Milano Fashion Week 2016 tendințele actuale ale modei masculineSăptămâna modei din Milano 2016

Între 16 și 19 ianuarie, anul acesta săptămâna modei a avut loc la Milano sau așa cum este renumită în toată lumea – Săptămâna modei din Milano. Revista online Wallpeper.com a oferit o imagine de ansamblu minunată a ultimelor tendințe în moda bărbătească. Au arătat cele mai originale și impresionante colecții de mărci cunoscute și noi.

Ai vrea să vezi și tu asta?

La timp pentru iarnă, începem cu marca de schi Rossignol. Ei reiau tendința populară universală în moda bărbătească. Îți poți purta ținutele grozave la fel de bine pe pârtii, în oraș și acasă.

Moda bărbătească Corneliani la Milano Fashion Week 2016

Milano Fashion Week pentru bărbați Corneliani

MSGM

Colecția de toamnă / iarnă a lui Massimo Giorgetti este plină de culori. O abordare foarte provocatoare a modei masculine. Dar tocmai acest lucru pare să permită individualitatea multor personalități puternice să intre în propria lor.

Culorile vin în propriile lor

săptămâna modei milan 2016 tendințele modei masculine msgm

Canali

Andrea Pompilio este încă în spatele noilor colecții Canali. Se pare că încă nu ai nevoie de o schimbare. Noile colecții au încă un mare succes în lumea modei masculine. Ideile par a fi departe de a fi epuizate.

Andrea Pompilio în spatele noilor colecții Canali

săptămâna modei milan 2016 tendințele modei masculine canalli

Decese

Tod’s a prezentat anul acesta o versiune de lux a ținutelor obișnuite pentru bărbați la târgul de modă din Milano.

Moda pentru bărbații eleganți

Săptămâna modei din Milano 2016 tendințele modei masculine pentru toți

Z Zegna

Designerii de modă ai lui Z Zegna sunt, evident, foarte impresionați de dezvoltarea rapidă a noilor tehnologii. Puteți vedea asta în moda bărbătească, în special în îmbrăcămintea oficială și de afaceri. De asemenea, vedem câteva ținute de zi cu zi, precum jachete de iarnă, în același stil.

Îmbrăcăminte de afaceri de la Z Zegna

săptămâna modei milan 2016 tendințele modei masculine zzegna

Missoni

Puloverele cu elemente brodate, pantofii grei de drumeție și costumele delicate caracterizează colecția Missioni. Aceste elemente vor determina cu siguranță următorul sezon în moda masculină.

Pulovere bărbătești chic de la Missoni

săptămâna modei milan 2016 tendințele modei masculine missoni

Kiton

Kiton depășește limitele modei masculine înalte. Modelele acestui sezon ale acestui brand sunt, de asemenea, puternic influențate de acest efort. Îmbrăcămintea realizată manual pentru bărbați și textilele unice sunt o trăsătură distinctivă a acestui lucru.

Haine pentru bărbați lucrate manual

Milano Fashion Week 2016 tendințele modei masculine kiton

Nr. 21

Alessandro Dell’Acqua, care se află și el în spatele acestei colecții, estompează din nou granițele dintre bărbați și femei. Culoarea camuflajului și imprimeul leopard sunt, de asemenea, izbitoare pentru caracterul unic al colecției din acest an.

Culoare camuflaj și imprimeu leopard

Milano Fashion Week 2016 tendințele modei masculine nr21

Caruso

Un amestec ciudat de răcoros, neobișnuit și clasic – aceasta este noua colecție de la Caruso. Accentele strălucitoare sunt, de asemenea, decisive.

Moda clasică pentru bărbați

săptămâna modei milan 2016 tendințele modei masculine caruso

Brooks Brothers

Contribuția Brooks Brothers la moda bărbătească de iarnă arată o combinație îndrăzneață de elemente sportive pe măsură și îmbrăcăminte din denim.

Un amestec îndrăzneț de stiluri

săptămâna modei milan 2016 tendințele modei masculine brooks frați

Ralph Lauren

Paltoanele și jachetele din piele de căprioară sunt cele mai populare la acest brand. Uzura formală are modele de țesături tehnice. Aceasta este o tendință care este, de asemenea, răspândită printre alte mărci și care definește în mod clar moda actuală pentru bărbați în acest an.

Tendință actuală: paltoane și jachete din piele de căprioară

saptamana modei milan 2016 tendinte moda barbati ralph lauren

Neil Barrett

Ieșiri de haine inspirate din exemple clasice. Acest lucru se remarcă în colecția Neil Barrett.

Îmbrăcăminte casual pentru bărbați de la Neil Barrett

Milano Fashion Week 2016 tendințele modei masculine Neil Barrett

Jimmy Choo

Jimmy Choo, la fel ca mulți alți designeri de modă, urmează codul clasic al tendințelor din trecut în moda bărbătească. El căuta în mod special modele de ținute de stradă. Noua dvs. variantă este destul de ingenioasă.

Pantofi bărbați Jimmy Choo

Milano Fashion Week 2016 tendințele modei masculine Jimmy Choo

Porturi 1961

Compania de modă Ports a fost fondată în 1961 de către dansatorul de balet ucrainean Sergei Polunin. Aici experimentăm o interacțiune de forță și eleganță. Puteți vedea multe jachete bomber cu motive orientale deosebite în această colecție de iarnă.

Jachete bomber cu motive orientale

Milano Fashion Week 2016 tendințele modei masculine Ports 1961

Săptămâna modei din Milano arată că noile tendințe ale modei reprezintă percepția masculinității din perspective din ce în ce mai diverse. De parcă ar încerca să vadă din nou ce anume este. Multe dintre idei pot fi, de asemenea, folosite în moda bărbătească de zi cu zi, chiar dacă nu au fost în variații atât de îndrăznețe.