Care sunt no-go’s în moda bărbătească??

Moda bărbătească a devenit acum foarte practică. Ea îi ajută pe domni să-și construiască o imagine bună. Este foarte confortabil și regulile sale nu sunt acum dificil de aplicat în viața de zi cu zi.

Cu toate acestea, există destul de multe reguli la care trebuie să respectați pentru a vă construi o imagine bună. Cu toate acestea, toate cunoștințele și abilitățile nu sunt suficiente dacă comiți următoarele greșeli fatale în ținuta ta …

Pete vizibile sparte pe haine

Punctele sparte vizibile au nevoie urgentă de reparații, deoarece doar vorbesc urât despre personalitatea ta și îți strică aspectul. Este mai bine să aflați unde există un loc în apropierea dvs. unde puteți aduce obiectele preferate dacă sunt deteriorate.

Luați deciziile corecte atunci când vine vorba de moda bărbătească

îmbrăcăminte pentru bărbați tricouri pentru bărbați sacou

Lenjerie de corp vizibilă

Evitați să intrați în situația în care lenjeria intimă iese accidental peste pantaloni. Acest lucru poate fi perceput ca o insultă de către majoritatea oamenilor din jurul tău.

Șosete albe cu pantofi negri

Acestea pur și simplu nu se potrivesc.

Evitați să faceți această greșeală de modă, deoarece vă poate distruge imaginea odată pentru totdeauna.

Cu îmbrăcămintea oficială, ar trebui să acordați o atenție deosebită șosetelor potrivite

moda barbati moda barbati sosete colorate camasa pantaloni

Tricouri de calitate teribilă

Nu cumpărați un număr mare de tricouri, destul de puține, dar de cea mai bună calitate. Veți observa că aveți tricouri bune de purtat mai des decât dacă ați avea tone de modele ieftine. Există, de asemenea, un aspect moral în acest sens. Tricourile foarte ieftine sunt una dintre cele mai proaste alegeri de modă pentru justiție din lumea noastră. Bumbacul este produs în condiții precare, iar forța de muncă ieftină este exploatată în acest proces.

Cravată supradimensionată

Dacă purtați o cravată supradimensionată, este mai bine să nu purtați deloc una! Pentru că atunci când asta îți atârnă de centură, arăți infantil și ridicol. Dacă nu aveți timp să cumpărați unul mai potrivit, atunci mai bine renunțați în totalitate.

Culoarea și modelul cravatei joacă, de asemenea, un rol important

îmbrăcăminte pentru bărbați cămașă violet cravată neagră

Blugi extrem de lungi

În primul rând, blugii extrem de lungi nu mai sunt la modă și, în al doilea rând, sunt sigur că le vor strica aspectul foarte repede. Nici a doua nu este o idee bună. Alege modele care ți se potrivesc cu adevărat. Dacă este necesar, faceți acest lucru scurtat de croitor!

Aveți grijă atunci când alegeți culoarea pantofilor și a centurii

Aveți grijă când combinați centura și pantofii. Nu trebuie neapărat să aibă aceeași culoare, dar nuanțele lor ar trebui să se armonizeze între ele.

Evitați pantalonii excesiv de lungi

moda bărbați moda bărbați pantaloni lungi pantofi

Blugi decorati si infrumusetati

În principiu, blugii decorați și decorați au devenit acum parte a modei unisex. Dar, sincer să fiu, nu par atât de clasici și masculini și nu le-am recomanda pentru majoritatea situațiilor de zi cu zi. Mai bine alegeți aspectul tradițional.

Amprente și scrieri amuzante pe tricouri

Lăsați tricourile cu amprente și scrieri amuzante adolescenților, care sunt de obicei ușor deformați dacă par infantili … Chiar dacă nu aveți vârsta psihologică, nu ar trebui să fie imediat recunoscută pentru toată lumea …

Bijuterii excesive

Dacă doriți să speriați oamenii din jur, puteți folosi tot felul de bijuterii excesive în acest scop. Pentru un efect și mai negativ, puteți combina bijuteriile cu tatuaje …

Pune-ți tricoul greșit

Tricourile sunt adesea vizibile, mai ales sub țesăturile subțiri de vară. Este foarte important ca ambele articole de îmbrăcăminte – cămașă și tricou – să meargă bine împreună. Când aveți dubii, mizați-vă pe sentimentele voastre și cereți-le prietenilor părerea lor. Un tricou greșit este una dintre cele mai mari greșeli pe care le-ai putea face în moda bărbătească.

Mai degrabă, mizează pe contraste

moda bărbătească moda bărbătească cravată cămașă albastră

Poartă tricoul echipei tale preferate oriunde

Tricourile sportive arată că rămâi alături de hobby-urile tale tipice pentru bărbați și care pot fi foarte atractive și atrăgătoare. Dar dacă la un moment dat nu mai ai altceva de îmbrăcat, doar astfel de tricouri, atunci acesta poate fi perceput ca insipid.

Rochii care nu se potrivesc cu vremea

Înțelegem că uneori nu ai răbdare până nu se încălzește suficient pentru cămașa ta preferată. Cu toate acestea, este mai bine să așteptați puțin înainte de a pune acest lucru. În caz contrar, se pare că nu ai un dulap bun.

Prea multe culori strălucitoare simultan

Blugi galbeni, cămașă albastră și pălărie roșie … acesta este un dezastru. Îmbrăcat așa, nu puteai merge decât la Carnaval. Evitați aspectele prea colorate. Dacă vă plac culorile strălucitoare, alegeți-le pentru unul sau două accesorii și altfel alegeți aspectul monocrom.

Nu confundați viața de zi cu zi cu carnavalul

moda bărbați tricou bărbați moda șosete albe pantaloni în carouri

Purtați ochelari de soare fantezi

Ochelarii de soare fantezi nu sunt un lucru rău în sine, dar de cele mai multe ori merg doar cu un aspect anume. Ar trebui să aveți la îndemână suficiente modele universale de ochelari de soare. Ar trebui să păstrați modelele specifice pentru ocazii speciale.

Pantofi sport colorati cu pantaloni eleganti

Combinarea pantofilor sport cu pantalonii eleganți este unul dintre aceste lucruri … Funcționează în anumite circumstanțe, dar este cu siguranță riscant. Dar este în mod clar o greșeală să porți pantofi sport colorați. Dacă este ceva, alegeți cele negre sau albe.

Blugi prea strânși dacă silueta ta nu este atât de bună

Nu este un păcat mare dacă ieși din formă uneori. Are legătură cu stilul de viață, genetica și, uneori, circumstanțele. Dar nu subliniați dezavantajele corpului dvs. purtând blugi sau tricouri prea strâmte.

Alege hainele potrivite

moda pentru bărbați cămașă pentru bărbați pantaloni strâmți cravate mari

Nu-ți schimbi hainele des

Hainele murdare și neîngrijite sunt cea mai mare greșeală în moda bărbătească. Dacă le speli prea des, își vor pierde și calitatea. Mai bine evită-l.

Pantaloni prea scurți

Pantalonii prea scurți sunt, de asemenea, o mare greșeală în moda bărbătească. Fiți deosebit de vigilenți cu modelele de blugi. Cu acestea este cu atât mai vizibil.

Nu urmați orbește tendințele și sfaturile de modă

Nu trebuie să urmați orbește sfaturile noastre sau orice alte sfaturi despre modă. Nu trebuie să fii întotdeauna subordonat tendințelor modei, ci doar încearcă să îți realizezi propriul stil individual! Dacă aveți suficientă conștiință de sine și stil, puteți arăta bine chiar și în cele mai excentrice arătări. Cu toate acestea, trebuie să fii întotdeauna informat și să le alegi în mod conștient și, de preferință, să ceri o a doua opinie.

Este nevoie de atât de mult efort pentru a fi în ton cu cele mai noi tendințe în moda bărbătească și atât de puțin este suficient pentru a vă ruina imaginea. Nu permiteți acest lucru să se întâmple din cauza unor astfel de greșeli cumplite!

Acordați atenție combinațiilor de culori și modele

bărbați moda bărbați cămașă cămașă cămașă gri

îmbrăcăminte bărbați bărbați cravată dungi cămașă roz

îmbrăcăminte bărbătească jachetă ridată

moda barbati moda barbati sosete pantaloni pantofi

moda bărbați moda bărbați sandale șosete

moda barbati moda barbati blugi pantaloni tricou alb pantofi sport  moda bărbătească moda bărbătească călcând cămașă albă