Αν ψάχνετε για ένα τατουάζ που είναι εμπνευσμένο από την καρδιά, διαβάστε παρακάτω.

Οι καρδιές ήταν πάντα δημοφιλή τατουάζ για άντρες και γυναίκες. Πιθανότατα επειδή είναι ένα κοινό σύμβολο αγάπης. Δεν αντιπροσωπεύει μόνο την αγάπη αλλά τη λατρεία και το πάθος προς ένα αγαπημένο πρόσωπο. Μερικοί άνθρωποι κάνουν τατουάζ καρδιάς λόγω των εραστών τους, ενώ άλλοι το χρησιμοποιούν ως σύμβολο αγάπης για τις μητέρες ή τις κόρες τους.

Υπάρχουν πολλές έννοιες πίσω από το τατουάζ καρδιάς. Κάθε τατουάζ καρδιάς έχει διαφορετική σημασία όχι μόνο για το άτομο που κάνει το τατουάζ αλλά βασίζεται στο ίδιο το σχέδιο. Τα τατουάζ έχουν καρδιές εδώ και πολύ καιρό. Μερικές φορές τα βρίσκεις ανάμεσα σε ναυτικούς και ναυτικά σχέδια. Υπάρχουν σχεδόν εκατοντάδες διαφορετικά τατουάζ καρδιάς που μπορείτε να κάνετε σε πολλά διαφορετικά στυλ και σχήματα. Ορισμένα έρχονται σε μαύρο και άσπρο, ενώ άλλα θα αναπαρασταθούν σε πλήρες χρώμα. Μπορείτε να τα πάρετε σε πολλά μεγέθη, μικρά και μεγάλα. Μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στο σώμα ανάλογα με το μέγεθος του τατουάζ. Όταν πρόκειται για μικρά σχέδια, πολλά τοποθετούνται στον αστράγαλο ή τον καρπό ή πίσω από το λαιμό. Υπάρχουν επίσης πολλές ρεαλιστικές εκδοχές του τατουάζ καρδιάς, αλλά συνήθως απαιτούν περισσότερη περιοχή.

Η καρδιά μερικές φορές θα συνοδεύει ένα όνομα αγαπημένου προσώπου ή ένα μήνυμα. Πολλοί άνθρωποι έχουν συσχετίσει το τατουάζ καρδιάς με τις μητέρες τους και ήταν αρκετά δημοφιλές για αρκετό καιρό. Δεν βλέπετε πλέον πολλά από αυτά τα σχέδια στον σύγχρονο κόσμο. Αλλά δεν σταμάτησε μόνο με τις μητέρες. πολλοί άνθρωποι θα προσθέσουν το όνομα του εραστή τους ή ακόμα και τα σκυλιά τους. Συνήθως σχετίζεται με κάποιον κοντινό και αγαπητό στην καρδιά σας, ας το πω έτσι. Τα τατουάζ καρδιά σας επιτρέπουν να είστε τόσο δημιουργικοί όσο θέλετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο και να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο ουσιαστικό. Το τατουάζ καρδιάς μπορεί να σημαίνει πολλά διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το στυλ που θα επιλέξετε.

τατουάζ καρδιάς

Τι σημαίνουν πραγματικά τα τατουάζ καρδιάς:

Το τατουάζ σπασμένης καρδιάς: αυτά τα τατουάζ αντιπροσωπεύουν συνήθως μια ραγισμένη καρδιά. Μπορεί να είναι μια διαλυμένη σχέση ή η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου. Η ραγισμένη καρδιά μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει το αγαπημένο σας πρόσωπο που ζει μακριά. Είναι μια συνεχής υπενθύμιση της αγάπης που κρατάτε κοντά σας.

Μαύρα τατουάζ καρδιάς: Υπάρχουν μερικά μοντέρνα τατουάζ που είναι μαύρα. Αυτά μπορεί να αντιπροσωπεύουν μια θλιβερή ή πένθιμη μέρα στη ζωή σας. Θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου ή το τέλος μιας σχέσης. Αυτά τα τατουάζ συνήθως συνδέονται με ονόματα με την καρδιά ή ακόμη και λουλούδια ή φτερά αγγέλου. Οι μαύρες καρδιές ήταν πολύ δημοφιλείς την εποχή που έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι. Όπως και να έχει, το τατουάζ μαύρης καρδιάς είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να θυμηθείς έναν χρόνο που έχει χαθεί.

Φτερωτά τατουάζ καρδιάς: Τα τατουάζ της καρδιάς συχνά φαίνονται στολισμένα με φτερά. Μπορούν να είναι φτερά πουλιών ή φτερά αγγέλου, όποια προτιμάτε. Η προσθήκη φτερών σε ένα τατουάζ καρδιάς αντιπροσωπεύει την ελευθερία και το ελεύθερο πνεύμα. Πολλοί άνθρωποι αγαπούν την ιδέα να έχουν φτερά στην καρδιά τους γιατί συμβολίζει την αγνή χαρά και την αγάπη. Τα ελεύθερα πνεύματα αγαπούν πάντα τη φυσική όψη της φτερωτής καρδιάς.

Tribal Heart Tattoos: Τα φυλετικά τατουάζ καρδιά είναι ευρέως δημοφιλή αν και δεν έχουν καμία πραγματική συμβολική σημασία. Είναι ένα τατουάζ που αγαπούν οι άνθρωποι επειδή είναι μια πολύ καλή εμφάνιση στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε ένα προσωπικό μήνυμα. Ένα προσωπικό μήνυμα είναι αυτό που ταιριάζει πάντα με ένα τατουάζ καρδιάς. Υπάρχουν ουσιαστικά χιλιάδες φυλετικά σχέδια καρδιάς από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και θα συγχωνευθούν επίσης με πολλά διαφορετικά σχέδια.

Celtic Heart Tattoos: Αυτά είναι όμορφα τατουάζ που κάνουν ένα υπέροχο σχέδιο. Τα κελτικά τατουάζ καρδιάς συμβολίζουν τη δύναμη και την ενότητα. Τα κελτικά τατουάζ καρδιάς δεν είναι μόνο όμορφα, αλλά έρχονται σε πολλά διαφορετικά σχήματα και στυλ. Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά μοτίβα στα οποία μπορεί να έρθει ένα κελτικό τατουάζ καρδιάς, όπως κόμβοι, σπείρες, σταυροί ή βήμα βήμα.

Τατουάζ ιερής καρδιάς: Τα τατουάζ Sacred Heart είναι επίσης πολύ δημοφιλή σχέδια. Είναι ένα από τα πιο συμβολικά σχέδια που υπάρχουν. Έχουν μια μακρά ιστορία που πηγαίνει χιλιάδες χρόνια πίσω. Η ιστορία ξεκινά μέχρι τον 17ο αιώνα στη Γαλλία. Αν ψάχνετε για ένα αξιόλογο σχέδιο, τότε ένα ιερό τατουάζ καρδιάς μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Τα τατουάζ Sacred Heart συνδυάζονται συνήθως με ένα άλλο σχέδιο όπως ένα τρυπημένο σπαθί, αγκάθια, ένα στέμμα ή ακόμα και ένας άγγελος. Υπάρχουν συνήθως αναμμένα σύμβολα γύρω από το σχέδιο τατουάζ. Αυτό το είδος σχεδίου θεωρείται εδώ και αιώνες ως το σύμβολο για τους Καθολικούς. Evenταν ακόμη και ένα σύμβολο αφιερωμένο στον Ιησού Χριστό. Είναι μέρος της πίστης στον Χριστιανισμό.

Κλείδωμα και τατουάζ καρδιάς: Αυτά τα τατουάζ έχουν συνήθως ένα πολύ θετικό μήνυμα πίσω τους. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτό το σχέδιο για να αντιπροσωπεύσουν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον. Αυτά τα σχέδια τατουάζ συμβολίζουν συνήθως ότι υπάρχει μόνο ένα άτομο στη ζωή σας που μπορεί να ξεκλειδώσει την καρδιά σας.

Ρεαλιστικά τατουάζ καρδιάς: Τα ρεαλιστικά τατουάζ είναι πολύ δημοφιλή επειδή μοιάζουν πραγματικά με κακά σχέδια. Δεν είναι πολύ συνηθισμένο, οπότε αν σας αρέσει, θα ήταν περισσότερο πρωτότυπο σχέδιο. Είναι γεμάτα χρώμα και είναι τόσο ρεαλιστικά που αντιπροσωπεύει την πραγματική ανθρώπινη καρδιά. Μερικές φορές οι ρεαλιστικές ανθρώπινες καρδιές φαίνονται να κρατούνται σε ένα ανθρώπινο χέρι.

Flaming Heart Tattoo: δεν υπάρχει τίποτα πιο παθιασμένο από το φλεγόμενο τατουάζ καρδιάς. Αντιπροσωπεύει το πάθος και την αγάπη που μοιράζεστε με τον σύντροφό σας. Αυτά τα σχέδια τατουάζ μπορούν να αντιπροσωπεύουν έντονο πάθος ή αγάπη για τον σύντροφό σας. Οι φλόγες στην καρδιά συμβολίζουν την καυτή αγάπη και επιθυμία που έχετε για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Dagger Heart Tattoo: Τα τατουάζ με καρφιά ήταν πάντα δημοφιλή σχέδια. Υπάρχει μια θετική και μια αρνητική έννοια πίσω από το σχέδιο. Αυτά τα τατουάζ καρδιά με στιλέτο αντιπροσωπεύουν επίσης θάρρος και γενναιότητα. Η αρνητική πλευρά του τατουάζ είναι ότι μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει έναν μακροχρόνιο αγώνα, θλίψη ή ακόμη και θλίψη.

Stitches Heart Tattoo: Αυτά τα τατουάζ αντιπροσωπεύουν διαφορετικές έννοιες για διαφορετικούς ανθρώπους. Μπορεί να αντιπροσωπεύει τη θεραπεία μιας σπασμένης καρδιάς, παρόλο που αυτές οι εμπειρίες μπορεί να είναι δύσκολες. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου ή απλώς το γεγονός ότι έχετε μια ραγισμένη καρδιά.

Παρακάτω είναι 73 σχέδια τατουάζ καρδιάς που θα σας κάνουν να ερωτευτείτε ξανά:

  1. Doodling Art

Αυτό το τατουάζ καρδιάς είναι πραγματικά μοναδικό, επειδή μοιάζει με κάτι που χαράχτηκε σε ένα σημειωματάριο.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 1

2. Αγάπη Μέσα

Αυτή η καρδιά έχει τη λέξη αγάπη τυλιγμένη μέσα της. Είναι υπέροχος σχεδιασμός και όμως τόσο απλός.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 2

3. Tiny Hearts

Αυτή η μικρή καρδιά είναι αρκετά μικρή για να ταιριάζει άνετα στον καρπό. Αν θέλετε ένα απλό σχέδιο, τότε φορέστε μια μικρή καρδιά.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 3

4. Ειρήνη και Αγάπη

Αυτός ο σχεδιασμός καρδιάς έχει το σύμβολο ειρήνης μέσα του. Είναι ένα χαριτωμένο σχέδιο που ταιριάζει οπουδήποτε.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 4

5. Μια σφραγισμένη καρδιά

Αυτή η σφραγισμένη καρδιά είναι ένα μοναδικό σχέδιο που δεν βλέπετε πολύ συχνά.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 5

6. Η απλή καρδιά

Αυτή η μικρή περίγραμμα καρδιά είναι σίγουρο ότι θα είναι ένα γλυκό τατουάζ για εσάς. Είναι απλή και ταυτόχρονα τέλεια δήλωση.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 6

7. Διπλές καρδιές

Αυτό είναι ένα υπέροχο σχέδιο αν θέλετε κάτι μικρό στον καρπό σας. Ο διπλός σχεδιασμός πραγματικά συμπληρώνει ο ένας τον άλλον.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 7

8. Το περίγραμμα

Ένα άλλο παράδειγμα της μικροσκοπικής καρδιάς με περίγραμμα. Προηγουμένως εμφανιζόταν στον καρπό, αλλά φαίνεται εξίσου καλό και στο στήθος.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 8

9. Σχέδια καρδιάς

Αυτός ο σχεδιασμός είναι ένας στρόβιλος και όμως σχηματίζει το σχήμα μιας καρδιάς. Αν θέλετε ένα μοναδικό σχέδιο, δοκιμάστε αυτό.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 9

10. The Shoulder Heart

Έχετε αφήσει ποτέ την καρδιά σας στον ώμο σας; Αυτή είναι η ίδια σκιαγραφημένη καρδιά με τις άλλες εικόνες αλλά σε διαφορετικό σημείο.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 10

11. Η ραμμένη καρδιά

Αυτή η καρδιά δεν είναι μόνο ραμμένη, αλλά τρυπιέται επίσης. Είναι ένα απλό σχέδιο χωρίς πολλές λεπτομέρειες.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 11

12. The Crown Heart

Αυτή η στεφανωμένη καρδιά είναι ένα απλό αλλά όμορφο σχέδιο. Λατρεύω το μικρό στέμμα πάνω από την καρδιά. είναι αξιολάτρευτο.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 12

13. Αγάπη

Υπάρχει μια καρδιά κάπου σε αυτό το σχέδιο, αλλά μου αρέσει ο κομψός ρυθμός της λέξης αγάπη.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 13

14. Το τατουάζ με τα δάχτυλα

Ένα άλλο παράδειγμα της καρδιάς, αυτή τη φορά, τοποθετείται στο δάχτυλο.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 14

15. The Heart Dot

Αν ψάχνετε για κάτι απλό, τότε αυτό το απλό τατουάζ καρδιάς μπορεί να είναι αυτό που ψάχνετε.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 15

16. The Heart Musical

Αυτό το χαριτωμένο σχέδιο αποτελείται από μια μουσική νότα και τελείωσε με καρδιά.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 16

17. The Backside Design

Αυτός ο σχεδιασμός είναι εξαιρετικός για κάποιον με τατουάζ μεσαίου μεγέθους. Η καρδιά είναι στην κορυφή του σχεδιασμού.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 17

18. Καρδιά αιωνιότητας

Ένα υπέροχο σχέδιο που μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε. Το σύμβολο της αιωνιότητας βρίσκεται στο εσωτερικό της καρδιάς.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 18

19. A Sprinkling of Hearts

Ένα γλυκό σχέδιο που αποτελείται από κυματιστές καρδιές.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 19

20. Μια κόκκινη καρδιά

Η πιο μικροσκοπική καρδιά σε έντονο κόκκινο χρώμα. Μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 20

21. Καρδιά Γεμάτη Άνθρωπους

Αυτή η καρδιά είναι γεμάτη ανθρώπους. Είναι υπέροχο ενιαίο τατουάζ φτιαγμένο σε καρδιά.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 21

22. Διαπλεκόμενο σχέδιο

Ένα άλλο παράδειγμα της καρδιάς της αιωνιότητας. Αυτό είναι περισσότερο ένα περίγραμμα και μπορεί να τοποθετηθεί στον καρπό.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 22

23. Origami Heart

Αυτός ο λεπτομερής σχεδιασμός καρδιάς είναι ένα έργο τέχνης. Δεν είναι μεγάλο σχέδιο και μπορεί να τοποθετηθεί τέλεια.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 23

24. Η καρδιά που κλαίει

Ένα μεγάλο σχέδιο καρδιάς έχει αυτή την καρδιά να κλαίει δάκρυα αλιγάτορα. Είναι τόσο πολύχρωμο που το σχέδιο εμφανίζεται.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 24

25. Ένα καρδιακό μήνυμα

Αυτή η καρδιά είναι γεμάτη ελπίδα και αγάπη. Το μήνυμα δημιουργεί την καρδιά κάνοντας ένα υπέροχο σχέδιο.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 26

26. Αγάπη και Αιωνιότητα

Αυτό είναι ένα άλλο παράδειγμα της καρδιάς της αιωνιότητας. Το σύμβολο της αιωνιότητας δημιουργεί την καρδιά με τη λέξη αγάπη μέσα της.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 27

27. Να ραφτούν

Αυτή η φωτεινή κόκκινη καρδιά είναι ραμμένη ακριβώς στο δέρμα σας. Η καρδιά τρυπιέται επίσης μιλώντας για μια ραγισμένη καρδιά.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 28

28. Μια φλεγόμενη καρδιά

Ένα μεγάλο τατουάζ με φωτεινή κόκκινη καρδιά που φλέγεται στην κορυφή. Η φλεγόμενη καρδιά μιλά για πάθος και έντονη αγάπη.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 30

29. Για την αγάπη της μαμάς

Μια φωτεινή κόκκινη καρδιά με το όνομα της μαμάς. Αυτό το τατουάζ είναι εξαιρετικά δημοφιλές για άτομα με ισχυρές σχέσεις με τις μητέρες τους.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 31

30. Crowning Your Heart

Αυτή η στρογγυλεμένη καρδιά είναι γεμάτη και φωτεινή. Είναι στολισμένο με ένα στέμμα και μερικά λουλούδια.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 32

31. A Heart Swirl

Ένα πρωτότυπο σχέδιο που σίγουρα θα λατρέψετε. Μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 33

32. Γεωμετρικά Σχέδια

Τι υπέροχο σχέδιο που αποτελείται από γεωμετρικά σχήματα. Τα χέρια δημιουργούν την καρδιά ακριβώς εκεί που πρέπει.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 34

33. Αγάπη στο Δάχτυλο

Η αγάπη έγραψε στο δάχτυλο με καρδιά ως το Ο.

Τα πιο δημοφιλή σχέδια τατουάζ καρδιάς για κορίτσια

34. Gunshot Hearts

Αυτές οι δροσερές καρδιές που έχουν το όνομα Ρωμαίος και Ιουλιέτα είναι αληθινές σύντροφοι ψυχής. Μία καρδιά έχει ακόμη και τραυματισμό από πυροβολισμό.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 36

35. Συνδέοντας καρδιές

Αυτές οι δύο καρδιές συνδέονται μεταξύ τους για να ενώσουν δύο εραστές μαζί. Ένα ασπρόμαυρο σχέδιο που είναι ιδανικό για αγάπη.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 37

36. Mini Hearts

Αυτή η καρδιά είναι αρκετά μικρή για να τοποθετηθεί στο πλάι ενός δακτύλου.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 38

37. Μια καρδιά Αυτο ειναι Τέχνη

Αυτός ο σχεδιασμός καρδιάς μοιάζει σαν να είναι ζωγραφισμένος στο δέρμα. Αν θέλετε κάτι φωτεινό, δοκιμάστε αυτό το σχέδιο.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 39

38. Τατουάζ Valentine

Αν σας αρέσει η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τότε κοιτάξτε αυτό το σχέδιο τατουάζ. Είναι όμορφο και φωτεινό για τους ρομαντικούς στην καρδιά.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 40

39. Love Doves

Αυτό το περίγραμμα του περιστεριού είναι ένα γλυκό σχέδιο και κρατάει μια καρδιά.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 41

40. Αστέρια και καρδιές

Μια καρδιά γεμάτη αστέρια. Τα φωτεινά χρώματα κάνουν πραγματικά την καρδιά ένα εκπληκτικό σχέδιο.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΜΕΡΑ

41. Μια φλόγα καρδιάς

Ένα άλλο παράδειγμα φλόγας που βγαίνει από ένα μπουκάλι σε σχήμα καρδιάς. Αυτό είναι προς τιμή της μαμάς και του μπαμπά.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 43

42. Καρδιακά αρχικά

Αυτή η καρδιά δημιουργείται από τα αρχικά δύο εραστών. Είναι ένα πρωτότυπο σχέδιο αν θέλετε κάτι μοναδικό.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 44

43. Καρδιές στον ατμό

Φωτεινά ροζ και μοβ κάνουν πραγματικά αυτό το τατουάζ καρδιάς pop. Αν θέλετε κάτι που ξεχωρίζει, δοκιμάστε αυτό το σχέδιο.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 45

44. Μια καρδιά στα ράμματα

Μου αρέσει αυτό το σχέδιο γιατί είναι πραγματικά πρωτότυπο. Ένα νήμα ακολουθεί τις καρδιές ένα προς ένα δημιουργώντας ένα υπέροχο σχέδιο.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 46

45. Anchored Heart

Maybeσως η αγάπη για την ιστιοπλοΐα να εμπνέει αυτό το τατουάζ καρδιάς ή ίσως να είναι εμπνευσμένη από κάποιον που έχει μια αγκυροβολημένη αγάπη.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 47

46. ​​Φτερωτές καρδιές

Αυτός ο σχεδιασμός είναι αυτός της φτερωτής καρδιάς. Είναι για το ελεύθερο πνεύμα που πιστεύει στο πάθος και την αγάπη.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 48

47. Ο αγαπημένος

Αυτό το τατουάζ αντιπροσωπεύει την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου. Τα σπασμένα κομμάτια αντιπροσωπεύουν τη θλίψη ενώ το όνομα και η ημερομηνία είναι εκεί ως υπενθύμιση.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 49

48. Μια Κρεμαστή Καρδιά

Είναι ένα γραφικό σύμβολο μιας ραγισμένης καρδιάς που μπορεί να μην είναι για όλους. Αντιπροσωπεύει το θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 50

49. Μια ενωμένη καρδιά

Αυτό είναι ένα ασυνήθιστο σχέδιο που αντιπροσωπεύει μια ενωμένη σχέση με μια καρδιά στη μέση.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 51

50. Κλείδωμα και κλειδί

Ένα σχέδιο κλειδαριάς και κλειδιού που σίγουρα θα γεμίσει την καρδιά σας με αγάπη.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 52

51. Ένα σχέδιο καρδιάς

Ένα υπέροχο σχέδιο που έχει μια καρδιά ανάμεσα στα αμπέλια.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 53

52. Μια δήλωση αγάπης

Το μοβ φαίνεται υπέροχο με αυτό το σχέδιο και αντιπροσωπεύει την αγάπη για τον εαυτό ή την αγάπη ενός άλλου.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 54

53. Two Sides of a Heart

Μια μικρή καρδιά που ολοκληρώνεται μόνο όταν είστε οι δυο σας μαζί.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 55

54. Μια βαθιά καρδιά

Αυτή η καρδιά φαίνεται υπέροχη στον αστράγαλο.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 57

55. Ένα ζευγάρι καρδιές

Ένα απλό σχέδιο για δύο εραστές.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 58

56. In Memory Of

Ένας πολύ καλός τρόπος για να αναπαραστήσετε την απώλεια ενός αγαπημένου σας προσώπου.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 59

57. Κόκκινη αιωνιότητα

Ένα άλλο παράδειγμα της καρδιάς της αιωνιότητας με λίγο χρώμα.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 60

58. Τατουάζ χεριών

Αυτές οι καρδιές πάνε όλες μαζί στο χέρι.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 61

59. Η Καρδιά

Μια περίγραμμα καρδιά στο δάχτυλο από κάτω.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 62

60. Μια καρδιά από κορδέλες

Αυτή η καρδιά δημιουργείται με κορδέλες ως μοναδικό σχέδιο.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 63

61. Πιτσιλιές χρώματος

Αυτά τα σχέδια καρδιάς φαίνονται ζωγραφισμένα και το ένα κομμάτι κόβεται και τοποθετείται στον άλλο βραχίονα.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 64

62. Η Μαύρη Καρδιά

Αυτή η μαύρη καρδιά αντιπροσωπεύει συνήθως μια ραγισμένη καρδιά ή την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου. Είναι ένα όμορφο σχέδιο με μια πινελιά χρώματος.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 65

63. Η καρδιά που στάζει

Λίγες καρδιές παρατάχθηκαν με την τελευταία καρδιά να στάζει σαν χυμένο μελάνι. Ένας απλός σχεδιασμός που κρατά μια ισχυρή δήλωση.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 66

64. Ένα νήμα καρδιάς

Αυτή η μικροσκοπική καρδιά είναι ραμμένη απλά με νήμα.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 67

65. Μεγαλύτερη Καρδιά

Αυτός ο σχεδιασμός καρδιάς είναι ένα άλλο παράδειγμα της σκιαγραφημένης καρδιάς αλλά σε μεγαλύτερο μέγεθος. Τοποθετείται κοντά στην πραγματική καρδιά ως ένα απλό τατουάζ.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 68

66. Μισή καρδιά

Αυτή η μισή καρδιά είναι ένα γλυκό και απλό σχέδιο που μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 69

67. Ένας Κτύπος της Καρδιάς

Αυτός ο καρδιακός παλμός τοποθετείται ακριβώς στον καρπό.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 70

68. Εμπνευσμένο από την Αγάπη

Μια καρδιά που δημιουργήθηκε με λέξεις και είναι εμπνευσμένη από την αγάπη.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 71

69. Παφλασμοί Αγάπης

Αυτή η καρδιά μοιάζει με ακουαρέλα. Ένα όμορφο σχέδιο που σίγουρα θα λατρέψετε για πάντα.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 72

70. The Lifeline

Η σωτηρία που τελειώνει με μια καρδιά, είναι ένα μεγάλο σύμβολο αγάπης.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 73

71. Πάντα Αγάπη

Η αγάπη που δημιουργεί μια καρδιά μέσα από τη γλώσσα της. Είναι ένα ιδιαίτερο σχέδιο που θα σας θυμίσει την πραγματική σας αγάπη.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 74

72. Κτύπημα καρδιάς

Ένα άλλο παράδειγμα της σωτηρίας της καρδιάς.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 75

73. Μια καρδιά με φτερά

Μια απλή καρδιά σχεδιασμένη με φτερά.

σχέδια τατουάζ καρδιάς 76