Η υποχωρούσα γραμμή των μαλλιών είναι μία από τις πιο κοινές μορφές τριχόπτωσης. Ευτυχώς όμως, είναι επίσης ένα από τα πιο εύκολα στη δουλειά.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι πρέπει να καλύψετε την υποχωρούσα γραμμή των μαλλιών σας, αλλά αυτό δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Υπάρχουν πολλά στυλ που μπορείτε να επιλέξετε να φορέσετε, αλλά εδώ είναι τα κορυφαία αγαπημένα μας.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ χώρισε τη χτέναKrista Kennell/Shutterstock.com

Χωριστή χτένα πάνω

Η χτένα πάνω είναι ένα αρκετά αμφιλεγόμενο στυλ. Μπορεί να λειτουργήσει καλά, αλλά μπορεί επίσης να πάει καταστροφικά – γι ‘αυτό το βάζουμε τόσο χαμηλά στη λίστα. Ο αποφασιστικός παράγοντας με μια χτένα είναι αν έχετε αραίωση μαλλιών ή απλώς υποχωρώντας γραμμή μαλλιών.

Αν έχετε υπερβολικά λεπτά μαλλιά, παραδεχτείτε ότι αυτό το στυλ δεν είναι για εσάς και αναζητήστε κάτι άλλο ενώ προσπαθείτε να μεγαλώσετε τα μαλλιά σας πιο πυκνά. Διαφορετικά, αυτό το κούρεμα μπορεί να είναι αυτό που ψάχνετε.

Εάν έχετε σχετικά μακριά μαλλιά και θέλετε να τα διατηρήσετε έτσι, σκεφτείτε αυτό το στυλ (ό, τι κι αν κάνετε, απλά μην το αφήσετε να κρεμάσει και προσπαθήστε να κρύψετε τη γραμμή των μαλλιών σας).

Το πλήρωμα του Christian bale κόπηκε για υποχώρηση της γραμμής των μαλλιώνs_bukley/Shutterstock.com

The Crew Cut

Το κόψιμο του πληρώματος είναι ένα χτένισμα για το οποίο έχουμε ήδη γράψει στο άρθρο μας σχετικά με το κούρεμα του στρατού. Λοιπόν, εδώ είναι ξανά.

Mightσως να βλέπετε ήδη ένα θέμα να εμφανίζεται εδώ – τα σύντομα κουρέματα τείνουν να λειτουργούν καλύτερα με την υποχώρηση των γραμμών μαλλιών (για να μην πω ότι δεν υπάρχουν άλλες επιλογές!).

Αυτή η περικοπή είναι καθαρή, χαμηλής συντήρησης και δεν βλάπτει την εμφάνισή σας. Τα σύντομα κουρέματα τείνουν να δίνουν μεγάλη προσοχή σε άλλα μέρη του προσώπου σας, ειδικά στο σχήμα του, οπότε ίσως να θέλετε να σκεφτείτε αν θα λειτουργήσει για εσάς πριν κόψετε σχεδόν όλα τα μαλλιά σας.

Bruce Willis Clean ShaveTinseltown/Shutterstock.com

Το καθαρό ξύρισμα

Μερικές φορές το κούρεμα μπορεί να γίνει λίγο περίπλοκο. Τι λέτε για ένα καθαρό ξύρισμα; Το να ξυρίζεσαι πάνω από το κεφάλι σου είναι μία από τις πιο προφανείς λύσεις.

Εάν δεν έχετε μαλλιά, τότε δεν έχετε υποχώρηση για να αντιμετωπίσετε. Ομολογουμένως, αυτό το στυλ είναι πολύ αποτελεσματικό και μπορεί να φαίνεται υπέροχο – το μόνο πράγμα είναι ότι πιθανότατα είχατε ήδη αυτήν την ιδέα και ψάχνετε κάτι άλλο.

Αυτό είναι απολύτως κατανοητό, αλλά σίγουρα πρέπει να σκεφτείτε ένα καθαρό ξύρισμα αν πιστεύετε ότι μπορεί να ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας.

Jude Law mohawkΜΠΑΚΟΥΝΙΝ / Shutterstock.com

Το Mohawk

Το Mohawk είναι πιο μακρύ στυλ από μερικά από τα άλλα που αναφέρονται εδώ. Δεν εννοούμε τίποτα τρελό, αλλά απλά ένα κοντό και μεσαίο μήκος Mohawk με κομμένες πλευρές.

Οι κομμένες πλευρές θα αφαιρέσουν την προσοχή από την υποχωρούσα γραμμή των μαλλιών σας, επιτρέποντάς σας να καθορίσετε το σχήμα των μαλλιών σας με ένα Mohawk.

Το «Mohawk» μπορεί να είναι όσο θέλετε, ακόμα κι αν αυτό είναι μόνο ένα εκατοστό. Τώρα αυτό αγκαλιάζει την υποχωρούσα γραμμή των μαλλιών σας.

Τέλος πάντων, σε ποιον δεν αρέσει μια μικρή δράση mohawk?

Patrick Wilson Close CutDFree/Shutterstock.com

The Close Cut

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι φανταχτερό για να φαίνεστε όμορφα με υποχωρούσα γραμμή μαλλιών, όπως μας δείχνει η κοντή περικοπή του Πάτρικ. Αυτή η περικοπή είναι σαν την περικοπή του πληρώματος, αλλά ακόμη περισσότερο από πάνω.

Δεν προσπαθείτε να κρατήσετε τα μαλλιά σας αρκετά μακριά για να τα χτενίσετε με οποιοδήποτε εκπληκτικό τρόπο (που θα έρθουν αργότερα), αλλά θέλετε να διατηρήσετε αρκετό μήκος για να φουσκώσετε πάνω από τη γραμμή των μαλλιών σας.

Αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα καλά στα πρώτα στάδια της υποχώρησης της γραμμής των μαλλιών – μπορείτε να το κρύψετε αποτελεσματικά και ακόμα να δείχνετε όμορφος. Αγκαλιάστε λίγο (ή «κρύψτε») όσο μπορείτε ακόμα!

Jason Statham short buzz cutGa Fullner/Shutterstock.com

The Buzz Cut

Το κόψιμο είναι μακράν ένα από τα καλύτερα στυλ που πρέπει να ακολουθήσετε όταν έχετε μια υποχωρούσα γραμμή μαλλιών. Όχι μόνο μειώνει την ορατότητα της συνεχώς κοντύτερης γραμμής μαλλιών, αλλά μπορεί επίσης να φαίνεται εξαιρετικά όμορφη.

Απλά πάρτε τον ηθοποιό Jason Statham, ο οποίος χρησιμοποιεί αυτό το στυλ, δεν φαίνεται αντρικός και ελκυστικός?

Το μακρύ χτένισμα του Τζόνι ΝτεπPAN Photo Agency/Shutterstock.com

Μακρύτερα Κούρεμα

Ο αγαπημένος πειρατής όλων μας δείχνει πόσο καλά μπορούν να λειτουργήσουν τα μακριά χτενίσματα με μια υποχωρούσα γραμμή μαλλιών. Μακρύτερα κουρέματα. Mightσως αναρωτιέστε «Τι σημαίνει αυτό;»

Λέγοντας μακρύτερα κουρέματα, εννοούμε να κουνάτε κάθε είδους χτένισμα με υποχωρούσα γραμμή μαλλιών. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι πρέπει να καλύψετε τη γραμμή των μαλλιών σας εάν χάνετε μαλλιά, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να συνεχίσετε να κουνάτε σχεδόν κάθε κούρεμα.

Τα μακριά κουρέματα μπορούν να λειτουργήσουν αρκετά καλά εδώ, όπως το κουπί, ή ότι άλλο θέλετε. Γιατί να μην δοκιμάσετε να κάνετε googling μερικά από τα αγαπημένα σας κοψίματα και να «υποχωρήσετε τις γραμμές μαλλιών» για να δείτε αν άλλα έχουν φορέσει με επιτυχία παρόμοιο στιλ στο παρελθόν?

Ο μακρύς και ολισθηρός πίσω του Νικ ΚέιτζKathy Hutchins/Shutterstock.com

Ο μακρύς και ολισθηρός πίσω του Νικ Κέιτζ

Είτε σας αρέσουν είτε όχι οι ταινίες του, το μακρύ χτένισμα του Nic Cage είναι ένας μοναδικός τρόπος για να αναλάβετε τον έλεγχο της γραμμής των μαλλιών σας. Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει για αυτό το άρθρο!

Το μεγάλο πράγμα για το σπίτι είναι ότι δεν πρέπει απλώς να προσπαθήσετε να καλύψετε την υποχωρούσα γραμμή μαλλιών σας, αλλά να είστε σίγουροι και να πειραματιστείτε με διαφορετικά στυλ.

Συνδυασμός του Ντέιβιντ Μπέκαμ με χαλαρή πλάτη + μαλλιά προσώπουJaguar PS/Shutterstock.com

Ο γοφός πλάτης του Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν χαμηλότερος

Εάν ο συνδυασμός του Ντέιβιντ Μπέκαμ με τις σβούρες και τα μαλλιά του προσώπου δεν είναι σέξι, τότε τι είναι?

Hugh Laurie Layered Classic Cuts_bukley/Shutterstock.com

Hugh Laurie Layered Classic Cut

Ο Χιου Λόρι έχει τον δικό του τρόπο να αντιμετωπίζει μια υποχωρούσα γραμμή μαλλιών, ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται.

Gordon Ramsay Receding Hairlines_bukley/Shutterstock.com

Γκόρντον Ράμσεϊ

Εάν η περικοπή του πληρώματος είναι αρκετά καλή για τους βασιλείς, ποιος δεν είναι αρκετά καλός για?

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σφιχτά κομμένη κόμμωσηKathy Hutchins/Shutterstock.com

Πρίγκιπας Γουίλιαμ Σφιχτά κομμένο κομμωτήριο

Εάν η περικοπή του πληρώματος είναι αρκετά καλή για τους βασιλείς, ποιος δεν είναι αρκετά καλός για?

Κανονισμός Κόψτε τα μαλλιά που υποχωρούνπηγή

Η περικοπή του κανονισμού

Η περικοπή κανονισμού είναι ένα στυλ που καλύψαμε πρόσφατα σε άλλο άρθρο εδώ στο HaircutInspiration.com. Αυτό το στρατιωτικό κούρεμα περιλαμβάνει το κόψιμο της κορυφής του κεφαλιού σας σε έναν αριθμό 3 και το κόψιμο των πλευρών και της πλάτης ακόμα πιο κοντό (με ένα ελαφρύ κωνικό), μέχρι το τριχωτό της κεφαλής. Αυτό το κόψιμο κάνει θαύματα για όποιον έχει υποχωρητική γραμμή μαλλιών, καθώς το σχήμα που προκύπτει δίνει πραγματικά μια σκληρή, φαλλοκρατική εμφάνιση.

Slicked Back Undercut@thebarbacorp

Το Slicked Back Undercut

Αν ψάχνετε για διακριτικούς τρόπους για να τραβήξετε λιγότερη προσοχή στην υποχωρούσα γραμμή των μαλλιών σας, το χαλαρό πίσω μέρος είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το τμήμα “undercut” σημαίνει ότι οι πλευρές σας έχουν μείνει αρκετά κοντές, ενώ η κορυφή εξακολουθεί να έχει αρκετά μεγάλο μήκος. Στη συνέχεια, μπορείτε να πιάσετε μια χτένα και κάποιο προϊόν μαλλιών για να «γυαλίσετε» τα πάνω μαλλιά σας πίσω. Από μπροστά, μπορεί ακόμη και να είναι δύσκολο να παρατηρήσετε τη γραμμή των μαλλιών σας.

Ζακ Έφρον - Κούρεμα σφουγγαρίστραςΣυλλογή Everett / Shutterstock.com

Η σφουγγαρίστρα

Η σφουγγαρίστρα, γνωστή και ως σφουγγαρίστρα, είναι ένα χτένισμα μεσαίου μήκους που μοιάζει με, όπως υποδηλώνει το όνομα, μια σφουγγαρίστρα! Αυτή η περικοπή δεν κρύβει διακριτικά την υποχωρούσα γραμμή των μαλλιών σας, ούτε καν την αγκαλιάζει – αντίθετα απλώς την καλύπτει. Εάν έχετε πυκνά, δυνατά μαλλιά, τότε η καλλιέργεια μιας σφουγγαρίστρας μπορεί να είναι ένας εύκολος τρόπος για να καλύψετε τη γραμμή των μαλλιών σας χωρίς υπερβολική προσπάθεια.

Τάπερ ξεθώριασμα, σάρωσε στο πλάι, λεπτά μαλλιά@barberiaharo

Το Taper Fade

Το κωνικό ξεθώριασμα, όπως και τα περισσότερα σύντομα κουρέματα, επίσης κάνει το στυλ σας μεγάλη χάρη αν δυσκολεύεστε με τη γραμμή των μαλλιών σας. Η γενική ιδέα είναι ότι τα πάνω μαλλιά διατηρούνται μακρά, ενώ οι πλευρές και η πλάτη ξεθωριάζουν αργά προς γυμνό δέρμα. Λόγω της ελευθερίας του στυλ που προέρχεται από το να έχεις τόσο πολύ κορυφαία μαλλιά, υπάρχουν πολλές διαφορετικές παραλλαγές του κωνικού ξεθώριασμα.

Ightψος & amp; Σφιχτά υποχωρούσα γραμμή μαλλιώνΣυντελεστές: Harley Detrick

Το Υψηλό και Σφιχτό

Το High and Tight είναι μια παραλλαγή μιας άλλης περικοπής σε αυτόν τον κατάλογο – η περικοπή του πληρώματος. Αυτό το κόψιμο περιλαμβάνει το ξύρισμα του μεγαλύτερου μέρους της πλάτης και των πλευρών σχεδόν μέχρι το τριχωτό της κεφαλής και, στη συνέχεια, κόντευσή του προς τα πάνω. Λίγο τρίχωμα αφήνεται στην κορυφή (συνήθως αρκετά κοντό) και περιστασιακά χτενίζεται στη μία πλευρά. Προσθέτοντας λίγη υφή, για παράδειγμα με τη μορφή αιχμών, μπορεί να σας βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή μακριά από τη γραμμή των μαλλιών και στα ίδια τα μαλλιά.

Το πλήρωμα του Young Dwayne κόπηκεΤο πλήρωμα του Young Dwayne κόπηκε – Shutterstock.com

Το πλήρωμα του Young Dwayne κόπηκε

Το πλήρωμα του Young Dwayne είναι δύσκολο να νικήσει όταν ψάχνετε για απλή κομψότητα.

Close Cut του Ντάνιελ ΚρεγκFeatureflash Photo Agency/Shutterstock.com

Κοντοκομμένος

Ακόμα και ο Τζέιμς Μποντ έχει να αντιμετωπίσει μια υποχωρούσα γραμμή μαλλιών. Ο άνθρωπος κάνει μια κοντινή περικοπή να φαίνεται όμορφος!

Γκρίζα μαλλιά βουρτσισμένα πιο κοντά πλευρέςJack-Frog/shutterstock.com

Βούρτσα επάνω Μικρότερες πλευρές

Ποιος είπε ότι η υποχώρηση της γραμμής των μαλλιών δεν είναι καλή; Αυτή η πυκνή περιστασιακή περικοπή φαίνεται απολύτως αστραφτερή και ισορροπημένη με παρόμοια γενειάδα είναι τόσο αντρική. Μην τα κάνετε όλα αιχμηρά, μια μικρή ξέγνοιαστη πινελιά το κάνει να δείχνει τέλειο για περιστασιακές και πάρτι.

υποδοχή-γραμμή μαλλιών-andrewdoeshair@andrewdoeshair

Wavy Strands έχουν το δικό τους μυαλό

Πραγματικά μακρύ επάνω μέρος και έχοντας μια κομμένη πλευρά κάνει τις άτριχες γωνίες να κρύβονται πολύ καλά. Αυτό το κόψιμο εκτελείται πολύ καλά με ωθημένο πίσω μέρος με ξεθωριασμένες πλευρές. Το κεράσι στο κέικ είναι το μούσι που είναι πολύ καλά διατηρημένο και μεγαλωμένο.

Κλασική κωνική ψαλίδα με μπροστινή έντασηNeonShot / Shutterstock.com

Κλασική κωνική ψαλίδα με μπροστινή ένταση

Εάν έχετε λεπτά μαλλιά, τότε αυτό είναι το κλειδί, βουρτσίστε τα ελαφρώς και έτσι το κωνικό είναι στα πλάγια, γεγονός που κάνει το πάνω μέρος σας να φαίνεται πυκνό και εύθραυστο. Αυτά τα ημι -κυματιστά μαλλιά οφείλονται στη λαμπερή βαφή με λίγο λάδι μαλλιών για να έχουν αυτή τη γυαλάδα.

Stranded Brush Up με Crisp High Fade@napolesbarbershop

Stranded Brush Up με Crisp High Fade

Ποιος είπε ότι η υποχώρηση της γραμμής μαλλιών είναι για τους παλιούς; Εδώ είμαστε με ένα πολύ funky και μοντέρνο pocky brush-up. Και πώς προσθέτετε αυτό το ωμό; Το κωνικό ξεθωριάζει στα πλάγια για να φέρει όλη την προσοχή στην κορυφή. Μην ξεχνάτε τα γένια, είναι μέρος της διασκέδασης!

Business Cut@barber_djirlauw

Business Cut

Αυτή είναι μια από τις πιο εύκολες περικοπές που συντηρείται και έχει. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο κερί μαλλιών για να σπρώξετε τα πάνω μαλλιά προς τα πίσω και να τα αφήσετε να πάρουν το σχήμα τους φυσικά. Αν θέλετε να το κάνετε κομψό, διαμορφώστε αυτή τη γραμμή πιο γωνιακή και συνδυάστε την με γένια απρόσκοπτα.

Comb Over του Τζορτζ Κλούνεϊ

Το Neat Comb Over του George Clooney

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποτελεί την εξαίρεση, κάθε περικοπή του φαίνεται υπέροχη. Αλλά εδώ τον βλέπουμε να φοράει μια τονισμένη χτένα με πλευρές απλά κωνικές και όχι ξεθωριασμένες. Το ανακάτεψε με μούσι για να σκάσει σαν τρελό.

Side Swept Lundgren

Η πλευρά του Dolph Lundgren σάρωσε

Ο Dolph Lundgren έχει αυτό το δυνατό τετραγωνισμένο πρόσωπο που είναι ισορροπημένο αρκετά καλά. Με αυτό το πλευρικό σκούπισμα το κάνει ακόμα πιο ισορροπημένο. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, η πλευρά είναι χωρισμένη. Αυτό είναι ένα μείγμα διαφορετικών πλευρών, αλλά το κλασικό πλαϊνό σκούπισμα το κάνει να σκάει.

Σφιχτά χτενισμένο στο πλάι@donnyblends

Σφιχτά χτενισμένο στο πλάι

Τι συμβαίνει όταν έχετε μεγάλο όγκο, πυκνά μαλλιά, αλλά υποχωρούν γωνίες; Κάντε αυτό, κάντε ένα πλευρικό μέρος και βουρτσίστε το στο πλάι για αυτή την καθαρή εμφάνιση. Επιπλέον, μειώστε τις πλευρές για πιο κομψή εμφάνιση με ένα ελαφρύ ξεθώριασμα προς το τέλος. Κανείς δεν θα παρατηρήσει καν τις γωνίες πια!

Slicked Back Phoenix

Slick it Back Receding Hairline

Ο Χοσέ Φοίνιξ μπορεί να βρει κάθε εμφάνιση, αλλά αυτό είναι ακριβώς πέρα ​​από την τελειότητα. Αν νομίζετε ότι η γραμμή των μαλλιών σας υποχωρεί και δεν φαίνεται τόσο υπέροχη, σκεφτείτε το ξανά. Τραβώντας όλα τα μαλλιά προς τα πίσω και χρησιμοποιώντας μια μικρή ποσότητα κερί μαλλιών τα κάνει να φαίνονται σχεδόν τέλεια.

Sober Side Swept with Faded Temple@blackfishbry

Το Classy Undercut με Taper Fade

Αυτή είναι η εμφάνιση που έχει κανείς όταν το κούρεμα ταιριάζει. Και πώς έχεις το τέλειο κούρεμα; Ξεκινήστε με ένα πυκνό επάνω μέρος και ξεθωριάστε το τάπερ. Στη συνέχεια, εάν τυχαίνει να έχετε μια γραμμή μαλλιών που υποχωρεί, χρησιμοποιήστε ένα κλασικό πλαϊνό μέρος και δείτε το στυλ σας να κουνιέται ξανά.

Crew Cut Damon

Μακρύτερο πλήρωμα για λεπτές τρίχες

Αυτή η πιο καθαρή εμφάνιση κάνει την υποχωρούσα γραμμή των μαλλιών να φαίνεται πιο κομψή. Είναι από αυτές τις περικοπές όπου υπάρχει ελάχιστη συντήρηση. Πώς το λικνίζετε; Απλό, κωνικό από πάνω με πινέλο επάνω με αυστηρό κωνικό στα πλαϊνά. Και τέλος, βουρτσίστε το χέρι σας από πάνω για να το αφήσετε.

Longer Hair Reeves

Το ασυναγώνιστο μακρύ μαλλί του Keanu Reeves

Αυτό δεν είναι μόνο ένα άλλο μακρύ χτένισμα. Πρώτον, η κορυφή της χήρας είναι ο παγοθραύστης και στη συνέχεια έρχεται το υγρό βλέμμα με τα μακριά μαλλιά. Το καλύτερο μέρος είναι να κουλουριάσετε λίγο τα άκρα. Και στοιχηματίστε ότι δεν παρατηρήσατε το κρυφό πλαϊνό μέρος που κινεί τέλεια τα μαλλιά στα πλάγια.

Πραγματικά πιστεύατε ότι ήταν εύκολο να είσαι Κιάνου Ριβς?

Pompadour με Taper Fade@luckycatbarbershop

Pompadour με Taper Fade

Η υποχώρηση των στυλ μαλλιών είναι αρκετά δύσκολη κατά καιρούς. Τα επόμενα πράγματα, χρειάζεστε ένα pompadour για πινέλο. Μετά από αυτό έρχεται το κλασικό κωνικό δέρμα ξεθωριάζει. Και για να συνοψίσουμε, το στυλ, ένα λεπτό κομμένο μούσι κάνει την ισορροπία. Και για να μην αναφέρουμε, μην ξεχνάτε αυτή τη σκουριασμένη βαφή.

Πλευρικά βουρτσισμένα μαλλιά@corneliucrihan

Πλευρικά βουρτσισμένα μαλλιά

Μπορεί αυτό να χαρακτηριστεί ως μεγαλύτερη αιχμή χήρας; Πιθανώς. Είναι μια πυκνή κορυφή με μακριά ίσια μαλλιά. Το κλειδί εδώ είναι η χρήση ισιωτικού και η χρήση στεγνής βαφής για τα χρώματα. Στη συνέχεια έρχεται η αιχμηρή γραμμή με το κωνικό δέρμα να ξεθωριάζει. Μπορεί να απαιτεί ένα άγγιγμα από καιρό σε καιρό, αλλά αποδίδει κάθε φορά.

Μεσαίο ψαλίδι καλλιέργειας Jamie DornanFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Μεσαίο ψαλίδι καλλιέργειας Jamie Dornan

Το να έχεις ένα σγουρό μαλλί μπορεί να είναι λίγο βρώμικο αλλά όχι εδώ. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο κερί μαλλιών για να ηρεμήσετε. Και κωνίστε το εξίσου σε όλο το κεφάλι. Τέλος, έχετε ένα κανονικό πλευρικό μέρος για να το διαμορφώσετε λίγο.

Straight Pushed Back Strands@thecommodoreatl

Straight Pushed Back Strands

Το Slicked Back Hair με πυκνό όγκο μπορεί να κάνει θαύματα και αυτό είναι ένα παράδειγμα. Τα κρυμμένα κόλπα είναι ισιωτικά με λίγο κερί μαλλιών. Τέλος, στεγνώστε τα μαλλιά λίγο για να δώσετε αυτή την ξηρή υφή. Σπρώξτε όλο το μάτσο και πάτε!

ΥΓ: Κάποια γενειάδα μπορεί να έρθει να σώσει.

Medium Crop and Taper Fade@peteyrock_thebarber

Medium Crop and Taper Fade

Μπορεί να είναι απολύτως αληθινό να πούμε ότι θα χρειαστείτε μια υποχωρούσα γραμμή μαλλιών για να εμφανιστεί αυτό το στυλ. Επόμενο στη λίστα είναι μια μακριά κορυφή και πιο κοντές πλευρές. Δεν τελειώνει εκεί, χαστούκι σε ένα βασιλικό μεσαίο ξεθώριασμα με μια απότομη γραμμή. Στο τέλος, βουρτσίστε το χέρι σας μέσα από τα μαλλιά για αυτή την κλασική βούρτσα πίσω.

Κλασικό Old Side Parted Quiffed Top@adamoc_hair

Κλασικό Old Side Parted Quiffed Top

Εδώ είναι η κλασική, έκδοση πούρων της υποχώρησης της γραμμής μαλλιών. Τα συστατικά αυτής της εμφάνισης είναι αρκετά απλά: Ένα πλαϊνό μέρος, κωνικό Temple και πολλή πανακία. Το πλαϊνό μέρος καλύπτει τεχνικά αυτές τις γωνίες, αλλά η καθαριότητα αυτού κάνει να ξεχωρίζει από το δωμάτιο.

Λεπτή τρίχα Pompadour με Temple Faded Beard@gutierstudio

Λεπτή τρίχα Pompadour με Temple Faded Beard

Με μια ματιά αυτό δεν μοιάζει καν με υποχωρούσα γραμμή μαλλιών, και πώς είναι αυτό; Λοιπόν, το πομπαντούρ με αξιοπρεπή όγκο με πλευρές να μην κλονίζονται επιθετικά. Πολλά από αυτά τα στυλ είναι δυνατά με το να έχεις μια τέλεια πυκνή γενειάδα που αναμιγνύεται στα πλευρικά εγκαύματα.

Twirled Top Notch Man Bun@filippomelloni

Twirled Top Notch Man Bun

Αυτό το χτένισμα είναι τόσο εύχρηστο και κομψό αλλά μοντέρνο ταυτόχρονα. Φυσικά, χρειάζεστε ελαφρώς χοντρά μαλλιά με καλό μήκος. Τώρα όταν κάποιος το κάνει αυτό, κρύβει πολύ καλά τις γωνίες και σε κάνει να φαίνεσαι φαλλοκρατικός ή άλφα.

Λεπτότριχο Pompadour με κωνικό Temple@hayden_cassidy

Λεπτότριχο Pompadour με κωνικό Temple

Αυτό είναι ένα ισορροπημένο χτένισμα. Ένας ναός ξεθωριάζει μαζί με ίσια σκέλη μεγάλου όγκου. Ολόκληρο το μάτσο μαλλιών σπρώχνεται πίσω με λίγο κερί μαλλιών. Αν είναι δυνατόν, να έχεις ένα γεμάτο μούσι σαν αυτό, τα κάνει όλα ισορροπημένα και συγχαίρει το πομπαντούρ.

Pointy Hairline με λεπτό πλαϊνό πινέλο@figarosbarbershoplisboa

Pointy Hairline με λεπτό πλαϊνό πινέλο

Δεν είναι κάθε μέρα που κάποιος φοράει ένα τόσο ρετρό σχέδιο με αυτή την πανακία. Όντας ένα από τα στυλ που απαιτεί μια αξιοπρεπή πινελιά από καιρό σε καιρό. Ο εξοπλισμός για αυτό το χτένισμα είναι ένα αριστοκρατικό πλαϊνό μέρος με κωνικά ξεθωριασμένες πλευρές. Και τέλος, η κορυφή τονίζεται με μια μικρή πινέλο στο πλάι. Και ορίστε! 

Retro Classic Comb Over Drop Fade@m15barbershop

Retro Classic Comb Over Drop Fade

Αυτή είναι η απόλυτη ρετρό εμφάνιση εργασίας. Ένα κλασικό ξεθωριασμένο δέρμα πέφτει με ξυρισμένο πλαϊνό μέρος. Τώρα, αν θέλετε να κουνήσετε αυτό το βλέμμα, ξεκινήστε με ένα πλαϊνό μέρος και ξυρίστε το μέρος χρησιμοποιώντας το ψαλίδι μεγέθους 0 και, στη συνέχεια, χτυπήστε σε ένα κλασικό ξεθώριασμα του δέρματος. Το επόμενο πράγμα που γνωρίζετε είναι ότι κάνετε θαύματα.

Σγουρά Γενειάδα με Γλυκό Πίσω Κορυφή@thecommodoreatl

Σγουρά Γενειάδα με Γλυκό Πίσω Κορυφή

Αυτό είναι ένα από τα πιο ευχάριστα χτενίσματα με υποχώρηση της γραμμής των μαλλιών, αλλά πρέπει πραγματικά να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες για τα καλύτερα αποτελέσματα. Το κλειδί σε αυτό είναι τακτοποιημένες γραμμές και σχολαστικά κωνικές πλευρές. Μπορεί να εμφανιστεί στην κορυφή της χήρας, αλλά σπρώξτε όλο το επάνω μέρος με κάποιο προϊόν και έκρηξη!

Lose Long Fringehttps://haircutinspiration.com/the-top-7-hairstyles-for-a-receding-hairline/

Lose Long Fringe

Αυτός είσαι ο Κρις Έβανς; Αυτό είναι πολύ κοντά στο Chris Evans και για να χυθούν μερικά φασόλια, αυτό το χτένισμα είναι εύκολα εφικτό. Κρατήστε τα πάνω μαλλιά μακρύτερα και τις πλευρές κωνικές. Αλλά κρατήστε μια σημείωση, όχι ξεθώριασμα, δεν ξεθωριάζουμε με αυτό. Και στη συνέχεια είναι λίγο κερί μαλλιών και βουρτσίστε το χέρι σας χαλαρά για να κρεμάσετε αυτά τα περιθώρια!

Front Highlights του Gavin RossdaleFront Highlights του Gavin Rossdale

Front Highlights του Gavin Rossdale

Το Rossdale είναι ένα αειθαλές όνομα. Αυτό αφορά τη διατήρηση της έντασης συνολικά με αρκετά μεγαλύτερη κορυφή και μικρότερες πλευρές. Στη συνέχεια, είναι το αποκορύφωμα στην κορυφή που συνοδεύει. Παρατηρήστε την παρατυπία στην κορυφή και τις πλευρές, που είναι σκόπιμη και κάνει αυτό το στυλ να φαίνεται περιστασιακό.

Temple Fade and Side-Swept Long Quiff@oscarsandco

Temple Fade and Side-Swept Long Quiff

Αν θέλετε να κρυφτείτε, δεν υπάρχει καλύτερο κόλπο από αυτό. Πολύ μακρά και πυκνή κορυφή με παχύ όγκο. Το οποίο συνοδεύεται από χαλαρό κωνικό και δέρμα ξεθωριασμένο κρόταφο. Ο παχύς όγκος στην κορυφή διευκολύνει την απόκρυψη αυτών των γωνιών του μετώπου.

Tapered Business Cut and Beard_AJR_photo / Shutterstock.com

Tapered Business Cut and Beard

Έχετε φανταστεί έναν συνδυασμό Adam Levine και George Clooney; Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, αυτό είναι το αποτέλεσμα! Αυτό το βούρτσισμα κάνει τόσο μεγάλη διαφορά και το μούσι το εξισορροπεί και τα γκρίζα μαλλιά το κάνουν περισσότερο George Clooney.

Tom Felton's Medium Textured Crop_ DFree / Shutterstock.com

Tom Felton’s Medium Textured Crop_

Το χτένισμα με λεπτό πλαϊνό μέρος πήρε ένα καλό φως και ήταν μοντέρνο για λίγο. Και εδώ είναι, Τομ, το λικνίζει σαν πρωταθλητής. Τώρα, τι γίνεται αν θέλετε να το κάνετε; Εδώ είναι η συνταγή, Κωνήστε τα πλαϊνά με το πάνω μέρος να είναι ακόμα μακρύ. Ωστόσο, μειώστε την ένταση με ψαλίδι βούρτσας.

Μακρύτερα κυματιστά κορυφαία σκέλη με κοντές πλευρές@gwilymcpugh

Μακρύτερα κυματιστά κορυφαία σκέλη με κοντές πλευρές

Δεν είναι αυτό το βλέμμα που όλοι φιλοδοξούμε να έχουμε όταν αρχίζουμε να υποχωρούμε από τη γραμμή των μαλλιών; Αυτό το στυλ είναι αποτέλεσμα ημι-κυματιστών μαλλιών που είναι αρκετά πυκνά σε όγκο. Επόμενο είναι οι σαφώς καθορισμένες πλευρές με μικρή κάμψη. Και για να τα κρατήσει όλα υπό έλεγχο, χρειάζεται κάποιος κερί μαλλιών για να τα σπρώξει όλα πίσω. Μπαζίνγκα!

Combed Pushed Back με Faded Undercut@henlo_

Combed Pushed Back με Faded Undercut

Αυτό το χτένισμα σε σχήμα φτερούγας σίγουρα θα σας κάνει να πετάξετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα dope undercut με κωνικές πλευρές. Θυμηθείτε ότι μπορείτε πάντα να προσθέσετε ένα ξεθώριασμα στα πλάγια, αλλά μερικές φορές το λιγότερο είναι περισσότερο. Χρησιμοποιήστε κερί μαλλιών για να σπρώξετε τα μαλλιά προς τα πίσω στο σύνολό τους.

Classic Combed Back με κωνικές πλευρές@barbergreg

Classic Combed Back με κωνικές πλευρές

Αυτό είναι περισσότερο μια λεπτή εμφάνιση του Chris Evans με γένια semi van dyke. Αυτό πρέπει να διατηρεί την ένταση από καιρό σε καιρό, αλλιώς η κορυφή θα αρχίσει να κάνει παρέα, κάτι που μπορεί να το κάνει λιγότερο τακτοποιημένο. Ξεχάστε τις γωνίες, αλλά κοιτάξτε το κόντεμα που ξεθωριάζει με το πίσω μέρος, απλά εκπληκτικό!

Κυματιστά χοντρά μαλλιά με πλαϊνό βουρτσισμένο ταπεράκι@jeremywexlerhair

Κυματιστή χοντρή τρίχα με πινέλο στο πλάι

Δεν μοιάζει με τον Κρις Πρατ; Λοιπόν, πολλά οφείλονται σε παρόμοιο χτένισμα. Αυτή είναι μια άλλη απλή εμφάνιση που μπορεί να λειτουργήσει καλά σε ένα πάρτι ή μια ημερομηνία ή μια συνάντηση, το ονομάζετε. Δεν υπάρχει σαφές πλευρικό μέρος που δίνει σε αυτό το στυλ μια ενιαία εμφάνιση. Και όπως πάντα το κωνικό αναρωτιέται.

Pomp & amp; Μείγμα κανονισμού@iisakkinummi

Λαμπρότητα & Μείγμα κανονισμού

Νομίζετε ότι έχετε λεπτά μαλλιά και αυτό είναι χάλια; Όχι, εδώ είναι το παράδειγμα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε με ένα σκληρό πλευρικό μέρος με κωνικές πλευρές με σταδιακή κατάβαση. Επόμενο στη λίστα είναι να βουρτσίζετε στο επάνω μέρος, αλλά να μην αγγίζετε πολύ την ένταση. Και λίγο κερί μαλλιών βοηθάει πάντα!

Side Swayed Thin Haired Pocky Strand@kings_style1

Side Swayed Thin Haired Pocky Strand

Αυτό δεν είναι άλλο ένα κούρεμα που βλέπετε σε κάθε γωνιά. έχει τόσα πολλά στοιχεία που κανείς δεν παρατηρεί καν την υποχωρούσα γραμμή των μαλλιών. Επιτρέψτε μου να ρίξω τη μυστική σάλτσα, είναι ότι το κομψό τάπερ ξεθωριάζει και το πλαϊνό μέρος ταυτόχρονα και προφανώς αυτό το πλευρικό βουρτσισμένο σκέλος, εκεί συμβαίνει όλη η διαφορά.

Ρετρό ξανθιά κρεμαστά σκέλη@loxam_barber

Ρετρό ξανθιά κρεμαστά σκέλη

Θυμάστε αυτό το βλέμμα όταν ο Ρόκι χτύπησε τα μαλλιά του και όλοι ρίξαμε τα σαγόνια μας; Αυτό το ρετρό χτένισμα προέρχεται από την ίδια οικογένεια και αυτά που ρίχνουν σκέλη είναι αυτό. Χρειάζεστε κωνικές πλευρές με καλό όγκο στην κορυφή, εκπαιδευμένες για να βουρτσίζονται στο πλάι αλλά χαλαρά για να κρέμονται ελεύθερα στο μέρος!

Side Burn Fade και Pompadour@joshcraig.hair

Side Burn Fade και Pompadour

Τι παρατηρείτε; Ναι, ακριβώς αυτό. Ο ναός δεν υπάρχει και η κορυφή έχει τόση περιφέρεια. Το μόνο που χρειάζεστε είναι καλό κερί μαλλιών για να τα κρατήσετε στη θέση τους και να τα κυλήσετε αριστερά ή δεξιά. Το pompadour βοηθά να προσθέσετε περισσότερο όγκο στην κορυφή και να γεμίσετε τα κενά των γωνιών.

Τονισμένο Quiff@iisakkinummi

Confident Finger Brushed Blonde Quiff

Μιλάει αυτό το στυλ γαλλικά; Αυτή είναι μια αριστοκρατική και βασιλική έκδοση του quiff που έχει ανταύγειες και πανωφόρι. Διατηρήστε την ένταση στο πλάι αλλά και λίγο παραπάνω από πάνω, ώστε να μπορείτε να τα γυρίσετε στο πλάι. Επίσης, προσθέστε ένα χαμηλό πλευρικό μέρος για να το ξεχωρίσετε.

Λαμπερό ξανθό πινέλο επάνω@anton_marchenko_

Λαμπερό ξανθό πινέλο επάνω

Λέξη -κλειδί για αυτό το στυλ είναι η μείωση των πλευρών με σταδιακή πτώση. Η κορυφή είναι κουλουριασμένη βουρτσισμένη με λαμπερή ξανθιά βαφή. Το ξεθώριασμα δεν είναι προφανές με τον ναό να έχει εξαφανιστεί. Η καθαρή εμφάνιση ξυρίσματος το καθιστά πολύ κομψό και μοντέρνο.

Frizzy Tossed Top με ελαφρύ βούρτσα επάνω@andrewthebarber316

Frizzy Tossed Top με ελαφρύ βούρτσα επάνω

Η εμφάνιση Uni είναι πολύ δύσκολη, αλλά αυτή σίγουρα μοιάζει με ένα κομμάτι κέικ. Το απλό βούρτσα το κάνει πολύ μαζί με το γεγονός ότι η πολύ ισορροπημένη εμφάνιση το κάνει τέλειο. Αυτό παρόλο που είναι απλό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επίσημες περιστάσεις.

Side Brush Up με Skin Fade@benji_thebarber94/Instagram

Side Brush Up με Skin Fade

Καλωσορίστε το κλασικό πλαϊνό πινέλο με ένα κομψό κωνικό ξεθώριασμα στα πλάγια για αυτό το επιπλέον μίλι. Οι σειρές είναι πολύ λεπτομερείς και σκαλισμένες με αυτές τις πλευρές να ξεθωριάζουν για εκείνη την ξεθωριασμένη εμφάνιση του ναού. Αυτό το καθιστά ένα τέλειο σημείο εισόδου για τα γένια.

Πέταξε ημι σγουρά τσουχτερά μαλλιά@travisanthonyhair

Πέταξε ημι σγουρά τσουχτερά μαλλιά

Η υποχώρηση της γραμμής των μαλλιών είναι ένα πρόβλημα εάν οι άνθρωποι μπορούν να το δουν, αυτό είναι ένα κλασικό παράδειγμα κάλυψης της γραμμής των μαλλιών. Η μισή μπούκλες τσικνιά πεταμένη υφή είναι αρκετά μοντέρνα με αυτό το ξεθώριασμα στα πλάγια για την πιο καθαρή καθαρή εμφάνιση.

Retro Side Sweep με Τραβηγμένες Πλευρές@figarosbarbershoplisboa

Retro Side Sweep με Τραβηγμένες Πλευρές

Αυτό το χτένισμα είναι ένας υπέροχος συνδυασμός διαφορετικών πτυχών. Αυτό το δροσερό λεπτό μέρος με το πάνω μέρος να είναι σκούπισμα στο πλάι. Επιπλέον, η πλευρά που τραβιέται προς τα πίσω το καθιστά πολύ χαμηλό κλειδί. Ο ναός από την άλλη πλευρά έχει καρχαρία με πτερύγια και τα υπόλοιπα είναι καθαρά ξυρισμένα για αυτή την τακτοποιημένη εμφάνιση.

Afro Top με Skin Fade@ virgiltb

Afro Top με Skin Fade

Δεν είναι όλες οι υποχωρούμενες γραμμές μαλλιών κακές, όπως αυτή. Η υφή με ευθείες γραμμές προέρχεται από την προσοχή στη λεπτομέρεια. Τούτου λεχθέντος, οι πλευρές είναι μεσαία ξεθωριασμένες, με την κορυφή να ελέγχεται και μια μικρή αίσθηση βουρτσίσματος.

Sharky Brush Up Fade@seuelias

Sharky Brush Up Fade

Πιστεύεις πραγματικά ότι η υποχώρηση της γραμμής των μαλλιών σημαίνει ότι δεν μπορείς να το χτενίζεις άλλο; Ρίξτε μια πιο βαθιά ματιά στο πόσο όμορφο φαίνεται, η κορυφή είναι βουρτσισμένη με υφή, ενώ οι πλευρές είναι κωνικές και στη συνέχεια το δέρμα ξεθωριάζει, τόσο δροσερό!

Gentlemanly Twin Slit Shag@seuelias

Gentlemanly Twin Slit Shag

Σε ποιον δεν αρέσει αυτή η αριστοκρατική εμφάνιση, το πάνω μέρος και τα πλαϊνά έχουν όγκο, ωστόσο είναι αρκετά ελεγχόμενο. η κορυφή είναι βουρτσισμένη με κροτάφιο με διπλό σκισίσιμο ξύρισμα. Το ξεθώριασμα του ναού βοηθά επίσης να φέρει τα γένια στο παιχνίδι.

Αφράτο άτυπο Quiff πλαϊνό πινέλο@cresswellbarberco

Αφράτο άτυπο Quiff πλαϊνό πινέλο

Ασφάλεια πρώτα απ ‘όλα, αλλά ρίξτε μια ματιά σε αυτό το φινέτσα. Τα πλαϊνά είναι υποτονικά ξεθωριασμένα με την κορυφή να είναι αφράτη. Το πλαϊνό πινέλο σε αυτό το κάνει πολύ δροσερό. Αυτό το τραχύ μεσαίο ξεθώριασμα είναι αυτό που προσθέτει αυτήν την επιπλέον καθαρή προφορά.

Πλευρική βούρτσα με Temple Fade@nomadbarberldn

Πλευρική βούρτσα με Temple Fade

Αφού το είδες αυτό πιστεύεις πραγματικά ότι η υποχώρηση της γραμμής των μαλλιών είναι πραγματικά πρόβλημα; Όπως και η κορυφή εδώ, είναι εκπληκτικά βουρτσισμένο στο πλάι με τις πλευρές να είναι κωνικές και αυτός ο αναιδής ναός να ξεθωριάζει. Το ξεθώριασμα ανοίγει τη θέση για μια γενειάδα που βοηθά στην ισορροπία της εμφάνισης.

Temple Fade with Pocky Sharp Lineup@seuelias

Temple Fade with Pocky Sharp Lineup

Οι ατάκες είναι πάντα μια εξαιρετική ιδέα, αλλά εδώ δεν είναι μόνο αυτό. Η κορυφή είναι μακρά με λεπτά αφρώδη μαλλιά και ο ναός ξεθωριάζει. Αυτό μπορεί επίσης να χαρακτηριστεί ως ένα χαλαρό αλλά πολύ ελεγχόμενο.

Classy Ginger Side Part@linus_jasper

Classy Ginger Side Part

Επιστρέφοντας στις ρίζες, αυτή είναι μια πολύ κλασική εμφάνιση. Η κορυφή είναι πλευρικά χωρισμένη με κάποια πλαϊνή βούρτσα το κάνει διασκεδαστικό με αυτό το λεπτό μέρος για το πλάι το καθιστά επίσης ρετρό. Το κωνικό στο πλάι σπρώχνει την προσοχή στην κορυφή.

Thin Hair Side Side Brush με Temple Fade@cutsbyerick

Thin Hair Side Side Brush με Temple Fade

Το Temple Fade είναι πολύ φανταχτερό και όταν τελειώσουν σωστά. Ακριβώς όπως αυτό, το επάνω μέρος είναι βουρτσισμένο με αυτό το υψηλό έως μεσαίο έως χαμηλό ξεθώριασμα, το οποίο επίσης έχει υφή πτώσης. Έχοντας ένα αξιοπρεπές χνούδι δίνει ένα καλό.

Επισημασμένο πινέλο με Temple Fade@staygold31

Επισημασμένο πινέλο με Temple Fade

Η υποχώρηση της γραμμής των μαλλιών δεν είναι καλή δικαιολογία για να μην βουρτσίζετε τα μαλλιά σας. Το πινέλο εδώ είναι τόσο επίκαιρο με τις πλευρές να είναι κωνικές και ότι ο ναός που έχει ένα αναιδές ξεθώριασμα του ναού είναι αυτό που το κάνει φινέτσα. Το αποκορύφωμα εξασφαλίζει ότι το χτένισμα σκάει καλά.

Slick Brushed Up Quiff@kaidenfayhair

Slick Brushed Up Quiff

Το Quiff είναι συνήθως ένα ανοιχτό πομπαντούρ με τις πλευρές να είναι ξεθωριασμένες. Το ξεθώριασμα είναι αυτό που κάνει αυτό το πολύ προσεγμένο χτένισμα και οι υποχωρούσες γωνίες της γραμμής των μαλλιών δεν γίνονται καν αντιληπτές καθώς το ξεθώριασμα ξεκινά αρκετά ψηλά.

Καλύψτε τη γωνία με γαλλική περικοπή@xbigwesx

Καλύψτε τη γωνία με γαλλική περικοπή

Η υποχώρηση της γραμμής των μαλλιών είναι αρκετά συχνό πρόβλημα, αλλά οι λύσεις είναι αρκετά ευέλικτες. Αυτό είναι ένα ντελικάτο γαλλικό crop με χαλαρές πλευρές που έχουν ξεθωριάσει με ένα κομψό ξύρισμα.

Λεπτά μαλλιά βουρτσίζετε με ξεθώριασμα@kaidenfayhair

Λεπτά μαλλιά βουρτσίζετε με ξεθώριασμα

Δύο πράγματα, το πινέλο και αυτό το έντονο λουκ συνθέτουν το στυλ. Τα αστεία εκτός, με την καθαρή εμφάνιση, κορυφώνονται ελαφρώς με αυτό το κωνικό ξεθώριασμα με καθαρό βλέμμα έχει νόημα. Η κορυφή είναι λεπτή τρίχα αλλά παχύς όγκος εξ ου και η προσοχή.

Πολυεπίπεδη βούρτσα με μακρύτερο κρόταφο@ryancutshair

Πολυεπίπεδη βούρτσα με μακρύτερο κρόταφο

Τα πλαϊνά πινέλα είναι πολύ προσεγμένα, αλλά αυτό είναι το πιο δροσερό από όλα. Ειδικά με τα στρώματα και τον μακρύτερο ναό έχει μερικές από τις ρετρό εμφανίσεις της δεκαετίας του ’70. Η τακτοποιημένη προοπτική ξυρίσματος στρέφει την προσοχή στην κορυφή.

Πολυστρωματικό πινέλο με κωνικές πλευρές@adhbrand

Πολυστρωματικό πινέλο με κωνικές πλευρές

Μια πολύ προσεγμένη προσέγγιση που σχεδόν σε κάνει να ξεχνάς τη γραμμή των μαλλιών. Τούτου λεχθέντος, η καθαρή εμφάνιση είναι η φίλη του με το πινέλο επάνω που είναι πολυεπίπεδη, το καθιστά πολύ ξεχωριστό και καθαρό. Κωνικό στο πλάι και εκεί το έχετε!

Puffy Pompadour με Taper Fade@tolgs__barber/Instagram

Puffy Pompadour με Taper Fade

Η υποχώρηση της γραμμής μαλλιών αν γίνει σωστά μπορεί να είναι μια μοντέρνα μόδα. Αυτό είναι ένα φουσκωμένο πομπαντούρ με τις πλευρές του να είναι ξεθωριασμένες. Το ξεθωριασμένο εδώ καθιστά το βλέμμα καθαρό με μια εγκοπή.

Thin Hair Small Puff@travisanthonyhair

Thin Hair Small Puff

Τα λεπτά μαλλιά κάνουν τα μικρά φουσκώματα αρκετά καλά και αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Οι πλευρές είναι αρκετά κωνικές και μειώνουν την ένταση του ήχου, έτσι ώστε να στρέψουν την προσοχή στο κουτί. Το μούσι υποστηρίζει την εμφάνιση αρκετά διακριτικά αλλά καλά.

Βουρτσίστε επάνω και Κέρας λεπτής τρίχας@ marcovfialho

Βουρτσίστε επάνω και Thin Hair Mullet

Αν σκεφτήκατε ποτέ ότι η επίστρωση μαλλιών σημαίνει το τέλος του styling για εσάς, τότε δεν κάνετε λάθος, κάνετε απόλυτα λάθος. Αυτό είναι ένα παράδειγμα που η υποχώρηση της γραμμής των μαλλιών όταν είναι σωστά διακοσμημένη μπορεί να κάνει περισσότερα από θαύματα όπως αυτό το βουρτσισμένο κέφαλο.

Thick Widow’s Peak with Drop Taper Fade@evandellbespokebarber

Peak Widow’s Peak with Drop Taper Fade

Η υποχώρηση της γραμμής των μαλλιών δεν είναι και τόσο άσχημη, αν ο στυλίστας σας ξέρει πώς να παίζει σωστά το παιχνίδι. Το λεπτό σκληρό μέρος είναι ένας καλός διαχωριστής μεταξύ των πλευρών και της κορυφής με αυτό το ατίθασο χαμένο κωνικό ξεθώριασμα τα κάνει όλα αρκετά τακτοποιημένα!

Μακρύ πλαϊνό μέρος με χοντρή γενειάδαAmir Bajric/ Shutterstock.com/ Shutterstock.com/ Shutterstock.com/ Shutterstock.com

Μακρύ πλαϊνό μέρος με χοντρή γενειάδα

Μεγαλύτερη κορυφή, καλύτερο μέρος. Το πλευρικό μέρος εδώ είναι το αποκορύφωμα της παράστασης με το λεπτό σκληρό μέρος να έρχεται στη διάσωση. Οι πλευρές είναι κωνικές και έχουν καλό όγκο πάνω τους, ώστε να αναμειχθούν καλά στο μούσι.

Πλαϊνό μέρος με υποτιτλισμένο χνούδι με χνούδι@dziki_barber_barbershop

Πλαϊνό μέρος με υποτιτλισμένο χνούδι με χνούδι

Αν και η γραμμή των μαλλιών είναι λίγο παράξενη, το κουτί είναι αυτό που κάνει τη μέρα. Η τέλεια χνουδωτή κορυφή είναι απλά ένα υπέροχο θέαμα. Τα πλαϊνά είναι ταπεράκια στο πλάι ξεθωριασμένα με ένα τακτοποιημένο μείγμα γενειάδας για να κάνουν μια πολύ καθαρή και κομψή εμφάνιση.

Δωρεάν πτώση βουρτσίστε με Taper Fade@ cutsbydk

Δωρεάν πτώση βουρτσίζετε με Taper Fade

Το βούρτσα εδώ είναι αρκετά απλό με μια ελεύθερη πτώση κλωστή υφή στην κορυφή. Τα πλαϊνά είναι αρκετά μίνιμαλ με το κωνικό ξεθώριασμα και την προσέγγιση ψύξης. Το καθαρό ξύρισμα ενισχύει την τακτοποιημένη εμφάνιση με ένα ξεθώριασμα στα πλάγια είναι σχεδόν τέλειο.

Χοντρός όγκος Pompadour με Temple Fade@venturegroomingco

Χοντρός όγκος Pompadour με Temple Fade

Τα χοντρά πομπαντούρ τραβούν πάντα την προσοχή ειδικά όταν γίνονται ακριβώς όπως αυτό. Η κορυφή είναι χνουδωτή αλλά διαχειριζόμενη συν τα πλαϊνά είναι κωνικά και σπρώχνονται προς τα πίσω για μέγιστο έλεγχο. Ο ναός ξεθώριασε για εκείνη την τακτοποιημένη εμφάνιση.

Λεπτό τρίχωμα στο πλάι@figarosbarbershoplisboa

Λεπτή τρίχα στο πλάι

Τα λεπτά μαλλιά έχουν ένα πλεονέκτημα ότι όταν συνδυάζονται με πυκνό όγκο τα κάνουν να φαίνονται υπέροχα. Οι πλευρές είναι στρωμένες με πολύ σπρωχτό στυλ. Το πλευρικό σκούπισμα με αυτό το στυλ είναι απλώς μια καλή ρετρό πινελιά στην εμφάνιση.

Πιέσεις προς τα πίσω Λεπτά σκέλη με χαμηλό ξεθώριασμα@nickbarford

Πιέσεις προς τα πίσω Λεπτά σκέλη με χαμηλό ξεθώριασμα

Παρόλο που η γραμμή των μαλλιών είναι αρκετά σπρωγμένη, τα σπρωχτά σκέλη είναι φανταχτερά. Οι πλευρές είναι κωνικές, αλλά αναμειγνύονται αρκετά καλά, έτσι ώστε να εξακολουθεί να έχει αυτή την υγιεινή όψη με ένα αναιδές μεσαίο ξεθώριασμα που προσθέτει μια επιπλέον στιλπνότητα στρώματος σε αυτό.

Αυτό το μουστάκι και το Pied Back Widow’s Peak@blackfishbry

Αυτό το μουστάκι και το σπρωγμένο πίσω στην κορυφή της χήρας

Αυτή η εμφάνιση κακοποιών είναι αρκετά εξωτική, ειδικά όταν η κότα σε συνδυασμό με αυτό το σπρωχνό πίσω μέρος είναι φανταχτερή. Το ξεθώριασμα στα πλάγια είναι αρκετά προσεγμένη κίνηση συν το μουστάκι προσθέτει αυτή την επιπλέον πινελιά σε αυτό.

Blonde Widow’s Peak with Mid Fade@chadius_maximus

Blonde Widow’s Peak with Mid Fade

Λιγότερα είναι περισσότερα όταν πρόκειται για κομψότητα. Όπως την βλέπουμε, έτσι και η κορυφή σπρώχνεται προς τα πίσω και είναι λεπτές υφές, η κορυφή ωθείται πίσω με ελάχιστο χνούδι. Στη συνέχεια, οι πλευρές κωνώνουν και στη συνέχεια ξεθωριάζουν για ακόμη πιο κομψό όγκο.