Αν ψάχνετε για ένα φρέσκο ​​νέο στυλ, τότε γιατί να μην δοκιμάσετε το χτένισμα με επίπεδη κορυφή. Δεν είμαι σίγουρος τι είναι αυτό, θα σας το πούμε. Ένα χτένισμα με επίπεδη κορυφή είναι ένα κοντό κούρεμα είναι κοντό και στιλ ψηλά στην κορυφή του κεφαλιού. Είναι ένα εκπληκτικά λείο στιλ που είναι όλη η οργή αυτές τις μέρες. Το στυλ έχει σχεδιαστεί για να έχει μια επίπεδη εμφάνιση deck που είναι είτε επίπεδη είτε με μικρή κλίση προς τα πάνω ή προς τα κάτω.

Το στυλ είναι πολύ σαν κουτί και μπορεί να είναι μικρότερο σε μήκος, αλλά πολλά από αυτά έχουν ψηλή κορυφή. Μπορούν να διακοσμηθούν με μια πλήρως ξυρισμένη πλάτη και πλευρά ή μπορείτε να το κάνετε με ένα ξεθώριασμα. Αυτό δεν είναι το καθημερινό σας στυλ. δεν είναι συντηρητικό με κανέναν τρόπο. Είναι ένα μοντέρνο στυλ που είναι πολύ μοντέρνο. Εάν είστε trendsetter ή hipster, τότε αυτό είναι το στυλ για εσάς. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε το επίπεδο κούρεμα, οπότε δείτε τις πολλές διαφορετικές παραλλαγές.

Παρακάτω είναι 23 φοβερές ιδέες για κούρεμα με επίπεδη κορυφή που θα λατρέψετε:

  1. Flat Top Style

Ένα πολύ φρέσκο ​​στυλ με καθαρή κοπή. Λίγο ή καθόλου την ξεθωριάζει με τα πλαϊνά και την πλάτη εντελώς ξυρισμένα. Η επίπεδη κορυφή έχει την ξυρισμένη πλευρά μέχρι το τριχωτό της κεφαλής. είναι ένα ακραίο στυλ αλλά και πολύ δημοφιλές.

2. Υψηλή κορυφή

Ένα σέξι στυλ που έχει ψηλό τοπ. Αυτό έχει ένα ξεθωριασμένο στυλ. Φαίνεται ότι το μπροστινό μέρος του στυλ είναι πολύ ψηλό, πολύ ψηλότερο από το πίσω. Αυτό είναι πραγματικά ένα στυλ διασημοτήτων και πιθανότατα έχετε δει αυτά τα στυλ σε ανδρικά μοντέλα στον διάδρομο. Είναι σέξι, μελαγχολικό και τόσο δροσερό που θα θέλετε να το ξεσηκώσετε κι εσείς.

3. Super High

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μήκη στην ψηλή κορυφή και, όπως μπορείτε να δείτε, αυτό είναι αρκετά υψηλό σε σύγκριση με τα άλλα. Έχει επίσης ένα ξεθώριασμα για να ολοκληρώσει το επίπεδο στυλ του. Μας αρέσει που αυτό είναι υψηλότερο από τα υπόλοιπα. Αν θέλετε να διατηρήσετε λίγο από το μήκος σας, τότε αυτό είναι που πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε. Δεν υπάρχει μεγάλη δομή σε αυτό. δεν μοιάζει με κουτί όπως τα άλλα. Αυτό το στυλ σας δίνει επίσης την αίσθηση του mohawk.

4. Σχέδια κουτιού

Υπάρχει πολύ λίγο ελεύθερο σε αυτήν την επίπεδη κορυφή. Είναι πολύ δομημένο και μοιάζει με κουτί. Υπάρχει επίσης μια εξασθένηση σε αυτό το στυλ. Τα σύντομα στυλ είναι πραγματικά απίστευτα και αυτό πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε.

5. Ξανθά σχέδια

Οι πλευρές και η πλάτη είναι ξυρισμένες για αυτό το κοντό επίπεδο στυλ. Μας αρέσει πολύ το πόσο καθαρή εμφάνιση έχουν αυτά τα στυλ. Θα φαίνεστε γυαλισμένοι και μοδάτοι όπου κι αν πάτε. Το πίσω μέρος είναι αρκετά κοντό πολύ πιο κοντό από το μπροστινό. Αυτό είναι ένα πολύ καθαρό στυλ κοπής που σίγουρα θα λατρέψετε.

6. Συστηματικός

Τώρα, αυτή είναι μια σοβαρή επίπεδη κορυφή. Είναι πολύ ψηλό και συστηματικά σχεδιασμένο. Αυτό μοιάζει με ένα τέλειο τετράγωνο. απλά το λατρεύουμε Αν ψάχνετε για ένα πραγματικά φρέσκο ​​στυλ, αυτό είναι. Αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα στυλ hip που έχει κάποια σοβαρή οδό στο δρόμο, τότε δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό το στυλ. Ροκ αυτό το στυλ την επόμενη φορά που θα βγείτε στους δρόμους. Ο κόσμος μπορεί να σας παρεξηγήσει ως ραπ καλλιτέχνη!

7. Χαλαρότερο στυλ

Αυτό το στυλ είναι λίγο πιο χαλαρό από αυτό που είδαμε πριν. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε όλα τα μαλλιά στη θέση τους. Είναι μοντέρνο και έχει τυπικό ξεθώριασμα. Δεν υπάρχει μεγάλη δομή στο στυλ που το καθιστά ιδανικό για κάποιον που θέλει να δοκιμάσει μια επίπεδη κορυφή που δεν είναι πάνω από την κορυφή.

8. Σχέδια

Αυτή η επίπεδη κορυφή φαίνεται τέλεια και έχει έναν αρκετά φοβερό σχεδιασμό στο πίσω μέρος της. Ο σχεδιασμός κάθεται στα πλάγια και φαίνεται αρκετά δροσερός. Αν ψάχνετε για ένα στυλ rad, τότε αυτό είναι το κατάλληλο για εσάς. Πού θα βρείτε πιο δροσερό στυλ από αυτό?

9. Style Flat Top

Ένα κομψό ξεθώριασμα που θα λατρέψετε, η επίπεδη κορυφή είναι πραγματικά λεία. Φορέστε το στην επόμενη εκδήλωσή σας και θα έχετε τις κυρίες παντού. Τα μαλλιά είναι κυρτά προς τα πάνω και αυτό το στυλ είναι πραγματικά εξαιρετικό. Αγαπάμε πόσο λείο είναι αυτό το στυλ.

10. Σέξι και λεία

Αυτό το σγουρό στυλ είναι στοιβαγμένο ψηλά. Μας αρέσει το ξεθωριασμένο στυλ και ο σχεδιασμός στο πλάι είναι αρκετά δροσερός. Αυτό το στυλ είναι τόσο φρέσκο ​​όσο γίνεται. Εάν τα μαλλιά σας είναι στην πιο curlier πλευρά, τότε αυτό μπορεί να είναι το τέλειο στυλ για εσάς. Οι πλευρές δεν είναι πολύ κοντές και αυτό δίνει μεγάλη αντίθεση στο σχέδιο στο πλάι.

11. Σύντομα στυλ

Αυτό το επίπεδο στυλ είναι αρκετά σύντομο, όχι όπως τα άλλα. Το ξύρισμα είναι παντού και έχει μήκος. Αυτό είναι ένα πολύ σύντομο στυλ που σίγουρα θα λατρέψετε για πολλούς λόγους. Ένα από αυτά είναι ότι ένα σύντομο στυλ είναι πραγματικά αξιοσημείωτο.

12. Κομψή επίπεδη κορυφή

Ένα επίπεδο στυλ έχει ξεθωριάσει παντού και είναι γυαλισμένο στην τελειότητα. Είναι ένα υπέροχο στυλ που μπορεί να ξεπεράσει κάθε άντρας. Μας αρέσει που είναι μεσαίου μήκους, όχι πολύ μακρύ και όχι πολύ κοντό. Είναι η τέλεια εφαρμογή και το στυλ μπορεί να φορεθεί κάθε εποχή. 

13. Μακρά σχέδια

Ένα flat top στυλ που είναι πραγματικά ψηλό. Αυτά είναι μερικά αρκετά στιλάτα στυλ και αυτό είναι πολύ μακρύ. Αν θέλετε ένα μακρύτερο στυλ, τότε αυτό είναι το στυλ για εσάς. Οι πλευρές είναι πραγματικά κοντές, ώστε να δείχνει μια αντίθεση με την επίπεδη κορυφή.

14. Αλάτι και πιπέρι

Υπάρχει μια μεγάλη ξεθώριασμα εδώ και είναι μεγαλύτερη από τις περισσότερες. Η επίπεδη κορυφή είναι τέλεια διακοσμημένη. Αυτός ο τύπος θα βάλει τις γυναίκες να παραταχθούν και θα δείξει ότι σε οποιαδήποτε ηλικία μπορείτε μέχρι να φορέσετε μια επίπεδη κορυφή, αυτός ο τύπος αποδεικνύει πολλά.

15. Απλά μια γραμμή

Αυτό είναι πραγματικά ένα άρρωστο flat top στιλ. Είναι συναρπαστικό και εντελώς κακό. Η μία γραμμή που περνάει με το σχέδιο στο κάτω μέρος είναι πραγματικά αξιοσημείωτη. Αυτό το στυλ είναι δροσερό γιατί μοιάζει να μην κινείται ποτέ, ούτε μία φορά. Μας αρέσει αυτό το στυλ και θα το κάνετε και εσείς.

16. Υπέροχο στυλ

Ένα εκπληκτικό ξεθώριασμα που δημιουργεί ένα αρκετά χιπ στυλ. Αυτός ο σχεδιασμός στο πλάι είναι μοναδικός και δροσερός. Ένα υπέροχο στυλ που είναι πολύ ψηλά και επίσης γωνιακό. Δεν μπορούμε παρά να αγαπήσουμε το στυλ. Αυτοί οι τύποι φαίνονται πραγματικά εκπληκτικοί ειδικά όταν προσθέτουν μοναδικά στυλ.

17. Τέλεια στιλ

Αυτό το σέξι στυλ είναι αυτό που κάθε άντρας θα ήθελε να δοκιμάσει. Η επίπεδη κορυφή είναι υψηλή σε αυτό το στυλ και αναδεικνύει ένα στυλ που είναι κάτι περισσότερο από λίγο δροσερό. Αγαπάμε πώς το μπροστινό μέρος του στυλ είναι επίσης τετραγωνισμένο σε κάθε γωνία. Είναι καταπληκτικό συνολικά.

18. Κυκλικό στυλ

Τα περισσότερα στυλ επίπεδης κορυφής είναι τετράγωνα και μοιάζουν με κουτί, αλλά αυτό έχει πιο κυκλικό στιλ. Το στυλ έχει επίσης μια πολύ καλή επίδοση σε αυτό. Η επίπεδη κορυφή εδώ είναι πραγματικά πολύ ψηλή και το λατρεύουμε. Το ξεθώριασμα φτάνει μέχρι την επίπεδη κορυφή.

19. Ισχυρά Στυλ

Αυτό το δυνατό στιλ είναι αρκετά εκπληκτικό. Είναι γυαλισμένο χωρίς μία τρίχα από τη θέση του. Πιστεύουμε ότι το στυλ είναι αρκετά φρέσκο ​​και το ίδιο θα κάνετε και εσείς. Αν ψάχνετε για μια καθαρή εμφάνιση για να ταιριάξετε με την εικόνα σας, τότε μην κοιτάξετε πέρα ​​από αυτήν.

20. Κομψή επίπεδη κορυφή

Τα επίπεδη κορυφαία στυλ έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη όπως έχετε ήδη δει. Πρέπει να επιλέξετε κάτι με βάση το δικό σας προσωπικό στυλ και να το κυλήσετε. Γνωρίζουμε ότι σίγουρα θα λατρέψετε ένα στυλ τόσο φοβερό όσο αυτό. Οι επίπεδες μπλούζες είναι εκπληκτικές για πολλούς λόγους, μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε ηλικία και μπορούμε να το δούμε καθαρά εδώ. Ένα υπέροχο στυλ για όλες τις ηλικίες.

21. Στυλ γήρανσης

Δεν έχει σημασία ποια είναι η ηλικία σας, είτε είστε νέοι είτε μεγάλοι, μπορείτε να κουνήσετε αυτά τα στυλ ισχίου και να γίνετε μέρος των trendsetters του κόσμου. Αυτό το στυλ έχει μια σοβαρή εξασθένηση και ένα που είναι καθαρό στο τριχωτό της κεφαλής. Σούπερ κοντό στο κάτω μέρος και μακρύτερο στην κορυφή, αλλά όχι πολύ μακρύ.

22. Celebrity Style

Αυτό είναι το είδος του στυλ που θα περίμενε κανείς να δει σε μια διασημότητα. Είναι αρκετά καταπληκτικό. Είναι όλα ένα μήκος και οι πλευρές είναι μικρές όπως οι περισσότερες από τις επίπεδες κορυφές που σας δείξαμε. Το ξεθώριασμα είναι σταδιακό και όχι ακραίο, αλλά είναι σέξι και αν θέλετε ένα στυλ που θα σας κάνει να νιώσετε διασημότητα, τότε αυτό είναι.

23. Τετράγωνες κορυφές

Μια τετράγωνη κορυφή σε αυτήν την επίπεδη κορυφή απαιτεί πραγματικά κάποιον που του αρέσει να ροκάρει κάποιο σοβαρό στυλ. Υπάρχει ένα ξεθώριασμα και ένα σχέδιο σε αυτό το στυλ hipster.