Set perie machiaj set perie cosmetică

Acesta este modul în care puteți pune împreună un set de pensule de machiaj corect

Machiajul perfect se bazează pe câteva principii principale care necesită o ajustare atentă. Pentru că nici machiajul perfect nu ar arăta bine dacă nu ar fi selectat pentru tipul potrivit și dacă nu ar fi aplicat cu tehnica potrivită.

Perii cosmetice pentru machiaj profesional

Set perie machiaj set perie machiaj profesional

Toate pensulele de machiaj de care ai nevoie

sfaturi de machiaj pensule de machiaj set de pensule de machiaj vidalux

Perie asortată

Părul natural este ales în cea mai mare parte pentru aplicarea produselor sub formă de pulbere. Acestea sunt, de exemplu, pudră, umbre sub ochi și roșeață. Îl puteți folosi pentru a aplica pigmenții foarte dens. Rareori orice element de praf iese în afara zonei dorite. Cele mai scumpe produse de acest tip sunt fabricate din păr de vulpe prelucrat. Sunt cele mai blânde, inclusiv la atingerea pielii. Dezavantajul lor este că nu sunt la fel de persistenți. Când le folosești, o mulțime de fire mici rămân pe fața ta. Cu toate acestea, ele pot fi utilizate numai cu produse sub formă de pulbere. Acestea, care au o consistență lichidă, se vor lipi și nu pot fi aplicate. Bursucul și poneiul sunt animalele pentru pensulele potrivite. Structura blănii lor este pur și simplu prea fermă.

Geanta ta cosmetică este plină și de perii de machiaj??

Sfaturi de machiaj pentru machiaj

Tot ce ai nevoie este un set complet de pensule

Set de pensule machiaj sfaturi de machiaj pensule machiaj

 Ce fel de pensule de machiaj există? – Perie de ochi

Setează pensule set de pensule cu nume

Încercați contactul cu pielea

Este foarte important să încercați contactul cu pielea atunci când alegeți periile potrivite. Dacă peria se simte prea tare sau prea blândă, nu este cea potrivită. Regula de aur este că cu cât părul este mai scurt, cu atât va lăsa mai mult produs pe piele.

Contactul cu pielea

sfaturi de machiaj sfaturi de frumusețe frumos grund pentru piele

Curățarea seturilor de perii de machiaj

Curățarea seturilor de perii de machiaj este la fel de importantă ca și cumpărarea lor. Aceste instrumente de frumusețe creează o ambianță excelentă pentru dezvoltarea bacteriilor. Pentru a vă proteja de ele, tot ce aveți nevoie este apă și săpun. Aplicați câteva produse de curățat pe perie o dată pe săptămână. Dacă este făcut din păr natural, atunci ar trebui să folosiți șampon. Spală-te la fel ca părul tău … pentru că asta este! Găsiți un loc potrivit, steril, unde să se usuce.

Pensula de machiaj curat

Set perie machiaj pensulă machiaj pentru grund

Alternativ, puteți utiliza un uscător de păr pentru a le pregăti imediat pentru utilizare!

Perie pentru pulbere

Set de pensule machiaj aplică set de pensule machiaj pudră

Cum ar trebui să asamblați seturile de pensule de machiaj?

Ar trebui să stabiliți exact ce tip de truse de machiaj veți avea nevoie. Întrebați-vă dacă veți folosi machiaj pudră sau lichidă. Iarna ar trebui să fie mai mult prima, vara – a doua. De asemenea, ar trebui să înlocuiți seturile de pensule de machiaj poate de două ori pe an.

Set machiaj perie pus laolaltă

sfaturi de machiaj ochi ruj machiaj pensulă

De asemenea, ar trebui să determinați cantitatea și numărul exact de perii. Uneori cumperi mult prea mult și asta nu te ajută dacă vrei să fii practic. Există câteva metode viabile care sunt eficiente în acest sens. De exemplu, puteți face o listă cu toate actele de machiaj pe care le faceți. Apoi, enumerați și produsele. Scrieți lângă fiecare produs cosmetic de ce fel de perie aveți nevoie. Atunci ai practic tot.

Set de pensule elegant de la Mac

Set perie machiaj pensulă machiaj mach

Sau poți apuca o geantă de machiaj de dimensiuni medii. Întrebați-vă ce se potrivește acolo. De obicei, este exact ceea ce aveți de fapt nevoie! Aceasta este o regulă sigură care vă va împiedica să cumpărați prea mult material inutil.

Perie cosmetică de Sonia Kashuk

sfaturi de machiaj pensule de machiaj set de pensule de machiaj Sonia Kashuk

Set de 10 perii de machiaj

sfaturi de machiaj ochii aleg pensula potrivită pentru machiaj

            De ce perii de machiaj ai nevoie?

seturi de pensule pentru sfaturi de machiaj alegeți pensula potrivită pentru machiaj

Perii de praf de la diferite mărci

Set perii de machiaj perii de machiaj pentru pulbere

Echipat complet

Set perie machiaj Set perie machiaj

 Top 5 pensule de machiaj