Cabluri încurcate, mai multe hard disk-uri externe, software depășit, cantități prea mari de date. Probabil că sunteți familiarizați cu aceste probleme care apar adesea inevitabil în viața de zi cu zi a biroului. Asigurați-vă mai multă liniște, mai multă eficiență și o muncă plăcută și profesională, predând unele lucruri altora ca servicii externe. Lucrătorii moderni nu mai stau într-o cameră plină de computere, ci lucrează flexibil și sigur de oriunde datorită serverelor virtuale.

server virtual funcționează eficient birou la domiciliu

Lucrul la cel mai înalt nivel

Lucrul în cloud devine din ce în ce mai popular în Germania. De câțiva ani încoace, marii furnizori de servicii oferă servere virtuale moderne pentru companii și persoane fizice. Între timp Alegerea diferitelor pachete Ca și în cazul 1und1, atât de mare încât toată lumea poate obține performanțe maxime pentru cerințele lor individuale.

Lucrătorii independenți și companiile mici și mijlocii beneficiază mai ales de faptul că primesc aceleași resurse IT și aplicații ca și companiile mari. Ca parte a ceea ce este cunoscut sub numele de “cloud computing”, chiar și cel mai mic birou sau birou de acasă poate fi transformat într-un loc de muncă de cea mai bună calitate.

Cost-eficient și actualizat

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la actualizările constante ale software-ului și nici nu trebuie să cumpărați hardware sau software nou care să se conformeze celor mai noi standarde la intervale regulate. Partenerul dvs. de server vă oferă toate acestea. Acest lucru vă economisește bani, precum și timpul și efortul de care aveți nevoie pentru a căuta și achiziționa echipamente noi. Costurile de energie pot fi, de asemenea, economisite prin externalizarea serverului. Mai puține dispozitive din casă înseamnă, de asemenea, un consum mai mic de energie.

Mai mult spațiu pentru alte lucruri

Birourile mici sau camerele de zi cu o zonă de lucru integrată beneficiază în special de eliminarea componentelor tehnice voluminoase, cum ar fi serverele, hard disk-urile etc. De asemenea, nu există numeroase cabluri care inevitabil provoacă aglomerații la fiecare stație de lucru. Puteți utiliza spațiul liber pentru a face atmosfera camerei mai plăcută și astfel pentru a vă crește propria productivitate. Plantele sau canapelele moderne de relaxare, de exemplu, asigură un echilibru mai mare.

cloud virtual server birou la domiciliu

Sigur și flexibil

Securitatea este o problemă foarte importantă în era digitală. Furnizorii de server cunoscuți lucrează cu criptare SSL de succes și oferă o protecție optimă împotriva atacurilor hackerilor. În plus, centrele de date sunt printre cele mai moderne în ceea ce privește transferul și disponibilitatea datelor. Datorită stocării virtuale a datelor, puteți apela și efectua documentele, prezentările sau lucrați pe site-ul dvs. de oriunde. Aceasta înseamnă că locul de muncă nu mai este limitat la birou sau la biroul de acasă. Tinde să fie posibil să lucrezi în orice cafenea, pe plajă sau într-o casă de vacanță.

Mai puține probleme

Unul dintre marile avantaje ale serverelor virtuale gestionate de furnizorii de servicii este că problemele pot fi externalizate. Nu contează pentru dvs. dacă cablurile sunt slăbite sau dacă hard disk-urile nu funcționează corect. Întreținerea și reînnoirea dispozitivelor este responsabilitatea furnizorului de servicii, deci nu veți mai fi confruntat cu astfel de probleme.

server virtual birou eficient energetic birou acasă

server virtual funcționează eficient tabletă birou la domiciliu

Există și dezavantaje?

Fiecare monedă are două fețe și deci există și un dezavantaj atunci când vine vorba de tema „serverelor virtuale”. Principalul dezavantaj este dependența ta. Produsele și performanța dvs. depind de furnizorul de servicii. Dacă el schimbă structuri sau oferă, trebuie să te adaptezi. La urma urmei, interesele corporative ale furnizorului de servicii sunt înaintea dvs. Prin urmare, este deosebit de important să vă gândiți în prealabil la ce partener server este potrivit pentru dvs.. Comparați diferiți furnizori și examinează următoarele aspecte:

  • Puterea de calcul
  • Spatiu de depozitare
  • Utilizarea prevăzută
  • Termen contractual
  • Caracteristici de securitate
  • Recenzii de la alți consumatori

Dacă știți de ce aveți nevoie și cine vă poate oferi aceste servicii, puteți începe lucrul modern cu serverul virtual în doar câțiva pași.

Drepturi de imagine: Flickr Cloud Computing – În cloud Fotografii Blue Coat CC BY-SA 2.0 Anumite drepturi rezervate