Cu toții ne bucurăm că ne-am luat rămas bun de la vechiul an 2020 acum 10 zile. Ultimele 12 luni nu au fost ușoare. Dar dimpotrivă! Ne-au adus doar experiențe neplăcute și emoții negative și ne-au prezentat noi obstacole și provocări. Marea întrebare acum este să prezicem corect la ce să ne așteptăm în Anul Nou. Horoscopul anual pentru 2021 ne oferă o privire asupra viitorului. Conform horoscopului, există cu siguranță surprize plăcute pentru toate semnele zodiacale. Un pic mai mult: în 2021 puteți realiza ceea ce ați visat de ani de zile, indiferent dacă este vorba despre dragoste personală și pasiune sau despre muncă și carieră. Astăzi vă prezentăm horoscopul anual 2021 pentru primele șase semne zodiacale. Aceștia se pot considera adevărații norocoși din zodiac. În cele ce urmează vrem să dezvăluim ce așteaptă semnele zodiacale individuale.

 Horoscop anual 2021: Sunteți curioși să aruncați o privire în viitor??

Horoscop anual 2021, surprize frumoase pentru toate semnele zodiacale codificate în stele

Surprize plăcute în horoscopul anual pentru 2021 sunt codificate în constelația planetară

Astrologii spun că în noul an 2021 stelele vor fi sub semnul lui Saturn. Această planetă reprezintă o structură mai bună, o lege, o conștiință curată, perseverență puternică și responsabilitate. Aceasta înseamnă că Saturn ne ajută să depășim situațiile dificile din ultimul an și să ne descurcăm mai bine cu criza Corona.

Dar noul an nu este influențat doar de Saturn. Planeta rege interferează și susține influența pozitivă a lui Saturn. Cea mai mare planetă din sistemul solar ne aduce, de asemenea, optimism și mai multă încredere în sine. Așa că acum a sosit momentul să reflectăm la anul trecut și să facem un bilanț. Și apoi să privim spre viitor cu mult mai mult optimism.

Anul 2021 este anul Saturn!

Horoscop anual 2021 anul nou, anul Saturn, planeta ne influențează viața

Ce prezice horoscopul anual pentru 2021 pentru primele 6 semne zodiacale din zodiac?

Berbec (21/03 – 20/04)

Datorită lui Jupiter și Saturn, viața tuturor celor născuți în Berbec se va schimba în bine. Ambele planete aduc o bună dispoziție și bunăstare. În ianuarie vor experimenta primele mari surprize. Poate că au un flirt fierbinte sau chiar întâlnesc o mare dragoste. În plus, Berbecul este susținut și de planeta Marte vara. După anul oarecum haotic 2020, vor avea noi obiective și chiar le vor atinge în lunile calde de vară. Sfatul nostru pentru cei născuți în Berbec este: Încercați meditația în 2021 pentru a aduce echilibrul trupului și sufletului!

Berbecii vor avea noi succese în slujbele lor până cel târziu în august.

Horoscop anual 2021 Berbec în august noi succese la locul de muncă

 

 „Dacă nu îndrăznești, nu poți câștiga”, ar trebui să fie deviza taurilor în 2021.

Horoscop anual 2021 Tânăr Taur pe o piatră Se uită în depărtare cine îndrăznește să câștige Motto-ul anului pentru oamenii Taur

 

Taur (21.04 – 20.05)

La începutul anului, mai exact la mijlocul lunii ianuarie, născuții în Taur își vor trăi ziua norocoasă. Aștepți cu nerăbdare un mare succes în slujba ta, care îți va asigura o carieră bună pentru următoarele 12 luni. În plus, taurii ar trebui să fie pregătiți pentru anumite modificări. În noiembrie au ocazia să găsească exact ceea ce căutau de mult timp. Jupiter susține toate proiectele noi ale acestui semn zodiacal, astfel încât Taurul să arate multă inițiativă în 2021 și chiar să se arunce în noi aventuri.

 

Horoscop anual 2021: Acum este momentul ca Gemenii să facă noi planuri.

Horoscop anual 2021 Gemenii găsesc dragoste nouă, fac noi planuri

Gemeni (21.05-21-06)

Fără îndoială, cele mai mari talente de comunicare s-au născut în zodia Gemeni. Aceștia pot alege cuvintele potrivite pentru a convinge, a-și formula intențiile și a-și atinge obiectivele. Horoscopul anual 2021 oferă flirturi fierbinți pentru toți Gemenii și poate un parteneriat pe termen lung pentru single. La locul de muncă, reprezentanții acestui semn zodiacal sunt influențați de cei doi uriași dintre planete. De aceea, ei izbucnesc în energie și au idei grozave, astfel încât succesul este inevitabil pentru gemeni. De asemenea, ar trebui să facă mai multă mișcare și să mănânce mai sănătos anul acesta. Acest lucru aduce gemenilor echilibru mental și sănătate bună până cel târziu în toamnă.

 

 Horoscop anual 2021: Toate semnele indică norocul pentru cei născuți cu Rac!

Horoscop anual 2021 Rac două mâini relație personală strânsă Semnele reprezintă noroc

Rac (22.06 – 22.07)

Un sentiment pentru un nou început și poftă de acțiune devine vizibil la Rac-născut în horoscopul anual 2021. Ești energizat cu energie nouă și foarte întreprinzător. În plus, reușesc în orice, fie personal, fie profesional. În 2021, Racii se vor împăca în cele din urmă cu ei înșiși. Datorită fericitei planete Jupiter, își vor găsi sufletul pereche până la mijlocul anului și vor începe o nouă perioadă a vieții plină de armonie. De asemenea, sunt foarte creativi și entuziaști la locul de muncă și se bucură de ceea ce fac. Cel mai bun lucru este că există chiar și puțin stres pentru cancer în horoscopul anual 2021! Anul acesta sunt printre norocoșii din întregul zodiac!

 

 Conform horoscopului anual pentru 2021, cei născuți în Leu sunt plini de energie!

Horoscop anual 2021 Leul câștigă multă energie suplimentară prin Saturn

Leu (23.07 – 23.08)

Leuven a avut un an greu în 2020, deoarece sunt extrem de sociabili și întreprinzători. În acest sens, izolarea socială și alte măsuri corona nu sunt cele mai potrivite pentru ele. Dar acum totul se schimbă din nou în bine. Conform horoscopului anual pentru 2021, accentul se pune din nou pe cei născuți în Leu, dar trebuie să arate mai multă răbdare. Pentru aceasta vor fi recompensați de la jumătatea anului. În curând, leul va fi pe norul nouă. Dar Saturn îl ajută să rămână realist. În august, leii primesc o mare surpriză, de data aceasta la serviciu. Acolo sunt planificate schimbări care sunt în favoarea leului. Are putere suplimentară de la jumătatea anului și poate realiza multe în slujba sa.

Pentru cei născuți în Fecioară, anul 2021 este totul despre dragoste și familie.

Horoscop anual 2021 Fecioară, un an sub semnul iubirii și al familiei norocoși ai zodiacului

Fecioară (24.08 – 23.09)

Este bine cunoscut faptul că născutul în Fecioară este un om tipic de familie. Pentru acești oameni, Anul Nou se caracterizează și prin dragoste și familie. Veți menține relații de parteneriat romantic perfect și, probabil, veți experimenta o surpriză plăcută în ceea ce privește planificarea familială. Singurele din acest semn zodiacal au cele mai mari șanse de a intra sub capotă în a doua jumătate a anului. De asemenea, trebuie să fii pregătit pentru schimbări profunde, dar pozitive în locul tău de muncă. Conform horoscopului anual pentru 2021, acestea sunt planificate pentru ultimele luni ale anului. Până atunci, fecioarele trebuie să lucreze mult și așteaptă rezultate bune doar din munca lor începând cu noiembrie. Sfatul nostru pentru toți născuții din Fecioară este: Încercați să evitați stresul muncii și să vă răsfățați cu siguranță cu o vacanță plăcută, de preferință lângă mare!

Cum îți place horoscopul anual pentru 2021? Acum măcar știi ce îți rezervă stelele!

Horoscop anual 2021 anul Saturn ceea ce stelele sunt curioși să afle