70+ Skin Fade Haircut Ideas (Trendsetter για το 2021)

Αν ψάχνετε για ένα κούρεμα που είναι ενημερωμένο με τις τελευταίες τάσεις ανδρικών χτενισμάτων, μην ψάχνετε άλλο! Σας παρουσιάσαμε το κούρεμα στο δέρμα που ξεθωριάζει στο άρθρο μας για τις τάσεις των ανδρικών χτενισμάτων 2020 και τώρα, θα μάθετε τα πάντα για αυτό.

Πλαϊνό μέρος κοντό πομπαντούρ με μεσαίο δέρμα ξεθωριάζει@z_ramsey / Instagram

Το ξεθώριασμα του δέρματος είναι ιδιαίτερα μοναδικό γιατί ξεχωρίζει – ή, μάλλον, πετάγεται προς τα έξω. Η αντίθεση των ξυρισμένων πλευρών και μιας πλήρους κεφαλής μαλλιών τραβάει αμέσως την προσοχή. Είναι μια ιδιαίτερα μοντέρνα, σύγχρονη εμφάνιση και το καλύτερο από όλα, είναι εύκολο να το αποκτήσετε.

Το ξεθώριασμα του δέρματος επιτυγχάνεται κόβοντας τα μαλλιά όλο και πιο κοντά καθώς κινούνται προς το λαιμό. Ενώ ορισμένα κούρεμα απαιτούν τα μαλλιά να έχουν το ίδιο μήκος σε όλο το κεφάλι, το κούρεμα στο ξεθώριασμα του δέρματος απαιτεί το κόψιμο των μαλλιών σε μειούμενο μήκος.

Κούρεμα υψηλού δέρματος ξεθωριάζει, @tombaxter_hair / Instagram

Πώς μπορώ να κουρέψω το δέρμα ξεθωριάζει?

Το κούρεμα στο ξεθώριασμα του δέρματος είναι όλο στο ίδιο το κόψιμο. Δεν χρειάζεται καθόλου να χτενίζετε τα ξεθωριασμένα μαλλιά. είναι τα μαλλιά από πάνω που θες να χτενίσεις. Έτσι, για το κούρεμα του δέρματος, είναι σημαντικό να πάτε σε έναν κουρέα ή στυλίστα που έχει εμπειρία με το κόψιμο ή τουλάχιστον παρόμοιες περικοπές.

Σχετικά με τα μαλλιά στο πάνω μέρος του κεφαλιού: Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο τύπος του κούρεμα του δέρματος που ξεθωριάζει θα καθορίσει τι θα πείτε στον στιλίστα σας. Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παραλλαγές και τα στυλ εξασθένισης του δέρματος.

@zeke_the_barber / Instagram

Για τις πλευρές και την πλάτη, ωστόσο, είναι σχεδόν πάντα το ίδιο. Απλώς θα ζητήσετε από τον στυλίστα σας να ξεθωριάσει. Καθορίστε το σημείο εκκίνησης (ανάλογα με το ακριβές χτένισμα που επιλέγετε) και πείτε στον στυλίστα σας ότι θέλετε τα μαλλιά σας να ξεθωριάζουν στο δέρμα σας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα δείτε παιδιά με εξασθενίσεις δέρματος να έχουν ξεθωριάσει πολύ σύντομα. Πολλοί άνδρες συνήθως ζητούν μια πιο κοντή ρύθμιση κουρέματος όπως #3 ή #4 για το πάνω μέρος του ξεθωριάσματος (πάνω από τα αυτιά). Μερικά είναι τόσο σύντομα όσο το #2. Το μήκος της ρύθμισης της κουρευτικής μηχανής μπορεί να αλλάξει εντελώς την όψη του δέρματος σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ποιες ρυθμίσεις θέλετε.

Μέση επιδερμίδα afro με line up@z_ramsey / Instagram

Επίσης, σκεφτείτε πόσο σταδιακή θέλετε να είναι η εξασθένησή σας. Εάν το ξεθώριασμα ξεκινά από το #5 και φτάνει μέχρι το επίπεδο του δέρματος, δεν θα ξεχωρίσει τόσο πολύ. Εάν πρόκειται για μια λεπτή, αριστοκρατική εμφάνιση, τότε σκεφτείτε να ξεκινήσετε από μια υψηλότερη ρύθμιση κουρευτικής μηχανής.

Από την άλλη πλευρά, εάν ξεκινήσετε το ξεθώριασμα σας στο #2 ή #3, θα σκάσει. Αυτό συμβαίνει επειδή το ξεθώριασμα ξεκινά σε χαμηλή ρύθμιση και δεν έχει πολύ χαμηλότερο. Μειώνει μόνο 2 ή 3 μήκη πριν ξεθωριάσει στο δέρμα σας.

Χαλαρό στιλ pompadour με ένα μεσαίο μείγμα δέρματος για vintage εμφάνιση@z_ramsey / Instagram

Ρίξτε μια ματιά σε παραδείγματα και με τα δύο αυτά στυλ και δείτε τι σας αρέσει. Όπως πάντα, προτείνουμε να τραβήξετε μια φωτογραφία με το επιθυμητό κούρεμα στον στυλίστα σας.

Και τέλος, τα παιδιά με ίσια ή ελαφρώς κυματιστά μαλλιά θα αξιοποιήσουν στο έπακρο το ξεθώριασμα του δέρματος. Είναι πιο δύσκολο να επιτευχθεί με σγουρά μαλλιά, αν και μπορεί να γίνει.

Ελέγξτε την παρακάτω συλλογή για περισσότερες ιδέες.

δύσκολο μέρος@paul_barbercode

Το δέρμα εξασθενίζει με ένα σκληρό μέρος

Αυτό είναι το πιο απλοϊκό κούρεμα στο δέρμα και είναι ένα από τα πιο κλασικά. Συνδυάστε το πανάρχαιο, ρετρό πλαϊνό μέρος με ένα σύγχρονο ξεθώριασμα του δέρματος και θα είστε ο ορισμός του στυλ.

Αφού γνωρίζετε ακριβώς τι θέλετε για την κορυφή, απλά ζητήστε ένα ξεθώριασμα στα πλάγια. Και πάλι, να είστε συγκεκριμένοι με τα μήκη κουρευτικών σας και να φέρετε φωτογραφίες αν έχετε αμφιβολίες.

φουντωτό κτένισμα@blackfishbry

Skin Fade με Pompadour

Το pompadour ήταν ένα δημοφιλές στυλ το 2016 και αναμένουμε να δούμε περισσότερα παιδιά να αγκαλιάζουν το μεγαλείο το 2017. Αυτό συνδυάζει επίσης το παλιό με το νέο και είναι μια εκπληκτικά ευέλικτη εμφάνιση.

Όπως και με το σύνθετο ξεθώριασμα δέρματος/πλευρά, αυτό το στυλ είναι απλά ένα πομπαντούρ σε συνδυασμό με ένα ξεθώριασμα δέρματος. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ζητήσετε για να επιτύχετε αυτό το στυλ. Μετά από αυτό, το παν είναι να διατηρείτε το pompadour τακτικά για να το διατηρείτε σε άριστη κατάσταση.

Side quiff, taper fade@barberiaharo

Αφέλεια μαλλιών

Συγγενής του πομπαντούρ, το quiff εμφανίστηκε ως τάση για τα μαλλιά των ανδρών τα τελευταία χρόνια και φαίνεται ότι είναι εδώ για να μείνει για λίγο. Αυτή η ζωντανή εμφάνιση απαιτεί κάποιο σοβαρό στυλ για να επιτευχθεί, οπότε αν είστε έτοιμοι για μια πρόκληση, αυτό είναι για εσάς.

Θα χρειαστείτε ένα καλό κομμάτι από πάνω – 2 ίντσες είναι ίσως το συντομότερο που μπορείτε να πάτε. Όσο μακρύτερα είναι τα μαλλιά, τόσο πιο ψηλό είναι το τσουχτερό. Για να το χτυπήσετε, εφαρμόστε το προϊόν σε βρεγμένα μαλλιά και στη συνέχεια βουρτσίστε τα μαλλιά σας ενώ στεγνώνετε ταυτόχρονα. Αυτή η διαδικασία στυλ είναι παρόμοια με αυτή ενός πομπαντούρ.

Σγουρά Undercut@mikeyyyyyyy_

Μπούκλες

Αναφέραμε νωρίτερα ότι μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθεί το ξεθώριασμα του δέρματος με μπούκλες. Ωστόσο, αυτή είναι μια επιλογή που θα είναι χρήσιμη για παιδιά με σγουρά κεφάλια.

Σε αυτό το στυλ, αφήστε τα μαλλιά από πάνω να μεγαλώσουν ώστε να φαίνονται οι φυσικές σας μπούκλες. Προσθέστε ένα ξεθώριασμα δέρματος στα πλάγια και πίσω, και θα έχετε απίστευτα μοναδικά μαλλιά. Αυτό είναι παρόμοιο με την υφή με σγουρά χαλαρά.

Το κωνικό κηλίδωμα στο πίσω μέρος ξεθωριάζει με μια σειρά@barberdeano

Γλιστρήστε πίσω

Αν πηγαίνετε για ένα τρελά ρετρό, πιο κομψό look, τα μαλλιά με πλάτη είναι απαραίτητα. Αυτή είναι μια εξαιρετική παραλλαγή κούρεμα στο δέρμα για τους τύπους που επιθυμούν μια κομψή εμφάνιση.

Μπορείτε να επιτύχετε αυτό το βλέμμα με πολλούς τρόπους. Μια καλή επιλογή είναι να πάρετε μια τομή που είναι ιδανική για ένα πλευρικό μέρος. Στη συνέχεια, γυρίστε πίσω τα μαλλιά σας με μια ωραία πομάδα με βάση το νερό. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αθλήσετε το πλευρικό μέρος, να το κάνετε όλα πίσω ή να κάνετε και τα δύο!

Skin Fade Σγουρά μαλλιά@seuelias

Σγουρά μαλλιά με Line Up

Τα σγουρά μαλλιά μπορεί να είναι επίπονα, καθιστώντας λίγο πιο δύσκολο να επιτευχθεί ένα άψογο ξεθώριασμα. Έτσι, η διατήρηση των άκρων καθαρά και καλά συντηρημένα είναι απαραίτητη όταν πηγαίνετε σε αυτό το look. Ο σχεδιασμός γραμμής που κόβεται κοντά στο πίσω μέρος των μαλλιών σπάει τη συνέχεια του ξεθωριάσματος αυτού του δέρματος και προσθέτει σταγόνες χαρακτήρα στο βλέμμα.

Υφή γαλλικής καλλιέργειας με αποσύνδεση@javi-the-barber

Υφή γαλλικής καλλιέργειας με αποσύνδεση ξεθώριασμα

Ένας άλλος τρόπος για να προσθέσετε διάσταση σε κάθε εμφάνιση είναι με ένα αποσυνδεδεμένο ξεθώριασμα. Η γραμμή που χωρίζει την υφή της κορυφής και το καθαρό δέρμα ξεθωριάζει κάτω από τη γραμμή είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνετε κάθε κούρεμα πιο συναρπαστικό.

Drop Fade with Vanished Neckline@calebthebarber

Drop Fade with Vanished Neckline

Η σταγόνα ξεθωριάζει ξεκινά από το ναό και πέφτει σοβαρά πίσω πίσω από το αυτί και κάτω από τον αυχένα. Σε αυτή την εμφάνιση, η εξαφανισμένη λαιμόκοψη διατηρεί αυτό το στυλ φρέσκο ​​και καθαρό. Η διατήρηση κοντύτερων μαλλιών εμποδίζει αυτό το στυλ από το να αισθάνεται ακατάστατο.

Low Fade with Line up Afro Hair@calebthebarber

Low Fade με Line Up

Υπάρχουν λίγες διαφορές μεταξύ του drop fade και του low fade. Με μια σταγόνα εξασθένισης, το ξεθώριασμα ξεκινά γύρω από τους κροτάφους και πέφτει επιθετικά στον αυχένα. Με χαμηλό ξεθώριασμα, το ξεθώριασμα ξεκινά από το πλευρικό έγκαυμα και σταδιακά κλίνει προς τα κάτω στο λαιμό. Ένα χαμηλό ξεθώριασμα είναι ελαφρύ μόνο στο κάτω μέρος και πιο σκούρο από τη μέση του κεφαλιού έως το πάνω μέρος του ξεθωριάσματος.

Skin Fade@the_ramsey

Skin Faded Afro Hair

Το ξεθώριασμα του δέρματος είναι ένας εύκολος και κομψός τρόπος για να διατηρήσετε πιο πυκνά μαλλιά. Η κορυφή των μαλλιών μπορεί να μεγαλώσει σε μέσο μήκος ή να διατηρηθεί κοντή, όπως φαίνεται σε αυτή τη φωτογραφία. Για μια ξεχωριστή εμφάνιση, διατηρήστε τη γραμμή των μαλλιών καθαρή και αιχμηρή.

Τονισμένα κυματιστά μαλλιά@chris_barbercode

Τονισμένα κυματιστά μαλλιά

Τα highlights ταιριάζουν ιδιαίτερα στα κυματιστά μαλλιά γιατί δίνουν διάσταση στις καμπύλες κάθε κλώνου. Οι φωτεινές αποχρώσεις κλίσης που φαίνονται εδώ λειτουργούν όμορφα με το βασικό χρώμα και κάνουν καλή αντίθεση με το ξεθώριασμα κάτω από αυτό.

Χρώμα με υφή που ξεθωριάζει με γενειάδα@barber_djirlauw

Taper Fade with Beard

Αυτή η εμφάνιση έχει να κάνει με τις αναλογίες. Τα μαλλιά από πάνω είναι αρκετά μακριά για να εξισορροπήσουν τα γένια. Τα πλαϊνά έχουν ξεθωριάσει για να μην φαίνεται πολύ βαρύ το βλέμμα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για όσους θέλουν να συνδυάσουν μούσι με ξεθώριασμα, αλλά φοβούνται μήπως μια σκληρή γραμμή αποσυνδέσει τα δύο.

Αποσυνδεδεμένο Buzz Cut@javi_thebarber_

Αποσυνδεδεμένο Buzz Cut

Συχνά, όταν σκεφτόμαστε το κόψιμο, φανταζόμαστε μια μαμά να κουρεύει τα μαλλιά των μικρών αγοριών με το κοπτικό μούσι του μπαμπά του. Το κόψιμο με το ξεθώριασμα του δέρματος είναι μια ενημερωμένη παραλλαγή της παραδοσιακής κοπής. Για ένα κλασικό κόψιμο, τα μαλλιά είναι συνήθως ξυρισμένα παντού με προστατευτικό #1 ή #2. Με το ξεθώριασμα του δέρματος, οι πλευρές των μαλλιών θα έχουν κλίση από τους κροτάφους προς τα κάτω. Σε αυτή την εμφάνιση, μια καμπύλη γραμμή είναι χαραγμένη στο πιο σκοτεινό μέρος του ξεθωριάσματος.

skin-fade-seuelias@seuelias

Ξύρισμα νυχιών τίγρης με λεπτό ξεθώριασμα

Όπως έχουμε ήδη δει, το ξεθώριασμα του δέρματος είναι ένας εξαιρετικός καμβάς για ενδιαφέρουσες γραμμές. Το κάτω μέρος αυτού του ξεθωριάσματος είναι λεπτό και κοντά στο δέρμα. Αυτό οδηγεί το μάτι στις δύο γραμμές που είναι σμιλεμένες στο πιο σκοτεινό τμήμα του ξεθωριάσματος.

Taper Fade με εξαφανισμένο λαιμόκοψη@ambarberia

Spiky υφή με εξαφανισμένο λαιμόκοψη

Τα μυτερά μαλλιά είναι αρκετά απλά για να επιτευχθούν με το σωστό προϊόν και το μήκος των μαλλιών. Αυτό το στυλ λειτουργεί καλύτερα σε πιο κοντά μαλλιά, καθώς το βάρος από τα μακριά μαλλιά εμποδίζει τα μαλλιά να μείνουν ψηλά. Η χρήση τζελ στα μαλλιά θα κρατήσει τα μαλλιά πολύ αιχμηρά. Για πιο φορετή εμφάνιση, τρέξτε ένα κερί από το μπροστινό μέρος των μαλλιών προς τα πίσω. Αυτό θα διαχωρίσει τα τμήματα και θα τα κάνει όρθια. Η εξαφανισμένη λαιμόκοψη δίνει μια κομψή και γυαλισμένη αίσθηση.

Skin Fade με Mini Quiff@alan_beak

Μικρό Quiff βουρτσισμένο στο χέρι

Ένα quiff είναι παρόμοιο με το pompadour σε αυτό το μήκος είναι διακοσμημένο με την ένταση στην κορυφή. Τα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού διατηρούνται πιο κοντά και οι πλευρές συνήθως σαρώνουν προς τα πίσω. Σε αυτήν την παραλλαγή, το κουτί διατηρείται μικρότερο και οι πλευρές ξυρίζονται μέχρι να ξεθωριάσει το δέρμα. Επειδή το κουτί σε αυτό το παράδειγμα είναι λίγο μικρότερο από το κλασικό κουτί, τα μαλλιά μπορούν απλά να βουρτσιστούν με κάποιο κερί αντί να χρειαστεί να τα στεγνώσουν όπως θα χρειαζόταν με ένα κλασικό τσουρέκι.

Dape Burst Fade@poolethebarber

Dape Burst Fade

Το ξεθώριασμα είναι ένα στυλ όπου μια κλίση ακτινοβολεί από το αυτί σε ημικυκλικό σχήμα. Το μήκος διατηρείται στην κορυφή, στο πίσω μέρος του κεφαλιού και στο κάτω μέρος του αυχένα, όπου τα μαλλιά σταματούν φυσικά να αναπτύσσονται. Το ξεθώριασμα μπορεί να ξεκινήσει οπουδήποτε από το ναό μέχρι τα πλαϊνά. Το συνεπές στοιχείο είναι να «ξεσπάσει» το ξεθώριασμα από το αυτί.

Side Swept Hard μέρος@paul_barbercode

Side Swept Hard part

Το σύγχρονο δέρμα ξεθωριάζει ανανεώνει αυτή την παραδοσιακή εμφάνιση. Τα μαλλιά είναι χωρισμένα από τη μία πλευρά και πήκτωμα στην άλλη. Είναι καλύτερο να ακολουθήσετε το φυσικό μέρος, ωστόσο, εάν προτιμάτε τη μία πλευρά από την άλλη, το στέγνωμα μαλλιών από πάνω από το κεφάλι και προς την κατεύθυνση, θέλετε τα μαλλιά σας να χωριστούν μπορεί να αναγκάσει ένα διαμέρισμα στην προτιμώμενη πλευρά σας. Αυτή είναι μια κλασική εμφάνιση για τον αφιερωμένο κύριο.

Αποσυνδεδεμένο δέρμα Fade + λαιμόκοψηΑποσυνδεδεμένο δέρμα Fade + λαιμόκοψη, από @javi_thebarber_

Αποσυνδεδεμένο δέρμα Fade + λαιμόκοψη

Στα περισσότερα σχέδια γραμμών, η γραμμή κόβεται στην πιο σκοτεινή περιοχή του ξεθωριάσματος. Αυτό που κάνει αυτό το σχέδιο ενδιαφέρον, είναι ότι οριοθετεί το ξεθώριασμα ακριβώς πάνω από τη μετάβαση από τη σκοτεινότερη περιοχή στην πιο ανοιχτή: δημιουργώντας δύο γραμμές, όπως μια γραμμή και τη σκιά της. Η ρηχή καμπύλη στο λαιμό οδηγεί το μάτι στο λαιμό, όπου τα μαλλιά διατηρούνται τακτοποιημένα και καθαρά.

Skin Fade with Angular Fringe@braidbarbers

Ναός σχεδιαστών με κορυφαία ένταση ήχου

Οι καμπύλες σε αυτό το σχέδιο γραμμής τοποθετούνται στρατηγικά στα όρια του ξεθωριάσματος. Αντικατοπτρίζει έξυπνα το τόξο της γραμμής των μαλλιών για να δημιουργήσει μια γραφική εμφάνιση. Ο όγκος διατηρείται ψηλά για να προσθέσει περισσότερη δομή σε ένα ήδη εντυπωσιακό στυλ.

Βουρτσισμένα μαλλιά με υφή@chris_barbercode

Undercut Υφή μαλλιών

Το undercut πρωτοτύπησε στις αρχές του 1900. Ιστορικά, αυτή η περικοπή σχετίζεται με νέους άνδρες της εργατικής τάξης, στρατιωτικούς και μέλη συμμοριών του δρόμου. Μέχρι σήμερα, ένας υποτιμημένος προσφέρεται για τη σκληροτράχηλη προσωπικότητα. Οι πλευρές ενός undercut συνήθως διατηρούνται μικρές και ακόμη και γύρω γύρω. Προσθέτοντας ένα ελαφρύ ξεθώριασμα στα πλαϊνά και υφή σε μια μακρύτερη κορυφή μπορεί να δώσει σε αυτό το βλέμμα μια πιο επίκαιρη αίσθηση.

Drop Fade with Line Up@blendz_barbershop

Σγουρός Mo-Hawk

Τα προηγούμενα χρόνια, τα μαλλιά ξεριζώνονταν από τις πλευρές του κεφαλιού ενός ατόμου για να πετύχουν ένα μοχάικ. Λιγότερο δραστικές μέθοδοι έχουν εκδοθεί έκτοτε με την έλευση των κουρευτικών, αλλά η επίμονη φήμη του στυλ παραμένει ισχυρή. Το Mohawk αντιπροσωπεύει μια αναρχική στάση. Οι κοντές πλευρές ενός mohawk κάνουν έναν ωραίο καμβά για ένα ξεθώριασμα δέρματος. Τα σγουρά μαλλιά προσθέτουν τον απαραίτητο όγκο στο πάνω και πίσω μέρος.

Τζίντζερ κωνικό ξεθώριασμα@evan_thebarber

Classic Taper Fade

Αυτό είναι το παραδοσιακό σας ξεθώριασμα. Κάποιοι μπορεί να πουν ότι το OG ξεθωριάζει. Η εμφάνιση λειτουργεί καλά σε οποιαδήποτε υφή μαλλιών και μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε σχήμα προσώπου. Ο τέλειος συνδυασμός παλιού και νέου, είναι σίγουρο ότι θα φέρει την εμφάνισή σας στο επόμενο επίπεδο.

Mid Skin Fade + Tapered NecklineMid Skin Fade + Tapered Neckline, από @jackrobinsonpullen

Mid Skin Fade + Tapered Neckline

Η κλίση σε αυτό το κόψιμο είναι πιο απότομη από ό, τι το παραδοσιακό δέρμα ξεθωριάζει. Αλλά λειτουργεί. Γιατί; Η αντίθεση μεταξύ των μαλλιών μεσαίου μήκους στην κορυφή και των πλευρών που εξαφανίζονται βοηθά να τραβήξει την προσοχή στο πρόσωπο. Και, οι καθαρές πλευρές και η κωνική λαιμόκοψη εμποδίζουν αυτό το μεσαίο μήκος κορυφής να φαίνεται πολύ βαρύ.

Mo-Hawk με Taper Faded Sides@και αυθεντικό

Taper Faded Sides με Designer Neckline

Ένα σωστό σχέδιο γραμμής πρέπει να τεθεί στα χέρια ενός καλλιτέχνη. Στον κόσμο της τέχνης, η γραμμή της ομορφιάς είναι μια θεωρία που χρησιμοποιείται για να περιγράψει την αισθητική μιας καμπύλης γραμμής. Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, η καμπύλη γραμμή αντιπροσωπεύει τη ζωντάνια και τραβάει την προσοχή του θεατή. Αυτή η θεωρία εκπροσωπείται καλά σε αυτό το σχέδιο λαιμόκοψης. Μια έκρηξη ξεθωριάζει γύρω από το αυτί διακόπτεται τέλεια από μια μικρή καμπύλη περικοπή κοντά στον αυχένα.

Line up + Disconnected Fade + PompadourLine up + Disconnected Fade + Pompadour, από @javi_thebarber_

Γραμμή και αποσύνδεση ξεθώριασμα με ένα Πομπαντούρ

Αυτό το ξεθώριασμα του δέρματος είναι αρκετά σταδιακό, αλλά δίνει στο στυλ μια καλή βάση για να δουλέψετε. Η τέλεια καμπυλωτή γραμμή ακολουθεί την καμπύλη του πομπαντούρ. Ξεκινά από το ναό και αραιώνει καθώς πλησιάζει στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

High Fade Crew Cut + Line upHigh Fade Crew Cut + Line up, από @javi_thebarber_

High Fade Crew Cut και Line up

Ένα υπέροχο κόψιμο για παχιά μαλλιά, το υψηλό ξεθώριασμα προσφέρει δομή και στιλ ενώ είναι εύκολο να διατηρηθεί καθημερινά. Οι δύο σύντομες γραμμές που ξυρίζονται στο ξεθώριασμα είναι ένα αναζωογονητικό τράνταγμα για την περικοπή του πληρώματος.

Αποσυνδεδεμένο Skin Fade PompadourΑποσυνδεδεμένο Skin Fade Pompadour, από @javi_thebarber_

Αποσυνδεδεμένο Skin Fade Pompadour

Μια παρόμοια περικοπή εμφανίστηκε στον Brad Pitt την εποχή που έκανε την ταινία Fury. Είναι ένα κομψό στυλ που αναπτύσσεται καλά. Για να πάρετε το κόψιμο, αφήστε την κορυφή αρκετά καιρό για να γυρίσει πίσω (τουλάχιστον 2 ίντσες). Ζητήστε από έναν έμπειρο κουρέα να κόψει τις πλευρές κοντά στο δέρμα με ένα κοντό ξεθώριασμα κοντά στο στέμμα. Για στυλ, χρησιμοποιήστε ένα τζελ ή κερί σε βρεγμένα μαλλιά, βουρτσίστε πίσω και αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν στον αέρα σε αυτή τη θέση.

Παραταχθείτε με τον ΠομπαντούρΠαραταχθείτε με τον Πομπαντούρ, από @anton_marchenko_

Παραταχθείτε με τον Πομπαντούρ

Το μπροστινό άκρο αυτού του πομπαντούρ ξυρίζεται καθαρά στην κορυφή μιας χήρας. Το αιχμηρό περίγραμμα δημιουργεί γωνίες και γραμμές που παραλληλίζουν την πλήρη γενειάδα. Αυτή η γεωμετρική περικοπή μπορεί να δώσει σε οποιονδήποτε στιγμιαίο στυλ.

Fringe Hairstyle + French CropFringe Hairstyle + French Crop, από @anton_marchenko_

French Crop with Skin Fade

Μια γαλλική καλλιέργεια είναι ένα μοντέρνο, κοντό στυλ με κτυπήματα που ξεφουσκώνουν το μέτωπο. Συμπληρώνει τα περισσότερα σχήματα προσώπου και είναι ένας εύκολος τρόπος για να συγκαλύψετε μια υποχωρούσα γραμμή μαλλιών. Το ξεθώριασμα του δέρματος είναι ένα τυπικό χαρακτηριστικό για τη γαλλική καλλιέργεια. Ένα τολμηρό μπουλόνι είναι χαραγμένο στο πλάι. ιδανικό για όσους αναζητούν επιπλέον παρουσία.

Σύντομη κορυφή με υφή με γραμμή επάνωΣύντομη κορυφή με υφή με γραμμή επάνω, από @conortaaffehair

Σύντομη κορυφή με υφή με γραμμή επάνω

Αυτή η έντονη σύνθεση είναι ιδιαίτερα ωραία σε κοντά, φυσικά σγουρά μαλλιά. Γυαλίζει κάθε ακανόνιστο κύμα εξημερώνοντας τη γραμμή των μαλλιών και δημιουργώντας ένα ισχυρό θεμέλιο. Για όσους έχουν ίσια μαλλιά, αυτό το βλέμμα μπορεί να επιτευχθεί προσθέτοντας στρώσεις και διαχωρίζοντας κερί μέσα από το στέμμα. Οι τακτικές επισκέψεις στον κουρέα είναι απαραίτητες για να διασφαλιστεί ότι η σύνθεση παραμένει φρέσκια και ευθεία.

Skin Fade Crew CutSkin Fade Crew Cut, από @mattjbarbers

Skin Fade Crew Cut

Οι περικοπές του πληρώματος συμβαδίζουν με το ξεθώριασμα του δέρματος. Τα πιο κοντά μαλλιά στο στέμμα συντονίζονται καλά με την κλίση και τις πιο κοντές πλευρές. Πρόκειται για ένα κοσμήματα που κοσμούν καθολικά και είναι πάντα στην τάση.

Caesar Taper Fade@kevinluchmun

Caesar Taper Fade

Η περικοπή του Καίσαρα είναι παρόμοια με τη γαλλική καλλιέργεια, με τη διαφορά ότι το περιθώριο και το στέμμα κόβονται συνήθως πιο κοντά από αυτό του Γάλλου ομολόγου του. Και τα δύο στυλ γίνονται συνήθως με ένα undercut ή ένα taper fade. Η τελευταία είναι μια λιγότερο αυστηρή επιλογή.

Υψηλή και σφιχτή Υψηλή επιδερμίδα εξασθενίζειΥψηλή και σφιχτή Υψηλή επιδερμίδα εξασθενίζει, από @conortaaffehair

Υψηλή και σφιχτή Υψηλή επιδερμίδα εξασθενίζει

Αυτό το ξεθώριασμα του δέρματος ξεκινά κοντά στο στέμμα με ένα πιο σύντομο ξεθώριασμα. Το υψηλό και σφιχτό ξεθώριασμα επιτρέπει στο στέμμα να μετακινηθεί γρήγορα στην φαλακρή περιοχή του αυχένα, γεγονός που παρέχει μια ωραία εμφάνιση υψηλής αντίθεσης.

Side Swept UndercutSide Swept Undercut, από @barberdeano

Side Swept Undercut με Fade

Ένα ξεθώριασμα μπορεί να είναι η τέλεια προσθήκη για εκείνους με μαλλιά μεσαίου μήκους που θέλουν μια κομψή εμφάνιση χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσουν το μήκος. Το σκούπισμα των μαλλιών στη μία πλευρά δίνει την ψευδαίσθηση της κίνησης. Είναι εξίσου απλό όσο και περίπλοκο. Η σύντομη περικοπή παρέχει μια καλή ισορροπία στη μεγαλύτερη κορυφή.

Βαμμένη γαλλική καλλιέργειαΒαμμένη γαλλική καλλιέργεια, από @barber.josh.o.p

Βαμμένη γαλλική καλλιέργεια

Αυτή η ψυχρή γαλλική καλλιέργεια είναι ένα πολύ ασυνήθιστο χρώμα που φαίνεται εκπληκτικά φυσικό και όχι πολύ εκεί έξω. Το φως και η σκιά κυματίζουν στα μαλλιά και αντανακλούν τις εκρήξεις που εκρήγνυνται από την τέχνη της γραμμής στα πλάγια και πίσω. Είναι ένα ενδιαφέρον χρώμα και μοτίβο με αμείλικτη ένταση.

Πειραματική καλλιέργεια με υφήΣυντελεστές: Κουρέματα πλεξούδων

Πειραματική καλλιέργεια με υφή

Αυτή η τομή είναι μια συμφωνία γεωμετρικών σχημάτων και μορφής. Η συμμετρική ισορροπία ανάμεσα στην κορυφή με υφή και την τέχνη της γραμμής γραφικών είναι πειραματική και συναρπαστική.

Σχεδιασμός μαλλιώνΣχεδιασμός μαλλιών, από @barber.josh.o.p

Αποσυνδεδεμένο ξεθώριασμα δέρματος

Ένα άλλο υπέροχο παράδειγμα αποσύνδεσης του δέρματος που ξεθωριάζει. αυτό το κούρεμα δείχνει πιο σκούρο ξεθώριασμα με μια τραγανή γραμμή κομμένη σε μία από τις παχύτερες περιοχές. Η γραμμή φαίνεται καθαρή κάτω από το βαρύ πάνω μέρος.

Η Ivy League Fadeαπό @z_ramsey

Η Ivy League Fade

Αγαπάμε απολύτως ένα εντυπωσιακό ξεθώριασμα δέρματος με κούρεμα Ivy League. Οι φαλακρές πλευρές δίνουν σε αυτό το κλασικό στιλ μια νευρική, μοντέρνα ποιότητα. Το στέμμα που σαρώνει στο πλάι διατηρεί την εκλεπτυσμένη αίσθηση ενός παραδοσιακού κόψιμου του Ivy League.

Precise Faux Hawk@z_ramsey

Precise Faux Hawk

Το να κόψετε τα μαλλιά σας σε ένα σατιρικό ψεύτικο γεράκι είναι ένας ευέλικτος τρόπος να περάσετε από νευρικό σε καλλιεργημένο, ανάλογα με το πώς φοριούνται. Όταν ένα ξεθώριασμα του δέρματος κόβεται στα πλάγια, το κούρεμα μπορεί να χτενιστεί πίσω για να φαίνεται λείο και επαγγελματικό ή προκλητικά ζελατισμένο.

Skin Fade with Messy TopSkin Fade with Messy Top, από @criztofferson

Skin Fade with Messy Top

Ελαττώστε τις κλειδαριές σας μεσαίου μήκους με μια ακατάστατη κορυφή και το δέρμα ξεθωριάζει. Αυτό το ξεθώριασμα εκρήγνυται από το αυτί και κόβει τη δροσερή κορυφή από τα γένια. Η απόκλιση οδηγεί στην εστίαση στις τρίχες του προσώπου και το συναρπαστικό χάος στην κορυφή.

Skin Faded French CropSkin Faded French Crop, από @spukthebarber

Skin Faded French Crop

Το φαλακρό ξεθώριασμα σε αυτό το κούρεμα τονίζει την υφή στη γαλλική καλλιέργεια. Η γαλλική καλλιέργεια ξεχωρίζει λόγω του πώς έρχεται σε αντίθεση με το ξεθώριασμα του δέρματος, το οποίο είναι διαφορετικό σε χρώμα, υφή και μήκος. Το περιθώριο μπορεί να κοπεί με διάφορους τρόπους, αλλά σε αυτό το παράδειγμα, κόβεται κατευθείαν στο μέτωπο και στρογγυλοποιείται κοντά στους κροτάφους.

Wild Brush Up Skin Fade και γυαλιάπηγή

Wild Brush Up Skin Fade και γυαλιά

Πλαισιώστε τα κάδρα σας με ένα κούρεμα με σφικτό και βούρτσα. Το ξεθώριασμα του δέρματος λειτουργεί τόσο καλά με τα γυαλιά επειδή λειτουργούν ως ένα κενό φόντο που τονίζει ένα ωραίο ζευγάρι καρέ. Το βούρτσισμα των κυματιστών μαλλιών επάνω αναδεικνύει περαιτέρω ένα ζευγάρι μοναδικά γυαλιά τραβώντας την εστίαση στο πάνω μισό του προσώπου.

Pompadour στο Mid Skin Fade@z_ramsey

Pompadour στο Mid Skin Fade

Επειδή το ξεθώριασμα του δέρματος λειτουργεί καλύτερα για να δώσει μια εμφάνιση υψηλής αντίθεσης, ένα ογκώδες πομπαντούρ συνδυάζεται συχνά με ξεθωριασμένες πλευρές. Το ξεθώριασμα στο μέσο του δέρματος προσφέρει μια μοναδική εικόνα για το τόσο δημοφιλές πομπαντούρ.

Βουρτσίστε το Undercut FadedΠηγή

Βουρτσίστε το Undercut Faded

Μοιάζει με το πομπαντούρ ή το κουτί, αυτό το πινελιάζει επίσης προσφέρει υψηλό στιλ και σχολαστική δομή. Η άριστα κατασκευασμένη λεπτομέρεια κλίσης κάνει αυτό το βλέμμα εξαιρετικά αξιοσέβαστο. Αναδεικνύει στοιχεία εκλεπτυσμένης χάρης και δύναμης.

Βούρτσα και ξεθώριασμαπηγή

Βούρτσα και ξεθώριασμα

Αυτό το μηδενικό ξεθώριασμα θα γυρίσει τα κεφάλια. Το φαλακρό ξεθώριασμα είναι ένα εντυπωσιακό κόψιμο που είναι μοντέρνο και μοντέρνο. Ενσωματώνοντάς το με ένα πινέλο επάνω, συνδυάζει ολόκληρη την εμφάνιση.

Side Swept Skin Fade Taperπηγή

Side Swept Skin Fade Taper

Αυτό γίνεται το νέο παράδειγμα για ένα εξασθενημένο κωνικό. Ο συνδυασμός των μαλλιών που έχουν σκουπιστεί στο πλάι με ένα κωνικό ξεθώριασμα προσφέρει ένα καθαρό κόψιμο που δεν είναι υπερβολικά δομημένο. Το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας γίνεται κατά τη διάρκεια του πραγματικού κούρεματος. Μετά, η καθημερινή συντήρηση είναι ελάχιστη. Το να χρησιμοποιείτε ένα ελαφρύ κερί σε βρεγμένα μαλλιά και να αφήνετε τα μαλλιά να στεγνώσουν στον αέρα είναι το μόνο που χρειάζεται για να στυλ αυτή την εμφάνιση.

Πλευρικό μέρος σάρωσεπηγή

Πλευρικό μέρος σάρωσε

Αν θέλετε ένα στυλ που μπορεί να μετατραπεί από συμπαθητικό άτομο σε σκληρό άντρα με λίγη έως καθόλου προσπάθεια, μην κοιτάξετε παραπέρα από αυτήν την περικοπή στο πλάι. Αυτή η εμφάνιση επιτυγχάνεται με υψηλή γυαλάδα, ισχυρό τζελ συγκράτησης ή πομάδα. Για να αποφύγετε το χτένισμα, βεβαιωθείτε ότι τα πηκτωμένα μαλλιά χτενίζονται ελαφρώς προς τα πίσω και προς τη μία πλευρά. μην χτενίζετε τα μαλλιά σας από το ένα αυτί στο άλλο. Το ξεθώριασμα του δέρματος πρέπει να είναι σφιχτό, ψηλό και καλά διατηρημένο. Αυτή η εμφάνιση μεγαλώνει όμορφα, αλλά οι συχνές επισκέψεις στον κουρέα βοηθούν να διατηρηθεί αυτό το κομμάτι φρέσκο.

Spiky HairstyleΣυντελεστές: Morris Motley

Spiky Mid-Length with Tight Fade

Αυτό γίνεται ένα από τα καθοριστικά στυλ της χρονιάς. Η υφή και το σώμα είναι μια ωραία αντίθεση με το δέρμα να ξεθωριάζει στα πλάγια και πίσω. Τα μαλλιά στο στέμμα καμπυλώνουν με κάθε τρόπο και χωρίζονται επιθετικά. Το σφιχτό ξεθώριασμα εδραιώνει το βλέμμα και το εμποδίζει να είναι υπερβολικά άγριο.

High Top Fade Hard Partedπηγή

High Top Fade Hard Part

Ας επιστρέψουμε στα μέσα της δεκαετίας του ’80 όπου αυτό το στυλ έτρεχε στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Αυτό το ξεθώριασμα γίνεται αριστοτεχνικά και είναι μια αναζήτηση για το διασκεδαστικό και τολμηρό. Η πλάτη και οι πλευρές ξυρίζονται κοντά στο δέρμα. Μια απότομη γραμμή λειτουργεί ως καρτουνίστικο μέρος που προσθέτει ευχάριστα χαρακτήρα στο βλέμμα. Για όσους έχουν ίσια μαλλιά, η περμανάντ είναι απαραίτητη πριν ο κουρέας μπορέσει να χαράξει το ψηλό σχήμα.

Skin Fade Hard Part@mikeyyyyyyy_

Skin Fade Hard Part

Το δύσκολο μέρος βοηθά πραγματικά να οριστεί ότι το δέρμα ξεθωριάζει ένα βήμα παραπέρα, επειδή ενισχύει το κωνικό στο πλάι, το οποίο σε αντάλλαγμα φέρνει ξεθώριασμα στο φως. Στην πραγματικότητα ισορροπεί το σύνολο αρκετά καλά, ειδικά με το πλευρικό σκούπισμα με γωνιακή και αιχμηρή γραμμή.

Μίνι ΠομπαντούρΜίνι Πομπαντούρ, από @mattjbarbers

Μίνι Πομπαντούρ

Θυμηθείτε τη ρετρό εμφάνιση με αυτό το κλασικό πλαϊνό μέρος, εδώ είναι με μια μοντέρνα συστροφή. Αυτό το ατίθασο κωνικό δέρμα ξεθωριάζει και ειδικά εκείνο το κομψό κροτάφιο ξεθωριάζει που κάνει τα πάντα αρκετά περιποιημένα και καθαρά. Τα μαλλιά από πάνω είναι βουρτσισμένα στα πλάγια που καθιστούν σαφές αυτό το κόψιμο κυρίων.

Το Undercut του Ewan McGregor

Το Undercut του Ewan McGregor

Το δέρμα ξεθωριάζει επειδή είναι τόσο ευέλικτο, μπορεί κανείς να το χτυπήσει σχεδόν σε οποιοδήποτε χτένισμα και θα αναμιγνύεται ακριβώς όπως το αλάτι στο νερό. Εδώ δεν υπάρχει διαφορά, οι πλευρές έχουν ένα undercut, αλλά μετά από αυτό το μεσαίο κωνικό, όλα ξεθωριάζουν. Η κορυφή διατηρείται ελεύθερη, αλλά πετιέται σε υφή με πλάτη.

Skin Fadeαπό @dannyandcobarbers

Λεπτά ξεθωριασμένο ταπεράκι

Μια άλλη μέρα, ένα άλλο τακτοποιημένο δέρμα ξεθωριάζει. Το επάνω μέρος είναι ένα λεπτό σκούπισμα τρίχας που σημαίνει ότι υπάρχει λιγότερος όγκος, τι έξυπνος τρόπος για να το σηκώσετε ξεθωριάζοντας τις πλευρές που όχι μόνο κάνει την κορυφή να φαίνεται πιο παχιά, αλλά και καθιστά καθαρότερη συνολικά.

Υψηλή και Σφιχτήπηγή

Υψηλή και Σφιχτή

Δεν σας έλειψε ένα ατίθασο French Crop; Λοιπόν, μην χάσετε άλλο, εδώ είναι. Μια γαλλική καλλιέργεια με κρόσσια είναι ένα κλασικό σημάδι τζέντλεμαν με αυτό το δέρμα να ξεθωριάζει στα πλάγια το καθιστά πραγματικά μινιμαλιστικό στυλ. Το καλύτερο μέρος είναι το μούσι που ισορροπεί τέλεια στο κάτω μέρος του προσώπου.

Καθαρό Slicked Undercutπηγή

Καθαρό Slicked Undercut

Αυτοί λοιπόν είναι κύριοι νέας εποχής που ξέρουν πολύ καλά πώς να απομακρύνουν την πανακία με έναν ρετρό αλλά σύγχρονο τρόπο. Κοιτάξτε εκείνο το τσουχτερό τζαζ που ξεθωριάζει στο πλάι με όλες τις πλευρές> Τέλος, πρέπει να παρατηρήσουμε ότι το στιβαρό μουστάκι ισορροπεί ολόκληρο το ρετρό look.

Drop Curl Fadeπηγή

Drop Curl Fade

Το ξεθώριασμα του δέρματος δεν χρειάζεται να είναι γενικό συνεχώς και εδώ είναι μια δροσερή παραλλαγή, το ξεθωριασμένο δέρμα με σταγόνα χαρίζει μια πολύ μοναδική αίσθηση. Η κορυφή είναι πραγματικά ενισχυμένη από αυτό και ειδικά αυτό το κατσαρό πάνω μέρος με αυτό το κωνικό στα πλάγια είναι απλά μια υπέροχη εμφάνιση συνολικά.

Βούρτσα ψηλής έντασηςΣυντελεστές: Ryan Cullen

Βούρτσα ψηλής έντασης

Βουρτσίστε με κάποια βαφή highlight με λίγο undercut με λίγο τάπερ και τέλος, κάποιο ξεθώριασμα δέρματος είναι η συνταγή για αυτό το δροσερό look. Επιπλέον, η κορυφή είναι συγκεκριμένα μεγαλύτερη από τις πλευρές για αυτήν την τραχιά και τραχιά εμφάνιση.

Pompadour Fadeπηγή

Pompadour Fade

Είναι αυτό το πομπαντούρ ή μια πλάτη πίσω; Νομίζω ότι είναι ένα μείγμα και των δύο, καθώς και οι πλευρές είναι ελαφρώς χαμηλές με ένα αναιδές μεσαίο δέρμα ξεθωριάζει. Παρατηρείτε επίσης αυτή την απότομη και εκπληκτικά καθαρή σειρά; Αυτό είναι απλώς ένα μήνυμα που κοιτάζει αυτό το τακτοποιημένο κούρεμα.

Pompadour Part BraidΣυντελεστές: Κουρέματα πλεξούδων

Pompadour Part Braid

Ποτέ δεν έχω δει ένα κούρεμα που να καθαρίζει με τέτοια αίσθηση. Ειδικά αυτό το πλεγμένο πλαϊνό μέρος είναι κάτι που βρίσκεις κάποτε σε ένα μπλε φεγγάρι. Το δέρμα ξεθωριάζει στα πλάγια απλά ενισχύει την πλεξούδα με μια πλευρικά χωρισμένη κορυφή.

Hard Part SlickedΣυντελεστές: Harley Detrick

Hard Part Slicked

Αυτό το δύσκολο κομμάτι με μια σάρωση στο πλάι είναι πάντα τόσο διασκεδαστικό να το παίζεις, καθώς βελτιώνεται μόνο με τις πλευρές να ξεθωριάζουν. Εκείνο το μεσαίο ξεθώριασμα με ένα ατίθασο ξεθώριασμα του ναού γίνεται πάντα ένα υπέροχο ζευγάρι. Η κορυφή σπρώχνεται ελαφρά προς τα πίσω για να δώσει στο πλευρικό μέρος μια καλή αίσθηση.

Slicked Back and BeardΣυντελεστές: Harley Detrick

Slicked Back and Beard

Το υψηλό ξεθώριασμα είναι πάντα τόσο διασκεδαστικό με αυτό το ωθημένο πομπαντούρ. Αυτό μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως μια διογκωμένη κηλίδα πίσω με αυτή την πικρή υφή. Το μούσι προσθέτει την ισορροπία που χρειάζεται το πρόσωπο με αυτή την πιο γεμάτη και παχύτερη υφή.

Line Up Afro Styleπηγή

Line Up Afro Style

Η συνταγή για αυτό είναι αρκετά απλή, ξεκινήστε με μια σύνθεση, που έχει ξεθωριάσει στα μισά με ένα κομψό ξεθώριασμα ναού. Τα πλαϊνά είναι κωνικά ξεθωριασμένα με την κορυφή να έχει όλη την περιφέρεια και το πάχος. Το πινελάκι της αφρώδους αίσθησης το κάνει να φαίνεται πυκνό και καθαρό με αυτή την πλευρά ξεθωριασμένη.

Finger Combed Faux Hawk@z_ramsey

Finger Combed Faux Hawk

Το φουσκωμένο πομπαντούρ με την ψηλή κορυφή είναι τόσο διασκεδαστικό, που οι πλευρές είναι ταραγμένες και τακτοποιούνται με αυτό το ατίθασο μεσαίο ξεθώριασμα. Όλα συνδυάζονται με αυτή τη σταγόνα ξεθωριάσει και μισή ξεθωριάσει. Οι ναοί είναι ξεθωριασμένοι και έχουν μια μικρή αίσθηση κακό, αλλά αντίστροφα, τι νομίζετε?

Side Fkin Skin Fadeπηγή

Side Fkin Skin Fade

Δείτε την άφιξη ενός κλασικού με ένα πλαϊνό μέρος στυλ James Bond με ένα μικρό πομπαντούρ στην κορυφή. Το μεσαίο ξεθώριασμα κάνει αυτό το ρετρό στυλ μια μοντέρνα πινελιά και στην προσοχή σας, ο ναός δεν έχει ξεθωριάσει μόνο για να συνδυαστεί με τα γένια. Πόσο στοχαστικό είναι όλο αυτό το στυλ!

Αποκοπή κανονισμού σκληρού μέρουςπηγή

Αποκοπή κανονισμού σκληρού μέρους

Παρακαλώ ελέγξτε αυτό το λεπτότριχο τοπ με μια λαμπερή χρυσοκίτρινη καφέ απόχρωση με ένα λεπτό σκληρό μέρος. Το λεπτό σκληρό μέρος είναι ένας λεπτός τρόπος για να έχετε κωνικές πλευρές, μετά από τις οποίες ξεθωριάζουν. Επιπλέον, το mid fade πέφτει με το line up είναι επίσης στο μέσον ξεθωριασμένο, τόσο πολύ σε ένα εκτάριο!

Skin Fade Πλευρικό μέροςπηγή

Skin Fade Πλευρικό μέρος

Περιμένετε είναι το υψηλό ξεθώριασμα ή το μεσαίο ξεθώριασμα, θα σας πω τι, είναι ένα μείγμα και των δύο. Τώρα χτυπήστε μια υφή πίσω, αλλά κάντε ένα πομπαντούρ στην κορυφή. Πως ακουγεται αυτο? Λοιπόν, αυτό ακριβώς είναι, μην ξεχνάτε να ξεθωριάζετε, είναι πολύ σημαντικό.

High Skin Fade Line Up + Slicked BackHigh Skin Fade Line Up + Slicked Back, από @_mannys

High Skin Fade Line Up + Slicked Back

Δεν είναι ένα από αυτά τα στυλ hipster όπου το κόντεμα ξεθωριάζει είναι τόσο κομψό που το συνδυάζει πολύ τακτοποιημένα. Επιπλέον, δεν θα μάθουμε ποτέ πού ακριβώς ξεθώριασε η σύνθεση. Η κορυφή από μόνη της είναι μια εντελώς νέα ιστορία, είναι βουρτσισμένη στο πλάι με μια απαλή τραχιά υφή.

Brushed Up FadeΣυντελεστές: Κουρέματα πλεξούδων

Brushed Up Fade

Δείτε την είσοδο ενός σκληρού και αρκετά σκληρού στυλ της χρονιάς. Το πινέλο επάνω δεν είναι καθόλου θολωτό, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ελαφρώς πομπαρισμένο με τις πλευρές να μην είναι χαμηλές. Οι πλευρές είναι αντίθετα κωνικές με ένα καθαρό ξεθώριασμα. Όλα αυτά με ένα καθαρό ξύρισμα κάνουν μια πολύ κομψή εμφάνιση.

Textured Top Skin Fade for Menπηγή

Υφή κορυφαίας επιδερμίδας ξεθωριάζει

Αυτό το χτένισμα το βλέπουμε πιο συχνά αυτές τις μέρες με μια μικρή γαλλική σοδειά με πλευρές που έχουν ξεθωριάσει. Το ξεθώριασμα δεν είναι πολύ αυστηρό, γεγονός που του δίνει μια αίσθηση casual. Η κορυφή είναι επίσης βουρτσισμένη στο πλάι με ένα ελαφρύ πινέλο στην υφή. Συνολικά, αυτό είναι ένα casual look αλλά το σκουπίζετε στο πλάι και γίνεται επίσημο.

Side Swept Undercut Wet

Side Swept Undercut Wet

Αρκετά ευθεία χωρίς χτύπημα γύρω από τον θάμνο, ένα παχύ σκληρό μέρος με πλευρές ξεθωριασμένες με κωνικό χρώμα. Μια τέλεια χτενισμένη πλευρά σάρωσε με μια κωνική γραμμή προς τα επάνω για να πάει μαζί της. Το ξεθώριασμα του ναού είναι προφανές μόνο για να διατηρήσει την εμφάνιση καθαρή και το ίδιο και η ξυρισμένη προσέγγιση.

Μοντέρνο Pomp Clean Skin Fadeπηγή

Μοντέρνο Pomp Clean Skin Fade

Στοιχηματίστε ότι αυτό είναι ένα από τα μοναδικά χτενίσματα που βλέπουμε και μας ιντριγκάρουν σχεδόν αμέσως, ο ναός είναι ξεθωριασμένος σε στυλ πτώσης με τις πλευρές κωνικές. Η κορυφή, ωστόσο, είναι σκουπισμένη στο πλάι για να διατηρηθεί αυτή η ρετρό εμφάνιση. Τέλος, αυτό το μείγμα γενειάδας είναι απλά κορυφαίο.

Γαλλική καλλιέργεια Low Fadedπηγή

Γαλλική καλλιέργεια Low Faded

Ναι, αυτή είναι μια γαλλική καλλιέργεια, αλλά δεν είναι από αυτές τις συνηθισμένες που βλέπετε να βρίσκονται εδώ και εκεί. Οι πλευρές κωνίζονται αρκετά χαμηλότερα από το συνηθισμένο και στη συνέχεια ξεθωριάζουν. Το χαμηλό κωνικό γίνεται για να ανακτήσει την περίμετρο στα πλάγια ενώ το ξεθώριασμα δίνει αυτό το τελευταίο άγγιγμα.

Υψηλό δέρμα Fade UndercutΣυντελεστές: Κουρέματα πλεξούδων

Υψηλό δέρμα Fade Undercut

Αυτό είναι από τους δρόμους; Ναι, κύριε, οι πλευρές είναι δύσκολο να ξεθωριάσουν, καθώς οι ναοί έχουν φύγει. Η κορυφή είναι βουρτσισμένη με αυτό το μοναδικό σκληρό μέρος το κάνει αυτό που είναι. Μην χάσετε τη σύνθεση, είναι ευθεία αλλά καμπύλη.

Υφή μπούκλες Faded UndercutΣυντελεστές: Κουρέματα πλεξούδων

Υφή μπούκλες Faded Undercut

Μπούκλες, μπούκλες, μπούκλες? μπορούμε να μιλήσουμε αρκετά για αυτά; Οχι! Το κωνικό με την ευθεία πλευρά είναι πολύ καθαρό για να μιλήσουμε. Το μεσαίο έως χαμηλό ξεθώριασμα φέρνει όλη την διασκέδαση στην κορυφή. Η κορυφή, ωστόσο, έχει υψηλή πυκνότητα με λεπτές τρίχες κοντές μπούκλες για να το κάνετε διασκεδαστικό, να έχει μούσι.

Πλαϊνό μέρος UndercutΣυντελεστές: Κουρέματα πλεξούδων

Πλαϊνό μέρος Undercut

Είναι αυτό κατευθείαν από την αναγέννηση; Οι κομψές ξεθωριασμένες πλευρές με αυτό το κομμένο πλευρικό σκούπισμα, για να μην αναφέρουμε το ξεθώριασμα του ναού που είναι τόσο προσεγμένο. Το αποκορύφωμα της εμφάνισης είναι το μουστάκι που στέκεται ψηλά και σταθερά. Κάποιος σίγουρα θα χρειαζόταν κάποιο προϊόν για να στυλ αυτό.

Παραλλαγή καλλιέργειας Γαλλίαςπηγή

Παραλλαγή γαλλικής καλλιέργειας

Είναι αυτή η Γαλλική καλλιέργεια ή είναι μια γωνιακή παρυφή που κορυφώνεται; Λοιπόν, είναι ένας συνδυασμός και των δύο. Επιπλέον, με έξτρα νοστιμιά από ίσιο ταπεράκι και ένα αναιδές ξεθώριασμα στα πλάγια. Η κορυφή είναι λεπτή τρίχα σε ορισμένα προϊόντα που είναι χρήσιμα για να το κρατήσετε στη θέση του!

Side Quiff Low FadeΣυντελεστές: Κουρέματα πλεξούδων

Side Quiff Low Fade

Τα χοντρά μαλλιά έχουν πάντα τα πλεονεκτήματά τους και ένα από αυτά είναι αυτό το εκπληκτικό πλαϊνό σκούπισμα που είναι ταυτόχρονα προσεγμένο και αρκετά αυστηρό. Οι κωνικές ξεθωριασμένες πλευρές είναι αρκετά χτυπητές με αυτή την τέλεια γραμμή μαλλιών στην οποία οι γραμμές αδικούν τόσο πολύ με αυτό το γωνιακό σχήμα.

Bald Fade by Jereme ReyesΔικτυακός τόπος

Bald Fade by Jereme Reyes

Μπορεί να ξεθωριάσει πιο μοντέρνα από αυτό; Σίγουρα όχι με αυτή τη σειρά να είναι ξεθωριασμένη με χαμηλό πλήκτρο προς το κάτω μέρος. Η κορυφή είναι βουρτσισμένη και βαμμένη είναι αυτό που το κάνει τόσο φανταχτερό. Επίσης, μην χάσετε αυτήν την ευθεία γραμμή μαλλιών και συμπληρώνει τις ξεθωριασμένες πλευρές. Δεν μπορεί να ανταγωνιστεί αυτό το στυλ.

Skin Fadeπηγή

Skin Fade

Το Drop fade είναι επίσης ένα ξεθώριασμα ίσως με περισσότερη παναγία και στυλ. Εκείνο το ατίθασο ξεθώριασμα του ναού έρχεται συμπληρωματικά στο στυλ και η κορυφή είναι ένα εντελώς νέο παιχνίδι μπάλας. Αυτό το πλευρικό σκούπισμα με ένα σκληρό κομμάτι κάνει τα πάντα τόσο εκσυγχρονισμένα και όμως έχει μια ρετρό ατμόσφαιρα.

Μακρυά στρώματα Skin FadeΣυντελεστές: Micky Graham

Μακρυά στρώματα Skin Fade

Το να έχεις μια κορυφαία υφή κορυφής με μια αίσθηση τσέπης είναι πολύ φασαρία αυτές τις μέρες, συν τα οποία σπρώχνονται προς τα πίσω, κάτι που το κάνει να μοιάζει με τσουγκράνα στο μέτωπο. Οι πλευρές είναι πολύ τακτοποιημένες για να φαίνεται το πάνω μέρος αρκετά τακτοποιημένο, απλώς ξεθωριάστε το με κουρευτικά μεγέθους 0 και είστε έτοιμοι.

Ildπιο τοπ με κλασικό τάπερ@mr_fineline

Ildπιο τοπ με κλασικό τάπερ

Το χαμηλό ξεθώριασμα δεν θα φύγει ποτέ από την τάση, αλλά αυτός ο συνδυασμός είναι πολύ καλός. Το λεπτό κωνικό με την κορυφή βουρτσισμένη προς τα πίσω δίνει σχεδόν λεία αίσθηση στην πλάτη. Ωστόσο, το ελαφρύ κουδούνισμα το κάνει να πετάει πίσω με αρκετά γωνιακές γραμμές.

Skin Fade Pompadour@mensworldherenkappers

Skin Fade Pompadour

Τι μπορεί να ειπωθεί για αυτό το χτένισμα; Μοιάζει με τον κατώτερο Tom Hardy με αυτό το βουρτσισμένο ρουφάκι. Το undercut είναι αρκετά λεπτό με κωνικές ξεθωριασμένες πλευρές που είναι πολύ προσεγμένες και υποστηρίζουν την κορυφή. Επιπλέον, τα line up είναι κωνικά και δεν ξεθωριάζουν.

Skin Fade

@mensworldherenkappers

Skin Fade

Ένα από τα πιο μαζεμένα χτενίσματα μπορεί να είναι αυτό με αυτή τη συνολική υφή που σπρώχνεται προς τα πίσω. Το χαμηλό ξεθώριασμα με αυτό το μεσαίο κωνικό κάνει όλη τη διαφορά συν το ξεθώριασμα του ναού ωθεί όλη τη διασκέδαση στην κορυφή.

Δέρμα εξασθενίζει με αποσυνδεδεμένο κουδούνι@mensworldherenkappers

Δέρμα εξασθενίζει με αποσυνδεδεμένο κουδούνι

Δείτε τι μπορεί να σας προσφέρει μια μικρή συντήρηση, ένα τέλειο πλαϊνό σκούπισμα με αυτό το κομμένο πλαϊνό μέρος. Το αναιδές ξεθώριασμα κωνικού δεν είναι συνηθισμένο, καθώς το κωνικό δεν είναι συμβατικό. Το ξεθώριασμα είναι πολύ κομψό, αλλά μπορείτε να δείτε τη σειρά να κορυφώνεται και ότι το μείγμα των μαλλιών είναι αρκετά πιο ορατό.

Αποσυνδεδεμένος Πομπαντούρ

@mensworldherenkappers

Αποσυνδεδεμένος Πομπαντούρ

Γυρισμένο πίσω και μοχάουκ ή απλά ένα κομψό πομπαντούρ που ωθείται προς τα πίσω και ενισχύεται με κάποια αυστηρή υποκοπή. Υποθέτω ότι είναι ένα μείγμα όλων αυτών πασπαλισμένων με τραγανές ξεθωριασμένες πλευρές και αυτός ο τακτοποιημένος παχύς όγκος είναι αυτό που παίρνετε με λίγο κερί μαλλιών.

Ξυρισμένη γραμμή με πινέλο επάνω@mensworldherenkappers

Ξυρισμένη γραμμή με πινέλο επάνω στα σκέλη

Τα ακανθώδη νήματα που συνδυάζονται με αυτή την τραχιά υφή είναι αυτό που προσελκύει το πλήθος, για να μην αναφέρουμε ότι οι πλευρές δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια τέχνη. Η ξυρισμένη σχισμή ακριβώς στη σειρά κάνει τα πάντα τόσο τακτοποιημένα αλλά μοντέρνα, με τον ξεθωριασμένο ναό να είναι απλά μια αριστοκρατική πινελιά.

Razor Part Loosely Styled Pompadour

@z_ramsey

Razor Part Loosely Styled Pompadour

Μπορούμε εύκολα να το ονομάσουμε ένα μείγμα ανάμεσα σε αριστοκρατικό ρετρό στυλ με μια μοντέρνα πινελιά. Η χτενισμένη ώθηση προς τα πίσω με μια κωνική ξεθωριασμένη πλευρά είναι αυτό που χρειάζεται κάποιος. Επίσης, ο ναός είναι διπλός με κομψή πτώση με ξυρισμένο πλευρικό τμήμα.

Sharp Skin Fade Faux Hawk

@z_ramsey

Sharp Skin Fade Faux Hawk

Αυτό παραμένει αρκετά ανάμεσα σε λίγα στυλ, πρώτα το αριστοκρατικό στρατιωτικό στιλ όπου ελέγχεται η υφή και ο όγκος και δεύτερον μια πολύ χίπστερ πλευρά του κοψίματος λόγω των πλευρών καθώς υπάρχει ένα σκισμένο ξύρισμα με ένα ξεθωριασμένο δέρμα..

Υφή γαλλικής καλλιέργειας

@z_ramsey

Υφή γαλλικής καλλιέργειας

Αυτό λέμε πολύ ισορροπημένο χτένισμα με υφή πολύ μικρού μήκους. Η κορυφή είναι βουρτσισμένη προς τα επάνω, αλλά είναι ελαφρώς πεταμένη με τις πλευρές να είναι εξασθενημένες. Το ξεθώριασμα πέφτει με τη σειρά να συντομεύεται και να ξεθωριάζει στο μέσο. Το μούσι ισορροπεί αρκετά καλά το πρόσωπο.

Skin Faded French Crop

@z_ramsey

Skin Faded French Crop

Το French Crop μπορεί να είναι πολύ ευέλικτο και αυτό δεν είναι λιγότερο ένα παράδειγμα όπου η κατσαρή υφή καλύπτει το μέτωπο κάνοντας μια κομψή γαλλική καλλιέργεια. Επιπλέον, τα πλαϊνά είναι χαμηλά ξεθωριασμένα, γεγονός που βοηθάει να τραβήξετε την προσοχή στην κορυφή με την έντονη γωνιακή γραμμή προς τα πάνω.

Σγουρά μαλλιά με φράντζα

@z_ramsey

Σγουρά μαλλιά με φράντζα

Το Straight Taper Fade είναι ένα πράγμα και αυτό το χτένισμα κάνει αυτή τη δήλωση αρκετά δυνατά και καθαρά. Η κορυφή είναι εκπληκτικά ελεγχόμενη παρά τις μισές μπούκλες με ελαφρώς παχιά υφή. Το ξεθώριασμα του δέρματος είναι αρκετά ζωντανό και είναι έντονο.

Σταδιακή Fine Fade με Ξυρισμένη γραμμή μαλλιών

@ Criminal__barber

Βαθμιαία Fine Fade με Ξυρισμένη γραμμή μαλλιών

Το βουρτσισμένο πάνω μέρος στην κορυφή με όλο το στρώσιμο που σπρώχνεται προς τα πίσω σίγουρα κάνει ολόκληρο το βλέμμα δέκα φορές καλύτερο. Τα πλαϊνά είναι κωνικά ξεθωριασμένα με ότι η ξυρισμένη σχισμή είναι ένας τύπος πανακίας. Οι ξυρισμένες πλευρές είναι ο λόγος που η κορυφή φαίνεται τόσο καθαρή και διασκεδαστική, σε ποιον δεν θα άρεσε αυτό?

“>