Σύμφωνα με πολλούς μύθους, το Grim Reaper είναι η τελευταία οντότητα που θα δείτε πριν πάτε στον Κάτω Κόσμο, τον Παράδεισο, την Κόλαση, το Καθαρτήριο ή βασικά οποιαδήποτε μετά θάνατον ζωή που πιστεύετε. Αυτά τα πλάσματα απεικονίζονται συχνά ως σκελετοί με μαύρο μανδύα και κουβαλήματα ένα δρεπάνι Δεδομένου ότι αντιπροσωπεύουν τον θάνατο, πολλοί πίστευαν ότι το να κάνεις ζοφερά τατουάζ είναι κακή τύχη.

Αλλά, ο θάνατος είναι μόνο μία από τις έννοιες ενός ζοφερού τατουάζ. Το νόημα του τατουάζ σας μπορεί να αλλάξει. Εξαρτάται από το τι πιστεύετε ότι συμβολίζει ή λέει. Πολλά τατουάζ είναι ανοιχτά σε ερμηνείες. Επομένως, γιατί να μην κάνετε το δικό σας ζοφερό τατουάζ και να αφήσετε τους άλλους να τρελαθούν να σκεφτούν τι εννοείτε.

ζοφερά-θεριστικά-τατουάζ

Προέλευση του Grim Reaper

Το Grim Reaper πιστεύεται ότι βασίστηκε στο Charon. Στην ελληνική μυθολογία, ο Χάρον ήταν ο πλοίαρχος στον Κάτω Κόσμο. Πήρε τις ψυχές του θανάτου στα τρία μυστικιστικά ποτάμια του Κάτω Κόσμου με αντάλλαγμα ένα χρυσό νόμισμα ή δραχμή.

Ακριβώς όπως ο Grim Reaper, απεικονίστηκε επίσης ως μια σκελετική φιγούρα φορώντας ένα μαύρο μανδύα με κουκούλα.

Ωστόσο, κάποιοι πίστευαν ότι ο Grim Reaper έμοιαζε περισσότερο με τον Έλληνα θεό Χρόνο. Κουβαλούσε ένα ισχυρό δρεπάνι και ήταν γνωστό ως Πατέρας Timeρα. Τούτου λεχθέντος, η σχέση του με τον χρόνο και τη συγκομιδή πιστεύεται ότι συνέλαβε τον συμβολισμό της κλεψύδρας του Reaper και του δρεπάνι.

Αλλά ενώ πολλοί υποστηρίζουν πού βασίστηκε ο Reaper, η πιο δημοφιλής ιστορία προέλευσης του Grim Reaper ήταν κατά τη χειρότερη περίοδο στην ανθρωπότητα.

Το Grim Reaper, γνωστό και ως Θάνατος, πιστεύεται ότι εμφανίστηκε στην Ευρώπη γύρω στον 14ο αιώνα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Ευρώπη βρισκόταν κάτω από τη μεγαλύτερη και χειρότερη πανδημία μέχρι τώρα. Γνωστό ως ο Μαύρος Θάνατος, εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν λόγω της πανώλης που εξαφάνισε το ένα τρίτο του πληθυσμού της ηπείρου.

Ο θάνατος ήταν τριγύρω. Δεν ήταν περίεργο που οι άνθρωποι δημιούργησαν μια εικόνα θανάτου και επέλεξαν το Grim Reaper.

Γιατί η συγκεκριμένη εικόνα?

Ο σκελετός είναι αυτό που απομένει από εμάς όταν πεθαίνουμε και το σώμα μας αποσυντίθεται. Γι ‘αυτό επιλέχθηκε ως σύμβολο του θανάτου.

Γιατί όμως το δρεπάνι?

Τα σκύτα χρησιμοποιούνται για τη συγκομιδή και τη συγκομιδή καλλιεργειών όταν είναι έτοιμα για κατανάλωση ή παραγωγή. Κατά κάποιο τρόπο, θα πρέπει να είναι σύμβολο ζωής, σωστά; Αλλά, είναι επίσης ένα μεγάλο σύμβολο του θανάτου. Βασικά έχουμε ξεριζωθεί από τη γη όταν πεθαίνουμε. Οι αιχμηρές λεπίδες του δρεπάνι μπορούν να κόψουν τη σωτηρία μας όταν έρθει η ώρα.

Η ρόμπα ή ο μανδύας με κουκούλα, εν τω μεταξύ, σχετίζεται περισσότερο με τα ρούχα που φορούσαν οι θρησκευτικές προσωπικότητες εκείνη τη στιγμή κάθε φορά που εκτελούσαν νεκρώσιμες ακολουθίες.

Ιστορία των τατουάζ Grim Reaper

Μετά τον Μαύρο Θάνατο, η τέχνη απεικόνιζε τον Θάνατο ως τον Θλιβερό Θεριστή – μια σκελετική φιγούρα με μαύρη ρόμπα με κουκούλα. Δεν προκαλεί έκπληξη όταν έγινε δημοφιλές το τατουάζ και οι τροποποιήσεις του σώματος ότι οι Grim Reapers ήταν μια κοινή επιλογή ως σχέδιο. Άλλωστε, ο θάνατος ήταν μια κοινή έννοια όσον αφορά την τέχνη και οι Grim Reapers ήταν το πρόσωπο του Θανάτου.

Είναι ακόμα αβέβαιο πού ή πότε δημιουργήθηκαν τα πρώτα τατουάζ Grim Reaper. Αλλά σήμερα, είναι πολύ συνηθισμένα στους λάτρεις του τατουάζ σε όλο τον κόσμο.

Σημασία των τατουάζ Grim Reaper

Για πολλούς, το Grim Reaper είναι απλώς ένα σύμβολο του θανάτου. Αλλά τα τατουάζ Grim Reaper μπορεί να έχουν διαφορετική σημασία ανάλογα με τον χρήστη. Μπορεί ακόμη και να αλλάξει το νόημά του εάν υπάρχουν άλλα στοιχεία που περιλαμβάνονται στο σχεδιασμό σας.

Αυτοί που κάνουν συχνά αυτά τα τατουάζ Grim Reaper είναι άνθρωποι που έχουν περάσει φρικτά ατυχήματα που θα μπορούσαν να είχαν δώσει τέλος στη ζωή τους. Έχει γίνει σημάδι ότι μπόρεσαν να «εξαπατήσουν» τον θάνατο.

Ωστόσο, υπάρχουν επίσης μερικοί άνθρωποι που κάνουν τατουάζ ενός Grim Reaper που δεν είχαν τραυματικό παρελθόν. Το νόημα παραμένει συχνά το ίδιο – ο θάνατος και το αναπόφευκτο του. Αλλά αντί να το φοβούνται, οι άνθρωποι που κάνουν αυτό το είδος τατουάζ το αποδέχονται ως μέρος της ζωής. ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβόμαστε.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν άλλοι που επιλέγουν τα τατουάζ Grim Reaper ως σύμβολο της ζωής παρά του θανάτου.

Οι άνθρωποι που συνήθως πιστεύουν σε αυτό συχνά επιλέγουν ένα σχέδιο που είναι μάλλον κωμικό ή ελαφρύ και όχι ζοφερό και προειδοποιητικό.

Ένα τατουάζ Grim Reaper μπορεί επίσης να σημαίνει το θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου. Αυτά τα σχέδια περιλαμβάνουν κανονικά ένα άλλο στοιχείο που συμβολίζει ένα μέλος της οικογένειας, έναν σύντροφο/έναν άλλο σημαντικό ή έναν φίλο. Για παράδειγμα, το αγαπημένο λουλούδι της μητέρας σας είναι το τριαντάφυλλο. Μπορείτε να προσθέσετε ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα με το Grim Reaper σας για να τιμήσετε το θάνατό της.

Πρέπει όλα τα τατουάζ να έχουν κάποιο νόημα?

Μπορείτε να κάνετε ένα τατουάζ απλά επειδή θέλετε να το κάνετε; Or χρειάζεται να έχει ένα βαθύτερο νόημα προτού μπορέσετε να μελάνετε?

Αν και πολλοί λάτρεις του τατουάζ κάνουν τατουάζ που έχουν μεγαλύτερη σημασία, υπάρχουν ακόμα εκείνοι που κάνουν τατουάζ για να εκφράσουν οπτικά τις σκέψεις τους. Δεν χρειάζεται πάντα να είναι κάτι που γαργαλά το μυαλό ή προκαλεί δέος. Πολλοί θαυμαστές τατουάζ έχουν κάτι μελανωμένο επάνω τους επειδή τους αρέσει η αισθητική.

Είναι πολύ σαν να πηγαίνεις για φανταχτερά casual ρούχα παρά για τζιν και μπλουζάκια γιατί νιώθεις άνετα με αυτά.

Τούτου λεχθέντος, αν θέλετε να κάνετε ένα τατουάζ Grim Reaper επειδή πιστεύετε ότι φαίνεται υπέροχο, μην διστάσετε να το κάνετε. Δεν χρειάζεται πάντα να συμβολίζει τον θάνατο ή ένα τραγικό παρελθόν ή έναν νεκρό αγαπημένο. Ο σχεδιασμός θα μπορούσε να είναι κάτι που απλά λατρεύετε να κοιτάτε.

Για παράδειγμα, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα μη συμβατικό Grim Reaper, όπως μια γυναίκα με μαύρο μανδύα με κουκούλα και ένα δρεπάνι.

Με τέτοιου είδους σχέδια, ένας καλός καλλιτέχνης τατουάζ μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις εικόνες που ταιριάζουν καλύτερα στις προτιμήσεις σας.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα άλλοι που είναι μάλλον δεισιδαίμονες. Μπορεί να δουν το τατουάζ σας και να το συνδέσουν με φόβο, κακή τύχη ή αρνητικότητα. Απλώς λάβετε αυτά υπόψη πριν επιλέξετε να το κάνετε τατουάζ σε εσάς.

Πώς να βρείτε έναν καλλιτέχνη τατουάζ

Η εύρεση του σωστού καλλιτέχνη τατουάζ μπορεί να κάνει ή να σπάσει το τατουάζ σας.

Ως καλλιτέχνες, ο καθένας έχει το δικό του ξεχωριστό στυλ και ειδικότητα. Υπάρχουν tattooists που είναι πολύ καλύτεροι στη δημιουργία σύγχρονων τατουάζ ενώ μερικοί είναι πολύ καλύτεροι στα 3D τατουάζ. Υπάρχουν επίσης εκείνοι που είναι καλύτεροι στο να σχεδιάζουν Grim Reapers και σκελετούς, ενώ άλλοι να σχεδιάζουν χαριτωμένους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων.

Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι μερικές από τις συμβουλές μας όταν πρόκειται να βρούμε έναν καλλιτέχνη:

Ζητήστε παραπομπή

Είστε μεγάλος θαυμαστής του τατουάζ ενός φίλου σας; Είναι το στυλ κάτι που θέλετε να αποκτήσετε όταν μελαγχολήσετε; Αν ναι, είναι καλύτερο να ρωτήσετε τον φίλο σας ποιος είναι ο καλλιτέχνης τατουάζ τους. Η παραπομπή είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε το είδος του τατουάζ που θέλετε. Έχετε δει προσωπικά ένα από τα έργα του καλλιτέχνη. Εκτός από αυτό, μπορείτε να ρωτήσετε την οικογένεια ή τον φίλο σας για την εμπειρία και την αμερόληπτη γνώμη τους.

Εάν μπορείτε να λάβετε περισσότερες από μία παραπομπές, τόσο το καλύτερο. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε περισσότερες επιλογές για να διαλέξετε. Η εύρεση τουλάχιστον τριών καλλιτεχνών για να διαλέξετε είναι ένας καλός αριθμός.

Αλλά θυμηθείτε: ο καλλιτέχνης τατουάζ του φίλου σας μπορεί να έκανε εξαιρετική δουλειά με το τατουάζ του φίλου σας. Αλλά δεν σημαίνει πάντα ότι είναι οι κατάλληλες για εσάς.

Επισκεφθείτε το Κατάστημα

Η επίσκεψη στο κατάστημα του καλλιτέχνη είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε αν είναι ο καλλιτέχνης τατουάζ για εσάς. Κάθε μαγαζί έχει τη δική του γοητεία. Μερικοί μπορεί να αισθάνονται λίγο πολύ έντονοι για να σας αρέσουν. Όμως, πάντα θα υπάρχει αυτό το κατάστημα που θα ένιωθε σωστά. Η ατμόσφαιρα είναι κάτι που πάντα πίστευες ότι θα ήταν και οι καλλιτέχνες είναι άνθρωποι με τους οποίους μπορείς να συνδεθείς.

Κατά τον έλεγχο του καταστήματος, πρέπει επίσης να ελέγξετε πόσο καθαρός είναι ο χώρος. Η υγιεινή είναι εξαιρετικά ζωτικής σημασίας όταν κάνετε τατουάζ. Το μελάνι σε ένα βρώμικο μέρος μπορεί να σας προκαλέσει μόλυνση.

Επιπλέον, φροντίστε να τους κάνετε τυπικές ερωτήσεις υγιεινής, όπως αν χρησιμοποιούν νέες βελόνες για κάθε καλλιτέχνη, πώς καθαρίζουν τον εξοπλισμό και τον τόπο τους και πώς καθαρίζουν τα τατουάζ των πελατών τους.

Θα πρέπει να είναι προφανές ότι η ασφάλειά σας είναι προτεραιότητα.

Μιλήστε με τον καλλιτέχνη

Ο καλλιτέχνης σας θα πρέπει να είναι κάποιος που θα έχει το όραμά σας και θα μπορεί να το κάνει πραγματικότητα. Συνήθως σκιαγραφούν το σχέδιο σε χαρτί και σας επιστρέφουν με τα σχέδια που έχουν κάνει.

Αλλά πριν από όλα αυτά, η απλή συνομιλία μαζί τους μπορεί να σας βοηθήσει να «νιώσετε» αν συνδέονται μαζί σας ή όχι.

Εκτός από τη συνομιλία μαζί τους, μπορείτε να τους ρωτήσετε αν είναι δυνατόν να δείτε το χαρτοφυλάκιό τους. Είναι η συλλογή τους από παλαιότερα έργα. Μέσα από αυτό, θα καταλάβετε περισσότερο το στυλ τέχνης τους. Και πάλι, ορισμένοι καλλιτέχνες είναι ειδικοί σε ένα συγκεκριμένο στυλ τέχνης. Επιλέξτε τον καλλιτέχνη που πιστεύετε ότι είναι καλύτερος στο στυλ που θέλετε.

Αφού ελέγξετε το χαρτοφυλάκιό τους, μπορείτε επίσης να ζητήσετε να τους παρακολουθήσετε να λειτουργούν. Θα μπορείτε να κατανοήσετε την τέχνη και την ηθική εργασίας τους περισσότερο βλέποντάς τους να κάνουν τατουάζ.

Με την ησυχία σου

Τώρα που έχετε μια ιδέα για το πώς φαίνεται το κατάστημα και πώς λειτουργούν οι καλλιτέχνες, πάρτε το χρόνο σας και απαριθμήστε μερικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Εάν μπορείτε, ελέγξτε περισσότερα καταστήματα ή ακόμη και να παρακολουθήσετε εκδηλώσεις τατουάζ. Το τελευταίο θα σας δώσει χρόνο για να ελέγξετε λεπτομερώς τη δουλειά τους σε πραγματικό χρόνο.

Ο καλλιτέχνης τατουάζ και το σχέδιο που επιλέγετε είναι ζωτικό μέρος της διαδικασίας. Θυμηθείτε ότι το τατουάζ σας μένει μαζί σας για το υπόλοιπο της ζωής σας. Επομένως, οι επιλογές που θα κάνετε πρέπει να είναι κάτι για το οποίο δεν θα μετανιώσετε.

Τι να αναζητήσετε σε έναν καλλιτέχνη

Τα τατουάζ Grim Reaper δεν είναι το πιο δύσκολο να σχεδιαστούν. Αλλά αν ο συγκεκριμένος σχεδιασμός σας είναι μάλλον περίπλοκος, θα θέλετε έναν καλλιτέχνη που να έχει σοβαρές δεξιότητες.

Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι πράγματα που πρέπει να προσέξετε σε έναν καλλιτέχνη:

Εμπειρία

Η κατοχή μιας συγκεκριμένης μορφής τέχνης ή δεξιοτήτων μπορεί να επιτευχθεί με πολυετή εμπειρία. Έτσι, αυτό είναι ένα πράγμα που πρέπει να αναζητήσετε σε έναν καλλιτέχνη.

Πριν ένας επαγγελματίας καλλιτέχνης μπορούσε να ονομαστεί ένας, θα έπρεπε να έχει μαθητεύσει από έναν επαγγελματία τατουάζ. Συνήθως περνούν τουλάχιστον ένα χρόνο προτού μπορέσουν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και να γίνουν οι ίδιοι επαγγελματίες. Ωστόσο, δεν είναι ασυνήθιστο να βρεθούν νέοι καλλιτέχνες τατουάζ που έχουν ληφθεί από τον κύριό τους, ακόμη και μετά από μαθητεία.

Κατά τη διάρκεια της μαθητείας, ο καλλιτέχνης θα μάθει δεξιότητες από τον δάσκαλό τους και θα τις εφαρμόσει στα τατουάζ που θα δημιουργήσουν. Καθώς ο χρόνος περνά και με περισσότερη εμπειρία, αυτές οι δεξιότητες θα ενισχυθούν μέχρι να μπορέσουν να δημιουργήσουν εκπληκτικά σχέδια.

Δεξιότητες

Αλλά ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη από όλα είναι το επίπεδο δεξιοτήτων του καλλιτέχνη σας.

Εξετάστε τις γραμμές τους. Είναι οι γραμμές τους σταθερές και ευθείες και φαίνεται να έχουν γίνει με ένα μόνο κτύπημα; Όταν πρόκειται για σκίαση και χρωματισμό, θα πρέπει να είναι ακόμη και χωρίς κηλίδες. Θα πρέπει επίσης να παραμείνει εντός των γραμμών.

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να μάθετε αν είναι εξειδικευμένοι καλλιτέχνες είναι να βλέπετε τις ικανότητες σεναρίου τους. Το γράψιμο στο δέρμα είναι πολύ δύσκολο και θα χρειαστεί πολλή εξάσκηση. Κανονικά, αυτή είναι η πρώτη δεξιότητα που τους διδάσκεται όταν υποβάλλονται σε μαθητεία. Ελέγξτε το σενάριο τατουάζ τους καθώς μπορεί συχνά να πει πόσο επιδέξιος είναι ο καλλιτέχνης σας.

Γνώστης

Ο καλλιτέχνης σας πρέπει να είναι γνώστης της τέχνης. Και δεν αφορά μόνο τη χρήση μηχανής τατουάζ. Θα πρέπει επίσης να σας παρέχουν ενημερωμένες συμβουλές μετά τη φροντίδα τατουάζ.

Εκτός από αυτό, μπορείτε να τους ρωτήσετε οτιδήποτε αφορά τις τεχνικές και τις μεθόδους τατουάζ και θα είναι σε θέση να απαντήσουν. Μόνο επαγγελματίες που είχαν πολυετή εμπειρία μπορούν να αποκτήσουν τέτοια γνώση, όχι κάποιοι που θέλουν απλώς να το δοκιμάσουν.

Grim Reaper Τατουάζ Κόστος

Εάν είστε αποφασισμένοι να κάνετε ένα τατουάζ Grim Reaper, είναι καλύτερο να γνωρίζετε πόσα πιθανότατα θα ξοδέψετε. Ωστόσο, είναι δύσκολο να καταλήξουμε σε ένα συγκεκριμένο ποσό, καθώς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων:

  • Σχέδιο
  • Μέγεθος
  • Χρωματιστά
  • Αμοιβή καλλιτέχνη

Δεδομένου ότι τα τατουάζ Grim Reaper είναι συνήθως σε μαύρο και γκρι, είναι συνήθως φθηνότερα από τα τατουάζ με διάφορα χρώματα. Αλλά, αν ο σχεδιασμός είναι μάλλον περίπλοκος και είναι μεγαλύτερος από το μέσο μέγεθος, τότε μπορείτε να περιμένετε ότι το κόστος θα ανέβει.

Κατά μέσο όρο, τα καταστήματα τατουάζ θα χρεώνονται ανά ώρα. Ο εθνικός μέσος όρος είναι $ 150 ανά ώρα αλλά και πάλι, αυτό θα μπορούσε να αλλάξει ανάλογα με την τοποθεσία. Οι καλλιτέχνες τατουάζ στις μεγάλες πόλεις έχουν συχνά υψηλότερο ποσοστό σε σύγκριση με εκείνες στις πόλεις και τις μικρότερες πόλεις.

Ένα πλήρες μανίκι μπορεί να διαρκέσει περίπου 15 ώρες, οπότε αυτό σημαίνει ότι η ελάχιστη χρέωση είναι $ 1500.

Και πάλι, υπάρχουν καλλιτέχνες που έχουν σταθερό ποσοστό ανά μέγεθος. Τα μικρότερα τατουάζ κυμαίνονται συνήθως από $ 250 έως $ 300. Τα μεγαλύτερα τατουάζ μπορούν να σας κοστίσουν $ 800 έως $ 1000.

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να θυμάστε, είναι ότι τα καλά τατουάζ δεν είναι φθηνά. Τα φθηνότερα τατουάζ δεν είναι καλά. Έτσι, εάν θέλετε να κάνετε ένα δροσερό και κακό τατουάζ Grim Reaper, θα πρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα.

Συμβουλές για τη φροντίδα του τατουάζ

Η φροντίδα του τατουάζ σας είναι ίσως το πιο σημαντικό μέρος της διαδικασίας.

Απλά φανταστείτε να κάνετε ένα καταπληκτικό τατουάζ από έναν αξιόπιστο καλλιτέχνη. Αλλά δεν καταφέρατε να ακολουθήσετε τις συμβουλές τους μετά τη φροντίδα και τώρα το τατουάζ σας έχει καταστραφεί λόγω μόλυνσης. Και αυτό αν είσαι τυχερός. Οι λοιμώξεις από τατουάζ μπορούν να επηρεάσουν τη συνολική ευημερία σας. Οι λοιμώξεις δεν καταστρέφουν μόνο το τατουάζ σας αξίας χιλιάδων δολαρίων, αλλά θα προκαλέσουν επίσης έντονο πόνο και δυσφορία.

Τούτου λεχθέντος, ακολουθήστε τις συμβουλές φροντίδας του καλλιτέχνη τατουάζ σας. Εάν δεν κατάφεραν να σας δώσουν κάποιες συμβουλές ή δεν μπορέσατε να τις θυμηθείτε, ακολουθούν οι συμβουλές μας:

Καθάρισμα

Ο καθαρισμός του τατουάζ σας είναι απαραίτητος. Αλλά, περιμένετε περίπου δύο έως τέσσερις ώρες πριν αφαιρέσετε τον επίδεσμο ή το πλαστικό περιτύλιγμα πριν το κάνετε. Αυτό δίνει στο δέρμα σας λίγο χρόνο για να πήξει. Το μελάνι θα πρέπει επίσης να καθίσει έτσι ώστε πιθανότατα να υπάρχει περίσσεια μελανιού όταν είστε έτοιμοι να το καθαρίσετε.

Μπορείτε να αφήσετε τον επίδεσμο ή να το τυλίξετε όλη τη νύχτα όταν είναι μάλλον αργά το βράδυ και θέλετε να ξεκουραστείτε πρώτα. Ωστόσο, είναι καλύτερο να καθαρίζετε το νέο σας τατουάζ το πρώτο πράγμα το πρωί.

Πώς να καθαρίσετε

  1. Χρησιμοποιείτε καθαρό νερό μόνο όταν καθαρίζετε το τατουάζ σας. Πλύνετε τα χέρια σας εκ των προτέρων για να διασφαλίσετε ότι είναι καθαρό.
  2. Χρησιμοποιήστε ήπιο σαπούνι χωρίς αλκοόλ για να ξεπλύνετε την περίσσεια μελανιού και αίματος. Τρίψτε το απαλά με κυκλική κίνηση σε όλο το τατουάζ σας.
  3. Ξεπλύνετε απαλά το σαπούνι με καθαρό νερό μέχρι να μην μείνει μελάνι ή αίμα.
  4. Στεγνώστε με μια καθαρή χαρτοπετσέτα. Τρίψτε το στο τατουάζ σας και μην το τρίβετε ποτέ. Μην χρησιμοποιείτε χοντρές και τραχιές πετσέτες για να το καθαρίσετε.
  5. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε στεγνωτήρα μαλλιών σε “δροσερή” ρύθμιση για να κάνετε τη διαδικασία γρηγορότερη. Αλλά είναι καλύτερο να το ταμπονάρετε και να το αφήσετε να στεγνώσει κανονικά.

Ενυδάτωση και προστασία

Το τατουάζ σας αναπόφευκτα θα στεγνώσει και θα ξεφλουδίσει. Αλλά μπορείτε να αποφύγετε την πλήρη ξήρανση με τη χρήση μιας λοσιόν τατουάζ ή της τυπικής ενυδατικής σας λοσιόν, αν και βεβαιωθείτε ότι είναι χωρίς αλκοόλ και άρωμα, καθώς και ήπιο για το δέρμα.

Όταν το τατουάζ σας αρχίσει να ξεφλουδίζει, βεβαιωθείτε ότι το αφήνετε και αφήστε το να ξεφλουδίσει κανονικά. Ποτέ μην το ξεκολλάτε με δύναμη ή θα καταστρέψει το τατουάζ σας. Πάνω απ ‘όλα, μην το γρατσουνίζετε ακόμη και όταν έχει πολύ φαγούρα (όπως σίγουρα θα συμβεί).

Ο ήλιος είναι κακός για το τατουάζ σας, ειδικά όταν είναι καινούργιος. Τα χρώματα θα εξαφανιστούν γρήγορα. Μπορείτε να προσπαθήσετε να το προστατέψετε βάζοντας ένα στρώμα αντηλιακού στο τατουάζ σας όταν βγαίνετε έξω. Και πάλι, βεβαιωθείτε ότι είναι ήπιο και δεν έχει αλκοόλ.

Τέλος, αποφύγετε το κολύμπι στη θάλασσα, τα ποτάμια, τις λίμνες ή την πισίνα για μερικές εβδομάδες ή ακόμη και μήνες αφού έχετε κάνει το τατουάζ σας. Οι πιθανότητες βακτηρίων να μπουν στο τατουάζ σας είναι υψηλές και μπορεί να προκαλέσουν λοιμώξεις.

συμπέρασμα

Τα τατουάζ Grim Reaper είναι δημοφιλή για πολλούς διαφορετικούς λόγους. Μπορεί να περιέχει ένα βαθύτερο μήνυμα ότι ο θάνατος είναι μέρος της ζωής και είναι αναπόφευκτος. Or, θα μπορούσε απλώς να φαίνεται δροσερό και να φτάνει στο δρομάκι σας.

Αλλά, όποιος και αν είναι ο λόγος που κάνετε το τατουάζ σας, βεβαιωθείτε ότι κάνετε τη διαδικασία από την αρχή (ψάχνετε για έναν καλλιτέχνη τατουάζ) μέχρι το τέλος (μετά τη φροντίδα).