Το τατουάζ κλεψύδρας είναι ένα από τα μοντέρνα και καινοτόμα σχέδια. Όσο η ιστορία πίσω από το σχέδιο δεν είναι πολύ γνωστή. το νόημα όμως είναι πολύ σαφές. Τα σχέδια τατουάζ κλεψύδρας αντιπροσωπεύουν το πέρασμα του χρόνου. Για πολλούς ιστορικούς, τα δύο συνδεδεμένα ποτήρια με άμμο εξακολουθούν να αποτελούν μυστήριο. Η σχεδίαση τατουάζ κλεψύδρας είναι ένας τέλειος τρόπος έκφρασης των μυστηριωδών πλευρών μιας προσωπικότητας που μπορεί κάποιος να μην έχει τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράσει.

Το σύμβολο της κλεψύδρας βρίσκεται σε πολλά αντικείμενα στην Αγγλία και εκφράζει διαφορετικές έννοιες. Παρακάτω είναι μερικά από τα ελκυστικά σχέδια που μπορείτε να σκεφτείτε να φορέσετε. Τα τατουάζ είναι ιδανικά τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες με την κύρια διαφορά να είναι το στιλ μελάνης και η επιλογή σχεδίου.

Σημασίες που σχετίζονται με τατουάζ κλεψύδρας

Η έννοια των σχεδίων τατουάζ κλεψύδρας πηγάζει κυρίως από το αιώνιο πέρασμα του χρόνου. Ρίχνοντας μια ματιά στην άμμο μέσα στην κλεψύδρα προκαλεί κάποιες πραγματικότητες που κάνουν τη ζωή να εκτιμάται περισσότερο. Ο παρακάτω σχεδιασμός φαίνεται υπέροχος με τις σκούρες αποχρώσεις που συνδυάζονται καλά με την επιδερμίδα του χρήστη.

Μερικές από τις έννοιες που σχετίζονται με το τατουάζ κλεψύδρας περιλαμβάνουν?

 • Η αντίθεση της ζωής με εποχές χαράς και λύπης
 • Η αξία του χρόνου και το πώς εξαντλείται

Όμορφες ιδέες σχεδιασμού τατουάζ κλεψύδρας

Φορώντας το σχέδιο όπως φαίνεται παρακάτω απεικονίζει διάφορες έννοιες. Οι δύο διασυνδεδεμένοι βολβοί εκφράζουν τη λεπτή σύνδεση μεταξύ ζωής και θανάτου. Το τεράστιο παράξενο χέρι που φτάνει στο τατουάζ κλεψύδρας εκφράζει επίσης κάποια σύνδεση με μια εξωτερική δύναμη.

Η χρήση του τατουάζ έχει έναν τρόπο βελτίωσης των χαρακτηριστικών του σώματος όπως φαίνεται στο παρακάτω σχέδιο τατουάζ. Ο χρωματικός συνδυασμός είναι επικός με το σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας που εκφράζει ουσιαστική πολυπλοκότητα. Η χρήση τριών σταυρών με αστραπές είναι μια έκφραση αιώνιας φύσης που σχετίζεται με το τατουάζ.

Μινιμαλιστικές ιδέες για τατουάζ κλεψύδρας

Ένα άλλο νόημα που σχετίζεται με το τατουάζ κλεψύδρας προέρχεται από την κατεύθυνση προς την οποία ρέει η άμμος. Είναι μια έκφραση ότι στη ζωή πρέπει μερικές φορές να σταματήσουμε και να πάρουμε μια διαφορετική κατεύθυνση. Το πιο σκούρο φόντο χρησιμοποιείται επίσης για να βελτιώσει τη συνολική προοπτική που είναι αρκετά υπέροχη.

Η πολυπλοκότητα του τατουάζ παρακάτω είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα. Επίσης ταιριάζει τόσο καλά στο κάτω μέρος του βραχίονα όπου φοριέται. Τα φυτά που συνδέονται με την κλεψύδρα εκφράζουν επίσης κάποια ζωή μέσα από την κλεψύδρα.

Θεαματικές ιδέες για τατουάζ κλεψύδρας

Το πέρασμα του χρόνου δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να σκεφτούν τις πράξεις τους. Η χρήση κλεψύδρας λειτουργεί ως συνεχής υπενθύμιση του χρόνου που περνά. Ο παρακάτω σχεδιασμός είναι μια έκφραση κομψότητας και κομψού έργου τέχνης. Τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά που φαίνεται να συνδέονται με την κομψή εμφάνιση.

Εκπληκτικές ιδέες για τατουάζ αρσενικής κλεψύδρας

Το τατουάζ απεικονίζει επίσης την αντίθεση που υπάρχει μεταξύ χαράς και λύπης. Λειτουργεί ως υπενθύμιση ότι ανεξάρτητα από το πόσο χαρούμενη είναι μια στιγμή. η αλλαγή είναι αναπόφευκτη.

Πάρτε το χρόνο σας και εξερευνήστε μερικά από τα υπέροχα σχέδια τατουάζ κλεψύδρας όπως το παρακάτω. Ο σχεδιασμός έχει τονίσει όμορφα τα μυώδη χέρια. Συνδυάζεται επίσης τόσο καλά όταν ενώνονται μεταξύ τους.

Το σχέδιο τατουάζ συμβολίζει το γεγονός ότι ο χρόνος τελειώνει αργά αργά. Φορώντας το σε ένα σημαντικό μέρος όπως το χέρι λειτουργεί ως μια συνεχής υπενθύμιση της συνείδησης του χρόνου.

Η κλεψύδρα έχει γίνει ένα σημαντικό πόλο έλξης για τους λάτρεις του τατουάζ σε όλο τον κόσμο. Φαίνεται εντυπωσιακό και γεμίζει καλά στις περισσότερες περιοχές του σώματος.

Δείτε επίσης:

 • 54 Εντυπωσιακά σχέδια τατουάζ Superhero
 • 82 Εξαιρετικά τατουάζ Rib Cage που θα λατρέψετε
 • 83 Δελεαστικά τατουάζ με μισό και πλήρες μανίκι
 • 44 Τατουάζ γλυκού τόξου για να φωτίσετε την ημέρα σας
 • 67 Ενδιαφέροντα σχέδια τατουάζ μονόκερου

Ιδέες για τατουάζ κλεψύδρας με όμορφα στοιχεία

Ο συνδυασμός ανθισμένων χαρακτηριστικών με την κλεψύδρα ενισχύει την ομορφιά και την πολυπλοκότητα του σχεδίου τατουάζ. Το μελάνι του ματιού στο σχέδιο είναι μια έκφραση του να είσαι προσεκτικός.

Το μελάνι της κλεψύδρας είναι επίσης μια υπενθύμιση για κάποιον να μην χάνει χρόνο σε πράγματα που πραγματικά δεν έχουν σημασία. Ο συνδυασμός χαρακτηριστικών όπως οστά και ρολόι είναι μια τέλεια υπενθύμιση της σύνδεσης μεταξύ ζωής και θανάτου.

Η χρήση σκούρων σκιερών χρωμάτων εκφράζει μια υπέροχη εμφάνιση. Φέρνει επίσης στη ζωή την πραγματική έννοια του τατουάζ κλεψύδρας για την πραγματικότητα του να μην είσαι πια μια μέρα.

Ιδέες σχεδιασμού τατουάζ κλεψύδρας

Το σχέδιο λέγεται ότι προέρχεται από την Αίγυπτο, ωστόσο η ομορφιά έχει αγκαλιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το παρακάτω τατουάζ είναι μια όμορφη έκφραση του πόσο άγρια ​​και περίπλοκα είναι τα στοιχεία.

Χαρακτηριστικό του τατουάζ κλεψύδρας με ένα δέντρο που πεθαίνει και ένα αναμμένο κερί εκφράζει σαφώς την ουσία του χρόνου. Δείχνει πώς τα λεπτά που χύνονται οι σταγόνες των κεριών μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η χρήση σκούρων αποχρώσεων στο μελάνι του τατουάζ δεν μπορεί ποτέ να υποτιμηθεί ακριβώς όπως στο παρακάτω σχέδιο. Φαίνεται υπέροχο στον χρήστη.

Μια έκφραση του εγκλωβισμού στο σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας με τα δάκρυα να κυλούν εκφράζει τον πόνο που φέρνει το πέρασμα του χρόνου. Όταν ο χρόνος φαίνεται να προχωρά και η επιθυμία σας δεν φαίνεται ποτέ να εκδηλώνεται.

Φορώντας το τατουάζ κλεψύδρας ακριβώς στο κέντρο της καρδιάς εκφράζει τα βαθιά και εσωτερικά συναισθήματα που σχετίζονται με το πέρασμα του χρόνου. Ο παρακάτω σχεδιασμός φαίνεται επικός.

Καλλιτεχνικές ιδέες για τατουάζ κλεψύδρας

Το τατουάζ κλεψύδρας αγκαλιάστηκε κυρίως στη Μέση Ανατολή και προτιμήθηκε από τους ναυτικούς και τους μοναχούς. Το μυστήριο πίσω από το σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας το καθιστά αρκετά αξιολάτρευτο.

Ο συνδυασμός πολλών χρωμάτων στο σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας παρακάτω φαίνεται υπέροχος.

Ένα πράγμα που κάνει το τατουάζ κλεψύδρας να είναι εξαιρετικό είναι το γεγονός ότι μπορεί να ενσωματωθεί με πολλά χαρακτηριστικά. Η ενσωμάτωση ενός πουλιού με ράμφη ανοιχτά εκφράζει τη ζωή και την ομορφιά με το σχέδιο τατουάζ.

Ο σχεδιασμός τατουάζ κλεψύδρας εκφράζει διαφορετικά νοήματα στους ανθρώπους διαφορετικά. Το νόημα που σχετίζεται με το σχέδιο τείνει επίσης να επηρεάσει την τοποθέτηση του σχεδίου.

Η ομορφιά και η πολυπλοκότητα του σχεδίου τατουάζ κλεψύδρας παρακάτω είναι κάτι που δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Ταιριάζει τέλεια στους πάνω ώμους όπου φοριέται.

Εκπληκτικά τατουάζ κλεψύδρας

Η παρουσία ενός έξυπνα ντυμένου κρανίου εκφράζει τον θάνατο, ειδικά όταν χρησιμοποιείται παράλληλα με το τατουάζ κλεψύδρας. Φαίνεται κομψό αλλά αρκετά τρομακτικό.

Το τεράστιο σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας παρακάτω είναι ένα περίπλοκο έργο τέχνης και εκφράζει υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού. Αναδεικνύει επίσης αυτήν την πτυχή μιας τολμηρής προσωπικότητας του χρήστη.

Έχοντας ένα κρανίο παγιδευμένο στο κάτω μέρος του τατουάζ με άμμο να ρέει απεικονίζει το πέρασμα του χρόνου. Εκφράζει επίσης πώς καταλήγουμε να είμαστε θαμμένοι στην άμμο.

Ο παρακάτω σχεδιασμός φαίνεται τρομακτικός με το πάνω μέρος του γυαλιού να φαίνεται ως σπασμένο. Το αίμα που χύνεται στο άλλο ποτήρι δείχνει πώς η ζωή διαλύεται με το χρόνο.

Πολύχρωμα τατουάζ κλεψύδρας

Ο παρακάτω σχεδιασμός εκφράζει ένα υπέροχο έργο τέχνης. Είναι δροσερό με τα χρώματα να δημιουργούν μια τόσο όμορφη προοπτική.

Ο συντελεστής χρόνου στην κλεψύδρα είναι μια συνεχής υπενθύμιση της έννοιας του σχεδίου. Φαίνεται υπέροχο όπως φαίνεται στο παρακάτω σχέδιο.

Ο παρακάτω σχεδιασμός εκφράζει ένα δυναμικό έργο. Φαίνεται πολύχρωμο και συνδυάζεται καλά με άλλα χαρακτηριστικά.

Η πιο φωτεινή πλευρά και η σκοτεινή πλευρά του σχεδίου τατουάζ κλεψύδρας παρακάτω εκφράζει την αντίθεση ζωής και θανάτου. Χρωματίζει μια πραγματικότητα για το τι να περιμένουμε και κάτι που πολλοί φοβούνται.

Αν ψάχνετε για μερικές από τις ιδέες για τατουάζ με κλεψύδρα, τότε συνεχίστε να κάνετε κύλιση προς τα κάτω για μερικές συναρπαστικές. Το σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας παρακάτω είναι ένα εντυπωσιακό έργο.

Το σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας παρακάτω είναι ένα υπέροχο έργο τέχνης. Είναι δροσερό και αξιολάτρευτο.

Υπέροχα τατουάζ κλεψύδρας για άνδρες

Τα χαρακτηριστικά που ενσωματώνονται στο σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας παρακάτω εκφράζουν μια τρομακτική προοπτική των ανθρώπων που έχουν παγιδευτεί στο σχέδιο. Το σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας είναι επίσης αγκυροβολημένο με ισχυρούς πυλώνες που μοιάζουν άθραυστοι.

Ο συνδυασμός του πράσινου και του κόκκινου με άλλα στοιχεία φαίνεται υπέροχος στο παρακάτω σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας.

Οι έννοιες τατουάζ κλεψύδρας

Η κλεψύδρα συμβολίζει πράγματα όπως?

 • Η παροδικότητα της ζωής
 • Αρμονία
 • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
 • Θνησιμότητα και θάνατος
 • Απογοήτευση

Το σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας παρακάτω εκφράζει αυτό το περίπλοκο σύμβολο που θα μπορούσε να έχει ένα βαθύ νόημα για τον χρήστη.

Ο παρακάτω σχεδιασμός φαίνεται όμορφος με τον συνδυασμό χρωμάτων να εκφράζει μια ελκυστική προοπτική.

Το σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας παρακάτω είναι ένα τόσο περίπλοκο έργο τέχνης. Η ενσωμάτωση του σχεδίου με δηλητηριώδη φίδια θα μπορούσε να εκφράζει την προσωπικότητα ή την κατάσταση του νου του χρήστη.

Δροσερά τατουάζ κλεψύδρας για γυναίκες

Ο παρακάτω σχεδιασμός είναι ένα υπέροχο έργο τέχνης με τον συνδυασμό διαφορετικών αποχρώσεων που δημιουργούν μια φοβερή έκφραση.

Το σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας παρακάτω είναι ένα υπέροχο έργο τέχνης. Εκφράζει επίσης την αιγυπτιακή σύνδεση που είναι η προέλευση του τατουάζ.

Εκπληκτικές ιδέες σχεδιασμού κλεψύδρας

Το σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας παρακάτω είναι μια πραγματική έκφραση πολυπλοκότητας και μεγαλοπρέπειας. Ο σχεδιασμός φαίνεται εντυπωσιακός με τα μικροσκοπικά χαρακτηριστικά και την πυξίδα που ενισχύει το σχέδιο.

Η ενσωμάτωση του στοιχείου ψαριών koi στο τατουάζ κλεψύδρας προσθέτει στην πολυπλοκότητα του σχεδίου. Τα τατουάζ κλεψύδρας συνδυάζονται αρκετά καλά με τα διάφορα χαρακτηριστικά και ταιριάζουν καλά στον άνω βραχίονα.

Τα τατουάζ κλεψύδρας μπορούν επίσης να μελανωθούν με διάφορους τρόπους και ο παρακάτω σχεδιασμός πυροδοτεί μια τόσο ενδιαφέρουσα εμφάνιση. ο γάντζος φαίνεται τόσο αληθινός και αποπνέει συναισθήματα φόβου.

Μπορείτε ακόμα να κάνετε το σχέδιο απλό και αξιολάτρευτο με δροσερά στοιχεία. Βελτιώστε τα θηλυκά χαρακτηριστικά με ένα αξιολάτρευτο έργο τέχνης που τραβάει τα βλέμματα.

Τατουάζ κλεψύδρας για την ενίσχυση των θηλυκών χαρακτηριστικών

Η ομορφιά του σχεδίου τατουάζ παρακάτω είναι αρκετά εμφανής μέσω του συνδυασμού χρωμάτων και των λαμπερών στοιχείων.

Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούνται τα χρώματα σε ένα σχέδιο μπορεί να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό τη συνολική προοπτική. Ο σχεδιασμός φαίνεται υπέροχος με τον συνδυασμό κίτρινων, κόκκινων και πρασινωπών αποχρώσεων δημιουργώντας μια ελκυστική προοπτική.

Ένα τόσο αξιολάτρευτο σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας που φαίνεται υπέροχο στις γυναίκες. Το ένα χρώμα που χρησιμοποιείται στο σχέδιο είναι αξιολάτρευτο και συνδυάζεται καλά με την επιδερμίδα του χρήστη.

Ιδέες για τατουάζ βραχιόνων με κλεψύδρα

Ο παρακάτω σχεδιασμός φαίνεται ασφαλής και υπέροχος. Το ένα χρώμα που χρησιμοποιείται στο σχέδιο εκφράζει επίσης μια όμορφη προοπτική.

Τα λουλούδια έχουν έναν τρόπο να κάνουν τατουάζ να σκάσουν πραγματικά, κάτι που είναι θεαματικό. Η ομορφιά που εκφράζεται με τον ανθισμένο σχεδιασμό είναι αρκετά εξαιρετική και ελκυστική.

Μπορείτε να δώσετε ζωή και κομψότητα στο σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας ενσωματώνοντας μερικά αξιολάτρευτα στοιχεία. Ο σχεδιασμός είναι αρκετά σουρεαλιστικός με τα στυλ blackwork να δημιουργούν μια υπέροχη γοητεία.

Ο άνω βραχίονας είναι ένας από εκείνους τους υπέροχους χώρους που ταιριάζουν στην τοποθέτηση του σχεδίου. Ο παρακάτω σχεδιασμός φαίνεται καταπληκτικός με τις μαύρες αποχρώσεις να ενισχύουν την ελκυστικότητα των σχεδίων.

Η συμπερίληψη διαφορετικών στοιχείων και χρωμάτων λειτουργεί μόνο για να ενισχύσει την ομορφιά και την κομψότητα του σχεδιασμού, όπως φαίνεται παρακάτω. Η κλεψύδρα παρακάτω φαίνεται υπέροχη με τον συνδυασμό χρωμάτων να δημιουργεί ένα αξιολάτρευτο.

Παραδοσιακές ιδέες σχεδιασμού τατουάζ κλεψύδρας

Το σύμβολο του θανάτου και της θνησιμότητας που εκφράζει η κλεψύδρα φαίνεται καθαρά στο παρακάτω σχέδιο. Οι εικόνες του σκελετού στο σχέδιο δημιουργούν μια εικόνα που είναι ανατριχιαστική και τρομακτική.

Ο συνδυασμός του φιδιού κόμπρα με το σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας δημιουργεί ένα επικό και αξιολάτρευτο. Ο συνδυασμός κίτρινου, γκρι και κόκκινου χρώματος φαίνεται καλός στο σχέδιο.

Ο παρακάτω σχεδιασμός φαίνεται δροσερός και κομψός με τις πύρινες φλόγες να ενισχύουν την προοπτική.

Ο παρακάτω σχεδιασμός μπορεί να είναι ένδειξη τύχης και επιτυχίας. Φαίνεται επικό με τον συνδυασμό χρωμάτων να δημιουργεί μια τόσο δροσερή εμφάνιση. Μια τόσο όμορφη συγχώνευση χρωμάτων που φέρνει αντίθεση στο σχέδιο.

Η ενσωμάτωση του κρανίου στο σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας παρακάτω είναι μια έκφραση θανάτου και απώλειας. Ο συνδυασμός χρωμάτων, ωστόσο, δίνει ζωή στο σχέδιο.

Το τέταρτο σχέδιο τατουάζ μανικιών εκφράζει μια υπέροχη προοπτική. Ο όμορφος συνδυασμός χρωμάτων με τις σκούρες αποχρώσεις συνδυάζεται αρκετά καλά.

Το σχέδιο χρησιμοποιήθηκε από τους ναυτικούς ως τρόπος μέτρησης της ταχύτητας και του χρόνου. Οι όμορφες αποχρώσεις και τα χρώματα που χρησιμοποιούνται φαίνονται εντυπωσιακά. Ο βραχίονας είναι μια καλή θέση για το τατουάζ κλεψύδρας και φαίνεται σαν μια καλή έκφραση της θαλάσσιας ζωής και των χαρακτηριστικών που παρουσιάζονται.

Κλασικά τατουάζ κλεψύδρας

Ο παρακάτω σχεδιασμός εκφράζει μια υπέροχη και μοναδική προοπτική. Οι σκούρες αποχρώσεις συνδυάζονται καλά με τη χροιά του σώματος. Η τοποθέτηση είναι υπέροχη καθώς ενισχύει υπέροχα τα αντρικά χαρακτηριστικά του χρήστη.

Ο συνδυασμός τριαντάφυλλων σε κλεψύδρα αντιπροσωπεύει την όμορφη πλευρά του σχεδίου. Δείχνει την ομορφιά του χρόνου και την κομψότητα. Χρησιμοποιήστε μια καλή συγχώνευση χρωμάτων για να κάνετε ολόκληρο το σχέδιο pop και προσθέτει επίσης glam στο σχέδιο. Το να φοράς τατουάζ κλεψύδρας στον μηρό είναι μια αξιολάτρευτη έκφραση.

Τα μαύρα και γκρι χρώματα που χρησιμοποιούνται στο σχέδιο κάνουν έναν όμορφο συνδυασμό. Η ενσωμάτωση της κουκουβάγιας στο σχέδιο είναι μια καλή έκφραση σοφίας, προστασίας και γνώσης.

Ο παρακάτω σχεδιασμός τατουάζ εκφράζει την ομορφιά του εγκλωβισμού στο χρόνο. Φαίνεται επίσης δροσερό με τα περίπλοκα μοτίβα και σύμβολα που προσθέτουν σε αντίθεση με το σχέδιο.

Τα τατουάζ κλεψύδρας μπορούν επίσης να μελανωθούν με έναν τόσο απλό και κομψό τρόπο. Το σχέδιο τατουάζ παρακάτω φαίνεται εντυπωσιακό με την πτώση της άμμου να εκφράζει μια όμορφη προοπτική.

Το εντυπωσιακό έργο στο παρακάτω σχέδιο κλεψύδρας είναι εκπληκτικό και τρομακτικό. Ο συνδυασμός διαφορετικών χρωμάτων βελτιώνει τη συνολική προοπτική του σχεδιασμού.

Ο παρακάτω σχεδιασμός εκφράζει μια υπέροχη και μοναδική προοπτική. Ο συνδυασμός μπλε και κόκκινου χρώματος κάνει έναν υπέροχο συνδυασμό.

Ευρείες ιδέες για τατουάζ κλεψύδρας

Εάν είστε εμπνευσμένοι από ευρείες ιδέες τατουάζ, τότε μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ακολουθήσετε το παρακάτω. Φέρτε σε αντίθεση με περίπλοκα βέλη που κάνουν ολόκληρο το σχέδιο να φαίνεται περίπλοκο.

Τα πολύχρωμα σχέδια έχουν έναν τρόπο να ενισχύσουν μια τόσο δροσερή και εκπληκτική προοπτική. Φορώντας το στις κάτω μασχάλες όπως το παρακάτω φαίνεται υπέροχο και υπέροχο.

Υπάρχουν διαφορετικές έννοιες που σχετίζονται με τα σχέδια τατουάζ κλεψύδρας και η γνώση τους είναι ζωτικής σημασίας. Εκτός από περίπλοκο σχεδιασμό, η τοποθέτηση του τατουάζ ενισχύει επίσης την προοπτική του.

Μπορείτε επίσης να κάνετε το φαρδύ τατουάζ κλεψύδρας σε μια υπέροχη προοπτική όπως αυτή που ακολουθεί. Η προσθήκη των τριαντάφυλλων δημιουργεί μια υπέροχη εμφάνιση.

Η κλεψύδρα συνδέεται κανονικά με τις γυναίκες λόγω της ομαλής και καμπυλωτής προοπτικής της. Αυτό είναι ένα γεγονός που το κάνει τόσο ελκυστικό.

Μνημειακές ιδέες σχεδιασμού τατουάζ κλεψύδρας

Το κερί πάνω από το σχέδιο κλεψύδρας παρακάτω δημιουργεί μια τέτοια επική και όμορφη προοπτική. Το σκούρο και γκρι χρώμα που χρησιμοποιείται φαίνεται υπέροχο στο μπράτσο όπου φοριέται.

Μπορείτε να εκφράσετε αυτήν την υπερρεαλιστική και υπέροχη προοπτική όπως εκφράζεται στο παρακάτω σχέδιο. Ο συνδυασμός χρωμάτων και τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούνται φαίνονται υπέροχα.

Αυτό είναι ένα υπέροχο παλιό σχολικό κομμάτι με την καρδιά να αποτυπώνεται στο σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας. Ο συνδυασμός χρωμάτων είναι υπέροχα ισορροπημένος.

Εάν επιθυμείτε να αναδείξετε αυτά τα μυώδη χαρακτηριστικά του σώματος, τότε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος σε αντίθεση με την κάλυψη της περιοχής με τατουάζ κλεψύδρας. Εκφράζει τα αντρικά χαρακτηριστικά με έναν τόσο αξιολάτρευτο τρόπο.

Ιδέες για μανίκια τατουάζ κλεψύδρας

Ο παρακάτω σχεδιασμός φαίνεται δροσερός στο μανίκι όπου φοριέται. Τα μάτια που κοιτάζουν εκφράζουν μια αξιολάτρευτη προοπτική.

Ο παρακάτω σχεδιασμός φαίνεται υπέροχος στο μανίκι με τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά να δημιουργούν μια τέτοια ελκυστική προοπτική.

Το γκρι γεωμετρικό σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας στο μανίκι φαίνεται δροσερό. Οι σκούρες και γκρι αποχρώσεις συνδυάζονται επίσης τόσο καλά με το συγκρότημα του χρήστη.

Το σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας παρακάτω είναι περίπλοκο, σουρεαλιστικό και αρκετά προκλητικό. Κατά συνέπεια, τα λουλουδάτα χαρακτηριστικά προσθέτουν στη συνολική γοητεία του σχεδιασμού.

Το σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας φέρνει πολύτιμα μαθήματα με το μεγαλύτερο να δίνει αξία στην ώρα του. Η χρήση συμβόλων όπως η θάλασσα, το φεγγάρι και τα κύματα είναι μερικά από τα αξιοσημείωτα στοιχεία που κάνουν το σχέδιο να ξεχωρίζει.

Το λουλουδάτο σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας παρακάτω φαίνεται εντυπωσιακό με τα όμορφα χρώματα να συνδυάζονται τόσο καλά. Ο ώμος είναι ένα ιδανικό μέρος για να φορέσετε τατουάζ κλεψύδρας.

Το τατουάζ κλεψύδρας μπορεί να μελανωθεί σε διαφορετικά σχήματα και στυλ σύμφωνα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Μπορείτε να εξατομικεύσετε το σχέδιό σας ενσωματώνοντας στοιχεία που σας αρέσουν πολύ.

Το μοναδικό σχήμα της κλεψύδρας είναι επίσης ένα στοιχείο που πολλοί άνθρωποι βρίσκουν ελκυστικό. Τα τατουάζ κλεψύδρας έχουν συσχετιστεί με τους ναυτικούς με την προσθήκη χαρακτηριστικών στο σχέδιο προσθέτοντας επίσης στην ομορφιά του σχεδίου.

Ρεαλιστικές ιδέες σχεδιασμού τατουάζ κλεψύδρας

Η απελπισία του μητρικού πουλιού καθώς κοιτάζει το σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας εκφράζει κάποιο στοιχείο απογοήτευσης. Είναι κάτι με το οποίο πολλοί μπορούν να ταυτιστούν.

Το σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας με μανίκια φαίνεται τόσο όμορφο στον χρήστη με τις γκρι αποχρώσεις να συνδυάζονται τόσο καλά με την επιδερμίδα του χρήστη..

Εάν δεν είστε διασκεδαστικοί με τα μεγάλα σχέδια τατουάζ, τότε μπορείτε να εξετάσετε το σχέδιο μινιμαλιστικού τατουάζ όπως αυτό που ακολουθεί.

Ιδέες σχεδιασμού τατουάζ κλεψύδρας Neo Tradition

Το σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας παρακάτω φαίνεται αξιολάτρευτο με τις χρυσές αποχρώσεις να ενισχύουν τη συνολική προοπτική.

Σπασμένο σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας παρακάτω εκφράζει το σπάσιμο και τα κομμάτια που λείπουν που συμβαίνουν εγκαίρως. Οι γκρι αποχρώσεις και οι μαύρες αποχρώσεις φαίνονται αρκετά εκπληκτικές.

Οι μπλε αποχρώσεις δημιουργούν ένα τόσο εκπληκτικό μείγμα με τα άλλα χρώματα. Η προσθήκη λουλουδιών προσθέτει επίσης αντίθεση που κάνει όλο το σχέδιο τόσο εκπληκτικό.

Οι ελάχιστες αποχρώσεις που χρησιμοποιούνται αυξάνουν όμορφα την ελκυστικότητα του σχεδίου. Ένα τόσο αξιολάτρευτο σχέδιο που ταιριάζει όμορφα στον πήχη. Οι σκούρες και γκρι αποχρώσεις δημιουργούν επίσης μια όμορφη αντίθεση.

Ένα εντυπωσιακό σχέδιο που τραβάει τα βλέμματα και αξίζει να το δοκιμάσετε. Η έκφραση των συμβόλων του δέντρου και της ρίζας εκφράζει επίσης μια υπέροχη γοητεία.

Ο παρακάτω σχεδιασμός εκφράζει έναν συνδυασμό τρομακτικών και εκπληκτικών χαρακτηριστικών που δημιουργεί μια υπέροχη εμφάνιση.

Ποτέ μην παραδίδετε τη στάση που φαίνεται στο σχέδιο είναι όμορφη και εκπληκτική. Είναι η καλύτερη περιγραφή του τατουάζ παρακάτω

Υπέροχο σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας

Τα στοιχεία που ενσωματώνονται στον παρακάτω σχεδιασμό ενισχύουν το επίπεδο πολυπλοκότητας και ομορφιάς.

Η προοπτική του παρακάτω σχεδίου ενισχύεται όμορφα από το στοιχείο λουλουδιών

Αξιολάτρευτο σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας που ταιριάζει καλά στο μπράτσο

Αύριο υπερτιμημένο είναι ένα άλλο εντυπωσιακό που συνδέεται καλά με το τατουάζ κλεψύδρας.

Καταπληκτικό τατουάζ κλεψύδρας με τα εισαγωγικά που εκφράζουν το πέρασμα του χρόνου.

Ο συνδυασμός λουλουδιών και πολύχρωμων χαρακτηριστικών στο παρακάτω σχέδιο φαίνεται εκπληκτικός.

Ο χρόνος είναι βασικός πόρος και το να έχεις κάτι που σου θυμίζει συνεχώς είναι υπέροχο.

Όσο η κλεψύδρα χρησιμοποιείται κυρίως για να συμβολίζει τον χρόνο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να συμβολίσει άλλα πράγματα όπως η ζωή, ο θάνατος μεταξύ άλλων.

Το τατουάζ παρακάτω φαίνεται υπέροχο και μπορεί να φορεθεί από οποιοδήποτε φύλο. Ο συνδυασμός χρωμάτων φαίνεται επίσης υπέροχος.

Φοβερά σχέδια τατουάζ κλεψύδρας

Ο παρακάτω σχεδιασμός εκφράζει τη μοναδική σύνδεση μεταξύ ζωής και θανάτου. Το πάνω μέρος φαίνεται ζωντανό με πολλές δραστηριότητες.

Τα χαρακτηριστικά που ενσωματώνονται στον παρακάτω σχεδιασμό προσθέτουν στην ομορφιά και την κομψότητα του σχεδίου.

Καταπληκτικό σχέδιο με συνδυασμό χρωμάτων που εκφράζει πλούσια τη σημασία που σχετίζεται με το τατουάζ.

Οι λάτρεις του τατουάζ και οι καλλιτέχνες είναι πάντα σε επιφυλακή για καινοτόμες ιδέες σχεδιασμού. Παρακάτω είναι ένα υπέροχο έργο.

Αποκτήστε αυτήν την ελκυστική προοπτική συνδυάζοντας χρώματα που συνδυάζονται καλά με την επιδερμίδα σας.

Η χρήση φλογερών εικόνων δίπλα στην κλεψύδρα φαίνεται θεαματική. Εφιστά επίσης την προσοχή στον χρήστη.

Ο χρόνος δεν περιμένει κανέναν είναι ένα εξαιρετικό απόσπασμα που εκφράζει ένα πλούσιο νόημα στο τατουάζ παρακάτω.

Τα όμορφα λουλούδια τριαντάφυλλου και τα μοβ και πράσινα χρώματα εκφράζουν ένα πλούσιο νόημα του σχεδίου.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ενισχύσετε τα μυϊκά χαρακτηριστικά σας, όπως το να φοράτε τατουάζ στο στήθος.

Τατουάζ κλεψύδρας με θέμα λουλούδι

Η χρήση λουλουδιών μαζί με την κλεψύδρα έχει έναν τρόπο να ενισχύσει την ομορφιά του σχεδίου.

Η ενσωμάτωση του τατουάζ κουκουβάγιας με την κλεψύδρα φαίνεται θεαματική. Ο σχεδιασμός είναι αρκετά μεγάλος και επίσης αποτυπώνει όμορφα την περιοχή του στήθους.

Ο συνδυασμός γκρίζων και σκούρων αποχρώσεων έχει έναν τρόπο βελτίωσης της συνολικής προοπτικής των σχεδίων.

Σαφείς ιδέες για τατουάζ κλεψύδρας

Αν ψάχνετε για κάτι με λιγότερες δυνατότητες αλλά πολύ περίπλοκες, σκεφτείτε το παρακάτω.

Το να φοράς μεγάλα τατουάζ που καλύπτουν ολόκληρη την πλάτη έχει έναν τρόπο να βελτιώσεις τα χαρακτηριστικά σου. Ο παρακάτω σχεδιασμός φαίνεται επικός.

Ο συνδυασμός της κλεψύδρας με το ρολόι είναι ένας πλούσιος τρόπος έκφρασης του νοήματος.

Το ρολόι που χρησιμοποιείται στο παρακάτω τατουάζ εκφράζει μια βαθύτερη έννοια του τι συνεπάγεται το τατουάζ.

Ο συνδυασμός όμορφων λουλουδιών με το σχέδιο έχει έναν τρόπο ενίσχυσης των χαρακτηριστικών του σώματος.

Μπορείτε να προσθέσετε λίγο φόβο στο σχέδιό σας όπως στο παρακάτω τατουάζ.

Ο παρακάτω σχεδιασμός φαίνεται υπέροχος σε μια κυρία. Έχει έναν όμορφο συνδυασμό χρωμάτων που βελτιώνει τη συνολική προοπτική.

Λουλουδάτο σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας

Βελτιώστε την ομορφιά του σχεδιασμού σας προσθέτοντας μερικά λουλουδάτα.

Ο συνδυασμός χρωμάτων φαίνεται εκπληκτικός και συνδυάζεται καλά με την επιδερμίδα του χρήστη

Κρατήστε το γρήγορο απόσπασμα λειτουργεί ως μια όμορφη υπενθύμιση του τι σημαίνει το τατουάζ.

Ο παρακάτω σχεδιασμός είναι ένα πολύπλοκο έργο τέχνης. Τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται και ο συνδυασμός χρωμάτων εκφράζουν πολυπλοκότητα που είναι δύσκολο να ερμηνευτεί.

Το αγκυρωμένο τατουάζ κλεψύδρας παρακάτω εκφράζει ένα βαθύτερο νόημα με το οποίο ο χρήστης συνδέει το σχέδιο.

Εκπληκτικός σχεδιασμός με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Απλή και κομψή είναι η καλύτερη περιγραφή του παρακάτω σχεδίου.

Το σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας παρακάτω φαίνεται αξιολάτρευτο στο πίσω μέρος.

Θαυμάσιες ιδέες για τατουάζ κλεψύδρας

Ωραίο λουλουδάτο σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας. Ταιριάζει καλά στο μπράτσο.

Ο παρακάτω σχεδιασμός τατουάζ εκφράζει μια δυναμική συστροφή που είναι αρκετά κομψή και τραβάει τα βλέμματα.

Εκπληκτικές ιδέες για τατουάζ κλεψύδρας

Το έντονο κίτρινο χρώμα φαίνεται εκπληκτικό και συνδυάζεται τόσο καλά με άλλα στοιχεία.

Το τατουάζ κλεψύδρας φαίνεται δροσερό στο μπράτσο όπου φοριέται. Είναι επικό σε όλους τους τομείς.

Ένα εκπληκτικό σχέδιο τατουάζ που συνδυάζεται τέλεια με τον χρήστη.

Το σπασμένο σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας εκφράζει το σπάσιμο που το πέρασμα των καιρών καθιστά δύσκολο να επιδιορθωθεί.

Τα περίπλοκα μοτίβα που χρησιμοποιούνται στο παρακάτω σχέδιο είναι εντυπωσιακά και συνδυάζονται καλά με τον χρήστη.

Υπέροχες ιδέες για τατουάζ κλεψύδρας

Τα σχέδια τατουάζ ροζ κλεψύδρας φαίνονται όμορφα με τα κόκκινα λουλούδια να κάνουν όλη την προοπτική να είναι εκπληκτική.

Το σχέδιο τατουάζ παρακάτω είναι ένα ωραίο έργο τέχνης. Είναι υπέροχο και τα χρώματα συνδυάζονται αρκετά καλά.

Ο χρόνος δεν περιμένει κανέναν είναι ένα όμορφο απόσπασμα που εκφράζει την αξία του χρόνου. Το παρακάτω τατουάζ δείχνει επίσης μια καλή αντίθεση μεταξύ ζωής και θανάτου.

Καταπληκτικός συνδυασμός χρωμάτων αναμεμειγμένος με διάφορα στοιχεία που είναι τόσο ελκυστικός.

Οι μαύρες και γκρι αποχρώσεις που χρησιμοποιούνται στο παρακάτω σχέδιο εκφράζουν μια εντυπωσιακή προοπτική.

Υπέροχα τατουάζ κλεψύδρας

Ο παρακάτω σχεδιασμός τατουάζ εκφράζει αναμνήσεις από καλές στιγμές.

Μια τόσο σύνθετη έκφραση περίπλοκων στοιχείων που προσθέτει στην ομορφιά και την κομψότητα του σχεδίου.

Ένας συνδυασμός οστών με σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας εκφράζει το απόλυτο τέλος μιας υπέροχης ζωής. Λειτουργεί επίσης ως υπενθύμιση του τι σχετίζεται με τη ζωή

Ένα τόσο περίπλοκο και αξιολάτρευτο σχέδιο που αξίζει να δοκιμάσετε. Εκφράζει επίσης την ανικανότητα που αντιπροσωπεύει το πέρασμα του χρόνου κατά καιρούς.

Το ζωντανό λευκό και τα κίτρινα χρώματα που χρησιμοποιούνται στο παρακάτω σχέδιο φαίνονται υπέροχα.

Καταπληκτικό σχέδιο τατουάζ με αίμα στο ποτήρι. Η έκφραση του χρόνου θεραπεύει τα πάντα είναι ελκυστική.

Η ανάμειξη των λουλουδιών με το σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας έχει έναν τρόπο να προσθέσει ζωή στο σχέδιο

Ένα πολύχρωμο σχέδιο τατουάζ που ταιριάζει καλά στο ανοιχτό στήθος όπου φοριέται

Το 3d σχέδιο τατουάζ είναι ένα εντυπωσιακό σχέδιο. Φαίνεται επίσης υπέροχο στο κάτω χέρι όπου φοριέται

Όμορφες ιδέες τατουάζ τριαντάφυλλο κλεψύδρα

Τα τατουάζ κλεψύδρας φαίνονται υπέροχα όταν συνδυάζονται με πολλά στοιχεία. Ο συνδυασμός των όμορφων λουλουδιών και των χρωμάτων που χρησιμοποιούνται φαίνονται υπέροχα.

Στη μνήμη σας υπάρχει ένα όμορφο σχέδιο τατουάζ που φαίνεται φοβερό στον χρήστη.

Το σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας παρακάτω είναι αρκετά ανατριχιαστικό και τρομακτικό. Είναι μια έκφραση τόλμης και μια τολμηρή προσωπικότητα.

Το σχέδιο τατουάζ παρακάτω φαίνεται εκπληκτικό με τον συνδυασμό χρωμάτων να δημιουργεί μια υπέροχη προοπτική

Η χροιά του σώματος συνδυάζεται καλά με τα σκούρα χρώματα που χρησιμοποιούνται. Τα χαρακτηριστικά φαίνονται περίπλοκα και υπέροχα.

Τα ροζ λουλούδια φαίνονται εντυπωσιακά με τον συνδυασμό των μπλε αποχρώσεων να δημιουργούν μια τέτοια ελκυστική προοπτική.

Η εικόνα ενός μωρού και του κρανίου παγιδευμένου στο σχέδιο κλεψύδρας φαίνεται αρκετά τρομακτική. Ωστόσο, τα χρώματα δημιουργούν ένα τέλειο μείγμα.

Καταπληκτικός συνδυασμός χρωμάτων που κάνει ολόκληρο το σχέδιο να είναι αρκετά εντυπωσιακό

Το σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας φαίνεται τόσο αξιολάτρευτο στο στήθος όπου φοριέται

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να φορέσετε ένα τατουάζ κλεψύδρας για να βελτιώσετε τη συνολική προοπτική κάποιου που είναι τόσο χαριτωμένη.

Αξιολάτρευτα τατουάζ κλεψύδρας

Ένα όμορφο και εκπληκτικό σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας που φαίνεται υπέροχο στον χρήστη.

Πριν αποφασίσετε για τον τύπο του τατουάζ κλεψύδρας με μελάνι, βεβαιωθείτε ότι η επιλογή που κάνετε ταιριάζει καλά σε εσάς.

Μπορείτε να προστατέψετε την καρδιά σας με τις όμορφες αναμνήσεις που φέρνει το σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας.

Ένα υπέροχο και εκπληκτικό σχέδιο τατουάζ που αξίζει να δοκιμάσετε

Λουλουδάτα τατουάζ κλεψύδρας

Το λουλουδάτο τατουάζ έχει έναν τρόπο επικοινωνίας ομορφιάς και κομψότητας. Τα λουλούδια είναι υπέροχα σύμβολα και έχουν επίσης έναν τρόπο να κάνουν ένα ολόκληρο σχέδιο να πραγματικά σκάσει.

Ο χρόνος φέρνει αξέχαστες στιγμές και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τις ζωντανέψετε από το να βάψετε το τατουάζ. Η λάμψη που εκφράζεται με το αναμμένο κερί είναι ένα άλλο δροσερό στοιχείο που δίνει ζωή στο σχέδιο.

Ο ατελείωτος κύκλος ζωής και θανάτου είναι ένα γεγονός που αποδεικνύεται στα σχέδια τατουάζ κλεψύδρας. Η συγχώνευση των κίτρινων στρωμάτων χρώματος με τις μπλε αποχρώσεις δημιουργεί επίσης μια τέτοια σαγηνευτική προοπτική.

Καταπληκτικός συνδυασμός τατουάζ κλεψύδρας και ρολογιού. Είναι μια άλλη καλή έκφραση ότι ο χρόνος περνά και πρέπει να εκτιμηθεί.

Ο συνδυασμός διαφορετικών χρωματικών αποχρώσεων καθιστά ολόκληρο το σχέδιο τόσο ελκυστικό. Η τοποθέτηση τατουάζ κλεψύδρας στο μπράτσο είναι ένας άλλος τρόπος ενίσχυσης της σχεδίασης.

Φορώντας το στοιχείο του κρανίου του τατουάζ κλεψύδρας είναι μια έκφραση του θανάτου και το τελικό τέλος όλων αυτών.

Ο παρακάτω σχεδιασμός τατουάζ συμβολίζει την ομορφιά και την κομψότητα, κάτι που αξίζει να το δοκιμάσετε.

Εάν θέλετε το σχέδιο τατουάζ σας να φαίνεται από όλους, τότε το χέρι είναι το καλύτερο μέρος για να το φορέσετε

Ο τρισδιάστατος σχεδιασμός τατουάζ πουλιών και κλεψύδρας δείχνει μια δροσερή και κομψή προοπτική

Η πολυπλοκότητα και η ομορφιά του τατουάζ κλεψύδρας παρακάτω είναι εκπληκτική

Αξιολάτρευτα σχέδια τατουάζ κλεψύδρας

Οι σκούρες αποχρώσεις έχουν έναν τρόπο να ενισχύσουν την ομορφιά και την κομψότητα των τατουάζ κλεψύδρας.

Η θέα ενός μωρού παγιδευμένου στο σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας παρακάτω εκφράζει ποικίλα συναισθήματα. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως υπενθύμιση κάποιου αξέχαστου χρόνου στον χρήστη.

Οι κόκκινες και μαύρες αποχρώσεις είναι γνωστό ότι συνδυάζονται τόσο καλά. Οι κόκκινες αποχρώσεις με τριαντάφυλλο που χρησιμοποιούνται στο σχέδιο φαίνονται τόσο χαριτωμένες στο μπράτσο.

Καταπληκτικό σχέδιο με χαρακτηριστικά που προσθέτουν στην ομορφιά και την κομψότητα του σχεδιασμού. Τα λουλουδάτα σύμβολα και τα νερά που στάζουν στο τατουάζ κλεψύδρας λειτουργούν σχεδόν σαν υπενθύμιση της ζωής στη θάλασσα.

3D ιδέες σχεδιασμού τατουάζ κλεψύδρας

Δώστε ζωή στο σχέδιο τατουάζ κλεψύδρας με έντονες αποχρώσεις. Η κυρίαρχη χρήση του μαύρου χρώματος κάνει το σχέδιο να είναι αρκετά εξαιρετικό. Τα σκούρα στρώματα φαίνονται υπέροχα με καστανές αποχρώσεις και επίσης προσθέτουν στην πολυπλοκότητα του σχεδιασμού.

Καταπληκτικό σχέδιο με όμορφες αποχρώσεις του σκούρου και του γκρι που αξίζει να δοκιμάσετε. Εκτός από αυτό, ταιριάζει καλά στο μπράτσο όπου φοριέται. Η συμπερίληψη ενός σκιώδους στρώματος είναι ένα άλλο πράγμα που κάνει το σχέδιο να σκάσει.

Εμπνευσμένα τατουάζ κλεψύδρας με σκούρες αποχρώσεις

Ο παρακάτω σχεδιασμός 3d τατουάζ φαίνεται υπέροχος και βελτιώνει όμορφα τη συνολική προοπτική. Η σύντηξη τόσο του γκρι όσο και του σκούρου χρώματος προσθέτει επίσης στην πολυπλοκότητα του σχεδιασμού.

Έχοντας τη σοφία και την προστατευτική φύση της κουκουβάγιας που εκφράζεται στο παρακάτω σχέδιο είναι μια υπέροχη προοπτική

Υπάρχει μια χρονική έκφραση που λειτουργεί περισσότερο σαν διαβεβαίωση για τον κάτοχο ενός σημαντικού ζητήματος. Η τολμηρή επιλογή χρωμάτων και στοιχείων είναι αξιολάτρευτη.

Καταπληκτικό σχέδιο τατουάζ με ελκυστικά στοιχεία που τραβούν τα βλέμματα. Το πιο σημαντικό, ταιριάζει καλά στο μπράτσο όπου φοριέται.

Η κάλυψη του λαιμού και του άνω μέρους του σώματος με τατουάζ κλεψύδρας δεν είναι για τους αδύναμους. Από την επιλογή των στοιχείων έως τα χρώματα που χρησιμοποιούνται, όλα συνδυάζονται τέλεια.