Το χτένισμα κουρτινών επιστρέφει τα τελευταία χρόνια. Οι κουρτίνες ήταν μια πολύ δημοφιλής περικοπή και στυλ για τους άνδρες στη δεκαετία του ’90, που έγινε γνωστή από μπάντες αγοριών, σταρ του κινηματογράφου και διεθνείς αθλητές. Όπως πολλά μοντέρνα αντρικά χτενίσματα, έτσι και το κουρτίνα έχει κάνει τον κύκλο του και οι άντρες συνδυάζουν αυτό το χτένισμα στο μεσαίο μέρος με ένα undercut ή ξεθώριασμα στα πλάγια και πίσω για να δημιουργήσουν μια δροσερή μοντέρνα εμφάνιση. Αν είστε έτοιμοι να χτενίσετε τα ανδρικά μαλλιά με ένα κεντρικό μέρος, αυτός ο οδηγός για τα καλύτερα κουρτίνα χτενίσματα για άνδρες θα σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή περικοπή για εσάς.

Κουρτίνα χτένισμα

Τι είναι το κουρέμα κουρτίνας?

Το χτένισμα κουρτίνας είναι ένα κόψιμο και στυλ για τους άνδρες όπου τα μαλλιά στην κορυφή αφήνονται πιο μακριά και χτενίζονται με ένα μεσαίο μέρος για να δημιουργήσουν την εμφάνιση των κουρτινών. Το κούρεμα κουρτίνας συχνά συνδυάζεται με ένα κωνικό, ένα κοντέρ ξεθώριασμα ή ένα undercut. Οι κοντές πλευρές αναδεικνύουν τα μακριά χωρισμένα μαλλιά από πάνω.

Κούρεμα κουρτινών

Απλό και κομψό, στους περισσότερους τύπους αρέσει να διατηρούν το κεντρικό τμήμα καθαρό και να αφήνουν τα μαλλιά στο πλάι του προσώπου τους χαλαρά με ένα ελαφρύ προϊόν styling. Άλλοι άνδρες διαμορφώνουν το βλέμμα ακατάστατο για ένα πιο χαλαρό στυλ χαμηλής συντήρησης. Ανεξάρτητα από το τι, η κουρτίνα χτυπά τη μόδα μια νευρική αισθητική που φαίνεται καλή σε αγόρια, εφήβους και νέους άνδρες.

Κουρτίνα χτενίσματα για άνδρες

Τελικά, αυτό το σπασμένο μεσαίο χτένισμα είναι μοντέρνο, λείο και λειτουργεί για διάφορους τύπους μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων των ίσων, χοντρών, κυματιστών και σγουρών μαλλιών.

Κουρτίνα Κοπή

Πώς να κουρευτείτε με κουρτίνα

Τα καλύτερα κουρτίνα χτενίσματα απαιτούν κοντά μεσαία έως μακριά μαλλιά από πάνω αλλά κρατήστε τα πλαϊνά και την πλάτη κοντά. Μπορείτε να ζητήσετε από τον κουρέα σας ένα κούρεμα με χαμηλό, μεσαίο ή υψηλό ταπεράκι ή ένα undercut. Μια κουρτίνα που κόβεται με ένα undercut ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στα κουρεία.

Πώς να κουρευτείτε με κουρτίνα

Κατά το χτένισμα κουρτίνας, εφαρμόστε κερί, κρέμα ή μους στα μαλλιά σας και απλώστε ομοιόμορφα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια χτένα για να δημιουργήσετε ένα μέρος στη μέση των μαλλιών σας. Κρατήστε τα κουρτινά μαλλιά σας μπροστά ή βουρτσίστε τα πίσω από το αυτί σας όταν είναι απαραίτητο. Η τελική εμφάνιση εξαρτάται από το στυλ σας.

Καλύτερα κουρέματα ανδρικής κουρτίνας

Χτενίσματα μεσαίου μέρους

Το μεσαίο μέρος για τους άνδρες είναι ένα κλασικό χτένισμα όπου τα μαλλιά από πάνω χωρίζονται στο κέντρο για να επιτύχουν μια καθορισμένη εμφάνιση. Ενώ τα χτενίσματα στο μεσαίο μέρος δεν είναι όλα διακοσμημένα με περικοπές κουρτινών, τα στυλ κούρεμα είναι παρόμοια. Θα χρειαστεί να μεγαλώσετε τα μαλλιά σας και για τους δύο, καθώς η μεσαία χωρίστρα μπορεί να επιτευχθεί μόνο με μεσαίο έως μακρύτερο τρίχωμα.

Ανδρικά μαλλιά μεσαίου μέρους

Πώς να αποκτήσετε ένα μεσαίο μέρος

Για να χωρίσουν τα μαλλιά σας στη μέση, τα παιδιά θα πρέπει να μεγαλώσουν τα μαλλιά τους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια υγιεινή διατροφή και τρόπο ζωής και συνεχίστε να παίρνετε σύντομα χτενίσματα για να αφαιρέσετε τα σπαστά άκρα που μπορούν να σταματήσουν την ανάπτυξη.

Middle Part Παιδιά

Επιπλέον, ένα σαμπουάν και μαλακτικό υψηλής ποιότητας καθώς και μια πολυβιταμίνη μπορούν να σας εξασφαλίσουν την τόνωση της ανάπτυξης των μαλλιών. Τα σαμπουάν τριχόπτωσης και πύκνωσης μπορεί να είναι εξαιρετικά για τη μεγιστοποίηση της ανάπτυξης και τη διατήρηση ενός υγιούς τριχωτού της κεφαλής.

Ανδρικό Κέντρο Part Hair

Τα μοντέρνα στυλ υπαγορεύουν να κάνετε ένα κοντό κούρεμα στα πλάγια και πίσω με πιο μακριά μαλλιά από πάνω. Υπάρχουν πολλοί τύποι ξεθωριάσεων που πρέπει να δοκιμάσετε, αλλά μερικοί άνδρες προτιμούν τις χαμηλότερες τιμές. Αν θέλετε ένα ρέον μακρύ χτένισμα, απλά κόψτε ένα τέταρτο ίντσα από τις άκρες.

Μεσαίο μέρος Hairstyles για άνδρες

Για να χτυπήσετε το κεντρικό τμήμα, βουρτσίστε για να ισιώσετε τα μαλλιά σας. Τα παχιά μακριά ίσια μαλλιά είναι ιδανικά για ένα μεσαίο μέρος, αλλά οι άνδρες με κυματιστά και σγουρά μαλλιά μπορούν επίσης να επιτύχουν το στυλ. Για φυσική λάμψη και φινίρισμα με υφή, εφαρμόστε πηλό, κρέμα ή μους στυλιστικής πομάδας.

Πώς να αποκτήσετε ένα μεσαίο μέρος

Τώρα χρησιμοποιήστε μια χτένα για να πάρετε ένα μέρος στη μέση. Στεγνώστε το χτένισμα με το φουσκωτό σας για όλη την ημέρα. Ομοίως, μπορείτε να εφαρμόσετε λίγο σπρέι θαλασσινού αλατιού για ένα έντονο φινίρισμα στην παραλία ή λακ για σταθερό κράτημα και αυξημένο όγκο.

Χτένισμα μεσαίου μέρους με κοντές πλευρές

Τα καλύτερα χτενίσματα κουρτινών

Για έμπνευση για δροσερά κουρέματα και στυλ, δείτε αυτά τα μοντέρνα στυλ κουρτίνας για να κάνετε την επόμενη επίσκεψή σας στον κουρέα.

EBoy Hair

Ο eBoy είναι ένας τύπος που έχει στυλ εμπνευσμένο από emo και τεράστια παρουσία στο διαδίκτυο. Συνδυάζοντας τη μοντέρνα μόδα hipster και emo, τα μαλλιά eBoy είναι συνήθως διακοσμημένα με κουρτίνες. Το κούρεμα eBoy ξεκινά με μαλλιά μεγαλύτερου μήκους από πάνω και μικρότερο κόψιμο στα πλάγια. Το χτένισμα στη συνέχεια χωρίζεται στη μέση για να επιτευχθούν κτυπήματα κουρτινών, που ρέουν χαλαρά και ελεύθερα για να πλαισιώσουν το πρόσωπο. Τολμηρά, σκοτεινά και μοντέρνα, νεαρά αγόρια και αγόρια μπορούν να απογειώσουν την εμφάνιση του eBoy με αίσθηση.

EBoy Hairstyle

Κούρεμα κουρτίνας Fade

Το κούρεμα κουρτίνας με ξεθώριασμα είναι ευέλικτο και μοντέρνο, επιτρέποντας στα παιδιά να αλλάξουν το στυλ τους χωρίς κόψιμο. Ανάλογα με το πόσο καιρό θέλετε τα μαλλιά σας από πάνω, μπορείτε να πάρετε διάφορα είδη ξεθωριάσεων, που κυμαίνονται από χαμηλό κωνικό έως υψηλό ξεθώριασμα δέρματος. Οι ξεθωριασμένες πλευρές έρχονται σε αντίθεση με τις μεσαίες κουρτίνες για να τονίσουν το στυλ. Χρησιμοποιήστε ένα ελαφρύ έως μεσαίο προϊόν για να αυξήσετε την ένταση και την κίνηση για πιο γεμάτη εμφάνιση.

Κούρεμα κουρτίνας Fade

Middle Part Undercut

Οι κουρτίνες undercut προσφέρουν μια πολύ δημοφιλή έκδοση της κλασικής εμφάνισης. Το μεσαίο κομμάτι είναι κομψό και σέξι για τους περισσότερους άντρες, επειδή είναι ένα διαχρονικό στυλ κομψής κοπής. Ως ένα από τα καλύτερα σύντομα κουρέματα για άντρες, το undercut θα ανεβάσει το χτένισμα των κουρτινών σας είτε έχετε κοντά, είτε μεσαία είτε μακριά μαλλιά..

Middle Part Undercut

Κουρτίνες για κοντά μαλλιά

Αν θέλετε ένα στυλ χαμηλής συντήρησης, πάρτε κουρτίνες με κοντά μαλλιά. Για να διακοσμήσετε ένα μικρό μεσαίο μέρος, θα χρειαστείτε ένα ισχυρό προϊόν styling για να κρατήσετε τα μαλλιά στη θέση τους. Με κοντά κοντά μαλλιά, τα παιδιά θα χρειαστούν πιο κοντό κούρεμα στα πλάγια και στην πλάτη για να τονίσουν το βλέμμα. Κομψές και κομψές, κουρτίνες με κοντά μαλλιά αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε.

Κουρτίνες για κοντά μαλλιά

Κουρτίνες για μακριά μαλλιά

Τα μακριά μαλλιά προσφέρονται φυσικά σε ένα μεσαίο μέρος. Με στυλ από τους Leonardo DiCaprio, Brad Pitt και Kurt Cobain, οι κουρτίνες με μακριά μαλλιά φαίνονται κομψές και μοντέρνες. Από παχιά ίσια λουράκια έως κυματιστά ή σγουρά μαλλιά, τα μακριά χτενίσματα των μεσαίων χωρισμένων ανδρών αποπνέουν σεξ και στιλ τέλεια με το σωστό προϊόν. Εναλλακτικά, τα παιδιά μπορούν πάντα να δοκιμάσουν τρίχες στο πλάι όταν θέλουν να αλλάξουν εμφάνιση.

Μεσαίο Μέρος Μακρυμάλλη

Wavy Hair Middle Part

Ένα μεσαίο μέρος με κυματιστά μαλλιά προσθέτει προσωπικότητα και υφή που δύσκολα ταιριάζει. Οι τύποι με κυματιστά μαλλιά είναι ευλογημένοι με έναν μοναδικό τύπο που ρέει όμορφα με κουρτίνες περικοπές. Τα κύματα παρέχουν επίσης μια άλλη διάσταση για επιπλέον όγκο και πάχος.

Σγουρά μαλλιά Κουρτίνες μεσαίου μέρους Χτένισμα

Κουρτίνες για σγουρά μαλλιά

Ενώ οι μπούκλες είναι δύσκολο να διαχειριστούν και να στυλ, τα χτενίσματα με σγουρές κουρτίνες προσφέρουν μια κολακευτική εμφάνιση με την οποία μπορείτε να πειραματιστείτε. Ενώ τα κοντά σγουρά μαλλιά μπορεί να είναι δελεαστικά, οι μεγαλύτερες μπούκλες αξιοποιούν το βάρος των μαλλιών σας. Με τη βοήθεια μιας καλής κρέμας που ενισχύει τις μπούκλες, πετύχετε το κεντρικό μέρος και αποκτήστε αυτό το δροσερό χτένισμα.

Wavy Hair Middle Part

Διαχωρισμένο χτένισμα

Τα σπαστά χτενίσματα υπάρχουν εδώ και αιώνες με τη μία ή την άλλη μορφή. Είτε χωρίζετε τα μαλλιά σας στη μέση, προτιμάτε ένα εκτός κέντρου μέρος, είτε θέλετε ένα χτένισμα που σαρώνει στο πλάι, όπως το κλασικό πλαϊνό μέρος, αυτό το στυλ είναι όμορφο και ευπροσάρμοστο. Αναπτύξτε τα μαλλιά σας, κόψτε τα σωστά και στυλ ένα φρέσκο ​​χτένισμα που θα ξεχωρίζει σε κάθε πλήθος.

Split Down The Middle Hairstyle

Ασιατικό μεσαίο μέρος χτένισμα

Ένα από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα για άνδρες της Ασίας είναι το μεσαίο μέρος. Εμπνευσμένο από τις τάσεις των μαλλιών K-Pop, το ασιατικό κούρεμα κουρτίνας διαθέτει κωνικές ή χαμηλές πλευρές και μακρύτερο περιθώριο. Οι Ασιάτες είναι συχνά ευλογημένοι με χοντρά ίσια μαλλιά, οπότε η κεντρική χωρίστρα είναι εύκολο να αποκτηθεί και να χτενιστεί. Εφαρμόστε μια ισχυρή πομάδα για να διατηρήσετε την εμφάνιση άθικτη όλη την ημέρα.

Ασιατική Μέση Μαλλιά

Αγόρια μεσαίο μέρος

Χαριτωμένο και όμορφο, το μεσαίο μέρος ήταν ένα υπέροχο χτένισμα αγοριών εδώ και χρόνια. Από νήπια και μικρά παιδιά έως έφηβους, τα αγόρια λατρεύουν το κουρέμα κουρτίνας επειδή συνδυάζει μοντέρνα και κλασικά στυλ. Η αναζωπύρωση μπορεί να αποδοθεί εν μέρει σε μια πρόσφατη αναβίωση της μόδας των 90s. Χρησιμοποιώντας μια μικρή ποσότητα προϊόντος, το μεσαίο τμήμα των αγοριών στυλ καλύτερα με ένα απαλό λείο φινίρισμα.

Αγόρια μεσαίο μέρος

Κουρτίνες της δεκαετίας του ’90

Η κουρτίνα κουρτίνας της δεκαετίας του ’90 ήταν μια σημαντική τάση για τα μαλλιά των ανδρών, ακολουθούμενη από διασημότητες όπως οι Nick Carter, Johnny Depp, David Beckham, Skeet Ulrich, Brian McFadden, Robbie Williams, James Van Der Beek και Jared Leto. Γνωστό ως ένα όμορφο αγόρι χτένισμα, οι γυναίκες αγαπούν απλώς τις κουρτίνες για τους άνδρες. Πάρτε τη διαχωρισμένη περικοπή και θα διαπιστώσετε ότι τα κορίτσια γύρω σας θα ξετρελαθούν!

Κουρέμα κουρτινών 90s