femei arabe regina rania conștientă de modă

Femeile arabe frumoase și inteligente sunt vedete mondiale

Șeicii arabi nu sunt doar unii dintre cei mai bogați oameni din lume. Au alături și unele dintre cele mai frumoase femei. Primele femei din lumea arabă sunt, de asemenea, foarte inteligente și cumva mistice. Cu toții își amintesc mai mult sau mai puțin de prințesa Șeherezada.

Primele doamne sunt frumoase, dar și elegante și inteligente. Ei își exercită puterea asupra oamenilor puternici pentru cauze bune. Aceste prime doamne fac lumea pe care o conduc mult mai frumoasă și mai corectă.

Sheikha Musa l-a bint pe Nasser al-Missned

femei arabe sheikha musa vest moda

Este una dintre soțiile lui Hamad bin Chalifa Al Thani. A fost emirul Qatarului până în 2013. Este cu siguranță cea mai faimoasă doamnă din țările arabe. Acest lucru se datorează gustului lor și datorită capacității lor de a combina tradițiile musulmane și europene în îmbrăcămintea lor. A fost inclusă în lista celor mai bine îmbrăcate femei din lume de revista Vanity Fair de mai multe ori.

Nivel de primă clasă și sofisticare inconfundabilă

femei arabe sheikha musa femeie modernă conștientă de modă

Ea este prima dintre primele femei din țările arabe care a arătat lumii fața ei deschisă. Lăsând în afara costumul tipic negru, a făcut o revoluție în Qatar. Printre altele, ea a condus o reformă în domeniul drepturilor femeilor. Exemplul și angajamentul lor social au adus o contribuție majoră la faptul că femeilor din țara lor li sa permis să conducă mașini și să își aleagă propriile haine. Ea a lucrat pentru a se asigura că femeile pot studia la universitate. Acum, femeile chiar domină procentual la universitatea de acolo. Peste 60% sunt femei.

Mereu 100% conștient de modă și elegant

femei arabe sheikha musa haine de lux

Încrezător și independent

femei arabe sheikha musa

În ceea ce privește standardul ei, Sheikha din Qatar nu face compromisuri. Ea cunoaște perfect brandurile de lux. Printre mărcile sale populare se numără Yves Saint Laurent, Balenciaga, Chanel, Armani Prive, Jean Paul Gaultier, Chanel, Dior, Cartier.

Rania Iordaniei

femei arabe regina rania

Pentru mulți oameni, Rania Iordaniei este cea mai frumoasă regină din lume. În 2003 a fost numită Regina Eleganței de revista britanică Hello. Criteriile după care a fost recunoscută pentru astfel de nu sunt pur estetice. A primit acest titlu datorită angajamentului ei politic. La fel ca Sheikha Musa pe Nasser al-Missned, Rania din Iordania a militat pentru drepturile femeilor.

Și el a devenit un simbol al gândirii progresive

femei arabe regina rania moda

Ea combină elemente de rochie tradițională arabă și stil european în garderoba ei. Rania din Iordania iubește bijuteriile fine. La fel ca toate femeile arabe, ea arată un gust deosebit de bun atunci când alege bijuterii.

Una dintre piesele ei speciale este diadema prințesei Alia de Cartier. Istoria achiziției sale este foarte interesantă. Tiara Aliei i-a fost transmisă fiicei sale Aia după moartea ei. Ea o dă Rania Iordaniei.

Prințesa Haya a bint al-Hussein

femei arabe Haya bint al Hussein

Prințesa Haya este sora regelui Iordaniei

femei arabe Haya bint al Hussein elegant modern

Este, de asemenea, soția primului ministru al Emiratelor Arabe Unite și șeicul din Dubai – Muhammad bin Rashid Al Maktum.

Ea contribuie foarte mult la răspândirea tradițiilor seculare în patria ei

femei arabe Haya bint al Hussein dubai

Spre deosebire de celelalte femei celebre, prințesa Haya nu este atât de îndrăgostită de modă. A absolvit Oxford și vorbește patru limbi. Haya este cunoscută pentru munca ei publică și caritabilă puternică. În prezent ea conduce International Humanitarian City – cel mai mare centru de ajutor în situații extraordinare. Ea este, de asemenea, un mesager al păcii din partea ONU.

Aici într-o misiune în Liberia

femei arabe Haya bint al Hussein un mesager al păcii Liberia

Prințesa Haya lucrează cu Ban Ki-moon și Kofi Anan.

Totuși, și ea are un hobby scump și asta sunt caii. Este prima femeie arabă care ia parte la un concurs ecvestru.

Regina Fatima

femei arabe regina fatima

Arabia Saudită este una dintre cele mai stricte țări musulmane. Aici puteți simți cel mai puternic puterea tradițiilor musulmane. Acolo locuiește și Fathima Kulsum Zohar Godabari. Este considerată una dintre cele mai frumoase femei arabe proeminente.

Regina Fatima este cunoscută pentru bijuteriile sale fine

femei arabe regina fatima arabia saudita

Prințesa Amira Al Talil

femei arabe printesa Amira Al Talil

Amira Al Talil provine din aceeași țară. Este soția prințului al-Walid bin Talal Al Saud. Spre deosebire de regina Fatima, ea arată un caracter rebel pronunțat. Ea pledează pentru drepturile femeilor, inclusiv conducerea, instruirea și decizia dacă lucrează sau nu. Prințesa Amira refuză să se îmbrace tradițional în arabă și arată un stil european clar în ținuta sa.

     Femeie modernă din Orient

femei arabe printesa Amira Al Talil femeie moderna

Ea participă la politică la cel mai înalt nivel

femei arabe prințesa Amira Al Talil femeie încrezătoare