Σήμερα, θα σας καθοδηγήσουμε σε ένα ιδιαίτερα κομψό κούρεμα που αυξάνεται σε δημοτικότητα. Το στυλ είναι ένας συνδυασμός στοιχείων από κλασικά αντρικά στυλ και το αποτέλεσμα είναι μια σύγχρονη συστροφή που δίνει νέα πνοή σε παλιές αναμονές.

Αυτό το στυλ είναι ένας συνδυασμός ενός πλευρικού τμήματος, ενός ξεθωριασμένου ή κωνικού, και μιας πλάτης από πάνω. Είναι αρκετά απλό, αλλά πακέτο. Εάν έχετε βαρεθεί το τρέχον κούρεμά σας και χρειάζεστε ένα αναζωογονητικό στυλ, δοκιμάστε αυτό.

Business Slick BackΣυντελεστές: Κουρέματα πλεξούδων

Τι χρειάζομαι για το κούρεμα?

Αυτό το κόψιμο λειτουργεί καλύτερα αν έχετε ίσια ή κυματιστά μαλλιά γιατί τα μαλλιά θα πρέπει να γλιστρήσουν πίσω. Εάν έχετε σγουρά (αλλά όχι κουλουριασμένα) μαλλιά, μπορεί να μπορείτε να τραβήξετε αυτό το κούρεμα, αλλά θα είναι λίγο πιο δύσκολο.

Θα χρειαστείτε επίσης το αγαπημένο σας προϊόν μαλλιών. Ένα τζελ ή κερί μεσαίας συγκράτησης θα πρέπει να είναι καλό για τους περισσότερους τύπους μαλλιών. Εάν έχετε μαλλιά που είναι δύσκολο να τα διαχειριστείτε, αναζητήστε ένα προϊόν σταθερής συγκράτησης. Ένα ματ προϊόν είναι επίσης προτιμότερο επειδή φαίνεται ότι κανένα προϊόν δεν προστέθηκε στα μαλλιά, οπότε δεν υπάρχει λιπαρή εμφάνιση.

@adamjosephchase/ Instagram

Πώς να κάνετε το κούρεμα Dapper

Αρχικά, ζητήστε από τον κουρέα σας να ξεθωριάσει (ή να κωνίσει) τα πλάγια και πίσω. Τα μαλλιά πρέπει να ξεθωριάζουν από περίπου #1 σε #2. Αυτό το ξεθώριασμα πρέπει να επαναληφθεί στους κροτάφους σας, οπότε το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα είναι μια ωραία συνολική εξασθένηση.

Στη συνέχεια, ζητήστε από τον κουρέα σας να συνδυάσει τα κομμένα μαλλιά χρησιμοποιώντας την τεχνική ψαλίδι πάνω από χτένα (αντί για κουρευτικά). Όταν ολοκληρωθεί αυτό το βήμα, τα μαλλιά σας θα πρέπει να φαίνονται όμορφα αναμεμειγμένα μεταξύ τους. Με άλλα λόγια, δεν πρέπει να βλέπετε μια δραματική διαφορά μεταξύ του επάνω και των πλευρών/πλάτης.

JStone / Shutterstock.com

Τέλος, ζητήστε τα μαλλιά από πάνω να κοπούν στο μήκος που θέλετε. Μπορείτε να πάτε για οποιοδήποτε μήκος, αλλά διαπιστώνουμε ότι οπουδήποτε από 2 έως 4 ίντσες είναι καλό για αυτό το κόψιμο. Θέλετε να έχετε αρκετά μαλλιά από πάνω, ώστε να μπορείτε να τα γλιστράτε πίσω και να τα χωρίζετε, αλλά δεν θέλετε πάρα πολύ, αλλιώς θα γίνουν ανεξέλεγκτα. Εάν στοχεύετε σε ένα πιο ογκώδες κούρεμα, πιθανότατα θα θέλετε τα μαλλιά σας να είναι στο μεγαλύτερο άκρο του φάσματος, περίπου 3 έως 4 ίντσες.

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τις άκρες του κούρεμά σας να είναι λεπτομερείς με κουρευτικά, ώστε να έχετε λεπτές γραμμές γύρω από το κόψιμο. Προαιρετικά, μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τον κουρέα σας να ξυριστεί σε σκληρό μέρος.

Hard Part SlickedΣυντελεστές: Harley Detrick

Πώς να στυλ το κούρεμα Dapper

Ξεκινήστε να στεγνώνετε τα μαλλιά σας με πετσέτα, ώστε να είναι ακόμα υγρά. Εργαστείτε σε περίπου ένα τέταρτο ποσότητας προϊόντος ανάμεσα στα χέρια σας και εφαρμόστε το στα μαλλιά σας. Χτενίστε το και συνεχίστε να το δουλεύετε με τα χέρια σας.

Χωρίστε τα μαλλιά σας και βουρτσίστε τα όπως συνήθως, στη συνέχεια πειράξτε τα μαλλιά μπροστά για να αποκτήσετε όγκο. Τέλος, χτενίστε τα μαλλιά σας προς τα πίσω για να επιτύχετε το slicked back look. Λάβετε υπόψη: χρησιμοποιήστε μέτρια ποσότητα προϊόντος για να διατηρήσετε το αποτέλεσμα και αποφύγετε την υπερβολή.

Classic Tapered Comb Over

Classic Tapered Comb Over

Αυτό το στυλιστικό στυλ χρησιμοποιεί την μοντέρνα τεχνική πλευρικής σάρωσης και ένα πιο σταδιακό κωνικό, δίνοντάς του μια πολύ γεμάτη και τακτοποιημένη εμφάνιση.

Το Blick Pitt’s Slicked Back UndercutTinseltown / Shutterstock.com

Slicked Back Undercut

Το slicked back undercut είναι μια μοντέρνα παραλλαγή της διαχρονικής κοπής. Το μέρος εδώ είναι λιγότερο προφανές αφού το σημείο εστίασης είναι η αντίστροφη κίνηση των μαλλιών.

Επίσημη κυματιστή υφή με πλαϊνό μέρος@voodoohairlounge

Επίσημη κυματιστή υφή με πλαϊνό μέρος

Αν θέλετε να βάλετε μια διασκεδαστική συστροφή στο βασικό στυλ dapper, αυτό είναι το κούρεμα για εσάς. Τα μαλλιά από πάνω ρέουν πάνω και έξω στο μέτωπο και λειτουργούν καλά με ίσια ή σγουρά μαλλιά.

Απλή κορυφή με καθαρές πλευρές@lanedorsey

Απλή κορυφή με καθαρές πλευρές

Προτιμάτε να το κρατήσετε σύντομο; Αυτό το μη-βλακώδες κούρεμα έχει μια πολύ καθαρή και ομοιόμορφη εμφάνιση που βάζει μια ελάχιστη περιστροφή στο στυλ dapper.

Side Combed Classic@lanedorsey

Side Combed Classic

Το βούρτσισμα ενός quiff στο πλάι είναι μια δοκιμασμένη και αληθινή εμφάνιση και για καλό λόγο. Αυτό είναι ένα πολύ αναγνωρίσιμο χτένισμα, αλλά το πλαϊνό κουτί το αρωματίζει λίγο.

Υψηλής έντασης Side Swept Strands@we_married_hair

Υψηλής έντασης Side Swept Strands

Αυτό το χαλαρό, ογκώδες χτένισμα ανεβάζει το κούρεμα σε νέα ύψη (κυριολεκτικά). Τα μακριά μαλλιά χτενίζονται με το δάχτυλο για το κυματιστό, ανεμοδαρμένο βλέμμα που φαίνεται εδώ.

Στρώμα Pompadour με κωνικό ναό@brinie

Στρώμα Pompadour με κωνικό ναό

Εδώ είναι μια τακτοποιημένη άποψη για την κλασική λαμπρότητα. Τα μαλλιά βουρτσίζονται προς τα πίσω και το δάχτυλο χτενίζεται μόνο με ένα άγγιγμα για να δημιουργήσει μια αίσθηση κίνησης, ενώ μια λεπτή σειρά προσφέρει επιπλέον ευκρίνεια.

Κούρεμα Caeasar του George ClooneyDenis Makarenko / Shutterstock.com

Ο επιχειρηματίας του Τζορτζ Κλούνεϊ εμπνευσμένος από το Business Caesar

Η περικοπή του Καίσαρα έχει αντέξει στο χρόνο και ως αποτέλεσμα, υπάρχουν πολλές μεγάλες παραλλαγές. Αυτή η σύντομη επιχειρηματική περικοπή έχει ρίζες στην περικοπή του Καίσαρα, αλλά είναι λίγο πιο ακατάστατη και διαθέτει ένα απαλό μέρος.

Αφέλεια μαλλιώνDFree/Shutterstock.com

Καθαρό Quiff

Αν σας αρέσει τα μαλλιά σας να είναι τακτοποιημένα, αλλά θέλετε ακόμα πολλά στυλ, αυτό το απλό τσουχτερό είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Επίσημη πλευρά σάρωσε@urednistvo.pricesk.robert

Επίσημη πλευρά σάρωσε

Εδώ είναι ένα απλό κούρεμα που είναι ιδιαίτερα καλό για παιδιά με λεπτά μαλλιά. Τα μαλλιά απλά βουρτσίζονται στο πλάι, αλλά το αποτέλεσμα είναι επίσημο και στιλάτο.

Justin Timberlake Side Part Hairstylemagicinfoto / Shutterstock.com

Classic Taper and Scissor Cut του Justin Timberlake

Ο συνδυασμός βασικής κοπής ψαλιδιού και κωνικού μπορεί να ακούγεται απογοητευτικός, αλλά στην πραγματικότητα, είναι ένα φανταστικό ζευγάρι που δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα.

Ivy LeagueKathy Hutchins / Shutterstock.com

Ivy League

Εάν ακολουθείτε ένα χτένισμα χαμηλής συντήρησης, δοκιμάστε μια Ivy League. Αυτό το κομψό κόψιμο θα λειτουργήσει με κάθε τύπο μαλλιών και μπορείτε να το πάρετε σε οποιοδήποτε κουρείο ή κομμωτήριο.

Πυκνή βούρτσα μαλλιών πίσω με ξεθωριασμένες πλευρές@ virgiltb

Πυκνή βούρτσα μαλλιών πίσω με ξεθωριασμένες πλευρές

Μια άλλη εμφάνιση ελάχιστης συντήρησης που παραβλέπει το σκληρό μέρος και εστιάζει την προσοχή στις ξεθωριασμένες πλευρές που συνδυάζονται απρόσκοπτα με μια απλή και λεία πινελιά.

Sober Quiffed Strands@we_married_hair

Sober Quiffed Strands

Κάποιο ελαφρύ στυλ στο σημαντικό μήκος στην κορυφή δημιουργεί μια χαλαρή εμφάνιση με πινέλο και το ταπεράκι χαμηλών τόνων στα πλάγια δεν επιδιώκει να αποσπάσει την προσοχή από το πραγματικό αστέρι της παράστασης.

Σφιχτά τοποθετημένο και χτενισμένο σκληρό μέρος@mattjbarbers

Σφιχτά τοποθετημένο και χτενισμένο σκληρό μέρος

Μια πολύ ακριβής ενσάρκωση μιας κλασικής στρατιωτικής περικοπής, αυτό απαιτεί κάποια αφοσίωση με ατσάλινα μάτια στο στυλ, ή τουλάχιστον στις επισκέψεις στα κουρεία.

Εξίσου στο σπίτι σας στο γήπεδο ποδοσφαίρου, όπως είναι στις αίθουσες του West Point, η ευκρίνεια αυτού του βλέμματος είναι σίγουρο ότι θα συγκεντρώσει το σεβασμό και τον θαυμασμό των συνομηλίκων σας και θα προκαλέσει τον ζηλόφθονο φόβο στις καρδιές των αντιπάλων..

Καθαρό πλαϊνό μέρος με φουσκωμένο Πομπαντούρ@cal_newsome

Καθαρό πλαϊνό μέρος με φουσκωμένο Πομπαντούρ

Όταν παίζετε stand-up μπάσο σε μια φρικτή ψυχοφιλική μπάντα, ένα μέσο κούρεμα απλά δεν το κόβει.

Ξεφύγετε με τον τρόπο πομπαντούρ, ανεβείτε και κρατήστε ίσια αυτά τα βουρτσισμένα ωοθυλάκια. Δώστε στον κουρέα σας το πράσινο φως για να ρίξει αυτό το άψογο ξεθώριασμα στο δέρμα και χωρίστε τα μαλλιά πιο σκληρά από τον Μωυσή στην Ερυθρά Θάλασσα.

Classy Subtle Drop Fade@alexthegreatvivar

Classy Subtle Drop Fade

Ένα μέρος δεν χρειάζεται να τρέχει το μήκος της κορώνας σας, αλλά μερικές φορές αρκεί ως το παραμικρό σπάσιμο στη γραμμή των μαλλιών, συνδυάζοντας γρήγορα με τα υφή πάνω.

Λεπτές ανταύγειες τονίζουν τη μαρμάρινη φύση των αμμώδη ξανθών μαλλιών, προσθέτοντας διάσταση χρώματος και δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα απλό κωνικό που κινείται κομψά προς τα κάτω και ξεθωριάζει..

Λεπτό πλαϊνό μέρος με Mid Fade@tonisaura_barbershop

Λεπτό πλαϊνό μέρος με Mid Fade

Ένα ελαφρώς στριμωγμένο πλευρικό μέρος προσθέτει μια μοναδική γεύση σε αυτό το συμπαγές μεσαίο ξεθωριασμένο κουτί. Η μεσαίου μήκους κορυφή διαμορφώνεται σε ένα στάσιμο κύμα με λεπτή υφή και οι λείες γραμμές άκρης συνεχίζονται διακριτικά στο σχεδόν ανεπαίσθητο μούσι.

Κλασικά πλαϊνά βουρτσισμένα κωνικά μαλλιά@javi_thebarber_

Κλασικά πλαϊνά βουρτσισμένα κωνικά μαλλιά

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το συνδυασμό δαπέδου/τάπερ/πινέλου είναι ότι επιτρέπει ατελείωτες επιλογές διαμόρφωσης για κεφαλές όλων των σχημάτων και μεγεθών.

Εάν ανησυχείτε ότι οποιοδήποτε μήκος στην κορυφή θα κάνει το ήδη μακρύ πρόσωπό σας μακρύτερο, τοποθετήστε ένα σκληρό μέρος αρκετά ψηλά για να κάνετε ένα διάλειμμα στο περίγραμμα του κεφαλιού σας, δημιουργώντας έναν ξεχωριστό διαχωρισμό κεφαλής και μαλλιών. Βουρτσίστε με το δάχτυλο το μήκος απευθείας από εκείνο το μέρος σε πλάγια κλίση και έχετε την τέλεια υφή σε αυτή την κλασική εμφάνιση.

Στενό στιλ με κωνική προτομή@mintbarbershops

Στενό στιλ με κωνική προτομή

Η σιλουέτα αυτού του χτενίσματος υποδηλώνει ότι το πλήρωμα των γραμμών που φοράει, πιθανότατα ονομάζεται Blaine και ειρωνικά δεν έχει ιδέα τι είναι το εστιατόριο Big Boy. Αλλά το άγρια ​​εκτός κέντρου, εγκάρσιο σκληρό μέρος κάνει αυτό το κόψιμο ένα άλογο διαφορετικού χρώματος.

Οι κωνικές πλευρές και το στιλ κορυφής είναι και οι δύο αρκετά παραδοσιακές, αλλά όταν συνδυάζονται με την πρωτοποριακή τοποθέτηση αυτού του σκληρού μέρους, γίνονται κάτι εξαιρετικό.

Υφή Pompadour@cutsbyerick

Υφή Pompadour

Μια πιο σεμνή έκδοση του σκληρού μέρους. Οι ελαφρώς κωνικές πλευρές δεν αποσπούν την προσοχή από την υφή της υφής παραπάνω. Αυτή είναι μια στιβαρή εμφάνιση που απαιτεί ελάχιστο πρωινό στυλ για να επιτευχθεί εύκολα.

Κλασικό ταπεράκι με πινέλο επάνω@we_married_hair

Κλασικό ταπεράκι με πινέλο επάνω

Το κυματιστό μήκος από πάνω δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για το πιο όμορφο look. Μια πιο κοντή βουρτσισμένη καλλιέργεια επιτυγχάνει μια εξίσου εκλεπτυσμένη εμφάνιση με ελάχιστη συντήρηση. Το ξεθώριασμα του καθαρού δέρματος συγχαίρει τα σκοτεινά ή ακόμη και αλατοπίπερα μαλλιά.

Λεπτό μέρος με χτενισμένο πλαϊνό πινέλο@rockstarsbarberscradleyheathr

Λεπτό μέρος με χτενισμένο πλαϊνό πινέλο

Όπως φαίνεται σε πολλά μοντέρνα παλικάρια στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτό το πινέλο είναι χτενισμένο και διαμορφωμένο στην εντέλεια με ένα κομψό ψηλό μέρος.

Κλασικό σκληρό μέρος με πλαϊνό πινέλο@chris_barbercode

Κλασικό σκληρό μέρος με πλαϊνό πινέλο

Μια άλλη περικοπή που χρησιμοποιεί μια ανορθόδοξη τοποθέτηση του σκληρού μέρους, λίγο υψηλότερη από το κανονικό. Τόσο το κωνικό ξεθώριασμα από κάτω όσο και το κυματιστό μήκος προς τα πάνω απομακρύνονται από αυτό το μέρος σε πλάγια γωνία, προσθέτοντας κίνηση στην κυμάτωση του κύματος.

Πολυεπίπεδη κορυφή με Undercut Fade@javi_thebarber_

Πολυεπίπεδη κορυφή με Undercut Fade

Ένα undercut fade μπορεί να φανεί εξίσου μεγάλο χωρίς κανένα απολύτως μέρος. αντί για δραματική αντίθεση, ομαλή συνοχή μεταξύ του σύντομου και του μεγάλου. Διατηρήστε τις άκρες κομμένες και εκπλήξτε πραγματικά το πομπαντούρ για ένα μεγάλο, ανασηκωμένο και υφή στυλ.

side-parts-patty_cuts@patty_cuts

Περικοπή ημιρύθμισης

Παρά την αυστηρή, στρατιωτικά εμπνευσμένη ονομασία του, η περικοπή κανονισμού είναι ένα από τα πιο ευέλικτα επίσημα στυλ εκεί έξω. Το μόνο που χρειάζεται είναι πιο μακριά, τακτοποιημένα βουρτσισμένα μαλλιά από πάνω, με πιο κοντές, κωνικές (αν όχι ξεθωριασμένες) πλευρές. Η επιλογή στο σκληρό μέρος ή όχι και η τοποθέτηση του ίδιου του εξαρτήματος επιτρέπει σχεδόν ατελείωτες επιλογές.

πλαϊνό μέρος@tonisaura_barbershop

Ρύθμιση εμπνευσμένη χτένα πάνω από στυλ

Αυτή η έκδοση του κανονισμού κοπής χρησιμοποιεί μια πιο τυπική τοποθέτηση για ένα σκληρό μέρος, αλλά μειώνει το δέρμα ξεθωριάζει αρκετά ώστε να οριοθετήσει τις άκρες στα πλαϊνά κάψιμο και μόλις σε ένα σχεδόν αόρατο μούσι φάντασμα. Κατά την εξατομίκευση ενός κλασικού, όλα είναι στις λεπτομέρειες.

Φουντωτό κτένισμα@jubei_ma

Φουντωτό κτένισμα

Παρόμοια με τον κανονισμό (και όλα τα δοκιμασμένα χτενίσματα, πραγματικά) το pompadour προσφέρει πολλές επιλογές.

Από τη στάση του Ροκαμπίλι του Μπράιαν Σέτσερ μέχρι τη θεατρική μελαγχολία του Μόρισεϊ, αυτή η εκδοχή θα έμοιαζε με το λευκό μπλουζάκι και το πλήθος των Lucky Strikes στα τέλη της δεκαετίας του ’50.

Λεπτά ξεθωριασμένος ναός@domthebarberian

Λεπτά ξεθωριασμένος ναός

Σε μια πιο δίκαιη επιδερμίδα, τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά έχουν το πλεονέκτημα να αναμιγνύονται σχεδόν αόρατα καθώς ξεθωριάζουν προς το δέρμα. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δραματική επίδραση, δίνοντας στα άκρα μια εφήμερη φανταστικότητα και το λεπτό πλευρικά βουρτσισμένο κορυφαίο τονικό βάθος μεταξύ φωτός και σκιάς.

Κλασικό Pompadour με κομψό τάπερ@javi_thebarber_

Κλασικό Pompadour με κομψό τάπερ

Μια άλλη ράτσα του πομπαντούρ, αυτή η έκδοση θέτει σε χρήση ένα φύσημα με υφή με πινέλο, προσθέτοντας όλα τα είδη των στρωμάτων στην κορυφή. Επίσης, απόδειξη ότι η κομψή λαμπρότητα δεν χρειάζεται πάντα να συνδυάζεται με ένα καθαρό ξυρισμένο πρόσωπο.

λεπτά μαλλιά@blackfishbry

Drop Fade με Classic Top Crop

Δεν χρειάζεται πάντα να προσπαθείτε να επανεφεύρετε τον τροχό. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεστε είναι μια καθαρή σταγόνα να ξεθωριάζει με μερικά κύματα να κυλούν στην κορυφή.

Καθαρή πλευρά σάρωσε με κωνικές πλευρές@blackfishbry

Καθαρή πλευρά σάρωσε με κωνικές πλευρές

Αυτό το κομψό στυλ φαίνεται καλό σε όλα τα χρώματα μαλλιών, αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακό όταν συνδυάζεται με την τονική ποικιλία μιας αμμουδιάς ξανθιάς. Το σκληρό μέρος αφήνει αρκετό μήκος από κάτω για να σχηματίσει ένα κωνικό εξαιρετικής ικανότητας σχήματος.

χτενίσματα για άνδρες με στρογγυλά πρόσωπα@blackfishbry

Styled Medium Top με σκληρό μέρος

Αναζωογονητική απάθεια. Αυτό το κόψιμο δεν αποφεύγει το βαρύ στυλ του, επιλέγοντας ένα μη ματ προϊόν για μέγιστη λάμψη. Πιέστε το κουστούμι σας και γυαλίστε το ρολόι τσέπης γιατί αυτό το κόψιμο λέει ότι θα βγείτε απόψε!

ντάπερ κούρεμα@tonisaura_barbershop

Compact Styled κορυφή και σκληρό μέρος

Εάν ο Vanilla Ice έπρεπε ποτέ να εμφανιστεί στο δικαστήριο στη δεκαετία του ’80, ίσως να τον χτύπησε ο κουρέας του με αυτήν την αξιοσέβαστη εκδοχή της εικονικής επίπεδης κορυφής του.

Για να είμαστε σίγουροι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πηγαίνουμε πάντα για τα απαλά κύματα του τυπικού βουρτσίσματος. Ανακατέψτε το με πιο έντονες γωνίες στην κορυφή και τακτοποιημένα ξεθωριασμένες πλευρές.

ντάπερ κούρεμα@rio_black_rose

Long Top Slick Back

Με οποιοδήποτε στιλ πλάτης στην πλάτη υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να εμφανιστεί… λιπαρό. Αυτό το απαλό ματ φινίρισμα με πινέλο αποφεύγει αυτό διατηρώντας τον όγκο με υφή από το τριχωτό της κεφαλής. Ένα καλαίσθητο κομμάτι και μια έκρηξη ξεθωριάζουν σε αυτήν την απλή εμφάνιση με το συνήθως πιο επιθετικό look επιστροφής.

κούρεμα ντάπερ@blackfishbry

Μεσαίο ξεθώριασμα και Classic Business Cut

Τώρα αυτή είναι η πιο παραδοσιακή λήψη για την κηλίδα πλάτη. Υποδηλώνει διεκδικητικότητα, αποφασιστικότητα, ευφυΐα. τα πιστεύω του powerbroker. Ανακατέψτε το διατηρώντας την αιχμηρή εμφάνιση με ένα ομαλό ξεθώριασμα στη θέση του τυπικού σκληρού τμήματος.

κομψός@blackfishbry

Comb Styled Top και κωνικές πλευρές

Σχεδόν τόσο ντελικάτα όσο μπορεί να γίνει ένα κούρεμα. Η αμόλυντη χαμηλή πτώση ξεθωριάζει χωρίς καμώματα κάτω από ένα πρακτικό σκληρό μέρος, με μια τακτοποιημένη πλάγια βούρτσα που θα κάνει τον προπάππου σας περήφανο.

ντάπερ κούρεμα@rio_black_rose

High Drop Fade και Long Top Hard Part

Αυτή η μοναδική περικοπή λέει στο διάολο με ένα τυπικό σκληρό μέρος και επιλέγει αντίθετα μια λοξή γωνία που ξεκινά πολύ καλά από τον πάνω ναό, τρέχοντας σε όλο το μήκος του στέμματος. Το μακρύ crop up top βουρτσίζεται στο πλάι με μια χτένα με φαρδιά δόντια, δίνοντάς του υφή.

χτενίζω πάνω@jeremywexlerhair

Classic Taper and Comb Over

Ένα αποδομημένο μέρος, απλό κωνικό και μεσαίου μήκους πλαϊνό πινέλο από πάνω. Τι δεν σας αρέσει σε αυτό το χαλαρό, χαμηλό στυλ συντήρησης?

Frosty White Mohawked Brush Up@faraz_rouhi_

Frosty White Mohawked Brush Up

Μια πολύ hipster-ish εμφάνιση, αλλά όταν γίνει σωστά, μπορεί να το κάνει να φαίνεται αριστοκρατικό. Η παγωμένη λευκή βαφή το καθιστά μοντέρνο, ενώ η κορυφή είναι ελαφρώς βουρτσισμένη και ελαφρώς μοχθηρή που υποστηρίζεται με γκριζάκια γενειάδα που τα κάνουν όλα τέλεια.