viață fericită oameni fericiți stil de viață

7 sfaturi de bază pentru o viață fericită

Potrivit experților, depresia apare întotdeauna în viața noastră din motive pe care nu le putem influența. Este posibil să aibă o cauză originală pe care noi nu am tratat-o ​​bine. Sentimentul de depresie ar fi putut fi cauzat de moartea cuiva pe care îl iubeam în mod special.

Alte evenimente negative, cum ar fi pierderea locului de muncă sau lipsa banilor, duc adesea la stări depresive.

Bucură-te din plin de viață

viata fericita fii pozitiva femeie mare

Râdeți de fericire

viață fericită râzând copil mic

Nu este neobișnuit ca motivele să minți în altă parte. În copilărie, regulile de bază pentru unul nu au devenit una viață fericită predat. Așa că te plimbi prin lume cu o dispoziție proastă. Lucrul deosebit de rău în acest caz este că cineva nu are voie nici măcar să se plângă … Deci totul este în principiu OK!

Deci, de ce li se întâmplă oamenilor care nu au niciun motiv să fie triști că nu fericit Viaţă a conduce? Revista „Timpul” s-a ocupat de acest subiect. Acolo au fost numite șapte motive, care au fost colectate de psihologi de renume mondial. De asemenea, sunt oferite sfaturi pentru îmbunătățire. Ei te învață acțiunile importante care trebuie întreprinse pentru a duce o viață mai fericită și a nu cădea în capcana atitudinilor negative.

Chiar în spate și privind în față

Viața fericită are întotdeauna ceva de-a face cu starea de sănătate. Modul în care stăm și umblăm este de o importanță primordială. Potrivit cercetărilor, persoanele care merg cu spatele îndoit sunt întotdeauna într-o dispoziție mai proastă. Asigurați-vă că faceți ceva pentru a corecta acest dezavantaj! Cel mai bun mod de ao realiza este prin sportul potrivit.

Vă veți spori încrederea în sine și în același timp veți aborda viața în fericire completă pas cu pas

evita nefericirea in viata fii pozitiv

Mai puține selfie-uri, mai multe experiențe reale

Mulți oameni confundă „înregistrarea” momentelor fericite cu concentrarea asupra experiențelor lor. Asta îi împiedică să se bucure cu adevărat de ei. Acest fenomen are o explicație psihologică logică. Înregistrarea unui moment trebuie de asemenea privită ca o documentare a unuia. De îndată ce am înregistrat ceva, creierul nostru crede că este pe mâini bune. Astfel se simte îndreptățit să șteargă experiența dată. Din această cauză, uităm momentele pe care le-am înregistrat bine și le-am postat undeva mai repede sau memoria lor nu este atât de intensă pe cât ar fi fost altfel.

A fost mult timp o modă să faci selfie-uri oriunde și oricând

nefericirea din viață are prea multe selfie-uri

Mai multă mișcare

Exercițiile fizice, plimbările și orice fel de exerciții în aer liber ajută majoritatea oamenilor să se simtă mai confortabil și mai fericit. Acest lucru este dovedit de rezultatele cercetărilor ample realizate de revista JAMA Psychiatry. În același timp, lipsa exercițiilor fizice se dovedește a fi unul dintre principalele motive pentru nefericirea vieții.

Sportul afectează nu numai corpul bine, ci și starea mentală

evita nefericirea in viata motivele fac sport

Ești un fan al tenisului? Atunci de ce să nu practici tenisul?

nenorocirile din viață evită să te deplasezi, joacă tenis

Lipsa de motivatie

Lipsa motivației, amânarea sarcinilor, adică leneșul și indolența sunt alte caracteristici care ne conduc la nefericire în viață. Singura soluție aici este că vă faceți treaba și o faceți cu sârguință.

Ar trebui să vă îndepliniți sarcinile cu sârguință și la timp

Nefericirea în viață provoacă leneșul în jur

Pierdeți motivația

nefericire în viață fără motivație stil de viață

Fiind obosit și nemotivat

viața fericită a copleșit stilul de viață al femeii

Căutând sensul vieții

nefericirea în viață evită depresia stilul de viață

În timp ce faceți acest lucru, stați pe spate și gândiți-vă de ce amânați realizarea lucrurilor. De multe ori acest lucru se datorează fricii de eșec. Tensiunea asociată cu aceasta te face să fii nefericit și nervos.

Prea multă muncă și exigențe excesive

Cererile excesive și preocuparea pentru un număr mare de sarcini duc în mod logic la depresie. Răspândirea concentrării între diferite sarcini ne împiedică să ne concentrăm atenția asupra unei chestiuni specifice. Acest lucru ne pune apoi într-o stare deprimată, deoarece nu ne atingem principalele obiective.

Exigențele excesive te fac să nu poți lucra

viață fericită femeie obosită stres la locul de muncă

Prea mult stres

nefericire în viață stres la locul de muncă stil de viață

Fără „condiții toxice”

De foarte multe ori nefericirea din viață este legată de relațiile inegale sau neclare cu o persoană sau un grup de oameni. Acestea pot fi rude sau colegi. În aceste cazuri, propria voință de a ieși în evidență este suprimată de presiunea altor oameni mai asertivi. Pentru a duce o viață mai fericită, ar trebui să înveți mai degrabă să te afirmi sau să găsești un mediu potrivit.

Relațiile bune între oameni sunt o condiție prealabilă pentru o viață fericită

viață fericită relații interumane de succes

Apara-ti propria parere

viață fericită relații interumane stil de viață

Dificultățile relațiilor interumane

viață fericită relații bărbat și femeie

Căutați motive pentru a râde mai mult

Multe experimente diferite au arătat că râsul duce la o stare mai bună. Acest lucru afectează atât starea psihologică, cât și starea fizică. În mod colocvial, experții se referă la acesta ca un „medicament rapid” împotriva nervozității și depresiei. Dacă aveți serialul preferat de comedie sau sitcom, urmăriți-l fără conștiință vinovată.

Mama și fiica râd împreună

viață fericită mai multe râsete mama și fiica

Găsește mai mult timp pentru tine

Oamenii moderni fie rămân rareori singuri, fie se tem să se simtă rău în această stare. Cheia unei vieți fericite este, printre altele, legată de a face acest lucru și, de asemenea, de a te bucura de tot ceea ce este legat de el.

 Îți faci griji pentru propria ta viață

viață fericită luând timp pentru tine

Gândește și analizează

viață fericită îngrijorându-se că rămâi singur

Găsește mai mult timp pentru tine

viața fericită evită depresia stilul de viață al femeii