Alimentația sănătoasă este legată de pielea frumoasă și de părul frumos

Vara arătăm mult mai mult din corpul nostru. Nu hainele, ci pielea și părul sunt cele mai frumoase accesorii ale noastre din acest sezon. Trebuie să-i protejăm de soare și secetă. Toate produsele de îngrijire ne vin în ajutor.

Mâncarea sănătoasă și pielea și părul frumoase au ceva în comun

smoothie-uri pentru alimentație sănătoasă beau păr frumos de piele

Dar sunt de puțin folos dacă nu mâncăm sănătos. Ce trebuie să facem vara pentru a rămâne sănătoși și frumoși? Am dori să vă oferim un răspuns cuprinzător la această întrebare în următoarele rânduri.

Mănâncă cât mai mult posibil

Fructele și legumele proaspete sunt sănătoase pe tot parcursul anului.

În timpul verii, însă, aveți ocazia să mâncați legume și fructe organice, sau cel puțin produse la nivel regional. Pentru că acum este sezonul produselor proaspete și acum sunt mult mai sănătoase decât în ​​alte perioade ale anului. Mergeți în ritmul naturii și mâncați salate proaspete și alte preparate din legume. În loc de dulciuri, ar trebui să mergi după fructe. Se combină cu nuci și miere, dacă este necesar.

A mânca sănătos este bun pentru aspectul nostru

alimentatie sanatoasa piele par legume fructe de vara

Mănâncă des nuci

alimente sănătoase consumând nuci migdale

Legume care sunt deosebit de sănătoase pentru piele și păr

roșii

Dacă tot adăugați un pic de roșii la salată sau le luați ca garnitură la alte feluri de mâncare grozave, primiți suficiente vitamine C și A..

Adăugați roșii la rețeta de salată

hrana sanatoasa rosii vara par frumos de piele

avocado

La noi, avocado nu sunt niciodată proaspete. Dar aceste fructe exotice sunt deosebit de importante pentru sănătatea noastră în timpul verii – oferă corpului nostru umezeală și o serie de minerale importante. Așa arată pielea și părul sănătos și tonifiat.

Avocado este un fruct exotic sănătos

alimente sănătoase avocado frumos piele păr vara

Totul în verde

Aproape toate legumele verzi își au sezonul de vârf vara. Mănâncă salate, fasole verde, kale. Cel mai bine este să consumați aceste legume în salate și să le combinați cu umpluturi sănătoase, precum carne slabă, pește, quinoa, orez brun, naut etc. Veți scăpa de toxinele dăunătoare și veți obține o mulțime de vitamine C, A și B Vei continua să-ți aprovizionezi corpul cu fibre. Nu numai că puteți folosi legume verzi pentru a face salate, dar puteți face și o serie de smoothie-uri grozave.

Pregătiți ceva gustos cu fasole verde

alimentație sănătoasă fasole verde mâncând părul pielii

Pregătiți salata verde

mâncare sănătoasă salate mâncare vară piele păr

paprika

Adăugați ardei în toate culorile lor în meniu. Mănâncă-le între ele când vrei să ciugulesti ceva sau să le tai bucăți mici într-o salată delicioasă cu brânză. Creați un meniu delicios și plin de culoare și vă asigurați suficientă carotenoizi. Oamenii de știință cred că acestea reduc riscul bolilor de inimă.

Ardei gras în varietatea lor de culori

alimentatie sanatoasa boia de ardei frumos par de piele

fructe

Cumpărați fructele în funcție de timpul de coacere. Deci sunt proaspete și conțin cele mai sănătoase ingrediente. Încercați totul dacă este posibil, deoarece fiecare tip de fruct are propriile sale proprietăți sănătoase, care nu pot fi găsite la alții.

Pentru pielea și părul frumos, vă recomandăm să mâncați mai multe pepene verde și pepene galben. Îți hidratează corpul și scapă de toxine. De asemenea, conțin o serie de vitamine și minerale sănătoase.

Vara, este recomandabil să consumați pepene verde mai des pentru piele și păr frumos

alimentatie sanatoasa pepene verde mananca piele frumoasa par frumos

Carne slabă

Vara ar trebui să mănânci doar carne slabă. Acestea sunt toate tipurile de păsări de curte. Mielul poate fi inclus și în meniu pentru o schimbare, dar de preferință cât mai rar posibil.

Includeți în mod regulat pește în meniu

mâncare sănătoasă piele frumoasă păr frumos mănâncă pește

Peștele și fructele de mare sunt foarte importante pentru acest sezon. Cu acestea vă furnizați pielea și părul cu aminoacizii valoroși. O astfel de mâncare sănătoasă este fundamentală pentru a arăta bine.

Alternative fără zahăr pentru înghețată

Înghețata este un tratament tipic de vară. Nu ar trebui să te descurci complet, dar nici nu trebuie mâncat prea des. În schimb, căutați alternative fără zahăr făcute cu miere și alte produse dulci sănătoase. Sucurile proaspăt stoarse și smoothie-urile reci din frica preferată ar putea fi la fel de sănătoase și gustoase ca orice altceva.

Smoothies sunt băuturi de vară proaspete, gustoase și sănătoase

sfaturi de alimentatie sanatoasa piele parul smoothies de vara