Am publicat deja un articol despre tendințele viitoare ale unghiilor de toamnă. La scurt timp după aceea, am venit cu alte idei incredibil de elegante. Nu am putut rezista tentației de a vă prezenta aceste lucruri. De ce ar trebui? Extindem astfel prezentarea generală a celor mai tari tendințe cu câteva alte nuanțe. Derulați în jos și bucurați-vă de imaginile noastre deosebit de artistice pe tema „Unghii frumoase toamna”!

Aceste unghii de toamnă 2021 sunt atât de colorate și elegante în același timp

Toamna cuie nuanțe întunecate

Verde și violet

V-am subliniat în articolul nostru anterior popularitatea crescândă a culorii roz gumă. S-a vorbit și despre răcoritorul verde menta. Completați paleta opțiunilor dvs. cu verzi și lila eleganți. Unele mărci le folosesc ca subtonuri de gri și bej în noile lor colecții.

În imaginea de mai sus puteți vedea o combinație a tuturor acestor culori pentru un efect elegant unic!

Știai că unghiile cenușii arătau atât de vii?

Tendințele unghiilor de toamnă în conformitate cu sezonul

Și mai multe unghii de toamnă în culoarea gri

Unghiile fascinante de toamnă din acest an arată latura veselă a culorii gri. Un pic de strălucire și împerechere cu nuanțele vii curente menționate tocmai transformă personajul ei întunecat într-unul destul de tineresc. Unghiile gri sunt alegerea ideală pentru birou toamna. Acasă, acestea contrastează cu decorațiunile tale de toamnă și creează astfel o atmosferă și mai veselă.

Modele gri, portocaliu, negru – o astfel de combinație artistică pentru unghiile tale de toamnă!

Toamna cuie două culori diferite

Tendințele unghiilor 2021 – nuanțe de toamnă cu modele moderne

„Galbenul luminos” și portocaliul sunt culorile de top printre tendințele unghiilor pentru sezonul de toamnă care vine. Fii creativ în stilul unghiilor cu aceste nuanțe. Inspirați-vă din exemplul nostru artistic din imaginea de mai sus! Portocaliul și nudul servesc drept bază. Modele subtile de toamnă au fost aplicate în galben și negru. Elaborat, dar atât de elegant și elegant, nu-i așa??

Unghii nautice de toamnă în albastru cu gumă roz roz! Atât de surprinzător și atât de reușit!

Violet albastru toamnă cuie lână

Combinații de culori neașteptate

Aici avem din nou guma roz și albastru. Împreună formează un design de unghii nautic cu aspect surprinzător de frumos. Neașteptat de armonios, nu crezi? Observați ceva în comun între acest și exemplul anterior? Modelele negre și subtile sunt izbitoare în ambele. În acest caz, au fost vopsite puncte care conferă manichiurii un caracter chic completat.

Chic în viața de zi cu zi de toamnă! Puteți face asta cu modele grozave de unghii!

Ideile violete cad unghiile

Un pic mai mult despre rolul culorii negre!

the culoare neagră am ratat cumva. Simți la fel? În ultimii ani, oamenii au încercat să înlocuiască designul negru cu gri, bej și maro. Unghiile de toamnă 2021 ne readuc această culoare. Acesta joacă un rol de echilibrare în combinațiile multor culori. Uneori, ea își face apariția în contraste elegante, de exemplu cu portocaliul toamnal.

Negrul s-a întors în această toamnă!

Unghii pentru toamnă - idei de tendințe

Tipar de toamnă

Frunzele de toamnă și alte modele naturale ale sezonului sunt deja folosite în acest an, dar pun accentele. Dominează designurile simple, fără decorațiuni elaborate. Elementele frumoase de toamnă sunt acolo pentru a sublinia subtil această eleganță. De asemenea, utilizați-le în mod corespunzător pentru ca designul unghiilor să arate modern!

Setați modele grozave de toamnă ca accente!

Nail Trends Grey Design

Nuante lucioase elegante

Unii dintre noi au nevoie doar de puțină emoție și glamour pentru a trece prin sezonul de toamnă. Faceți parte din acest grup de oameni? Strălucirea și metalele în combinație cu culorile actuale ale tendințelor unghiilor vor funcționa bine pentru dvs. Puteți vedea cât de elegant poate arăta așa ceva pe frumoasa noastră ilustrație de mai jos!

Cu siguranță ai suficientă inspirație pentru unghiile elegante de toamnă, nu-i așa? Să vedem dacă putem veni în curând cu ceva grozav despre designul unghiilor!

Starea ta de spirit fluctuează toamna? Amuzați-vă cu modele de unghii strălucitoare!

Culori neutre pentru unghiile de toamnă

Sunt în combinații diferite nuanțe nud și culori de unghii dezactivate!

Tendințele unghiilor culori aurii

Contrastele ornamentate de portocaliu și negru ar fi ideale pentru această toamnă!

Tendințele unghiilor de umbrire portocalie