învățarea unei limbi străine a făcut sfaturi și idei ușoare

Filmele preferate vă pot ajuta să învățați mai eficient o limbă străină

Sistemul școlar conservator ne-a determinat pe oameni să credem că învățarea limbilor străine este dificilă. Poate că a fost cazul. Dar nu pe vremea noastră. Comunicarea internațională este atât de răspândită și simplificată încât ne oferă nenumărate oportunități de a învăța limbi străine în timp ce ne amuzăm.

să învețe o limbă străină 

Învățarea unei limbi străine a făcut ca copiii să învețe mai ușor și mai repede

Desigur, asta nu înseamnă că nu ar trebui să ascultăm cu sârguință lecțiile de gramatică. Este mai mult despre faptul că ceea ce am învățat rămâne în capul nostru mult mai bine atunci când vizionăm filme și citim subtitrările.

Învățarea limbilor străine a fost ușoară!

învățarea unei limbi străine a făcut sfaturi utile ușoare

Urmăriți filme în limba țintă cu subtitrări

Ce limbă înveți? Cu siguranță există o mulțime de filme bune în această limbă! Faceți-vă cercetările și faceți o listă cu câteva filme cu adevărat grozave. Acum alegeți-le pe cele care poartă subtitrări ușor de înțeles pentru dvs..

Să mergem! Te vei antrena cultural, te vei distra mult și îți vei îmbunătăți abilitățile lingvistice.

Filme cu subtitrare

învățarea unei limbi străine a făcut ușor sfaturi utile filme cu subtitrări

Urmăriți-vă filmele preferate și învățați o limbă străină

Există filme, comedii de sit sau alte filme pe care să le iubești atât de mult încât să le cunoști pe de rost? Atunci va fi, de asemenea, mult mai ușor să le înțelegeți în limba străină. Vă garantăm că vă amintiți expresii tipice și foarte frecvente în timp ce le priviți.

Învățarea limbilor străine pas cu pas

De asemenea, vă puteți determina cum puteți învăța cel mai bine limba străină pe care o doriți prin intermediul filmelor. Vă putem oferi o variantă care funcționează destul de bine pentru majoritatea oamenilor.

Una dintre cele mai importante condiții: ar trebui să te bucuri de ea

învățarea unei limbi străine a făcut ușor sfaturi și trucuri utile

Lista

Începeți cu lista pe care tocmai am menționat-o. Poate include filme cunoscute și recente. Cei care dezvăluie mai multe despre cultura și obiceiurile țării sau țărilor în care se vorbește oficial această limbă ar fi, de asemenea, potrivite. Sunteți pregătit nu numai lingvistic, ci și cultural și mental pentru un posibil sejur în această țară.

 Luați o vacanță în țară și învățați limba la nivel local

Învățarea unei limbi străine a făcut sfaturi utile ușoare în loc de cărți

Ia notite

Cumpărați o broșură specială și luați notițe în timp ce încercați să învățați o limbă străină în timp ce urmăriți un film. Luați notițe acolo și încercați să vă amintiți mai bine anumite cuvinte și expresii.+

Notepad cu cuvinte străine 

învățarea unei limbi străine a făcut ușor sfaturi utile blocnotes

Nu vă faceți griji dacă nu înțelegeți ceva

Experiența a arătat că, atunci când ne uităm la televizor într-o limbă străină, începem să învățăm rapid la un nivel subconștient. Surprinzător, după câteva zile înțelegem din ce în ce mai mult. La un moment dat, când suntem suficient de răbdători, aflăm că putem înțelege de fapt orice.

Funcționează la fel cu filmele. La un moment dat ai înțelege totul sau aproape totul! Trebuie doar să aveți răbdare și să urmăriți aceleași filme și spectacole din nou și din nou.

În orice caz, ar trebui să aveți răbdare până când ați însușit toate componentele: citirea, înțelegerea, vorbirea, scrierea și citirea

învățarea unei limbi străine a făcut sfaturi și trucuri ușoare

Coloana sonoră vine ca bonus

Cântecele grozave de film sunt o modalitate excelentă de a memora anumite vocabular și chiar gramatică. S-ar putea să le auziți mai des decât filmele. Poate că ar fi posibil să vizionați și videoclipurile. De preferat și cu subtitrări, desigur.

Bucurați-vă de proces!

învățarea unei limbi străine a făcut sfaturi ușoare despre muzică și filme

Depinde mult de atitudinea ta

A învăța o limbă străină prin filme este foarte distractiv! Dar nu funcționează fără niciun efort! Și aici rezultatele vin după un timp și numai dacă ești răbdător și rămâi cu el.

Ca un copil la tablă

învățați sfaturi pentru limbi străine tabla neagră pentru copii