toaletă în formă de măr cu tulpină

Itoiletul lui Milos Paripovic – Știți deja acest loc deosebit de inovator?

 Elegant, foarte elegant și extrem de inovator, încă numit iPoo, Itoilet a fost proiectat de Milos Paripovic. Are o tehnologie de spălare eficientă și inspiră nu numai fanii Apple cu forma sa de măr, ci și pe toți cei care îl văd pentru prima dată.

Toaleta este fabricată din același aluminiu care a fost folosit la producerea notebook-urilor Apple. Cutia cu apă are o formă funcțională și estetică, în același timp, ca o tulpină de măr.

Milos Paripovic lucrează în prezent ca artist independent în domeniul digital și a absolvit Universitatea de Arte Aplicate din Viena. El nu a creat această formă specifică a Itoiletului ca un dispreț pentru logo-ul gigantului IT, ci mai degrabă a ales-o din punct de vedere ergonomic.

Un must incontestabil pentru fanii Apple

itoilet elegant și inovator

O toaletă strălucitoare în formă de măr ar fi ceva pentru tine?

itoilet formă de fruct neted

Scaunul de toaletă este chiar mai subțire decât MacBook Air și butonul pătrat pentru spălarea apei, care are ceva de aspect iPhone, se potrivește perfect designului și poate fi reglat astfel încât să folosiți mai puțină apă. Se spune că Itoilet este mult mai ușor de curățat decât orice tastatură convențională. Cu forma sa elegantă în stil Apple, această toaletă este un plus incredibil de elegant pentru micul tău colț, unde poți sta confortabil în timp ce asculți iPod-ul, iPad-ul, iPhone-ul sau chiar iMac-ul tău.

Deși susținătorii Apple văd în primul rând nivelul înalt de expertiză cu care a fost construit Itoilet, Milos Paripovic susține că în niciun caz nu a proiectat toaleta ca o reclamă pentru produsele Apple. El este mult mai preocupat de opulența și unicitatea operei sale de artă.

Ultra modern și ultra confortabil

capac din metal lucios și scaun pentru toaletă

O operă de artă modernă într-un luciu de argint

toaletă cu capacul deschis

Strălucitor și original – captivantul incontestabil

itoilet se potrivește perfect cu plăcile de sticlă

Ești la fel de entuziasmat ca și noi? Indiferent ce marcă de telefon mobil sau computer vă place, vom fi fericiți că v-am stârnit interesul pentru Itoilet.