Gătit indian Mâncare indiană pâine preparate din orez

Caracteristicile speciale ale mâncării indiene dintr-o privire

Dacă nu vă puteți bucura de o bucătărie necunoscută sau pur și simplu exotică, este mai ales pentru că nu ați găsit abordarea corectă a acesteia. Dacă vă pregătiți mental pentru particularități, atunci acestea nu reprezintă un șoc.

Mai degrabă, te fac curioși.

Se ia astfel atitudinea corectă pentru a parcurge cu succes perioada de ajustare. Apoi descoperi o lume nouă pentru tine, ceea ce face ca mâncarea să fie o oportunitate mult mai bună și mai interesantă.

Mâncare indiană – bucurați-vă de bucătăria asiatică!

Gătit indian Mâncare indiană cu spanac

Când vine vorba de gătitul indian, se aplică cel mai puternic. Deci nu ați avut sau doar încercări nereușite de a aborda bucătăria indiană? Dacă da, să găsim modalitatea corectă de a o face din nou împreună.

Mâncăruri tradiționale indiene

Gătit indian Alimente indiene dal pâine de linte naan

Istoria artelor culinare indiene

Cultura indiană există de mai bine de trei milenii. Pe lângă condițiile naturale, cele două cele mai răspândite religii – hinduismul și islamul – sunt decisive și pentru obiceiurile alimentare. Restricțiile lor au făcut mâncarea indiană mai diversă. Prin renunțarea la anumite tipuri de carne și produse, a fost provocat să descopere bogăția de legume, condimente și sosuri.

Influențe europene și arabe asupra bucătăriei indiene

Gătit indian Mâncare indiană Karahi paneer

Amestecul de popoare și culturi a contribuit la faptul că multe metode de pregătire au fost, de asemenea, asimilate. De asemenea, europenii și-au lăsat amprenta pozitivă. Portughezii au adăugat ardei la varietatea legumelor indiene. Datorită britanicilor, budinca este, de asemenea, unul dintre deserturile indiene. Dar, în esență, caracterul bucătăriei indiene a fost influențat de mongoli.

Supă de linte indiană servită cu orez

Gătit indian Supă de linte cu orez mâncare indiană

Mâncarea indiană este diversitatea prin excelență

Faptul că nu-ți place mâncarea indiană, indiferent de cultura din care provii, este într-un anumit sens un paradox, deoarece există de obicei o mulțime de arome și arome amestecate acolo. Deci, dacă privești mai atent, ai șansa să găsești un gust familiar familiar undeva în fiecare fel de mâncare indian. Folosiți acest lucru ca suport atunci când începeți în această nouă artă culinară.

Europenii sunt obișnuiți cu o separare clară a alimentelor. Ești încă mult în urmă în amestecarea condimentelor și ingredientelor.

Bucătăria indiană este atât de diversă

Gătit indian mâncare tradițională indiană

Gătitul indian este întotdeauna însoțit de pâine și orez

Indiferent ce gătiți, acesta trebuie să fie însoțit de pâine tradițională și orez pentru indieni. Ar fi dificil să se determine ce se mănâncă de fapt mai mult. Soiurile sunt diverse. Rețetele tradiționale de pâine sunt făcute cu făină, care se numește „Ata”. Soiul Naan este, de asemenea, foarte popular. Se face cu iaurt. Aceste două tipuri sunt gătite în cuptor. Există, de asemenea, un tip de pâine numit chapati, care este prăjit. În formă, amintește de pitta pe care o cunoaștem din gustările arabe și indiene.

Pâine indiană chapati

Gătit indian mâncare indiană pâine chapati

Pâine de papadum subțire, crocantă, făcută din făină de linte

Gătit indian Mâncare indiană rogan josh miel curry

 Preparat din carne cu orez

Gătit indian Mâncare indiană orez pui curry

Gătitul indian în mod nordic

Ca orice țară mare, India prezintă, de asemenea, mari variații regionale. În nord, oamenii mănâncă multă carne, cum ar fi chapati sau naan. O astfel de mâncare indiană este adesea mai pe gustul europenilor. Culturile de cereale și iaurtul cu curry sunt, de asemenea, foarte frecvente aici. De asemenea, sunt populare în toată India. Specialitățile din pește sunt, de asemenea, obișnuite.

Specialități din carne din nordul Indiei

Gătit indian Mâncare indiană ciuperci unt masala

Fel de mâncare indian din legume servit cu pâine naan

Gătit indian Pâine alimentară indiană baingan bharta

Preparat din carne și cartofi cu pâine și iaurt

Gătit indian iaurt de pâine cu mâncare indiană

Aflați mai multe despre bucătăria indiană – mâncăruri vegetariene, deserturi și băuturi

     Gătit indian Mâncare indiană Indian desert kulfi