Capra zodiacală chineză anul 2015

Zodia chinezească pentru 2015 și evoluția ta

Din ce în ce mai mulți oameni descoperă că există „ceva adevăr” în zodiile chinezești. Spre deosebire de cele cunoscute de obicei, acestea sunt legate de anul.

Zodie chinezească de capră

Horoscop chinezesc zodiacal 2015

Horoscop chinezesc capră zodiacală chineză 2015

  Zodiac chinezesc

Horoscop chinezesc de capră zodiacală chineză

Fiecare an are semnul său zodiacal chinez în consecință și acest lucru influențează caracterul oamenilor care se nasc în acel an. 2015 este sub semnul oilor de lemn, mai cunoscute în Occident sub numele de capră. Este bine de știut că noul an și astfel și zodia chineză vor începe pe 21 ianuarie 2015.

Anul caprei

Horoscop chinezesc zodiacal 2015 capră

Ciclul cu chinezii, ca și celelalte semne zodiacale, constă din douăsprezece faze. Capra este al optulea semn zodiacal chinez în această ordine.

Oaia de lemn

Horoscop chinezesc zodiacal 2015 oaie de capră

Culoarea și semnul zodiacal chinezesc pentru 2015

Culoarea este foarte importantă atunci când se determină caracterul semnului zodiacal chinezesc. Nuanțele care vor caracteriza anul viitor sunt albastru și verde. Cel mai bine este să pariați pe combinația ambelor, astfel încât să puteți atrage energia pozitivă corespunzătoare.

Culori de tendință – albastru și verde

Horoscop chinezesc zodiacal 2015 culori albastru verde

Capra și caracteristicile acestui semn zodiacal chinezesc

Potrivit chinezilor, capra este foarte elegantă și fermecătoare. Este feminină și timidă în același timp. Cu toate acestea, aceste proprietăți își apar în propriile lor caracteristici negative. Acestea sunt de obicei următoarele: nesiguranță, pesimism, lipsă de disciplină și tendința către așteptări mari. Persoanele cu un nivel ridicat de educație și un comportament foarte elegant vor avea cel mai mare succes în 2015 dacă depășesc în mod adecvat trăsăturile negative enumerate.

Calitățile pozitive ale caprei

Horoscopul caprei zodiacale chineze 2015 caracteristici

Astrologia „occidentală” și semnul zodiacal chinezesc din 2015

Astrologia „occidentală” nu este desigur exprimată corect. Pentru că acest lucru este mai răspândit și mai popular în Occident, dar este bine cunoscut faptul că astrologia ca atare nu este o invenție occidentală. Din ce în ce mai mulți experți în acest domeniu creează punți între diferitele tradiții, adică între semnele zodiacale „europene” și chineze. Acestea combină cunoștințele și încearcă să determine cel mai bine caracteristicile speciale ale unui anumit personaj.

Eleganță și farmec

Horoscop capră zodiacală chineză 2015

Cinci dintre semnele zodiacale „noastre” vor avea cel mai mult noroc în anul zodiei chineze a caprei. Acestea sunt semnele zodiacale: Vărsător, Balanță, Berbec, Gemeni și Leu.

Ce semne zodiacale sunt norocoase în anul caprei?

horoscop China capră semn zodiacal 2015

Taur, Rac și Capricorn tind să-și creeze mari probleme. Trebuie să vă relaxați și asta vă va face mai ușor să mergeți mai departe.

Problemele stau pe calea următoarelor semne zodiacale

Zodiac capra 2015 horoscop chinezesc

Săgetător, Pești, Scorpion și Fecioară trebuie să lupți pentru fericire în anul cu capra zodiacală chineză. Dar dacă chiar fac asta, este foarte probabil că vor realiza de fapt destul de puțin.

Aceste semne zodiacale luptă pentru fericirea lor

Horoscop chinezesc zodiacal 2015

Zodia chinezească capră și dezvoltare mondială

În politică, anul semnului chinez al morții, capra, va vedea sfârșitul multor crize financiare din întreaga lume. Din punct de vedere global, ne vom descurca puțin mai bine anul acesta (din 4 ianuarie 2015).

La ce ne putem aștepta în anul semnului chinezesc al morții, capra?

Horoscop chinezesc zodiacal 2015 oaie din lemn de capră