plăci de acoperiș sticlă transparentă energie solară

Plăcile de acoperiș eficiente din punct de vedere energetic ale viitorului

Căutați o alternativă elegantă pentru sistemul dvs. de încălzire? Inovația de la SolTech System are deja soluția la problema dvs. Acestea sunt plăcile de acoperiș transparente din sticlă specială care pot integra energia solară în fiecare clădire. În loc de beton sau lut, aceste plăci de acoperiș sunt realizate din sticlă și în acest fel razele soarelui pot pătrunde în fundal.

Aici se află suprafața absorbantă, care apoi transferă energia solară sub formă de căldură direct în sistemul de încălzire sau în rețeaua electrică. Un avantaj foarte mare al sistemului SolTech este că funcționează nu numai în zilele însorite, ci și când este acoperit.

 Producătorii explică procesul în acest fel:

Plăcile de acoperiș din sticlă permit razelor soarelui să pătrundă, iar țesătura specială absoarbe energia. Sub această substanță, razele speciale formează o coloană în care aerul este încălzit printr-o tehnologie brevetată și începe să circule. Acest aer cald este integrat direct în sistemul de încălzire existent.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul oficial al companiei la Sistem SolTech.

Gresie transparentă și energie solară

cărămizi de acoperiș acoperiș transparent energie solară

Ecologic și durabil țiglă transparentă sticlă inovatoare transparentă Elegant și eficient țiglă acoperișuri transparente

Energia solară este utilizată optim plăci de acoperiș energie solară transparentă Așa sunt așezate cărămizile de sticlă Așezarea țiglelor transparente solare Eleganță inovatoare pe acoperiș plăci de acoperiș din sticlă cu economie de energie