Hipsterens stigende subkultur: Det rører motefornemmelse rundt om i verden for oss i 20 -årene og til og med 30 -årene. Hipster -antrekk er definert av deres eksentriske design som er utenfor mainstream, og består av en blanding av forskjellige kulturer og tidsperioder. Hver hipster har sin egen unike måte å kombinere tilbehør og klesplagg på, så vi her på StyleInterest har samlet en samling med over 50 fantastiske utseende som kan hjelpe deg med å inspirere dine egne kreative hipsterantrekk.

Hipster antrekk

Hipster antrekk

1. Bohemian Meets Hippie

dsgvDe flytende, løse materialene i den bohemske stilen samt hårtilbehøret kombineres med materialdesignene og frisyrene til hippier. Disse hipster -antrekkene er definitivt inne.

2. Posh Meets Rock

hipster antrekk 13De elegante strømpebuksene, skoene og sminken passer overraskende godt med de revne shortsene, trykte t-skjortene og strikket lue. Hipster -antrekk som dette er på vei oppover.

3. Punk Meets Prep

aaaDe matchende skoene og toppene er ganske preppy, men kombinert med det rutete mønsteret som er populært i rockens subkultur, og du har en god oppskrift på noen hipster -antrekk.

4. Parisian Meets Street Chic

fvfParis er kjent for sin eksentriske motesans – og denne jenta er definitivt eksentrisk. Men hun har en kant på seg som forteller alle som ser på henne at hun vet hva som er bra på gatene.

5. Waif Meets Shabby

fdvrDe komfortable, posete skjorter fra waif -samfunnet kolliderer med det loslitte utseendet på raskt utvalgte shorts og tilbehør som ikke matcher …

6. Shabby Meets Punk

edeNå kan vi ta det slitte aspektet og kaste litt kant inn i det. Voila!

7. Blonder møter denim

dfvfDenim og blonder er to ekstremt forskjellige typer materialer. Å kombinere dem i disse flotte shortsene tenkte utenfor boksen.

8. Chelsea Chic Meets Swank

vrtDe fasjonable hæler og strømpebukser i den elegante Chelsea -subkulturen møter det elegante skjørtet, skjerfet og vesken i den elegante høyklassen. Bravo.

9. Country Meets High Street

trg3tBlomstermønstre og et denimskjørt kombinerer ganske bra med toppen og tilbehør som vanligvis er forbundet med byfolk.

10. Bohemian Meets Country

ssssNydelig og sofistikert, det er som om de to skulle kollidere.

11. Skater møter Hippie

rdgaefHippie-skatere er fantastiske. Men jeg tror ikke hun virkelig kommer til å gå på skøyter med disse hælene. Og shortsen, herregud, de er så korte.

12. Trendy Meets 90’s

juyHusker du “Saved by the Bell”? Hun ser ut som hun er en av rollebesetningene. Og likevel har hun den moderne følelsen …

13. Babydoll Meets Runway

hipster antrekk 1Nydelig. Hele utseendet skriker både uskyld i babydukker og perfeksjon på rullebanen.

14. Høy klasse møter behagelig

hipster antrekk 2Tilbehøret viser hvor avansert du er. Kjolen og skjorten uttrykker hvor behagelig du vil være.

15. Grunge Meets Waif

hipster antrekk 3Dette utseendet skriker “Jeg bryr meg ikke om hva du synes om meg, jeg er komfortabel, glad og vet at jeg får dette antrekket til å se bra ut.”

16. Landlig møter sexy

hipster antrekk 4Det er nesten uskyldig, det er blomstermønstre og blonder. Men å vise magen og snittet på toppen gjør den sexy nok til å skryte.

17. Stars Meets Stripes

hipster antrekk 5Stjernene minner meg om prikker-og det er normalt en faux pas å blande de to i et antrekk. Men disse går overraskende bra sammen … Patriotisk (hvis du bor i USA …)!

18. Astrologi møter mote

hipster antrekk 6Det ville være horoskopene på skjorten hennes. Og designertilbehør. Rått.

19. Grunge Meets High Fashion

hipster antrekk 7Alt hun har på seg ser enten high-end ut eller fra en lokal konsertkiosk. Uansett, så elsker vi hipsterantrekk som dette.

20. Hippie Meets Grunge

hipster antrekk 8De går liksom hånd i hånd …

21. Rock Meets Grunge

hipster antrekk 9Pinnene er vanligvis sett i rockerens subkultur. Kanten og fargekombinasjonen er helt grunge. Disse går også hånd i hånd.

22. Bohemian Meets Street

hipster antrekk 10Nydelige flytende klær med intrikate design som minner om bohemene kombinert med lårhøyder, nyanser og hatt til en byboer.

23. Posh Meets Country

hipster antrekkDenne kjolen har en topp som minner om bondejenter den gangen … men den er designet på en ny måte med farger og et belte som er altfor elegant for gården.

24. Syklist møter skolejenta

hipster antrekk 12Hipster-antrekk som inkluderer lårhøyder eller knehøye sokker er bare fantastiske, spesielt med slike støvler.

25. Artsy Meets Ruffian

hipster antrekk 14Kunstnere er kjent for å ha eksentrisk stil. Hva skjer når du blander deres interessante smak med litt hard-core ruffian? Bam. Noen fantastiske hipsterantrekk!

25. Country Meets Skater

hipster antrekk 15Den lille kjolen med design på den som etterligner en country girl’s night out sammen med noen Converse og en strikket genser … Du har en nydelig sammenflettet blanding av to veldig forskjellige stiler.

26. Punk møter Hippie

hipster antrekk 16Hippier er kjent for å ha fredstegn, spesielt på klærne, kjøretøyene og smykkene. Denne jenta la litt pledd til blandingen, noe som gjorde hipsterantrekkene hennes tilsynelatende punk-fred.

27. High Fashion Meets Steet

hipster antrekk 17Håret, de forenklede smykkene og den nydelige skjorten ser ut til å være høyverdig eller rullebane verdig. Disse buksene skjønt … er tvert imot. Hun har kombinert gatemote med rullebane, og det fungerer bra på henne.

28. Waif Meets Skater

hipster antrekk 18Skaters har en rekke forskjellige utseende, inkludert denne som tar store, posete topper på en slank ramme og får dem til å se sexy ut – spesielt med en BH under som du kan se omrisset til.

29. Casual møter designer

hipster antrekk 19Selv designerklær kan komme i klesplagg som er behagelige å bruke når som helst på dagen – så lenge du ikke forventer å gå noe spesielt. Dette er ikke bare et hipster-antrekk, det er en klassisk lat dagstopp.

30. Sexy Meets Grunge

hipster antrekk 20Ta noen røffe jeans og få dem til å se sexy ut ved å ta på deg en kort skjorte og la magen henge. Dette antrekket er flott hvis du har en navlepiercing eller noen flotte tats å vise frem.

31. Rural Meets Cowgirl

hipster antrekk 21Her har vi et distinkt “girl-next-door” -utseende kombinert med en smule av landlig stil-støvlene, genseren … Selv kjeledressene kan betraktes som country, men å plassere alle disse sammen er ikke helt country-det har ekstra element med moderne smykker og et tydelig design i støvlene.

32. Biker Meets Rocker

hipster antrekk 22Her er en hardcore -kombinasjon hvis det noen gang var en – vi har alle sett jentene som har en tøff personlighet og gal stil for å fremheve det. Denne ser ut som om hun kan gå på konsert eller Sturgis motorsykkelrally.

33. Skolejente møter Street

hipster antrekk 23All eleganse ved å være en toppscorende student kombinert med motesmaken til noen rett utenfor gatene. Disse skoene er fantastiske.

34. Librarian Meets Rock

hipster antrekk 24Jo, hun ser ut som en rockerjente, men hva er så bibliotekar ved det? Den vesken. Alvor. Det minner meg om noe Indiana Jones kan dra med ham på et universitet.

35. Boots Meets Scarfs

hipster antrekk 25De kan virke som en rimelig kombinasjon, men skjerf blir mer og mer eksentrisk i disse dager. De kommer i så mange forskjellige stiler, du kan lage et helt antrekk rundt dem … Det samme gjelder for støvler.

36. Country Meets Hippie

hipster antrekk 26Cowgirl-støvler går ganske bra med en blonderkjole som er nesten hippielignende. Vel, som en stilig hippie … Den er godt skreddersydd og halskjeder tar virkelig antrekket sammen og legger til en fargetone midt i det hvite.

37. Street Meets Trendy

hipster antrekk 27Som om gatemote ikke var trendy nok, har denne jenta lagt den populære røde pletten til et ganske mot og gatelignende antrekk. Skoene er ganske trendy, høye topper av forskjellige slag definitivt i disse dager … eller skal jeg si, utenfor mainstream siden det er det hipsterantrekk handler om?

38. Punk møter skolejente

hipster antrekk 28Bare å legge til noen få små elementer i et antrekk kan gjøre en verden forskjell. Det piggete hodebåndet, det rutete skjørtet, til og med lårhøydene gir denne skolepiken antrekket den ekstra kanten av en steinung.

39. Sigøyner møter musiker

hipster antrekk 29Kanskje det er den fantastiske vinkelen på bildet, kanskje ikke … Denne jenta virker som om hun bærer på alt hun eier, akkurat som din gamle skole sigøyner kan ha gjort tilbake i dag. Antrekket hennes forteller oss at dette kan være slik, med så mange elementer som er kastet sammen er det vanskelig å holde øynene dine på ett sted. Jeg har aldri sett noen bruke instrumentet sitt slik.

40. Casual møter high-end

hipster antrekk 30Disse komfortable, uformelle klærne ser ut til å være designer, med perfekte sømmer og linjer og passform. En nydelig kombinasjon for å føle seg sexy, rik og avslappet.

41. Parisian Meets Goth

hipster antrekk 31Dette er som en goth som gikk på shoppingtur i Paris. En som har stor motesans. Disse buksene ser ut som de smelter rett inn i skoene.

42. Bibliotekar møter Hippie

hipster antrekk 32Hun ser ut som om hun er smart nok til å være bibliotekar, hva med skoene og den jakken, men strømpebuksen og genseren gir henne også en mer fri følelse. Herlig kombinasjon av klær her.

43. Rural Meets Beach

hipster antrekk 33Hun ser ut som om hun kan være på en biltur til stranden fra et sted inne i landet. Men disse skoene er definitivt out-of-the-box.

44. Rock møter skolepiken

hipster antrekk 34Bare fordi vi studerer og forbedrer fremtiden vår, betyr det ikke at vi ikke kan legge den bitene krydret kant til utseendet vårt. Hun har gjort en fantastisk jobb med å kombinere klær som gjør henne tilsynelatende mystisk …

45. Comfy Meets Sexy

hipster antrekk 35Det er hver jentes drøm å være både sexy og behagelig. Hipster -antrekk som dette trekker det definitivt av. Spesielt med sånt hår!

46. ​​Artsy Meets Grunge

hipster antrekk 36Hipster -antrekk som ligner på denne minner om en kunststudent med kant og holdning.

47. Country Meets Business

hipster antrekk 37Selv countryjenter i hjertet kan gjøre karriere i byen, og style det opp som dette fantastiske hipsterantrekket.

48. Workaholic Meets Casual

hipster antrekk 38På flukt, ingen tid til å snakke, ingen tid til å tenke på mote, men må fortsatt se bra ut … Dette er et enkelt antrekk å trekke av – det er virkelig vesken.

49. Elitist møter Artsy

hipster antrekk 40Det er den rike jenta som har hovedfag i kunst og bruker eksentriske design med støvler som aldri matcher. Vi ser deg, nydelige, og vi hilser din hipster motefølelse.

50. High Fashion Meets Conventional

hipster antrekk 41Dette kan være en rullebane, lett. Men alt tjener en hensikt for henne – det er enkelt, uten ekstra glamour, og er helt vanlig.

51. Cozy Meets Aeronautics

hipster antrekk 42Alt om henne skriker varmt og koselig. Så hva er så “luftfart” med det? Se på solbrillene. Tilbehøret som forandrer alt.

52. Casual Meets Street

hipster antrekk 44Disse klærne er behagelige nok til å brukes uformelt i byen på gata. Monterte bukser, løse støvler, et stort varmt skjerf og denimjakke som passer perfekt. Hvem ville ikke like en stil som denne? Dette avslutter nå vår artikkel om foxy hipster -antrekk … For nå.

Hvilke stiler kombinerer du for å lage dine helt egne unike hipsterantrekk?