Αν ψάχνετε για ένα καταπληκτικό τατουάζ, τότε σίγουρα λατρεύετε τα τατουάζ με άνθη κερασιάς. Είναι αγαπημένα τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Είναι η μεγαλύτερη έκφραση συναισθηματισμού εκεί έξω. Αυτά είναι τα είδη τατουάζ που προκαλούν συναισθήματα διαφωτισμού και ειρήνης. Ποιος δεν θα ήθελε μια τέτοια έκφραση τατουάζ?

Αυτά τα ιαπωνικά σχέδια είναι εξαιρετικά δημοφιλή και υπάρχει λόγος για αυτό είναι εντελώς φοβερά. Μπορείτε να πάρετε ένα μεγάλο ή ένα μικρό σχέδιο. ο ουρανός είναι το όριο για εσάς γιατί όπως και να έχει, θα φαίνεται υπέροχο.

Τα άνθη κερασιού δίνουν πάντα την αίσθηση της ηρεμίας. Το ασιατικό στυλ τατουάζ είναι πραγματικά μοναδικό και είναι μοναδικό στο είδος του. Δεν μπορείς παρά να λατρέψεις αυτό το τατουάζ. Μπορείτε να κάνετε ένα τατουάζ μόνο του ή να συνδυάσετε τα άνθη κερασιού με ένα άλλο τατουάζ με επιπλέον γοητεία.

Εάν δεν μπορείτε παρά να λατρέψετε αυτά τα σχέδια, τότε σίγουρα θα σας αρέσει αυτό το άρθρο.

Παρακάτω είναι 70 από τα πιο όμορφα τατουάζ με άνθη κερασιού:

1. Εκπληκτικά χρώματα

Αυτό είναι ένα υπέροχο σχέδιο άνθη κερασιού λόγω των εκπληκτικών χρωμάτων και του αρκετά κολιμπρί. Τα χρώματα είναι ίσως το καλύτερο μέρος αυτού του τατουάζ και είναι δύσκολο να σταματήσουμε να τα κοιτάμε. Μπλε και ροζ μαζί δημιουργώντας ένα εκπληκτικό σχέδιο.

τατουάζ άνθη κερασιάς

2. Ροζ άνθη

Αν σκέφτεστε να κάνετε τατουάζ στο κλουβί, τότε σίγουρα θα λατρέψετε αυτό το υπέροχο σχέδιο. Το ροζ και το μαύρο μαζί είναι πραγματικά εκπληκτικά. Παίρνετε μια εκπληκτική αντίθεση όταν προσθέτετε μαύρο και ροζ μαζί. αυτά τα χρώματα είναι μαγικά με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

3. Τατουάζ ώμου

Ένα υπέροχο τατουάζ ώμων που αποτελείται από άνθη κερασιάς. Μπορεί να φαίνεται ένα απλό τατουάζ, αλλά ίσως αυτά τα απλά τατουάζ να είναι τα καλύτερα επειδή τα τατουάζ δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκα.

4. Σχέδια υποκαταστημάτων

Ένα υπέροχο σχέδιο κλωβού που έχει μερικά φοβερά στοιχεία κινουμένων σχεδίων. Τα κλαδιά είναι χοντρά και εκπληκτικά. Δεν μπορείτε παρά να λατρέψετε τα ασυνήθιστα σχέδια.

5. Εκπληκτικά χρώματα

Αυτός ο εκπληκτικός σχεδιασμός με άνθη έχει υπέροχα χρώματα και μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής. Αυτά τα λουλούδια δεν χρειάζεται να περιγραφούν με μαύρο χρώμα. Μοιάζουν σαν να έχουν βαφτεί στο δέρμα, είναι απολύτως πανέμορφα.

6. Αρχικός σχεδιασμός

Είναι ένα απλό σχέδιο αλλά ένα που έχει προφανώς νόημα. Τα αρχικά πρέπει να έχουν κάποια σημαντική σημασία για τον ιδιοκτήτη. Αν μπορούσατε να βάλετε λουλούδια με κάποια σημασία τότε γιατί να μην το κάνετε?

7. Τατουάζ πλάτης

Ένα υπέροχο τατουάζ πλάτης που έχει μερικά εκπληκτικά στοιχεία, ειδικά τα φωτεινά και όμορφα χρώματα. Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο τατουάζ στην πλάτη, τότε γιατί να μην δοκιμάσετε μερικά κομψά άνθη κερασιού.

8. Εξωγήινοι

Μερικοί μυστηριώδεις μικροί εξωγήινοι κρέμονται στα κλαδιά αυτού του δένδρου κερασιάς. Οι εξωγήινοι μπορεί να φαίνονται μια ασυνήθιστη επιλογή για ένα τατουάζ με άνθη κερασιού, αλλά είναι σίγουρα διασκεδαστικό. Για να μην αναφέρουμε ότι είναι αρκετά χαριτωμένα εκεί πάνω στο κλαδί επίσης.

9. Λίγα άνθη

Μόνο μερικά άνθη είναι σίγουρο ότι θα χαμογελάσουν στα χείλη σας. Αυτός ο σχεδιασμός μοιάζει πολύ με γραμματόσημα και είναι μια πραγματικά μοναδική ιδέα τατουάζ.

10. Ασιατικά σχέδια

Ένα υπέροχο τατουάζ που είναι κομψό και όμορφο. Είναι ένα εκπληκτικό σχέδιο με ασιατικά γράμματα. Ο σχεδιασμός είναι πολύ γδαρμένος και μοναδικός. του δίνει μια σέξι και μυστηριώδη ατμόσφαιρα. Λατρεύω αυτό το σχέδιο τατουάζ επειδή ο χρωματισμός είναι εκπληκτικός.

11. Έντονα χρώματα

Αυτός ο ρόμπας είναι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκεται σε αυτό το δέντρο άνθη κερασιάς. Είναι ένα πολύ ρεαλιστικό σχέδιο τατουάζ που σίγουρα θα λατρέψετε. Εάν είστε λάτρεις της φύσης, θα αγαπήσετε αυτό το τατουάζ πουλιών που συγχαίρει εντελώς τα άνθη κερασιάς.

12. Τατουάζ λαιμού

Ένα εκπληκτικό τατουάζ που κάθεται πίσω από το αυτί. Λατρεύω αυτά τα μεγάλα ροζ άνθη που πραγματικά ξεχωρίζουν. Μου αρέσει το γεγονός ότι αυτά τα λουλούδια είναι μεγάλα και τολμηρά και ο χρωματισμός είναι απλά τέλειος. Ξεκινά από το λαιμό και ακολουθεί τον ώμο και προς τα πίσω. Ένα υπέροχο σχέδιο που σίγουρα θα λατρέψετε.

13. Σχέδια πλάτης

Αν σας αρέσουν τα κολιμπρί, είναι σίγουρο ότι θα λατρέψετε αυτό το υπέροχο τατουάζ πλάτης. Τα χρώματα είναι υπέροχα, ειδικά με τα κολιμπρί. Λατρεύω το τατουάζ? απλά σκάει από το δέρμα. Δεν μπορώ να σταματήσω να κοιτάζω το τατουάζ γιατί είναι εντυπωσιακά όμορφο και σου δίνει την εντύπωση ότι τα πουλιά θα πετάξουν ακριβώς από το δέρμα.

14. Ρεαλιστικά Σχέδια

Αυτός ο σχεδιασμός ώμων είναι πραγματικά αξιοσημείωτος. τα άνθη είναι τόσο ρεαλιστικά.

15. Σχέδια στήθους

Λατρεύω αυτό το μικρό σχέδιο τατουάζ επειδή είναι κομψό και όμορφο. Το κλαδί είναι τόσο λεπτό και κομψό που δεν μπορείς παρά να το ερωτευτείς. Τα λουλούδια είναι ευαίσθητα και όμορφα δίνοντας μια ατμόσφαιρα πολυπλοκότητας στο συνολικό τατουάζ.

16. Μεγάλα άνθη

Ένα υπέροχο σχέδιο μανικιών που έχει μερικά μεγάλα χαρούμενα άνθη. Αγαπάμε απλώς τα μικρά μελίσσια που βουίζουν γύρω από τα λουλούδια. Αν αγαπάτε τις μέλισσες και τη φύση, τότε σίγουρα θα λατρέψετε αυτό το σχέδιο τατουάζ. Σίγουρα το κάνουμε!

17. Μεγάλα Τατουάζ

Αυτά τα τατουάζ είναι εκπληκτικά επειδή καταλαμβάνουν πολύ δέρμα. Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο σχέδιο, τότε δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό. Είναι υπέροχο και ταξιδεύει σε όλο το σώμα.

18. Τέχνη Ακουαρέλας

Τι υπέροχο σχέδιο τατουάζ με άνθη κερασιού. Τα λουλούδια είναι όλα μαγευτικά σε αυτό το δέντρο και έχει στοιχεία χρώματος που στάζουν. Υπάρχει η αίσθηση του χρόνου εδώ καθώς και ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Αυτό είναι ένα από τα πιο μοναδικά και πρωτότυπα σχέδια με άνθη κερασιάς που έχουμε δει.

19. Σχέδια τίγρης

Αν σας αρέσουν τα άνθη κερασιού αλλά θέλετε ένα πιο κακό σχέδιο, προσθέστε μια τίγρη στο μείγμα.

20. Όμορφα σχέδια

Αυτά τα όμορφα λουλούδια είναι μικρά και σε κυκλικό σχέδιο. Υπάρχει ένα ασιατικό στοιχείο στο συνολικό τατουάζ επίσης.

21. Σκούρο ροζ

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το τατουάζ σας με άνθη κερασιάς.

22. Ιαπωνικά Στοιχεία

Αυτά τα σχέδια μοιάζουν σχεδόν με κινούμενα σχέδια. Τα χρώματα είναι λαμπερά και με απίστευτη εμφάνιση.

23. Τατουάζ Kitty

Αυτό είναι ένα τατουάζ εμπνευσμένο από την Ασία που περιλαμβάνει μια γατούλα και μερικά υπέροχα άνθη κερασιού.

24. Η Κουκουβάγια

Ένα υπέροχο σχέδιο μιας περίεργης πορφυρής κουκουβάγιας που κάθεται σε ένα κλαδί δέντρου ανθών κερασιών.

25. Μανίκι Cherry Blossom

Αν ψάχνετε για ένα σχέδιο μανικιών, τότε μην κοιτάξετε πέρα ​​από αυτό το τατουάζ με άνθη κερασιού.

26. Διαφορετικά χρώματα

Ποιος λέει ότι τα άνθη κερασιάς πρέπει να είναι ροζ. Μπορούν να είναι μπλε ή πορτοκαλί αν θέλετε.

27. Ονειροπαγίδες

Οι Dreamcatchers ήταν πάντα όμορφο σχέδιο τατουάζ και μπορούμε να δούμε γιατί. Τα χρώματα που εμπλέκονται σε αυτόν τον σχεδιασμό κόβουν την ανάσα.

28. Κυνηγός φιδιών

Αγαπάμε απόλυτα αυτό το φίδι κακό σχέδιο. Είναι μια άγρια ​​εικόνα, αλλά εξακολουθούμε να βλέπουμε και αυτά τα ειρηνικά άνθη κερασιού επίσης.

29. Βαθύ ροζ

Ένα υπέροχο τατουάζ στο κλουβί που έχει μερικά έντονα ροζ χρώματα.

30. Όμορφα άνθη

Τα άνθη κερασιού ήταν πάντα ένα υπέροχο σχέδιο τατουάζ και μια δημοφιλής επιλογή επίσης.

31. Μαγνητικό χρώμα

Αυτό το τατουάζ στο στομάχι είναι πραγματικά κόβει την ανάσα και θα το λατρέψετε για πολύ καιρό.

32. Ανθίζοντας σκέδαση

Αυτά τα λουλούδια πετούν ακριβώς από το δέντρο άνθη κερασιάς. Μου αρέσουν τα έντονα ροζ χρώματα.

33. Τολμηρό ροζ

Ένα μικρό τατουάζ με ασυνήθιστο στυλ. Σίγουρα θα λατρέψετε και αυτόν τον χρωματισμό.

34. Μικρά Σχέδια

Λατρεύω πώς όλα τα λουλούδια συνδέονται με μια διακεκομμένη γραμμή. Αυτό είναι ένα όμορφο τατουάζ.

35. Προσωπικό Μήνυμα

Εάν θέλετε ένα προσωπικό μήνυμα στο σώμα σας, τότε δεν μπορείτε να κάνετε λάθος προσθέτοντας μια δέσμη ανθών κερασιάς στο σχέδιο.

36. Neon Pink

Λατρεύω αυτό το σχέδιο μανικιών επειδή έχει μερικά καταπληκτικά ροζ άνθη κερασιάς.

37. Μεγάλα άνθη

Ένα υπέροχο σχέδιο άνθη κερασιάς που έχει λουλούδια που περιγράφονται σε μαύρο χρώμα. Λατρεύω το ροζ χρώμα σε όλο το σχέδιο.

38. Τολμηρό και όμορφο

Ένα μανίκι που έχει μερικά υπέροχα άνθη που είναι μεγάλα και γεμάτα χρώμα. Υπάρχει σκίαση μοβ και ροζ που μόλις έσκασε παντού.

39. Τολμηρές επιλογές

Ένας απλός σχεδιασμός αλλά είναι τόσο όμορφος. Λατρεύω τα χρώματα.

Δείτε επίσης:

  • 110 υπέροχα τατουάζ λουλουδιών για να φωτίσετε την ημέρα σας
  • 108 εκπληκτικά ιαπωνικά τατουάζ που είναι πολύ πολιτιστικά
  • 45 Μοναδικά Τατουάζ Σαμουράι που θα σε κάνουν να νιώσεις σαν κακός
  • 46 σέξι τρυπήματα στο κουμπί της κοιλιάς που σίγουρα θα λατρέψετε
  • 122 Καταπληκτικά τατουάζ κουκουβάγιας & Τα νοήματά τους

40. Deep Neons

Αυτά τα άνθη είναι απολύτως εκπληκτικά λόγω του έντονου χρώματος νέον που εμπλέκεται. Είναι πραγματικά μοναδικοί στο είδος τους.

41. Πανέμορφες εικόνες

Ένα υπέροχο σχέδιο που έχει μερικά καταπληκτικά λουλούδια που είναι τολμηρά και όμορφα ροζ.

42. Εικόνες κινουμένων σχεδίων

Λίγα άνθη κερασιάς στο στήθος και τους ώμους. Αυτά τα λουλούδια κινουμένων σχεδίων φαίνονται υπέροχα σε έντονο ροζ χρώμα.

43. Τεράστιο Δέντρο

Αν αγαπάτε τα άνθη κερασιού, τότε σίγουρα θα λατρέψετε αυτό το δέντρο ανθών κερασιών. Ένα υπέροχο σχέδιο που έχει μερικά όμορφα ροζ λουλούδια.

44. Σχεδόν Κόκκινο

Αν σας αρέσουν τα φωτεινά άνθη κερασιού, τότε γιατί να μην τα κάνετε λίγο πιο σκούρα. Αυτά τα ροζ λουλούδια είναι τόσο σκούρα που είναι σχεδόν κόκκινα.

45. Μοναδικά Λουλούδια

Αυτό το υπέροχο σχέδιο έχει ένα πορτρέτο που περιβάλλεται από άνθη κερασιάς.

46. ​​Μεγάλα Τατουάζ

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο τατουάζ, τότε μην ψάχνετε άλλο από αυτό. Είναι υπέροχο και τα χρώματα είναι φωτεινά.

47. Άνθη κινούμενων σχεδίων

Αν σας αρέσει το στυλ του καρτούν, τότε σίγουρα θα λατρέψετε αυτά τα άνθη κερασιού.

48. Απλά Μαύρο

Ποιος είπε ότι πρέπει να έχεις χρώμα για να έχεις ένα υπέροχο τατουάζ με άνθη κερασιάς; Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα σχεδίου μανικιών χωρίς χρώμα.

49. Αντιστοίχιση όπλων

Αν θέλετε απλά ένα μικρό σχέδιο, τότε γιατί να μην δοκιμάσετε αυτό το τατουάζ τριών ανθών και, στη συνέχεια, να το ταιριάξετε με το άλλο χέρι.

50. Λίγα Λουλούδια

Υπάρχουν μόνο μερικά άνθη κερασιού εδώ, αλλά κάνουν ένα πολύ όμορφο σχέδιο.

51. Να είσαι Ευγνώμων

Αγαπάμε τα εμπνευσμένα μηνύματα ειδικά όταν περιβάλλονται από έντονα ροζ άνθη κερασιάς.

52. Εντυπωσιακό ροζ

Αν ψάχνετε για ένα τατουάζ που τραβάει τα βλέμματα, τότε μην κοιτάξετε πέρα ​​από αυτό το φωτεινό ροζ τατουάζ. Το ροζ ηλεκτρίζει.

53. Κατάσταση διαλογισμού

Ο διαλογισμός είναι σίγουρα αυτός που λειτουργεί καλά με την ηρεμία ενός άνθους κερασιού.

54. Pretty in Pink

Αγαπάμε απλώς το ροζ, είναι λαμπερό και τόσο κομψό.

55. Χλωμό ροζ

Ένα ζευγάρι άνθη κερασιού που έχουν ένα αρκετά ροζ χρώμα.

56. Τολμηρό ροζ

Αυτός ο σχεδιασμός τατουάζ βραχίονα είναι εντυπωσιακός λόγω των εντυπωσιακών χρωμάτων. Αυτό είναι το είδος του τατουάζ που πραγματικά σε κάνει να αγαπάς τα άνθη κερασιάς.

57. Μπλε φωτεινό

Ένα υπέροχο σχέδιο που έχει καταπληκτικό μπλε φόντο ακριβώς όπως ο ουρανός.

58. Άνθη ποδιών

Ένα υπέροχο σχέδιο τατουάζ που έχει μερικά όμορφα λουλούδια ακριβώς στο πόδι.

59. Πορτοκαλί Σχέδια

Αυτός ο σχεδιασμός με άνθη κερασιάς φαίνεται υπέροχος στο πίσω μέρος και είναι γεμάτος με υπέροχο πορτοκαλί χρώμα.

60. Πιτσιλιές ακουαρέλας

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός σκίτσου φαίνεται εκπληκτικός λόγω των πιτσιλιών ακουαρέλας στο παρασκήνιο.

61. Λέξεις κινήτρων

Μια υπέροχη λέξη παρακίνησης που περιβάλλεται από φοβερά άνθη κερασιάς. Λατρεύω τα χρώματα και ταιριάζει υπέροχα με τη λέξη παρακίνησης.

62. Ροζ άνθη

Τα τατουάζ στα πόδια είναι πάντα υπέροχα και αυτό δεν διαφέρει. Τα ροζ λουλούδια είναι εκπληκτικά λόγω του σχήματος καθώς και του όμορφου χρώματος. Προσθέστε λίγο πράσινο σε αυτό για να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό σχέδιο.

63. Νιώστε καλύτερα

Ένα υπέροχο σχέδιο τατουάζ που έχει φοβερά άνθη κερασιού με ένα υπέροχο απόσπασμα.

64. Απαλός χρωματισμός

Δεν χρειάζεστε έντονα χρώματα για να έχετε ένα εκπληκτικό σχέδιο τατουάζ. Ένα υπέροχο απόσπασμα αναμεμειγμένο με όμορφα άνθη κερασιού. Ο απαλός χρωματισμός είναι πραγματικά μαγικός.

65. Τατουάζ ώμου

Ένα υπέροχο τατουάζ που λειτουργεί καλά στον ώμο. Αυτά τα άνθη είναι πολύ σέξι λόγω του τρόπου που καμπυλώνουν στον ώμο. Μου αρέσει επίσης το ροζ χρώμα.

66. Ανθίζει την αγάπη

Ένα τατουάζ στα πόδια που κάθε άλλο παρά βαρετό είναι. Αυτά τα χρώματα και τα άνθη είναι πραγματικά εκπληκτικά.

67. Έκρηξη χρώματος

Λατρεύω αυτό το σχέδιο με άνθη κερασιού γιατί όχι μόνο είναι σέξι αλλά είναι και γκρεμιστικό. Τα χρώματα είναι μαγευτικά και υπέροχα.

68. Πανέμορφα σχέδια

Αυτός ο σχεδιασμός ώμων είναι ένα όμορφο και υπέροχο τατουάζ. Λατρεύω αυτά τα χρώματα γιατί ξεπροβάλλουν αμέσως από το δέρμα.

69. Vintage Style

Αυτή η εκλεκτής ποιότητας εικόνα μιας γυναίκας είναι πραγματικά αξιοσημείωτη. Προσθέστε μερικά άνθη κερασιάς και έχετε ένα εκπληκτικό σχέδιο τατουάζ.

70. Σχέδια πουλιών

Όμορφα μπλε στροβιλίζονται ανακατεμένα με μερικά άνθη κερασιού και ένα πουλί και έχετε ένα εκπληκτικό τατουάζ. Είναι ένα μοναδικό και υπέροχο σχέδιο τατουάζ που σίγουρα θα λατρέψετε για πολύ καιρό.