Ξεχάστε όλες αυτές τις λεπτές ή χοντρές ανησυχίες για τα μαλλιά. Αυτά τα σύντομα χτενίσματα σε στρώματα θα φαίνονται πανέμορφα σε οποιονδήποτε, θα είναι εύκολα στο στυλ και θα κάνουν επίσης ένα υπέροχο θέαμα.

Αν και τα κουρέματα και τα χτενίσματα σε στρώματα συνιστώνται συνήθως για γυναίκες που έχουν λεπτά ή λεπτά μαλλιά, είναι στην πραγματικότητα αρκετά κολακευτικά και χρήσιμα για όλους τους τύπους μαλλιών.

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά σε αυτή τη λίστα με υπέροχα στυλ για να εμπνευστείτε για το επόμενο χτένισμά σας σε στρώσεις!

1. Κοντά στρώματα χτενίσματος για υπέροχη εμφάνιση

κοντό στρώμα bob κούρεμαΠηγή

Ας ξεκινήσουμε τη σύντομη εισβολή μας στον πανέμορφο κόσμο των σύντομων στρώσεων χτενισμάτων με αυτό το στοιβασμένο μπομπ. Τα στοιβαγμένα στρώματα βοηθούν στη δημιουργία μιας παχιάς και γεμάτης όγκου τρίχας.

Επίσης, το ελαφρώς ξεθωριασμένο κόψιμο στο πίσω μέρος αυξάνει την ένταση, ενώ τα highlights προσθέτουν βάθος. Αυτό είναι ένα εύκολο χτένισμα με σύντομες στρώσεις για γυναίκες που μπορείτε να το τραβήξετε χωρίς να ιδρώσετε.

2. Κοντό στρώμα χτενίσματος για ίσια μαλλιά

πολυεπίπεδη κοπή pixieΠηγή

Τα κοψίματα Pixie εξακολουθούν να είναι πολύ στη μόδα και θα πρέπει να πάτε εντελώς για ένα που χρησιμοποιεί μια πληθώρα κοντών περικοπών pixie σε πολλές στρώσεις για κάθε τύπο προσώπου και τύπο μαλλιών..

Αυτό το ελκυστικό παράδειγμα είναι ένα από τα καλύτερα χτενίσματα σε στρώσεις μικρού μήκους για γυναίκες. Είναι νευρικό και κομψό και μπορεί να διακοσμηθεί με διάφορους τρόπους – ανάλογα με τις περιστάσεις.

3. Outgrown Pixie Cut with Edgy Twist

νευρικά pixie κοντά στρώματα χτενίσματαΠηγή

Αυτό το pixie κόψιμο με ασταθή στρώματα είναι ένα από τα πολύ κοντά χτενίσματα σε στρώσεις. Ωστόσο, για ένα τόσο σύντομο χτένισμα, είναι απίστευτα ευέλικτο. Με τις πολυεπίπεδες πλευρές να σαρώνουν προς τα πλάγια και το πάνω μέρος να σαρώνει προς τα εμπρός, αυτό το κομμένο pixie είναι πολύ κομψό.

4. Κοντά Κούρεμα για Λεπτά Μαλλιά

κατάφυτη pixie κοντά στρώματα χτενίσματαΠηγή

Τα λεπτά μαλλιά έχουν ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα. Είναι εύκολο να στυλ σχεδόν με όποιον τρόπο σας αρέσει. Αυτό το τέλεια πλαισιωμένο σύντομο στρώμα χτενίσματος με πλαϊνά κτυπήματα είναι ιδανικό για στρογγυλό και οβάλ τύπο προσώπου καθώς ενισχύει τα χαρακτηριστικά σας.

5. Ακατάστατα στρώματα για κοντά μαλλιά

πλευρά σάρωσε σύντομη περικοπή pixieΠηγή

Μερικές φορές, τα ξεπερασμένα κοντά στρώματα κουρέματος μπορούν να προκαλέσουν πόνο στο στιλ και τον επαναπροσδιορισμό. Αλλά αυτό το ξεπερασμένο pixie κόψιμο με στρώματα δεν είναι ένα από αυτά. Τα ασταθή στρώματα χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν ένα ακατάστατο χτένισμα που είναι ταυτόχρονα χαριτωμένο και κομψό. Ρίξτε εμπιστοσύνη με το νέο σας χτένισμα για κοντές κλειδαριές.

6. Vintage μπούκλες σε κοντό στρώμα κούρεμα

vintage μπούκλες κοντά χτενίσματα σε στρώσειςΠηγή

Αυτό είναι απόδειξη ότι τα σύντομα κουρέματα για γυναίκες μπορούν να είναι εξαιρετικά ευέλικτα και ευέλικτα. Η μακρύτερη κορυφή είναι κουλουριασμένη σε πηνία με τέλειο στιλ. Στο πίσω μέρος, τα ξεθωριασμένα στρώματα δημιουργούν μια απαλή νότα.

7. Χαριτωμένα χτενίσματα για κοντά μαλλιά

πολυεπίπεδη pixie κομμένα σύντομα στρώματα χτενίσματαΠηγή

Ένα κόλπο για τη δημιουργία άμεσου όγκου για κάθε τύπο μαλλιών είναι να επιλέξετε ένα βαθύ πλευρικό μέρος. Μην σας τρομάζει το γεγονός ότι τα μαλλιά σας είναι κοντά.

Ένα βαθύ πλευρικό μέρος λειτουργεί εξίσου καλά είτε τα μαλλιά σας είναι πιο μακριά είτε αν αθλείστε ένα από τα κοντά χτενίσματα με στρώσεις που είναι σε τάση αυτή τη στιγμή. Παρατηρήστε πόσο χαριτωμένο είναι αυτό το χτένισμα. Μπορείτε να το μιμηθείτε σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

8. Κρόσσια και κτυπήματα

κοντό στρώμα χτενίσματος αμβλύ κτυπήματαΠηγή

Τα στρώματα είναι ιδανικά για τη δημιουργία όγκου. Ωστόσο, το ίδιο και τα κρόσσια και τα κτυπήματα. Μιλήστε με τον κομμωτή σας και ρωτήστε αν αυτό το κοντό στρώμα χτενίσματος σας ταιριάζει. Τα αμβλύ κτυπήματα που φτάνουν στο επίπεδο των φρυδιών μπορεί να είναι πιο δύσκολο να τραβηχτούν για όλους.

9. The Ombre Layered Hairstyle

ουράνιο τόξο κτυπήματα pixie cutΠηγή

Όταν έχετε την αίσθηση ότι χρειάζεστε για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας, επιλέξτε κορυφαίες στιγμές. Κοντά στρώματα χτενίσματα όπως αυτό το μοντέρνο κόψιμο pixie είναι υπέροχα για γυναίκες με λεπτά μαλλιά. Παρ ‘όλα αυτά, προσθέτοντας μια βουτιά χρώματος στο χτένισμα δημιουργεί περισσότερο βάθος. Ένα σύντομο ombre πολυεπίπεδο χτένισμα είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος.

10. The Layered Stacked Bob

κοντό σγουρό στρώσιμο στοιβάζονται bobΠηγή

Τα γυναικεία χτενίσματα για κοντά μαλλιά δεν είναι δύσκολο να βρεθούν. Όταν έχετε τόσο γλυκά χτενίσματα εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ’60 για να διαλέξετε, η αλλαγή της εμφάνισής σας γίνεται πανεύκολο. Αυτό είναι ένα πολυεπίπεδο stack bob με μια συστροφή, ενώ τα κτυπήματα προσθέτουν περισσότερο όγκο στα μαλλιά.

11. The Fringed Layered Pixie Cut

πολυεπίπεδη pixie κομμένα κοντό χτένισμα για λεπτά μαλλιάΠηγή

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σύντομα στρώματα pixie cuts που έχουμε εντοπίσει εδώ και λίγο καιρό. Τα ξεπερασμένα κτυπήματα με κρόσσια χτενισμένα προς τα εμπρός τραβούν την προσοχή στα μάτια και τα χείλη, ενώ τα υπόλοιπα ακατάστατα σκέλη δημιουργούν άμεσο όγκο.

12. Στοιβαγμένα και πολυεπίπεδα κοντά μαλλιά

Κοντά μαλλιά στοιβαγμένα και πολυεπίπεδαΠηγή

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για να δείξει πόσο εύκολο είναι να χτενίζεις πιο λεπτά μαλλιά. Δοκιμάστε να χτενίσετε μια παχιά γλυκιά χαίτη προς τα εμπρός και να στερεώσετε τα σκέλη εκεί και θα μάθετε για τι πράγμα μιλάμε.

Οι μακρύτερες πλευρές πλαισιώνουν τέλεια το πρόσωπο, ενώ τα κτυπήματα με περιθώρια τραβούν την προσοχή στα βασικά σημεία: τα μάτια και τα χείλη.

13. Αφρικανοαμερικάνικα κοντά και πολυεπίπεδα χτενίσματα

πολυεπίπεδη κόψη pixie για μαύρα μαλλιάΠηγή

Για τα φυσικά σφιχτά πηνία, είναι πιο δύσκολο να βρείτε κατάλληλα πιο κοντά χτενίσματα. Παρ ‘όλα αυτά, αν τα μαλλιά είναι ισιωμένα, υπάρχουν πολλά χτενίσματα με σύντομες στρώσεις για να διαλέξετε. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πόσο ταιριαστό είναι το pixie cut. Ακόμα και για σγουρά μαλλιά.

14. Χαριτωμένα κοντά χτενίσματα για σγουρά μαλλιά

undercut σγουρά κοπή pixieΠηγή

Τα σγουρά μαλλιά φαίνονται καλύτερα όταν κόβονται μεσαία έως κοντά. Ένα βαθύ πλευρικό μέρος προσθέτει άμεσο όγκο στα σγουρά μαλλιά. Επιπλέον, αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά σας με μοναδικό τρόπο.

Αυτές οι σγουρές κλειδαριές ρέουν φυσικά. Παρ ‘όλα αυτά, χάρη στο πολυεπίπεδο χτένισμα, τακτοποιούνται χωρίς κόπο για να δημιουργήσουν μια χαριτωμένη και κομψή εμφάνιση.

15. Choppy Short Layered Hairstyles for Thin Hair

ασταθή στρώματα σε κοντό κούρεμαΠηγή

Δεν είναι μόνο τα λεπτά περιθώρια που δημιουργούν όγκο για λεπτά μαλλιά. Τα σπαστά στρώματα που δημιουργούν ογκώδη σκέλη λειτουργούν εξίσου καλά. Εναπόκειται σε εσάς να επιλέξετε ένα κοντό στρώμα χτενίσματος για λεπτά μαλλιά που ταιριάζει όχι μόνο στα χαρακτηριστικά σας, αλλά και στην προσωπικότητά σας.

16. Short Pixie with Layers

Κοντό Pixie με στρώματαΠηγή

Αυτό το υπέροχο κόψιμο pixie είναι μια εκλεπτυσμένη επιλογή. Μπορείτε να το διακοσμήσετε με διάφορους τρόπους, ανάλογα με την εμφάνιση που θέλετε να επιτύχετε. Είτε θέλετε ένα πιο επίσημο στυλ είτε ένα πιο απλό, οι λεπτές κοντές γραμμές είναι πραγματικά ευέλικτες.

17. Κοντά στρώματα χτενίσματος για κυματιστά μαλλιά

κοντά χτενίσματα με σύντομα κυματιστά κοντά στρώματαΠηγή

Ένα γυναικείο χτένισμα με στρώσεις για πηγούνι για κυματιστά μαλλιά που κολακεύει όλους. Χάρη στα καλά υφασμένα στρώματα, οι κυματιστές κλειδαριές πέφτουν σε μια αβίαστα ογκώδη δομή. Περιττό να επισημάνω ότι το γεγονός ότι τα μαλλιά σας είναι φυσικά κυματιστά ή σγουρά προσθέτει άμεσο όγκο και δομή.

18. Κοντό στρώμα Bob για κυματιστά μαλλιά

Κοντό στρώμα Bob για κυματιστά μαλλιάΠηγή

Το συγκεκριμένο κοντό χτένισμα με στρώσεις bob είναι πιο συχνά εντοπισμένο σε ίσια μαλλιά. Η προσθήκη χαριτωμένων κυμάτων στο χτένισμα θα ανανεώσει ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση. Επιπλέον, θα σας δώσει μεγαλύτερη ελευθερία στο στυλ.

19. Κοντό κούρεμα για σγουρά μαλλιά

πολυεπίπεδη κούρεμα για σγουρά μαλλιάΠηγή

Παρατηρήστε την εκπληκτική δομή και υφή και τον φαινομενικά αβίαστο όγκο αυτού του «do». Υπάρχει επίσης ένα βαθύ πλευρικό τμήμα που καταλήγει στο μισό του δρόμου προς την κορυφή. Αυτό υποδηλώνει ότι τα κοντύτερα σκέλη που τυπικά πλαισιώνουν το πρόσωπο μετατρέπονται τώρα σε όμορφα στυλ κτυπήματα.

Η ακατάστατη νότα αυτού του χτενίσματος το κάνει να φαίνεται αξιολάτρευτα χαριτωμένο, αλλά και νευρικό. Είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μας χτενίσματα με σύντομες στρώσεις.

20. Κοντό κούρεμα για λεπτά μαλλιά

κοντά χτενίσματα σε στρώσεις για λεπτά μαλλιά ξανθά pixie κοπήΠηγή

Αυτό είναι ένα κλασικό κούρεμα για λεπτά μαλλιά. Φορέστε τα μαλλιά σας μεταξένια λεία ή δημιουργήστε ακατάστατα στρώματα για μια πιο ανεπίσημη εμφάνιση.

21. Μεσαία κοντά χτενίσματα

Μεσαία κοντά χτενίσματαΠηγή

Ο όγκος αυτού του σύντομου στρώματος χτενίσματος είναι απλά μαγευτικός. Για να αποκαλύψετε το μυστικό της: δημιουργείτε όγκο στοιβάζοντας στρώματα και ένα βαθύ πλευρικό τμήμα.

22. Short Stacked Pixie Cut with Layers

στοιβάζονται pixie κομμένα σύντομα στρώματα χτενίσματαΠηγή

Ένα ξεπερασμένο στρώμα pixie κομμένο με ακατάστατα στρώματα που αναβλύζουν το παιχνίδι και τη δημιουργικότητα. Δοκιμάστε το για μέγεθος αυτό το καλοκαίρι.

23. Κοντά χτενίσματα Choppy Layered

κοντές ασταθείς στρώσειςΠηγή

Δεν είναι μόνο το πλατινέ ξανθό χρώμα μαλλιών που κάνει αυτό το χτένισμα να ξεχωρίζει. Τα τέλεια διακοσμημένα σκέλη παίζουν επίσης βασικό ρόλο.

24. Η Έμα Γουάτσον

Emma Watson κοντά χτενίσματα σε στρώσειςΠηγή

Αυτό είναι ένα κούρεμα που φοριέται καλύτερα στο πλάι. Ωστόσο, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τη δημιουργικότητά σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα στυλ ανά ημέρα. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι εύκολο στη συντήρηση και εξαιρετικά εύκολο να καλουπωθεί όπως θέλετε. Θα έχετε ένα υπέροχο κοντό χτένισμα που θα σας βγάλει από το σπίτι σε χρόνο μηδέν.

25. Κοντό στρώμα Lob Hairstyle

Κοντό στρώμα Lob HairstyleΠηγή

Τα κουρέματα στο lob είναι συνήθως μεγαλύτερα. Ωστόσο, αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα μιας σύντομης περικοπής με στρώσεις λοβού που είναι κατάλληλη για λεπτά μαλλιά. Εδώ είναι μερικές ακόμη ιδέες για ένα μακρύ μπομπ.

26. Κοντό στρώμα Bob Hairstyle

κοντό στρώμα bobΠηγή

Ένα ελαφρώς κυματιστό μπομπ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τον όγκο των μαλλιών σας. Αν είναι επίσης ένα από τα χτενίσματα με σύντομες στρώσεις, τότε είστε τυχεροί. Έχετε δομή, βάθος και όγκο, όλα σε ένα.

27. Fringed Ends on Bob Layered Short

στοιβαγμένο κούρεμα bobΠηγή

Κερδίζετε αρκετό μήκος για να εργαστείτε με και δομημένο όγκο σε όλη τη διαδρομή. Τα περιποιημένα περιθώρια αρωματίζουν ένα κλασικό κούρεμα.

28. Κοντό σγουρό στρώμα χτενίσματος

κυματιστά μαλλιά σε στρώσειςΠηγή

Για μια δραματική αλλά χαριτωμένη εμφάνιση, στρίψτε τα κατσαρά άκρα των κλειδαριών σας προς τα εμπρός και αφήστε τα ανώτερα στρώματα να δημιουργήσουν ένα αξιολάτρευτο χάος από μπούκλες και κύματα. Είναι ένα από τα καλύτερα σύντομα χτενίσματα με στρώσεις, που βασίζεται στο παιχνιδιάρικο μπούκλες.

29. Μικρό στρώμα Bob με μήκος πηγούνι με Side Swept Bangs

κοντό στρώμα bobΠηγή

Αυτό το χτένισμα μέχρι το πηγούνι είναι εύκολο να επιτευχθεί και ακόμη πιο εύκολο να χτενιστείτε διαφορετικά κάθε μέρα για μια νέα εμφάνιση. Χρησιμοποιήστε λίγο σπρέι θαλασσινού αλατιού για να του δώσετε λίγη γεύση και να προσθέσετε λίγη υφή στις κλειδαριές σας.

30. Κούρεμα στο πλευρικό στρώμα με ροζ ανταύγειες

Side Swept Layered Haircut με ανταύγειεςΠηγή

Με σύντομα στρώματα κούρεμα για γυναίκες όπως αυτό, είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα πλευρικό μέρος που φαίνεται υπέροχο ανεξάρτητα από το τι.

31. The Rosie Huntington-Whitely

rosie κοντά στρώματα χτενίσματαΠηγή

Για αυτή την εκδήλωση στο κόκκινο χαλί, το σούπερ μοντέλο Rosie Huntington-Whitely επέλεξε να φορέσει ένα δασύτριχο και πολυεπίπεδη bob σε μια πανέμορφη απόχρωση του Manhattan Lights ξανθιά που αναδεικνύει τα μάτια της καθώς και την εξαιρετική δομή των οστών του προσώπου της..

32. Κοντά χτενίσματα με ουράνιο τόξο

κοντά χτενίσματα με ουράνιο τόξο σε στρώσειςΠηγή

Τα ασυνήθιστα χρώματα είναι όλα στη μόδα αυτή τη στιγμή. Επιπλέον, έχει γίνει αρκετά εύκολο να αποκτήσετε ένα μη παραδοσιακό χρώμα στο σπίτι, χωρίς τη βοήθεια ενός επαγγελματία σε ένα κομμωτήριο. Επομένως, γιατί να μην τα πάρετε όλα?

33. Matριμα χτενίσματα με σύντομη στρώση

ώριμα χτενίσματα με σύντομες στρώσειςΠηγή

Έρχεται μια στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας που πρέπει να κάνει το λεγόμενο «μεγάλο κόψιμο». Για μερικές γυναίκες, είναι ένα μπομπ, ενώ για άλλες είναι μια μορφή pixie. Αυτή είναι μια διασταύρωση μεταξύ ενός σύντομου bob και ενός υπερβολικού κοψίματος pixie.

34. The Feathered Pixie

φτερά pixie κοντά στρώματα χτενίσματαΠηγή

Όχι μόνο αυτό είναι ένα υπερσύγχρονο κούρεμα, αλλά απλά δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από το χρώμα. Είναι ένας συνδυασμός μπεζ ξανθού και κίτρινου κόμικ που είχε ως αποτέλεσμα αυτό το χρυσό διαμαντένιο καναρίνι που απλά κάνει το δέρμα της να δείχνει άψογο.

35. Η Taylor Swift

taylor swift κοντά στρώματα χτενίσματαΠηγή

Είναι επίσημο. Η γριά Taylor δεν μπορεί να έρθει στο τηλέφωνο επειδή είναι απασχολημένη με αυτό το φοβερό κούρεμα της δεκαετίας του ’70. Όταν η Tay-Tay περπάτησε στο κόκκινο χαλί με αυτό το δασύτριχο, καπνιστό ξανθό μπομπ με τα βαριά κτυπήματα, όλα τα βλέμματα ήταν μόνο πάνω της.

Έτοιμοι να αλλάξετε την εμφάνισή σας?

Κοντά στρώματα χτενίσματα θα σας δώσουν μια ολοκαίνουργια εμφάνιση απλά αλλάζοντας την υφή των μαλλιών σας!

Τα στρώματα χτενίσματος για κοντά μαλλιά θα ενισχύσουν τόσο τον όγκο όσο και την υφή των μαλλιών σας σε χρόνο μηδέν. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους διαφημίζονται ως η τέλεια επιλογή για εμάς με λεπτή τρίχα.

Ας το παραδεχτούμε όμως. Είναι επίσης κακόγουστα, υπέροχα και διασκεδαστικά. Ποιο από αυτά λοιπόν θα διαλέξετε?