masina electrica tesla model s alb elegant

Mașină electrică Tesla

De ceva timp, mașina nu mai este văzută ca un poluant pentru mediu. Dar dimpotrivă. Există deja multe mașini hibride, și mai ales mașini electrice, care sunt aproape fără emisii. Una dintre cele mai inovatoare companii din industria producătorului de automobile este acum Tesla Motors, Inc. Fondată în 2003 de Elon Musk, Martin Eberhard, Marc Tarpenning, JB Straubel și Ian Wright, producătorul auto și-a stabilit obiectivul de a construi mașini electrice pentru un audiență mai largă.

Un punct foarte important este, desigur, să faci ceva bun în această lume. Cu prima sa mașină electrică, Tesla a dovedit că o mașină sport poate fi, de asemenea, durabilă și ecologică și totuși să fie superioară unei mașini sport convenționale.

Viteză optimă cu conștiința curată

masina electrica tesla model roadster sustenabil

Ulterior au urmat modelul S și noul model X, care a continuat să arate că puteți opta pentru o mașină electrică cu conștiința curată. Mașinile Tesla nu sunt încă accesibile pentru toată lumea. Prețul pentru un model S în Germania z. B. îngrijorează despre 68.000 €, iar roadsterul era chiar mai scump cu 100.000 €. Cu toate acestea, specialiștii de la Tesla Motors nu încetează să fie optimiști și să realizeze proiecte din ce în ce mai noi. Cel mai recent model X de la Tesla este, de asemenea, un succes. O mașină de familie minunată, cu mult spațiu de depozitare și proprietăți excelente.

Tesla și-a creat deja propriile stații de încărcare rapidă

expoziție de modele de mașini electrice Tesla

În cele ce urmează am dori să vă prezentăm aceste trei bijuterii auto. Deși acestea diferă în ceea ce privește proiectarea și funcția, ele au o proprietate comună importantă și anume că sunt complet inofensive pentru mediu și sănătatea noastră.

Tesla Roadster

Chic-ul cu două locuri de la Tesla a fost lansat în 2008 și a captat imediat inimile fanilor mașinilor sport. Este acționat de un motor electric în pupa. Acest motor acționează pe roțile din spate printr-o cutie de viteze cu o singură viteză și corespunde la maximum 288 CP. Bateriile litiu-ion servesc drept sursă de energie, la fel ca la laptopuri. Au un volum de stocare de aproximativ 53 kWh. Întregul acumulator de 6831 piese cântărește aproximativ 450 kg. Roadsterul accelerează la 100 km / h timp de 4 secunde, iar timpul de încărcare este de aproximativ 3,5 ore.

Cu toate acestea, Tesla Roadster a fost disponibil doar până la sfârșitul anului 2011

masina electrica tesla model roadster rosu

Tesla Model S

Aceasta este o adevărată frumusețe la un nivel înalt. Sedanul sportiv de la Tesla este disponibil și în Germania din 2013 pentru suma modestă de 65.740 €. Mașina de lux a fost prezentată publicului pentru prima dată la IAA din Frankfurt pe Main. Modelul S are 5 locuri și are mult mai mult spațiu de stocare decât Roadster. Sedanul accelerează la 100 km / h în doar 3,4 secunde. Capacitatea bateriei este de 85 kWh. Timpul de încărcare pentru acest model este chiar mai scurt – aproximativ 3 ore. La stațiile de încărcare rapidă, puteți reîncărca Tesla Model S la 80% în doar 40 de minute. Oficial, această mașină electrică de lux este o concurență puternică față de seria 7 de la BMW și de Clasa S de la Mercedes-Benz.

Eleganță strălucitoare în negru

masina electrica tesla model s sedan elegant negru

Tesla Model X

Este cea mai recentă creație de la Tesla, care a fost pe piață abia din septembrie 2015. Modelul X este un vehicul off-road de clasă de lux și are 7 locuri. Noutăți în design sunt așa-numitele Falcon Wings – ușile duble elegante care urcă în lateral.

Tesla X are două motoare electrice și este oferit numai cu tracțiune integrală

c

Tesla lucrează în prezent la următorul model – Modelul 3. Lansarea sa pe piață este programată pentru sfârșitul anului 2017. Ar trebui să fie o mașină de gamă medie care va fi mult mai accesibilă.

 Așa că suntem încântați și așteptăm cu nerăbdare acest lucru. Doriți să aflați mai multe despre aceste mașini electrice superbe și ecologice? Apoi vizitați producătorul pe site-ul său oficial www.teslamotors.com.

 SEO Elon Musk introduce modelul S publicului

electric car tesla model e elon musk

Roadsterul rapid este, desigur, disponibil și în argint

masina electrica model tesla roadster gri metalizat

Lux de primă clasă în piele – Modelul S din interior

masina electrica tesla model s piele moderna

Și un profil elegant din exterior

masina electrica tesla model s profile

O comparație vizuală între Modelul S și Roadster

masina electrica tesla model s roadster

TAG Heuer și Tesla mână în mână

masina electrica tesla model s roadster eticheta speciala anul acesta

Cu o stație de încărcare rapidă, mașina dvs. va fi taxată la 80% în doar 40 de minute

masina electrica tesla model s incarcare rosie

Limuzina de lux în alb

masina electrica tesla model s sedan lux

Ultima tehnologie și inovație durabilă

tesla model s electric car luxury inside

Sau poate preferați modelul S într-un albastru clasic?

masina electrica tesla model s albastru inchis lucios