Ar trebui să fii informat când vine vorba de renovarea casei tale

Ai propriul tău apartament nou? Vă felicităm pentru asta. Bucurați-vă de fiecare moment în noul dvs. apartament și așteptați cu nerăbdare să cumpărați proprietatea în fiecare zi. Dar nu uita să fii nici practic. Apartamentul nu rămâne întotdeauna nou și la un moment dat trebuie să îl renovați. Pentru ca acest moment să nu vină prea repede și renovarea să nu vă coste prea mult, ar trebui să luați regulat câteva măsuri practice. Avem o listă a acestora pregătită pentru dvs. Este lung și poate un pic plictisitor, dar vă recomandăm să îl citiți și să vă amintiți elementele esențiale!

La renovarea unei case, trebuie luate în considerare multe 

casă renovare mansardă izolație ilustrare supraîncărcare

Toate aceste sfaturi sunt relevante dacă aveți o casă. Unele îi afectează și pe cei dintre voi care locuiesc într-un apartament nou. Dacă vă aflați în cel de-al doilea grup, este posibil să trebuiască să ștergeți câteva dintre puncte.

Izolația la mansardă este acum reglementată legal pentru toată lumea 

casa remodela ilustrarea izolat mansarda

Verificați izolația acoperișului

Cea mai mare cheltuială este de obicei asociată cu renovarea structurii acoperișului. Întreținerea anuală a acoperișului și reînnoirea regulată a acestuia vă vor economisi o mulțime de costuri pe termen lung. Prin urmare, ar trebui să verificați în mod regulat acoperișul pentru a detecta deteriorări și defecte.

Aflați despre posibile finanțări guvernamentale 

casa renoveaza izolatia la mansarda

Verificați cu atenție instalațiile de apă caldă și liniile electrice

Deteriorarea instalațiilor pentru electricitate și apă caldă este pe de o parte periculoasă. În plus, acestea vă afectează negativ facturile de energie electrică și calitatea vieții în general. Acestea trebuie verificate în mod regulat, iar micile defecte trebuie reparate rapid. Aceasta înseamnă că o nouă instalație sau o renovare aprofundată nu se va datora la fel de des și va costa și mai puțin.

Gândește și trăiește în mod durabil. Asta e inteligent 

casă renovare mansardă izolație ilustrare suprasarcină casă inteligentă2

Instalați ventilatoare de tavan dacă nu le aveți deja

Dacă nu aveți ventilatoare de tavan, vă recomandăm cu tărie să le instalați. În primul rând, arată elegant și contribuie, de asemenea, la stilul sofisticat al designului interior. În plus, ventilatoarele de tavan asigură o mai bună circulație a aerului din cameră. Deci vara devine mai rece și iarna mai caldă. Aerul rămâne mai proaspăt și mai plăcut.

Optimizați consumul de apă într-un mod modern și ecologic

casa renoveaza mansarda izolatie ilustratie aglomeratie conducta de apa

Sigilați conductele de apă independente

Aveți țevi de apă vizibile? Vă recomandăm să sigilați acest lucru. Aceasta este, de asemenea, o oportunitate minunată de ao adapta la stilul interior existent. În plus, o astfel de măsură va asigura că apa caldă nu se răcește când trece prin conducte. Astfel, veți economisi energie electrică și evitați costurile ridicate ale energiei.

Să poți privi înainte – asta este inteligent!

casa remodelați mansarda ilustrare izolație suprasarcină sistem de ventilație

Reparați rapid defectele „mici”

Repararea micilor defecte este adesea amânată, deoarece se crede că pot fi reparate rapid în orice moment. Dar apoi regreti amarnic atunci când s-au acumulat prea multe defecte și defecte și toate împreună slăbesc construcția. Renovarea apartamentului vă va costa mult mai mulți bani și nervi cu această abordare.

Alege verde 

casă renovare mansardă izolație ilustrare supraîncărcare lampă economisitoare de energie

Folosiți lămpi LED și CFL

Cel mai bine este să instalați lămpi LED și CFL. Argumentele în favoarea acesteia sunt cele obișnuite – se aprind mai mult și vă economisesc multă energie electrică.

Verificați consumul de apă

casă renovare mansardă izolație ilustrare suprasarcină casă inteligentă2

Fii inteligent cu facilitățile inteligente

Facilitățile inteligente sunt viitorul nostru. Dar ele nu au fost realizate la perfecțiune în toate domeniile. Aceasta înseamnă că una sau cealaltă soluție tradițională poate fi mai bună decât alternativa lor super modernă. Folosește-le inteligent și cu atenție.

Reducerea și optimizarea sunt orientate spre viitor

casă renovare mansardă izolație ilustrare suprasarcină casă inteligentă2

Plantați mai mulți copaci în grădină

Ai o grădină pe care vrei să o faci frumoasă și practică? Plantează niște copaci în el. Faceți acest lucru strategic, astfel încât, la un moment dat, să vă asigure o nuanță naturală și, prin urmare, puteți configura o zonă confortabilă de retragere și divertisment, cu costuri și timp redus..

Contribuiți la îmbunătățirea condițiilor de mediu 

casă renovare mansardă izolare ilustrare congestie pădure

Cu lista noastră de verificare am dorit în primul rând să vă oferim sfaturi practice și îndrumări utile. Citiți-o de câteva ori și chiar puteți veni cu puncte noi. Invitați ceilalți membri ai familiei și poate prieteni și cunoscuți să le ofere și mai multe sfaturi despre ceea ce se poate face acum ca profilaxie acasă. Așadar, puteți să vă renovați apartamentul mai rar și mai ieftin.

Plantează copaci în propria grădină 

casă renovare mansardă izolație ilustrare suprasarcină casă inteligentă2

Încurajați-i pe alții să facă acest lucru 

casă renovare mansardă izolare ilustrare copac suprasarcină