Jocuri Lego preasident

Jocurile Lego ca alternativă durabilă pentru copiii noștri

Creșterea copiilor este un element foarte important în tranziția către gândirea verde. Producătorii de jocuri Lego au înțeles asta. Ați decis să renunțați la plastic în producția blocurilor de construcții populare. Pentru a-și permite acest lucru, au investit peste 150 de milioane de dolari în dezvoltarea de materiale inovatoare și durabile.

Urmând exemplul companiilor mari, Lego investește acum și în prelucrare

Jocuri Lego grămadă de gunoi

Lego cooperează cu organizația WWF

Lego jocuri cooperare wwf lego

În ce sunt investiți banii??

Compania daneză investește această sumă mare într-un centru pentru materiale durabile. Aproximativ 100 de persoane sunt angajate în acest sens. Vă preocupă în principal cercetările în acest domeniu.

Perspectiva pentru obținerea rezultatelor dorite pare realistă. Cel mai probabil, în 2030, va fi posibil să începeți să realizați piese Lego numai din materiale durabile.

Din 2030, cărămizile Lego vor fi realizate din materiale mai bune

Jocuri Lego pentru copii

Acum, reciclarea nu se va întâmpla numai în joc

Prelucrarea jocurilor Lego în joc

Cooperarea cu multe alte companii

Atitudinea durabilă a producătorilor de Lego pare să fie luată foarte în serios din toate punctele de vedere. Acest lucru este susținut de numeroasele colaborări pe care producătorii de Lego sunt dispuși să le susțină.

Cooperarea dintre compania Lego și WWF este cu siguranță izbitoare. Acesta a fost susținut cu un document oficial în 2013. Noua producție de jocuri Lego cu materiale durabile este, de asemenea, un rezultat al cooperării companiei cu WWF. Aceasta a fost aleasă după ce cei doi au semnat un nou contract anul acesta.

În prezent, se pune mult accent pe cercetarea cu materiale reciclabile

Lego Games procesează plasticul

Cel mai probabil, cărămizile Lego nu vor arăta altfel în viitor

Jocuri Lego cărămizi culori de bază

Ce reprezintă materialele durabile?

Jørgen Vig Knudstorp este directorul general al Lego. În declarațiile sale, el arată o înțelegere profundă a ceea ce sunt materialele durabile. Mulți sunt factorii care se pot dovedi negativi pentru mediu pe termen lung. Ceea ce este important sunt ingredientele dintr-un material, modul în care este obținut și opțiunile pentru prelucrarea acestuia după utilizare. Toate aceste etape de fabricație și reciclare trebuie să găsească o soluție durabilă. În caz contrar, un produs nu poate fi numit ecologic cu conștiința curată.

Producătorii de jocuri Lego cred cu tărie că este posibilă producția ecologică. De asemenea, confirmă investiția lor substanțială.

După supraproducție, se acordă din ce în ce mai multă atenție mediului înconjurător 

Urmărirea procesării jocurilor Lego

Prețurile ridicate și producția din ce în ce mai ieftină nu sunt fără consecințe

Jocuri Lego cărămizi colorate

Manipularea completă a materialelor reciclabile trebuie urgent regândită

Arborele de procesare a jocurilor Lego

Chiar și mai multe companii ar trebui să urmeze exemplul Lego

Podul de procesare a jocurilor Lego