλάβετε στο δεξί τμήμα των μαλλιών για να καταλήξετε με δύο κοτσίδες.

Δίνουμε σε αυτό το χτένισμα 4,5 στα 5 αστέρια. Αφαιρέσαμε μόνο το μισό αστέρι από την αξιολόγηση λόγω του γεγονότος ότι αυτή η διαδικασία διαρκεί λίγο περισσότερο από μερικά από τα άλλα μαθήματα που αναφέρουμε.

4. Κουλούρι Μπαλέτου

κουλούρι μπαλέτου για κοριτσίστικα χτενίσματα

Αν ψάχνετε για κάτι λίγο πιο φανταχτερό από το μέσο καθημερινό σας χτένισμα, το https://intothegloss.com/2015/09/how-to-do -a-ballet-bun/“>το κουλούρι μπαλέτου μπορεί να είναι το μόνο πράγμα. Αυτό το χτένισμα είναι αρκετά εύκολο να αναπαραχθεί, φαίνεται υπέροχο για κάθε περίσταση και μπορεί να γίνει γρήγορα.

Για αυτό το χτένισμα θα χρειαστείτε: βούρτσα μαλλιών, σπρέι υφής, λακ μαλλιών, γραβάτες μαλλιών και καρφίτσες bobby.

Πρώτα θα χρειαστεί να φουσκώσετε τα μαλλιά της με ένα σπρέι υφής για να τα κρατήσετε επιπλέον, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια χτένα ή βούρτσα για να τραβήξετε τα μαλλιά της σε μια αλογοουρά. Βεβαιωθείτε ότι η αλογοουρά είναι στο στέμμα του κεφαλιού της και στερεώστε την με ένα λάστιχο.

Στη συνέχεια στρίψτε την αλογοουρά σε ένα σχοινί και καρφώστε την γύρω από το ελαστικό μέχρι να τελειώσει η αλογοουρά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καρφίτσες bobby ή καρφίτσες σε σχήμα u. Βυθίστε τυχόν υπόλοιπα χαλαρά άκρα κάτω από το κουλούρι και στερεώστε το για να ασφαλίσουν.

Μόλις ασφαλίσει ο κότσος, τελειώστε τον με ένα ελαφρύ και μεσαίο σπρέι μαλλιών.

Δίνουμε σε αυτό το χτένισμα 4 στα 5 αστέρια, βγάζοντας μόνο ένα αστέρι γιατί αυτό μπορεί να μην είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

5. Καταρράκτης Twist

συστροφή καταρράκτη για χτενίσματα Little Girl

Εάν το κοριτσάκι σας προτιμά τα μαλλιά της να είναι πεσμένα, αλλά τα θέλει ακόμη και με στυλ, η συστροφή του καταρράκτη μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος. Χρειάζονται μόνο πέντε λεπτά για να ολοκληρώσετε και το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται απίστευτο.

Για αυτό το χτένισμα, θα χρειαστείτε μια χτένα ή βούρτσα μαλλιών, λακ μαλλιών και μια καρφίτσα.

Ξεκινώντας από την μπροστινή, δεξιά πλευρά από 1 μεγάλο σκέλος μαλλιών. Αυτό θα χρησιμεύσει ως το βασικό σκέλος σας για τη συστροφή του καταρράκτη γύρω από το κεφάλι σας. Στη συνέχεια, χωρίστε το σκέλος σε δύο κομμάτια ίσου μεγέθους και ξεκινήστε να τα στρίβετε το ένα γύρω στο άλλο μία φορά.

Στη συνέχεια, πάρτε ένα νέο επιλεγμένο σκέλος μαλλιών και τοποθετήστε το ανάμεσα στα στριφτά σκέλη σας, έτσι ώστε να πέσει ακριβώς όπως μια πλεξούδα καταρράκτη.

Περιστρέψτε ξανά τα δύο αρχικά σκέλη. Στη συνέχεια, επαναλάβετε τα δύο τελευταία βήματα μέχρι το πίσω μέρος του κεφαλιού της και προς την κορυφή του αριστερού της αυτιού. Για το τελευταίο τμήμα τρίχας στην αριστερή πλευρά που προστέθηκε, φροντίστε να τραβήξετε πίσω στο σκέλος περίπου την ίδια ποσότητα μαλλιών που χρησιμοποιήσατε για να δημιουργήσετε τα στριμμένα σκέλη. Αυτό εξασφαλίζει ότι το μπροστινό μέρος είναι ισορροπημένο.

Μόλις ολοκληρώσετε την προσθήκη στην τελευταία σας συστροφή, πάρτε τον καρφίτσα σας και ασφαλίστε το τέλος της συστροφής πάνω από το αυτί. Δοκιμάστε και κρύψτε τον καρφίτσα του μπόμπι όσο καλύτερα μπορείτε.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε σπρέι μαλλιών για να βοηθήσετε στον έλεγχο τυχόν αεροπορικών εισβολών.

Δίνουμε σε αυτό το χτένισμα 4 στα 5 αστέρια. Είναι εύκολο και απλό, αλλά αν ψάχνετε για ένα χτένισμα που κρατάει τα μαλλιά του μικρού σας κοριτσιού μακριά από το πρόσωπό τους, μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή.

6. Πλεκτά κουλούρια

δύο κορίτσια έχουν πλεκτά μαλλιά

Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, έχουμε τα αξιολάτρευτα και περίπλοκα πλεκτά τσουρέκια. Μας αρέσει αυτό γιατί κρατά τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο του κοριτσιού σας, ενώ είναι τέλεια για κάθε περίσταση.

Για αυτό το χτένισμα, θα χρειαστείτε καρφίτσες, ελαστικά μαλλιών και τόξα μαλλιών.

Αρχικά, χωρίστε τα μαλλιά του παιδιού σας ακριβώς στη μέση και, στη συνέχεια, χωρίστε τα μαλλιά του κάθετα σε δύο ξεχωριστά τμήματα. Στη συνέχεια, δέστε μια αλογοουρά σε κάθε πλευρά με όλα τα μαλλιά στα δύο τμήματα.

Χωρίστε την αριστερή αλογοουρά σε δύο ακόμη τμήματα, στη συνέχεια στρίψτε και μπλέξτε τα δύο τμήματα μεταξύ τους μέχρι να φτάσετε στο τέλος και στη συνέχεια στερεώστε την με ένα λάστιχο μαλλιών. Επαναλάβετε τα δύο τελευταία βήματα και στη δεξιά αλογοουρά.

Μόλις τελειώσουν και οι δύο πλευρές, κυλήστε τις αλογοουρές σε μικρά κουλούρια και στερεώστε τις στο κεφάλι της κόρης σας με μερικές καρφίτσες για να τελειώσετε το χτένισμα. Αν έχει άφθονα μαλλιά, σκεφτείτε να ψεκάσετε τους τελειωμένους κότσες με ένα στρώμα λακ για επιπλέον κράτημα..

Οι τελικές μας σκέψεις

Ελπίζουμε ότι αυτά τα χτενίσματα κοριτσιών ήταν χρήσιμα για εσάς και την κόρη σας. Ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών ή το χρονικό διάστημα που έχετε, θα πρέπει να υπάρχει μια επιλογή σε αυτήν τη λίστα για εσάς.

Ποιο χτένισμα πιστεύετε ότι θα αρέσει περισσότερο στην κόρη σας?