Fotografii private și profesionale Heidi Klum

Un divorț super fericit la 40 de ani

Are 41 de ani, a divorțat și are patru copii. Este super fericită. Acestea sunt toate motivele pentru care Heidi Klum poate fi recunoscută ca un model pentru multe femei moderne. Ea doar arată minunat și radiază joie de vivre și armonie.

Heidi Klum emană întotdeauna energie pozitivă

Heidi Klum Seal a divorțat fericit

 Încrezător și de succes

Heidi Klum top model și top mom

Îi place să-și arate corpul

Heidi Klum îi place să-și arate corpul strâns și să provoace cu el. Este, de asemenea, fără îndoială, cel mai mare atu al lor. Heidi a lansat recent înregistrări noi. Au fost făcute de prietenul tău Martin Kristen. Dar a postat-o ​​personal pe Twitter. Cei doi s-au reunit la aproximativ jumătate de an după ce s-au despărțit de Seal.

 În culise din Germania Next Top Model

Heidi Klum în culise următorul model de top al Germaniei

 Separările

Despărțirile scandaloase și drama din jurul lor reprezintă o mare parte a imaginii lui Heidi Klum. Flavio Briatore este tatăl unuia dintre copiii tăi. Dar el o părăsește în timp ce ea este însărcinată. Seal o întâlnește înainte ca copilul să se nască și decide că aceasta este femeia vieții sale. În 2005 s-a căsătorit cu Heidi Klum în Mexic. Și-au reînnoit jurămintele în fiecare an și încă mai au trei copii. Dar poate că a existat un motiv pentru toate acestea: poate că amândoi nu s-au simțit complet în siguranță în stabilitatea căsătoriei lor și au vrut să o ascundă … Au divorțat după câțiva ani. Totul s-a încheiat rapid și neașteptat. Motivele exacte nu sunt încă cunoscute.

Heidi și Seal înainte de separare

Heidi Klum Seal încă în dragoste fotografie

Din unele afirmații, totuși, se poate concluziona că Seal a preferat să-și petreacă timpul cu prietenii în baruri și discoteci decât cu Heidi Klum.

Visul a izbucnit

Heidi Klum și Seal ca un cuplu căsătorit

Ca într-un film

… și ca într-un film, după despărțire, ea a găsit rapid dragostea într-un loc neașteptat. Acum este cu bodyguardul lor, Martin. Sunt împreună de mai bine de un an. Modelul însă anunță că nu ar vrea să se căsătorească din nou. Pentru că, pe lângă dezamăgirea cu Seal și Briatore, ea a avut o căsătorie ruptă în spate – aceasta cu stilistul și designerul Ric Pipino.

Ric Pipino a fost primul soț al lui Heidi Klum

Heidi Klum și Ric Pipino

Apoi Heidi a fost pe scurt cu Flavio Briatore

Heidi Klum și flavio briatore

Rochia de mireasa

După cum a anunțat însăși Heidi Klum, avea doar 23 de ani când s-a încheiat prima lor căsătorie. A visat la o nuntă și la o rochie albă. Dar a treia oară ar fi prea mult pentru ea. Se simte atât de fericită și mulțumită. Se vede clar asta în ea. Găsiți și asta?

Heidi cu cele două fiice ale sale și prietenul Martin Kristen

Heidi Klum și noul prieten Martin Kristen

Super-mama cu cei patru copii în mișcare

Heidi Klum cu cei patru copii ai ei

Heidi și fiica Lina se distrează lângă mare

Heidi Klum în privat cu fiica mică

Cu fiul tău Johan

      Heidi Klum și fiul Johann

 Heidi Klum face publicitate wix.com