Există suficiente idei despre cum să vă condimentați puțin casa. Începând cu mobilier nou sau alte lămpi, un nou strat de vopsea sau plăci chic în sufragerie și plăci de teracotă în baie – posibilitățile de a-ți lăsa casa să strălucească complet sau cel puțin parțial într-o lumină nouă sunt de o zecime. Când răsfoiți revistele relevante sau navigați pe diferite pagini despre stilul de viață, gura devine rapid apoasă. Singura captură, așa cum se întâmplă atât de des atunci când vine vorba de schimbare, este dragostea pentru bani.

O gură de aer proaspăt în camerele vechi

Ratele scăzute ale dobânzii fac ca salvarea să devină o farsă

Nu este neobișnuit ca oamenii care doresc să cumpere ceva nou să economisească pentru asta. În funcție de ratele dobânzii de pe piață, noul living poate fi realizat mai devreme sau puțin mai târziu. În trecut, pentru consumatori era important ca ceea ce economiseau, nu un împrumut, să fie folosit pentru achiziții. Cu toate acestea, această procedură este acum, aproape inevitabil, un lucru din trecut. Cei care economisesc astăzi au experiența că creditul lor este mai puțin valoros. Dacă curățați Rata de inflație în funcție de proporția acoperită de combustibil și combustibil, ratele actuale ale dobânzii sunt sub rata inflației. Economisirea nu înseamnă altceva decât distrugerea banilor. Acesta este adevărul amar la aproape opt ani de la criza financiară. Dar consecința este, de asemenea, diferită: rareori a fost atât de ieftin să faci împrumuturi așa cum este astăzi. Dacă un lucru, economisirea, nu ajută, iar celălalt, finanțarea, nu costă nimic, este mai logic să strângi 150 EUR pe lună pentru un împrumut decât să depui 150 EUR pe lună într-un cont zilnic de bani. Desigur, acest lucru nu ar trebui să însemne că totul ar trebui să fie finanțat doar prin împrumuturi, niciun buget nu poate supraviețui pe termen scurt. Ar trebui să însemne, totuși, că nimic nu împiedică să oferi casei tale o nouă experiență de bine.

Comparațiile de credite arată unde este cel mai ieftin de finanțat

Băncile sunt ca magazinele de mobilă. Toți susțin că au cele mai frumoase și mai ieftine oferte. Aflarea acestui lucru în mobilier consumă puțin mai mult timp. Puteți obține o imagine de ansamblu despre cum să stați pe o canapea pe Internet, dar puteți afla doar pe site. Care împrumut este cel mai ieftin, însă nu necesită o vizită la o bancă. Mai ales dacă este vorba doar de câteva sute de euro, ar fi o prostie să mergi la mai multe bănci despre asta. Aici, Internetul îi permite, de exemplu, selectarea printr-un portal de comparație, cum ar fi kleinkredite.net, să ne întâlnim și să facem concluzia pe PC. Contractarea unui împrumut prin PC este cu siguranță mai rapidă decât încercarea de a economisi cu greu munca necesară în situația actuală a ratei dobânzii. Această abordare ar fi și mai critică dacă se poate găsi o afacere reală cu un furnizor care este ignorată din cauza unei înțelegeri greșite a afacerii. În lumea finanțelor, finanțarea de consum nu este numită „economii ulterioare” degeaba, deoarece rambursarea împrumuturilor nu este altceva decât un proces de economisire inversă. În plus, un împrumut mic este semnificativ mai ieftin decât un descoperit de cont. Băncile încă mai bat Dobânda pentru o facilitate de descoperit de cont puternic și el. Creditele mici au rate fixe și o dată de rambursare precis definită. Acest lucru împiedică împrumutatul să amâne în mod constant împrumutul, spre deosebire de o facilitate de descoperit de cont.