Magia untului de cacao

Un pic din exotic poate fi de mare ajutor în orice domeniu al vieții. Acesta este și cazul bucătăriei. Astăzi vă prezentăm un produs divin care este, de asemenea, cu adevărat sănătos. Multe femei din America de Sud și Asia atribuie aspectul excelent al pielii și părului.

Hrana zeilor

unt de cacao viață sănătoasă aspect mai bun alimente cosmetice îngrijirea pielii pudră de cacao îngrijirea părului boabe de cacao

Denumirea latină pentru untul de cacao este „Theobromacacao”. Tradus în limba germană, aceasta înseamnă „hrana zeilor”. Acest nume nu este cu siguranță o coincidență – știm cu toții acest lucru. Acest nume este mai corect decât ar putea crede majoritatea dintre voi. Să explicăm de ce este asta.

Să începem cu un fapt interesant: unele triburi indigene din America de Sud și Asia consideră boabele de unt de cacao ca fiind atât de valoroase încât sunt utilizate ca un fel de monedă. Untul de cacao este valoros, deoarece este foarte bun pentru sănătatea noastră și ne îmbunătățește tonusul. Cacao este foarte bogat în magneziu, fier, calciu, fosfor și zinc. Vă puteți furniza numai carbohidrați, proteine ​​și fibre din acest produs. Cantitatea de colesterol este foarte mică.

Înfrumusețare

unt de cacao viață sănătoasă aspect mai bun alimente cosmetice îngrijirea pielii pudră de cacao

Femeia modernă cunoaște untul de cacao ca un produs excelent pentru îngrijirea frumuseții. Pentru a beneficia de proprietățile tocmai menționate, acesta poate fi utilizat atât intern cât și extern. Cel mai adesea sunt pregătite măști de păr și creme pentru piele. În primul rând, untul de cacao elimină toxinele din structura pielii și a părului, ajutându-vă în continuare să arătați tineri și sănătoși.

Doriți să aflați mai multe despre fiecare dintre ingredientele active și să știți exact de ce au efecte benefice piele si ai par? Iată câteva informații despre aceasta.

Antioxidanți

unt de cacao viață sănătoasă arată mai bine alimente cosmetice îngrijirea pielii

Untul de cacao este cel mai apreciat pentru proprietățile sale antioxidante. Acest lucru va lupta împotriva radicalilor liberi și va încetini procesul de îmbătrânire. De asemenea, veți reduce urmele factorilor de stres în viața de zi cu zi.

Îngrijirea buzelor

  unt de cacao o viață sănătoasă arată mai bine alimente cosmetice îngrijirea pielii îngrijirea părului îngrijirea buzelor

Atât vântul iarna, cât și soarele vara sunt un factor rău pentru buze. Multe femei sunt disperate după ajutor. Ați încercat untul de cacao? Aplicați puțin din acesta dimineața și seara. Dacă beți și apă suficientă, problema se va rezolva rapid.

Regenerare rapidă

unt de cacao viață sănătoasă aspect mai bun alimente cosmetice îngrijirea pielii pudră de cacao îngrijirea părului

Dacă pielea prezintă leziuni – fie răni, răni sau deshidratare, untul de cacao poate fi utilizat pentru a asigura o regenerare rapidă. Conține o mulțime de acizi Omega 6 și 9 și este exact ceea ce trebuie în acest caz.

Ajutați pielea sensibilă

unt de cacao o viață sănătoasă arată mai bine alimente cosmetice îngrijirea pielii îngrijirea părului

Untul de cacao este unul dintre cele mai bune remedii pentru pielea sensibilă. Oferă o hidratare foarte profundă și susținută. Acest lucru va menține pielea moale și elastică.

Scapă de cicatrici

unt de cacao îngrijire a pielii cosmetice îngrijire a frumuseții

Untul de cacao se caracterizează prin proprietățile sale efective de vindecare. Atât antioxidanții, cât și celelalte substanțe eficiente combat cicatricile, leziunile mici ale pielii și le puteți folosi pentru a strânge stomacul după naștere..

Păr frumos strălucitor

unt de cacao o viață sănătoasă arată mai bine alimente cosmetice îngrijirea pielii îngrijirea părului

Îți lipsește strălucirea părului și este foarte greu să te pieptenești? Nu-ți face griji! Avem ajutor rapid și pentru asta. Cu o mască de păr cu unt de cacao, o veți curăța și regenera în profunzime. Astfel puteți obține rapid efectul dorit.

Șampon uscat pentru brunete

unt de cacao viață sănătoasă aspect mai bun alimente cosmetice îngrijire a pielii pudră de cacao îngrijire a părului

Produsele de casă care înlocuiesc șampoanele uscate cu ingrediente chimice sunt în mare parte inadecvate pentru cele întunecate păr. Acestea conțin pudră pentru bebeluși, pe care de fapt o observați rapid după aplicare. Aceasta nu mai este o problemă atunci când ai cu tine unt de cacao. Se amestecă puțin din el și veți avea o culoare maro.

Cea mai populară pudră de cacao

unt de cacao viață sănătoasă aspect mai bun alimente cosmetice îngrijirea pielii produs natural

unt de cacao o viață sănătoasă arată mai bine alimente cosmetice îngrijirea pielii îngrijirea părului