Tema „vieții sănătoase” ne emoționează, are multe aspecte diferite cu care ne confruntăm zilnic. Puteți găsi numeroase articole despre acest lucru pe site-ul nostru. Am dezvăluit recent 5 trucuri grozave pentru o alimentație sănătoasă, inclusiv în vacanță. Astăzi vrem să aprofundăm subiectul alimentației sănătoase și să vă dezvăluim câteva secrete pe care medicii le spun doar celor mai buni prieteni. În postarea de astăzi, veți găsi sfaturi practice de la profesioniști cu privire la pierderea în greutate sănătoasă. În cele ce urmează vă vom arăta cum puteți pierde în greutate într-un mod sănătos. Acestea te vor conduce la figura de vis pe care o tânjești și cu siguranță te vor face fericit! Rămâi cu noi și fii surprins!

Verifică-ți greutatea zilnic!

Controlează greutatea

A mânca sănătos nu garantează întotdeauna pierderea în greutate sănătoasă

Pierderea în greutate sănătoasă nu se bazează doar (sau nu întotdeauna!) Pe baza unei diete sănătoase. Există alimente pe care le puteți include în planul dvs. de dietă sănătoasă, dar sunt bogate în calorii. De exemplu, iubita mea (40 de ani) a pus brusc 10 kilograme și a fost un pic confuză cu privire la ceea ce a dus exact la acest exces de greutate.

Ea insistă pe o dietă sănătoasă și este foarte pretențioasă cu privire la alimentele consumate zilnic.

Dar ce a greșit? Adesea făcea cereale acasă, adăugând diverse fructe cu coajă lemnoasă. Aceasta este fără îndoială o gustare gustoasă plină de antioxidanți, dar poate fi, de asemenea, foarte bogată în calorii. În plus, tânăra mânca fructe în fiecare zi, de exemplu banane și struguri, care conțin mult zahăr. Așa că i-am sugerat să schimbe granola cu o mână de migdale. Aceste nuci conțin mai puține calorii, sunt sănătoase, dar limitați-vă la aproximativ 10 migdale pe zi. Apoi, ea ar trebui să treacă bananele din planul dvs. de dietă și să mănânce în schimb o mână de fructe de padure. Acestea au un gust bun, dar nu conțin mult zahăr. În termen de trei luni, prietena mea a slăbit zece kilograme datorită micilor schimbări din dieta ei.

 Muesli, migdale și fructe de pădure fac o combinație sănătoasă care duce la pierderea în greutate

Migdale de muesli

Concluzia noastră: Amintiți-vă și nu exagerați cu o alimentație sănătoasă! Alegeți cu înțelepciune produse sănătoase!

Produsele cu conținut scăzut de carbohidrați conțin proteine, îți oferă energie și scapă de kilograme

Produse cu conținut scăzut de carbohidrați Pește Pasăre Ouă Legume Nuci

Ce ai putea face cu privire la alimentația stresantă pentru a putea slăbi în mod sănătos??

Oficial, 11% din populația germană suferă de stres cronic. Aceasta înseamnă că milioane de oameni au deseori pofte sau au poftă permanentă. Femeilor le place în special să folosească dulciurile în situații critice. Acest lucru se datorează hormonului de stres cortizol, care semnalează necesitatea organismului de glucoză. Glucoza este apoi stocată de un alt hormon, insulina și formează depozite de grăsime care mai târziu sunt greu de descompus. În cele din urmă, grăsimea stocată face ca circulația să funcționeze, ceea ce poate fi chiar riscant pentru sănătatea dumneavoastră. De aceea, medicii recomandă o dietă săracă în carbohidrați în loc de dulciuri în astfel de cazuri. Această dietă se bazează pe o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați, ceea ce înseamnă că puteți mânca produse proteice nelimitate, cum ar fi păsările de curte, peștele și ouăle, ori de câte ori vă simțiți stresați și flămânzi. Evitați însă legumele cu amidon și alte produse cu conținut scăzut de carbohidrați, cum ar fi avocado și brânză. De asemenea, acestea duc la creșterea în greutate și acest lucru este împotriva obiectivului de a pierde în greutate sănătos. În plus, consumul de bomboane nu reduce neapărat stresul. Cu toate acestea, puteți căuta alte modalități de a scăpa de stresul cotidian. Experții în viața sănătoasă recomandă să meditați, să faceți exerciții de yoga și să faceți jogging în acest sens. Ați încercat deja toate acestea??

 Femeile accesează adesea delicii atunci când sunt stresate, ceea ce este absolut greșit!

aproape de mână ținând întrebați gogoașă glazurată

Treceți de două sau trei ori pe săptămână și excesul de greutate va dispărea singur!

Alergatul sănătos ameliorează stresul

Poți oricând să o iei de la capăt dacă vrei să slăbești într-un mod sănătos!

Ultimul nostru sfat pentru slăbirea sănătoasă vă va motiva cu siguranță să nu vă spânzurați niciodată în cap. Da, nu este întotdeauna ușor, rapid, sigur, sănătos și cu un efect de durată să slăbești. Tot ce trebuie să faceți este să vă urmăriți în mod constant obiectivul și să nu renunțați niciodată! Dacă se întâmplă așa ceva, nu uita, poți oricând să o iei de la capăt și să obții rezultate satisfăcătoare de data aceasta. Eforturile tale de a slăbi sănătos și determinarea ta de a nu renunța niciodată vor da cu siguranță roade. Rămâneți motivați, dar nu aveți așteptări prea mari și aflați zilnic despre metodele sănătoase de slăbire. Fără pastile, fără intervenții medicale! Doar cu un plan alimentar corect și o alegere inteligentă de alimente sănătoase, puteți scăpa de excesul de greutate și vă puteți recâștiga încet, dar sigur, silueta de vis. Acest lucru vă întărește stima de sine și vă motivează să continuați! Toate eforturile merită pentru asta!

 A mânca sănătos și a pierde în greutate merg mână în mână!

mananca mere sanatoase

Vă dorim perseverență în fiecare încercare de a slăbi într-un mod sănătos și ne ținem degetele încrucișate pentru dvs.!

Dacă sunteți supraponderal, nu ar trebui să vă spânzurați, ci alegeți un plan de dietă cu conținut scăzut de carbohidrați

Plan de dietă cu conținut scăzut de carbohidrați

Puteți mânca până la 10 migdale pe zi, dar nu mai mult!

Slăbirea migdalelor o mână pe zi într-un mod sănătos

 Boabele au un gust bun și sunt sănătoase!

Gustă fructe de pădure

Când grăsimea de pe burtă dispare, motivația ta crește!

pierde in greutate grasime burtica sanatoasa departe de o noua motivatie

Gustările sunt întotdeauna cea mai pură tentație dacă vrei să slăbești într-un mod sănătos!

Dulciuri

Jogging-ul, alergarea și antrenamentul cu greutăți ne ajută să reducem stresul zilnic și să slăbim într-un mod sănătos

slăbi jogging

 Primele rezultate bune te vor motiva cu siguranță pozitiv!

slabire sanatoasa rezultate bune motivatie pozitiva