Αν ψάχνετε για ένα νέο σχέδιο τατουάζ και θέλετε κάτι πραγματικά εξαιρετικό, τότε μην κοιτάξετε πέρα ​​από τα τατουάζ με ακουαρέλα. Είναι πραγματικά εκπληκτικά και η νεότερη τάση για διαφορετικά τατουάζ.

Υπάρχει μόνο κάτι που κόβει την ανάσα στο τατουάζ με ακουαρέλα. Μοιάζει ακριβώς με μια ζωγραφική με ακουαρέλα. Μπορείτε να έχετε όποιο σχέδιο θέλετε, πιτσιλισμένο στο δέρμα σας με τον πιο εκπληκτικό τρόπο. Φαίνεται ότι κάθε μέρα υπάρχει ένα νέος τρόπος σχεδίασης τατουάζ στο δέρμα σας και όταν ήρθαν με το σχέδιο ακουαρέλας χτύπησαν πραγματικά μια δημιουργική και υπέροχη ιδέα. Η τέχνη του τατουάζ έχει φτάσει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο και βλέπουμε πράγματα που οι παππούδες μας δεν γνώριζαν ότι υπήρχαν. Έχουν φύγει τα τυπικά, φθηνά τατουάζ και σε βόλτες κάτι που μόνο ως τέχνη μπορεί να χαρακτηριστεί.

Οι καλλιτέχνες τατουάζ έχουν μια μπάλα αυτές τις μέρες με τις νέες δημιουργίες να βγαίνουν από τα μαγαζιά τους. Αυτές οι νέες ιδέες είναι φυσικά εμπνευσμένες από ζωγραφιές με ακουαρέλα και είναι απλώς εκπληκτικές στο σχεδιασμό. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφράσετε την αγάπη σας, τις πεποιθήσεις σας, ακόμη και τα συναισθήματά σας. Είναι η καλύτερη διαθέσιμη ιδέα τατουάζ για όποιον θέλει μια νέα ιδέα τατουάζ. Τα σχέδια χρώματος νερού έχουν κερδίσει τις καρδιές πολλών και αυξάνονται μόνο σε δημοτικότητα. Είναι σίγουρα ένας πολύ καλός τρόπος για να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας και να τους ζηλέψετε για το νέο σας τατουάζ.

Ο ουρανός είναι το όριο για ιδέες τατουάζ, μπορείτε να πάρετε σχεδόν οτιδήποτε ως τατουάζ με ακουαρέλα. Υπάρχουν ελέφαντες, λουλούδια, φτερά, κουκουβάγια, εισαγωγικά, τριαντάφυλλα, δέντρα, ηλιοτρόπια, μανόλια, λιοντάρια, γοργόνες, πεταλούδες, πικραλίδες, ψάρια και πολλά άλλα. Σχεδόν οτιδήποτε φαίνεται υπέροχο ως σχέδιο τατουάζ με ακουαρέλα. Η τεχνική πίσω από το σχέδιο του χρώματος νερού είναι πραγματικά δροσερή. Μοιάζουν σχεδόν με σχέδια κραγιόνια είναι τόσο εντυπωσιακά.

Είναι εύκολο να πάρετε ιδέες για τατουάζ. ο ιστός είναι ένα εξαιρετικό μέρος για αυτούς. Έχουμε πολλές ιδέες στο δικό μας άρθρο που δημιουργούν υπέροχα σχέδια.

Παρακάτω είναι 67 εκπληκτικά σχέδια τατουάζ με ακουαρέλα με νοήματα

1. Περίπλοκα σχέδια

Ένα εκπληκτικό και τυχαίο σχέδιο που σίγουρα θα λατρέψετε. Οι πιτσιλιές χρώματος στο πίσω μέρος είναι αυτό που κάνει πραγματικά το τατουάζ.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού57

2. Γεωμετρικά Σχέδια

Ένα εκπληκτικό σχέδιο σε μοβ και μπλε χρώμα που σίγουρα θα λατρέψετε. Αν σας αρέσουν τα γεωμετρικά σχέδια, τότε σίγουρα θα σας αρέσει αυτό. Κατέβηκε τη σπονδυλική στήλη και οι σταγόνες χρώματος είναι τόσο δροσερές.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού29

3. Αφηρημένες ζωγραφιές

Αυτό το τατουάζ μανίκι μοιάζει με έναν αφηρημένο πίνακα όπου υπάρχουν πολλές πιτσιλιές με ακουαρέλες μέχρι το χέρι. Λατρεύω την εμφάνιση με πινέλο που εμπλέκεται σε αυτό το τατουάζ. είναι σίγουρα ένα δροσερό τατουάζ.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού 56

4. Πολλά Σχήματα

Αυτά τα γεωμετρικά σχέδια φαίνονται φοβερά με τις πιτσιλιές χρώματος πίσω τους. Το ένα χέρι είναι ένα κυκλικό σχέδιο τατουάζ ενώ το άλλο είναι ένα μάτσο τρίγωνα. Αυτά τα σχέδια είναι πραγματικά υπέροχα αναζητώντας μια νέα εμφάνιση τατουάζ.

Σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού1

5. Φωτεινά χρώματα

Τα τατουάζ με ακουαρέλα είναι υπέροχα με γεωμετρικά σύμβολα επειδή μοιάζουν πραγματικά δροσερά μαζί. Τα έντονα χρώματα εδώ κάνουν πραγματικά ένα υπέροχο τατουάζ. Λατρεύω την εμφάνιση ενός υπέροχου σχεδιασμού τατουάζ με πιτσιλιές χρώματος παντού. Τα χρώματα είναι φωτεινά και όμορφα.

σχέδιο τατουάζ χρώματος νερού και ιδέες2

6. Ένα Πορτρέτο

Μιλήστε για ένα εκπληκτικό σχέδιο τατουάζ, είναι τόσο όμορφο και τα απαλά παστέλ χρώματα κάνουν πραγματικά το τατουάζ που κόβει την ανάσα. Δεν είναι ένα μεγάλο σχέδιο τατουάζ και αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό. Πεταλούδες παντού που κάνουν το τατουάζ τόσο όμορφο.

σχέδιο τατουάζ χρώματος νερού και ιδέες3

7. Μπλε φάλαινα

Εάν έχετε αγάπη για τα πλάσματα της θάλασσας, τότε σίγουρα θα λατρέψετε αυτό το φωτεινό σχέδιο τατουάζ. Απλώς λατρεύω τους συνδυασμούς χρωμάτων που εμπλέκονται σε αυτό το τατουάζ φάλαινας. Είναι ένα υπέροχο τατουάζ που είναι πραγματικά όμορφο.

σχέδιο τατουάζ και ιδέες χρώματος νερού4

8. Μια κουκουβάγια

Ένα εκπληκτικό σχέδιο κουκουβάγιας που είναι υπέροχο για κάποιον που αναζητά ένα μεγάλο σχέδιο. Η εμφάνιση με πινέλο σε αυτό το σχέδιο είναι εκπληκτική. Τα χρώματα είναι υπέροχα μαζί όταν είναι ενάντια στο μαύρο. Η αντίθεση είναι μάλλον εντυπωσιακή.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού5

9. Ο Σκώρος

Ένα λεπτό σχέδιο που έχει μερικά υπέροχα χρώματα. Τα χρώματα είναι ελαφριά και ταιριάζουν πολύ καλά μεταξύ τους. Ένα γλυκό τατουάζ που φαίνεται φοβερό. Ακόμα και οι σκώροι μπορούν να φαίνονται υπέροχοι ως γλυκό σχέδιο χωρίς να είναι θηλυκοί για έναν άντρα. Το αγαπάμε.

σχέδιο τατουάζ χρώματος νερού και ιδέες6

10. Τατουάζ Ακουαρέλα λαιμού

Ένα υπέροχο λουλουδάτο σχέδιο που συμπληρώνει το πίσω μέρος του λαιμού. Τα χρώματα είναι το καλύτερο μέρος του τατουάζ.

σχέδιο τατουάζ χρώματος νερού και ιδέες7

11. Τατουάζ ώμου

Λατρεύω αυτές τις πινελιές, φαίνονται καταπληκτικές για πολύ καιρό στην ωμοπλάτη. Προσθέστε μια πινελιά πράσινου χρώματος για να σκάσει.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού8

12. Vintage Look

Αυτό το σχέδιο λουλουδιών έχει μια vintage έκκληση σε αυτό. Μια εκπληκτική εμφάνιση που μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού9

13. Πίτερ Παν

Εάν είστε οπαδός αυτών των ονειροπόλων, τότε αυτό είναι ένα υπέροχο τατουάζ. Λατρεύω το μεταλλικό χρώμα των τατουάζ, είναι πραγματικά εκπληκτικά.

σχέδιο τατουάζ χρώματος νερού και ιδέες10

14. Μικρή Γοργόνα

Ποιος δεν αγαπά τη Μικρή Γοργόνα; Αυτό το σχέδιο τατουάζ με μανίκια είναι πραγματικά εμπνευσμένο.

σχέδιο τατουάζ και ιδέες χρώματος νερού11

15. Σχέδια Ribcage

Ένας υπέροχος σχεδιασμός για το πλευρικό στήθος και μπορείτε να δείτε τις πιτσιλιές της ακουαρέλας στο παρασκήνιο.

σχέδιο τατουάζ και ιδέες χρώματος νερού12

16. Ναυτικοί σχεδιασμοί

Ένας εκπληκτικός ναυτικός σχεδιασμός που έχει μερικά απίστευτα χρώματα μαζί του.

σχέδιο τατουάζ και ιδέες χρώματος νερού13

17. Η Μπαλαρίνα

Αυτή η μπαλαρίνα είναι μια εκπληκτική δημιουργία με μερικά όμορφα χρώματα. Υπάρχει μια επιγραφή “Μαμά” στο κάτω μέρος που είναι εμπνευσμένη. Μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε τατουάζ προσωπικό για τον εαυτό σας.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού15

18. Το κολιμπρί

Ένα υπέροχο σχέδιο τατουάζ που είναι εκπληκτικό λόγω της γρατζουνισμένης τεχνικής του και των φωτεινών, όμορφων χρωμάτων που εμπλέκονται. Δεν έχετε καλύτερα σχέδια από αυτό. Είναι ανάρπαστο.

Σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού16

19. Πικραλίδα

Ένα εκπληκτικό τατουάζ πικραλίδα με μερικά όμορφα χρώματα. Λατρεύω πώς το χνούδι της πικραλίδα πετάει πάνω από τον ώμο της.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού18

20. Ένα βέλος

Το τατουάζ με βέλη είναι μια δημοφιλής επιλογή σχεδίου και είναι σίγουρο ότι θα λατρέψετε επίσης.

Σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού19

21. Τατουάζ ποδιών

Αυτά τα αφηρημένα τατουάζ καλύπτουν και τα δύο πόδια δημιουργώντας μερικά εξαιρετικά σχέδια.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού20

22. Δέντρο της Ζωής

Αυτό το δέντρο της ζωής έχει μερικά εκπληκτικά κλαδιά που φτάνουν προς τον ώμο και φαίνονται υπέροχα με όλα τα όμορφα χρώματα.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού20

23. Δημιουργικά Σχέδια

Τώρα, αυτή είναι μια εικόνα που φαίνεται πολύ δροσερή ως σχέδιο τατουάζ με ακουαρέλα. Το απόσπασμα στο πλάι ολοκληρώνει την εμφάνιση.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού21

24. Λύκοι

Ένα δροσερό σχέδιο τατουάζ με ακουαρέλα που έχει λύκους σε κάθε χέρι.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού22

25. Σχέδια λουλουδιών

Ένα υπέροχο τατουάζ ποδιών που έχει μερικά όμορφα λουλούδια σε μοναδικά χρώματα.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού23

26. Σχέδια Τοπίου

Είναι εικόνα εξωγήινου, δεν είμαι σίγουρος, αλλά μου αρέσει ο σχεδιασμός του τοπίου στο εσωτερικό. Είναι πολύ όμορφο με τα έντονα χρώματα.

σχέδιο τατουάζ και ιδέες χρώματος νερού24

27. Εκπληκτικά λουλούδια

Ένα μεγάλο λουλουδάτο σχέδιο που έχει κάποια έντονα και φωτεινά χρώματα. Πραγματικά υπέροχος και μοναδικός σχεδιασμός.

σχέδιο τατουάζ και ιδέες χρώματος νερού25

28. Origami Flowers Watercolor Tattoo

Ένα υπέροχο σχέδιο που περιλαμβάνει τρία πουλιά origami με έντονα χρώματα.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού26

29. Σχέδια πολυελαίων

Ένας υπέροχος σχεδιασμός πολυέλαιου που είναι εκπληκτικός με τις κομψές χάντρες που πέφτουν. Οι ακουαρέλες είναι φωτεινές σε ροζ και μπλε.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού28

30. Ο βασιλιάς της κολοκύθας

Μια υπέροχη εικόνα του βασιλιά κολοκύθας που αν είστε μεγάλος θαυμαστής. Το κεφάλι του κρατά μια σκηνή από την ταινία που είναι σημαντική για το θέμα.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού 30

31. Τατουάζ Ακουαρέλα Sun and Moon

Ο ουράνιος ήλιος και η σελήνη είναι συμβολικά τατουάζ που σίγουρα θα λατρέψετε. Τα χρώματα που εμπλέκονται στο τατουάζ είναι πραγματικά μοναδικά.

Σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού 31

32. Δημιουργικά Ακουαρέλα Τατουάζ

Μιλήστε για ένα όμορφο σχέδιο τατουάζ. Τα χρώματα το κάνουν ακόμα πιο εκπληκτικό.

Σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού 32

33. The Handprint

Ένα εκπληκτικό πολύχρωμο αποτύπωμα χεριού. Θα μπορούσε να είναι του παιδιού σας ή κάποιου άλλου που θέλετε να τιμήσετε.

σχέδιο τατουάζ και ιδέες χρώματος νερού33

34. Ένας πίνακας ζωγραφικής

Ένα υπέροχο vintage σχέδιο ενός floral τατουάζ. Αν σας αρέσει η κλασική εμφάνιση, τότε σίγουρα θα σας αρέσει αυτό.

σχέδιο τατουάζ και ιδέες χρώματος νερού34

35. Ένα Ρολόι

Μια υπέροχη κυκλική εικόνα που δημιουργεί ένα ρολόι με πινελιές χρώματος. Είναι ένα μοναδικό σχέδιο που σίγουρα θα λατρέψετε.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού35

36. Το ποδήλατο των χρωμάτων

Ένα πολύχρωμο ποδήλατο που μοιάζει να είναι σε κίνηση. Ο άνεμος γύρω από το ποδήλατο απεικονίζεται μέσα από τα έντονα χρώματα.

σχέδιο τατουάζ και ιδέες χρώματος νερού36

37. Floral Watercolor Tattoo Designs

Ένα υπέροχο λουλουδάτο σχέδιο που κάνει ένα υπέροχο τατουάζ στα πόδια. Τα χρώματα είναι όμορφα και μου αρέσει η εμφάνιση του χρώματος που στάζει.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού37

38. Ένα σχέδιο πουλιών

Αυτό το τατουάζ μοιάζει σαν ένα κομμάτι χαρτί σε σχήμα πουλιού να έχει τοποθετηθεί και στη συνέχεια να ψεκαστεί με χρώμα. Αφαιρείτε το κομμάτι του χαρτιού και εκεί έχετε μια εικόνα που περιβάλλεται από έντονα χρώματα. Είναι φυσικά ένα τατουάζ, αλλά πολύ δημιουργικό.

σχέδιο τατουάζ και ιδέες χρώματος νερού38

39. Εκπληκτικά πουλιά

Δεν θα βρείτε πιο όμορφο σχέδιο από αυτό. είναι πραγματικά εκπληκτικό. Λατρεύω τα χρώματα που υπάρχουν εδώ είναι όλα πολύ ζεστά.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού39

40. The Hummingbird Tattoo

Ένα υπέροχο τατουάζ με ακουαρέλα γεμάτο χρώμα και λεπτομέρεια. Τα χρώματα γύρω από το πουλί είναι πιτσιλιές που δημιουργούν λουλουδάτα σχέδια.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού40

41. Εκπληκτικό Μπλε

Αυτά τα πουλιά εμφανίζονται πραγματικά λόγω της αντίθεσης μεταξύ του μαύρου και του μπλε χρώματος. Αυτές οι κηλίδες χρώματος είναι πραγματικά μοναδικές.

σχέδιο τατουάζ και ιδέες χρώματος νερού41

42. The Kitty Outline

Ένα υπέροχο περίγραμμα γατάκι που κάνει ένα απλό σχέδιο τατουάζ. Οι πιτσιλιές του χρώματος κάνουν πραγματικά το τατουάζ από απλό σε όμορφο.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού42

43. Λεπτομερή Σχέδια

Ένα λεπτομερές σχέδιο πουλιών που σίγουρα θα λατρέψετε. Οι πιτσιλιές ακουαρέλας βρίσκονται πίσω από το περίγραμμα του πουλιού. Αν αγαπάτε τα πουλιά, τότε αυτό μπορεί να είναι το τατουάζ για εσάς.

σχέδιο τατουάζ και ιδέες χρώματος νερού43

44. Blue Bird

Δεν μπορώ να πω αρκετά καλά πράγματα για αυτό το τατουάζ. είναι απολύτως εκπληκτικό. Τα χρώματα είναι τόσο φωτεινά και απλά κάνουν το συνολικό σχέδιο να σκάει αμέσως από το δέρμα. Είναι απίστευτο και μια εξαιρετική επιλογή για ένα τατουάζ με ακουαρέλα.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού44

45. Shoulder Birds

Ένα υπέροχο σχέδιο τατουάζ που είναι όμορφο λόγω των χρωμάτων. Προσθέστε ένα απόσπασμα για να το κάνετε προσωπικό.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού45

46. ​​Κτυπήματα χρωμάτων

Ένα υπέροχο σχέδιο τατουάζ που αποτελείται από πινελιές. Τα χρώματα είναι σκοτεινά και μυστηριώδη.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού46

47. Rainbow Colors

Υπάρχει τόση αγάπη για την ιρλανδική κουλτούρα πίσω από αυτό το τατουάζ. Έχουμε ένα ουράνιο τόξο με εκπληκτικά χρώματα. τα ίδια χρώματα είναι επίσης σε όλο το πουλί. Υπάρχει μια καρδιά, ένα τριφύλλι τριφύλλι και ένα κλειδί. Όλα σημαίνουν κάτι σημαντικό για τον ιδιοκτήτη και δημιουργούν ένα υπέροχο πολιτιστικό τατουάζ.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού47

48. Μοναδικά Σχέδια

Ένα λεπτομερές σχέδιο τατουάζ που έχει πολλά διαφορετικά στοιχεία σε αυτό. Αν ψάχνετε για μια υπέροχη εμφάνιση, τότε θα είστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό.

σχεδιασμός και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού49

49. Striking Colors

Είναι σαν να συμβαίνουν ρωγμές στη ραφή του δέρματος. Ο χρωματισμός ξεχύνεται από το δέρμα και είναι τόσο όμορφο.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού50

50. Εκπληκτικά σχέδια στήθους

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο τατουάζ, δεν θα βρείτε ένα πιο κακό από αυτό το τατουάζ. Είναι απίστευτο λόγω των ζωγραφισμένων πινελιών που δημιουργούν το εκπληκτικό πουλί. Προσθέστε τα χρώματα βαφής και θα έχετε μια πραγματικά μοναδική εμφάνιση που σίγουρα θα λατρέψετε.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού51

51. Fierce Panda Bears

Ένα κακό τατουάζ μιας άγριας αρκούδας panda. Φαίνεται ότι η αρκούδα ζωγραφίστηκε ακριβώς στο δέρμα, είναι απίστευτο.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού 52

52. Ευρεία εγκεφαλικά επεισόδια

Ένα εκπληκτικό σχέδιο μανικιών που αποτελείται από μεγάλες πινελιές και σκούρα χρώματα. Είναι μια εξαιρετική ιδέα αν ψάχνετε για ένα πιο αφηρημένο σχέδιο. Αν θέλετε να το εξατομικεύσετε, προσθέστε ένα απόσπασμα όπως έκανε εδώ.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού 53

53. Καλό και Κακό

Αυτοί οι δύο κόκορες ξέρουν πραγματικά πώς να παλεύουν. Το ένα είναι έγχρωμο και το ένα είναι μαύρο, δίνοντάς σας την εντύπωση ότι το ένα είναι καλό ενώ το άλλο είναι κακό. Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο τατουάζ με έντονο βλέμμα, τότε μην προχωρήσετε πέρα ​​από αυτό.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού 54

54. Φωτεινά χρώματα

Ένα υπέροχο χρωματιστό σχέδιο που έχει ένα παλιομοδίτικο ρολόι. Λατρεύω τα χρώματα που εμπλέκονται σε αυτά τα τατουάζ. είναι εκπληκτικά.

σχέδιο τατουάζ και ιδέες χρώματος νερού55

55. Τολμηρά πορτρέτα

Αυτό το πορτρέτο είναι πιο αφηρημένο στη συνέχεια λεπτομερές και εμπλέκονται πολλά χρώματα. Τα χρώματα μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής και μπορείτε ακόμη και να δείτε τις σταγόνες να κατεβαίνουν στο χέρι. Δεν έχετε πιο εκπληκτική εικόνα από αυτήν.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού58

56. Γεωμετρικά σχέδια τατουάζ με ακουαρέλα

Αυτά τα γεωμετρικά τατουάζ φαίνονται πάντα υπέροχα με ακουαρέλες. Ένα άλλο υπέροχο παράδειγμα συνδυασμών σχημάτων και χρωμάτων.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού 59

57. Elephant Love

Αυτός ο λεπτομερής ελέφαντας περιβάλλεται από χρώματα. Λατρεύω τις σταγόνες χρώματος που σχετίζονται με αυτά τα χρώματα. Αν ψάχνετε για τατουάζ ώμου, τότε μπορεί να σας αρέσει αυτό.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού 60

58. Captain America

Αν έχετε αγάπη για τον Captain America, τότε θα λατρέψετε αυτό το τατουάζ. Ένα υπέροχο τατουάζ που είναι αρκετά μικρό για να πάει οπουδήποτε. Μου αρέσει το γεγονός ότι υπάρχουν μικρές γραμμές στάγδην σαν ο πίνακας να μην είχε χρόνο να στεγνώσει.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού61

59. Ροζ Τριαντάφυλλο

Αυτό το τριαντάφυλλο είναι καλυμμένο με ροζ χρώμα και χύνεται κάτω από το μπράτσο. Νομίζω ότι τα χρώματα είναι πολύ όμορφα με αυτόν τον τύπο σχεδίου.

σχέδιο τατουάζ και ιδέες χρώματος νερού62

60. Planet Love

Ένα υπέροχο σχέδιο τατουάζ ενός πλανήτη με μια έκρηξη εκπληκτικών χρωμάτων. Εάν αγαπάτε το σύμπαν, τότε μπορεί να θέλετε ένα τέτοιο τατουάζ.

νερό σχέδιο τατουάζ και ιδέες63

61. Μεγάλα Σχέδια

Ένα μοναδικό σχέδιο που φαίνεται υπέροχο με μερικά φωτεινά χρώματα. Αν θέλετε κάτι όμορφο και μυστηριώδες, τότε σίγουρα θα σας αρέσει αυτό το σχέδιο.

σχέδιο τατουάζ χρώματος νερού και ιδέες64

62. Για την Αγάπη των Βιβλίων

Αν έχετε αγάπη για τα βιβλία και ψάχνετε για ένα λογοτεχνικό τατουάζ. Τα βιβλία έχουν μείνει ως ασπρόμαυρες εικόνες και υπάρχει μια έκρηξη χρώματος πίσω από αυτό. Είναι ένα υπέροχο τατουάζ που μπορείτε να αγαπήσετε για πολλά χρόνια.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού65

63. Πεταλούδα Αγάπη

Ένα υπέροχο σχέδιο πεταλούδας που είναι γεμάτο χρώμα. Έχουν επίσης ένα μεγάλο απόσπασμα για πεταλούδες στο πίσω μέρος επίσης. Είναι ένα εκπληκτικό σχέδιο τατουάζ που είναι μάλλον μοναδικό με όλα τα διαφορετικά στοιχεία σε αυτό.

σχέδιο τατουάζ χρώματος νερού και ιδέες66

64. Μοναδικά Florals

Ένα υπέροχο σχέδιο τατουάζ που αφορά όλα τα λουλούδια. Τα χρώματα είναι εκπληκτικά και σίγουρα θα λατρέψετε αυτή τη μοναδική τεχνική που δημιουργεί ένα τόσο ασυνήθιστο λουλούδι.

Ακουαρέλα τατουάζ δημιουργικά σχέδια

65. Εκπληκτικά κρίνα

Αυτός ο παφλασμός ροζ έχει να κάνει με το να φέρεις ένα θεϊκό λουλούδι σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Ο συνδυασμός ροζ, μοβ και μπλε χρώματος φαίνεται πραγματικά υπέροχος μαζί. Οι πιτσιλιές του χρώματος φαίνονται απίστευτες ως σχέδιο τατουάζ.

σχέδιο τατουάζ και ιδέες χρώματος νερού68

66. Angel Wings

Αυτά είναι μερικά πολύ δροσερά φτερά αγγέλου. δημιουργούν ένα τόσο υπέροχο σχέδιο τατουάζ. Τα φτερά είναι μικρά και μοναδικά. δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Προσθέστε ένα πράσινο χρώμα και έχετε μια τέλεια εμφάνιση για ένα τατουάζ.

σχέδιο τατουάζ και ιδέες χρώματος νερού69

67. Εκτυπώσεις Paw

Εάν έχετε μια αγάπη για το κατοικίδιο ζώο σας που θέλετε να εκπροσωπήσετε σε μορφή τατουάζ τότε γιατί να μην δοκιμάσετε το τατουάζ με ακουαρέλα; Είναι τόσο μοναδικό λες και το κατοικίδιό σας πάτησε χρώμα και δεν μπορείτε να πάρετε καλύτερα χρώματα από αυτά.

σχέδιο και ιδέες τατουάζ χρώματος νερού71