Ως ένα από τα πιο δημοφιλή κουρέματα για άνδρες, το mid fade είναι ένα κομψό κόψιμο που φαίνεται κομψό και φρέσκο. Το κούρεμα mid fade προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ χαμηλού και υψηλού ξεθωριάσματος, αναμειγνύοντας τα μαλλιά στα πλάγια και πίσω για να δημιουργήσει μια ευέλικτη και μοντέρνα εμφάνιση. Γνωστή και ως μεσαίο ξεθώριασμα, αυτή η κοντή περικοπή φαίνεται υπέροχη με πολλά μοντέρνα χτενίσματα και τύπους μαλλιών. Είτε έχετε χοντρά, ίσια, κυματιστά ή σγουρά μαλλιά, το ξεθώριασμα στη μέση περικοπή μπορεί να αναδείξει το στιλ σας για ένα κομψό φινίρισμα. Μερικοί άνδρες θα συνδυάσουν ένα ξεθώριασμα μεσαίου δέρματος με κοντά μαλλιά για στυλ χαμηλής συντήρησης, ενώ άλλοι μπορεί να θέλουν ένα χαμηλό μεσαίο κωνικό με πιο μακριά μαλλιά για να δημιουργήσουν μια μοντέρνα εμφάνιση.

Με τόσους πολλούς διαφορετικούς τύπους ξεθωριάσεων, μπορεί να είναι μια πρόκληση να επιλέξετε ένα κούρεμα μεσαίου χρώματος για να δοκιμάσετε φέτος! Για να σας εμπνεύσουμε με ιδέες, έχουμε συντάξει μια λίστα με τα καλύτερα κουρέματα μεσαίου ξεθωριάσματος για άντρες που μπορούν να κάνουν τώρα! Από μακριά έως κοντά μαλλιά και ένα δέρμα μέχρι το κωνικό ξεθώριασμα, εξερευνήστε το mid fade κόψιμο για να βρείτε δροσερά αντρικά χτενίσματα για την επόμενη επίσκεψή σας στο κουρείο.

Mid Fade

What Is A Mid Fade?

Το μεσαίο ξεθώριασμα είναι ένας τύπος κούρεμα ξεθωριάσματος όπου οι πλευρές και η πλάτη κόβονται σύντομα από πάνω προς τα κάτω, ξεκινώντας από τη μέση του κεφαλιού. Το μεσαίο ξεθωριασμένο κούρεμα είναι μια ευέλικτη περικοπή όταν οι άντρες θέλουν κοντά μαλλιά στο πλάι και μακριά μαλλιά από πάνω, επιτρέποντας στους άντρες να επιτύχουν όλα τα πιο δημοφιλή χτενίσματα.

Κούρεμα Mid Fade

Για ένα επαγγελματικό επαγγελματικό χτένισμα που φαίνεται κομψό και κομψό, μπορείτε να ζητήσετε από τον κουρέα σας να εξασθενίσει το μεσαίο κωνικό και να συνδυάσετε τις κομμένες πλευρές με μεσαίου έως μακρύτερου στυλ, όπως η κηλίδα πλάτη, η χτένα ή η τρεμούλα. Για να δοκιμάσετε μια εύκολη και απλή εμφάνιση, ο τζέντλεμαν μπορεί να κουρευτεί μεσαίου δέρματος με κοντά ή μακριά μαλλιά για να διακοσμήσει το κούρεμα του πληρώματος, το crop top ή το μοντέρνο πλαϊνό μέρος.

Μεσαίο ξεθώριασμα

Παγκόσμια κολακευτικά και εύκολο στη συντήρηση, τα κουρέματα μεσαίου ξεθωριάσματος μπορούν να διακοσμηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και να λειτουργήσουν με όλους τους τύπους μαλλιών. Με βάση το επιθυμητό χτένισμά σας, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι προϊόντων styling που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Μεσαίο ξεθωριασμένο κούρεμα

Μια ισχυρή πομάδα με ματ φινίρισμα μπορεί να είναι τέλεια για εμφάνιση με υφή που θα δώσει στα μαλλιά σας μια παχύτερη, πιο γεμάτη εμφάνιση. Για όγκο και ροή, εφαρμόστε ένα ελαφρύ κερί ή κρέμα για να ελαχιστοποιήσετε το φριζάρισμα, αλλά διατηρήστε λίγο έλεγχο.

Mid Fade Κούρεμα για άνδρες

Κούρεμα Mid Fade

Mid Taper Fade

Το mid taper fade είναι ένα σύντομο κούρεμα που συνδυάζει απρόσκοπτα τα μαλλιά στα πλάγια και πίσω, δημιουργώντας ένα καθαρό και κοφτερό φινίρισμα που θα συμπληρώσει τα πιο μακριά μαλλιά από πάνω. Τα κούρεμα μεσαίου κωνικού χρώματος είναι ιδανικά για επαγγελματικά χτενίσματα όταν δεν θέλετε να εκθέσετε το δέρμα στο τριχωτό της κεφαλής σας. Γοητευτικό και μοντέρνο, το μεσαίο κωνικό επιτρέπει στους άντρες να διαθέτουν μια μοντέρνα περικοπή που θα έρχεται σε αντίθεση με το υπέροχο χτένισμά τους για ισορροπημένη εμφάνιση. Το κωνικό ξεθώριασμα συνήθως τελειώνει με ένα προστατευτικό κουρέματος 1 ή 2.

Mid Taper Fade

Κούρεμα μεσαίου κωνικού ξεθωριάσματος

Mid Skin Fade

Το μεσαίο ξεθώριασμα του δέρματος είναι ένα πολύ κοντό κούρεμα που στενεύει τα μαλλιά στα πλάγια και πίσω, αναμειγνύοντας σταδιακά το κόψιμο στο τριχωτό της κεφαλής για ένα νευρικό τελείωμα. Το κούρεμα μεσαίου δέρματος ξεθωριάζει προσφέρει μια κομψή και σέξι περικοπή που θα ανεβάσει ένα μοντέρνο χτένισμα στο επόμενο επίπεδο. Με καθαρά ξυρισμένα πολύχρωμα πλευρά, το λείο φινίρισμα φαίνεται υπέροχο με κοντά, μεσαία και μακριά αντρικά χτενίσματα. Για να αποκτήσετε αυτό το εύκολο στη συντήρηση στυλ, ρωτήστε τον κουρέα σας για αυτό το μοντέρνο κοντό ξεθώριασμα.

Mid Skin Fade

Κούρεμα μεσαίου δέρματος

Low Mid Fade

Το χαμηλό μεσαίο ξεθώριασμα είναι το τέλειο κούρεμα για παιδιά που χρειάζονται επαγγελματική εμφάνιση, αλλά θέλουν ένα σύντομο και αναζωογονητικό κόψιμο. Το χαμηλό μεσαίο ξεθώριασμα ξεκινά μεταξύ μεσαίας και χαμηλής κοπής και προσφέρει μια εξελιγμένη επένδυση που είναι ιδανική για κύριους. Θα είστε σε θέση να διαμορφώσετε όλα τα πιο διαχρονικά αντρικά χτενίσματα για μια αβίαστα κομψή και όμορφη εμφάνιση. Οι άνδρες μπορούν να προσθέσουν ένα κωνικό ή ξεθωριασμένο δέρμα στο κόψιμο για να προσαρμόσουν περαιτέρω την εμφάνισή τους.

Low Mid Fade

Low Mid Fade Κούρεμα

High Mid Fade

Το high mid fade είναι μια τολμηρή συστροφή στην κλασική περικοπή, ξεκινώντας το ξεθωριασμένο κούρεμά σας ψηλότερα στα πλάγια και πίσω από το παραδοσιακό επίπεδο. Το υψηλό μεσαίο κούρεμα προσφέρει μια έντονη ατμόσφαιρα που ξεχωρίζει, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε ένα αντρικό χτένισμα κακού αγοριού. Όταν το υψηλό ξεθώριασμα γίνεται πολύ, πειραματιστείτε με αυτό το στυλ για μια σφιχτή κοπή που φαίνεται φρέσκια με μια χτένα πάνω, κόψιμο, ψεύτικο γεράκι ή μακριά φράντζα.

High Mid Fade

Υψηλό μεσαίο ξεθωριασμένο κούρεμα

Mid Bald Fade

Το μεσαίο φαλακρό ξεθώριασμα είναι ένα μοντέρνο ανδρικό κούρεμα που ξυρίζει το πιο κοντό μέρος της περικοπής σας και στενεύει τα μαλλιά στο δέρμα σας. Αυτό το φαλακρό ξεθώριασμα κούρεμα προσφέρει αντίθεση, εστιάζοντας τα μάτια στο χτένισμα από πάνω. Ευέλικτο και εύκολο στην εργασία, αυτό το μεσαίο ξεθώριασμα φαίνεται υπέροχο με κοντά και μακριά μαλλιά καθώς και με όλους τους τύπους, συμπεριλαμβανομένων των χοντρών, ίσων και σγουρών μαλλιών. Γνωστή και ως 0 fade, αυτή η περικοπή μπορεί να είναι πολύ σύντομη για επαγγελματίες άνδρες, αλλά βεβαιωθείτε ότι εκτιμάτε πόσο δραματικό και στιβαρό μπορεί να φαίνεται αυτό το φινίρισμα.

Mid Bald Fade

Κούρεμα Mid Bald Fade

Mid Razor Fade

Το μεσαίο ξυράφι είναι μια από τις πιο σύντομες παραλλαγές αυτής της περικοπής και μπορεί να είναι ένα πραγματικά τολμηρό κούρεμα για τους άντρες. Το ξεθώριασμα ξεκινά στη μέση των πλευρών και πίσω και ξυρίζει όλα τα μαλλιά από κάτω, με αποτέλεσμα ένα φαλακρό κούρεμα που κατεβαίνει στο λαιμό.

Mid Razor Fade

Κούρεμα μεσαίου κωνικού

Το μεσαίο κωνικό είναι ένα κούρεμα στα πλάγια που συνδυάζει σταδιακά τα μαλλιά από κοντά σε πιο κοντά. Το κωνικό κούρεμα είναι ένα κόψιμο που επιτυγχάνεται με κουρευτικά και προστατευτικά ή ψαλίδια, ανάλογα με το χτένισμά σας. Σε αντίθεση με το ξεθώριασμα, το κωνικό αφήνει λίγο μήκος μαλλιών αντί να ξεθωριάζει στο τριχωτό της κεφαλής, δημιουργώντας ένα κομψό κόψιμο τζέντλεμαν. Τα πιο δημοφιλή κωνικά χτενίσματα είναι κατάλληλα για αγόρια και άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας που προτιμούν κλασικά στυλ.

Κούρεμα μεσαίου κωνικού

Mid Fade Undercut

Το mid fade undercut είναι ένα δροσερό κούρεμα που δημιουργεί μια μοναδική εμφάνιση στα πλάγια και πίσω. Το undercut κόβεται με ίσιο μήκος τριγύρω, δίνοντας στα παιδιά ένα αποσυνδεδεμένο χτένισμα. Το undercut medium fade κούρεμα θα αναδείξει το στυλ σας και θα σας επιτρέψει να συνδυάσετε αυτές τις σούπερ μοντέρνες περικοπές. Είτε έχετε κοντά είτε μακριά μαλλιά, οι γυναίκες θα λατρέψουν αυτή την απαλή και φρέσκια εμφάνιση.

Mid Fade Undercut

Undercut Mid Fade Κούρεμα

Mid Fade με κοντά μαλλιά

Το mid fade είναι το τέλειο κούρεμα για να συνδυαστεί με κοντά μαλλιά, δίνοντάς σας μια ισορροπία μεταξύ των πλευρών και της κορυφής. Ένα μεσαίο ξεθωριασμένο κούρεμα μπορεί να συνδυαστεί με κοντά κουρέματα για να δημιουργήσει αντίθεση και να εστιάσει την προσοχή στο στυλ από πάνω. Είτε χτενίζετε τα κοντά μαλλιά σας σε κόψιμο, γαλλική καλλιέργεια, κόψιμο πληρώματος ή χτένα, αυτά τα κομψά ανδρικά κουρέματα φαίνονται καλύτερα με ένα μεσαίο ξεθώριασμα στα πλάγια και πίσω. Το μεσαίο ξεθώριασμα του δέρματος μπορεί να είναι ιδανικό για πολύ κοντά στυλ, ενώ ένα κούρεμα με κωνικό ξεθώριασμα μπορεί να συμπληρώσει μια μεσαία κοντή περικοπή. Εφαρμόστε ένα ματ προϊόν styling για φινίρισμα με υφή που θα αφήσει τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο πυκνά και πιο φυσικά.

Mid Fade με κοντά μαλλιά

Short Hair Mid Fade Κούρεμα

Mid Fade με μακριά μαλλιά

Πολλά μοντέρνα χτενίσματα ξεκινούν με ένα μεσαίο ξεθώριασμα στα πλάγια και πίσω και μακριά μαλλιά από πάνω. Ένα μεσαίο ξεθώριασμα κούρεμα θέτει τα θεμέλια για μεγαλύτερα στυλ με ένα μοντέρνο και στιβαρό κόψιμο χαμηλής συντήρησης. Από μια λαμπερή πλάτη σε μια χτένα πάνω, πομπαντούρ και σπαστό χτένισμα, τα μακριά μαλλιά μπορούν να μεταμορφωθούν για να φιλοξενήσουν την αγαπημένη σας εμφάνιση. Όταν χτυπάτε ένα μεσαίο ξεθωριασμένο και μακρύ τοπ, χρησιμοποιήστε μια ισχυρή πομάδα για να ορίσετε το στυλ σας και να διατηρήσετε τον έλεγχο χωρίς να βαραίνετε τα μαλλιά σας. Τα καλύτερα προϊόντα θα σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε την ένταση και την κίνηση για να επιτύχετε ένα ελαφρύ άγγιγμα.

Mid Fade με μακριά μαλλιά

Mid Fade με μακριά μαλλιά στην κορυφή

Slick Back Mid Fade

Μια λαμπερή πλάτη με μεσαίο ξεθώριασμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδυάσετε μοντέρνα και κλασικά στυλ, δίνοντάς σας μια σέξι εμφάνιση που μπορείτε να φορέσετε στη δουλειά ή στο ραντεβού. Αρρενωπό και μοντέρνο, το χτένισμα στην πλάτη χτενίζεται με το βούρτσισμα των μακρύτερων μαλλιών στην κορυφή ίσια πλάτη. Το μεσαίο ξεθώριασμα κούρεμα θα κρατήσει τα πλαϊνά και την πλάτη κοντή, κάνοντας την χτένα πίσω την κύρια εστίαση. Χρησιμοποιήστε ένα ματ προϊόν για μια πινελιά υφής ή ένα τζελ υψηλής λάμψης για γυαλιστερό φινίρισμα. Από τους hipsters έως τους τύπους της Wall Street, αυτό το δημοφιλές ανδρικό χτένισμα θα εντυπωσιάσει.

Slick Back Mid Fade

Slick Back Hairstyle με Mid Skin Fade Κούρεμα

Comb Over Mid Fade

Το χτένι φαίνεται κομψό και εκλεπτυσμένο με ένα μεσαίο ξεθώριασμα, επιτρέποντάς σας να πάρετε ένα κλασικό χτένισμα και να του δώσετε ένα έντονο χαρακτηριστικό. Με τόσους πολλούς διαφορετικούς τύπους ξεθωριάσεων, οι τύποι μπορούν να ζητήσουν κούρεμα δέρματος, κωνικού ή πτώσης για να προσαρμόσουν την εμφάνισή τους. Ως διαχρονικό κόψιμο τζέντλεμαν, θα θέλετε να βουρτσίζετε όλα τα μαλλιά σας στη μία πλευρά και να τα κρατάτε στη θέση τους με ένα προϊόν styling υψηλής αντοχής.

Comb Over Mid Fade

Mid Fade Comb Over Haircut

Mid Fade με κυματιστά μαλλιά

Το mid fade είναι ένα μοντέρνο και λειτουργικό κούρεμα όταν έχετε κυματιστά μαλλιά, δίνοντάς σας έναν εύκολο τρόπο να διαχειριστείτε τη μοναδική υφή των μαλλιών σας επιτυγχάνοντας παράλληλα μια ωραία εμφάνιση. Τα κυματιστά χτενίσματα μπορούν να συνδυαστούν με ξεθωριασμένα κουρέματα για να αποκτήσουν ένα κομψό στυλ χωρίς κόπο. Με ένα μεσαίο ξεθώριασμα στο πλάι και την πλάτη, μπορείτε να αφήσετε τα κύματά σας περισσότερο μπροστά στο περιθώριο, να σκουπίσετε τα μαλλιά σας στο πλάι για μια χτένα ή να αφήσετε το πάνω μέρος ακατάστατο για μια περιστασιακή εμφάνιση. Για να χτυπήσετε τα φυσικά σας κύματα, χρησιμοποιήστε μια ελαφριά κρέμα styling ή ένα σπρέι θαλασσινού αλατιού για ένα γοητευτικό και άψογο φινίρισμα.

Mid Fade Wavy Hair

Mid Fade με κυματιστά μαλλιά

Mid Fade με σγουρά μαλλιά

Μπορείτε να αναδείξετε τα σγουρά μαλλιά σας παίρνοντας ένα μεσαίο ξεθώριασμα, δημιουργώντας την τέλεια κοντή περικοπή στα πλάγια για να συμπληρώσετε το μακρύτερο στυλ σας από πάνω. Είτε προτιμάτε κοντά είτε μακριά σγουρά μαλλιά, ένα κούρεμα μεσαίου ξεθωριάσματος μπορεί να αναδείξει τις φυσικές σας μπούκλες. Σε μερικούς αρέσει να συνδυάζουν τα σγουρά μαλλιά με το μεσαίο δέρμα να ξεθωριάζουν για μια νευρική εμφάνιση, ενώ άλλοι μπορεί να τα διατηρούν αριστοκρατικά και παραδοσιακά όμορφα με μια κωνική περικοπή. Φροντίστε να επενδύσετε σε ένα υψηλής ποιότητας σαμπουάν, μαλακτικό και προϊόν styling για να διαχειριστείτε τις μπούκλες σας και να διατηρήσετε τα μαλλιά σας ενυδατωμένα και υγιή.

Mid Fade με σγουρά μαλλιά

Mid Fade με μπούκλες

Mid Fade με ίσια μαλλιά

Τα ίσια μαλλιά και το μεσαίο ξεθώριασμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για παιδιά που θέλουν να είναι σε θέση να αποκτήσουν όλα τα πιο δημοφιλή χτενίσματα. Από ένα quiff έως ένα mohawk, faux hawk και man bun, τα χοντρά ίσια μαλλιά σας δίνουν απεριόριστες επιλογές στο στυλ, επιτρέποντάς σας να χτυπήσετε μια σειρά από κοντά και μακριά χτενίσματα. Το κούρεμα μεσαίου ξεθωριάσματος είναι ευπροσάρμοστο και χαμηλής συντήρησης και μπορεί να κωνικοποιηθεί για κανονικό κόψιμο ή ξεθωριασμένο δέρμα για μέγιστη αντίθεση. Οι άνδρες με ίσια μαλλιά θα πρέπει να απολαύσουν την ευκαιρία να πειραματιστούν με πολλές διαφορετικές τάσεις μαλλιών.

Mid Fade με ίσια μαλλιά

Mid Fade Straight Hair

Mid Fade με πλαϊνό μέρος

Ένα πλευρικό μέρος είναι ένα κομψό χτένισμα για να συνδυαστεί με ένα μεσαίο ξεθώριασμα, αλλά υπάρχουν αρκετοί δροσεροί τρόποι για να το κάνετε μια μοναδική εμφάνιση. Το μεσαίο ξεθωριασμένο κούρεμα προσθέτει μια μοντέρνα πινελιά στο κλασικό πλευρικό μέρος και οι τύποι μπορούν να ανεβάσουν την περικοπή στο επόμενο επίπεδο με ένα σκληρό μέρος. Αυτή η ξυρισμένη γραμμή που δημιουργήθηκε με ξυράφι θα υπαγορεύσει πού θα χωρίσετε τα μαλλιά σας στο πλάι, δίνοντας στο παραδοσιακό στυλ μια τολμηρή εμφάνιση. Ιδανικό για εφήβους και νεαρούς άνδρες, το μεσαίο ξεθωριασμένο πλευρικό μέρος προσφέρει ένα κομψό κούρεμα που κάθε χαριτωμένο κορίτσι θα παρατηρήσει.

Πλευρικό εξάρτημα Mid Fade

Hard Fide Μέρος Fade

Mid Fade με κορυφαία υφή

Ως μια μοντέρνα τάση που είναι δροσερή και μοντέρνα, συνδυάστε ένα μεσαίο ξεθωριασμένο και υφή για κομψό στυλ. Το ξεθωριασμένο κούρεμά σας μπορεί να συνδυαστεί με υφή κοντά και μακριά μαλλιά, δίνοντάς σας την επιλογή να διακοσμήσετε οτιδήποτε, από ένα κομμένο πλήρωμα μέχρι το μοντέρνο τσουρέκι. Τα μαλλιά με υφή στην κορυφή επιτυγχάνονται χρησιμοποιώντας προϊόντα ματ μαλλιών, εκμεταλλευόμενοι τη φυσική λάμψη των μαλλιών σας. Ένα προϊόν styling με υφή θα δώσει επίσης στα λεπτά ή αραιωμένα μαλλιά μια πιο γεμάτη εμφάνιση.

Mid Fade με υφή κορυφής

Mid Fade με υφή μαλλιών στην κορυφή

Crop Top Mid Fade

Το crop top mid fade είναι ένα μοντέρνο κοντό κούρεμα για άντρες που θέλουν ένα εύκολο αλλά όμορφο στυλ. Η γαλλική καλλιέργεια ξεκινά με κοντά μαλλιά από πάνω με αμβλύ κομμένη φράντζα με αποτέλεσμα να κόβονται κτυπήματα. Με ένα μεσαίο ξεθωριασμένο κούρεμα στα πλάγια, αυτό το κομμένο χτένισμα φαίνεται κομψό ακατάστατο ή βουρτσισμένο προς τα εμπρός. Χρησιμοποιήστε μια ματ πομάδα ή κερί για να δώσετε στα μαλλιά σας ένα φυσικό φινίρισμα με άφθονη υφή.

Crop Top Mid Fade

French Crop Top Mid Fade Κούρεμα

Mid Fade με ακατάστατα μαλλιά

Τα ακατάστατα μαλλιά εξακολουθούν να είναι ένα δημοφιλές στυλ και μπορούν να φαίνονται καλύτερα μόνο με το μεσαίο ξεθώριασμα. Το ακατάστατο τοπ είναι ένα casual στυλ που ταιριάζει σε όλα τα μήκη και τους τύπους μαλλιών. Από κοντά έως μακριά μαλλιά και σγουρά έως κυματιστά στυλ, αφήστε το ακατάστατο χτένισμά σας να είναι στο επίκεντρο με ένα μεσαίο ξεθωριασμένο κούρεμα στα πλάγια.

Mid Fade με ακατάστατα μαλλιά

Messy Mid Fade Hairstyle

Mid Fade με Line Up

Το μεσαίο ξεθώριασμα με μια σειρά προσφέρει μια έντονη καθαρή γραμμή μαλλιών που θα ανεβάσει μόνο το κούρεμά σας. Γνωστό και ως άκρη ή σχήμα επάνω, ο κουρέας σας θα χρησιμοποιήσει ξυράφι για να καθαρίσει τα περιττά μαλλιά γύρω από το μέτωπο, τους κροτάφους και τα πλαϊνά σας. Με ένα μεσαίο κωνικό ή ξεθωριασμένο δέρμα στο πλάι και την πλάτη, μπορείτε να προσθέσετε μια γραμμή σε όλα τα υπέροχα αντρικά χτενίσματα για ένα εκπληκτικό κόψιμο.

Mid Fade με Line Up

Κούρεμα Mid Fade με Shape Up