Τα τατουάζ λαιμού μπορεί να είναι μια μεγάλη δέσμευση. δεν ειναι για λιποθυμους. Ανεξάρτητα από τις ενδυματολογικές σας επιλογές, το τατουάζ θα είναι ορατό ό, τι και να γίνει. Ανάλογα με το εργασιακό σας περιβάλλον, ένα τατουάζ στον αυχένα μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Είναι ένα πολύ ορατό μέρος του σώματος, οπότε να είστε σίγουροι ότι είστε εντάξει με αυτό το επίπεδο δέσμευσης. Πρέπει να λάβετε υπόψη τους διάφορους τρόπους που μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σας αίσθηση στυλ. Ως γυναίκα στολίζουμε συχνά το λαιμό με κοσμήματα και αυτό θα ήταν δύσκολο αν έχετε τατουάζ στον αυχένα. Ουσιαστικά δεν θα υπήρχε λόγος να φορέσετε κολιέ αν είχατε τατουάζ στο λαιμό.

Αν όμως δεν είσαι ο τύπος άτομο που φοράει πολλά κοσμήματα τότε μπορεί να μην επηρεάσει καθόλου τη ζωή σας. Στην πραγματικότητα, το τατουάζ σας θα μπορούσε να είναι η δική σας μορφή κοσμήματος. Είναι ένας τρόπος για να δείχνεις πρωτότυπος και όμορφος με τον δικό σου τρόπο. Αν σας αρέσει να είστε διαφορετικοί από τους άλλους, τότε ένα τατουάζ στον αυχένα μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Ωστόσο, δεν είναι μόνο ένα σχέδιο τατουάζ για γυναίκες, υπάρχουν επίσης πολλοί άνδρες που έχουν επίσης τατουάζ στον αυχένα.

Αλλά αν ένα τατουάζ στον αυχένα είναι κάτι που πραγματικά το επιθυμείς, τότε προχώρησε. Ζείτε μόνο δύο φορές και υπάρχουν πραγματικά αρκετά αξιόλογα τατουάζ διαθέσιμα για εσάς. Οι γυναίκες λατρεύουν να πειραματίζονται με διαφορετικά σχέδια και χρώματα όταν πρόκειται για την επιλογή του σωστού τατουάζ. Οι άντρες συνήθως κλίνουν περισσότερο σε σχέδια τατουάζ που έχουν έντονο χαρακτήρα. Τα φυλετικά σχέδια φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δημοφιλή για τους άνδρες.

Τα τατουάζ λαιμού αυξάνονται σε δημοτικότητα επειδή συνήθως φαίνονται πολύ δροσερά. Ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για να κάνετε τατουάζ στον αυχένα είναι ότι είναι πολύ επώδυνα. Τα τατουάζ μπορεί να είναι επώδυνα ανεξάρτητα, αλλά ο λαιμός μπορεί να είναι συνήθως πολύ πιο οδυνηρός επειδή η περιοχή του λαιμού είναι ευαίσθητη. Η περιοχή στο λαιμό είναι γενικά μικρή, το ίδιο και τα σχέδια. Όχι ότι τα σχέδια πρέπει να είναι μικρά καθώς υπάρχουν πολλές φορές όπου οι άνθρωποι θα επιλέξουν μεγάλα σχέδια τατουάζ για το λαιμό τους.

Παρακάτω είναι 71 σχέδια και ιδέες τατουάζ για αναπόφευκτο λαιμό:

  1. Αστέρια

Είναι ένα απλό σχέδιο που είναι μικρό στη φύση. Δεν υπάρχει μεγάλη δέσμευση με μερικά απλά αστέρια. Έβαλαν αυτά τα σχέδια πίσω από το αυτί, οπότε δεν είναι επίσης μεγάλη δέσμευση.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού79

2. Η Φλογερή Καρδιά

Αυτό είναι ένα αρκετά μεγάλο σχέδιο τατουάζ που δεν είναι μόνο μεγάλο αλλά φλογερό. Αν ψάχνετε για ένα πρωτότυπο σχέδιο με έντονα χρώματα, δοκιμάστε αυτό για μέγεθος.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού78

3. Neck Star

Αυτό είναι ένα δημοφιλές μέρος για να βάλετε ένα τατουάζ στο λαιμό. Είναι ένα απλό περίγραμμα ενός αστεριού για κάποιον που θέλει κάτι μικρό.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού77

4. Σχέδια λουλουδιών

Αυτό το τατουάζ στο λαιμό είναι μεγάλο σε μέγεθος, αλλά είναι πολύ όμορφο σχέδιο. Έχει λεπτό χρωματισμό που δεν τραβάει την προσοχή.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού76

5. Κινέζικα σχέδια

Τα μαύρα και κόκκινα τατουάζ προκαλούν πάντα τόσο μεγάλη ποπ. Αυτός ο μοναδικός σχεδιασμός είναι πολύ όμορφος.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού75

6. Το Περιστέρι

Ένα άλλο παράδειγμα τατουάζ στο λαιμό που τοποθετείται πίσω από το λαιμό. Αυτό το περιστέρι είναι όμορφο και κομψό για κάποιον που ψάχνει μια μικρή αλλαγή.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού74

7. Πολλαπλές εικόνες

Σε πολλούς αρέσει να επιλέγουν πολλές διαφορετικές εικόνες και τις τοποθετούν σε όλο το λαιμό. Βρείτε τα αγαπημένα σας και δημιουργήστε ένα σχέδιο της επιλογής σας.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού68

8. Το Τσόκερ

Αυτό το σχέδιο τατουάζ είναι υπέροχο. Μοιάζει με κολιέ choker και το σχέδιο κάθεται στο πίσω μέρος του λαιμού.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού69

9. Τατουάζ Full Neck

Ολόκληρος ο λαιμός και μερικοί από τους ώμους και το στήθος καλύπτονται με αυτό το σχέδιο. Είναι μια τεράστια δέσμευση και με πολλά διαφορετικά σχέδια. Κάντε το σχέδιο προσωπικό για εσάς.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού70

10. Νιφάδες χιονιού

Αυτές οι πολλαπλές νιφάδες χιονιού είναι ένα όμορφο και κομψό σχέδιο. Αν σας αρέσει η γιορτή του χειμώνα, τότε αυτό μπορεί να είναι αυτό που ψάχνετε.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού71

11. Όμορφη Πεταλούδα

Λατρεύω τα εκπληκτικά χρώματα που αντιπροσωπεύονται σε αυτό το τατουάζ. Είναι ένα αρκετά μεγάλο σχέδιο, αλλά είναι εκπληκτικό.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού72

12. Δέντρο με πουλιά

Αυτό το τατουάζ δεν ταξιδεύει μόνο στο λαιμό αλλά είναι μέρος της πλάτης επίσης. Είναι ένα τατουάζ που απαιτεί ένα επίπεδο δέσμευσης. Λατρεύω πώς τα πουλιά πετούν στο πίσω μέρος του λαιμού της.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού73

13. Σκορπιός

Αν ψάχνετε για ένα τατουάζ badass, δοκιμάστε αυτό το σχέδιο σκορπιού.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού67

14. Πουλιά

Δεν είμαι σίγουρος τι είδους πουλί είναι αυτό, αλλά είναι σίγουρα μοναδικό στη φύση. Πηγαίνει από το ένα άκρο του λαιμού στο άλλο.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού65

15. Ελέφαντας

Πολλά συμβαίνουν με αυτήν την εικόνα, αλλά ο ίδιος ο λαιμός έχει τον ελέφαντα με κέρατα οστών.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού66

16. Η κλειδαρότρυπα

Μου αρέσει αυτό το σχέδιο τατουάζ στον αυχένα επειδή είναι τόσο απλό και όμως φαίνεται να έχει μεγάλο αντίκτυπο.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού64

17. Ένα πουλί

Το να έχεις μόνο ένα πουλί στο πίσω μέρος του λαιμού είναι το μόνο που χρειάζεσαι πραγματικά. Αυτό το τατουάζ είναι απλό και μικρό σε σχεδιασμό.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού63

18. Ένας Χάρτης

Είναι ένα μοναδικό σχέδιο που φαίνεται υπέροχο στο πίσω μέρος του λαιμού. Είναι ασπρόμαυρο, το μόνο που χρειάζεστε.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού62

19. Floral Design

Ο μοβ και πράσινος σχεδιασμός είναι εντυπωσιακά όμορφος. Τα χρώματα εμφανίζονται πραγματικά σε αυτό το μεγάλο τατουάζ.

Σχέδια και ιδέες τατουάζ λαιμού61

20. Ένα μήνυμα

Ένα μήνυμα που μπορεί να δει μόνο όταν ο λαιμός έχει κλίση προς τα πάνω. Βρείτε κάτι που είναι ξεχωριστό για εσάς και δημιουργήστε ένα τατουάζ από αυτό.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού60

21. Απίστευτα σχέδια

Είναι δύσκολο να προσδιορίσουμε την αρχή και το τέλος αυτού του τατουάζ, αλλά ο σχεδιασμός είναι μάλλον αξιοσημείωτος. Αν θέλετε κάτι διαφορετικό, δοκιμάστε αυτό το σχέδιο.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού 59

22. Το πουλί της επιλογής

Ένα άλλο παράδειγμα για το πώς μπορείτε να ενσωματώσετε ένα τατουάζ πουλιών στο λαιμό σας. Αυτό είναι μεγαλύτερο από τα περισσότερα, αλλά υπάρχει επίσης ένα όνομα που συνδέεται, πιθανώς ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού58

23. Ένας Ονειροπαγός

Αυτό είναι ένα λεπτομερές τατουάζ που τραβάει τα βλέμματα. Οι λεπτομέρειες είναι εγγενείς και φαίνεται υπέροχη σε ασπρόμαυρο.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού57

24. Στροβιλιστικά λουλούδια

Είναι ένα αρκετά μεγάλο τατουάζ που δεν μένει μόνο στο λαιμό, αλλά και στην πλάτη. Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο τατουάζ, αυτό είναι σίγουρα ένα όμορφο.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού56

25. Το Πρόσωπο

Φαίνεται ότι υπάρχει ένα πορτρέτο στο λαιμό, πιθανώς κάτι στη λογοτεχνία ή ενός ατόμου που γνωρίζει. Υπάρχουν λουλουδάτα σχέδια που περνούν στον υπόλοιπο λαιμό. Είναι ένα πολύ λεπτομερές σχέδιο και πολύ πρωτότυπο.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού50

26. Αρχικά

Αυτό το γράμμα Μ έχει κάποια σημασία για τον ιδιοκτήτη. Θα μπορούσε να είναι το δικό της αρχικό ή ενός αγαπημένου προσώπου.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού51

27. Flying Birds

Ένα άλλο παράδειγμα τατουάζ πουλιών. Αυτά είναι πάντα τα αγαπημένα μου επειδή τα πουλιά είναι σε κίνηση και πετούν κατά μήκος του λαιμού της.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού52

28. Τέχνη Origami

Αυτό το τατουάζ είναι πολύ πρωτότυπο. Εάν θέλετε μια μεγάλη δήλωση, τότε αυτός ο σχεδιασμός μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού54

29. Κινεζικές λέξεις

Το να κάνεις τατουάζ σε άλλη γλώσσα είναι πάντα μια εξαιρετική ιδέα. Όχι μόνο φαίνεται υπέροχο, αλλά είναι κάτι που μπορείτε να διατηρήσετε και προσωπικό.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού55

30. The Maiden Voyage

Αν θέλετε κάτι διασκεδαστικό, τότε αυτός ο σχεδιασμός πλοίου μπορεί να είναι αυτό που ψάχνετε. Είναι πολύχρωμο και ταιριάζει ακριβώς στο πλάι του λαιμού.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού49

31. Δημιουργικά Σχέδια

Αυτός είναι ένας δημιουργικός τρόπος σχεδιασμού ενός τατουάζ της αρεσκείας σας. Θα μπορούσε να είναι ένα φυλετικό σχέδιο, αλλά είναι πολύ μοναδικό και δελεαστικό.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού48

32. Σχεδιασμός αιωνιότητας

Ένα μικρό και απλό σχέδιο, αυτό το σύμβολο αιωνιότητας θα σας υπενθυμίσει ότι ζείτε μόνο μία φορά, ώστε να το κάνετε αιώνιο.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού45

33. Φυλετική Τέχνη

Αυτός ο φυλετικός σχεδιασμός καταλαμβάνει πολύ χώρο, αλλά είναι υπέροχος σχεδιασμός. Αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό, δοκιμάστε αυτό το σχέδιο.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού44

34. Mosiac of Flowers

Αυτό το πλέγμα λουλουδιών είναι ένα υπέροχο σχέδιο για κάποιον που θέλει ένα τατουάζ λουλουδιών. Καλύπτει το λαιμό και λίγο το στήθος.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού39

35. Θηλυκή φυλή

Αυτό είναι ένα υπέροχο φυλετικό σχέδιο με θηλυκό άκρο. Μοιάζει περισσότερο με κοσμήματα παρά με σχέδιο τατουάζ.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού40

36. Tribal Tattoos

Ένα άλλο παράδειγμα φυλετικής τέχνης που φαίνεται υπέροχο σε μια γυναίκα. Ο σχεδιασμός είναι μεγάλος και καλύπτει μεγάλο χώρο.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού42

37. Ο Σταυρός

Ένα απλό τατουάζ σταυρού μπορεί να συμβολίζει το σύστημα πεποιθήσεων ή τη θρησκεία σας. Είναι αρκετά μικρό ώστε να μπορεί να κρυφτεί πίσω από τα μαλλιά σας ή να εμφανιστεί αν τα μαλλιά σας είναι ψηλά.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού43

38. Ο Λύκος

Ο λύκος καλύπτει ένα τμήμα του λαιμού, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν και άλλα σχέδια.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού41

39. Κινέζικα γράμματα

Ένα απλό γράμμα αλλά μοιάζει με τέχνη. Λατρεύω τις ρέουσες γραμμές του σχεδίου. Είναι μακρύ και ακολουθεί το λαιμό προκαλώντας το τατουάζ να τραβάει τα βλέμματα.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού38

40. Ο Κήπος των Εντόμων

Ο κήπος στο λαιμό είναι πολύχρωμος και με λουλούδια και έντομα. Είναι μια μεγάλη δέσμευση, οπότε να είστε σίγουροι για αυτό που θέλετε. Τα έντονα χρώματα είναι νέον και το σφάλμα είναι μεγάλο, δεν υπάρχει τρόπος να χάσετε αυτό το τατουάζ.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού31

41. Αποτυπώματα

Είναι ένα μικροσκοπικό τατουάζ που ταιριάζει όμορφα πίσω από το αυτί. Maybeσως είναι συμβολικό, αλλά τα μικρά πόδια θα μπορούσαν να είναι αυτά ενός παιδιού. Εάν έχετε παιδιά, θα μπορούσατε να τα εκπροσωπήσετε με τον ίδιο τρόπο.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού33

42. Μικρή Πεταλούδα

Ένα άλλο μικρό τατουάζ που έχει σχήμα πεταλούδας από το πλάι. Είναι ένα απλό τατουάζ που σίγουρα θα λατρέψετε καθώς φτερουγίζει στο πλάι του λαιμού σας.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού34

43. Μεγάλα Σχέδια

Ένας μοναδικός σχεδιασμός που σίγουρα θα κάνει επιτυχία. Ο σχεδιασμός είναι μεγάλος αλλά πολύ μοναδικός. Ο σχεδιασμός ξεκινά από το λαιμό και κατεβαίνει επίσης πίσω.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού35

44. Μοναδικά Σχέδια

Αυτός ο φυλετικός σχεδιασμός είναι υπέροχος για έναν άνδρα επειδή υπάρχει μεγάλη δύναμη στο σχέδιο.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού36

45. Blue Bird

Δεν τοποθετείται στο λαιμό, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να είναι. Τα χρώματα που εμπλέκονται στο τατουάζ είναι όμορφα και πραγματικά βοηθούν να γίνει όλο το look pop.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού32

46. ​​Γεωμετρικά Σχέδια

Ο σχεδιασμός είναι τόσο λεπτομερής και γεωμετρικός που η ομορφιά είναι αστρική. Είναι ένα μεγάλο τατουάζ που περιέχει πολλά όμορφα στοιχεία.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού26

47. Ένας ανεμοστρόβιλος

Αν σας αρέσουν οι καταιγίδες και η ιδέα του κυνηγητού της καταιγίδας, τότε αυτό μπορεί να είναι το σχέδιο για εσάς. Είναι απλό και μικρό, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκπροσωπήσετε την αγάπη σας για τις ισχυρές καταιγίδες.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού27

48. Ένας πληγωμένος πολεμιστής

Αυτός ο ισχυρός λύκος πληγώνεται από πολλά βέλη, αλλά η δύναμή του δεν έχει ακόμη ξεθωριάσει. Αν θέλετε κάτι δυνατό με λίγο αίμα, τότε αυτό είναι το κατάλληλο για εσάς.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού25

49. Το Μάτι

Αυτό το λουλούδι τουλίπας έχει το βλέμμα μέσα του. Αν ψάχνετε για κάτι πνευματικό, δοκιμάστε αυτό το μάτι.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού29

50. Στροβιλιστικά λουλούδια

Αυτό το υπέροχο σχέδιο λουλουδιών είναι εντελώς εκπληκτικό. Πηγαίνει από πίσω από το αυτί στο κάτω μέρος του επόμενου και είναι πολύ εντυπωσιακό.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού30

51. Περίτεχνο κλειδί

Ένα μεγάλο κλειδί με περίτεχνο σχεδιασμό. Φαίνεται υπέροχα σε ασπρόμαυρο και ταιριάζει όμορφα στο πίσω μέρος του λαιμού.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού22

52. Ένα σύμπλεγμα αστεριών

Όλα αυτά τα αστέρια πίσω από το αυτί πέφτουν στο λαιμό. Είναι περιγράμματα και γεμάτα αστέρια που φαίνονται υπέροχα.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού21

53. Κοράκια

Τα κοράκια συνθέτουν ένα μεγάλο τατουάζ. Τα δέντρα στο βάθος ολοκληρώνουν την εμφάνιση μαζί.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού24

54. Αστέρια που πέφτουν

Το υπέροχο με αυτό το τατουάζ είναι ότι φαίνεται ότι τα αστέρια πέφτουν από το δέρμα. Ρίχνουν στην πλάτη κομψά.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού23

55. Μια κιθάρα δέντρου

Εάν η μουσική είναι μέρος της ζωής σας, τότε αυτό το μικρό τατουάζ μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Η κιθάρα θα μπορούσε να είναι σύμβολο του δέντρου της ζωής και της γέννησης της μουσικής.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού13

56. Μικροσκοπικό Τρίγωνο

Το τατουάζ είναι μικροσκοπικό και μπορεί σχεδόν να περάσει απαρατήρητο. Αν ψάχνετε για ένα μικρό τατουάζ που είναι πολύ λεπτό, δοκιμάστε αυτό για μέγεθος.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού14

57. Η πεταλούδα τίγρης

Αυτό είναι ένα πραγματικά μοναδικό σχέδιο που συνδυάζει μια τίγρη με μια πεταλούδα. Αυτό το τατουάζ είναι πολύχρωμο και φαίνεται υπέροχο μαζί.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού15

58. Η τέλεια δήλωση

Βρείτε μια δήλωση για την οποία αισθάνεστε βαθιά και χρησιμοποιήστε την για το τατουάζ σας. Αυτό καλύπτει ολόκληρο το πίσω μέρος του λαιμού.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού16

59. Ένα τριαντάφυλλο

Το τριαντάφυλλο καλύπτει την πλευρά του λαιμού, αλλά είναι ένα κομψό σχέδιο για έναν άντρα ή μια γυναίκα.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού17

60. Φτερά και διαμάντια

Αυτή είναι μια εξαιρετική ιδέα για κάποιον που αγαπά την πολυτέλεια που μπορεί να προσφέρει η ζωή. Είναι ένα μείγμα σχεδίων που συμπληρώνουν την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού18

61. Λουλούδι Origami

Αυτά τα λουλούδια είναι σαν μορφές τέχνης. Ο σχεδιασμός είναι μοναδικός και ακόμη και σε ασπρόμαυρο, είναι όμορφος.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού11

62. Διαφορετικά σχέδια

Αυτά τα σχέδια είναι διαφορετικά, αλλά αποτελούν μια μοναδική γραμμή μαζί. Τα χρώματα πραγματικά σκάνε και κάνουν το τατουάζ να ξεχωρίζει.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού12

63. Το Ξίφος της Επιλογής

Αυτός ο σχεδιασμός δεν είναι μόνο πολύχρωμος αλλά και μοναδικός. Υπάρχει ένα φίδι με ένα σπαθί βουτηγμένο βαθιά στο λαιμό.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού 9

64. Νιαούρισμα

Αυτό το μικρό μουνί είναι σίγουρο ότι θα σας κρατήσει ευχαριστημένους. Θα μπορούσε να είναι ένα λιοντάρι ή μια τίγρη. είναι δύσκολο να το πεις, αλλά είναι ένα διασκεδαστικό τατουάζ. Είναι ένα χαριτωμένο σχέδιο με πολλή αίσθηση.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού10

65. Κοσμήματα τατουάζ

Αυτό το τατουάζ στον λαιμό μοιάζει με κοσμήματα και φαίνεται απίστευτο ως σχέδιο. Εκεί φαίνεται σαν να υπάρχει έμβλημα καθώς και κρεμαστά πετράδια. Αν θέλετε κάτι που φαίνεται υπέροχο με οποιαδήποτε στολή, δοκιμάστε αυτό το σχέδιο τατουάζ.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού8

66. Περίπλοκα κλειδιά

Ένα άλλο παράδειγμα του βασικού τατουάζ. Αυτό είναι ένα απλό σχέδιο χωρίς πολλές λεπτομέρειες. Είναι απλό γιατί είναι περισσότερο ένα περίγραμμα παρά οτιδήποτε άλλο.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού7

67. Φιλιά Χείλη

Βάλε ένα τατουάζ στο λαιμό των χειλιών του εραστή σου. Γιατί να μην έχει τα χείλη της πάνω σου για πάντα; Μοιάζει με πραγματικό φιλί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άνδρες ή γυναίκες.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού1

68. Πίτερ Παν

Εάν έχετε αγάπη για τον Πίτερ Παν, τότε σίγουρα θα λατρέψετε αυτό το τατουάζ. Είναι στριμωγμένος ακριβώς πίσω από το αυτί και δεν είναι ένα πολύ μεγάλο τατουάζ.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού2

69. Μικρός Ονειροπαγός

Ένα άλλο παράδειγμα ονειροπαγίδας αλλά σε πολύ μικρότερη κλίμακα. Είναι λεπτομερής και σε ασπρόμαυρο που φαίνεται υπέροχο πίσω από το λαιμό.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού3

70. Προσωπικό Μήνυμα

Αυτό είναι προφανώς ένα προσωπικό μήνυμα. Το όνομα θα μπορούσε να είναι ένα ψευδώνυμο προσαρτημένο στα φτερά αγγέλου. Μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε όνομα στα φτερά του αγγέλου και να έχετε ένα υπέροχο τατουάζ.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού 5

71. The Grim Reaper

Αν ψάχνετε για ένα τατουάζ badass, τότε μην κοιτάξετε πέρα ​​από το Grim Reaper. Έχει πολύχρωμο σχεδιασμό και καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος του λαιμού.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ λαιμού6

Επιλέξτε το τατουάζ του λαιμού σας προσεκτικά γιατί θα είναι πολύ ορατό για όλους. Μόλις ξέρετε τι θέλετε και πού θέλετε να τοποθετηθεί, ξεκινήστε να ψάχνετε για έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη τατουάζ. Δεν έχει σημασία αν είναι έγχρωμο ή ασπρόμαυρο, αρκεί να έχετε έναν αξιόπιστο καλλιτέχνη να δουλέψει πάνω σας.

Να είστε προετοιμασμένοι ότι ένα τατουάζ στον αυχένα μπορεί να είναι επώδυνο καθώς η περιοχή είναι ευαίσθητη. Εάν είστε καλά με αυτό, τότε προχωρήστε με το σχέδιο που σας κάνει πιο ευτυχισμένους. Εάν είναι ένα σχέδιο που αγαπάτε, τότε δεν θα μετανιώσετε.

Επιλέξτε ένα σχέδιο από την παραπάνω λίστα και ξεκινήστε με το δικό σας τατουάζ. Είτε είναι μικρό είτε μεγάλο, σίγουρα θα είστε ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα. Ελπίζουμε ότι σας άρεσε το άρθρο και ενημερώστε μας ποιο σχέδιο τατουάζ ήταν το αγαπημένο σας!