Μια πρόσφατη μελέτη στις ΗΠΑ αποκάλυψε ότι το 85% των ανθρώπων πιστεύει ότι τα αρσενικά είναι πιο πιθανό να κάνουν τατουάζ, αντίθετα, Το 59% του πληθυσμού με τατουάζ αποτελείται από γυναίκες. Τώρα ζούμε σε μια εποχή όπου τα τατουάζ είναι κοινός τόπος και δεν θεωρείται πλέον ψευδές φαινόμενο για ένα θηλυκό να εμφανίζει τατουάζ. Τα τατουάζ είναι ένας πολύ καλός τρόπος έκφρασης μέσω της τέχνης του σώματος και έχουμε συγκεντρώσει 125 από τις αγαπημένες μας ιδέες τατουάζ για κορίτσια.

Σχέδιο φάντασμα

τατουάζ φάντασμα

Θα ξεκινήσουμε με αυτό το σχέδιο φάντασμα. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση προς τα μικρότερα, μινιμαλιστικά τατουάζ και όχι τα παραδοσιακά βαριά μελάνια. Επίσης δείχνει ότι τα κορίτσια δεν περιορίζονται μόνο στο να κάνουν «κοριτσίστικα τατουάζ». Το φάντασμα κινουμένων σχεδίων είναι διασκεδαστικό, ενώ δεν ήταν πολύ τρομακτικό. Τα μικρότερα τατουάζ γίνονται επίσης πιο δημοφιλή στις μέρες μας καθώς είναι πιο προσιτά και συχνά οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν μερικά μικρότερα τατουάζ με το ίδιο κόστος με ένα μεγαλύτερο. Για να μην αναφέρουμε ότι είναι επίσης πολύ πιο εύκολο να κρυφτούν/κρυφτούν εάν χρειαστεί για δουλειά.

Περισσότερα ακολουθούν.

12-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για τα κορίτσια να κάνουν τατουάζ είναι γύρω από τα πόδια και τους αστραγάλους. Φαίνεται λιγότερο μια δέσμευση για ένα έργο τέχνης για όλη σας τη ζωή, επειδή είναι λιγότερο αισθητό και εύκολα συγκαλύψιμο. Τα πόδια επίσης δεν θεωρούνται γενικά το πιο όμορφο μέρος του σώματος, οπότε μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος να τα κάνετε να φαίνονται πιο όμορφα και να προσθέσετε κάποια τέχνη σε αυτά.

Π.

13-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Ένα άλλο κοινό μικρό τατουάζ που κάνουν οι άνθρωποι είναι ένα απλό γράμμα. Το γράμμα P μπορεί να συμβολίζει το όνομα του ατόμου, το όνομα κάποιου που είναι σημαντικό για αυτούς ή ακόμα και το περιοδικό σύμβολο για τον Φώσφορο. Υπάρχουν χιλιάδες γραμματοσειρές για να διαλέξετε και ευτυχώς με γράμματα είναι εύκολο να τις δοκιμάσετε στον υπολογιστή σας προτού επιλέξετε ποια θα είναι καλύτερη.

Σχεδιασμός λωτού.

πλάτη τατουάζ λωτού

Εκτός από ένα όμορφο τατουάζ αισθητικά, ο λωτός είναι επίσης ένα πολύ δημοφιλές σχέδιο επειδή έχει πολύ νόημα πίσω του. Παραδοσιακά ο λωτός συμβολίζει τη θεϊκή ομορφιά και καθαρότητα και το ξεδίπλωμα των φύλλων αντιπροσωπεύει την ανάπτυξη της ψυχής καθώς και την πνευματική αφύπνιση.

Ιδέες για τατουάζ Dreamcatcher

ονειροπαγίδα-τατουάζ

Ο ονειροπαγός έχει πολύ ιστορικό και πολιτιστικό νόημα και η προέλευσή του είναι από φυλές των Ινδιάνων της Αμερικής, όπου οι γυναίκες έκαναν τα παιδιά τους να τα εμποδίσουν να βλέπουν εφιάλτες. Είναι πολύ δημοφιλή και μπορούν να τοποθετηθούν σε πολλά διαφορετικά σημεία στο σώμα. Είναι επίσης εξαιρετικά για να προσαρμοστείτε στο δικό σας μοναδικό στυλ.

Τόξο και βέλος.

τόξο και βέλος τατουάζ

Το τόξο και το βέλος είναι ένα δημοφιλές τατουάζ τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, όπως και το βέλος από μόνο του. Το τόξο έχει πολλές διαφορετικές έννοιες, συμπεριλαμβανομένων των αναφορών στο τόξο των Cupids καθώς και της λήψης για τα αστέρια. Τα τόξα είναι επίσης πολύ προσαρμόσιμα στο δικό σας γούστο.

Βασίλισσα των συλλόγων.

17-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Τα σύμβολα καρτών είναι από καιρό δημοφιλή σύμβολα για να μελανωθούν. Ο άσος των φτυάρι είναι συνήθως ο πιο δημοφιλής, αλλά δεν είναι πολύ πίσω οι Βασίλισσες. Η βασίλισσα των συλλόγων συμβολίζει έναν ισχυρό και θετικό άνθρωπο. Τα τατουάζ ανάμεσα στα δάχτυλα συνήθως πρέπει να ξαναγίνονται κάθε λίγα χρόνια καθώς ξεθωριάζουν λόγω της ποσότητας τριβής που συμβαίνει εκεί.

λιοντάρι.

18-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Το λιοντάρι είναι ένα άλλο σχέδιο που ήταν δημοφιλές εδώ και πολύ καιρό και παραμένει μέχρι σήμερα. Αντιπροσωπεύει κάποιον που είναι πιστός, ισχυρός και θαρραλέος. Είναι επίσης το σύμβολο πολλών αθλητικών συλλόγων και οικογενειακών εμβλημάτων, οπότε αυτοί είναι μερικοί άλλοι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι μπορεί να το αποκτήσουν.

Γεωμετρικός.

Επεξεργασμένο με VSCOcam με προεπιλογή a8

Τα γεωμετρικά τατουάζ είναι ίσως ένα από τα πιο μοντέρνα σχέδια των τελευταίων δύο ετών. Φαίνονται υπέροχα, είναι διαχρονικά και δεν είναι πολύ ακριβά. Παρακάτω είναι ένα παράδειγμα ασημί και μαύρου στο αντιβράχιο, το οποίο είναι ένα πολύ δημοφιλές σημείο για τους ανθρώπους να κάνουν τατουάζ τώρα που είναι πιο κοινωνικά αποδεκτά και δεν περιορίζονται απαραίτητα σε περιοχές που πρέπει να καλύψετε πια.

παγκόσμια αλήθεια.

Βίβλος-στίχοι-τατουάζ

Πάνω είναι ένα απόσπασμα από διάσημο ράπερ και μουσικό Immortal Technique. Το νόημα της φράσης είναι ότι ακόμη και αν πολλοί άνθρωποι πιστεύουν σε κάτι, δεν είναι απαραίτητα αληθινό.

Σχεδιασμός μανικιών

Πάνω είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα τατουάζ με μανίκια με εναλλακτικό ή hipster στυλ. Συνήθως αυτό θα περιλαμβάνει την επιλογή ενός ευρέως γενικού θέματος όπως η φύση στο παραπάνω και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να συνεχίσετε να προσθέτετε σε περισσότερες από μερικές συνεδρίες τατουάζ.

Pikachu.

τατουάζ pikachu

Η τέχνη του τατουάζ έχει προχωρήσει πολύ την τελευταία δεκαετία και μαζί με τις εξελίξεις στην τεχνολογία και το στυλ, υπάρχει μια μεγάλη κίνηση προς εναλλακτικά στυλ, όπως η παραπάνω μοντέρνα μορφή με εφέ πιτσιλίσματος μελανιού και στάξιμο χρώματος.

Πουλιά αστραγάλου.

23-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Τα πουλιά είναι ένα πολύ ευέλικτο σχέδιο. Από πολύ λεπτομερείς αετούς που καλύπτουν ολόκληρους ανθρώπους μέχρι απλούς γλάρους, όπως αυτούς που φαίνονται παραπάνω, όλοι φαίνονται υπέροχοι και μπορούν επίσης να έχουν πολύ νόημα, όπως η πτήση, το άνοιγμα των φτερών σας και η υπέρβαση των προκλήσεων στη ζωή σας.

Λευκό μελάνι.

24-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Παραδοσιακά τα τατουάζ γίνονταν πάντα με μαύρο ή μερικές φορές μπλε μελάνι. Σήμερα υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικά χρώματα μελανιού και ένα από τα εκπληκτικά δημοφιλή είναι το λευκό μελάνι. Ενώ συνήθως προορίζεται για σκίαση, μπορεί επίσης να λειτουργήσει καλά από μόνο του ως ένα πιο λεπτό σχέδιο όπως το παραπάνω απόσπασμα.

Φεγγάρια.

25-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Παρόμοια με το προηγούμενο γεωμετρικό τατουάζ, το παραπάνω σχέδιο απεικονίζει τον πλήρη κύκλο του φεγγαριού από ημισέληνο σε πλήρη και πίσω σε μισοφέγγαρο ξανά.

Λαγουδάκι φεγγάρι.

26-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Οι χαριτωμένοι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων είναι μια δημοφιλής επιλογή, ιδιαίτερα μεταξύ των κοριτσιών που αναζητούν κάτι όμορφο και νοσταλγικό.

Μισοφέγγαρο.

27-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Εδώ είναι ένα άλλο παράδειγμα ενός πολύ απλού αλλά κομψού σχεδιασμού τατουάζ μιας ημισελήνου. Τα μισά μισοφέγγαρα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή μεταξύ των θηλυκών καθώς είναι σύμβολο της θηλυκής δύναμης.

Τατουάζ κουνελιού.

28-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Εάν είστε λάτρης του κουνελιού και ενδιαφέρεστε για μια ζωή σαν το σχέδιο, τότε αυτό είναι σίγουρα το τατουάζ για εσάς. Ο καλλιτέχνης κατάφερε να κάνει μια σπουδαία δουλειά δημιουργώντας μια ζωή σαν κουνέλι χρησιμοποιώντας μόνο μαύρο μελάνι. Το μαύρο μελάνι είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή καθώς διατηρεί το χρώμα του το καλύτερο από όλα τα μελάνια.

Μονόκερος.

Πάνω μπορείτε να δείτε μια σειρά από διαφορετικά τατουάζ, συμπεριλαμβανομένου ενός επικού τατουάζ μονόκερου που αναδύεται από το μηριαίο οστό και μέχρι την κοιλιά, καθώς και ένα σχέδιο με στυλ λεοπάρδαλης που περνάει από τον ώμο της.

Πουλιά σε ένα δέντρο.

30-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Τα πουλιά είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τατουάζ που κάνουν τα κορίτσια. Πάνω είναι ένας υπέροχος σχεδιασμός στυλ σιλουέτας πουλιών αγάπης σε ένα κλαδί δέντρου. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συμβολίσετε την αγάπη σας ο ένας για τον άλλον και θα μπορούσε να είναι ένας από αυτούς που έχετε παντρευτεί πρόσφατα ή έχετε ερωτευτεί και θέλετε να το θυμηθείτε..

Πυξίδα.

τατουάζ πυξίδας

Οι πυξίδες παραδοσιακά τατουάζονταν σε ναυτικούς και λάτρεις της βαρκάδας. Συμβολίζουν όχι μόνο τη θάλασσα, αλλά και την εύρεση κατεύθυνσης στη ζωή σας ή ένα συγκεκριμένο ταξίδι που ξεκινήσατε. Σήμερα είναι δημοφιλείς για αισθητική αξία, καθώς και για άτομα όπως σακίδια πλάτης που έχουν κάνει πολλά ταξίδια και θέλουν σχέδιο πυξίδας. Μερικοί θα έχουν ακόμη και την πυξίδα προς την κατεύθυνση του σπιτιού τους από όπου έχουν μετακομίσει για να έχουν μια υπενθύμιση από πού προέρχονται.

Καμπότζης.

32-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Η Καμπότζη έχει πλούσια ιστορία και πολύ αρχαίους ναούς, έχει επίσης υπέροχους χαρακτήρες και λέξεις. Ως εκ τούτου, έχει γίνει αρκετά δημοφιλές για τους ανθρώπους να κάνουν τατουάζ όταν ταξιδεύουν στην Καμπότζη. Έγινε ακόμη περισσότερο την τελευταία δεκαετία από τότε που η ηθοποιός του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί πήγε κάτω από το g*n με ένα τατουάζ στυλ Khmer στην πλάτη της και από τότε πολλοί έχουν αντιγράψει αυτό το στυλ.

Τατουάζ με δάχτυλα.

τατουάζ με δάχτυλα για κορίτσια

Ιστορικά, τα τατουάζ με τα δάχτυλα είναι λίγο κακά. Συνήθως, προορίζονταν μόνο για ποδηλάτες και μέλη συμμοριών, θεωρούνταν επίσης λίγο ψεύτικο αν θέλατε να βρείτε μια αξιοσέβαστη δουλειά. Σήμερα, ωστόσο, είναι πιο συνηθισμένοι και κοινωνικά αποδεκτοί. Τα παραδοσιακά τατουάζ με τα δάχτυλα έπρεπε να αποκτήσουν «ΑΓΑΠΗ» από το ένα χέρι και στη συνέχεια να «ΜΙΣΟΥΝ» από τα άλλα γόνατα, αυτό ήταν ένα σχέδιο που έγινε δημοφιλές από τους χαρακτήρες της ταινίας. Γενικά οι άνθρωποι θα πάρουν είτε δύο λέξεις τεσσάρων γραμμάτων στις αρθρώσεις τους είτε μία οκτώ ή δέκα γράμματα στα δύο χέρια τους.

Κουνελάκι αυτιών.

34-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Εδώ είναι ένα άλλο παράδειγμα του δημοφιλούς σχεδίου κουνελιού, αυτή τη φορά με περισσότερο στυλ κινουμένων σχεδίων. Πίσω από το αυτί είναι ένα πολύ δημοφιλές σημείο για τα θηλυκά να κάνουν τατουάζ, συνήθως είναι λίγο μικρότερα από αυτό, αλλά είναι ακόμα αρκετά εύκολο να καλυφθούν αν έχετε πιο μακριά μαλλιά.

Λουλούδια.

35-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Τα λουλούδια είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια για αρσενικά και θηλυκά. Ειδικά τριαντάφυλλα και άνθη λωτού. Η απόκτηση ενός σχεδίου λουλουδιών όπως το παραπάνω μπορεί να λειτουργήσει και με μαύρο μελάνι ή ακόμα και να το βάλετε αργότερα αν θέλετε να το αλλάξετε.

Μισό μανίκι.

36-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Το μισό μανίκι είναι γενικά το προτιμώμενο στυλ τατουάζ βραχίονα αυτή τη στιγμή. Σε αντίθεση με το πλήρες μανίκι, σας επιτρέπει να καλύψετε τα τατουάζ σας με ένα μπλουζάκι, αν χρειαστείτε για δουλειά ή οποιαδήποτε άλλη περίσταση. Σημαίνει επίσης ότι δεν χρειάζεται να κάνετε τατουάζ στον αγκώνα σας, η οποία μπορεί να είναι μια δύσκολη περιοχή για εργασία και συχνά περιορίζεστε στους τύπους στυλ που μπορείτε να μελάνετε εκεί.

Περιστέρι.

37-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Περιστέρια όπως το παραπάνω έχουν πολλές διαφορετικές έννοιες. Χρησιμοποιούνται συνήθως σε γάμους και απαλλάσσονται από τα κλουβιά ως σύμβολο αγάπης, ειρήνης και της νέας σας ζωής που αρχίζει να απογειώνεται μαζί. Είναι ένα απλό και διαχρονικό σχέδιο που σίγουρα δεν θα μετανιώσετε και μπορείτε εύκολα να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σώμα σας.

Αγάπη-καρδιά.

38-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Το δεύτερο δάχτυλο από το δάχτυλο ροζ στο αριστερό χέρι είναι κοινώς γνωστό ως «δαχτυλίδι» και συχνά προορίζεται για μια βέρα ως ένδειξη ότι είστε παντρεμένος. Είναι αρκετά συνηθισμένο μέρος για τα σύγχρονα ζευγάρια να κάνουν τατουάζ εκεί στη θέση ενός δαχτυλιδιού καθώς τα δαχτυλίδια είναι πολύ ακριβά ειδικά για να χάνονται! Ένα μικρό, απλό τατουάζ όπως η καρδιά αγάπης παραπάνω φαίνεται όμορφο και είναι επίσης εύκολο να καλυφθεί εάν χρειαστεί.

Σχέδιο γόνατος.

μικρό τατουάζ για κορίτσια

Τα παραπάνω λουλούδια στα γόνατα είναι επίσης λουλούδια λωτού, αυτή τη φορά από το πουλί. Ο πλήρως ανοιγόμενος λωτός είναι ένα από τα ωραιότερα λουλούδια και επειδή έχει θέα από τα πουλιά δημιουργεί ένα ωραίο κυκλικό σχήμα που ταιριάζει καλά με το σχήμα του γόνατος.

Αφηρημένο χέρι.

40-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Αφηρημένα έργα τέχνης όπως το παραπάνω μπορούν να λειτουργήσουν πολύ καλά ως τατουάζ. Φροντίστε να τα δείτε να σκιαγραφούνται πρώτα καθώς δεν μετατρέπονται πάντα καλά σε μορφή τατουάζ. Συχνά οι άνθρωποι παίρνουν έργα τέχνης από τα αγαπημένα τους άλμπουμ ή καλλιτέχνες που μετατρέπονται σε λειτουργικά σχέδια.

Σταυρός αυτιών.

41-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Οι σταυροί ήταν πάντα ένα πολύ δημοφιλές σχέδιο για άντρες και γυναίκες. Είναι συνήθως γνωστό ότι αντιπροσωπεύουν άτομα χριστιανικής πίστης, αλλά μπορούν επίσης να είναι μόνο για την αισθητική του φύση. Είναι επίσης πολλές διαφορετικές παραλλαγές του σταυρού και έχουν όλες διαφορετικές έννοιες και προέλευση. Λόγω του πόσο απλό σχεδιασμό είναι, μπορούν πραγματικά να λειτουργήσουν οπουδήποτε στο σώμα σας.

Στυλ χέννας.

ιδέες χέννα τατουάζ

Τα τατουάζ στυλ Henna προέρχονται από την Ινδία και είναι συνήθως για γυναίκες και τοποθετούνται στο χέρι και τα δάχτυλα με πολλές διαφορετικές γραμμές και τελείες για να δημιουργήσουν ένα όμορφο μοτίβο. Η Henna είναι ένα στυλ μελάνης που χρησιμοποιείται και δεν είναι παραδοσιακά μόνιμο αλλά διαρκεί μόνο μερικές εβδομάδες, ωστόσο πολλοί άνθρωποι τα κάνουν τατουάζ μόνιμα επίσης.

Πίσω πλανήτες.

Τα τατουάζ που κατεβαίνουν κατευθείαν στη σπονδυλική στήλη μπορούν να φαίνονται πραγματικά υπέροχα και να σας δίνουν κάτι να επιδεικνύετε όταν φοράτε μια πλάτη με πλάτη. Το να έχουν παραταχθεί οι πλανήτες του ηλιακού συστήματος λειτουργούν πολύ καλά για αυτήν την περιοχή και ενώ μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να τους δείτε, σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τους άλλους.

Μαύρο τριαντάφυλλο.

Μαύρο-Τριαντάφυλλο-Τατουάζ

Το τριαντάφυλλο είναι ένα πολύπλοκο λουλούδι και λειτουργεί υπέροχα ως σχέδιο τατουάζ. Έχει πολλές διαφορετικές έννοιες, με το προφανές να είναι η λεπτή αγάπη και ομορφιά. Ωστόσο, το νόημα μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το χρώμα του τριαντάφυλλου καθώς και το άνοιγμα του λουλουδιού. Μερικοί άνθρωποι θα πάρουν τριαντάφυλλα για να θυμηθούν αυτά που έχουν χαθεί στη ζωή τους και μπορούν να λειτουργήσουν πολύ καλά σε δέσμες μαζί και να λειτουργήσουν υπέροχα τόσο σε χρώμα όσο και σε μαύρο μελάνι.

Γοργόνα.

45-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Από την ταινία της Disney Η Μικρή Γοργόνα, η μορφή της γοργόνας ήταν ένα δημοφιλές στυλ τόσο για κοστούμια όσο και για τατουάζ. Πιο πάνω μπορείτε να δείτε ένα υπέροχο παράδειγμα ενός θέματος κάτω από τη θάλασσα, στο αντιβράχιο. Τα σκιαγραφημένα στυλ είναι γενικά ασφαλείς επιλογές καθώς η παχύτερη εργασία γραμμής τα κάνει να διαρκούν περισσότερο και λιγότερο περίπλοκα έργα γραμμής που ενδέχεται να ανακατευτούν ή να ξεθωριάσουν με την πάροδο του χρόνου.

Σχέδια με δάχτυλα.

Επεξεργασμένο με κάμερα VSCO με προεπιλογή hb2

Παρακάτω είναι μια φωτογραφία που χρησιμεύει ως εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς τα απλά γεωμετρικά σύμβολα μπορούν να λειτουργήσουν ως υπέροχα τατουάζ με τα δάχτυλα. Σχέδια όπως το σύμβολο Chanel, κεραυνός, αγάπη καρδιά λειτουργούν καλά λόγω της απλής φύσης τους. Επειδή εργάζεστε με ένα μικρό χώρο με το δάχτυλο, είναι πάντα εξαιρετική ιδέα να το κρατήσετε όσο το δυνατόν πιο απλό.

Σενάριο ποδιών.

Παρόλο που είναι δύσκολο να διαβαστεί στη φωτογραφία, το ευρύτερο πλάνο σας δείχνει πώς το σενάριο μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά για να ενώσετε διαφορετικά τατουάζ. Βρίσκεται κάτω από ένα τατουάζ με σταυροειδή θεματολογία, έτσι είναι πιθανώς ένα πέρασμα από τη Βίβλο που εμπνέει ή έχει ένα πολύτιμο νόημα για το άτομο. Το σενάριο μπορεί να λειτουργήσει τέλεια στο πόδι και την πλάτη και επίσης να τυλίγεται όμορφα. Όταν επιλέγετε ένα τατουάζ σεναρίου, φροντίστε να αποκτήσετε κάποιον που έχει εμπειρία να κάνει ωραία γράμματα.

Πίσω ονειροπαγίδα.

Dreamcatcher-Tattoo

Εδώ είναι ένα άλλο παράδειγμα ενός αρκετά τατουάζ ονειροπαγίδας σε μια γυναικεία πλάτη. Τα φτερά που έχουν νόημα από μόνα τους στη μητρική αμερικανική κουλτούρα και όπως μπορείτε να δείτε το μοτίβο στην πραγματική ονειροπαγίδα μπορεί να προσαρμοστεί για να αναπαράγει λουλούδια.

Πικραλίδα.

49-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Η πικραλίδα έγινε πρόσφατα ένα δημοφιλές τατουάζ για τις γυναίκες, ειδικά στους πήχεις και τα πόδια τους. Ενώ δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο νόημα, έχει μια μοναδική σημασία για τους περισσότερους και αυτό είναι που το κάνει τόσο ξεχωριστό.

Ανθίζοντας λωτός.

50-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Αν κοιτάξετε αρκετά κοντά μπορείτε να δείτε ότι το συγκεκριμένο λουλούδι λωτού έχει σκιάσει με τελείες. Αυτό το στυλ μπορεί να πάρει πολύ χρόνο για να ολοκληρωθεί για τον τατουάζ, αλλά μπορεί να σας δώσει φανταστικό τελικό αποτέλεσμα.

Τριαντάφυλλα ποδιών.

τατουάζ ποδιών τριαντάφυλλο

Τα τριαντάφυλλα συνδυάζονται συνήθως με κρανία σε παραδοσιακά τατουάζ αμερικανικού στιλ. Όπως μπορείτε να δείτε από τα δαχτυλίδια της, είναι λάτρης του χέβι μέταλ και τα τατουάζ είναι πολύ δημοφιλή ανάμεσα στο μεταλλικό πλήθος, ιδιαίτερα τα παραδοσιακά στυλ που όχι μόνο έχουν κλασική εμφάνιση αλλά είναι ακόμα δημοφιλή επειδή είναι γνωστό ότι αντέχουν στο τεστ χρονικός.

Λωτός ώμων.

τατουάζ λωτού για κορίτσια

Εδώ είναι ένα πιο κοντινό πλάνο όπου μπορείτε να δείτε τατουάζ που είναι σκιασμένα με τελείες. Το υπέροχο με τα παραπάνω είναι ότι έχουν επιλέξει ένα θέμα και διατηρούν όλα τα σχέδιά τους παρόμοια, έτσι ώστε να συνεργάζονται καλά.

Ηλιοτρόπιο.

κορίτσι τατουάζ ηλίανθος

Σε αυτό το κορίτσι πρέπει να αρέσουν πολύ τα ηλιοτρόπια. Φορούν τόσο το φόρεμά της όσο και τατουάζ στο πλάι του βραχίονα της. Φυσικά είναι υπέροχο να κάνεις τατουάζ σε κάτι που είσαι πολύ παθιασμένος ή ερωτευμένος γιατί υπάρχει μικρότερη πιθανότητα να το μετανιώσεις ή να θέλεις να το αφαιρέσεις.

Το ΧΧ.

54-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Η εικόνα σε σχέδια στυλ εικόνας είναι πολύ δημοφιλής αυτή τη στιγμή. Σημαίνει να αποκτήσετε ένα σχήμα ή εικόνα που να έχει ένα άλλο μέσα του. Το εξωτερικό σχήμα είναι ένα Χ με τριαντάφυλλα στη μέση, έτσι είναι σαν να κάνεις δύο τατουάζ σε ένα.

Μανίκι λουλουδιών.

55-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Διαφορετικά από τα λουλούδια σε στυλ κουκκίδας πριν από ένα μανίκι κοριτσιών, μπορείτε να δείτε με το παραπάνω στυλ φαίνεται υπέροχο αλλά είναι εντελώς διαφορετικό. Είναι καλύτερο να αποκτήσετε στυλ που ταιριάζει και αυτά με σταθερή γραμμή λειτουργούν όπως το παραπάνω είναι βέβαιο ότι θα διατηρήσουν το χρώμα τους και θα διαρκέσουν περισσότερο.

Λύκος λουλουδιών.

Εδώ είναι ένα άλλο παράδειγμα της εικόνας σε σχεδιασμό στυλ εικόνας που αγγίξαμε νωρίτερα. Αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας έναν λύκο ως το κύριο μέρος της εικόνας και μεταμορφώνοντας τη μία πλευρά του προσώπου του σε ένα γεωμετρικό μοτίβο. Οι δυνατότητες με αυτά τα στυλ είναι ατελείωτες και σίγουρα μπορείτε να αποκτήσετε ένα μοναδικό τατουάζ κάνοντας κάτι τέτοιο.

Κουκουβάγια και κοράκι.

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε σχετικά με τα παραπάνω σχέδια είναι ότι το χρώμα φαίνεται εκπληκτικό και πραγματικά σκάει από το δέρμα. Αυτό μπορεί να σημαίνει μερικά πράγματα. Πρώτον ότι τα τατουάζ είναι σχετικά πρόσφατα ή αλλιώς ότι ο τατουάζ χρησιμοποιούσε μελάνι καλής ποιότητας και το άτομο έχει λάβει καλά μέτρα για τη φροντίδα των τατουάζ του, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, ειδικά δεδομένου ότι μπορείτε να ξοδέψετε πάνω από $ 1000 σε ένα τατουάζ στις μέρες μας.

Συνιστάται:

  • 116 Δροσερά σχέδια τατουάζ αντιβραχίου για αγόρια & Κορίτσια
  • 65 Ιδέες για τατουάζ Badass Elephant για άντρες και γυναίκες
  • 77 Καταπληκτικά σχέδια τατουάζ άγκυρας για όλες τις ηλικίες (με νοήματα)
  • 75 σχέδια τατουάζ καρδιάς που θα σας κάνουν να ερωτευτείτε ξανά
  • 71 από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ ζευγαριού που θα κρατήσουν την αγάπη σας για πάντα

Αερόστατο αστροναύτη.

Ένα άλλο εξαιρετικό παράδειγμα ενός έργου τέχνης μοντέρνου στυλ μετατράπηκε σε ένα υπέροχο τατουάζ. Μοιάζει με την τέχνη του δρόμου του Banksy ή παρόμοια και η σκίαση και η τοποθέτηση είναι φανταστική.

Πουλιά ώμων.

59-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Τα μεγάλα τοιχογραφικά κομμάτια όπως το παραπάνω που τοποθετούνται στην περιοχή της ωμοπλάτης φαίνονται ιδιαίτερα όμορφα στις γυναίκες. Ειδικά όταν γίνονται εξίσου όμορφα με αυτό των παραπάνω πουλιών.

Ελεύθερος.

60-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Εξίσου όμορφα είναι τα απλά σχέδια που τρέχουν κατά μήκος της βάσης των γυναικείων χεριών. Είναι απλά στη φύση τους και πολύ φθηνότερα από τις μεγάλες τοιχογραφίες, αλλά έχουν μια απλοϊκή ομορφιά, ειδικά όταν πρόκειται για λέξεις σαν «δωρεάν» που οι περισσότεροι θα εκτιμήσουν.

Σχεδιασμός δέντρων.

61-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σύμβολα στον κόσμο και η πλειοψηφία τους είναι ιδανικά για σχέδια τατουάζ. Έχουν διαφορετικές έννοιες που κυμαίνονται από σύμβολα μαγείας, θρησκευτικά, ιστορικά και ακόμη και επιστημονικά. Είναι πάντα καλύτερο να μάθετε τη σημασία πίσω από ένα σύμβολο πριν το κάνετε τατουάζ μόνιμα.

Σχεδιασμός στήθους.

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αρκετά δημοφιλές για τις γυναίκες να κάνουν τατουάζ είτε ανάμεσα είτε κάτω από το στήθος τους. Θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει δημοφιλής από τη pop-τραγουδίστρια Rihanna που έχει ένα τατουάζ αιγυπτιακού στιλ στο στήθος της που θεωρείται πολύ όμορφο.

Κοπάδι ελέφαντα.

63-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Οι ελέφαντες παραμένουν ένα δημοφιλές τατουάζ για τους ανθρώπους. Είναι το μεγαλύτερο χερσαίο ζώο στον κόσμο και ως εκ τούτου είναι σύμβολο δύναμης, δύναμης αλλά και σοφίας. Θεωρούνται επίσης καλή τύχη εάν ο κορμός τους είναι στραμμένος προς τα πάνω.

Τόξα.

Τα τόξα στο πίσω μέρος των γυναικείων ποδιών φαίνονται πραγματικά όμορφα και είναι ένα ωραίο θηλυκό σχέδιο.

Κυκλωτική εργασία.

65-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Ένα άλλο παράδειγμα μιας εικόνας που συνθέτει μια άλλη εικόνα είναι αυτός ο σχεδιασμός δέντρου σε σχήμα κυκλώματος στην πλάτη κάποιου που είναι απλός, μοντέρνος και σίγουρα μοναδικός.

Αλεπού καρπού.

66-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Εικονογραφήσεις από παιδικά βιβλία είναι δημοφιλή σχέδια τατουάζ για να χρησιμεύσουν τόσο ως νοσταλγικές υπενθυμίσεις των αγαπημένων σας παιδικών ιστοριών όσο και να λειτουργούν υπέροχα ως απλά σχέδια για εκείνους που θέλουν να εκφραστούν με την τέχνη του σώματος αλλά δεν θέλουν να έχουν μανίκια ή μεγάλα τατουάζ.

Ρολόι.

67-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Πάνω είναι ένα άλλο υπέροχο παράδειγμα σχεδίου αφηρημένου στυλ τατουάζ στο οποίο κάποιος έχει κάνει τη δική του πινελιά προτείνοντας ότι η μουσική είναι μια διαχρονική τέχνη.

Νυχτερίδες λαιμού.

68-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Εκτός από τα πουλιά, οι νυχτερίδες θα ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή ιπτάμενα ζώα που κάνουν οι άνθρωποι τατουάζ. Είναι ένα μυστηριώδες πλάσμα και έχουν γίνει ακόμη πιο δημοφιλείς από την κυκλοφορία των πιο πρόσφατων ταινιών Batman.

Bumble bee.

69-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Τα τατουάζ μελισσών είναι πολύ λιγότερο συνηθισμένα από τα λουλούδια και τα πουλιά, αλλά παρόλα αυτά φαίνονται όμορφα. Το μέλι εξακολουθεί να θεωρείται τροφή των θεών από πολλούς πολιτισμούς και ως εκ τούτου η μέλισσα θεωρείται πολύ ευγενές και εργατικό πλάσμα.

Παραμάνα.

70-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Αν ντύνεσαι να ράβεις ή να ράβεις, ένα απλό τατουάζ όπως μια καρφίτσα ασφαλείας μπορεί να είναι μια καλή ιδέα και να αναδείξει τη δημιουργική σου έξαρση.

Κιθάρα.

71-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Εάν έχετε δικαίωμα στη ζωντανή μουσική, όπως ροκ εν ρολ ή μπλουζ μουσική, μια κιθάρα θα μπορούσε να είναι ο σωστός σχεδιασμός για εσάς. Γενικά τα τατουάζ στον καρπό είναι απλή και απλή σιλουέτα των αντικειμένων.

Κοκκινολαίμης.

72-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Ένα όμορφο τατουάζ. Τα καφέ δεν είναι κοινά χρώματα μελανιού, αλλά σίγουρα μπορούν να λειτουργήσουν καλά με τέτοια σχέδια.

> <.

73-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Απλά σχήματα όπως τρίγωνα είναι πολύ δημοφιλή και μερικές φορές ακόμη και σύμβολα πληκτρολογίου όπως σωλήνες και αγκύλες.

κ.

74-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Ένα άλλο υπέροχο σχέδιο επιστολών. Μια υπέροχη ιδέα για όποιον έχει όνομα που αρχίζει με το γράμμα “Κ”.

Τόξο.

75-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Ένα απλό τόξο όπως το παραπάνω μπορεί να πάρει λίγα μόνο λεπτά για να τατουάζετε, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή αν κάνετε το πρώτο σας και δεν θέλετε να είστε κάτω από τη βελόνα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εμπορικό σήμα.

76-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Ένα αστείο μικρό σχέδιο που μπορεί να αναδείξει την πνευματικότητα και το χιούμορ σας.

Εκτυπώσεις Paw.

77-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Εάν είστε λάτρεις των ζώων και θέλετε να υπενθυμίσετε τα κατοικίδια ζώα που είχατε ή που πέθαναν πρόσφατα, τότε μερικές απλές εκτυπώσεις ποδιών μπορεί να είναι ένα πολύ όμορφο σχέδιο.

Τατουάζ g*n.

78-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Με την πρώτη ματιά μοιάζει με ένα πραγματικό τατουάζ g*n σφηνωμένο σε μια καλτσοδέτα, αν κοιτάξετε λίγο πιο κοντά αν και μπορείτε να δείτε ότι είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ ρεαλιστικό τατουάζ 3D στυλ. Η λεπτομέρεια και η σκίαση είναι εξαιρετικές σε αυτό το σχέδιο και σίγουρα θα είχαν γίνει από έναν πολύ ταλαντούχο καλλιτέχνη. Αν ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο στυλ τατουάζ, όπως αυτό που είναι πάνω από ένα υπέροχο μέρος για να βρείτε καλλιτέχνες, μπορεί να είναι τα κοινωνικά μέσα.

Πουλιά σε έναν κλάδο.

79-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Μερικοί περισσότερο αγαπούν τα πουλιά που κάθονται σε ένα κλαδί.

Ας είναι.

80-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Οι διάσημοι στίχοι του John Lennon είναι πάντα δημοφιλή σχέδια και μπορούν να φαίνονται υπέροχα σε ένα χειρόγραφο στυλ όπως αυτό.

Βουνά.

81-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Για σκι ή πεζοπορία στα βουνά; Maybeσως είχατε ένα ταξίδι στα Ιμαλάια πρόσφατα και θέλετε μια υπενθύμιση του καταπληκτικού ταξιδιού σας. Το τατουάζ στα βουνά όχι μόνο θα φαινόταν υπέροχο, αλλά μπορεί επίσης να γίνει η αρχή ενός μεγαλύτερου σχεδιασμού, όπου μπορείτε εύκολα να προσθέσετε σύννεφα και πουλιά αργότερα.

Loveheart.

τατουάζ αγάπης

Απλό, αλλά όμορφο.

Έλεγχος καρδιακών παλμών.

83-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Μας αρέσει πολύ αυτή η λήψη του σχεδιασμού της οθόνης στυλ καρδιακών παλμών.

Hashtag.

84-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Ένας άλλος απλός σχεδιασμός χαρακτήρων πληκτρολογίου που φαίνεται υπέροχος.

Μπαλόνι.

85-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Τα μπαλόνια είναι ένα άλλο παράδειγμα εξαιρετικής εικόνας για σχέδιο δακτύλων.

Μισό μισοφέγγαρο.

86-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Ένα άλλο σχέδιο μισής ημισελήνου.

Δάχτυλα τατουάζ.

87-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Σταυρός και κρανίο. Τα τατουάζ πολλαπλών δακτύλων μπορούν να φαίνονται υπέροχα μαζί και να συνδυάζονται καλά με βερνίκι νυχιών.

Σύμβολο ίσο.

88-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Το σύμβολο ισότητας έχει γίνει πολύ πιο δημοφιλές σχέδιο τα τελευταία χρόνια. Όχι επειδή οι άνθρωποι είναι μεγάλοι οπαδοί των μαθηματικών, αλλά μάλλον συμβολίζουν την ισότητα.

Ερωτηματικό.

Ένα ελαφρώς αναιδές τατουάζ που μπορεί να σας δώσει λίγη έμπνευση.

Ανανάς.

Αν είστε λάτρης των φρούτων και των ανανάδων, αυτό είναι ένα υπέροχο σχέδιο για εσάς.

Παραλάβετε το φορτηγό.

91-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Όπως μπορείτε να δείτε την έμπνευση στο βάθος με το κόκκινο φορτηγό παραλαβής των ατόμων.

Λεμόνι.

92-χαριτωμένα-τατουάζ-για-κορίτσια

Ένα άλλο παράδειγμα ενός ωραίου σχεδιασμού τατουάζ φρούτων.

Κρόνος.

93-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Πίσω από τη γη, ο Κρόνος θα ήταν ο πιο δημοφιλής πλανήτης που θα μπορούσαν να κάνουν οι άνθρωποι λόγω του δίσκου που κυκλοφορεί γύρω του.

Διαμάντι.

διαμάντι τατουάζ

Τα διαμάντια είναι ακριβά και αν τα αγαπάτε αλλά δεν μπορείτε να τα αντέξετε οικονομικά, μπορεί να αρκεί ένα τατουάζ με διαμάντια. Φαίνονται υπέροχα και είναι πολύ απλά και γρήγορα στην απόκτησή τους.

Λαγουδάκι.

95-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Ένα λαγουδάκι που ελέγχει το ρολόι τσέπης του. Αυτή είναι μια εικονογράφηση από ένα διάσημο παιδικό βιβλίο, ξέρετε ποιο είναι?

Μάτι.

μικρό τατουάζ ματιών για κορίτσια

Τα μάτια μερικές φορές μπορεί να φαίνονται ανατριχιαστικά ως τατουάζ, αλλά αυτό φαίνεται υπέροχο.

Γάτα.

97-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Το πίσω μέρος του λαιμού είναι ένα εξαιρετικό σημείο για να πάρουν μελάνι τα κορίτσια, καθώς συνήθως μπορούν να το καλύψουν με τα πιο μακριά μαλλιά όταν θέλουν.

Ίσοι.

98-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Ένα άλλο δροσερό μοιάζει με σύμβολο.

Αγάπη καρδιά.

99-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Μια άλλη άποψη για το διαρκώς δημοφιλές σχέδιο καρδιάς αγάπης.

Σύμβολα.

100-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Απλοί κύκλοι και σύμβολα αστρονομίας είναι επίσης πολύ δημοφιλή σχέδια τατουάζ για γυναίκες.

Μέλισσα.

101-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Ένα άλλο σχέδιο μελισσών, μπορείτε να το συγκρίνετε με το παραπάνω και να δείτε ότι έχουν πολύ διαφορετικά στυλ, αλλά και τα δύο φαίνονται υπέροχα.

Βέλος.

102-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσιαΕγώΑν ψάχνετε για ένα διαφορετικό τατουάζ από το παραπάνω είναι σίγουρα περισσότερο ένα τατουάζ αριστερού πεδίου. Οι κουκκίδες θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι αστερισμός και το βέλος να αντιπροσωπεύει τη λήψη για τα αστέρια.

Καφές.

103-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Ένα καλό για όλους τους λάτρεις του καφέ εκεί έξω.

Μαργαρίτα.

104-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Παρακάτω είναι ένα υπέροχο παράδειγμα της διαφοράς μεταξύ ενός παλαιότερου τατουάζ και ενός πιο φρέσκου. Όπως μπορείτε να δείτε, το αστέρι έχει ξεθωριάσει με την πάροδο του χρόνου και το λουλούδι της μαργαρίτας φαίνεται ωραίο και φρέσκο. Ευτυχώς, μπορείτε πάντα να επαναλάβετε τα τατουάζ εάν ξεθωριάζουν.

Paw αγάπη.

105-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Ένα τατουάζ για όλους τους λάτρεις του σκύλου και της γάτας εκεί έξω.

Ampersand.

106-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Κάτι διαφορετικό. Τατουάζ όπως αυτό μπορεί να είναι κρυπτικά και να έχουν μοναδική σημασία για το άτομο, ή θα μπορούσαν απλά να συμπαθούν το σύμβολο.

Gu*s.

Λίγο πιο άτακτο τατουάζ για το κακό κορίτσι εκεί έξω.

Φτερό.

Τα φτερά μπορούν να είναι όμορφα σχέδια τατουάζ και υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα για να διαλέξετε.

Πασχαλίτσα.

Μικρά σχέδια τατουάζ σκαθαριού είναι πολύ κατάλληλα τοποθετημένα στον καρπό, γιατί θα ήταν εύκολο να κρυφτούμε με ένα ρολόι που φοράμε. Αυτός ο σχεδιασμός είναι πολύ χαριτωμένος για να φορέσει ένα κορίτσι που φοβάται να επιδείξει το τατουάζ της.

Τα μικρά τατουάζ που τοποθετούνται στον καρπό είναι υπέροχα αν πρέπει να τα καλύψετε καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε ένα ρολόι χειρός.

Αστερίσκους.

110-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Ένας άλλος σχεδιασμός εναλλακτικού στυλ στο στήθος.

Κεράσια.

111-χαριτωμένα-τατουάζ-για-κορίτσια

Τα κεράσια ήταν πολύ δημοφιλή σχέδια για τα κορίτσια και αρχίζουν να επιστρέφουν καθώς έχουν αυτό το ρετρό βλέμμα τους.

ΜΟΥΣΙΚΗ.

112-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Η μουσική είναι μια παγκόσμια γλώσσα και πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι παθιασμένοι με αυτήν. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να κάνετε τατουάζ στη μουσική σας, από στίχους έως νότες, ακόμη και καλλιτεχνικά άλμπουμ.

Πεταλούδα.

113-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Η πεταλούδα βρίσκεται ακριβώς στην κορυφή της λίστας για δημοφιλή τατουάζ κυρίας και με καλό λόγο. Είναι όμορφοι και αντιπροσωπευτικοί του μετασχηματισμού από κορίτσι σε γυναίκα.

Καρδιά.

114-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Το κάτω μέρος του ποδιού προορίζεται να είναι μια από τις πιο οδυνηρές περιοχές για να κάνετε τατουάζ, έτσι αυτό είναι μόνο για τους γενναίους.

Λευκό φεγγάρι.

115-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Ένα άλλο παράδειγμα ορισμένων τατουάζ που έχουν γίνει με λευκό μελάνι. Είναι δύσκολο να παρατηρηθούν από μακριά και μερικές φορές μπορεί να μοιάζουν με ουλές.

πολεμιστής.

116-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Ένα υπέροχο σχέδιο σεναρίου.

Ο κόσμος.

117-χαριτωμένα-τατουάζ-για-κορίτσια

Έπρεπε να ρίξουμε μια δεύτερη ματιά σε αυτό για να συνειδητοποιήσουμε ότι η σαύρα δεν είναι ένα πραγματικό τατουάζ, αλλά ο παγκόσμιος χάρτης είναι σίγουρα. Πολλοί άνθρωποι θα χρωματίσουν ακόμη και σε χώρες ή ηπείρους που επισκέπτονται καθώς πηγαίνουν.

Κρουασάν.

118-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Για τον λάτρη αυτής της γαλλικής απόλαυσης ζαχαροπλαστικής.

Δράκος μισό μανίκι.

119-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Οι δράκοι είναι υπέροχοι τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια για να κάνουν τατουάζ. Έχουν πολύ ιστορία και νόημα πίσω τους και μπορούν να γίνουν σε μια ποικιλία στυλ.

Τριαντάφυλλα.

ροζ τατουάζ

Αυτά τα τριαντάφυλλα δεν έχουν ακόμη συμπληρωθεί, αλλά σας δείχνει πώς μπορούν να φαίνονται υπέροχα τόσο ως περιγράμματα είτε με κόκκινο μελάνι στη μέση.

Κουτάβια.

Χαριτωμένο σκυλί-τατουάζ

Ένα κορίτσι με μερικά φρέσκα τατουάζ που ψύχονται με τα κουτάβια της.

Αστρο θανάτου.

Αγαπάμε πραγματικά αυτό. Αν και μπορεί να μην είναι για όλους, νομίζω ότι κάθε θαυμαστής του Star Wars θα το εκτιμήσει.

Χάντρες και σταυρός.

123-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Ένα δροσερό σχέδιο που περιλαμβάνει χάντρες κομπολόι και ένα σταυρό. Μας αρέσει πολύ το πώς οι χάντρες του κομπολογιού σχηματίζουν μια καρδιά αγάπης σε αυτό.

Πλήρες μανίκι.

κορίτσια τατουάζ με πλήρες μανίκι

Μια καλή φωτογραφία ενός κοριτσιού με σχέδιο τατουάζ με πλήρες μανίκι που περιλαμβάνει δράκο και κορίτσι.

Μπαλόνι ζεστού αέρα.

Εάν είστε λίγο εναλλακτικοί και ψάχνετε για μια δροσερή βάση για να δουλέψετε ένα μοτίβο στο αερόστατο είναι μια καλή επιλογή.

Λουλούδια.

126-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Μερικά αλληλένδετα στελέχη που είναι πραγματικά απλά αλλά συγκινητικά.

λιβελούλα.

Ένα όμορφο σχέδιο τατουάζ πλάτης στη βάση του λαιμού.

Η γάτα Cheshire.

128-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Για όλους τους λάτρεις της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων εκεί έξω. Τα ροζ είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα γυναικείο τατουάζ και θα λάβετε πολλά κομπλιμέντα για αυτό το σχέδιο.

Σύγχρονο βιβλίο.

129-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Ένα σχέδιο ακουαρέλας που περιλαμβάνει ένα βιβλίο. Αυτό είναι ένα μοντέρνο στυλ που φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και απαιτεί έναν ταλαντούχο τατουάζ.

Ο κλέφτης.

130-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Ένας υπέροχος σχεδιασμός σε στιλ Χάρι Πότερ του χρυσού snitch από τα βιβλία.

Το φεγγάρι.

131-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Το φεγγάρι δεν χρειάζεται να γίνει μόνο σε μαύρα και γκρι, προσθέτοντας μερικά κόκκινα ή πορτοκάλια μπορεί να φαίνεται πολύ δροσερό.

Δαγκάνα.

1-χαριτωμένο τατουάζ-για-κορίτσια

Μια ωραία συστροφή στις προηγούμενες εκτυπώσεις ποδιών που δείξαμε.

Βιολέτα.

2-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Η βάση του λαιμού είναι μια πολύ καλή επιλογή σημείου για ένα κορίτσι που σκέφτεται να κάνει τατουάζ.

Πίσω από το αυτί.

3-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Όπως είναι πίσω από το αυτί. Μας αρέσουν πολύ αυτές οι εικόνες σε σχέδια στυλ εικόνας του Πίτερ Παν.

Σκύλος.

4-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Διαβάζει «Όσο δυνατός ήσουν» και αναμφίβολα αποτίει φόρο τιμής σε έναν ιδιαίτερο φίλο που έχασαν.

Διπλοί ανανάδες.

5-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Το να κάνετε ένα τατουάζ που ταιριάζει με έναν φίλο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σας θυμίζει ο ένας τον άλλον και να έχετε αντίστοιχα σχέδια.

Χείλος λουλούδι.

6-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Ένα δροσερό λουλούδι μοντέρνου στυλ όπου το λουλούδι μοιάζει με χείλη κάποιου.

Metallica

7-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Μπορεί να είναι δύσκολο να το δεις, αλλά αυτό το σχέδιο αποτελείται από αλληλένδετα M’s και είναι σύμβολο από το διάσημο αμερικανικό metal συγκρότημα Metallica.

Πουλί.

8-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Αν θέλετε ένα τατουάζ στο μπράτσο σας αλλά θέλετε επίσης να μπορείτε να το κρύψετε σχετικά εύκολα από ό, τι ο εσωτερικός δικέφαλος μυς είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επιλέξετε.

Ηλιος και ΦΕΓΓΑΡΙ.

9-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Η ωμοπλάτη είναι ένα πολύ όμορφο σημείο για να κάνουν τατουάζ οι γυναίκες. Έχουν την επιλογή να το καλύψουν με μια ζακέτα ή μπορούν επίσης να το δείξουν με μια πλάτη ή φόρεμα με πλάτη. Ο ήλιος και η σελήνη έχουν πολύ νόημα και για αυτούς.

ΕΥΤΥΧΗΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑ.

10-χαριτωμένα τατουάζ-για-κορίτσια

Η βασική έννοια του serendipity είναι καλή τύχη που δεν ψάχνατε. Αυτό βρίσκεται συχνά με τη μορφή μιας αγάπης της ζωής σας που δεν αναζητούσατε απαραίτητα. Μας αρέσει πολύ η γραμματοσειρά σε αυτήν που μοιάζει να την έθιξε ο τατουάζ. Υπάρχουν τατουάζ που εξειδικεύονται στο σενάριο και είναι πάντα εξαιρετική ιδέα να δείτε τη δουλειά τους πριν ξεκινήσετε.