Το κούρεμα taper fade είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα, εμβληματικά στυλ στον κόσμο των μαλλιών. Έμεινε τόσο καιρό λόγω της διαχρονικής εμφάνισης, του καθαρού στυλ και της ευέλικτης εμφάνισης. Είναι υπέροχο για περιστασιακές και επίσημες καταστάσεις, οπότε είτε εργάζεστε σε γραφείο είτε στο σπίτι, θα σας ταιριάζει όμορφα.

@jeremywexlerhair / Instagram

Τι είναι το κούρεμα Taper Fade?

Ένα κούρεμα με κωνικό ξεθώριασμα διατηρεί τα μαλλιά μακριά από πάνω, ενώ τα κωνώνει στα πλάγια και πίσω. Τα μαλλιά γίνονται προοδευτικά μικρότερα καθώς κατεβαίνουν στο κεφάλι μέχρι να αναμειχθούν με το δέρμα. Αυτή η σταδιακή εξασθένηση φαίνεται αιχμηρή και τακτοποιημένη, χωρίς ακατάστατα ή αντιαισθητικά άκρα ή τραχιά σημεία.

Το κούρεμα taper fade είναι ένα υπέροχο κούρεμα χαμηλής συντήρησης που δεν απαιτεί πολύ στυλ ή συντήρηση. Είναι επίσης εξαιρετικό για πειραματισμούς. μπορείτε να το τροποποιήσετε ώστε να ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ.

Τι χρειάζομαι για το κούρεμα Taper Fade?

Το κούρεμα taper fade δεν είναι ιδιαίτερα μακρύ στυλ. Οπουδήποτε από 2 έως 4+ ίντσες μαλλιών θα λειτουργήσει. Ωστόσο, όσο πιο μακριά είναι τα μαλλιά σας, τόσο λιγότερο τακτοποιημένα θα φαίνονται, οπότε 2 έως 4 ίντσες είναι ένα καλό εύρος για να στοχεύσετε.

Δεδομένου ότι το κωνικό ξεθώριασμα είναι ένα πιο σύντομο στυλ που γίνεται προοδευτικά μικρότερο, θα πρέπει να αποφασίσετε αν είναι η σωστή περικοπή για εσάς. Για παράδειγμα, εάν έχετε μια ουλή στο κεφάλι σας που δεν θέλετε να δείξετε, ένα κούρεμα με κωνικό ξεθώριασμα θα μπορούσε να το αποκαλύψει. Δείτε πώς φαίνεται το κόψιμο στις παρεχόμενες εικόνες και από εκεί, μπορείτε να καθορίσετε αν θα είναι ή όχι καλό στυλ για εσάς.

@hudson.hair / Instagram

Πώς να αποκτήσετε το κούρεμα Taper Fade

Το τυπικό ξεθώριασμα κωνικού είναι παρόμοιο με το κλασικό κούρεμα κώνου. Τα μαλλιά είναι τα πιο μακριά από πάνω και ξεθωριάζουν στην πλάτη και στα πλάγια. Μπορείτε να καθορίσετε πόσο σταδιακό θέλετε να είναι το κωνικό. Υπάρχουν μερικές πρόσθετες πληροφορίες στον οδηγό μας για το κλασικό κούρεμα κωνικού, όπου εξηγούμε πώς να κάνετε την κοπή σε βάθος.

@javthebarber / Instagram

Πώς να στυλ το κούρεμα Taper Fade

Ανάλογα με ποια παραλλαγή του κούρεματος taper fade θα πάτε. Για πιο έντονα στυλ, όπως το mohawk, θα χρειαστείτε ένα ισχυρό τζελ συγκράτησης. Για ένα πιο ελαφρύ στυλ, όπως το τυπικό κωνικό ξεθώριασμα, έχετε την επιλογή να μην το διαμορφώσετε καθόλου. Στο τέλος, όλα εξαρτώνται από εσάς και το στυλ που θα επιλέξετε.

Υπάρχουν επίσης τόνοι παραλλαγών στο τυπικό κούρεμα με κόντεμα. Ανεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών σας, το σχήμα του προσώπου ή το προσωπικό σας στυλ, εδώ θα βρείτε κάτι που θα σας αρέσει.

Εάν εξακολουθείτε να διστάζετε εάν αυτή η περικοπή είναι για εσάς, ελέγξτε αυτές τις επιλογές παρακάτω:

High Fade FohawkHigh Fade Fohawk, Faded Mohawk + Hair Design + V-Shape, από @z_ramsey

Faux Hawk

Αυτό είναι ένα τυπικό κωνικό ξεθώριασμα στο πίσω μέρος και στις πλευρές. Ωστόσο, τα μαλλιά στο πάνω μέρος του κεφαλιού θα μείνουν πολύ περισσότερο σε μήκος, ώστε να μπορούν να χτενιστούν σαν φόουκ.

High Taper Fade

High Taper Fade

Εάν τα μαλλιά ξεθωριάσουν με το δέρμα σε απόσταση 2 ίντσες (μέγιστο) από την κορυφή των μαλλιών, αυτό το κούρεμα μπορεί να αναφερθεί ως κούρεμα με υψηλό κωνικό ξεθώριασμα.

Low Fade PompadourLow Fade Pompadour, από @natanaelsilvatrp

Low Taper Fade + Pompadour

Με αυτό το είδος κούρεμα, το ξεθωριασμένο μήκος από την κορυφή των μαλλιών αυξάνεται από 2 ίντσες. Οι τρίχες θα ξεθωριάσουν μόλις μία ίντσα πάνω από τη φυσιολογική γραμμή των μαλλιών του χρήστη.

High Top Afro με Fade@z_ramsey

Afro Taper Fade

Αυτό το στυλ είναι συνήθως κοινό με τους μαύρους άντρες. Το Afro taper fade στυλ είναι ιδιαίτερα καλός μαύρος άνδρας με σγουρά ή τσουχτερά μαλλιά. Οι μπούκλες είναι διακοσμημένες από πάνω και τα μαλλιά στα πλάγια και στην πλάτη ξεθωριάζουν.

χτενίζω πάνω@blackfishbry

Comb Over

Τα μαλλιά από πάνω μεγαλώνουν και στη συνέχεια χτενίζονται με στυλ στο πλάι ή με πλάτη. Αυτό το κούρεμα υιοθετείται συχνά από φαλακρούς ή φαλακρούς άνδρες για να μειώσει την προβολή της φαλάκρας τους. Ωστόσο, πολλοί νεότεροι άντρες συνδυάζουν ένα στυλ πλευρικού εξαρτήματος με ένα ξεθώριασμα σε μια σύγχρονη εμφάνιση της χτένας, όπως φαίνεται παραπάνω.

Caesar Taper Fade@kevinluchmun

Caesar Fade

Ένας από τους καλύτερους τύπους ξεθωριάσεων για τα μαύρα αρσενικά είναι το ξεθώριασμα του Καίσαρα. Τα μαλλιά στην κορυφή κόβονται κάπως περισσότερο και συνήθως σαρώνουν προς τα εμπρός αντί να χωρίζονται στο πλάι. Τα κοντά κτυπήματα μπορούν να χτενιστούν στα πλάγια. Τα μαλλιά μπορούν να χτενιστούν με τζελ ή κερί για τα μαλλιά.

Highηλό και σφιχτό κούρεμα

Υψηλή και Σφιχτή

Το υψηλό και σφιχτό ξεθώριασμα παρατηρείται συνήθως στους στρατιωτικούς. Αυτό το στυλ απαιτεί ξύρισμα μεγαλύτερου μέρους των πλευρών καθώς και του πίσω μέρους του κεφαλιού. Βουλωμένα μαλλιά αφήνονται από πάνω.

Φαλακρό ξεθώριασμα

Φαλακρό ξεθώριασμα

Το φαλακρό ξεθώριασμα είναι για όσους είναι φαλακρούς ή σχεδόν φαλακρούς. Είναι παρόμοιο με το στρατιωτικό κόψιμο, αλλά το ξεθώριασμα είναι μικρότερο. πηγαίνει από τα πλάγια στην κορυφή του κεφαλιού, όπου το ξεθώριασμα είναι μεγαλύτερο.

Precise Faux Hawk@z_ramsey

Faux Hawk

Εδώ, δίνεται μια μυτερή εξασθένιση. Τα μακριά μαλλιά στην κορυφή είναι καρφωμένα προς τα πάνω. Αυτό δεν είναι τόσο δραματικό όσο το mohawk, οπότε ταιριάζει καλύτερα σε ένα ευρύτερο φάσμα καταστάσεων.

High Top Fade Hard Partedπηγή

High Top Fade

Η ψηλή κορυφή είναι δημοφιλής στους νέους άνδρες με σγουρά ή αφρώδη υφή μαλλιών. Σε αυτό το στυλ, τα μαλλιά στα πλάγια και στην πλάτη κόβονται κοντά. Στη συνέχεια, στρέφονται προς τα πάνω για να επιτύχουν την κορυφαία εμφάνιση. Γενικά, το κωνικό ξεκινά στο ύψος του αυτιού και το πάνω μέρος μπορεί να είναι από 2 έως 5 ίντσες, ανάλογα με την υφή των μαλλιών και τις απαιτήσεις του πελάτη.

Drop Curl Fadeπηγή

Το σγουρό κωνικό ξεθώριασμα

Αυτό το μοντέρνο κόψιμο λειτουργεί με κάθε στυλ, από ποπ έως ευρώ έως μοντέρνο γκροβ. Είναι κατάλληλο για άνδρες που έχουν σγουρά μαλλιά. Οι άνδρες με τέτοια μαλλιά μπορούν να ελέγξουν φωτογραφίες αυτού του χτενίσματος για να δουν αν είναι κατάλληλο για αυτούς.

Temp Fade by Vino

Temple Taper Fade

Συνήθως παρατηρείται σε άνδρες κάθε ηλικίας, το κωνικό κτύπημα του κροτάφου είναι ένα κλασικό χτένισμα, γνωστό και ως κωνικό ξεθώριασμα, εξασθένιση κροτάφους ή εξασθένιση θερμοκρασίας. Αλλάζοντας ή προσαρμόζοντας το μήκος της λεπίδας πάνω ή κάτω σε μερικά μεγέθη, μπορείτε να τροποποιήσετε την κοπή. είναι καλό σε πολλά διαφορετικά μήκη. Είναι επίσης μια ωραία περικοπή χαμηλής συντήρησης, καθώς χρειάζεται μόνο να κόβεται κάθε λίγες εβδομάδες. Αυτό είναι ένα διαχρονικό κούρεμα που έδειχνε υπέροχο για δεκαετίες και θα φαίνεται υπέροχο για τις επόμενες δεκαετίες.

Υφή χτένισμα@cutsbyerick

Χειροποίητη βουρτσισμένη ξανθιά

Βαριά υφή στην κορυφή, ξεθωριάζει στο πλάι και στην πλάτη. Αυτό το κούρεμα φέρνει την προσοχή με το να είναι τακτοποιημένο κομψό και λίγο πικάντικο ταυτόχρονα.

Ivy League με Taper Fade@z_ramsey

Κλασικό πλαϊνό μέρος

Αυτό το στυλ συνδυάζει ένα κλασικό και διαχρονικό πλαϊνό μέρος με ένα εξασθενημένο τάπερ για πιο ενημερωμένη, μοντέρνα εμφάνιση. Απαλό και ρετρό, αυτό το στυλ θυμίζει τη δεκαετία του 1950 και τα στυλ διασημοτήτων όπως ο James Dean και ο Elvis Presley.

Κοντό κούρεμα με τάπερ και ξεθώριασμα_@ivanshavethesailor

Σύντομο χτύπημα

Αν ψάχνετε για ένα στυλ χαμηλής συντήρησης με πολλή διάθεση, σκεφτείτε αυτό το σύντομο χτύπημα. Είναι τακτοποιημένο και τακτοποιημένο παντού και δημιουργεί οπτικό ενδιαφέρον με το διακοσμημένο μπροστινό μέρος και τις πλευρές με υφή.

Κωνικό ξεθώριασμα@hayden_cassidy

Σύντομη κορυφαία περικοπή με υφή

Αυτό το crop top είναι ένα σύντομο στυλ με πολλή υφή και προσωπικότητα. Το κωνικό ξεθώριασμα είναι εξαιρετικά σύντομο, γεγονός που αναδεικνύει το πάνω και το μπροστινό μέρος του κεφαλιού για μια τολμηρή, εντυπωσιακή εμφάνιση.

Δάχτυλο Combed Low Taper Fade@barber_djirlauw

Flowy Swept Back

Για πιο κοντό στυλ με ελαφριά και ροή εμφάνιση, σκεφτείτε αυτό το χτένισμα με σάρωση πίσω. Το κωνικό χρώμα ξεθωριάζει στα πλάγια και πίσω κάνει τα σπασμένα μαλλιά μπροστά το αστέρι αυτής της εμφάνισης.

Σγουρή κορυφή με κωνικά ξεθωριασμένες πλευρές@glassboxbarbershop

Σγουρή κορυφή με υψηλή ένταση

Αυτό το στυλ είναι ιδανικό για παιδιά με κυματιστά μαλλιά που θέλουν ένα σύντομο αλλά εντυπωσιακό χτένισμα. Με αυτή την εμφάνιση, μπορείτε να πετύχετε πολύ όγκο ακόμη και με πιο κοντά μαλλιά.

Curly Dyed Highlights@egobarbers

Curly Dyed Highlights

Εάν τα μαλλιά σας είναι σοβαρά σγουρά, ελέγξτε αυτό το στυλ. Διατηρεί τις πλευρές κοντές και σφιχτές ενώ επιτρέπει στις μπούκλες να αναδύονται, αναδεικνύοντας τη φυσική εμφάνιση των μαλλιών σας.

Κλασικό στυλ στο πλάι@johnny_snips

Κλασικό στυλ στο πλάι

Για ένα κλασικό, μίνιμαλ στυλ, μην κοιτάτε πέρα ​​από αυτό το πλευρικό μέρος. Το κωνικό ξεθώριασμα τονίζει το μέρος, το οποίο μπορεί να είναι λεπτό ή ακραίο. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό στυλ για φοιτητές, υπαλλήλους γραφείου και οποιονδήποτε θέλει επαγγελματικό αλλά κομψό κόψιμο.

Burst Fade with Line Up@criztofferson

Burst Fade with Line Up

Η σειρά είναι ένα μοναδικό στυλ που έγινε αρκετά δημοφιλές για την έντονη εμφάνισή του. Αυτό το στυλ ξεθώριασης συνδυάζει μια σειρά με ένα ξεθώριασμα στο πλάι, τονίζοντας ταυτόχρονα την κορυφή και τις πλευρές. Το αποτέλεσμα είναι ένα χτένισμα εμπνευσμένο από την πόλη με πολλή διάθεση.

Brushed Up Skin Fade Undercut@ambarberia

Undercut Brush Up

Τα undercut δεν έχουν ξεφύγει ποτέ από τη μόδα και αυτό το look είναι ένα τσίμπημα στο κλασικό στιλ. Τα μαλλιά βουρτσίζονται προς τα πάνω και προς τα εμπρός για να δημιουργήσουν ένα μικρό κουδούνι και υπάρχει πολλή κίνηση που συμβαίνει παντού.

Undercut Skin Fade@ambarberia

Thin Hair Undercut

Τα undercuts μπορούν να λειτουργήσουν καλά ακόμη και αν έχετε λεπτά ή λεπτά μαλλιά. Ακολουθεί μια συστροφή στο κάτω μέρος με μια υψηλή εξασθένηση που τοποθετεί τα φώτα της δημοσιότητας στα σαρωμένα πίσω μαλλιά στην κορυφή. Μια σύντομη αλλά μοντέρνα εμφάνιση, αυτό είναι ιδανικό για λεπτά μαλλιά.

Taper Fade for Receding Hairline@gutierstudio

Υποχωρώντας γραμμή μαλλιών με γενειάδα

Μια υποχωρούσα γραμμή μαλλιών δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε σοβαρό στιλ. Αυτό το βλέμμα αξιοποιεί μια υποχωρούσα γραμμή μαλλιών για να τραβήξει την προσοχή σε ένα τσιφτέκι μεγάλου όγκου. Το ξεθώριασμα στο πλάι δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στα μαλλιά στην κορυφή και μετακινεί την εστίαση μακριά από την υποχωρούσα γραμμή των μαλλιών.

Περιστρεφόμενη Γαλλική καλλιέργεια@conortaaffehair

Περιστρεφόμενη Γαλλική καλλιέργεια

Η γαλλική καλλιέργεια είναι ένα απίστευτα δημοφιλές χτένισμα χαμηλής συντήρησης που είναι απλό και κλασικό. Αυτή η λήψη της γαλλικής καλλιέργειας χρησιμοποιεί μια σειρά και ξεθωριάζει όλο το κωνικό για να προσθέσει λίγο πλεονέκτημα σε αυτό το δοκιμασμένο και αληθινό στυλ.

Αποσυνδεδεμένη γραμμή με Taper Fade@ceejayfadez

Brushed Up Shaved Hairline

Αυτό το χτένισμα είναι ένας εντελώς μοναδικός συνδυασμός στυλ. Χρησιμοποιεί ένα δραματικό σκληρό μέρος (που σημαίνει ότι το πλαϊνό μέρος είναι ξυρισμένο) και ένα ξεθώριασμα, και τα μαλλιά στην κορυφή βουρτσίζονται όπως φαίνεται συχνά σε πολλές παραλλαγές με υποκόλληση.

Taper Fade με ακατάστατο τοπ@birdcobarbers

Κυματιστό ακατάστατο τοπ

Αν το κοντύτερο είναι καλύτερο για εσάς, δείτε αυτό το βρώμικο look. Παρόμοια με τη γαλλική καλλιέργεια, αυτό το στυλ διατηρεί τα μαλλιά κοντά και τακτοποιημένα, καθιστώντας τα μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες και φοιτητές. Αυτό θα λειτουργήσει επίσης καλά για άνδρες με κυματιστά ή σγουρά μαλλιά.

Ακατάστατες μπούκλες@franchobarber

Ακατάστατες μπούκλες

Μερικές φορές, τα σγουρά μαλλιά φαίνονται καλύτερα όταν επιτρέπεται να είναι λίγο ακατάστατα. Αυτό είναι ένα χαλαρό και απλό στυλ που είναι υπέροχο για άνδρες με πολύ σγουρά μαλλιά που διαφορετικά θα ήταν δύσκολο να δουλέψεις.

Side Parted Wavy Undercut@hairbymikebernstein

Side Parted Wavy Undercut

Οι υποστροφές και τα πλευρικά μέρη έχουν συνδυαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί. Εδώ ένα εμφανές πλευρικό τμήμα σκιαγραφεί τα μαλλιά και δημιουργεί ένα δραματικό αποτέλεσμα.

Σγουρή κορυφή με πλευρές από κωνικό@glassboxbarbershop

Σγουρή κορυφή με Undercut

Αυτό το καθαρό σγουρό υπολείμμα παίρνει την ακαταστασία των σγουρών μαλλιών και τα κάνει να φαίνονται μάλλον περιποιημένα χάρη στο καθαρό ξεθώριασμα στα πλάγια και στην πλάτη.

Ο καθαρός ναός ξεθωριάζει@cutsbyerick

Ο καθαρός ναός ξεθωριάζει

Αυτό είναι ένα άλλο απλό και διαχρονικό στυλ που κρατά τα μαλλιά κοντά και περιποιημένα. Διαθέτοντας καθαρές άκρες, σταδιακό ξεθώριασμα και κομμένα κτυπήματα, αυτή η εμφάνιση είναι ιδανική για παιδιά που θέλουν απλό κόψιμο.

Brushed Up Taper Fade@chambers_sheffield

Brushed Up

Αυτό το διασκεδαστικό, νεανικό στυλ είναι ιδανικό για παιδιά με πυκνά, γεμάτα μαλλιά. Τα μαλλιά βουρτσίζονται μπροστά για να δημιουργήσουν ένα κοντό, κυματιστό τρίχωμα, ενώ ένα κωνικό κρατάει τις πλευρές και την πλάτη σφιχτά για αντίθεση.

Κυματιστή κορυφή με Taper Fade@conortaaffehair

Κυματιστό τοπ με ήπιο line up

Αυτό το ενδιαφέρον στυλ συνδυάζει ακατάστατα κτυπήματα, καθαρές πλευρές και μια λεπτή σειρά. Το αποτέλεσμα είναι ένα μοντέρνο, ισορροπημένο χτένισμα που ξεχωρίζει από το πλήθος.

Κλείσιμο με κόντρα Pompadour με υποστήριξη με κηλίδες@michaelmartinthebarber

Clean Combed Pompadour

Το pompadour είναι ένα άμεσα αναγνωρίσιμο στυλ με τη φήμη ότι δείχνει λείο και κομψό. Αυτή η έκδοση διαθέτει ένα πομπαντούρ υψηλής έντασης και ένα σταδιακό εξασθένιση του τάπερ στα πλάγια και πίσω. Αυτό το στυλ είναι ιδανικό για παιδιά με πιο πυκνά μαλλιά που θέλουν να κάνουν μια δήλωση.

Φουσκωμένο Pompadour με Taper Fade@ceejayfadez

Φουσκωμένο Πομπαντούρ με στρώματα

Αν σας αρέσει το πομπαντούρ αλλά θέλετε κάτι πιο ακραίο, σκεφτείτε αυτό το στρώσιμο look. Αυτό το στυλ θα σας δώσει πολύ όγκο και φαίνεται πολύ πιο μοντέρνο από την κλασική εμφάνιση με σλιπ πίσω.

Taper Fade Slicked Back@andrewlampebarber

Taper Fade Slicked Back

Ακολουθεί ένα άλλο κούρεμα με κόντεμα που ξεθωριάζει πίσω και παίρνει μια ελαφρώς διαφορετική προσέγγιση. Το μήκος των μαλλιών αναμειγνύεται παντού χάρη στο σταδιακό ξεθώριασμα, οπότε αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε ένα ωραίο μισό σημείο μεταξύ κάτι ακραίου και συντηρητικού.

Κλασικό κούρεμα με κωνικό

Κλασικό κούρεμα με κωνικό

Απλώς δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό το κλασικό κωνικό χτένισμα. Ιδανικό για όλους τους τύπους και χρώματα μαλλιών, αυτό το στυλ είναι εκλεπτυσμένο και εύκολο στη διαχείριση.

Ξανθιά Πομπαντούρπηγή

Pompadour Taper Fade

Ακολουθεί μια άλλη έκδοση του πομπαντούρ που συνδυάζει μια καθαρή εξασθένηση με ένα πομπαντούρ χαμηλότερου όγκου. Το αποτέλεσμα είναι μια ακόμη ισορροπημένη εμφάνιση. Αυτό το κόψιμο θα λειτουργήσει επίσης καλά για άνδρες με λεπτά ή λεπτά μαλλιά.

Airbrished Taper Fadeπηγή

Airbrushed Taper Fade

Αν τα ακατάστατα μαλλιά σας ταιριάζουν, αυτό το look πρέπει να έχετε κατά νου. Αυτό το στυλ επιδεικνύει τραχιά, ατημέλητα μαλλιά, οπότε αν τα μαλλιά σας είναι φυσικά ατίθασα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.

Drop Fade with Afro Disconnectionπηγή

Drop Fade Αποσυνδέθηκε

Εδώ είναι ένα εντυπωσιακό στυλ που χρησιμοποιεί μακριά σγουρά μαλλιά και ένα σκληρό μέρος για να δημιουργήσει μια αποσυνδεδεμένη εμφάνιση. Αυτό είναι ένα ευέλικτο στυλ. μπορείτε να φορέσετε αυτό το στυλ ακατάστατο, όπως φαίνεται, ή μπορείτε να κρατήσετε τα μαλλιά από πάνω κοντά και πιο ομοιόμορφα.

Βουρτσίστε το Fade Pompπηγή

Βούρτσα επάνω Fade

Πολλά στυλ σήμερα χαρακτηρίζονται από έναν τόνο όγκου στην κορυφή και στις κοντές πλευρές. Αυτό το ξεθώριασμα προσφέρει κάτι οικείο και κομψό και είναι μια εξαιρετική επιλογή αν σας αρέσει αυτός ο γενικός τύπος στυλ.

Curly Fringe Fade Assymetricalπηγή

Curly Fringe Fade

Ένα άλλο βλέμμα που χρησιμοποιεί εξαιρετικά σγουρά μαλλιά, αυτό το σγουρό ξεθώριασμα κρατά τις πλευρές και την πλάτη ψηλά και σφιχτά, δίνοντας έμφαση στα σγουρά μαλλιά μπροστά. Αυτή είναι μια νέα εικόνα για μια τυπική εξασθένηση που κάνει ένα υπέροχο casual στυλ.

Πλευρικό μέρος σάρωσεπηγή

Πλευρικό μέρος εξασθενίζει

Σύντομο και απλό, αυτό το κούρεμα είναι απλά ένα πλαϊνό μέρος με υψηλό ξεθώριασμα. Είναι μια χαμηλή περικοπή συντήρησης που δεν χρειάζεται καν να στυλ αν δεν έχετε χρόνο.

Brushed Up FadeΣυντελεστές: Κουρέματα πλεξούδων

Classy Brush Up με Mid Fade

Αυτή η μοντέρνα βούρτσα επάνω εμφάνιση έχει τα μαλλιά ανακατωμένα και πειραγμένα για να δημιουργήσουν υψηλές ποσότητες υφής και ζωντανή εμφάνιση.

Skin Fade Πλευρικό μέροςπηγή

Fade Pomp

Αυτό το στυλ τοποθετεί τα φώτα της δημοσιότητας στο pompadour ως αποτέλεσμα του ξεθωριάσματος του δέρματος που χρησιμοποιείται στα πλάγια και στην πλάτη. Αυτό είναι ένα πιο τολμηρό στυλ που είναι υπέροχο για τυχοδιώκτικα παιδιά.

Low Fade Clean Simpleπηγή

Low Fade Καθαρό και Απλό

Είτε τα μαλλιά σας είναι ίσια, κυματιστά, λεπτά ή παχιά, αυτό το χαμηλό ξεθώριασμα θα σας εξυπηρετήσει καλά. Είναι μια άλλη καλή επιλογή για φοιτητές, υπαλλήλους γραφείου και επαγγελματίες.

Βούρτσα ψηλής έντασηςΣυντελεστές: Ryan Cullen

Εξαφάνιση υψηλής έντασης

Ένα από τα πιο ακραία στυλ σε αυτήν τη λίστα, αυτό το ξεθώριασμα μεγάλου όγκου ανεβάζει τα μαλλιά και παρουσιάζει ένα ξεθώριασμα με μια σειρά. Είναι μια κομψή, υφή που είναι εξαιρετικά διασκεδαστική και περιστασιακή.

Γλιστρήστε πίσωπηγή

Slicked Back Fade

Ακολουθεί μια πιο σύντομη εμφάνιση με απλή και χαμηλή συντήρηση. Το προτείνουμε για άνδρες με πιο πυκνά μαλλιά, αν και μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να τονίσετε την κορυφή μιας χήρας, όπως φαίνεται εδώ.

Κλασικό Πομπαντούρπηγή

Pompadour High Fade

Lookάχνετε για ψηλό πομπαντούρ; Αυτό το χτένισμα διαθέτει μια πομπαντούρ υψηλής έντασης που γίνεται πιο κοντή καθώς πηγαίνει πίσω, δημιουργώντας ωραία οπτική ισορροπία.

Κλασικά κωνικά μαλλιά

Κλασικό στυλ Fade Harvard Style

Σύντομη και με υφή, αυτό το ξεθώριασμα σε στιλ Χάρβαρντ γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ επαγγελματικού και περιστασιακού. Μπορείτε να το ανεβάσετε όπως φαίνεται εδώ ή απλά να το χτενίσετε πίσω για μια πιο κλασική εμφάνιση.

Τακτοποιημένη και καθαρή κορυφή με λεπτές ξεθωριασμένες πλευρές@ pedrinho_cabeloearte

Τακτοποιημένη και καθαρή κορυφή με λεπτές ξεθωριασμένες πλευρές

Αυτή η γαλλική καλλιέργεια συμπληρώνεται από ένα κωνικό ξεθώριασμα στα πλάγια. Μαζί με λίγα μαλλιά στο πρόσωπο και μερικά τρυπήματα, αυτό το στυλ έχει μια δροσερή, ρετρό ατμόσφαιρα.

Sharp Part with Taper Fade@napolesbarbershop

Sharp Part with Taper Fade

Εδώ είναι ένα pompadour που έχει γίνει μοναδικό με ένα σκληρό μέρος στη μέση και ένα ξεθώριασμα στα πλάγια. Το αποτέλεσμα είναι μια φρέσκια, νεανική εμφάνιση που ταιριάζει σε κανέναν!

Αυτό το φουσκωμένο Quiff με Undercut Taper@jw.hair

Αυτό το φουσκωμένο Quiff με Undercut Taper

Αυτό το undercut διαθέτει ένα κωνικό ξεθώριασμα για μια κοπή γεμάτη αντίθεση: μακριά και κοντή, σκοτεινή και φωτεινή. Με το λευκασμένο τοπ, αυτό είναι σίγουρα μια νευρική εμφάνιση.

Λεπτά ξεθωριασμένο με Stranded Brush Up@ barbaruivabr

Λεπτά ξεθωριασμένο με Stranded Brush Up

Εδώ είναι ένα κομψό κουτί με τις πλευρές ξεθωριασμένες. Αυτή η εμφάνιση διαθέτει επίσης μερικές παχιές τρίχες στο πρόσωπο, οι οποίες έχουν τακτοποιηθεί για κάποια κομψότητα.

Fine Taper Fade with Banged Front@nastybarbers

Fine Taper Fade with Banged Front

Η γαλλική καλλιέργεια σχεδόν πάντα ξεθωριάζει στα πλάγια. Και έχει σχεδόν πάντα μια νευρική αίσθηση, όταν προσθέτετε τατουάζ ή τρύπημα!

Κομψό Brushed Up Top με Sleek Temple Fade@rorrothebarber

Κομψό Brushed Up Top με Sleek Temple Fade

Αυτό το απλό χτένισμα με πινέλο έχει έντονο ξεθώριασμα στα πλάγια, δημιουργώντας μια άλλη παραλλαγή του undercut. Οποιοδήποτε υψηλότερο στα πλάγια και θα πρέπει να αρχίσουμε να το ονομάζουμε fauxhawk!

Designer Top με ξυρισμένη γραμμή μαλλιών@tombennetthair

Designer Top με ξυρισμένη γραμμή μαλλιών

Εάν αφαιρέσετε τα μάτια σας από την απίστευτη υφή σε αυτήν την καλλιέργεια, θα δείτε ότι διαθέτει επίσης ένα ξεθωριασμένο χρώμα στο πλάι. Αυτή η εμφάνιση είναι σίγουρα ένα head-turner!

Waved Top με Neat Fade@hosseinsarv

Waved Top με Neat Fade

Εδώ είναι ένα ελαφρώς μεγαλύτερο κούρεμα με ένα κωνικό ξεθώριασμα στα πλάγια. Μαζί με μερικές ελαφριές τρίχες στο πρόσωπο, η εμφάνιση που προκύπτει έχει ένα είδος δροσιάς στο skateboarder.

Καθαρό κωνικό ξεθώριασμα με ξυρισμένη γραμμή@cresswellbarberco

Καθαρό Taper Fade με Ξυρισμένη Γραμμή

Ελέγξτε αυτό το τακτοποιημένο κόψιμο του πληρώματος, το οποίο έχει τελειώσει στα πλάγια με ένα κωνικό ξεθώριασμα. Όχι μόνο αυτό, αυτό το κόψιμο διαθέτει επίσης μια ξυρισμένη γραμμή κατά μήκος της πλευρικής γραμμής των μαλλιών.

Καθαρό λεπτό κωνικό ξεθώριασμα@fleetwoodthebarber

Καθαρό λεπτό κωνικό ξεθώριασμα

Αυτό το καθαρό, ανδρικό κόψιμο είναι μακρύ στην κορυφή και κοντό στα πλάγια. Λίγο κατάφυτη τρίχα στο πρόσωπο και ένα χαμόγελο προσθέτει άφθονο χαρακτήρα.

Τακτοποιημένο και καθαρό Mid Fade@cresswellbarberco

Τακτοποιημένο και καθαρό Mid Fade

Εδώ είναι ένα κωνικό ξεθώριασμα που είναι καθαρό ξύρισμα γύρω από το λαιμό και το πηγούνι. Το ξεθώριασμα δημιουργεί μια σταδιακή μετάβαση από την εντυπωσιακή αντίθεση των μαύρων μαλλιών στο χλωμό δέρμα.

Καθαρό Quiff με Taper Faded Side@ pedrinho_cabeloearte

Καθαρό Quiff με Taper Faded Side

Αυτό το καλό παλιομοδίτικο τσουρέκι έχει ένα ξεθώριασμα στα πλάγια, με ασυνήθιστα μακριά μαλλιά στην κορυφή. Μαζί με το απλό μέρος, αυτό δημιουργεί μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ξεθωριασμένο και χαλαρό Slick Back@johnny_snips

Ξεθωριασμένο και χαλαρό Slick Back

Αυτό το κούρεμα με πλάτη είναι πολύ μοντέρνο. Οι πλευρές ξεκινούν με μακριά μαλλιά στο επάνω μέρος και, μετά από έντονο ξεθώριασμα, κατεβαίνουν ακριβώς κάτω για να ξυρίσουν στο κάτω μέρος.

Ακόμα και ξεθωριάζει σε όλο τον κόσμο@mattjbarbers

Ακόμα και ξεθωριάζει σε όλο τον κόσμο

Εδώ είναι ένα άλλο αντρικό βλέμμα με κοντά μαλλιά από πάνω και ένα ομοιόμορφο κωνικό ξεθώριασμα στα πλάγια. Φορέστε το ξυρισμένο ή αφήστε το να μεγαλώσει, όπως αυτό.

Χαμηλή ένταση στο πάνω μέρος με Taper Fade@fleetwoodthebarber

Χαμηλή ένταση στο πάνω μέρος με Taper Fade

Αυτή η μακρά, υφή καλλιέργειας έχει μια σκληρή μέση εξασθένηση στα πλάγια. Προσθέστε λίγη τραχιά τρίχα στο πρόσωπο και αυτή η εμφάνιση είναι αρρενωπή αλλά μοντέρνα.

Messy Brush Up και Classic Taper DFree / Shutterstock.com

Messy Brush Up και Classic Taper

Αυτό το κομψό πινέλο διαθέτει επίσης ένα κόντεμα ξεθώριασμα. Ωστόσο, τα μαλλιά είναι λίγο μακρύτερα από το συνηθισμένο. σε συνδυασμό με το πουλόβερ, είναι μια υπέροχη εμφάνιση.

Trendy Dropping Taper Fade@mintbarbershops

Trendy Dropping Taper Fade

Εδώ είναι ένα ακατάστατο quiff που τελειώνει στα πλάγια με ένα κωνικό ξεθώριασμα. Μαζί με ένα καθαρό ξύρισμα, αυτό είναι ένα μοναδικό, συνεκτικό στυλ.

Στυλ Pompadour και κλασικό τάπερ@moohammad_hamze

Στυλ Pompadour και κλασικό τάπερ

Αυτό το προσεκτικά διακοσμημένο πομπαντούρ έχει ένα ξεθώριασμα στα πλάγια, το οποίο τυλίγεται στα μαλλιά του προσώπου. Συνολικά, είναι ένα ευχάριστα ασυνήθιστο κούρεμα.

Ενσωματωμένη κορυφή με Mid Skin Fade@peteyrock_thebarber

Ενσωματωμένη κορυφή με Mid Skin Fade

Για κάτι λίγο πιο πρακτικό, συνδυάστε ένα κοντό κοντέρ ξεθώριασμα με ένα πλήρωμα κομμένο από πάνω. Το αποτέλεσμα είναι όμορφο και εύκολο στη συντήρηση.

Στιλ βούρτσα πίσω@kings_of_the_underworld

Στιλ βούρτσα πίσω

Πώς μοιάζουν τα κλασικά χτενισμένα μαλλιά στην πλάτη; Αυτό. Η καθαρή τάξη εδώ είναι αρκετά κομψή. Το χτενισμένο πομπαντούρ στην κορυφή το καθιστά κομψό μαζί με τις πλευρές που είναι κωνικές μέχρι κάτω μέχρι να το συνδυάσετε με γένια. Τα απότομα line up είναι προσεκτικά στη λεπτομέρεια με ένα χορταριασμένο μούσι που ισορροπεί το πρόσωπο.

Κορυφαία καλλιέργεια@elboribarber

Κορυφαία καλλιέργεια

Παρατήρησες το undercut; Οχι? Υπάρχει ακόμα, αλλά διακριτικά κάθεται εκεί και αυτό που σας κάνει να παρατηρήσετε είναι το σταδιακό ξεθώριασμα που ξεθωριάζει εύκολα τον κρόταφο στο δέρμα. Η σύνθεση, ωστόσο, είναι μια άλλη συμφωνία, είναι αρκετά αιχμηρή για να πούμε ότι οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές. Το slicked back top είναι το κεράσι στο κέικ και κάνει όλο το χτένισμα να σκάει!

Βουρτσισμένο στην κορυφή με λεπτό ξεθώριασμα@peteyrock_thebarber

Βουρτσισμένο στην κορυφή με λεπτό ξεθώριασμα

Το Slicked back top μοιάζει με έναν τρόπο να προχωρήσουμε όταν πρόκειται για κωνικές ξεθωριασμένες πλευρές. Αυτή όμως είναι μια νέα συμφωνία επειδή υπάρχει μια μικρή κορυφή χήρας με τις πλευρές να είναι πολύ κομψές. Εάν παρατηρήσετε ότι οι γραμμές δεν είναι τόσο σαφείς, καθώς αποτελούν μέρος του ξεθωριάσματος και ο ναός έχει ξεθωριάσει εντελώς χωρίς γένια για αυτό το καθαρό βλέμμα.

Πλευρά γυρισμένη κορυφή με κωνική πλευρά@raduvitca

Πλευρά γυρισμένη κορυφή με κωνική πλευρά

Ας το αποκαλέσουμε μια μοντέρνα πινελιά σε ένα πολύ απλό ξεθώριασμα ταπεράκι με αυτή την ανατρεπόμενη εμφάνιση και το πινέλο με την ευθεία κορυφαία υφή το καθιστά πολύ καλό για να χάσετε. Το κωνικό ξεθώριασμα είναι επίσης πολύ μοναδικό με αυτήν την λοξή γραμμή μαλλιών και περισσότερο μεσαίο ξεθώριασμα με πλήρη ξεθώριασμα κροτάφου. Τα λεπτά μαλλιά με ξεθώριασμα κάνουν θαύματα χα!

Το Neat Taper Fade@iisakkinummi

Το Neat Taper Fade

Ποιος είπε ότι το κωνικό ξεθώριασμα είναι για απλότητα, κοιτάξτε αυτόν τον έναν τόνο καθαρής πανακίας με αυτό το λεπτό υποκορεσμό που ακολουθείται από ένα κομψό κωνικό και στη συνέχεια καταλήξτε σε ένα δροσερό χαμηλό ξεθώριασμα όπου ο ναός έχει ξεθωριάσει εντελώς. Η κορυφή, ωστόσο, είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία με την κορυφή να είναι στραβωμένη και να πετιέται για αυτό το casual look.

Casual Brush Up με Highlight Dye@seuelias

Casual Brush Up με Highlight Dye

Ο ναός Pocky είναι μια από αυτές τις πινελιές που είναι αρκετά εξαίσια. Η κορυφή, ωστόσο, είναι αρκετά απλή αλλά χίπι με την έντονη βαφή που το κάνει καταπληκτικό. Οι πλευρές είναι κωνικές για αυτόν τον ελεγχόμενο όγκο.