Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στη συλλογή τατουάζ της Scarlett Johansson στον οδηγό μας. Εξηγούμε επίσης τις έννοιες πίσω από τις επιλογές τατουάζ της.

βραχιόλι τατουάζ scarlett johansson

Η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι Αμερικανίδα ηθοποιός που γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, στις 22 Νοεμβρίου 1984, καθιστώντας το ζώδιό της Τοξότη.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός στα 90s και είναι γνωστή παγκοσμίως, κυρίως για τις εμφανίσεις της σε ταινίες με υπερήρωες.

Παρόλο που η Γιόχανσον έχει ένα παιδί με τον πρώην σύζυγό της, Ρομέιν Νταούριακ, αυτό δεν έχει βάλει την καριέρα της στα ύψη και αυτή τη στιγμή είναι η 9η σταρ των εισπράξεων με τα υψηλότερα κέρδη..

Πολλοί από τους θαυμαστές του Johansson της έχουν δώσει το ψευδώνυμο ScarJo, ωστόσο, στην πραγματικότητα έχει δηλώσει ότι θεωρεί το όνομα «τεμπέλη» και «προσβλητικό».

Σε ένα επεισόδιο του PBS Finding your Roots, η Johansson ανακάλυψε πρόσφατα ότι ο θείος της πέθανε στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο σε ένα γκέτο της Βαρσοβίας στην Πολωνία κατά τη διάρκεια της ναζιστικής εισβολής..

Η Γιόχανσον είναι μεγάλος θαυμαστής της τέχνης, οπότε δεν είναι περίεργο γιατί αποφάσισε να ξεκινήσει τη συλλογή τέχνης σώματος.

Σήμερα, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις έννοιες πίσω από τα τατουάζ της Scarlett Johansson.

Δύο αλληλένδετοι κύκλοι με γράμμα «Α» Τατουάζ

Σκάρλετ Γιόχανσον κύκλους και γράμμα ένα τατουάζ

Τατουάζ: Στο εσωτερικό του δεξιού αστραγάλου της υπάρχουν δύο αλληλένδετοι κύκλοι με το γράμμα Α.

Ερμηνεία: Καθώς η Scarlet Johannson δεν έχει δηλώσει ποτέ δημόσια τι σημαίνει αυτό το τατουάζ, μένουμε μόνο να κάνουμε εικασίες. Ο Γιόχανσον είχε σχέση με τους Εκδικητές για μια δεκαετία.

Πολλοί θαυμαστές πιστεύουν ότι αυτό το τατουάζ θα μπορούσε να σημαίνει Avengers: Infinity War, λόγω των δύο αλληλένδετων κύκλων, που αντιπροσωπεύουν το άπειρο μαζί με το A for Avengers.

Sunrise Tattoo

scarlett johansson sunrise tattoo

Τατουάζ: Μια εικόνα ενός ήλιου που ανατέλλει στο αριστερό εσωτερικό αντιβράχιο της.

Ερμηνεία: Ένα τατουάζ που ανατέλλει γενικά συμβολίζει την αισιοδοξία και τα νέα ξεκινήματα. Όταν η Γιόχανσον ρωτήθηκε γιατί έκανε αυτό το τατουάζ απάντησε:

«Είχα το τατουάζ της ανατολής του ήλιου για λίγο. Με χαροποιεί όταν το βλέπω, αλλά ο κύριος λόγος που το έκανα είναι πολύ προσωπικός. Κάποια πράγματα πρέπει να παραμείνουν ιδιωτικά ».

Βραχιόλι Τατουάζ

βραχιόλι τατουάζ scarlett johansson

Τατουάζ: Υπάρχει ένα βραχιόλι μελανωμένο στον δεξιό καρπό του Γιόχανσον.

Ερμηνεία: Αυτό το τατουάζ έχει την εικόνα αυτού που κάποιοι πιστεύουν ότι είναι ένα σφυρί Thor που κρέμεται από το βραχιόλι. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε επίσης να δείτε, εγώ [καρδιά] NY εγγεγραμμένη.

Ορισμένοι θαυμαστές, ωστόσο, πιστεύουν ότι είναι απλώς ένα αφιέρωμα στο «Μεγάλο Μήλο».

‘LUCKY YOU’ με ένα Hatteshoe Tattoo

η σκάρλετ Γιόχανσον σας τυχερή με τατουάζ πέταλο

Τατουάζ: Ένα πέταλο περιτριγυρισμένο από τις λέξεις Lucky You μπορείτε να δείτε στη δεξιά πλευρά της ηθοποιού στα πλευρά της.

Ερμηνεία: Σε όλο τον κόσμο, σε πολλούς πολιτισμούς, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το πέταλο είναι σημάδι καλής τύχης. Η Σκάρλετ πήρε το μελάνι από τον Γάλλο τατουάζ και γκράφιτι καλλιτέχνη Fuzi Uvtpk.

Αρνί με τατουάζ Floral Design

τατουάζ τριαντάφυλλα και πρόβατα της Σκάρλετ Γιόχανσον

Τατουάζ: Αυτό το αρνί και το λουλουδάτο σχέδιο καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της πλάτης του Johansson.

Ερμηνεία: Αυτό το τατουάζ Scarlett Johansson δείχνει πόσο αγαπά η τέχνη την ηθοποιό. Το μελάνι εντοπίστηκε για πρώτη φορά το 2018 στο Met Gala.

Παρόλο που ο Γιόχανσον στοχεύει πιθανώς σε ένα κομψό look, η οικοδέσποινα της συνομιλίας Wendy Williams σκέφτηκε διαφορετικά. Όταν συζητούσε για το βραβείο Όσκαρ του Γιόχανσον, συνέχισε λέγοντας: «Τατουάζ όμως … είναι βρώμικα στην πλάτη».

Ο Τζος Λορντ ήταν ο τατουάζ πίσω από αυτό το κομμάτι και μελάνιζε διακριτικά τον Γιόχανσον για σχεδόν μια δεκαετία.

Rose Tattoo

scarlett johansson rose tattoo

Τατουάζ: Η Σκάρλετ έχει μια εικόνα ενός τριαντάφυλλου ακριβώς κάτω από το αριστερό της στήθος.

Ερμηνεία: Η Johansson σίγουρα έχει κάτι για τα τριαντάφυλλα μετά το μεγάλο μελάνι τριαντάφυλλου στην πλάτη της. Τα τριαντάφυλλα γενικά αντιπροσωπεύουν την ίδια τη ζωή, με όλα τα καλά και τα κακά. Η Σκάρλετ αποφάσισε να συμπεριλάβει τα φύλλα του τριαντάφυλλου στην τέχνη του σώματός της.

Ένας άλλος λόγος για αυτό το τατουάζ θα μπορούσε να περιλαμβάνει την κόρη της, της οποίας το όνομα είναι Rose Dorothy Dauriac, ο οποίος μπορεί να είναι ο λόγος που πήρε αυτό το μελάνι τόσο κοντά στην καρδιά της.

Flying Owl Tattoo

Σκάρλετ Γιόχανσον τατουάζ ιπτάμενη κουκουβάγια

Τατουάζ: Μια ιπτάμενη κουκουβάγια μπορεί να βρεθεί κατά μήκος της δεξιάς πλευράς των πλευρών της.

Ερμηνεία: Από τα τατουάζ της Scarlet Johansson, αυτό είναι το πιο δημοφιλές στους λάτρεις της τέχνης σώματος.

Μια κουκουβάγια συμβολίζει τη σοφία και σε ορισμένους πολιτισμούς η κουκουβάγια θεωρείται προστάτης και φύλακας. Πολλές άλλες προσωπικότητες έχουν επίσης μελάνι το πουλί, συμπεριλαμβανομένου του Justin Bieber και του Drake.

Τατουάζ λογότυπων εκδικητών

scarlett johansson avengers λογότυπο τατουάζ

Τατουάζ: Στο δεξί της χέρι διακρίνεται το λογότυπο των εκδικητών.

Ερμηνεία: Τον Μάιο του 2018, το καστ των Avengers (εκτός από τον Mark Ruffalo) κατέβηκε στον ιδιοκτήτη του East Side Ink, τον Josh Lord για να μελάνει αυτό το λογότυπο.

Όταν ο Λόρδος πήρε συνέντευξη από το Revolver Magazine για το μελάνι, είπε: «Υπάρχει ένα σύμβολο για όλους στην ταινία κρυμμένο εκεί … Τα αρχικά τους είναι επίσης κρυμμένα εκεί μέσα».

Το τατουάζ Scarlett Johansson Avenger δεν έχει εξηγηθεί για το ποια ήταν η συγκεκριμένη εξατομίκευσή της.