Όλα τα χτενίσματα της γαλλικής πλεξούδας βασίζονται, όπως μαντέψατε, στη απίστευτα πλέον διάσημη γαλλική πλεξούδα, η οποία είναι η απλή έκδοση της τρίκλωνης πλεξούδας.

Οι δύο παραλλαγές του, σε περίπτωση που θέλετε να διακλαδιστείτε, είναι το ψαράκι και η ολλανδική πλεξούδα. Δεν γνωρίζω πολλά γι ‘αυτούς (ή πώς να τα διαφοροποιήσετε)? Κανένα πρόβλημα! Έχουμε συμπεριλάβει παραδείγματα και των δύο σε αυτό το άρθρο, ώστε να μπορείτε να βρείτε την τέλεια έμπνευση για κάθε περίσταση!

Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι η δόση των εντυπωσιακών γαλλικών χτενισμάτων πλεξούδας που μπορείτε να φορέσετε ανά πάσα στιγμή. Μετακινηθείτε μέχρι το τέλος και βρείτε το δικό σας!

1. Διπλές πλεξούδες σε κουλούρι

διπλό γαλλικό πλεξούδα χτενίσματα κουλούριΠηγή

Ξεκινάμε τη γαλλική λίστα χτενισμάτων με απλές γαλλικές πλεξούδες, η κάθε μία στη μία πλευρά του κεφαλιού.

Οι ουρές έχουν συγκεντρωθεί τακτοποιημένα σε ένα χαμηλό σινιόν στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Αν χρειαστεί, χρησιμοποιήστε ένα ντόνατ για το σινιόν.

2. Ακατάστατα γαλλικά χτενίσματα με πλεξούδες

ακατάστατα updo γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαςΠηγή

Εδώ είναι μια γαλλική πλεξούδα που περνάει γύρω από το κεφάλι σας σαν στέμμα ή κορδέλα. Για να αρωματίσετε λίγο τα πράγματα, μπορείτε να βάλετε έναν όμορφο και ακατάστατο κόμπο στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας.

3. Καθημερινά γαλλικά χτενίσματα με πλεξούδες

εύκολα πόνυ καθημερινά γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαςΠηγή

Οι πλεξούδες είναι τόσο ευέλικτο χτένισμα που μπορείτε να τις φοράτε κάθε μέρα. Εδώ είναι μια εύκολη έκδοση της γαλλικής πλεξούδας που περνάει τακτοποιημένα στο κεφάλι σας και καταλήγει σε μια λεία αλογοουρά.

Μπορείτε να βρείτε διαδικτυακά μαθήματα για να το κάνετε μόνοι σας ή μπορείτε να ζητήσετε από έναν φίλο να σας βοηθήσει.

4. Top Knot Γαλλικά χτενίσματα με πλεξούδες

κορυφαία κόμπο γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαΠηγή

Ο συνδυασμός μισής γαλλικής πλεξούδας με έναν κορυφαίο κόμπο ήταν μια από τις πιο περιζήτητες τάσεις των τελευταίων ετών.

Είναι εύκολα μετατρέψιμο από ένα απαλό στυλ γραφείου σε ένα φεστιβαλικό look απλά προσθέτοντας μερικές διακοσμήσεις και μια χούφτα λάμψη μαλλιών.

5. Extra Long πλεξούδες

έξτρα μακριά χτενίσματα γαλλικής πλεξούδαςΠηγή

Μερικές φορές, μια γαλλική πλεξούδα μπορεί Wow! όχι μόνο από την πολυπλοκότητά του αλλά και από το μήκος του. Είναι αλήθεια ότι είναι ένας από τους πιο απλούς και βασικούς τύπους πλεξούδας εκεί έξω.

Ωστόσο, όταν έχετε Rapunzel μακριά μαλλιά, μπορείτε εύκολα να αφήσετε τα πλήθη να ανοίγουν.

6. Space Buns and French Braid Hairstyles

space buns γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαςΠηγή

Τα κουλούρια με διπλή κορυφή ονομάζονται πλέον και κουλούρια διαστήματος. Ειδικά όταν τα συνδυάζετε με γαλλικές πλεξούδες στο πάνω μέρος του κεφαλιού σας. Τα παστέλ χρώματα μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ στην καθιέρωση αυτής της υπέροχης και μοντέρνας εμφάνισης.

7. Η αλογοουρά του Λυκείου

γυμνάσιο αλογοουρά γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαΠηγή

Αν ψάχνετε για πιο κλασικά γαλλικά χτενίσματα πλεξούδας, μπορείτε πάντα να επιλέξετε δύο απλά. Για παράδειγμα, αυτά που θα χρησιμοποιούσατε για διαστημικά κουλούρια και θα τα τελείωνατε σε μια παραδοσιακή αλογοουρά.

8. Χτενίσματα Fishtail και French Braid

ανοιξιάτικος τόμος γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαΠηγή

Εδώ είναι ένα φοβερό χτένισμα που ξεκινά με μια υφή και όγκο γαλλικής πλεξούδας και στη συνέχεια κατεβαίνει αργά σε μια ουρά ψαριού.

Θα χρειαστεί να γίνετε λίγο εξειδικευμένοι στο πλέξιμο πριν μπορέσετε να το τραβήξετε, αλλά θα αξίζει τον κόπο!

9. Κοριτσάκι French Hairstyles με πλεξούδες

κοριτσάκι γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαΠηγή

Τα κοριτσάκια με πλεξούδες είναι απολύτως αξιολάτρευτα! Υπάρχει μόνο κάτι σε αυτόν τον κλασικό συνδυασμό μανικιούρ με τα μαλλιά της όλα πλεγμένα και λιώνει απλώς τις καρδιές μας.

10. The Bob, the Waves, and the French Braid Hairstyles

half up waves bob γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαΠηγή

Ακούγεται σαν παραμύθι και μοιάζει κι αυτό! Είναι ένα μπομπ μέχρι το σαγόνι με κύματα παραλίας και μισή γαλλική πλεξούδα.

Αυτό που το κάνει πολύ ξεχωριστό είναι ότι γυρίζει γύρω από το κεφάλι σαν στέμμα. Λατρεύουμε επίσης το χρώμα των μαλλιών, που είναι ένα σκούρο και πλούσιο καφέ σοκολάτας.

11. Ρομαντικά γαλλικά χτενίσματα με πλεξούδες

ρομαντικά χτενίσματα γαλλικής πλεξούδαςΠηγή

Οι γαλλικές πλεξούδες σε συνδυασμό με μακριά μαλλιά κάνουν ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Είναι πολύ ρομαντικά και θηλυκά.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα ενός απλού γαλλικού που έχει πειραχτεί λίγο έτσι ώστε να έχει περισσότερο όγκο ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά έμειναν κυματιστά.

12. The Beach Plait

παραλία κοτσίδα χτενίσματα γαλλική πλεξούδαΠηγή

Όταν βρίσκεστε στην παραλία, χρειάζεστε ένα χτένισμα που θα κρατήσει τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό σας στο αεράκι της θάλασσας.

Χρειάζεστε επίσης κάτι που θα το προστατεύσει λίγο από τον άνεμο, την άμμο και το θαλασσινό νερό. Εδώ έρχεται η γαλλική κοτσίδα, ο καλύτερός σου φίλος το καλοκαίρι.

13. Μαύρο και άσπρο γαλλικό χτένισμα με πλεξούδες

ασπρόμαυρα γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαςΠηγή

Εδώ είναι ένα υπέρ συμβουλή – αν έχετε δύο διαφορετικά χρώματα μαλλιών, τότε οι πλεξούδες θα τα αναδείξουν τέλεια!

Θα δημιουργήσει ένα αψεγάδιαστο μείγμα των δύο χρωμάτων, εμφανίζοντάς τα από τη ρίζα έως τις άκρες σε όλη τους την υπέροχη δόξα. Δεν μπορείς ποτέ να κάνεις λάθος με τις πλεξούδες!

14. The Half French Braid

γαμήλιες πέρλες μισά γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαςΠηγή

Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη για τα γαλλικά χτενίσματα πλεξούδας. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για γάμο ή άλλες πολύ ιδιαίτερες εκδηλώσεις στη ζωή σας.

Είναι μισή γαλλική πλεξούδα που περνάει διαγώνια στο κεφάλι σας και μισή πολύ χαμηλή και ογκώδης κουλούρα, διακοσμημένη με λευκά μαργαριτάρια.

15. Καφές και κρέμα Γαλλικά χτενίσματα με πλεξούδες

καφέ και κρέμα χτενίσματα γαλλικής πλεξούδαςΠηγή

Αυτό που λατρεύουμε απόλυτα σε αυτή την ιδέα είναι τα χρώματα. Τους λέμε καφέ και κρέμα.

Είναι ένα υπέροχο μείγμα καφέ σκούρου καφέ που λιώνει σε έναν ελαφρώς πιο ελαφρύ τόνο κρεμ μπεζ και τελειώνει με μια παγωμένη απόχρωση ξανθιάς πλατίνας.

16. Πλευρικά χτενίσματα με πλεξούδες

πλαϊνά χτενίσματα γαλλικής πλεξούδαςΠηγή

Εδώ βρίσκεται η πραγματική ομορφιά των γαλλικών χτενισμάτων πλεξούδας. Σε αντίθεση με άλλους τύπους πλεξούδων, μπορείτε να τις έχετε σε όποια πλευρά του κεφαλιού θέλετε.

Αριστερά, δεξιά, απέναντι, οριζόντια ή κάθετα. Προσφέρονται για κάθε είδους πλέξιμο που μπορείτε να ονειρευτείτε!

17. Χαριτωμένα και Boho Γαλλικά Χτενίσματα Πλεκτών

χαριτωμένα boho γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαςΠηγή

Είναι πολύ εύκολο να μεταμορφώσεις μια απλή γαλλική πλεξούδα και τον χαμηλό ακατάστατο κότσο της σε ένα φοβερό boho chic χτένισμα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το διαμορφώσετε σωστά και θα δείχνετε απλά υπέροχα!

18. Απλά όπως έρχονται

απλά χτενίσματα γαλλικής πλεξούδαςΠηγή

Τα χτενίσματα της γαλλικής πλεξούδας δεν χρειάζεται να είναι υπερβολικά περίπλοκα. Μπορείτε να αποκτήσετε το ίδιο επιθυμητό αποτέλεσμα πλέκοντας μόνοι σας δύο από αυτά και δένοντας τα χαλαρά άκρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας σε μια απλή, χαμηλή αλογοουρά.

19. Το Natural Headband

φυσική κεφαλή γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαΠηγή

Εάν καταφέρετε να μάθετε πώς να κάνετε σωστά μια γαλλική πλεξούδα, τότε μπορείτε να κυριαρχήσετε στην τέχνη να φαίνεται ότι έχετε ένα φυσικό κεφαλόδεσμο.

Είναι ένα από τα μεγάλα προνόμια που συνοδεύουν τα γαλλικά χτενίσματα πλεξούδας. Όχι άλλα περιττά αξεσουάρ μαλλιών!

20. Γαμήλια Γαλλικά Πλεκτά Χτενίσματα

Λαμπερά γαμήλια μαλλιά με πλεξούδεςΠηγή

Μία από τις πιο όμορφες επιλογές μαλλιών για γάμο, ακόμα και αν είναι δική σας ή όχι, πρέπει να είναι πλεξούδες.

Είναι απλά τόσο θηλυκά και ρομαντικά που ταιριάζουν απόλυτα σε αυτή την περίσταση. Εδώ είναι μια ιδέα για μια γαλλική πλεξούδα που συνεχίζει στον κότσο, κάνοντάς την επίσης πλεγμένη.

21. Πίσω πλεξούδες και Space Buns

πίσω πλεξούδες και διαστημικά τσουρέκια γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαςΠηγή

Έχουμε δει πώς μοιάζουν οι μπροστινές πλεξούδες με διαστημικά κουλούρια. Τώρα ήρθε η ώρα και για τις πίσω πλεξούδες.

Θα παρατηρήσετε ότι αυτά έχουν πολύ πιο εντυπωσιακή επίδραση στο μάτι. Είναι πολύ μακρύτερα και αφήνουν πολύ περισσότερο χώρο για λάμψη και στολίδια.

22. Οριζόντια γαλλικά χτενίσματα με πλεξούδες

Οριζόντια γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαςΠηγή

Εάν δεν νομίζετε ότι μπορείτε να το αφαιρέσετε μόνοι σας, μπορείτε πάντα να ζητήσετε από έναν φίλο να σας βοηθήσει. Ορίστε μια συμβουλή. Υπάρχουν πολλοί οδηγοί για το πώς να το κάνετε online. Βρείτε τα στο WikiHow, στο YouTube και, φυσικά, στο Pinterest.

23. ailsαράδικα και ψηλά κουλούρια

χτενίσματα γαλλικά πλεξούδα ψαράκιΠηγή

Α, αγαπάμε ένα ωραίο ψαράκι. Παρόλο που παρατηρείται συχνότερα σε κοτσίδες που ρέουν, οι πλεξούδες ψαριών είναι επίσης ο χλοοτάπητας των πλεξούδων σε επίπεδο κεφαλιού.

Έτσι μοιάζουν. Φαίνονται πολύ δεμένα, κομψά και συνδυάζονται με αριστοκρατικό τρόπο.

24. Η Νίνα Ντόμπρεφ

nina dobrev γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαΠηγή

Οι celebrities λατρεύουν επίσης τα γαλλικά χτενίσματα με πλεξούδες. Εδώ η ηθοποιός Nina Dobrev κάνει μια ρωγμή στο μισό πάνω, μισό κάτω στα γαλλικά.

Φοράει επίσης τις σκουρόχρωμες καστανά κυματοειδείς κλειδαριές της. Πρέπει να της δώσουμε πόντους μπόνους για να κολλάει πάντα στο χρώμα που την κάνει να δείχνει καλύτερα.

25. Jumbo Γαλλικά χτενίσματα με πλεξούδες

jumbo γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαςΠηγή

Αυτό το jumbo γαλλικό είναι λίγο πιο περίπλοκο να επιτευχθεί. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε όλα τα μαλλιά σας.

Ωστόσο, είτε το πιστεύετε είτε όχι, μπορείτε να μάθετε να το κάνετε μόνοι σας, τραβώντας όλα τα μαλλιά σας μπροστά και κάνοντας την πλεξούδα αντίστροφα.

26. Τόνοι λουλουδιών

Πλευρικά γαλλικά χτενίσματα πλεξούδας με λουλούδιαΠηγή

Όχι μόνο αυτή η γαλλική πλεξούδα έρχεται σε ένα απολύτως εκπληκτικό παγωμένο γκρι ξανθό χρώμα, αλλά είναι πλεγμένη από τη μία πλευρά και διακοσμημένη με λευκά λουλούδια από πάνω προς τα κάτω.

Παίρνουμε μια πραγματικά δυνατή ατμόσφαιρα Elsa εδώ και το λατρεύουμε!

27. Κοτσίδες και τόξα

γαλλικά χτενίσματα πλεξούδας σε απλή κοτσίδα με φιόγκοΠηγή

Το φινίρισμα είναι εξίσου σημαντικό με το σημείο εκκίνησης, θυμηθείτε το! Επομένως, ενώ μπορεί να ξεκινάτε με μια ωραία γαλλική πλεξούδα, το πώς θα αποφασίσετε να τελειώσετε το χτένισμα είναι εξίσου σημαντικό.

Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να το φέρετε σε μια ωραία κλασική κοτσίδα και να σημειώσετε το διαχωρισμό μεταξύ των δύο με ένα ωραίο τόξο.

28. Χ Σημειώνει το σημείο

x σηματοδοτεί τα χτενίσματα γαλλικής πλεξούδας spotΠηγή

Έτσι τα χτενίσματα στα γαλλικά πλεξούδες σταματούν να είναι μόνο μία από τις πιο απλές πλεξούδες εκεί έξω και γίνονται κάτι πραγματικά δημιουργικό.

Αν και μπορεί να είναι λίγο δύσκολο για εσάς να το κάνετε μόνοι σας, καθώς είναι στο πίσω μέρος και απαιτεί ακρίβεια, ένας στυλίστας θα κάνει τη δουλειά θαυμάσια.

29. Prom French Braid Hairstyles

χτενίσματα τριπλής γαλλικής πλεξούδας χορούΠηγή

Πλεκτά στο χορό θα ρωτήσετε, αμφιβολικά. Ναι !, θα απαντήσουμε. Απλά ρίξτε μια ματιά σε αυτό το σετ τριπλών γαλλικών πλεξούδων που πηγαίνουν μέχρι το κεφάλι.

Μόλις τα συνδυάσετε με σκουλαρίκια, μακιγιάζ ντίβα και φόρεμα χωρίς πλάτη, θα είστε σίγουρα η βασίλισσα του Prom..

30. Η Σκάρλετ Γιόχανσον

σκαρλετ Γιόχανσον γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαΠηγή

Η ίδια η Black Widow λατρεύει επίσης τις πλεξούδες της. Εδώ είναι με μια απλή πίσω γαλλική πλεξούδες με τα άκρα τοποθετημένα τακτοποιημένα μέσα. Με αυτόν τον τρόπο, ο λαιμός της εκτίθεται, καθιστώντας την πιο λεπτή και ψηλότερη ταυτόχρονα.

31. Η Rachel McAdams

rachel mcadams γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαΠηγή

Η όμορφη Rachel McAdams είναι μια άλλη αγαπημένη του Χόλιγουντ που δείχνει εκπληκτική όταν φορά τα μαλλιά της σε μια μακριά και ακατάστατη γαλλική πλεξούδα.

Λατρεύουμε επίσης πώς το συνδύασε με ένα πολύ ψηλό και πειραγμένο πομπαντούρ, κάνοντας αυτό το χτένισμα να φαίνεται περισσότερο από το κατάλληλο για την ηλικία.

32. Faux Hawk French Haired Hairstyles

Πειραγμένα χτενίσματα French Braid Faux Hawk UpdoΠηγή

Ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε ένα ψεύτικο πλεγμένο μοχόβ είναι να πειράξετε τα μαλλιά σας με πομπαντούρ και στη συνέχεια να τα δέσετε με γαλλικές πλεξούδες στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας.

Θυμηθείτε να δημιουργήσετε δύο σκληρά μέρη σε κάθε πλευρά του κεφαλιού για να ενισχύσετε την επίδραση του ψεύτικου γερακιού.

33. Τριπλές πλεξούδες

τρίκλινα πλεκτά updo γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαΠηγή

Με αυτό το χτένισμα, δεν παίρνετε ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις γαλλικές πλεξούδες.

Οι δύο πρώτες είναι λεπτές και κομψές και περιστρέφονται γύρω από το κεφάλι σας σαν μικρές κορδέλες που πλαισιώνουν το πρόσωπό σας. Το τρίτο είναι στην πραγματικότητα στο πίσω μέρος, σε σχήμα ακατάστατου κουλούρι.

34. The Faux French

Twisted Faux French Braid χτενίσματαΠηγή

Αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα παρατηρήσετε ότι αυτό δεν είναι στην πραγματικότητα μια γαλλική πλεξούδα. Ωστόσο, είναι τόσο τέλεια εκτελεσμένο που θα μπορούσε να ξεγελάσει οποιονδήποτε.

Ας πούμε ότι είναι τα χτενίσματα της τεμπέλης γαλλικής πλεξούδας. Or ότι προορίζεται για κορίτσια που ποτέ δεν έμαθαν πραγματικά να πλέκουν τον γαλλικό τρόπο.

35. Διπλό Μωβ

διπλά μοβ χτενίσματα γαλλικής πλεξούδαςΠηγή

Τα γαλλικά χτενίσματα πλεξούδας γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα αν αποφασίσετε να βάψετε τα μαλλιά σας σε ένα ασυνήθιστο χρώμα.

Ερωτευτήκαμε αυτήν την καραμέλα απόχρωση του μωβ που έχει μερικά κρεμώδη σκέλη λευκού που ρέουν χαλαρά μέσα της.

36. Η Τζένιφερ Λόπεζ

jennifer lopez γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαΠηγή

Με τέτοια μαλλιά, ποιος θα μπορούσε να κατηγορήσει την Jennifer Lopez που ήθελε να τα αναδείξει σε μια ακατάστατη γαλλική πλεξούδα?

Αγαπάμε το σχεδόν φυσικό χρώμα μαλλιών της και εδώ. Το μακιγιάζ της είναι στο ίδιο επίπεδο, με ροζ χείλη και χειμωνιάτικη γκρι σκιά ματιών.

37. The Sarah Hyland

sarah hyland γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαΠηγή

Αυτή η αγαπημένη μοντέρνα οικογένεια φαίνεται απολύτως άγρια ​​και εκπληκτική στη γαλλική της πλεξούδα και την ουρά ψαριού. Το μακιγιάζ της είναι επίσης από την οροφή με εκπληκτικά καπνιστά μάτια, τέλεια διαμορφωμένο και μαυρισμένο πρόσωπο και γυμνά χείλη.

38. The Brittany Snow

brittany χιόνι γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαΠηγή

Όλοι την ξέρουμε και την αγαπάμε ως αίσθηση τραγουδιού στο Pitch Perfect. Η λεπτή ομορφιά της Brittany Snow συμπληρώνεται τέλεια με μια ακατάστατη κοτσίδα την οποία αποφάσισε να συνδυάσει με ένα κοραλί κόκκινο χείλος και γυμνά μάτια.

39. Η Selena Gomez

Σελένα Γκόμεζ γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαΠηγή

Η Selena έχει ένα εκπληκτικό κεφάλι μαλλιών και της αρέσει να το χρησιμοποιεί ως μυστικό όπλο ομορφιάς όποτε της δοθεί η ευκαιρία. Φοράει πάντα ένα πολύ μαύρο χρώμα σοκολάτας που συμπληρώνει τα μάτια του καφέ.

40. Η Τζένιφερ Άνιστον

jennifer aniston γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαΠηγή

Όσον αφορά τα γαλλικά χτενίσματα πλεξούδας, αυτό μπορεί να είναι το πιο διάσημο στον κόσμο.

Η Jennifer Aniston μπορεί να είναι υπεύθυνη για το να κάνει τις γαλλικές πλεξούδες να δροσιστούν ξανά πριν από μερικά χρόνια φορώντας αυτόν τον μικρό αριθμό μετώπου στο κόκκινο χαλί.

41. Τυλιγμένα γαλλικά χτενίσματα με πλεξούδες

τυλιγμένα γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαςΠηγή

Αυτό ονομάζεται περιτύλιγμα και οι λόγοι είναι προφανείς. Περνάει μέχρι το κεφάλι σας, τυλίγοντάς το σαν φωτοστέφανο.

Εάν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακό πινέλο για να το πειράξετε και να το κάνετε λίγο πιο ακατάστατο και boho, όλα κατάλληλα για ένα μουσικό φεστιβάλ.

42. Νύφη Γαλλικά χτενίσματα με πλεξούδες

νυφη χτενισματα γαλλικα πλεξουδαΠηγή

Μια ωραία γαλλική πλεξούδα μπορεί να σας εξυπηρετήσει ακόμη και τη μεγάλη σας μέρα. Μπορείτε να σκεφτείτε αυτό το κομψό χτένισμα στο πλάι με μια μικρή πλεξούδα στη μία πλευρά και κομψές μπούκλες στην άλλη.

43. Η Lea Seydoux

lea seydoux γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαΠηγή

Πριν από την Emma Watson, υπήρχε η Lea Seydoux ως Belle στο Beauty and the Beast και είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί.

Η φυσική της ομορφιά ενισχύεται από αυτό το υπέροχο χάος μιας γαλλικής πλεξούδας που την κάνει να μοιάζει σαν να σηκώθηκε από το κρεβάτι και απλά εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί.

44. Το Ρουμπίνι Τριαντάφυλλο

ρουμπίνι τριαντάφυλλο χτενίσματα γαλλική πλεξούδαΠηγή

Το μοντέλο που έγινε ηθοποιός Ruby Rose αποδεικνύει ότι ακόμη και ένα pixie cut μπορεί να εξελιχθεί σε ένα ωραίο σύνολο γαλλικών πλεξούδων με λίγη φαντασία.

45. Η Μπέλα Θορν

bella thorne πολλαπλά γαλλικά χτενίσματα πλεξούδαςΠηγή

Η τελευταία Belle στη λίστα μας είναι η Bella Thorne, η οποία επέλεξε την κομψή και σφιχτή έκδοση των γαλλικών χτενισμάτων πλεξούδας.

Έχει τέσσερα από αυτά, τακτοποιημένα τακτοποιημένα δύο δύο το ένα πάνω στο άλλο. Αγαπάμε επίσης τα ombre μαλλιά της, σκούρο καφέ που κατεβαίνει σε ελαφριά και γλυκιά καραμέλα.

Έτοιμοι να αλλάξετε την εμφάνισή σας?

Εδώ λοιπόν ήταν η επιλογή μας από εντυπωσιακά γαλλικά χτενίσματα πλεξούδας. Καταφέραμε να σας εντυπωσιάσουμε?

Ελπίζοντας ότι έχουμε, θα θέλαμε να σας ακούσουμε στην ενότητα σχολίων που μας λέει περισσότερα για τον αγαπημένο σας τύπο πλεξούδων και πώς σας αρέσει να τις φοράτε.