Εάν θέλετε ένα τατουάζ λιονταριού αλλά δεν είστε σίγουροι τι να επιλέξετε, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Αγαπάμε τα τατουάζ Lion!

Τα λιοντάρια είναι σύμβολο δύναμης. είναι τελικά οι βασιλιάδες της ζούγκλας. Κυβερνά την άγρια ​​φύση και κανένα άλλο είδος δεν έχει ξεπεράσει ποτέ τον ηγεμόνα της ζούγκλας. Τα λιοντάρια είναι άγρια ​​και περήφανα παραδείγματα. Όχι μόνο αυτό αλλά συμβολίζει τόσα πολλά πράγματα. το λιοντάρι αφορά την αρχοντιά, την τιμή και τη δύναμη. Υπάρχει αυθεντία και αρρενωπότητα όταν σκέφτεστε το λιοντάρι. Είναι προστάτης και ακόμη και η λέαινα είναι άγρια ​​όταν πρόκειται για την προστασία της οικογένειάς της. Υπάρχει ένα είδος ομορφιάς στο λιοντάρι που δεν περιγράφεται εύκολα. βρίσκεται στην ωμότητα της δύναμής του. Το λιοντάρι είναι επίσης ένα πολύ επικίνδυνο πλάσμα, όχι το είδος του ζώου που θα θέλατε να συναντήσετε μόνο του στη ζούγκλα. Φοβούνται όλα τα άλλα ζώα στη ζούγκλα για κάποιο λόγο. Τα λιοντάρια απεικονίζονται ως ισχυροί πολεμιστές από την εποχή των σπηλαιολόγων, καθώς τα σχέδιά τους έμειναν πίσω και έδειχναν το λιοντάρι ως κυνηγός. Δεν υπάρχει άλλο ζώο στο βασίλειο που να ενσταλάζει τον τύπο του φόβου που κάνει το λιοντάρι. Το λιοντάρι είναι ένα ζώο που απαιτεί σεβασμό και εμπνέει δέος, φόβο και εκδίκηση. Το λιοντάρι είναι σύμβολο του ήλιου και η πραγματική ενσάρκωση του πάθους και της δύναμης. Υπάρχει μεγάλη υπερηφάνεια για το λιοντάρι, κάτι που φαίνεται στην ισχυρή χαίτη που φοράει. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το τατουάζ λιονταριού είναι τόσο δημοφιλές.

Υπάρχουν σχεδόν χιλιάδες διαφορετικά τατουάζ λιονταριών διαθέσιμα. Ο ουρανός είναι το όριο για σχέδια που θα σας κάνουν να αγαπήσετε το τατουάζ σας για τα επόμενα χρόνια. Τα τατουάζ λιοντάρι είναι δημοφιλή επειδή όχι μόνο φαίνονται δροσερά, αλλά υπάρχει πολύ συμβολικό νόημα πίσω τους. Συμβολίζουν τη δύναμη και τον φόβο και ποιος δεν θα ήθελε ένα τατουάζ που να το αντιπροσωπεύει; Το λιοντάρι ονομάζεται “Singh” στην Ινδία, το οποίο έχει γίνει ένα πολύ αγαπημένο όνομα για το λιοντάρι.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές έννοιες είναι το τατουάζ λιονταριού. Δεδομένου ότι υπάρχουν διαφορετικά σχέδια, υπάρχουν επίσης πολλές διαφορετικές έννοιες πίσω από αυτά τα σχέδια. Επειδή το λιοντάρι έχει να κάνει με την ευγένεια και τη δύναμη, οι άνθρωποι θέλουν αυτό που αντιπροσωπεύεται σε ένα σχέδιο τατουάζ. Ακόμα και η λέαινα είναι σεβαστή για την άγρια ​​προστατευτική της φύση ως πολεμίστρια. Θα πέθαινε για τον βασιλιά της και εκεί έρχεται η αρχοντιά. Λέει πολλά για τον χαρακτήρα σου αν έχεις τατουάζ λιονταριού. Πολλές ταινίες του Χόλιγουντ έχουν απεικονίσει το λιοντάρι με τέτοιο τρόπο που οι άνθρωποι έχουν σπεύσει να κάνουν τατουάζ του Σίμπα ή του λιονταριού από τη Νάρνια. Όταν οι άνθρωποι κάνουν τατουάζ του βασιλιά της ζούγκλας, είναι επειδή θέλουν να δείξουν δύναμη και δύναμη στη ζωή τους. Είναι σύμβολο πραγματικής ηγεσίας και υπερηφάνειας. Όταν κάνετε ένα τατουάζ, θέλετε να δείξετε υπερηφάνεια για αυτό. Υπάρχουν πολλοί τύποι τατουάζ που μπορούν να σχεδιαστούν σε φυλετική μορφή ή καλλιτεχνική μορφή.

Σχέδια τατουάζ Lion

Πολλά σχέδια τατουάζ λιονταριών απεικονίζουν ένα λιοντάρι να βρυχάται. οι άνθρωποι αγαπούν αυτό το σχέδιο επειδή είναι κακό. Συχνά είναι μόνο το κεφάλι των λιονταριών, αλλά μερικές φορές είναι και ολόκληρο το σώμα. Υπάρχουν σχέδια με ένα λιοντάρι που φοράει ένα στέμμα που δείχνει ότι είναι πραγματικά ο βασιλιάς της ζούγκλας. Υπάρχουν επίσης 3_d εκδοχές του τατουάζ λιονταριού που φαίνονται πολύ ωραίες επίσης. Συνήθως, όταν ένας άντρας κάνει τατουάζ με λιοντάρι, θα το σχεδιάσει ως μανίκι ή σε περιοχές όπως το χέρι, το πόδι, το στήθος, τα πλευρά ή η πλάτη. Για τις γυναίκες, ωστόσο, θα τοποθετήσουν συνήθως ένα τατουάζ ενός λιονταριού στους μηρούς, την πλάτη ή το στομάχι.

Το λιοντάρι είναι ένα από τα πιο μεγαλοπρεπή πλάσματα στο ζωικό βασίλειο. Έχει επίσης θεωρηθεί ως ο “Βασιλιάς της Άγριας Ζωής”, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη με βάση το ίδιο το κτήνος.

Παρακάτω είναι 63 τολμηρά σχέδια τατουάζ λιονταριών για άνδρες και γυναίκες:

1. Το λιοντάρι που βρυχάται

Η λεπτομέρεια σε αυτό το τατουάζ λιονταριού είναι πραγματικά εξαιρετική. Εάν θέλετε ένα ισχυρό σχέδιο, τότε μην κοιτάξετε πέρα ​​από αυτό το τατουάζ. Είναι επίσης ένα μεγάλο τατουάζ αν δεν σας πειράζει η δέσμευση.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια1

2. Το πολύχρωμο λιοντάρι

Το καλύτερο μέρος αυτού του σχεδιασμού είναι τα εντυπωσιακά χρώματα. Οι ψυχεδελικές αποχρώσεις είναι εκπληκτικές και απλώς κάνει όλο το τατουάζ να σκάει. Αν θέλετε μια τολμηρή εμφάνιση, εδώ είναι.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια2

3. Βασιλιάς της ζούγκλας

Δεν είναι ένα μεγάλο τατουάζ, αλλά υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες σε αυτόν τον βασιλιά. Το στέμμα απεικονίζει υπερηφάνεια και δύναμη.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια3

4. Έργο Τέχνης

Αυτό το τατουάζ μοιάζει περισσότερο με τέχνη παρά με σχέδιο τατουάζ. Τα χρώματα είναι εκπληκτικά και η τοποθέτηση είναι τέλεια.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια4

5. True Detail

Εάν θέλετε τεράστιες λεπτομέρειες στο τατουάζ σας, τότε αυτό μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Είναι μόνο το κεφάλι, αλλά αυτό είναι ένα τατουάζ που δείχνει δύναμη.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια6

6. Ένα μικρό λιοντάρι

Τα τατουάζ δεν χρειάζεται να είναι μεγάλα για να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ενός μικρού αλλά ισχυρού λιονταριού.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια7

7. Γεωμετρικά Λιοντάρια

Τα γεωμετρικά τατουάζ είναι πολύ δημοφιλή αυτές τις μέρες επειδή φαίνονται πραγματικά δροσερά. Εδώ είναι ένα παράδειγμα γεωμετρικού λιονταριού με τέλεια σχήματα. Φανταστείτε πόσο δροσερό θα ήταν αυτό αν προσθέσατε λίγο χρώμα σε αυτό.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια8

8. Τατουάζ στο στήθος

Αυτό το λιοντάρι είναι αρκετά μεγάλο και καλύπτει τον ώμο καθώς και το στήθος.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια9

9. Απλώς ένα περίγραμμα

Αυτό το λιοντάρι είναι απλά ένα περίγραμμα, αλλά είναι ένα κομψό στυλ που μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια11

10. Τατουάζ ώμου

Ένα κλασικό σχέδιο λιονταριού που φαίνεται υπέροχο στον ώμο της.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια12

11. Σχέδια φυλών

Αυτό ο σχεδιασμός λιονταριών είναι πραγματικά μοναδικός. Είναι ένα πρωτότυπο σχέδιο που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα όλων.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια13

12. Το Ιερό Λιοντάρι

Αυτός ο σχεδιασμός έχει διαφορετικά στοιχεία από ό, τι ένα παραδοσιακό λιοντάρι, αλλά η μοναδικότητά του είναι αυτό που το κάνει τόσο φοβερό.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια14

13. Πιτσιλιές χρώματος

Αυτό το σχέδιο τατουάζ μοιάζει σαν να έχει βαφτεί αντί για τατουάζ. Τα χρώματα είναι εκπληκτικά και έχει ακόμη και σταγόνες χρώματος που ενισχύουν την ιδέα ότι πρόκειται για πίνακα ζωγραφικής.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια15

14. Πίσω τατουάζ

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο τατουάζ τότε γιατί να μην σκεφτείτε ένα λιοντάρι που καλύπτει πλήρως την πλάτη.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια16

15. Ο Βασιλιάς των Λιονταριών

Εάν είστε οπαδός του Simba και του δημοφιλούς κινουμένου σχεδίου της Disney, τότε γιατί να μην εκπροσωπήσετε αυτήν την αγάπη σε ένα σχέδιο τατουάζ.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια17

16. Η Λιονταρίνα

Η λέαινα δεν είναι λιγότερο άγρια ​​από τον βασιλιά της. Δείχνει μια προστασία έναντι της οικογένειάς της πάνω απ ‘όλα. Αυτό είναι ένα υπέροχο τατουάζ που απεικονίζει τη δύναμη των λιονταριών.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια18

17. Ένα πρωτότυπο σχέδιο

Δεν μπορώ να πω αρκετά καλά πράγματα για αυτό το σχέδιο τατουάζ. Είναι πραγματικά μοναδικό στο είδος του. Θα λάβετε εκατοντάδες συγχαρητήρια από αυτόν τον απίστευτο σχεδιασμό.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια19

18. Η Νάρνια

Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το λιοντάρι από τη σειρά Narnia.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια20

19. Ο Βρυχηθμός

Λατρεύω τη λεπτομέρεια σε αυτό το τατουάζ στο χέρι και ο βρυχηθμός συμβολίζει τη δύναμη και τη δύναμη.

https://www.facebook.com/jmkajaste

20. Σέξι σχέδια

Αυτό δεν είναι μόνο ένα ισχυρό και άγριο σχέδιο, αλλά είναι επίσης σέξι επίσης.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια22

21. Just the Finger

Αν θέλετε κάτι μικρό, τότε κάντε ένα δυνατό τατουάζ λιονταριού μόνο σε ένα δάχτυλο.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια23

22. Μάγος του Οζ

Κάτι μου λέει ότι αυτό μπορεί να είναι το λιοντάρι από τον Μάγο του Οζ. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό το τατουάζ αφορά τη χαίτη. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες σε αυτό, και υπάρχουν ακόμη και μερικά στοιχεία φύλλων που εμπλέκονται επίσης.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια24

23. Λιοντάρια κινουμένων σχεδίων

Εάν θέλετε κάτι λιγότερο ρεαλιστικό, τότε μπορείτε να απολαύσετε αυτό το σκοτεινό σχέδιο.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια25

24. Φωτεινά χρώματα

Ένα άλλο υπέροχο παράδειγμα γεωμετρικού σχεδιασμού που έχει έντονα χρώματα.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια26

25. Το λιοντάρι πλήρους μήκους

Δεν υπάρχουν πολλά τατουάζ που δείχνουν ολόκληρο το σώμα του λιονταριού, αλλά αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Το συνημμένο μήνυμα είναι επίσης μια ελκυστική προσθήκη στο τατουάζ.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια27

26. Όλα για αυτό το χρώμα

Ένα άλλο υπέροχο παράδειγμα τατουάζ που μοιάζει περισσότερο με τέχνη. Αυτό το πολύχρωμο λιοντάρι θα μπορούσε να περάσει ως πίνακας ζωγραφικής.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια29

27. Σχέδια Νάρνια

Ένα άλλο υπέροχο παράδειγμα τατουάζ Narnia.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια30

28. Φυλετική Τέχνη

Αυτός ο σέξι σχεδιασμός έχει πολύ εκπληκτικές λεπτομέρειες. Είναι μόνο ένα κεφάλι, αλλά με τόσο υπέροχο σχεδιασμό είναι ό, τι χρειάζεστε.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια31

29. Σύμβολο Δύναμης

Αυτό το τατουάζ είναι ένα υπερήφανο και ισχυρό σχέδιο.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια32

30. Ένα θηλυκό άγγιγμα

Αυτό το λιοντάρι γίνεται θηλυκό τατουάζ προσθέτοντας μερικά λουλούδια.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια33

31. Ένα περίτεχνο σχέδιο

Αυτός είναι ένας πολύ διαφορετικός τρόπος απεικόνισης του σχεδίου του λιονταριού. Είναι σχεδόν σαν να είναι ένα περίτεχνο χτύπημα πόρτας.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια34

32. Απλώς ένα σκίτσο

Είναι μόνο το μισό πρόσωπο λιονταριού, αλλά είναι εκπληκτικό σχέδιο. Φαίνεται ότι μόλις σχεδιάστηκε στο σώμα.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια35

33. Μικρά γεωμετρικά σχήματα

Ένα υπέροχο παράδειγμα ενός μικρού γεωμετρικού τατουάζ.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια36

34. Δύναμη 

Αυτό το λιοντάρι είναι έτοιμο για μάχη και κανείς δεν μπορεί να τον κατεβάσει.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια37

35. Ένα Πορτρέτο

Ένα μεγάλο τατουάζ που μοιάζει με πορτρέτο.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια39

36. A Flowing Mane

Είναι ένας τεράστιος σχεδιασμός, οπότε θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το θέλετε πραγματικά. Η χαίτη φυσάει στον άνεμο και υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες στο τατουάζ.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια40

37. Για την αγάπη της Νάρνια

Ένα άλλο υπέροχο παράδειγμα του λιονταριού της Νάρνια. Αυτό είναι στον καθρέφτη με πολλές λεπτομέρειες.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια41

38. Μεγάλος σχεδιασμός

Είναι απλώς ένα περίγραμμα, αλλά αυτή η πλάγια όψη του λιονταριού είναι ένα κομψό σχέδιο που φαίνεται υπέροχο ως τατουάζ ώμου.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια42

39. Ο Βασιλιάς

Αυτό το ισχυρό τατουάζ απεικονίζει το λιοντάρι που βρυχάται.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια43

40. Γεωμετρικό Χρώμα

Αυτό το γεωμετρικό τατουάζ δεν έχει περίγραμμα. δημιουργείται μέσω διαφορετικών χρωμάτων.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια44

41. Φίλοι για πάντα

Αυτοί οι χαρακτήρες του Βασιλιά Λιονταριού γνωρίζουν την πραγματική έννοια της φιλίας.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια45

42. Απίστευτο σχέδιο

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα γεωμετρικά τατουάζ λιονταριού που έχω δει ποτέ. Διαθέτει μια ρεαλιστική εκδοχή μαζί με μία με σχήματα. Καταπληκτικό σχέδιο.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια46

43. Το ιθαγενές λιοντάρι

Αυτό το φυλετικό τατουάζ είναι πραγματικά πρωτότυπο με την κόμμωση που αντικαθιστά τη χαίτη.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια47

44. Striking Colors

Τι σημαίνει συντονισμός και αγαπώ το κόσμημα που κρέμεται στο κεφάλι του λιονταριού.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια48

45. Τατουάζ ποδιών

Ένα υπέροχο παράδειγμα κεφαλιού λιονταριού που φαίνεται υπέροχο σαν τατουάζ στα πόδια.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια49

46. ​​Το Παραδοσιακό Λιοντάρι

Αυτό είναι σίγουρα ένα παραδοσιακό σχέδιο για ένα τατουάζ λιονταριού αλλά ένα που φωτίζεται με χρώμα.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια50

47. Ένα σκληρό σύμβολο

Αυτό το τατουάζ είναι ένα που φαίνεται άγριο και δυνατό.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια51

48. Το Στέμμα

Ένα λεπτομερές πορτρέτο του βασιλιά της ζούγκλας. Απλώς κοιτάζοντας το στέμμα μπορείτε να δείτε πολλές αξιόλογες λεπτομέρειες.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια52

49. Ολόκληρη η Οικογένεια

Εάν είστε όλοι για την οικογένεια, τότε γιατί να μην κάνετε ένα τατουάζ οικογένειας λιονταριών για να το συμβολίσετε.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια53

50. Το περήφανο λιοντάρι

Αυτός ο σχεδιασμός τατουάζ είναι τόσο λεπτομερής που μπορείτε να δείτε τις φλέβες να σκάνε στο πρόσωπο του λιονταριού. Είναι ένα υπέροχο ασπρόμαυρο σχέδιο.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια54

51. Γλυκό Λιοντάρι

Ένα άλλο παράδειγμα για το πώς μπορείτε να κάνετε ένα τατουάζ λιονταριού πιο θηλυκό για ένα θηλυκό.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια55

52. Το Cub

Αν θέλετε μια εκδοχή του τατουάζ λιονταριού, τότε αυτό είναι υπέροχο. Τα χρώματα είναι φωτεινά και όμορφα επίσης.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια56

53. Στοιχεία δημιουργικού

Μπορείτε να έχετε τόσα πολλά δημιουργικά στοιχεία όταν πρόκειται για ένα τατουάζ λιονταριού.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια57

54. Design Around the Lion

Υπάρχουν πολλά άλλα στοιχεία σχεδίασης γύρω από το λιοντάρι που πραγματικά δημιουργούν ένα δημιουργικό τατουάζ.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια58

55. A Floral Design

Απλώς προσθέτοντας λουλούδια μπορείτε να επιτύχετε ένα υπέροχο σχέδιο ενός λιονταριού, αλλά και με κάποια θηλυκά στοιχεία.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια59

56. Η Πλευρική προβολή

Ένα άλλο υπέροχο παράδειγμα τατουάζ λιονταριού που φαίνεται υπέροχο στην πλάτη.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια60

57. Αξιόλογο Λιοντάρι

Ένα υπέροχο σχέδιο τατουάζ αν ψάχνετε για ένα τατουάζ βραχίονα.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια61

58. Μικροσκοπική σιλουέτα

Εάν θέλετε κάτι μικρό, τότε μπορεί να πέσετε σε αυτό το μικροσκοπικό σχέδιο.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια62

59. Δημιουργικοί Κύκλοι

Υπάρχουν πολλά γεωμετρικά σχήματα σε αυτό το όμορφο σχέδιο. Λατρεύω τις λεπτομέρειες και τα δημιουργικά στοιχεία που φέρνουν όλη την εμφάνιση μαζί.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια63

60. Bursting With Color

Υπάρχουν τόσα πολλά όμορφα χρώματα σε αυτό το σχέδιο. είναι απλά κόβει την ανάσα. Η χαίτη είναι μια σειρά χρωμάτων που τραβούν τα βλέμματα.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια64

61. Στον καθρέφτη

Ο μηρός είναι μια δημοφιλής επιλογή για τατουάζ σε γυναίκες.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια65

62. Ένα μοναδικό σχέδιο

Αυτό είναι ένα πολύ διαφορετικό σχέδιο για ένα λιοντάρι, αλλά είναι σέξι στο ισχίο.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια66

63. Ένα λιοντάρι που ταΐζει

Μπορείτε να δείτε εδώ ότι το λιοντάρι είναι αιμόφυρτο. Ακατέργαστο σχέδιο.

σχέδια τατουάζ λιονταριού για αγόρια και κορίτσια67