I dagens tatoveringsguide ser vi nærmere på Ben Affleck -tatoveringssamlingen. Finn ut hvilket blekkarbeid han har utført og hva det symboliserer.

Ben affleck ansikt

Ben Affleck er en amerikansk filmskaper og skuespiller med en karriere som strekker seg over flere tiår.

Affleck begynte å opptre som barn, og siden da har han vunnet en rekke priser, inkludert to Oscar -utmerkelser og tre Golden Globes.

Affleck liker ideen om kjærlighet, og de fleste av forholdene hans pleier å vare i flere år. Hans mest betydningsfulle var for Jennifer Garner, hans nå eks-kone og mor til hans tre barn.

De ble gift i 2005, men med Afflecks antatte drikking og beskyldninger om utroskap skilte de seg i 2015.

Det antas at han hadde en affære med Christine Ouzounian, barnepiken, og til og med tok henne på ferie, selv om dette aldri har blitt bekreftet.

Hans tatoveringsvalg har ikke alltid vært det største, han har blitt hånet av fans og kjendiser for noen av hans fargetoner, hovedsakelig Ben Afflecks ryggtatoveringer.

I dag skal vi se på hva noen av blekkarbeidene hans betyr.

Giant Phoenix Tattoo

Ben affleck Phoenix tatovering på ryggen

Tatovering: En gigantisk Phoenix dekker hele ryggen.

Tolkning: Denne Ben Affleck -tatoveringen på ryggen er ganske unik. Til tross for at blekket var falskt i 2016, viser det seg å være veldig ekte. En Phoenix representerer generelt død og oppstandelse.

På spørsmål om tatoveringen i et intervju med Ellen Degeneres sa han: “Det er meningsfullt for meg. Jeg liker det. Det er ikke noe jeg holdt privat. Følelsen gikk mot…. men jeg elsker tatoveringen min, jeg er fornøyd med den. ”

Kjendiser som Matt Damon og Jennifer Lopez har ikke vært så støttende i valget av tatoveringer.

På spørsmål om hvorfor han løy om at det var falskt, sa han til New York Times “Jeg nektet meg over at noen fikk et bilde av det ved å spionere på meg.”

Se hva Ben hadde å si om tatoveringen selv i videoen nedenfor.

Dolphin Tattoo

ben affleck delfin tatovering

Tatovering: En delfin er blekket på høyre side av hoften.

Tolkning: I 2011 ble Affleck sett med denne delfintatoveringen. Det er en ny Ben Affleck-tatovering, laget som en cover-up av hans initialer fra videregående, Cheyenne Rothman.

De møttes som tenåringer på en sommerleir på 90 -tallet og daterte i rundt syv år før de sluttet i 1997.

Dette var samme år som han begynte sin nye romantikk med Gwyneth Paltrow, hvor de møttes på en middag gjennom den vanærede Harvey Weinstein. Mannen som nå er dømt til 23 års fengsel for flere seksuelle overgrep og voldtekt fra tredje grad.

‘OV’ tatovering

ben affleck ov tatovering

Tatovering: Bokstavene OV er blekket på høyre skulderblad.

Tolkning: Siden Affleck aldri har røpet hvorfor han fikk denne tatoveringen, er det bare å spekulere.

Like under tatoveringen er bokstavene TA OR, og noen fans tror MON NON TE skrevet over er et anagram for en måned, men det er bare så langt som mange har når det gjelder å tyde tatoveringen.

Stor tatovering av kors og blomster

ben affleck cross and flowers tattoo

Tatovering: Et stort kors med blomster ses på venstre bicep.

Tolkning: Affleck oppdaterte sitt forrige opp -ned -kors med diamanten og spar -esset, til dette korset omgitt av blomster og er en hyllest til hans tro.

Affleck begynte å ta kristendommen mye mer alvorlig i sitt senere liv og går i kirken de fleste søndager, noen ganger med sin ekskone og barn.

På spørsmål om hvorfor han begynte å ta sin tro på alvor, uttalte han til BeliefNet “En av de tingene jeg syntes var vakreste ved den, og jeg sliter med min tro, jeg sliter med troen, men jeg ser at det er noe enormt vakkert og elegant om forestillingen om at vi alle er syndere, og at det er vår jobb å finne vår forløsning ”.

“Å finne Guds kjærlighet, forløse oss selv, leve det beste vi kan, å elske hverandre, ikke å dømme hverandre og tilgi hverandre.”

Piktråd med tre og band av rosetatoveringer

ben affleck piggtråd og roser tatovering

Tatovering: En piggtråd, tre og rosebånd kan sees på høyre bicep.

Tolkning: Den første tatoveringen startet med piggtråd over armen, som han senere utvidet med et tre og roser.

En piggtråd med roser kan ofte symbolisere hjertesorg, så kanskje Affleck prøver å foreslå at han vokser forelsket i et tre. Siden han aldri har snakket offentlig om betydningen, kan vi bare prøve å gjette.

En ting er sikkert, Affleck har definitivt hatt det vanskelig når det gjelder romantikk. I et intervju med The New York Times uttalte han at skilsmissen hans med Jennifer Garner var hans “største anger”.

Dette har ikke avskrekket ham fra å søke kjærlighet med sin nye kjæreste og medstjerne Ana de Armas som er seksten år yngre, mens ekskona Jennifer Garner er i et nytt forhold til John Miller, administrerende direktør i CaliGroup.

Ikke gå glipp av våre andre kjendis -tatoveringsguider. Vi liker spesielt guiden vår til Justin Biebers berømte blekkarbeid.

Hva synes du om tatoveringene hans? Gi oss beskjed ned i kommentarfeltet!