Ο τρόπος που βλέπεις καθορίζει λέει πολλά για σένα στον έξω κόσμο. Για την οικογένεια και τους φίλους μας, είμαστε οι αξίες και η καλοσύνη που αγκαλιάζει η καρδιά μας. Ωστόσο, για τους περισσότερους από τον έξω κόσμο που δεν έχουν το χρόνο να σας γνωρίσουν, δεν είστε παρά μια πρώτη εντύπωση. Ας κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να το κάνουμε καλό, ώστε να χρησιμοποιήσουμε την επιτυχία μας για να φροντίσουμε αυτούς που αγαπάμε. Θυμάμαι ένα απόσπασμα από μια διαφήμιση αποθήκης ηλικιωμένων ανδρών. Το κοστούμι δεν κάνει τον άντρα, αλλά μπορεί να βοηθήσει να πάρει τον άντρα μια καλή δουλειά.

Φυσικό τάπερ και υφή κορυφής του Ronan KeatingFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Φυσικό τάπερ και υφή κορυφής του Ronan Keating

Τα χτενίσματα με υφή συχνά λένε ότι μοιάζουν με το χτένισμα του Ιούλιου Καίσαρα, και δικαίως γιατί, στα χειρουργικά χέρια ενός ειδικευμένου κουρέα, μπορούν να σε μετατρέψουν σε κατακτητή.

Η επιλογή να πάτε με ένα φυσικό κωνικό αντί για ξεθώριασμα προσθέτει μια μικρή πινελιά ακαταστασίας που συμπληρώνει καλά την κατά τα άλλα καθαρή κομψότητα της εμφάνισης.

Chris Pratt’s Ivy LeagueFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Η Ivy League του Chris Pratt

Το κούρεμα της Ivy League είναι το παραδοσιακό χτένισμα νέων προνομίων που σας αφήνει να ρωτήσετε: «Χάρβαρντ, Πρίνστον ή Γέιλ;» Μπορεί να διαμορφωθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και θεωρείται από τους περισσότερους ότι είναι μια αρκετά ευέλικτη εμφάνιση. Συγκεντρωμένο εν μέρει με την κάμψη των πλευρών και το εικονικό λεπτό πλευρικό τμήμα, είναι επίσης το αγαπημένο των πρώτων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού.

Το πλευρικό μέρος υπογραφής του Leonardo DiCaprio DFree / Shutterstock.com

Το πλευρικό μέρος Signature του Leonardo DiCaprio

Το πλευρικό μέρος του DiCaprio, μπορεί να το θυμάστε από ταινίες όπως The Quick and the Dead και Romeo + Juliette. Το να πεις ότι είναι ένα διαχρονικό χτένισμα είναι υποτιμητικό με αυτό, καθώς είναι πολύ πιθανό αυτό το βλέμμα να προηγείται ακόμη και της ίδιας της εμφάνισης της φωτογραφίας.

Hard Drop Fade@lucas_kemper_hair

Hard Drop Fade

Το drop fade είναι όταν το fade ακολουθεί την καμπυλότητα του λαιμού και πέφτει κάτω από το αυτί. Είναι αυτή η λεπτή διαφορά που το ξεχωρίζει από ένα πιο συμβατικό, τυπικό ξεθώριασμα και προσθέτει αυτή τη χειροποίητη/τεχνική αίσθηση.

Όπως το βόειο κρέας ξηρής ηλικίας ή η μπύρα χειροτεχνίας, είναι αυτή η επιπλέον προσοχή στη λεπτομέρεια που ένας πραγματικός ενθουσιώδης ξοδεύει το χρόνο του αναζητώντας.

Δραματικός ναός με σγουρό κέφαλο@z_ramsey

Δραματικός ναός με σγουρό κέφαλο

Αν το καθημερινό σας κοίτασμα δεν απαιτεί κοστούμι και γραβάτα, τότε καλύτερα να επιλέξετε ένα εντελώς διαφορετικό χτένισμα από ένα Ivy League ή ένα μαχητικό πλήρωμα.

Αυτό το επόμενο στυλ μας δείχνει ότι το να αφήσετε τα μαλλιά σας να μεγαλώσουν λίγο και το στυλ των πλευρών μπορεί να αναδιαμορφώσει πλήρως την εικόνα σας. σαν φοίνικας που γεννήθηκε από τις φλόγες από όπου ήρθε.

Αν προτιμάτε να απορρίψετε την αυστηρή ανατροφή σας και το πολύ συνταγμένο παρελθόν σας για να δώσετε την ψυχή σας στους θεούς ροκ εν ρολ, τότε αυτό το στυλ μπορεί να είναι μια καλή αρχή και είναι λιγότερο μόνιμο από τα τράτα.

Οριζόντια στυλ κύματα και Undercut@lucas_kemper_hair

Οριζόντια διαμορφωμένα κύματα και Undercut

Εάν ένας κέφαλος είναι επιχείρηση μπροστά, πάρτι πίσω, τότε αυτό το στυλ μπορεί να θεωρηθεί ως ξάδερφος του κέφαλου με την κάθετη έννοια.

Είναι ένα πολυώροφο γραφείο με πάρτι στον τελευταίο όροφο \ γιορτή. Είναι η Goldman Sachs όταν μπαίνεις, καθώς παίρνεις το ασανσέρ σε μια συναυλία του πληρώματος Motley στον 2ο όροφο. Μπορώ να δω τα εισιτήριά σας, παρακαλώ?

Μεσαία ξεθώριασμα και κύματα χαλκού@ ghostbarberjv

Μεσαία ξεθώριασμα και κύματα χαλκού

Η τέλεια καταιγίδα που είναι αυτό το επόμενο στυλ είναι η σύγκρουση δύο απαγορευτικών, θαλάσσιων σκαφών στυλ.

Το πρώτο, USS medium ξεθωριάζει στη δεξιά πλευρά σας. Το δεύτερο, USS Alotta Beard που πλέει ακριβώς πέρα ​​από τον ορίζοντα, και οι δύο φυλές προορίζονται να συναντηθούν και να το πολεμήσουν ανάμεσα σε αυτά τα χάλκινα κύματα, συστροφές και μπούκλες με ολόσωμα καστανόξανθα μαλλιά. Ω, Ποσειδώνα ελέησέ μας απλούς αλλά μοντέρνους ναυτικούς.

Long Fringe και Mid Fade@ ghostbarberjv

Long Fringe και Mid Fade

Ένα περιθώριο στα χτενίσματα των ανδρών είναι όταν τα μαλλιά πέφτουν στο μέτωπο, περίπου το αντίθετο από την κομψή πίσω επαγγελματική εμφάνιση καρχαρία.

Με τον ίδιο τρόπο που τα λεία μαλλιά έχουν γίνει συνώνυμα της επαγγελματικής δραστηριότητας και της σοβαρότητας, το χτένισμα των μαλλιών σας έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα να μοιάζετε με κάποιον καλλιτεχνικό, που δεν παίρνει πάντα τον εαυτό του τόσο σοβαρά.

Σύντομη περικοπή υψηλής εξασθένησης και στυλ@ ghostbarberjv

Σύντομη περικοπή υψηλής εξασθένησης και στυλ

Ο παππούς μου κάποτε μου είπε: «Αν περιμένεις να βρεις δουλειά ενώ έχεις τατουάζ στο πρόσωπό σου, καλύτερα να είσαι ο ιδιοκτήτης». Φυσικά, το πήρα να σημαίνει ότι το να έχεις τατουάζ στο πρόσωπό σου θα σε κάνει να μοιάζεις με αφεντικό.

Σύντομη φθορά και στυλ, ένα χτένισμα χαμηλής συντήρησης που χρειάζεται ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας αλλά συχνές επισκέψεις στον κουρέα σας για επαφές. Το τέλειο χτένισμα για έναν άντρα κομμωτή δείχνει ότι το ψαλίδι και το τζελ μαλλιών διατρέχουν τις φλέβες σας.

Λεπτομερές περιθώριο στα γαλλικά@ ghostbarberjv

Λεπτομερές περιθώριο στα γαλλικά

Οι περικοπές με υφή είναι στυλ όπου ο όγκος προστίθεται στη συνολική εμφάνιση φυσικά μέσω της βασικής δομής του κούρεμα. Συνδυάζοντάς το με περιθώριο ή «κτυπήματα» όπως αναφέρονται μερικές φορές μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση του όγκου ενός κατά τα άλλα επίπεδου χτενίσματος.

Classic Temple Fade and Brush Back@raggos_barbering

Classic Temple Fade and Brush Back

Αν πολλοί θεωρούν ότι το χτένισμα της Ivy League είναι το κομψό look του πλούσιου αγοριού, τότε μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι το χτένισμα με βουρτσισμένη πλάτη είναι η καθαρή επαγγελματική εμφάνιση..

OC choppers, Jessie james, Harvey Spencer από την Suits, έχουν αυτό το βλέμμα και είναι άνδρες της επιτυχίας που δουλεύουν για τα χρήματά τους και δεν έχουν τα πράγματα μόνο στα χέρια τους.

Pompadour and Drop Fade@lucas_kemper_hair

Pompadour and Drop Fade

Αν θα κουνήσετε αυτό το βλέμμα, καλύτερα να συνηθίσετε τους ανθρώπους να σας δίνουν ένα μικρόφωνο και να σας ζητούν να βγάλετε μερικά. Αυτό ήταν το στέμμα του Βασιλιά, αν πρόκειται να το φορέσετε θα πρέπει να περιμένετε μερικά αιτήματα τραγουδιού. Ευχαριστώ, ευχαριστώ, θα σταματήσω, πολύ προβλέψιμο.

Front Brushed Up Waves και Mid εξασθενίζουν@hosseinsarv

Front Brushed Up Waves και Mid εξασθενίζουν

Τα χτενίσματα που απαιτούν άφθονες ποσότητες προϊόντων για να διατηρήσουν τον όγκο τους δεν είναι συνήθως μια εξαιρετική επιλογή για «καθημερινό οδηγό», αλλά είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης ή οποιασδήποτε άλλης ειδικής περίστασης που το απαιτεί.

Για τις κυρίες, η προσθήκη κυμάτων ή μπούκλες σε ένα χτένισμα αναδεικνύει πραγματικά την κομψότητα και κάνει την περίσταση ξεχωριστή, αλλά με τόσο μεγάλα κύματα θα χρειαστείτε σανίδα του σερφ.

Low Fade και Long Top@hosseinsarv

Low Fade και Long Top

Πίσω στη λαμπρή και πολύ βραχύβια φουτουριστική εποχή της δεκαετίας του ’90, το ξεθώριασμα του βήματος ήταν όλη η οργή. Οι River Phoenix, Johnny Depp και Edward Furlong έφεραν αυτή την εμφάνιση σε εξέχοντες καθώς και σε πολλούς άλλους.

Wasταν το βλέμμα του αποστάτη καρδιακού παλμού, και παρόλο που η δεκαετία του ’90 ήταν περισσότερα από 20 χρόνια πριν, τα τελευταία χρόνια υπήρξε ένα είδος αναγέννησης των χτενισμάτων της δεκαετίας του ’90.

Textured Medium Crop and Temple Fade@lucas_kemper_hair

Textured Medium Crop and Temple Fade

Όντας ένας από τους αδιαμφισβήτητους βασιλιάδες των παραλλαγών, οι ναοί ξεθωριάζουν σε συνδυασμό με αυτό το κομμένο χτένισμα μεσαίου μήκους μας δίνει μια αίσθηση ασυγκράτητου, καλλιτεχνικού πάθους στον κόσμο που ανταμείβει πολύ συχνά την ομοιομορφία έναντι της καινοτομίας. Ωστόσο, σε κάθε εποχή έρχεται ένας Καίσαρας. Σε κάθε ηλικία, ένας Αλέξανδρος.

Μεσαίο ξεθωριασμένο και ψαλίδι@ barbaruivabr

Μεσαίο ξεθωριασμένο και ψαλίδι

Ένα κωνικό κούρεμα μοιάζει με ξεθώριασμα, εκτός αν γίνεται με ψαλίδι αντί για ψαλίδι. Έχει ως αποτέλεσμα μια πιο καθαρή, πιο οργανική εμφάνιση με ρέουσες, ορατές γραμμές δημιουργίας όπως οι αυξανόμενες ρίζες της παλαιωμένης βελανιδιάς.

Το μεσαίο ξεθώριασμα βοηθά να διατηρηθεί η καθαρή εμφάνιση αυτού του στυλ και τα γυαλιά δεν κάνουν τίποτα παρά μόνο κάθονται εκεί και φαίνονται υπέροχα.

Ναός ξεθωριάζει και πλάγια κύματα@hosseinsarv

Ναός ξεθωριάζει και πλάγια κύματα

Πλευρά σπρωγμένα μαλλιά, ειδικά αν το στυλ σας είναι τόσο δραματικό και εντυπωσιακό όσο αυτό, συχνά έχει αυτό το αποτέλεσμα να σας κάνει να μοιάζετε με μια στατική φωτογραφία που ζωντανεύει.

Μια στιγμή μαλλιών που σαρώνουν τον άνεμο συχνά αποτυπώνονται σε μια εικόνα, κινούνται, αναπνέουν και ψωνίζουν τρόφιμα στο τοπικό σας Tesco.

Burst Fade και Side-Swept Fringe@trealrealberber

Burst Fade και Side-Swept Fringe

Ένα άλλο ξεθωριασμένο πλάγιο που δίνει την εμφάνιση που γνωρίζατε ότι οι φωτογράφοι θα ήταν έτοιμοι εκεί κοντά. Προσγειωθείτε από την καλή πλευρά, είστε ένα εικονίδιο σε μια αφίσα ταινίας. Προσγειωθείτε στη λάθος πλευρά, είστε διάσημος αγνώριστος.

Ελαφριά πάπια με αφηρημένη λαιμόκοψη@fede__thebarber

Ελαφριά πάπια με αφηρημένη λαιμόκοψη

Εφευρέθηκε τη δεκαετία του 1940 από τον Joe Cirello στη Φιλαδέλφεια, η πάπια περιλαμβάνει το τρίψιμο των μαλλιών πίσω με το προϊόν και τη διάσπαση των μαλλιών στο πίσω μέρος του κεφαλιού στη μέση καθώς κατεβαίνετε τη λαιμόκοψη.

Πινέλο πίσω και σκληρό μέρος@fede__thebarber

Πινέλο πίσω και σκληρό μέρος

Η καθαρή επιχειρηματική εμφάνιση δοκιμασμένη και αληθινή. Δεν υπάρχει καμία αναστάτωση με αυτό, πάρτε θέση και ας ξεκινήσουμε αμέσως. Εάν σχεδιάζετε να μπείτε σε ένα δωμάτιο γεμάτο στελέχη ή να ξεκινήσετε έναν καυγά την πρώτη σας μέρα στη φυλακή, τότε αυτό είναι το στυλ της επιλογής σας.

Ακριβώς όπως το σκληρό μέρος στο πλάι, κόβετε κατευθείαν στο σημείο. Ρίχνεις την πρώτη γροθιά και τη βλέπεις μέχρι τέλους.