Toți suntem născuți pe acest pământ pentru a fi fericiți și pentru a-i face fericiți pe cei dragi. Nevoia de fericire este înnăscută în noi, oamenii. În fiecare zi ne străduim să facem fapte bune și să ducem vieți satisfăcătoare. Totuși, încă nu știi ce înseamnă exact să fii fericit! Toată lumea vrea să fie fericită, dar cu greu își poate exprima sau rezuma sentimentele de fericire.

A fi fericit în viață – acest lucru s-a dovedit a fi un mare mister.

Fii fericit în viață

  • Toată lumea a dorit întotdeauna să fie fericiți

De-a lungul multor secole, sentimentul de fericire a fost întotdeauna diferit și, în majoritatea cazurilor, formulat individual. Se spune că Socrate a spus: adevărata fericire înseamnă a face bine. Erich Fromm îl descrie ca „nu un dar de la zei, ci rodul unei atitudini interioare”.

Pentru Wilhelm Busch „fericirea apare adesea din atenția la lucrurile mici, ghinionul adesea din neglijarea lucrurilor mici”. Dacă vom continua cu citate de fericire, veți găsi în curând că acest sentiment ciudat de a fi fericit nu este ușor de exprimat. Filozofii și artiștii, oamenii celebri și oamenii obișnuiți au încercat întotdeauna să formuleze sentimentul fericirii și să dezvăluie secretul unei existențe fericite. Din păcate, nimeni nu a reușit, cel puțin până acum.

 Relațiile de familie bune ne fac fericiți!

Cu bucurie că cresc o familie Puneți-i pe copii să-i crească

  • Încercare reușită de a exprima sentimentele fericirii umane printr-o formulă

Acum un om susține că a rezolvat enigma și a descoperit formula fericirii. Cercetătorul în ceea ce îi face pe oameni fericiți îl are renumitul profesor Dr. Todd Kashdan  l-a determinat să-și dezvolte Formula Feel Good for Happiness. El formulează șase factori care, în opinia sa, sunt componente necesare ale fericirii. Atunci când sunt împreună într-o combinație potrivită, ei îi fac pe oameni fericiți. În formula sa de a fi fericit, prof. Dr. Todd Kashdan a evidențiat bunăstarea psihologică ca fiind cel mai important factor al fericirii. Este prezent în multe aspecte și domenii ale vieții, inclusiv succesul profesional, relațiile personale, satisfacția vieții noastre și sănătatea.

 Ce înseamnă mai exact să fii fericit??

A fi fericit ca un copil care se joacă cu prietenii

Todd Kashdans Simțiți-vă o formulă bună pentru fericire se pare ca:

(Mx16 + Cx1 + Lx2) + (Tx5 + Nx2 + Bx33)

Ce înseamnă asta, să încercăm să explicăm mai jos.

M Trăiește momentul – trăiește aici și acum, trăiește momentul! Nu există ieri și nici mâine pentru fericire, doar momentul în care ne simțim fericiți este important. Apreciază sunetele, mirosurile și priveliștile pe care le dai de bună în fiecare zi. Amintiți-vă acest lucru și încercați să faceți acest lucru în fiecare oră.

 Trăiește momentul!

Fii fericit trăind momentul

C. Fii curios – fii curios! O dată pe zi, explorează aspectele necunoscute, misterioase, complexe și nesigure ale lumii noastre. În acest fel vei descoperi multe lucruri noi pe care nu le știai până acum și care merită interesul tău.

 A fi fericit înseamnă să înveți în fiecare zi ceva nou despre lume!

Fii fericit să afli ceva nou despre lume, să citești, să explorezi

L. Fă ceva ce îți place – fă ceva care îți place! Dacă există un lucru care oferă cadrul pentru o viață trăită fericit, acesta este prezența unor activități care sunt importante și sufletești pentru noi. Aceasta înseamnă că rutinele noastre zilnice ne fac, de asemenea, mulțumiți și fericiți dacă îi urmăm întotdeauna cu dragoste. De exemplu la locul de muncă și în timpul sportului.

 Puteți urma o rutină în timp ce faceți exerciții și vă puteți simți fericiți.

Exercițiul de urmărire de rutină să fie fericit

T Mai întâi gândiți-vă la ceilalți – gândiți-vă mai întâi la alți oameni, nu la voi înșivă! Complimentează-ți prietenii și cei dragi, fă o faptă bună și învață să asculți corect. Nu faceți acest lucru intuitiv, ci foarte conștient. Mulți încă mai cred că fiecare trebuie să se iubească pe sine înainte de a-i putea iubi pe ceilalți. Dar știința a constatat că acest lucru este greșit. De exemplu, încercați să fiți drăguți cu alte persoane de cinci ori pe zi. În curând te vei observa că este bine și pentru tine, că cineva din jurul tău se simte bine.

 Cu oameni drăguți poți descoperi fericirea în cele mai mici lucruri.

Fii fericit cu oameni drăguți Distrează-te Descoperă fericirea

N Hrănește relațiile – trebuie cultivate relații bune! Acordați-i partenerului, prietenului sau membrilor familiei cât mai mult timp posibil. Arată-i cel puțin de două ori pe zi că îl apreciezi și îl iubești. S-a dovedit deja științific că ne face fericiți atunci când observăm oameni fericiți din jurul nostru. Construiți relații strânse și serioase cu o altă persoană și învățați să le hrăniți în continuare.

Dragostea și relațiile bune de familie și partener trebuie păstrate pe viață.

Iubesc relațiile bune pe tot parcursul vieții importante pentru a fi fericit

B. Ai grijă de corpul tău – ai grijă de corpul tău! Nu este vorba despre cum pierzi grăsimea corporală sau despre faptul că nu poți pierde câteva kilograme nedorite. De asemenea, nu este nevoie să mergeți la sala de sport în fiecare zi pentru a vă exercita mult și energic. Pentru a vă îngriji în mod corespunzător corpul, trebuie să mâncați sănătos de trei ori pe zi și să faceți mișcare timp de 30 de minute pe zi.

 Exercițiile fizice în sala de sport în fiecare zi ne ajută să rămânem sănătoși și în formă maximă.

Fii fericit la sala de sport, exerciții fizice zilnic, rămâi sănătos în cea mai bună formă

Păstrați aceste aspecte importante ale formulei fericirii și nu uitați că trebuie să fie într-o oarecare măsură unul față de celălalt pentru a lucra bine împreună. Prin urmare, trebuie să vă uitați din nou cu atenție la ecuația fericirii formulată mai sus. Poate de mâine vrei să încerci să schimbi ceva în viața ta și să-ți regândești viziunea asupra vieții. Cu siguranță faci un pas important spre a fi fericit!

 A fi fericit înseamnă și a descoperi frumusețea și libertatea naturii.

Fii fericit să descoperi frumusețea libertății naturii

Fii fericit frumusețe libertatea naturii

 Fii fericit libertatea frumuseții

Todd Kashdan a venit cu Formula sa Feel Good for Happiness și a prezentat-o ​​lumii.

Fii fericit fiind aproape de natură bucurându-te de sentimente și emoții

 Unii oameni descoperă fericirea în fiecare priveliște frumoasă în mijlocul naturii.

Fericit că sunt o priveliște frumoasă în mijlocul naturii