Το νέο κούρεμα μπορεί να είναι ένας τρόπος να βλέπεις τη ζωή λίγο διαφορετικά, μπορεί επίσης να αλλάξει τον τρόπο που νιώθεις για τον εαυτό σου. Βλέποντας ότι όλοι έχουμε ξεκινήσει τη χρονιά λίγο σκληρά, ένα νέο κούρεμα μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε για να διατηρήσετε τα πράγματα φρέσκα και να αλλάξετε λίγο το ρυθμό.

Αν φοράτε μακριά μαλλιά, κόψτε τα! Αν ψάχνετε κάτι για να κάνετε το κοντό σας κούρεμα πιο ξεχωριστό, έχουμε μερικές ιδέες που μπορείτε να δείτε.

Ακολουθεί μια συλλογή από τα αγαπημένα μας στυλ από τις τάσεις που βλέπουμε φέτος και ελπίζουμε να βρείτε καλή έμπνευση για το επόμενο στυλ σας.

Undercut και Textured Top mohamed+bahssine / Shutterstock.combrad

Undercut και Textured Top

Πολλοί άντρες παίρνουν το undercut και προσθέτουν μια κορυφαία υφή για μια αναζωογονημένη εμφάνιση που κάνει μια υπέροχη συστροφή σε μια κλασική περικοπή.

High Fade and Side Brushed Top Vladimir+Trynkalo / Shutterstock.combrad

High Fade and Side Brushed Top

Για μια πιο προσεγμένη, πιο γυαλισμένη εμφάνιση, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε αυτό το πλευρικό στυλ. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών, αυτό το στυλ εστιάζει στον όγκο και την καθαριότητα.

Angled Pointy Brush-Up vhpicstock654 / Shutterstock.combrad

Angled Pointy Brush-Up

Αυτό το ασταθές κούρεμα είναι ένας καλός τρόπος για να αναδείξετε τη φυσική υφή των μαλλιών σας. Αν σας αρέσει να κρατάτε τα μαλλιά σας κοντά αλλά κομψά, αυτό είναι σίγουρα ένα κόψιμο που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Low Fade and Textured Medium Crop@tonisaura_barbershop

Low Fade and Textured Medium Crop

Εδώ είναι ένα σούπερ χνουδωτό χτένισμα που είναι ιδανικό για πιο πυκνά μαλλιά. Τα μαλλιά γύρω από το στέμμα του κεφαλιού σβήνουν σε κύματα και η σειρά διατηρεί τα πάντα τακτοποιημένα.

Μινιμαλιστικός σχεδιασμός ουράς κομήτη και πινέλο πίσω@tonisaura_barbershop

Μινιμαλιστικός σχεδιασμός ουράς κομήτη και πινέλο πίσω

Αυτό το εντυπωσιακό στυλ είναι εμπνευσμένο από τα ίχνη που αφήνουν πίσω τους οι κομήτες. Οι διπλές γραμμές δημιουργούν αυτό το κοσμικό αποτέλεσμα ενώ το σώμα των μαλλιών βουρτσίζεται ευθεία προς τα πίσω για να συμπληρώσει τις γραμμές.

High Fade και Short Angular Fringe@tonisaura_barbershop

High Fade και Short Angular Fringe

Αυτή η πιο σύντομη περικοπή διαθέτει υψηλό ξεθώριασμα που δίνει στο στυλ μια υψηλή και σφιχτή εμφάνιση, με μια γωνιακή φράντζα να το στρογγυλεύει.

Mid Fade and Tapered Brush Up@tonisaura_barbershop

Mid Fade and Tapered Brush Up

Απλό αλλά εντυπωσιακό, αυτό το χτένισμα με πινέλο είναι υπέροχο αν ψάχνετε για ένα εξαιρετικά στιλιζαρισμένο, preppy look που είναι καθαρό και οργανωμένο.

Αποσυνδεδεμένος σχεδιασμός σκληρής γραμμής με υφή πινέλου επάνω@tonisaura_barbershop

Αποσυνδεδεμένος σχεδιασμός σκληρής γραμμής με υφή πινέλου επάνω

Εδώ είναι μια άλλη μοναδική χρήση της ξυρισμένης γραμμής. Η γραμμή δημιουργεί μια αποσύνδεση, την οποία τονίζουν τα τσαλακωμένα μαλλιά από πάνω.

Mid Fade και High Brush Up@tonisaura_barbershop

Mid Fade και High Brush Up

Για μια εμφάνιση έτοιμη για παραλία, αυτό το πινέλο υψηλής έντασης θα προσφέρει. Τα μαλλιά χτενίζονται σε ένα τακτοποιημένο κύμα και το μεσαίο ξεθώριασμα εξασφαλίζει ότι όλη η εστίαση πηγαίνει στο ψηλό τρίχωμα.

Αποσυνδεδεμένος Σύγχρονος Κανονισμός@tonisaura_barbershop

Αποσυνδεδεμένος Σύγχρονος Κανονισμός

Πολλοί στιλίστες βάζουν νέες και συναρπαστικές ανατροπές στην κλασική περικοπή κανονισμού. Αυτή η παραλλαγή χρησιμοποιεί ένα καμπύλο και ασύμμετρο σκληρό μέρος για να δημιουργήσει μια αποσύνδεση.

Μερικώς Faux με Ξυρισμένη γραμμή μαλλιών@ barber_selim

Μερικώς Faux με Ξυρισμένη γραμμή μαλλιών

Εδώ είναι μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση για την ανάμειξη στα μαλλιά του προσώπου. Το σώμα των μαλλιών είναι διακοσμημένο σε ημίπανο γεράκι και η γενειάδα διατηρείται πολύ κοντή για να συνδυαστεί με το ξεθώριασμα.

Κωνικό σταγόνα με ξυρισμένη γραμμή μαλλιών@markonbarber

Κωνικό σταγόνα με ξυρισμένη γραμμή μαλλιών

Αυτή η εμφάνιση αναμιγνύει γωνίες και καμπύλες, κρατώντας το μούσι αιχμηρό, ενώ το πάνω μέρος και οι πλευρές του είναι πιο γωνιακές και ρέουσες.

Σύγχρονη γαλλική καλλιέργεια με Swag@pedrostival_

Σύγχρονη γαλλική καλλιέργεια με Swag

Η γαλλική καλλιέργεια είναι ένα άλλο διαχρονικό στυλ που επαναπροσδιορίζεται ξανά και ξανά. Εδώ, η κλασική καλλιέργεια αναμειγνύεται με ένα σκληρό μέρος που συνεχίζει διακριτικά κάτω από το φρύδι.

Neat Drop Fade with God’s Plan@abbas_ahmadifard

Το Neat Drop Fade με το Σχέδιο του Θεού

Αυτό το στυλ χρησιμοποιεί τις εμβληματικές σταυροειδείς εικόνες για να δημιουργήσει ένα σημείο εστίασης που στρέφει το κεφάλι και τοποθετείται στο πλάι του κεφαλιού, ακριβώς μέσα στο ξεθώριασμα.

Λεπτό χαμηλό ξεθώριασμα με επάνω βούρτσα@abbas_ahmadifard

Λεπτό χαμηλό ξεθώριασμα με επάνω βούρτσα

Αν ψάχνετε για ένα πιο casual στυλ που έχει ακόμα πολύ όγκο, αυτό το ακατάστατο πινέλο θα κάνει το κόλπο.

Βουρτσισμένο στην κορυφή με ξεθωριασμένες πλευρές@thatrorbarber/Instagram

Βουρτσισμένο στην κορυφή με ξεθωριασμένες πλευρές

Ένα απλό, χαμηλό στυλ συντήρησης που είναι τόσο μοντέρνο όσο ποτέ, το βουρτσισμένο κόψιμο της πλάτης είναι αυτό στο οποίο μπορείτε πάντα να βασίζεστε.

Faded Line Up με Ξυρισμένη Γραμμή@ninothenice

Faded Line Up με Ξυρισμένη Γραμμή

Οι γραμμές είναι ιδανικές για τη δημιουργία πολλών ορισμών προσώπου, αλλά αφήνουν επίσης χώρο για πειραματισμούς, όπως η καμπύλη γραμμή που φαίνεται εδώ.

Βαθμιαία εξαφάνιση κωνικού@nomadbarberbln

Βαθμιαία εξαφάνιση κωνικού

Τα εξαιρετικά σύντομα στυλ μπορούν να είναι εξίσου μοντέρνα με τα πιο ψηλά κουφάκια εκεί έξω. Αυτό το κούρεμα αποδεικνύει ότι με το ξυρισμένο μέρος και το τακτοποιημένο ξεθώριασμα.

Παχύς όγκος με σχισμή Mid Fade@nomadbarberbln

Παχύς όγκος με σχισμή Mid Fade

Αυτό το τακτοποιημένο χτένισμα είναι υπέροχο για άντρες που θέλουν ένα παχύ, γεμάτο κεφάλι αλλά δεν θέλουν τίποτα πολύ μακρύ.

Πυκνό και παχύ Pompadour με Temple Fade@nomadbarberbln

Πυκνό και παχύ Pompadour με Temple Fade

Εάν τα μαλλιά σας είναι φυσικά χοντρά και σας αρέσει να τα κρατάτε στη μεσαία-μακριά πλευρά, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε αυτό το πυκνό πομπαντούρ που έχει τόνους ροής και κίνησης.

Platinum Dye with Long Layers Ivan+Kochergin / Shutterstock.com

Platinum Dye with Long Layers

Η βαφή των μαλλιών σας είναι πάντα ένας σίγουρος τρόπος για να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εντύπωση. Αυτή η ασημένια βαφή πλατίνας συμπληρώνει το χτένισμα στο πλάι που είναι υπέροχο για λεπτά μαλλιά.

Top Knotprometeus / Shutterstock.com

Full Top Knot

Δεν υπάρχει τίποτα σαν την κορυφαία οικογένεια χτενισμάτων. Εάν θέλετε να μεγαλώσετε τα μαλλιά σας και να κάνετε μια δήλωση, τότε αυτό μπορεί να είναι το νέο σας στυλ.

Extreme Low Fade with Messy Top@notoriousbarbers

Extreme Low Fade with Messy Top

Χαλαρό και αναστατωμένο, αυτό το ακατάστατο χτένισμα είναι μια καλή επιλογή αν θέλετε ένα casual στυλ που αναδεικνύει την υφή των μαλλιών σας.

Απλό πλαϊνό πινέλο με κωνικές πλευρές@rafaxhair

Απλό πλαϊνό πινέλο με κωνικές πλευρές

Αυτό το κούρεμα μπορεί να είναι τόσο απλό όσο γίνεται, αλλά είναι επίσης απίστευτα κομψό. Είναι δύσκολο να πάει στραβά με αυτό το κοντό πλαϊνό πινέλο.

Forward Stranded Top με ξεθωριασμένες πλευρές@nomadbarberbln

Forward Stranded Top με ξεθωριασμένες πλευρές

Σας αρέσουν τα κοντά μαλλιά αλλά θέλετε κάτι λίγο διαφορετικό; Δοκιμάστε να τονίσετε την περιοχή του περιθωρίου με μερικά μπροστινά βουρτσισμένα νήματα για μια σκιά υφής.

Βαμμένη κορυφή με ξεθωριασμένες πλευρές@raduvitca

Βαμμένη κορυφή με ξεθωριασμένες πλευρές

Αυτό το χτένισμα είναι σίγουρα μια δήλωση μόδας για τον τολμηρό άντρα που θέλει να δοκιμάσει κάτι νέο. Διαθέτοντας ένα σκληρό μέρος και ένα κάθετο κουκούτσι, αυτό είναι αδύνατο να αγνοηθεί.

Κάθετες μπούκλες AnastasiiaS / Shutterstock.com

Κάθετες μπούκλες

Αν έχετε τσακισμένα μαλλιά, έχετε τόνους μοναδικών επιλογών όπως αυτό του κάθετου στυλ μπούκλας. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε τόνους κίνησης και όγκου.

Disheveled Waves και Low Fade@Torigill_barber

Disheveled Waves και Low Fade

Είναι ακατάστατο το πράγμα σου; Όπως, πραγματικά ακατάστατο; Δείτε αυτό το ατημέλητο στυλ που μοιάζει με την συνέπεια ενός τεράστιου ανέμου που φυσά μέσα από ένα τσουγκράνι.

Simple Top και Mustache Duet@raduvitca

Simple Top και Mustache Duet

Αυτό το στυλ με περιθώρια έχει γίνει πολύ δημοφιλές πρόσφατα λόγω της απλότητας και της αξιοπιστίας του. Είναι σύντομο, απλό και κομψό.

Ακατάστατη κορυφή υψηλής έντασης με ξεθωριασμένες πλευρές@rafaxhair

Ακατάστατη κορυφή υψηλής έντασης με ξεθωριασμένες πλευρές

Για ένα χτένισμα με λίγο περισσότερη κίνηση, δοκιμάστε αυτήν την εμφάνιση με υψηλή ένταση. Τα μπερδεμένα σκέλη προσθέτουν πολλά υφή ενώ οι ξεθωριασμένες πλευρές διατηρούν τα πάντα καθαρά.

Οριζόντια κύματα@ kipp_hair

Οριζόντια κύματα

Αυτό το κούρεμα με μπούκλες είναι ένα άλλο παράδειγμα κομψότητας στην απλότητα. Αυτό είναι ένα υπέροχο κούρεμα για άνδρες με σγουρά μαλλιά.

Προφέρεται Πομπαντούρ@_psycho.kill

Προφέρεται Πομπαντούρ

Αυτό το πομπαντούρ δεν είναι το κλασικό λαμπρό του Έλβις που γνωρίζετε. Αυτή η μεγαλοπρέπεια του όγκου είναι μια πλήρης ψυχοκινητική πράξη που είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή.

Κλασικό Taper και Brush-Back@florida_barberian

Κλασικό Taper και Brush-Back

Εδώ είναι ένα χτένισμα που θα λατρέψουν οι άνδρες με λεπτά μαλλιά. Τα μαλλιά είναι κοντά τριγύρω και βουρτσισμένα πίσω μπροστά για να σχηματίσουν ένα μίνι κουπί που είναι εύκολο να επιτευχθεί ακόμη και με λεπτά μαλλιά.

Κανονισμός Κόψτε με Γενειάδα@florida_barberian

Κανονισμός Κόψτε με Γενειάδα

Ακολουθεί μια οδική προσέγγιση για τη διάσημη περικοπή κανονισμού. Τα μαλλιά κόβονται λίγο περισσότερο από ένα παραδοσιακό κόψιμο και χωρίζονται στο πλάι για μέγιστο στυλ. Τέλος, τα γένια τα δένουν όλα μαζί.

Lob with Shaggy Bangs@Torigill_barber

Lob with Shaggy Bangs

Αυτό παίρνει ένα νεύμα από δημοφιλή γυναικεία χτενίσματα. Διαθέτοντας μακριές, δασύτριχες κλειδαριές, αυτό το λοβό είναι μια καλή επιλογή εάν πειραματίζεστε με πιο μακριά μαλλιά.

Κοντοκουρδισμένο Pompadour και κλασικό τάπερ@florida_barberian

Κοντοκουρδισμένο Pompadour και κλασικό τάπερ

Αν θέλετε αυτή τη ρετρό εμφάνιση, αυτό το πομπαντούρ θα σας προσφέρει. Είναι μια σύγχρονη ενημέρωση του pompadour που είναι λιγότερο λαμπερή από (αλλά ακόμα τόσο κομψή όσο) το vintage αντίστοιχο του.

Σύντομη ομοιόμορφη περικοπή@rio_black_rose

Σύντομη ομοιόμορφη περικοπή

Η καλλιέργεια είναι ένα από τα καλύτερα χτενίσματα χαμηλής συντήρησης για άνδρες. Φαίνεται υπέροχο χωρίς να χρειάζεται στυλ, καθιστώντας το μια καλή επιλογή για άνδρες που χρειάζονται κάτι αξιόπιστο.

Κυματιστές επισημάνσεις julief514 / Shutterstock.com

Κυματιστές επισημάνσεις

Τα κυματιστά ή σγουρά μαλλιά φαίνονται καταπληκτικά όταν μεγαλώσουν και παίρνουν επίσης καλά σημεία. Αν σας αρέσουν οι καλύτερες στιγμές και θέλετε ένα μακρύτερο στυλ, τότε θα πρέπει να λάβετε υπόψη αυτό.

Βουρτσισμένο επάνω μέρος με ξεθωριασμένο ναό@raduvitca

Βουρτσισμένο επάνω μέρος με ξεθωριασμένο ναό

Αυτή η επάνω κορυφή πέφτει κάπου ανάμεσα σε μια στρατιωτική περικοπή και ένα ψεύτικο γεράκι, καθιστώντας την μια ενδιαφέρουσα επιλογή που συνδυάζει διαφορετικά στυλ για να δημιουργήσει κάτι φρέσκο.

Κατάφυτος Καίσαρας@Torigill_barber

Κατάφυτος Καίσαρας

Το κόψιμο του Καίσαρα είναι ένα βασικό κουρείο και όπως αποδεικνύεται, φαίνεται εξίσου καλό όταν μεγαλώσει. Έχει το σχήμα του αρχικού Καίσαρα αλλά με πολύ περισσότερη υφή.

Βουρτσισμένο Quiff με ξεθωριασμένες πλευρές@benji_thebarber94/Instagram

Βουρτσισμένο Quiff με ξεθωριασμένες πλευρές

Μια σύγχρονη προσέγγιση, αυτό το πινελάκι είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε τύπο που θέλει κάτι μοντέρνο, αλλά απαιτεί και λίγη ευελιξία.

Καλλιέργεια μανιταριών μεσαίου χωρισμού@Torigill_barber

Καλλιέργεια μανιταριών μεσαίου χωρισμού

Εστιάστε προσεκτικά και θα δείτε αυτά τα δύο σημαντικά στοιχεία. Και εκείνοι που είναι εδώ: Μεσαίο μέρος ή κουρτίνα κομμένο με μανιτάρι ή μπολ. Τούτου λεχθέντος, εάν έχετε λεπτά μαλλιά, τότε θα σας βοηθήσει να ισιώσετε εύκολα τα μαλλιά. Τέλος, ξεθωριάστε τον ναό σας έτσι ώστε να μην υπάρχει εκτροπή της προσοχής.

Μακριές και τεμπέλικες μπούκλες@hair_bello

Μακριές και τεμπέλικες μπούκλες

Οι μπούκλες μικρές ή μεγάλες είναι deal-breaker. Κοιτάξτε τους και πείτε μου ότι δεν μπορείτε να σταματήσετε να κοιτάτε το μάτσο. Το κλειδί για αυτό το κούρεμα είναι ένας παχύς όγκος στην κορυφή, ενώ διατηρεί τις πλευρές ελαφρώς κωνικές αλλά όχι πολύ εμφανείς. Τέλος, βάψτε τις μπούκλες σας και κτυπήστε! Ορίστε!

Πλευρικό μέρος και κωνικό ψαλίδι@florida_barberian

Πλευρικό μέρος και κωνικό ψαλίδι

Αυτή είναι μια από αυτές τις μοτοσυκλετιστικές, σκληρές εμφανίσεις, επειδή η κορυφή είναι εκπληκτικά διακοσμημένη με κερί και τζελ μαλλιών. Αυτό δεν είναι όλο, η σειρά είναι έντονα χαραγμένη και το κωνικό στα πλάγια. Το καλύτερο μέρος είναι ένα σκληρό μέρος με πλευρικό χτένισμα, το οποίο κάνει όλη τη διαφορά.

Υψηλή ένταση κορυφής με Temple Faded Sides@v.hugostyles

Υψηλή ένταση κορυφής με Temple Faded Sides

Τα μαλλιά Afro είναι πολύ κατάλληλα για ένα κομψό τάπερ στο πλάι με ένα πινέλο επάνω. Αυτό ακριβώς συμβαίνει εδώ και αυτό χρειάζεστε και εσείς! Ξεκινήστε με απότομη σειρά, ακολουθούμενη από πτώση στο ξεθώριασμα στο πλάι και μειώστε την ένταση κατά λίγο. Μην ξεχάσετε να χαράξετε τη γραμμή μαλλιών για βασικές λεπτομέρειες.

Μεσαίο μεσαίο μέρος με κοντές πλευρές@ area_studio_

Μεσαίο μεσαίο μέρος με κοντές πλευρές

Κανείς δεν σκέφτηκε ποτέ ότι το μεσαίο μέρος θα μπορούσε να είναι τόσο αριστοκρατικό; Αυτό είναι μια επιτομή ενός παραδείγματος. Αυτό είναι ένα από τα πιο εύκολα κουρέματα για κούρεμα, με ρωτάτε πώς; Εδώ πάμε, κόψτε ένα μεσαίο μέρος ή κουρτίνα. Κωνήστε σημαντικά τις πλευρές και στη συνέχεια κρατήστε μια μικρή ποσότητα όγκου στην κορυφή, κάτι που δίνει περισσότερη προσοχή στο μεσαίο μέρος.

Ξεθωριασμένα πλευρικά εγκαύματα και φυσικό μέρος@ ghostbarberjv

Ξεθωριασμένα πλευρικά εγκαύματα και φυσικό μέρος

Τα λεπτά μαλλιά με ένα σωρό όγκο κάνουν θαύματα. Αλλά υπάρχουν περισσότερα από αυτά εδώ, το στριφογύρισμα στην κορυφή είναι μια μορφή quiff, αλλά επίσης χαρακτηρίζεται ως πομπάντουρ χαμηλών τόνων. Ανέφερα ότι ο ναός είναι ξεθωριασμένος; Αυτό προσθέτει την επιπλέον αίσθηση σε αυτό το στυλ και το μούσι ισορροπεί το συνολικό πρόσωπο.

Wavy Brush Up and Undercut@reddsbarbershop

Wavy Brush Up and Undercut

Αυτό είναι κάτι καινούργιο αυτό που έχουμε εδώ, το αυστηρό πινέλο από πάνω με ένα κωνικό στα πλάγια είναι το καλύτερο. Αυτό δεν είναι οποιοδήποτε άλλο κωνικό, είναι φορτωμένο με ένα ξεθώριασμα που κάνει τις πλευρές ακόμα πιο ξεκάθαρες. Η κορυφή διατηρείται εξαιρετικά συν είναι ευθεία προς τον ουρανό.

Ashy Strike στο Straight Fringe@rio_black_rose

Ashy Strike στο Straight Fringe

Έχουμε δει αυτόν τον τύπο επισημασμένου κλώνου βαφής αυτές τις μέρες και σίγουρα είναι η τάση προς τα πάνω. Δεν είναι μόνο αυτό, αυτό έχει επίσης μια γαλλική καλλιέργεια που συνήθως λειτουργεί καλά με το βαμμένο σκέλος. Το drop fade που είναι αρκετά κομψό αυτή τη στιγμή υποστηρίζει όλο το στυλ.

Afro Mid Temple Fade@barbeariadillblack

Afro Mid Temple Fade

Συνήθως βλέπουμε τα afro μαλλιά με μέση έως χαμηλή εξασθένιση γιατί αυτό πραγματικά εξαφανίζει την πανακία. Αυτό είναι ένα είδος ιδιαίτερου λόγω των άκαρπων αφρών που στέκονται ψηλά. Για να μην αναφέρουμε τα afro μαλλιά απαιτούν περιποίηση με κάποια προϊόντα μαλλιών. Ωστόσο, το ξεθώριασμα του ναού είναι δύσκολο να χαθεί!

Μοντέρνο BTS Temple Fade με French Crop@alternativebarberingco

Μοντέρνο BTS Temple Fade με French Crop

Έχετε δει ποτέ μπολ κομμένο με τη γαλλική σοδειά; Αν όχι, εδώ είναι. Και στην πραγματικότητα, δεν σταματά εκεί, έχουμε επίσης μια ακατάστατη χαμηλή εξασθένιση με τον ναό να έχει φύγει. Η κορυφή είναι ελαφρώς θολή που δίνει ζωή στο στυλ.

Sharky Strands με Drop Temple Fade@v.hugostyles

Sharky Strands με Drop Temple Fade

Τα κουκλάκια είναι η τάση εδώ και λίγο καιρό, φαίνονται πολύ casual και πάρτι. Κάνουν επίσης ένα να φαίνεται 5 χρόνια νεότερο, αλλά δεν είναι μόνο η τσέπη. Η υποστήριξη από τα μέσα ξεθωριάζει στα πλάγια είναι η καλύτερη. Μετά από αυτό ξεθωριάζει ο ναός για να φέρει περισσότερη προσοχή στην κορυφή.

Textured Crop & amp; Χοντρό περιθώριο@ ghostbarberjv

Υφή καλλιέργειας & Χοντρό περιθώριο

Οι γαλλικές καλλιέργειες είναι πολύ συνηθισμένες αλλά η κορυφή δεν είναι κοινή. Η κορυφή φαίνεται να είναι πινέλο χειρός με έναν κουρασμένο τρόπο για να δώσει περισσότερο μια περιστασιακή εμφάνιση. Τα μαλλιά στο μέτωπο φροντίζονται εκπληκτικά, ενώ οι πλευρές είναι τακτικά ατονισμένες. Τέλος, παρατηρήσατε ότι η γενειάδα είναι τέλεια?

Hard Parted Sideline με Permed Top@tailorfade

Hard Parted Sideline με Permed Top

Οι ξυρισμένες γραμμές μαλλιών ήταν ένα πράγμα και πρόσφατα έγινε τάση. Η σγουρή κορυφή είναι πυκνή, κάτι που προσθέτει αυτό το ομόφ σε αυτό. Αυτό έχει επίσης ένα κωνικό ξεθώριασμα που προσθέτει αυτή τη γεύση. Καμία αναφορά στο undercut με μπούκλες φαίνεται καταπληκτική.

Διατηρείται στην κορυφή Afro με κωνικό ναό@dannyandcobarbers

Διατηρείται στην κορυφή Afro με κωνικό ναό

Τα μαλλιά Afro έχουν αυτόν τον πυκνό όγκο που τα κάνει να φαίνονται παχιά αν και μπορεί να μην είναι φυσικά. Αυτό είναι ένα κλασικό χτένισμα λιγότερο συντηρητικό αλλά η παναγία είναι έντονη. Το κλειδί για αυτό το λεπτό είναι το τάπερ στο πλάι με ξεθωριασμένα πλαϊνά, είναι μια συνταγή για στυλ.

Taper Faded Side με κοντή κορυφή@the_ramsey

Taper Faded Side with Short Top

Αυτό μπορεί πολύ καλά να ονομαστεί νεογέννητη γαλλική σοδειά. Αλλά δεν σταματά εκεί, οι απότομες γραμμές με μεσαίο κωνικό. Και τέλος, ένα αναιδές δέρμα ξεθωριάζει που πέφτει στο αυτί. Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, συνδυάστε το με γενειάδα σε μούρες που το κάνουν να σκάει.

Ducktail@rnolodoy

Το Ducktail

Μπορεί να έχετε δει κουρέματα κουρτινών στο μπροστινό μέρος, αλλά αυτό είναι στο πίσω μέρος. Επιπλέον, αυτό πηγαίνει σε άλλο επίπεδο όπου έχει ημι-ψεύτικο. Αλλά αυτό δεν θα ήταν ένα από τα πιο εύκολα χτενίσματα, θα χρειαστεί κάποια φροντίδα καθημερινά.

Λεπτά μαλλιά βουρτσισμένα@paddy_corrigan_

Λεπτά μαλλιά βουρτσισμένα

Τα λεπτά μαλλιά με κάποια προϊόντα μπορούν να κάνουν θαύματα. Και αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού του στυλ, το απλό πινέλο με ξεθωριασμένες πλευρές είναι ένα απλό αλλά μοντέρνο χτένισμα. Αυτό χαρακτηρίζεται ως quiff και μοιάζει με pompadour εκτός από το ότι δεν είναι κλειστό.

Forward Strands με Trendy Silver Dye@adhbrand

Forward Strands με Trendy Silver Dye

Αυτό σίγουρα δεν είναι το συνηθισμένο σας κούρεμα μιας ακόμη ημέρας. Επειδή υπάρχουν ενδιαφέροντα στοιχεία, πρώτα η ένταση είναι ίση σχεδόν παντού, γεγονός που κάνει το πρόσωπο να φαίνεται ισορροπημένο. Οι άκρες τονίζονται με γκρι βαφή και η τσέπη με υφή το καθιστά τέλειο.

Λεπτά μαλλιά βουρτσίζετε με Temple Fade@raul_the_barber

Λεπτά μαλλιά βουρτσίζετε με Temple Fade

Πρόκειται για έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό mid fade to low fade. Αυτό κάνει αυτό το στυλ ισορροπημένο και αριστοκρατικό, λέγοντας ότι η κορυφή είναι πιο casual. Το πινέλο φαίνεται αρκετά στεγνό με λίγο κερί μαλλιών και το υπόλοιπο είναι κωνικό για μια πιο ευέλικτη εμφάνιση. Πότε έχεις ένα?

Κωνική μεσαία καλλιέργεια του Ross ButlerEugene+Powers / Shutterstock.com

Κωνική μεσαία καλλιέργεια του Ρος Μπάτλερ

Αν κάποιος έχει πρόσωπο σε σχήμα διαμαντιού, τότε η ένταση στην κορυφή φαίνεται καλή συν αυτό το λεπτό πλαϊνό μέρος προσθέτει αυτή την πανικό. Για να είναι λιγότερο περιστασιακό, τα μπροστινά σκέλη κρέμονται και συνολικά έχουν μια αηδιαστική αίσθηση. Τέλος, οι πλευρές είναι κωνικές ελαφρώς.

Jruge Lopez ’Unruly Tiriangle Crop Pierre-Teyssot / Shutterstock.com

Η ατίθαση σγουρή καλλιέργεια του Χόρχε Λόπεζ

Ο Jorge φοράει αυτό το στυλ όπως κανένας άλλος, αυτός ο τεράστιος όγκος μπούκλας κάθεται τέλεια στο μακρύ πρόσωπό του. Επιπλέον, έχει επισημάνει τα άκρα που προσθέτουν περισσότερη ζωή στο στυλ. Το μήκος των κλώνων είναι ίσο συνολικά με το κεφάλι δίνοντας μια πολύ ισορροπημένη εμφάνιση.

Beard and Quiffjaviindy / Shutterstock.com

Μεταξένιο λεπτό μαλλί με δάχτυλο Quiff

Για αυτό το κούρεμα, αν το πρόσωπο είναι μακρύ ή ορθογώνιο τότε βοηθά τα μαλλιά να είναι μακριά και να κάθονται τέλεια. Ωστόσο, οι πλευρές είναι κωνικές αλλά όχι ξεθωριασμένες και η κορυφή, αν και έχει λεπτά μαλλιά, είναι αρκετά πυκνή. Αυτό θα απαιτήσει κάποια συντήρηση κάθε πρωί. Το να έχεις ένα τέλειο γένι κάνει αυτό το στυλ να αναδύεται.

Pompadour και Undercutmilosducati / Shutterstock.com

Pompadour και Undercut

Μήπως αυτό είναι πίσω ή απλά ένα κορυφαίο pompadour; Λοιπόν, θα λέγαμε ότι είναι το καλύτερο και των δύο κόσμων. Επιπλέον, οι πλευρές είναι λεπτές κωνικές με μικρότερο όγκο. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, το πλευρικό μέρος είναι απλώς ένα undercut επειδή όλοι γνωρίζουμε, το λιγότερο είναι περισσότερο!

Pointy Brush Up and Undercut χορεύτρια / Shutterstock.com

Pointy Brush Up and Undercut

Είναι δύσκολο να βάλεις τα μάτια σου είτε στο κούρεμα είτε στη γενειάδα γιατί και τα δύο είναι λιγοστά! Τα μαλλιά στη μία πλευρά είναι ψηλά με ημι -ψεύτικες και κωνικές πλευρές και στην άλλη πλευρά, το μούσι είναι παχύ και ισορροπεί τέλεια το πρόσωπο.

Mid Fade και Wavy Top@notoriousbarbers

Mid Fade και Wavy Top

Αυτό είναι ένα πολύ αισιόδοξο και παπαρούνα χτένισμα μεταξύ των εφήβων όπου θα δείτε ένα κομψό μεσαίο ξεθώριασμα με ξυρισμένο το ναό. Επιπλέον, η σειρά είναι αιχμηρή από ένα ξυράφι. Η κορυφή έχει το δικό της στυλ με ημι μπούκλες και κωνικές πλευρές.

Πινέλο πίσω μεσαία περικοπή και ξεθώριασμα@raggos_barbering

Πινέλο πίσω μεσαία περικοπή και ξεθώριασμα

Αυτό είναι ένα στυλ που γίνεται δημοφιλές αυτές τις μέρες, όπου μοιάζει με κομψή πλάτη και επίπεδη πομπαντούρ σε συνδυασμό. Ωστόσο, οι πλευρές είναι ίσια ξεθωριασμένες με γραμμές που είναι χαραγμένες σαν γλυπτό. Το ξεθώριασμα του δέρματος είναι στην πραγματικότητα πολύ ξεθωριασμένο αναμεμειγμένο στο μούσι.

Μεσαίο γαλλικό και ξεθωριασμένο@paddy_corrigan_

Μεσαίο γαλλικό και ξεθωριασμένο

Αυτή είναι η εμφάνιση των streamers 2020; Τόσα πολλά στοιχεία που κάνουν αυτό το στυλ τόσο νέο και χιπικό. Τα σκέλη από πάνω κάνουν μια φράντζα που τονίζεται και προσθέτει αίσθηση. Επόμενο είναι το χαμηλό ξεθώριασμα ή το ξεθώριασμα του κροτάφου με τραβάει όλη την προσοχή από πάνω!

Ρετρό στυλ Medium Crop και κωνικό λαιμόκοψη@ kipp_hair

Ρετρό στυλ Medium Crop και κωνικό λαιμόκοψη

Το παν είναι να το κάνεις να δείχνει ισορροπημένο και εδώ είναι η συμφωνία! Κρατήστε την κορυφή μακριά και τις πλευρές κοντές. Πιο συγκεκριμένα, είναι λεπτά μαλλιά, οπότε ο περισσότερος όγκος δεν κάνει κακό. Δίπλα στον ναό, αν βλέπετε ότι είναι ξεθωριασμένος, αυτό προσθέτει επιπλέον πανακία με αυτό το κουρελιασμένο στυλ κορυφής με ημι -κύματα.

Retro Side Swept Fringe@ kipp_hair

Retro Side Swept Fringe

Έχει αυτό έστω και ένα πλευρικό μέρος; Περιμένετε, ακόμη και χωρίς αυτό, το κουνάει όπως αυτά των ρετρό εποχών. Η μακριά κορυφή κάνει το σκέλος που πέφτει στα πλάγια. Μην ξεγελιέστε όμως, πάρα πολλές λεπτομέρειες, οι πλευρές είναι κωνικές και σπρώχνονται με προϊόντα μαλλιών.

Κυματιστή κορυφή και υψηλή εξασθένηση@trealrealberber

Κυματιστή κορυφή και υψηλή εξασθένηση

Δεδομένου ότι μιλάμε ρετρό, εδώ είναι η νεότερη προσθήκη. Οι κωνικές ξεθωριασμένες πλευρές το καθιστούν μοντέρνο, ενώ η κορυφή έχει ημικύματα με πυκνό όγκο. Η υποχωρούσα γραμμή μαλλιών είναι κρυμμένη λόγω μπούκλες και η πυκνή υφή το κάνει να κουνιέται.

French Crop wit Straight Fringe_@trealrealberber

French Crop wit Straight Fringe

Καλωσορίστε το στυλ που σίγουρα θα σας τραβήξει τα βλέμματα σε αυτό το πάρτι στο σπίτι. Τόσα πολλά πράγματα συμβαίνουν εδώ, μια κομψή γαλλική καλλιέργεια σε συνδυασμό με ξεθωριασμένες πλευρές. Περιμένετε, δεν έχει τελειώσει ακόμα, οι πλευρές έχουν ξυρισμένη γραμμή μαλλιών. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος για να είναι ψύχραιμος?

Skin Faded Semi Faux Cut@napolesbarbershop

Skin Faded Semi Faux Cut

Αυτό νιώθει σαν ένα από εκείνα τα στυλ από την Ισπανία με όλη αυτή την πανικότητα και πρέπει να μεταφερθεί καλά. Η κορυφή είναι θολή αλλά βουρτσισμένη με πλευρές που έχουν ξεθωριάσει ευθεία. Χωρίς φανταχτερά jiggles, όλα με στυλ φωτιάς. Ελέγξτε τη γραμμή μαλλιών είναι ξυρισμένη απότομα.

Afro Temple Drop Fade with Dense Top Volume@unitedbarbers.spain

Afro Temple Drop Fade with Dense Top Volume

Αυτό είναι ένα από τα κλασικά στυλ afro με μεσαίο ξεθώριασμα. Αυτό προσθέτει επίσης επιπλέον αίσθηση από κομψές γραμμές και ίσους όγκους στην κορυφή. Για να το κάνετε πιο διασκεδαστικό, κάντε μια κομψή και ανάμεικτη γενειάδα έτσι ώστε να ισορροπεί το πρόσωπο.

Ash Dyed Touseled Top@andrewdoeshair

Ash Dyed Touseled Top

Ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να αναγνωρίσουμε αυτό το βασιλικό αλλά χίπικο στυλ εδώ. Η ένταση είναι ισορροπημένη συνολικά και οι πλευρές είναι μόνο κωνικές και όχι ξεθωριασμένες. Ωστόσο, το επάνω μέρος είναι βαμμένο με κλασικό τρόπο με ανακατωμένη υφή. Το μέγεθος είναι μικρό, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Παρεμπιπτόντως, οτιδήποτε με γκρι είναι καθαρή κατηγορία.

Dyed Top Strands με Drop Fade@andrewdoeshair

Dyed Top Strands με Drop Fade

Ουάου! Αυτό είναι ένα από αυτά τα στυλ που απαιτεί λίγο χρόνο για την επεξεργασία. Και αυτό γιατί υπάρχουν περισσότερα στοιχεία από ό, τι νομίζετε, υπάρχει ένα undercut, για αρχή. Επιπλέον, η κορυφή είναι μεσαίου μεγέθους αλλά έχει κωνικές πλευρές χωρίς βαφή. Τέλος, μην ξεχνάτε τη σύνθεση και τις σκαλισμένες πλευρές.

Funky Shiny Golden High Volume Top@egobarbers

Funky Shiny Golden High Volume Top

Αυτό είναι ένα από εκείνα τα στυλ που φοράς στο Πανεπιστήμιο και το μπουμ! Το πλήθος είναι δικό σας. Η κορυφή είναι πυκνά μαλλιά με πυκνό όγκο. Επιπλέον, η κορυφή είναι βαμμένη με πλευρές μόλις κομμένες λίγο και πολύ έντονες. Επιπλέον, η γενειάδα είναι αρκετά πυκνή που κάνει τα πάντα να φαίνονται τραχιά και μπορεί να χτυπηθούν.

Twirled Quiff με Taper Faded Sides@j.wakeleyhair

Twirled Quiff με Taper Faded Sides

Το Pompadour με στροβιλισμένη κορυφή είναι το νέο πράγμα που μοιάζει. η κορυφή έχει μακριά κορυφή αλλά σίγουρα χρειάζεται κάποια προϊόντα μαλλιών. Τούτου λεχθέντος, το υψηλό ξεθώριασμα και ο ναός ξεθωριάζουν. Η πλάτη και οι πλευρές έχουν κωνώσει λίγο. Μην χάσετε τα σχεδόν γενειάδα van dyke.

Windy Top με Drop Fade@ area_studio_

Windy Top με Drop Fade

Μπορεί κάτι να έχει περισσότερη πανακία από αυτό το στυλ; Επιπλέον, η κορυφή είναι στραβωμένη αλλά συριγμένη. Αυτό διαθέτει επίσης ένα μεσαίο ξεθώριασμα με ένα ελαφρύ στυλ πτώσης. Ο ναός είναι τελείως ξεθωριασμένος, κάτι που συγχαίρει το ξυρισμένο μούσι.

Pitch Perfect Mid Fade@ceejayfadez

Pitch Perfect Mid Fade

Αυτή είναι η κομψή έκδοση ενός funky χτενίσματος. Το ασταθές μεσαίο ξεθώριασμα με το κομψό κωνικό το κάνει να δείχνει όλο αριστοκρατικό. Τούτου λεχθέντος, ο ναός είναι ξεθωριασμένος, γεγονός που τον κάνει πιο χίπι. Τέλος, η κορυφή είναι πιο χαλαρή, γεγονός που καθιστά αυτό το βλέμμα ευέλικτο.

Συμβουλές βαμμένες με πλευρές με μικρότερο όγκο@henlo_

Συμβουλές βαμμένες με πλευρές με μικρότερο όγκο

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα μοντέρνου κούρεματος και όλα τα εύσημα φτάνουν μέχρι το τέλος. Επιπλέον, τα πλαϊνά είναι χαλαρά ταπεράκια, τα οποία δεν είναι πολύ συνηθισμένα αυτές τις μέρες, επειδή όλοι προτιμούν το ξεθώριασμα του τάπερ. Το ξεθώριασμα του ναού ταιριάζει απόλυτα εδώ, καθώς βοηθά να μετατοπιστεί η εστίαση στην κορυφή.

Αγγίξτε το Gelled Push Back@hudson.hair

Αγγίξτε το Gelled Push Back

Είναι αυτό το alpha macho man look; Είμαι σχεδόν πεπεισμένος γιατί ελέγχει όλα τα κουτιά αρρενωπότητας. Η κορυφή είναι ένα όμορφο πομπαντούρ που διατηρείται τέλεια, όπως και οι άντρες θέλουν να το διατηρούν. Επιπλέον, η γενειάδα με το στριφτό μουστάκι προσθέτει πολύ αίσθηση στο βλέμμα και στηρίζει τα μαλλιά.

Casual Classic Windy Side Brush με Drop Fade@jakfinchhair

Casual Classic Windy Side Brush με Drop Fade

Ας καλωσορίσουμε την απλή αλλά κομψή έκδοση του undercut taper fade. Αυτό το χτένισμα έχει τόσα πολλά να συμβαίνουν, ξεκινώντας από την κορυφή, είναι σκουπισμένο στο πλάι με λιγότερο όγκο, έτσι ώστε να είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Στη συνέχεια, οι πλευρές είναι κωνικές, καθώς και οι γραμμές δίνονται απόλυτη προσοχή και τέλος, ο ναός και η γενειάδα εξορθολογίζονται. Φαίνεται απλό αλλά δεν είναι!

Λεπτότριχο φουσκωτό τοπ με Temple Fade@jarredsbarbers

Λεπτότριχο φουσκωτό τοπ με Temple Fade

Αυτό είναι ένα μέρος όπου οδηγείτε ποδήλατο και στη συνέχεια το αποτέλεσμα είναι αυτό το κούρεμα. Πέρα από τα αστεία, αυτό είναι ένα απλοποιημένο κούρεμα και απαιτεί συντήρηση. Αν και τα μαλλιά είναι λεπτά, έχουν όγκο. Αυτό επίσης χαρακτηρίζεται ως πομπαντούρ και έχει ξεθωριάσει ο ναός, μπορείτε να ζητήσετε οτιδήποτε άλλο?

Καμπυλωτή κορυφή με κωνικά ξεθωριασμένες πλευρές@jarredsbarbers

Καμπυλωτή κορυφή με κωνικά ξεθωριασμένες πλευρές

Αυτό έχει τόσο πολύ στιλ και η κορυφή είναι φανταχτερή με αυτές τις μπούκλες με κερασιά με κόκκινο χρώμα. Το χρώμα και οι μπούκλες είναι αυτό που το κάνει διασκεδαστικό, αλλά δεν σταματά εκεί καθώς βλέπετε τη σειρά να ξεθωριάζει. Το πρόστιμο undercut δεν είναι επίσης κακό. Όλα αυτά το καθιστούν πολύ στιλάτο.

Κόκκινος κέφαλος με πλευρές ψιλοκομμένος@jenegafpas

Κόκκινος κέφαλος με πλευρές ψιλοκομμένος

Μπορεί αυτό να έχει ποτέ διαγωνισμό; Όλο το φανταχτερό που θα μπορούσε κανείς να ζητήσει είναι όλα εδώ, σαν το κέφαλο! Ο ίδιος ο Κέφαλος είναι η επιτομή και οι πλευρές του είναι ξυρισμένες με την κορυφή να είναι παγωμένη. Το ακατάστατο επάνω μέρος το καθιστά τόσο τραχύ και σκληρό.

Modern Dyed Fancy Pocky French Crop@m.r.k.theberber

Modern Dyed Fancy Pocky French Crop

Αυτό δεν μοιάζει με παγώνι στα χιονισμένα βουνά; Το πάνω μισό είναι βαμμένο γαλαζοπράσινο με γκρι-λευκό και το άλλο μισό. Τα ακανθώδη σκέλη τα κάνουν όλα να ξεχωρίζουν με τις πλευρές να ξεθωριάζουν. Επιπλέον, ο ναός έχει τατουάζ, έτσι οι πλευρές που ξεθωριάζουν είναι η μόνη επιλογή για τα τατουάζ να φαίνονται καθαρά.

All Dyed Equal Volumed Short Cut@kevinluchmun

All Dyed Equal Volumed Short Cut

Μπορεί να είναι πιο απλό αλλά αριστοκρατικό; Αυτό είναι ένα πολύ μοναδικό κόψιμο, καθώς έχει ίσο όγκο σε όλο το κεφάλι, αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά, υπάρχει ένα ελαφρύ μοχλό στα μαλλιά. Επιπλέον, υπάρχει μια σχισμή στο μέτωπο που κάνει αυτό το στυλ πολύ παπαρούνα και όχι απλό.

Undercut Pompadour με Flashy Drop Fade@abbas_ahmadifard

Undercut Pompadour με Flashy Drop Fade

Τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί ότι είναι αρκετό για αυτό το στυλ, ξεκινά με ένα τακτοποιημένο πομπαντούρ στην κορυφή με τον ναό να έχει ξεθωριάσει, αλλά οι γραμμές είναι αιχμηρές ως λεπίδα. Τούτου λεχθέντος, βλέπετε ότι στέκεται μόνος του στην κορυφή; Υπάρχει τόση αίσθηση σε αυτό το στυλ, που κανείς δεν μπορεί να φτάσει ποτέ.

Γιατί Chop the Top;@meghdad.vip

Γιατί Chop the Top?

Ας ονομάσουμε αυτό το κούρεμα ευτυχισμένο-τυχερό, έτσι δεν είναι; Η κορυφή έχει τόση ζωή με το πλευρικό σκούπισμα που μοιάζει με μακριά σκέλη που στέκονται από μόνα τους. Οι πλευρές είναι κωνικές αλλά όχι ξεθωριασμένες επειδή πρέπει να συνδυάσουν τα πλαϊνά με τα γένια, έχει γίνει τόσο πολύ σκέψη για αυτό.

Πυκνή κοντή κατσαρή κορυφή με ξυρισμένες γραμμές@menspiresalon

Πυκνή κοντή κατσαρή κορυφή με ξυρισμένες γραμμές

Αυτό το στυλ φαίνεται τόσο εκφοβιστικό, ειδικά με τις κοντές μπούκλες και τις πλευρές να είναι όλες προετοιμασμένες. Οι πλευρές είναι κωνικές και ξεθωριάζουν προς το ναό με ένα κομμάτι ξύρισμα ξυρισμένο. Όλα αυτά κάνουν αυτό το στυλ πολύ μοντέρνο και μακριά από το απλό. Η κορυφή, από την άλλη πλευρά, είναι πυκνή αλλά ελεγχόμενη ένταση, αυτές οι κοντές μπούκλες σίγουρα έχουν κάποια ζωή.

Pocky Stranded Straight French Crop@mrliptrot

Pocky Stranded Straight French Crop

Αυτή η αιχμηρή εμφάνιση είναι ασύγκριτη και η κορυφαία ημι -γαλλική καλλιέργεια το κάνει να φαίνεται αριστοκρατικό. Οι πλευρές είναι πολύ ξεθωριασμένες μέχρι το ναό, μην κάνετε το λάθος να αγνοήσετε τα γένια, είναι το κλειδί για την εξισορρόπηση ολόκληρης της όψης του προσώπου.

Σπρωγμένα λεπτά μαλλιά με Temple Fade@mrliptrot

Σπρωγμένα λεπτά μαλλιά με Temple Fade

Αυτή είναι μια τόσο τζέντλεμαν εμφάνιση με την κορυφή να είναι λεπτά μαλλιά αν και δεν λείπει ο όγκος, Επίσης το πομπαντούρ με λεπτά μαλλιά χτυπάει διαφορετικά. Στη συνέχεια, οι πλευρές είναι τόσο τακτοποιημένες, ωθούνται προς τα πίσω, αλλά ο ναός έχει ξεθωριάσει, αυτό είναι το τέλειο μείγμα από τακτοποιημένο και μοντέρνο.

Τατουάζ ναός με ξυρισμένη πλευρική γραμμή μαλλιών@mrliptrot

Τατουάζ ναός με ξυρισμένη πλευρική γραμμή μαλλιών

Εδώ έρχεται η στρατιωτική έκδοση ενός χτενίσματος λιγότερο διατηρησιμότητας με όχι λιγότερο στιλ και πανικό. Η ξυρισμένη σχισμή μαλλιών λέει πολλά για αυτό δεν είναι απλώς ένα ακόμη κούρεμα. Στη συνέχεια, έχουν ξεθωριάσει επιτρέποντας στο τατουάζ να σκάσει.

Πέταξε την κορυφή με ακανόνιστες αιχμές@mrliptrot

Πέταξε την κορυφή με ακανόνιστες αιχμές

Τα λεπτά μαλλιά δίνουν μερικές φορές την ευελιξία να στρίβουν, να γυρίζουν και να τσιμπάνε τα μαλλιά όπως τα θέλει. Στη συνέχεια, οι πλευρές είναι ξεθωριασμένες, επιτρέποντας στην κορυφή να λάμπει πιο έντονα. 

Dry Moussed Temple Drop Fade@mrliptrot

Dry Moussed Temple Drop Fade

Οι κοντές μπούκλες είναι πάντα αγαπημένες, έχουν τόσο πολύ ζωή και χνούδι. Επιπλέον, αυτό είναι βαμμένο και το κάνει ακόμα πιο εξωτικό. Ο ναός είναι ξεθωριασμένος με κορυφή και πλευρές με διατηρημένο όγκο.

Full Dyed Pocky Cut@kevinluchmun

Full Dyed Pocky Cut

Η δροσερή εμφάνιση του φίλου είναι εδώ με τον ίδιο όγκο σε όλο το χρώμα με σκούρα ξανθιά βαφή που είναι επίσης σε όλο το κεφάλι. Ο ναός που θα παρατηρήσετε είναι μακρύτερος από το συνηθισμένο καθώς προσθέτει περισσότερο στιλ στις χλωμές πλευρές και η κορυφή είναι ελαφρώς αποπροσανατολισμένη για να φαίνεται δροσερό.

Πτυσσόμενο πλαϊνό μέρος με ξυρισμένη γραμμή μαλλιών@m.r.k.theberber

Πτυσσόμενο πλαϊνό μέρος με ξυρισμένη γραμμή μαλλιών

Δεν θα υπάρξουν ποτέ λιγότερες εκδοχές ξυρισμένων σχισμών με χαλαρό κωνικό. Το επάνω μέρος είναι θορυβώδες, αλλά έχει λίγο βούρτσα. Για να μην ξεχνάμε εκείνο το γαλάζιο χρώμα του γαλάζιου που μόλις κορυφώνεται για λίγο και μετά εξαφανίζεται. 

Επιστροφή στο Fashion Mid Part με το Temple Fade@mellow_mikey

Επιστροφή στο Fashion Mid Part με το Temple Fade

Μπορεί το κομψό να είναι πιο κομψό; Σίγουρα όχι, το μεσαίο μέρος είναι τόσο λεπτό που αισθάνεται σαν πλευρικό. Επιπλέον, το πλευρικό σκούπισμα με λεπτά μαλλιά είναι τόσο αφράτο και φαίνεται ζωντανό. Τέλος, ο ναός είναι τόσο ντόπιος που είναι απλά τέλειος.

Αφήστε το να μεγαλώσει στο σπίτι με πυκνό μούσι@freizo_

Αφήστε το να μεγαλώσει στο σπίτι με πυκνό μούσι

Τα κουλούρια είναι κυριολεκτικά τα θεϊκά στυλ των ανδρικών χτενισμάτων. Ειδικά όταν γίνεται με αυτή τη διαύγεια το κάνει τόσο δροσερό, επιπλέον, τα μακριά μαλλιά είναι βαμμένα με λεπτή χρυσό-ξανθιά απόχρωση που προσθέτει ένα επιπλέον στρώμα δροσιάς. Το κλειδί είναι η ισορροπία, κάποια δουλειά στο μούσι πάει πολύ.